مشاهده نسخه کامل
: هارد اکسترنال 1TB چی بخرم؟
سلام
با بودجه 130 الی 140 یک هارد اکسترنال 1TB میخام بخرم بنظر شما چه برندی خوبه؟
بنظر خودم وسترن بلک یا سیگیت خوبه از سامسونگ و بوفالو اطلاعی ندارم.
پورت eSATA , USB3 نیاز ندارم (البته اگه فول پورت باشه با این قیمت دیگه چه بهتر). بدون آداپتور باشه چون فکر کنم هزینه اش میره بالای بودجه من و اینکه نمیتونم براحتی جابجاش کنم.
پیشاپیش ممنونم ازتون. (;
ata.royalfalcon
23-03-2011, 13:31
سلام
کاشکی سوالتون رو اینجا مطرح میکردین
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من فکر میکنم که هارد اکسترنال با آداپتوردار ارزانتر باشه نسبت به پرتابلها
به نظر من بهتره که وسترن رو بخری چون از قدیمی های بازار هست و خوب جاافتاده
مدل دسکتاپی My Book Essential که خود این مدل دو جور هست
1. فقط usb2
2. هم usb2 و usb3 رو باهم داره فقط در موقع خرید دقت کنین که روی جعبه اش نوشته باشه usb2 + usb3
و حجمش هم حداکثر تا سه ترابایت موجوده
لینک سایتش
و بدون آداپتور هم مدل My Passport Essential SE فقط به کلمه SE دقت کنین چون مدلهایی که SE نداره حداکثر حجمشون 640 گیگ هست ولی مدلهای SE تا یک ترابایت هم هست .
مثل حالت بالایی این مدل هم دو جور هست .
1. فقط usb2
2. هم usb2 و usb3 رو باهم داره فقط در موقع خرید دقت کنین که روی جعبه اش نوشته باشه usb2 + usb3
به نظر من بهتره که وسترن رو بخری چون از قدیمی های بازار هست و خوب جاافتاده
مدل دسکتاپی My Book Essential که خود این مدل دو جور هست
1. فقط usb2
و حجمش هم حداکثر تا سه ترابایت موجوده
لینک سایتش
و بدون آداپتور هم مدل My Passport Essential SE فقط به کلمه SE دقت کنین چون مدلهایی که SE نداره حداکثر حجمشون 640 گیگ هست ولی مدلهای SE تا یک ترابایت هم هست .
مثل حالت بالایی این مدل هم دو جور هست .
1. فقط usb2
مرسی از پاسختون
RPM شون چنده؟ 7200 هست؟
بافرشون چند هست؟ قیمت نداری؟
ata.royalfalcon
23-03-2011, 14:20
مرسی از پاسختون
RPM شون چنده؟ 7200 هست؟
بافرشون چند هست؟ قیمت نداری؟
RPM مدل دسکتاپی متغیره (فکر کنم) یعنی دارای تکنولوژی IntelliPower هست . یعنی یک بالانسی بین سرعت چرخش و ترانسفر دیتا و سایر عوامل هست . و بافر مدلهای دسکتاپی رو نمیدونم متاسفانه.
RPM مدلهای پرتابل بین 5200 الی 5400 هست و بافر مدلهای پرتابل 8 مگ هست .
این مدل دسکتاپ آداپتورش چه جوریاست؟ شارژ میشن؟ کابل برق داره یا با USB شارژ میشن؟
من میخام هاردی باشه تو جابجایی مشکلی براش پیش نیاد چون زیاد جابجاش خواهم کرد.شما کدومو پیشنهاد میکنید؟
این مدل دسکتاپ آداپتورش چه جوریاست؟ شارژ میشن؟ کابل برق داره یا با USB شارژ میشن؟
من میخام هاردی باشه تو جابجایی مشکلی براش پیش نیاد چون زیاد جابجاش خواهم کرد.شما کدومو پیشنهاد میکنید؟
سلام داداش
ببخشید که تو بحثتون دخالت میکنم!!!:20:
اگه شما میخوای حمل و نقل کنی پس بهتره که مدل پرتابل بگیری.چون ممکنه مدل های دسکتاپ در اثر این حمل و نقل آسیب ببینند!
مدل های دسکتاپ هم شارژ نمیشه و وقتی میخوای ازش استفاده کنی باید به برق وصل کنی و همزمان UBS هم به سیستم.
کلا با توجه به انتظاراتتون ، مدل های پرتابل علی الخصوص My Passport Essential SE پیشنهاد میشه.
راستی این مدل های پرتابل فقط یه دونه کابل USB دارن و برقشون و دیتا همزمان از اون رد میشه...
ata.royalfalcon
23-03-2011, 14:59
سلام
نه مدل دسکتاپی و نه مدل پرتابل هیچ کدوم باطری ندارن که بخوان شارژ بشن
مدل پرتابل نیروی برقشو از usb میگیره و مدل دسکتاپی برقشو از آداپتور میگیره
با توجه به اینکه شما زیاد جابه جا میکنین بهتره که مدل My Passport Essential SE بخرین که قبلا هم گفتم دو جور داره
1. فقط usb2
با توجه به اینکه شما پرتابل یک ترابایتی رو میخواین باید مدل SE وسترن رو بخرین و اگر نتونستین تو بازار پیدا کنین میتونین سیگیت مدل FreeAgent® GoFlex™ Ultra–portable Drive رو بخرین که تا 1.5 ترابایت هم موجوده
آدرس سایت سیگیت
ویرایش
SOLO8 جان پستتو ندیدم منهم جواب دادم ببخشید.:31:
میشه قیمتهاشو هم بگین؟ مدل های دسکتاپ و پرتابل هر کدوم چندن الآن تو تهران؟
میشه قیمتهاشو هم بگین؟ مدل های دسکتاپ و پرتابل هر کدوم چندن الآن تو تهران؟
دوست عزیز امروز بازار بودم خ ولیعصر پاساژ رضا
قیمت My Passport Essential SE که 1TB هست 145 هزار تومن می باشد که داخلش یه کابل usb3 داره که همزمان usb2 & usb1.1 رو ساپرت میکنه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مدل آداپتوریش هم زیر این قیمت هست مطمئنا
دوستان حالا این هارد My Passport Essential SE خریدم بعد وصل کردمش تک پارتیشن بود به حجم 930 گیگابایت.
سوالم اینه که با چه برنامه ای پارتیشنبندی کنمش؟
کلا این کار توصیه میشه؟
sepehr123
11-04-2011, 22:39
سلام.ممنون از راهنمایی هایی که دوستان کردن.منم میخوام یکی از همین مدل بخرم.
من یه سوال داشتم.من امروز توی اصفهان که RPM هارد W.D My Passport Essential SE اکسترنال پرسیدم گفت 7200 هست و USB3.0 هم داره که باید لپ تاپ یا PC مورد نظر USB3.0 رو ساپورت کنه که بتونه از تکنولوژی USB3.0 با سرعت بالا استفاده کنه(که البته گفت پورتهای USB3.0 آبی رنگ هستند) درسته؟
آیا این مدل با RPM های مختلف توی بازار موجوده یا همگی 7200 هستن یا طرف خالی بسته؟
فروشنده میگفت هارد اکسترنال 1ترابایت USB خیلی حساسه،چون هارد لپتاپی هست و با کوچکترین ضزبه ممکنه هارد بپره و کل اطلاعاتشم به هوا!!! راست میگه؟ یعنی تا این حد؟
درسته پورتهای یو اس بی 3 آبی هستند
هارد لپتاپی که مخصوص حمل و نقل ساخته شده اند پس چطور گفته که خیلی حساسه.
اگه این هارد ها اینقدر ضربه پذیر هستند پس چه هاردی مخصوص حمل و نقل هست لابد هارد دسکتاپ!:31:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.