ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سوالاتی اساسی در مورد (470) LG 42LD460

mimiloo
23-03-2011, 02:15
با عرض سلام خدمت شما عزیزان

این جانب بعد از خرید LCD 42LD460 یا همون (470) سوالاتی برام پیش آورد که ممنون میشم جواب بدین و کمکم کنین
_______
مسئله اول اینه که چون خودم عجله داشتم برای نصب TV و نمایندگی قول 3 روز دیرتر برای نصب رو ( به علت شلوغی نصب دیگر مشتریان) داد اینجانب با هماهنگی مدیر فروش شخصا اقدام به نصب تلویزیون کردم که خیلی راحت هم نصب و هم تست کردم که مشکلی نداشت
اما ذهن من رو سوالاتی مشغول کرد
+ + + + + +
1-از طریق USB فرمت 3GP - MKV 720 -WMV-MP4 قابل پخش نیست!!! آیا برای شما هم همینطور است؟؟؟

- هنگام مشاهده فیلم از طریق USB هر 5 یا 10 دقیقه یکبار تصویر یک حالت تیک (پرکش) میافتد و بعد از 2 یا 3بار صدا جلوتر از تصویر پخش میشود و برای رفع این مشکل باید دکمه STOP رو زده و مجدد PLAY کرد..آیا برای شما هم همینطور است و راه حلی دارد؟؟؟؟

-فرمت فلش باید NTFS باشد یا FAT32 ؟؟؟

-برای نمایش فیلم در USB با انتخاب حالت تمام صفحه باز تمام صفحه نیست و آیا این طبیعی است و بسته به رزولیشن دارد؟

البته فرمتی که عرض میکنم نمایش میدهد فرمت فیلم های ایرانی کلوپ است:31:

2-متوجه شدم این LCD دارای ----T است که باید فعال شود.حالا سوال من اینجاست که اگر زنگ بزنم نمایندگی بعد گذشت 3 روز و اینکه نمایندگی تا بحال نیامده آیا بطور رایگان فعال میکند یا باید مبلغی بپردازم؟؟؟

-چجور میشود خودم فعال کنم با وجود اینکه در تاپیک مربوطه به دو روش موبایل و پورت IR میشد که اینجانب دسترسی به هیچ کدام ندارم؟؟؟

-چرا اصلا غیر فعال است؟و از قبل فعال نمیکنند؟؟

3-در جستجوی منو های تلویزیون مربوط به USB متوجه شدم باید کدی را در سایت vob.divx.com ثبت کنم که کد در داخل منو بود اما نمیدونم حجوری ثبت میشه و اصلا اینکار نیاز هست و یا الکی؟؟؟

4-بهترین تنظیم برای تصویر بهتر چیست منظور همان کالیبره است؟

5-نسخه نرم افزار 03.08.10 است آیا نسخه قدیمی است یا جدید؟چجوری میشود این فریمور را آپدیت کرد؟

پیشاپیش از جواب های شما سپاس گذار هستم:40::10::11:

mimiloo
28-03-2011, 16:17
مرسی از جواب های شما دوستان:13:

masoud2004007
29-03-2011, 12:00
سلام
من 32 اينچش رو دارم و خيلي هم راضي هستم
1- خير براي من تمام اين فرمتها رو پخش ميكنه با يك مموري ديگه تست كنيد.
2-اين مشكل تقريبا در تمام ال سي دي ها هست و علتش همون bit rate ناهمگون هست.
3-فرقي نمي كنه.
4-اون مورد بخاطر فرمت خو فيلم هست اگه يه فيلم hd 1920*720 داشته باشي فول اسكرين ميشه.
5-چيزي در اين مورد نشنيدم و فكر نكنم اين مدل ها داشته باشن حتي مدل 560 و 660 هم نداره.
6-اون براي ساپورت بعضي از فرمتها و كپي رايت و زبان هست كه نياز نيست.
7-بستگي به سليقه خودت داره ولي چون پنل ال جي ips هست دقت كن از زوايا هم شفاف باشه
8-فعلا نياز نيست زحمت نكش

moslem47
29-03-2011, 17:11
لطفا کمک کنید...................

chaynet
01-07-2011, 03:05
سلام دوست عزیز
در جواب سوال شماره 3
شما باید به سایتی که گفتید برید.وبرنامه دایویکس رو دانلود کنید.راهنمای ثبت دستگاه در خود سایت هست که اول باید نرم افزار دایویکس رو دانلود کنید بعدش ایمیلتون رو بهش بدید و بعد از اون میتونید تا 5 تا دستگاه رو با همون نرم افزار رجیستر کنید.
من آدرس راهنمای سایت رو واستون میزارم.
1-آدرس آموزش به انگلیسی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 20DivX%20Player ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 20DivX%20Player)

2-آدرس آموزش بصورت فارسی البته با گوگل ترنسلیت
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 0from%2520the%2520DivX%2520Player&usg=ALkJrhhvaipjregeqszEEdKAoKeObkyrfw ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 0from%2520the%2520DivX%2520Player&usg=ALkJrhhvaipjregeqszEEdKAoKeObkyrfw)

در اخر که با اموزش ثبت کردید.یه فایل رو هم بصورت فیلم بهتون میده که یا باید رو سی دی یا دی وی دی یا فلش بریزید که بعد میزنی به دستگاه.و دیگه فقط کافیه که اونو با دستگاهت پخشش کنی که دیگه حله.
حالا شما اگه که موبایل دارید میتونید اون فایل رو در گوشی تون بریزی و پخشش کنی.اگه که نه .وتلویزیون یا پلی استیشن و یا غیره دارید که با همون فلش و سی دی میتونید اون کار رو انجام بدید
متاسفانه در این زمینه هیچ کسی تخصص نداره و نمیتونست راهنماییت کنه که اینجانب چون خودم همچین مشکلی در ثبت تلویزیونم داشتم و با همت خودم تونستم حلش کنم.امیدوارم که بدردت بخوره.
دعای خیر فراموش نشه.بخصوص واسه اموات اینجانب.

Y.a.s.h.a.r
02-07-2011, 23:22
این لینک هایی که شما گذاشتی خرابه که!
bad request میده!