مشاهده نسخه کامل
: مدل های سه بعدی آماده برای استفاده در بازی
online_amin
22-03-2011, 20:51
سلام,
شاید کمی عنوان گول زننده باشه اما با توجه به اینکه اینجا در مورد آموزش ساخت بازی بحث میشه آیا نباید این نکته رو هم گفت که از کجا میشه مدل بازیها رو پیدا کرد؟
کسانی که اینجا فعالیت میکنن مدلهاشون رو از کجا میارن؟
خواهشا آدرس انجمن سه بعدی رو ندید که اونجا مدلهای بازی سازی نیستن.
تو اینترنت هم چند تا سایت هستن که همه پولی هستند.
من اگر بخوام برای هر مدل 10 تومان خرج کنم کسی هست برام کاری انجام بده؟
تاپیک خاصی تو این انجمن هست؟
توربواسکویید چند تا مدل مجانی خوب داره اما کفاف نمیده.
بالاخره یکی باید پیدا بشه تو ایران که مدلساز و انیمیشن ساز خوبی باشه. حالا انیمیشنش رو که یک کاری میشه کرد ولی مدلش رو هر کسی نمیتونه انجام بده.
M0hsen3D
22-03-2011, 21:11
خب حالا چرا از مدل های اماده میخواین استفاده کنید؟خیلی ها هستن خودشون زحمت میکشن مدل هاشون رو طراحی کنن...خود منم 2-3روزه مدل سازی رو شروع کردم کافیه یه کتاب تری دی مکس بگیرید و شروع کنین.اگه وقت بزارین 2-3 ماهه مدل سازی رو یاد میگیرین.
anti-military
22-03-2011, 21:28
خوب من تو این مدتی که تو بازی سازی یکم تجربه داشتم چندتا نکته رو بگم شاید کمکتون کنه .
اول اینکه هیچ وقت تا مطمئن نشدی برای یه بازی خرج نکن یعنی اول از خودت مطمئن بشو که توان ساخت یه بازی رو داری ! که کار آسونی نیست و علاوه به تلاش خیلی زیاد و شبانه روزی نیاز به تخصص زیاد تو زمینه های مختلف از مدلسازی تا آشنایی با قسمت های مختلف گرافیک کامپیوتری و برنامه نویسی و ... داره . اگه اینها رو داری فقط میمونه تجربه تو بازی سازی که اگه تجربه داری تو بازی سازی دیگه میتونی با خیال نسبتا راحت تری برای ساخت یه بازی هزینه کنی ...
اگه میخواهی هزینه کنی برای یه بازی به نظرم بهتره کارو یکم رسمی تر کنی و شرکت بزنی چون هزینه کردن رو یه کار اینترنتی احتمالش خیلی زیاده که به نتیجه نرسه و هزینه ای که کردی به باد بره ...
یه چیز دیگه که اگه واقعا میخواهی یه پروژه بزرگ و جدی رو شروع کنی هیچ وقت از مدل آماده استفاده نکن چون روحیه سازندهای بازی رو شدیدا از بین میبره و باعث میشه سازنده ها احساس کنن بیشتر دارن روی یه مد کار میکنن تا بازی ! تجربه هم نشون داده تا حالا هرکس از مدل آماده استفاده کرده کارش به نتیجه نرسیده یا حداقل کار خیلی ضعیفی شده . البته واسه پروژه های کوچیک که فقط میخوان تو ایران منتشر بشن و ... استفاده از مدل آماده مشکل خاصی نداره اما تاجایی که من میدونم همین بنیاد بازیهای رایانه ای هم بازی رو که از مدل آماده استفاده کنه چندان حمایت نمیکنه .
parvizamd
22-03-2011, 22:07
خوب من تو این مدتی که تو بازی سازی یکم تجربه داشتم چندتا نکته رو بگم شاید کمکتون کنه .
اول اینکه هیچ وقت تا مطمئن نشدی برای یه بازی خرج نکن یعنی اول از خودت مطمئن بشو که توان ساخت یه بازی رو داری ! که کار آسونی نیست و علاوه به تلاش خیلی زیاد و شبانه روزی نیاز به تخصص زیاد تو زمینه های مختلف از مدلسازی تا آشنایی با قسمت های مختلف گرافیک کامپیوتری و برنامه نویسی و ... داره . اگه اینها رو داری فقط میمونه تجربه تو بازی سازی که اگه تجربه داری تو بازی سازی دیگه میتونی با خیال نسبتا راحت تری برای ساخت یه بازی هزینه کنی ...
اگه میخواهی هزینه کنی برای یه بازی به نظرم بهتره کارو یکم رسمی تر کنی و شرکت بزنی چون هزینه کردن رو یه کار اینترنتی احتمالش خیلی زیاده که به نتیجه نرسه و هزینه ای که کردی به باد بره ...
یه چیز دیگه که اگه واقعا میخواهی یه پروژه بزرگ و جدی رو شروع کنی هیچ وقت از مدل آماده استفاده نکن چون روحیه سازندهای بازی رو شدیدا از بین میبره و باعث میشه سازنده ها احساس کنن بیشتر دارن روی یه مد کار میکنن تا بازی ! تجربه هم نشون داده تا حالا هرکس از مدل آماده استفاده کرده کارش به نتیجه نرسیده یا حداقل کار خیلی ضعیفی شده . البته واسه پروژه های کوچیک که فقط میخوان تو ایران منتشر بشن و ... استفاده از مدل آماده مشکل خاصی نداره اما تاجایی که من میدونم همین بنیاد بازیهای رایانه ای هم بازی رو که از مدل آماده استفاده کنه چندان حمایت نمیکنه .
آخ حرف دلم زدی!
online_amin
23-03-2011, 08:25
خب حالا چرا از مدل های اماده میخواین استفاده کنید؟خیلی ها هستن خودشون زحمت میکشن مدل هاشون رو طراحی کنن...خود منم 2-3روزه مدل سازی رو شروع کردم کافیه یه کتاب تری دی مکس بگیرید و شروع کنین.اگه وقت بزارین 2-3 ماهه مدل سازی رو یاد میگیرین.
تا کی باید این روال ادامه پیدا کنه؟
من چند سال پیش تری دی مکس کار کردم فیلم و کتاب و... اما نتونستم یاد بگیرم.
اینجا فقط همه برنامه نویسی بلدن. بالاخره باید یه فکری کرد. اگر میخواین صنعت بازی سازی پیشرفت کنه باید یه فکر کنیم.
متاسفانه گرافیست ها اصلا به سمت این قضیه نمیان.
دوست عزیز شما برای بازی سازی 3کار می تونی انجام بدی :
1.برو مدل سازی رو یاد بگیر
2.گروهی کار کن
3.مدل آماده با کیفیت از اینترنت بگیر
هر 3 تا با مشکل مواجه هستن:
1: نمیشه که همه کارهای تخصصی رو خودم یاد بگیرم.
2: تو این اطرافیان کسی نیست که چیزی بلد باشه. اصلا نمیدونن کامپیوتر چی هست. گروه های اینترنتی هم که به جایی نمیرسن. اولش با شوق آخرش با شکست...
3:مدل های آماده زیاده اما واقعا گرون هستن. با توجه به نرخ تورم ایران اصلا برام نمیصرفه.
جون من نگید هر کی فیل خواهد جور هندو...
بالاخره باید یه چاره ای باشه. یه گروه مخصوص طراحی سه بعدی برای بازی.
الان من اگر بخوام یه بازی آزمایشی هم درست کنم مدل کم میارم.
همون مدل های سنگین میشه با lod تعداد poly اورد پایین و سبکشون کرد.
مگر اینکه این روش رو پیش بگیرم. اما چطوری؟
سلام
مدلسازی انفرادی جواب نمیده:46:ولی اگه بخواهین یه بازی توپ بسازین همونطور که دوستان گفتن باید گروهی کار کنین(اینترنتی نه)ولی اگه به قول خودتون بازی آزمایشی بخواهین مدل آماده جواب میده:21:ولی از کجا بیارین!!خوب کافی یه سر به تاپیک زیر بزنید اونجا نوشته چه جوری مدلهای بازیهای دیگه رو استخراج کنید:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
parvizamd
23-03-2011, 14:34
اگه با CINMEA4D کار می کنی cINMEA4D یک ابراز داره که هر چی زیرگروه شه تعداد پلی گل کم کنه بعد Polygon Reduction
بعد تبدیل به polygon کن(دکمه c(
اگه با cinmea4d کار می کنی تا توضیحات بیشتر بدم
online_amin
23-03-2011, 17:42
اگه با CINMEA4D کار می کنی cINMEA4D یک ابراز داره که هر چی زیرگروه شه تعداد پلی گل کم کنه بعد Polygon Reduction
بعد تبدیل به polygon کن(دکمه c(
اگه با cinmea4d کار می کنی تا توضیحات بیشتر بدم
نه با تری دی مکس. تری دی مکس هم راهی داره یا نه؟
نه با تری دی مکس. تری دی مکس هم راهی داره یا نه؟
سلام
آره تری دی مکس هم راهی داره:
شما می تونی از PolygonCruncher استفاده کنید:46:
NINJA0098
26-03-2011, 10:18
بالاخره یکی باید پیدا بشه تو ایران که مدلساز و انیمیشن ساز خوبی باشه. حالا انیمیشنش رو که یک کاری میشه کرد ولی مدلش رو هر کسی نمیتونه انجام بده.
انقدر مدلساز عالی هست که از شمارش خارجه...
اینجا فقط همه برنامه نویسی بلدن.
کی گفته؟ تمام بچه ها دستی بر آتش دارن یعنی تو کار مدلسازی هم هستن.مگه به غیر از خودمون کی برامون کاری میکنه؟
تو اینترنت هم چند تا سایت هستن که همه پولی هستند.
بابا مدل آماده که ریختس برو تو فروشگاههای اینترنتی یه پک کامل بخر یا تو نت قشنگ سرچ کن کلی پیدا میکنی اصلا همین پیسی:
---------- Post added at 11:18 AM ---------- Previous post was at 11:17 AM ----------
شما می تونی از PolygonCruncher استفاده کنید
یه توضیحی راجع به این میدی؟حالا با پ.خ یا همینجا.
یه توضیحی راجع به این میدی؟حالا با پ.خ یا همینجا.
سلام
یه پلاگین هستش که رو مکس نصب میشه میتونی تعداد پلی مدلت رو کمتر کنی:46:داخل لینک زیر هم یه سری توضیحات در موردش نوشته:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.