مشاهده نسخه کامل
: پرشیا ,مزدا323,زانتیا
سلام دوستان خسته نباشین میخواستیم ماشین بگیرم در حدود 19 تومن
حالا موندیم پرشیا صفر بگیریم یا مزدا که 19 تومن میگن 89000 كیلو متر کارکرد مدل 84 ,نقره ای ,تمیز ,
و یدونه زانتیا هست 19.5 تومن میگن 70000 کیلومتر کارکرد مدل 85 ,قطعات بدون تعویض و...
حالا ما کدومو بخریم؟؟؟؟؟
انتظاراتم که راحتی خوشگلی شتاب سرعت که جلو ماشینای هم سطح خود کم نیاره!!!:31:
pourya_bo2pmc
22-03-2011, 22:02
سلام
اگه یه کم دیگه میتونی هزینه کنی به سورن ال ایکس هم با سه رقم موتور EF7 ، TU5 , XU7 هم میتونی فکر کنی
سوال شما يكم سخته جواب دادنش چون از يك طرف يك ماشين صفر هست كه در كنار مزاياي صفر بودن و استفاده از خدمات گارانتي و كارت طلايي هيچ چيز ديگه اي نداره و واقعا نسبت به قيمتش ارزش نداره و واقعا كيفيت مونتاژ و توليدش در حد يك فاجعه انساني تمام عيار هستش.از طرف ديگه زانتيا هست كه ديگه توليدش متوقف شده و هزينه هاي نگهداري و سرويس بالاتري داره و ايمنيش هم خب كمه ولي از طرفي ماشين نرم و خوشدستيه و خز هم نميشه ولي كاركردش بالاست و در مورد مزدا هم با اينكه ماشين خيلي خوبيه ولي ايني كه شما انتخاب كرديد كاركردش فوق العاده بالا بوده و يقين بدونيد كه ديگه الان وقت خرج تراشيدنشه(وگرنه صاحب قبليش تو اين وضعيت بازار تحت هيچ شرايطي حاضر به فروش يا تعويض ماشينش نخواهد بود)
كلا من مزدا رو به صلاح نميدونم و خودم اگه باشم ترجيح ميدم بين اين سه تا اگه مجبور باشم همون پرشيا رو بردارم(پارس سال ترجيحا elx) ولي اگه مجبور نباشم با اين پول يكراست و بدون شك و ترديد ميرم سراغ 206 وي 9 اتومات صفر.
---------- Post added at 12:44 PM ---------- Previous post was at 12:40 PM ----------
سلام
اگه یه کم دیگه میتونی هزینه کنی به سورن ال ایکس هم با سه رقم موتور EF7 ، TU5 , XU7 هم میتونی فکر کنی
سورن اي ال ايكس با موتور xu7 كه الان 17/5 هست و بقيه شون كه فعلا توليد نميشه و به اين زودي ها هم مطمئنا توليد نخواهد شد.
احتمالا منظور شما پارس اي ال ايكس ميباشد كه با موتور (اصطلاحا ) زانتيا توليد ميشه كه اونم قيمتش 20/5 هستش.
mohamad skystar
23-03-2011, 12:46
سلام
سورن ELX فقط با موتور XU7 موجود هست که الان تو بازارم زیاد موجود نیست.
jebraiil
24-03-2011, 13:57
دادا من الان مزدا 323 فول دارم 20 تومن میفروشم خداییش ماشینه شاخیه 100 هزار تا هم کا کردشه مدل 85 بدون رنگ
مزدا نسبت به همشون سره تازه ماشین نو نخر همش ضرر هست زانتیا نخر اصلا نمی ارزه یه نکته دیگه هم اینکه مزدا اصلا خراب نیمشه که بخوای تعویض قطعات کنی
مشخصات ماشین خودمم ندادم که بخری دادم قیمت داشته باشی
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.