مشاهده نسخه کامل
: اورکلاک AMD ATHLON 635
سلام دوستان :11:
مشخصات سیستمم تو امضام هست !
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
من میخوام فرکانس رو با بالای 3197 ببرم موقعی که BUS را به 221 افزایش میدم فرکانس CPU میاد
3212 رم هم میاد 1473 ولی در حالت BUS 220 فرکانس رم 1466 هست تو حالت BUS 221 توی تست
OCCT همون 5 دقیقه اول ارور میده ولی در حالت BUS 220 پایداره ,من ولتاِژ را تا 1.330 هم بردم ولی باز
ارور داد مشکل کجاست؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ess_1362
28-03-2011, 12:52
سلام
شما باید فرکانس های nb و ht را هم مد نظر داشته باشید
این دو فرکانس نباید از 2000 بیشتر بشه
ضمنا احتمالا رم شما فرکانس 1333 هست چون ما فرکانس 1400 نداریم
این عامل هم می تونه در ناپایداری سیستم شما موثر باشه
معمولا پردازنده های amd تا 400-500 مگاهرتز افزایش فرکانس نیازی به ولتاژ نداره
احتمالا اگر ناپایداری داشتین vcore را تا 1.4 افزایش بدین
موفق باشید
سلام:11: ممنون از پاسختون
الان تا 3400 اور کردم ولتاِژ 1.4 با تست occt قسمت lin pack تا نیم ساعت تست زدم هیچ مشکلی نداره:8:
وکاملا پایداره وفرکانس رم 1256 هست
دما تا 69 میرفت تو حالت بیکاری 48 درجه هست :10:
ess_1362
28-03-2011, 20:34
خنک کننده پردازنده چی هست؟
البته OCCT واقعا تست سنگینی هست و هیچ برنامه ای در حالت عادی وجود نداره که شما بتونید اون دما را داشته باشید
به هر حال توصیه می کنم یک خنک کننده متوسط نهایت تا 50 تومن برای پردازنده بگیرید
ضمنا فرکانس HT و NB شما الان 2.1 گیگاترنسفر هست که بازم بالاست
توجه کنید که مادربرد شما یک نمونه غیر حرفه ای هست + اینکه این افزایش فرکانس در کارایی سیستم شما تاثیری نداره و فقط دمای برد را بالا میبره
پس این فرکانس را زیر 2000 نگه دارید
یک خنک کننده بهتر هم برای پردازنده بگیرید
ضمن اینکه به شخصه تجربه خوبی با برد های MSI ندارم
موفق باشید
با فن استوک فعلا به سر میبره تا 35 الی 40 تومن چه خنک کنندهای پیشنهاد میدید ؟ 10 الی 15 درجه هم
کم کنه خوبه :20: اگه فرکانس چیپست و ht روی 1960 قرار بگیره افت کارایی داره؟ فعلا روی حالت default
گذاشتم تا یه خنک کننده خوب براش بگیرم .:31:
ببخشید این همه سوال کردم ....:11:
ess_1362
29-03-2011, 07:10
با فن استوک فعلا به سر میبره تا 35 الی 40 تومن چه خنک کنندهای پیشنهاد میدید ؟ 10 الی 15 درجه هم
کم کنه خوبه
حدود 38 تومن green core contact freezer هست که مدل خوبی به حساب میاد
حدود 50 تومن هم green toniq tower extreme 120 هست که یک مدل ایده آل هست
شما بین این دو مدل یکی را انتخاب کن
اگه فرکانس چیپست و ht روی 1960 قرار بگیره افت کارایی داره؟ فعلا روی حالت default
خیر هیچ افت کارایی در سیستم شما بوجود نمیاد
البته شما می تونید این تنظیمات را بگونه ای انجام بدین که این دو فرکانس و فرکانس رم روی مقدار اصلیش فیکس بشه تا زیاد هم دچار وسواس نشید
شما 925 میگرفتید با این هزینه ای که حاضرید بکنید
به نظرم یه هسته cpu را غیر فعال کنید برای بازی هایی که برای 4هسته ای بهینه نشدن
ess_1362 نظر شما چیه در مورد غیر فعال کردن هسته
این فن green core contact freezer تا چقدر دما را پایین میاره ؟ چقدر مصرفشه ؟ ممنون...
ess_1362
29-03-2011, 12:00
شما 925 میگرفتید با این هزینه ای که حاضرید بکنید
به نظرم 635 بخاطر فرکانس بالاتری که داره از 925 در بازی ها بهتر عمل می کنه
به نظرم یه هسته cpu را غیر فعال کنید برای بازی هایی که برای 4هسته ای بهینه نشدن
خوب نظر عجیب و غریبی هست و من تا بحال به این فکر نکردم
ضمن اینکه خیلی تفاوتی بین آتلون و فنوم در بازی ها نیست
این فن green core contact freezer تا چقدر دما را پایین میاره ؟ چقدر مصرفشه ؟ ممنون...
ممنون میشم پاسخ این سوال هم بدهید :11:
به نظرم 635 بخاطر فرکانس بالاتری که داره از 925 در بازی ها بهتر عمل می کنه
خوب نظر عجیب و غریبی هست و من تا بحال به این فکر نکردم
ضمن اینکه خیلی تفاوتی بین آتلون و فنوم در بازی ها نیست
من خودمو در حد شما نمیدونم که بخوام باهاتون بحث کنم.شما از من خیلی وارد ترید و جهت بالابردن اطلاعات خودم میپرسم.ببخشید
این برای تاثیر کش L3 بوده که حتما قبلا دیدینش و من برای جمع بندی میگذارمش
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی موضوع جالبی که توجه منو جلب کرده این نتایج هستن
910e با اینکه 0.4 GHz فرکانس کمتری در مقایسه با 640 داره ولی کارایی بالاتری میده
درمورد هسته هم برای بازی هایی که برای 4هسته ای بهینه نشدن بدیهیه وجود هسته تاثیر چندانی نداره.ولی من فکر میکنم هسته بیشتر مصرف بالاتری داره تا اورکلاک کردن.و فکر میکنم پایداری cpu اور شده با غیر فعال کردن هسته بالاتر باشه.
حالا از شما که تجربه زیادی در اور دارید میخواستم بپرسم این حرفام درسته و ایا انجام این کار منطقی هست؟
ess_1362
29-03-2011, 13:24
ممنون میشم پاسخ این سوال هم بدهید
100% دقیق نمیشه گفت ولی کاهش دمای زیادی خواهید داشت
بصورت عادی که دما در فول لود میاد زیر 57 درجه
ضمن اینکه فکر کنم بشه تا 4 گیگاهرتز پردازنده را اور کرد
910e با اینکه 0.4 GHz فرکانس کمتری در مقایسه با 640 داره ولی کارایی بالاتری میده
اینم برای من خیلی عجیب هست چون در گیم فرکانس اهمیت زیادی داره
درمورد هسته هم برای بازی هایی که برای 4هسته ای بهینه نشدن بدیهیه وجود هسته تاثیر چندانی نداره.ولی من فکر میکنم هسته بیشتر مصرف بالاتری داره تا اورکلاک کردن.و فکر میکنم پایداری cpu اور شده با غیر فعال کردن هسته بالاتر باشه.
طبق اطلاعاتی که من دارم در اکثر بازی ها یک سه هسته ای بهترین بازدهی را از نظر کارایی میده
ضمن اینکه ایشون در تست occt دمای بالایی دارند و باید توجه داشت که این تست فشار خیلی زیادی به سیستم میاره و در هیچ تست دیگه ای سیستم این فشار را متحمل نمیشه چه برسه به بازی
این تبدیل به سه هسته ای هم فقط می تونه در کاهش دما و کاهش مصرف موثر باشه وگرنه در اورکلاک تاثیری نداره
این تبدیل به سه هسته ای هم فقط می تونه در کاهش دما و کاهش مصرف موثر باشه وگرنه در اورکلاک تاثیری نداره
خوب همینه که خیلی مهمه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.