ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مسنجر فارسی زبانان

Hamid.dzh
22-03-2011, 13:39
مسنجر کاربردي ال فور آي ، نخستين پيام رسان فارسي است که پس از شش سال فعاليت غير رسمي ، به عنوان نرم افزاري توانمند ، پرسرعت و قابل اطمينان به هموطنان گرامي تقديم مي گردد .
اتاق هاي عمومي اين نرم افزار با امکاناتي چون اخراج ، تحريم و... (تحت مديريت کاربران ) ، محيطي سالم و دلچسب را براي گفتگو فراهم مي سازند . با آرشيو موسيقي بزرگ فراهم شده در سيستم ، کاربران مي توانند ضمن گپ و گفتگو ، از آهنگ هاي مورد علاقه خويش بي نياز از اينترنت پر سرعت ، با کيفيت مناسب بهره مند شوند .

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دريافت مسنجر کاربردي ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

raeesi
22-03-2011, 16:53
خیلی وقته که دانلود کردم ولی بخاطر بلایی که سر استفاده از این مسنجر برای یکی از دوستام افتاد جرأت نصبش رو بخودم نمیدم!

Pessimist
22-03-2011, 16:57
اگه یه خرده بیشتر در مورد نرم افزار توضیح میدادید خیلی خوب میشد مثلا اینکه چه تفاوت هایی با یاهو مسنجر و گوگل تاک داره!

خیلی وقته که دانلود کردم ولی بخاطر بلایی که سر استفاده از این مسنجر برای یکی از دوستام افتاد جرأت نصبش رو بخودم نمیدم!
چه بلایی ؟:18:

raeesi
22-03-2011, 17:16
توی یه رومی اومد یکم شلوغ کرد، مدیر روم بهش گفت که نتیجشو میبینی و بعد از اون کامپیوترش بالا نیومد و خرج یه مین‌برد افتاد روی دستش!!!!!

Hamid.dzh
31-03-2011, 13:34
مسنجر خوبیه و جالبه برید استفاده کنید میفهمین

من خیلی وقته تو این مسنجر هستم تا حالا اینطور چیزی ندیدم:13:

s900s
08-04-2013, 20:56
مسنجر جدید گپ نما هم اومده فارسیه و در حال پیشرفته
اینم ادرس سایت