مشاهده نسخه کامل
: مشکلات نصب و اجرا - Crysis 2
J U N I P E R
09-07-2011, 12:44
سلام؛
چند روزیه بازی رو گرفتم، این مشخصات سیستم منه:
AMD Athlon X2 6000
Ram 2G DDR2 Dual Channel
VGA GeForce XFX 8800 Alpha Dog Edition
خب، تقریبا سیستمم (یهجز سیپییو) حداقل موردنیاز بود دیگه.
دست و دلم میلرزید بگیرم یا نه...
الان دارم بازی رو روی HardCore اجرا میکنم. حتی از کرایسیس 1 و warhead هم روونتر اجرا میشه.
تعجب میکنم چرا حداقل سیستم رو اینجوری زدهبودن. مثلا من Call Of Duty Black Ops رو نمیتونستم با گرافیک بالا اجرا کنم و شدیدا افت فریم داشتم، اما موتور کرایانجین واقعا روونه.
شما چطور؟ بازی روون اجرا میشه؟
جدا تعجب کردم...
alihastam
09-07-2011, 13:04
سلام؛
AMD Athlon X2 6000
Ram 2G DDR2 Dual Channel
الان دارم بازی رو روی HardCore اجرا میکنم. حتی از کرایسیس 1 و warhead هم روونتر اجرا میشه.
تعجب میکنم چرا حداقل سیستم رو اینجوری زدهبودن. مثلا من Call Of Duty Black Ops رو نمیتونستم با گرافیک بالا اجرا کنم و شدیدا افت فریم داشتم، اما موتور کرایانجین واقعا روونه.
جدا تعجب کردم...
اینا که میگن حد اقل سیستم واقعا منظورشون حد اقل نیست یعنی با همون مشخصات حداقل میتونی بازی رو تقریبا روون اجرا کنی
البته کرای انجین یه چیز دیگس همونطور که قول داده بودن از کرایسی 1 روون تر اجرا میشه
سلام؛
AMD Athlon X2 6000
Ram 2G DDR2 Dual Channel
جدا تعجب کردم...
درسته بازی خارق العاده اجرا میشه:46:
من هم روی سیستمی با گرافیک GTS 250 و CPU Dual Core معمولی بازی رو روی Extreme فریم بسیار عالی دیدم...
حتما پچ 1.9 رو نصب کنید.
موفق باشید.
دوستان عزيز به داد ما هم برسيد
اين پچ 1.9 بازيرو پيدا نميكنه با نصب مجددم مشكل حل نميشه
اگه راه حلي داره بگيد كه اصاب ديگه واسم نمونده
ممنون
michel apachie
09-07-2011, 15:40
با سلام خدمت همه دوستان...راستش من ديشب پچ رو با مخلفاتش گرفتم.وقتي پچو اجرا ميكنم تو سرچ مي گه كه فولدر بازي رو پيدا نكرده.كرك هاي دوستان هم جواب نداده.چه كنم؟دمتون گرم.
دوستان عزيز به داد ما هم برسيد
اين پچ 1.9 بازيرو پيدا نميكنه با نصب مجددم مشكل حل نميشه
اگه راه حلي داره بگيد كه اصاب ديگه واسم نمونده
ممنون
بازی رو بعد از نصب کرک نکنید...
---------- Post added at 04:44 PM ---------- Previous post was at 04:39 PM ----------
دوستان بالاخره از این گیم با DX11 در یکی از بررسی های سخت افزاری استفاده شد... در سایت Guru3D .(بررسی کارت 6870X2 که به اون کاری نداریم...)
Test Setup & equipment
Mainboard
MSI X58 Big Bang XPower
Processor
Core i7 965 @ 3750 MHz
Graphics Cards
Club3D Radeon HD 6870 X2 2GB (1GB per GPU)
Memory
6144 MB (3x 2048 MB) DDR3 Corsair @ 1500 MHz
Power Supply Unit
1200 Watt
Monitor
Dell 3007WFP - up to 2560x1600
OS related software
Windows 7 RTM 64-bit
DirectX 9/10 End User Runtime
ATI Catalyst 11.6
NVIDIA GeForce series 270 driver
این تنظیمات گیم:
DirectX 11
High Resolution Texture Pack
Ultra Quality settings
4x AA
Level - Times Square (2 minute custom time demo)
همون طور که پیش بینی میشد کارت های Nvidia با اختلاف نسبتا زیاد از رقبای خود از AMD جلو هستند... این در حالی هست که در این تست Min Frame ذکر نشده...! و به احتمال بسیار زیاد در این مورد هم انویدیا با اختلاف قدرتمند تره.
اختلاف 570 و 480 با 6970 واقعا زیاده...
این بیشتر به علت استفاده از تسلیشن نسبتا زیاد در آبجکت های این گیم هست...
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید.
بازی رو بعد از نصب کرک نکنید...
---------- Post added at 04:44 PM ---------- Previous post was at 04:39 PM ----------
دوستان بالاخره از این گیم با DX11 در یکی از بررسی های سخت افزاری استفاده شد... در سایت Guru3D .(بررسی کارت 6870X2 که به اون کاری نداریم...)
Test Setup & equipment
Mainboard
MSI X58 Big Bang XPower
Processor
Core i7 965 @ 3750 MHz
Graphics Cards
Club3D Radeon HD 6870 X2 2GB (1GB per GPU)
Memory
6144 MB (3x 2048 MB) DDR3 Corsair @ 1500 MHz
Power Supply Unit
1200 Watt
Monitor
Dell 3007WFP - up to 2560x1600
OS related software
Windows 7 RTM 64-bit
DirectX 9/10 End User Runtime
ATI Catalyst 11.6
NVIDIA GeForce series 270 driver
این تنظیمات گیم:
DirectX 11
High Resolution Texture Pack
Ultra Quality settings
4x AA
Level - Times Square (2 minute custom time demo)
همون طور که پیش بینی میشد کارت های Nvidia با اختلاف نسبتا زیاد از رقبای خود از AMD جلو هستند... این در حالی هست که در این تست Min Frame ذکر نشده...! و به احتمال بسیار زیاد در این مورد هم انویدیا با اختلاف قدرتمند تره.
اختلاف 570 و 480 با 6970 واقعا زیاده...
این بیشتر به علت استفاده از تسلیشن نسبتا زیاد در آبجکت های این گیم هست...
موفق باشید.
کرک نکردم عزیز، پس احتمالا ورژن بازی اشکال داره
mehran gorji
09-07-2011, 20:48
دوستان من بازی رو نصب کرئم اما نمیتونه اجرا کنه.
موقع نصب به اینترنت وصل بودم.
انتی ویروس نود هم فعال بود.
ارور cannot open e:\crysis\launcher.exe
پچ 19 رو دانلو کردم 131 مگ توی bin32 هم ریختم باز اجرا نشد.
مشخصات سیستم.
cpu.5300
vga.gt 220 .128but
ram3 gb
ztczt328
09-07-2011, 20:57
دوستان من بازی رو نصب کرئم اما نمیتونه اجرا کنه.
موقع نصب به اینترنت وصل بودم.
انتی ویروس نود هم فعال بود.
ارور cannot open e:\crysis\launcher.exe
پچ 19 رو دانلو کردم 131 مگ توی bin32 هم ریختم باز اجرا نشد.
مشخصات سیستم.
cpu.5300
vga.gt 220 .128but
ram3 gb
تو مگه تو امریکا زندگی میکنی که موقع نصب اینترنت وصل بودی پاک کن بازیو و دوباره نصب کن و قبل نصب از اینترنت خارج شو ( اینجا ایران هست و تو داری بازیو با 1500 تومان میخری)
---------- Post added at 09:57 PM ---------- Previous post was at 09:55 PM ----------
تو مگه تو امریکا زندگی میکنی که موقع نصب اینترنت وصل بودی پاک کن بازیو و دوباره نصب کن و قبل نصب از اینترنت خارج شو ( اینجا ایران هست و تو داری بازیو با 1500 تومان میخری)
دوستاني كه موقع نصب پچ 1.9 مشكل دارن، فايل اورجينال crysis2.exe رو سرچ و دان كنن
mehran gorji
10-07-2011, 07:51
یه سوال.
یعنی من اگر این بازی رو نصب کنم اصلا نیابد به اینترنت کانکت شم؟؟؟؟؟؟؟
adsl دارم باید وصل باشه.
یا اینکه هنگام اجرای بازی؟ یا اینکه هنگام نصب برنامه؟
یه سوال.
یعنی من اگر این بازی رو نصب کنم اصلا نیابد به اینترنت کانکت شم؟؟؟؟؟؟؟
adsl دارم باید وصل باشه.
یا اینکه هنگام اجرای بازی؟ یا اینکه هنگام نصب برنامه؟
کانکت بودن که مشکلی ایجاد نمیکنه...شما بازی رو نصب کنید ~> پچ 1.9 رو نصب کنید ~> کرک پچ 1.9 رو کپی کنید. همین.
mehran gorji
10-07-2011, 08:16
مرسی.
الآن من اینو دانلود کردم.Crysis_2_final_1.9_Patch
بازی رو که نصب کردم قبل از اجرا این پیچ رو اجرا میکنم و بعد از اجرا اون رو داخل bin 32 بریزم؟
ok تست میکنم خبرش رو میدم.
alihastam
10-07-2011, 08:32
دوستان من یه مشکلی دارم تو بعضی قسمت های بازی 2....3 ثانیه سیستمم کرش می کنه و بعد ادامه میده واین مسئله قبل از آپدیت کردن هم بوده و الانم هست و وقتی سیستم رو خاموش می کنم و فرداش روشن می کنم سیستم بالا نمی آد البته وقتی چند بار خاموش روشن می کنم درست می شه لطفا به من بگین مشکل از کجاست سیستم من :
cpu : E8400 3G
ram : 4g
vga : evga gtx 460fpb
main : intel dg43nb
منم همچین مشکلی رو داشتم :31:
ولی در حد کرش :26:
من سیستمم رو با نود 5 آپدیت شده اسکن کردم و با TuneUp Utilities 2011 اشکال زدایی کزدم و با Disk Cleanup درایو C رو Clean کردم بعدش بازی با آخرین تنظیمات گرافیکی مثل بلبل اجرا میشه :46:
مرسی.
الآن من اینو دانلود کردم.Crysis_2_final_1.9_Patch
بازی رو که نصب کردم قبل از اجرا این پیچ رو اجرا میکنم و بعد از اجرا اون رو داخل bin 32 بریزم؟
ok تست میکنم خبرش رو میدم.
به همون ترتیب که گفتم دیگه... اول بازی بعد پچ بعد کرک. داخل بازی هم در این موقع نرید.
کرک پچ 1.9 منتشر شد .. توسط Fairlight :
لینک صفحه دانلود :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدلینک مستقیم دانلود : 17.5mb
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
mInI_ClockEr
10-07-2011, 14:55
بله روشن باشه بهتره (در صورتی که در فریم ریت تاثیر زیادی نزاره)
وقتی خاموش باشه Screen Tearing به وجود میاد...(دوستمون بالاتر توضیح دادن)و تصویر در صحنه های شلوغ و سریع به اصطلاح پاره میشه.
یعنی تو هر بازی که این گزینه وجود داشت از این به بعد روشنش کنم دیگه ؟؟؟؟
یعنی تو هر بازی که این گزینه وجود داشت از این به بعد روشنش کنم دیگه ؟؟؟؟
گفتم که... :
بله روشن باشه بهتره (در صورتی که در فریم ریت تاثیر زیادی نزاره)
:46:
لینک صفحه دانلود :
زود تر میگفتید من داشتمش ، حتی پک آپدیت Skidrow رو هم دارم .
زود تر میگفتید من داشتمش ، حتی پک آپدیت Skidrow رو هم دارم .
مرسی ... :20:
پس این وایرتارگت خیلی دیرتر قرار میده رو سایتش .. من این سایت رو چک می کردم به این هوا بودم که زودتر قرار میده نسبت به بقیه ، ظاهرا اینطوری نیست:13: ... بازم ممنون
مرسی ... :20:
پس این وایرتارگت خیلی دیرتر قرار میده رو سایتش .. من این سایت رو چک می کردم به این هوا بودم که زودتر قرار میده نسبت به بقیه ، ظاهرا اینطوری نیست:13: ... بازم ممنون
از رو سایت خود اسکید را چک کنید همیشه :
skidrowcrack.com/crysis-2-v1-9-crack-fix-skidrow/
ali_disslove
11-07-2011, 18:18
واقعا بازی عالیه ای یه ! :46:
---------- Post added at 09:38 AM ---------- Previous post was at 09:37 AM ----------
ماله من 2 گیگشم پر نمیشه
2 گیگ رم دارید یا 4 گیگ ؟
دوستانی که 4 گیگ دارند چه قدرش پر میشه؟یکی نگاه کنه از تسک منیجر بگه
سلام.
دوستان چون در اینجا نمیشه بحث سخت افزاری داشت در فروم سخت افزار تاپیکی ایجاد شد جهت بحث و بررسی در مورد Crysis 2 DX11 که با بررسی سایت Tomshardware شروع شد.
ممنون میشم در اون جا بحث رو ادامه بدیم...
موفق باشید.
milad_takjoo
13-07-2011, 09:22
من این پچ 1.9 که اجرا میکنم بازی رو پیدا نمیکنه ...نصبش کردم ولی میگه نصب نکردی
havas_1980
13-07-2011, 10:31
من این پچ 1.9 که اجرا میکنم بازی رو پیدا نمیکنه ...نصبش کردم ولی میگه نصب نکردیفابل اجرایی بازی, باید کرک نشده اش باشه. اون وقت میتونین پچ رو نصب کنین.
hamedchtsz
13-07-2011, 12:32
لینک صفحه دانلود :
من این کرک رو کپی کردم این پیغام رو میده
failed to initialize the gamestartup interface
چکار کنم؟
کرک صفحه اول هم لینکش خرابه
من این پچ 1.9 که اجرا میکنم بازی رو پیدا نمیکنه ...نصبش کردم ولی میگه نصب نکردی
آپدیتر اسکید راو رو نصب کنید ، 2 گیگ هم حجمشه .
aref3dsmax
14-07-2011, 12:43
آپدیتر اسکید راو رو نصب کنید ، 2 گیگ هم حجمشه .
سلام.یه مقدار بیشتر توضیح بدین که این آپدیتر چی هست و به چه اسمی باید سرچ بزنیم.آیا لینک دانلودی هست براش؟مرسی
SA.JJ.AD
14-07-2011, 13:30
سلام.یه مقدار بیشتر توضیح بدین که این آپدیتر چی هست و به چه اسمی باید سرچ بزنیم.آیا لینک دانلودی هست براش؟مرسی
دوست عزیز منظور اون دوستمون از اپدیتر !! همون دانلود پچ تکسچر و دایرکس 11 و همچنین پچ 1.9 به همراه کرک مخصوص 1.9 هستش !! که همرو میتونید با یکم گشتو گذار توصفحات قبل همین تاپیک پیدا کنید !!
.
لازم به ذ کره اول شما ببین ویندوزت 32 بیتی هست یا 64 بیتی !! اگه 32 بیتی داری اون پچ حجیم تکسچر رو بیخود دانلود نکن که حجمش یکو نیم گیگه !! و فقط پچ دایرکس و 1.9 و کرک مخصوص ورژن 1.9 رو د انلود کن ...
.
.
موفق باشید :20:
aref3dsmax
14-07-2011, 14:17
ببین من 2 گیگ رو دانلود کردم.شامل پک تکسچر پچ 1.9 و دایرکت ایکس 11.ویندوز من 64 بیتی هست.
بعد از دانلود نصب نشد..رفتم نسخه اورجینال فایل بازی رو گرفتم.پچ نصب شد.اما پیغام داد باید نسخه اصل بازی رو اکتیو کنین.
خب بعد رفتم توی سایت اسکیدرو 2 نوع کرک مختلف 20 مگی و 24 مگی رو دانلود کردم.
میاد.
حالا شما میگی من 2.3 گیگ رو دوباره دانلود کنم؟ شماره صفحه همین سایت کدوم هست.
aref3dsmax
14-07-2011, 14:57
و یه سوال دیگه.اگه من پچ تکسچر رو نصب کنم روی 64 باید کرک 64 بیتی داشته باشم؟
SA.JJ.AD
14-07-2011, 15:10
ببین من 2 گیگ رو دانلود کردم.شامل پک تکسچر پچ 1.9 و دایرکت ایکس 11.ویندوز من 64 بیتی هست.
بعد از دانلود نصب نشد..رفتم نسخه اورجینال فایل بازی رو گرفتم.پچ نصب شد.اما پیغام داد باید نسخه اصل بازی رو اکتیو کنین.
خب بعد رفتم توی سایت اسکیدرو 2 نوع کرک مختلف 20 مگی و 24 مگی رو دانلود کردم.
میاد.
حالا شما میگی من 2.3 گیگ رو دوباره دانلود کنم؟ شماره صفحه همین سایت کدوم هست.
و یه سوال دیگه.اگه من پچ تکسچر رو نصب کنم روی 64 باید کرک 64 بیتی داشته باشم؟
خیر کرک نسخه ی 32 یا 64 بیتی نداره و فرقی نمیکنه :31:
+
+
ببینید شما دقیقا به این صورت عمل کنید :
بعد از اینکه فایل اجرایی اورجینال رو جایگزین فایل اجرایی کرک شده کردی !! اول پچ 1.9 رو نصب کن بعد تکسچر و بعد پچ dx11 و بعدشم کرک مخصوص ورژن 1.9 رو بریز تو محل مربوطه !! بعدشم حله و میتونید از بازی لذت برید :20:
aref3dsmax
15-07-2011, 12:15
بعد از اینکه فایل اجرایی اورجینال رو جایگزین فایل اجرایی کرک شده کردی !! اول پچ 1.9 رو نصب کن بعد تکسچر و بعد پچ dx11 و بعدشم کرک مخصوص ورژن 1.9 رو بریز تو محل مربوطه !! بعدشم حله و میتونید از بازی لذت برید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من دقیقا این کارو کردم.اما باز هم اون ارور faild رو داد
---------- Post added at 01:15 PM ---------- Previous post was at 01:14 PM ----------
یه خواهش.
کرک مخصوص ورژن 1.9 رو بریز تو محل مربوطه
این فایل رو برام یه لینک بدین.مرسی
mehran gorji
17-07-2011, 14:36
دوستان من کرسیس رو نصب کردم.
موقع اجرا که همون اول کار تر میزد رم 2 بود یه دونه 1 انداختم بغلش اما باز هم فکر میکنم یه مقدار ضعیفه{بیخیال حلش میکنم}
فقط اول بازی که میخوان از زیردریایی بیرون برن 2 نفری که لوله رو نگه میدارن تا رد بشی نمیدونم باید چیکار کنم.
گم شدم.
راهنمایی کنید.
ali_disslove
19-07-2011, 00:26
دوستان من قبلا هم این سوالو پرسیدم کسی جواب نداد
پرسید کسایی که سیستمشون 4 گیگ رم داره توی ویندوز سون موقع بازی چند گیگ از رمشون پر میشه
ممنون میشم یکی اینو از توی تسک منیجر نگاه کنه
Kaptian Black
19-07-2011, 17:04
دوستان من قبلا هم این سوالو پرسیدم کسی جواب نداد
پرسید کسایی که سیستمشون 4 گیگ رم داره توی ویندوز سون موقع بازی چند گیگ از رمشون پر میشه
ممنون میشم یکی اینو از توی تسک منیجر نگاه کنه
حدود 3GB کلا که تقریبا 1GB اش مال ویندوزه ( seven 64bit )
jojo_2000
19-07-2011, 22:34
سلام! این شماره سریال چیه که میخواد؟؟؟:19:
سلام ایا این بازی روی سیستم من اجرا میشه با جزییات بالا و روزولوشن1280*1024وانتی الایسینگ16x
cpu:intel i7 2600k 3.4ghz
ram:3.5gb 1600 ddr3
vga:gts250 1gb ddr3
در ضمن اگه گرافیکم پایینه چه کارتی پیشنهاد میدید؟
توی تنظیمات advance(همون high) احتمالا حول و حوش 30 فریم میگیرید(به طور متوسط).... ولی گرافیکتون برای hardcore ضعیفه!!
من امروز کریسیس رو نصب کردم ولی خیلی افت فریم داره
تازه تنظیمات گرافیکش فقط gamer و advance و hardcore
داره و دیگه هیچی نداره به نظرتون این همون نسخه دزدیه ؟
یا ورژن کامل هم همینجوره
افت فریم به نوع سیستمون بستگی داره که ممکنه از ضعف سیستم باشه....
با این مشخصاتی هم که شما میگی فکر نکنم نسخه_ی بتا باشه....دیگه الان فکر نکنم اصلا نسخه_ی بتا توی بازار پیدا شه!!
mohammadaliarmin
21-07-2011, 13:10
خب الان پچی آپدیتی چیزی نیست که تنظیمات گرافیک توش درست باشه مثلا من می خوام توش تنظیمات سایه رو بیارم رو low
یا تکسچر رو ببرم رو medium ولی این نداره حالا اگه پچ یا آپدیت سراغ دارید لینک بدید ممنون میشم:11:
خب الان پچی آپدیتی چیزی نیست که تنظیمات گرافیک توش درست باشه مثلا من می خوام توش تنظیمات سایه رو بیارم رو low
یا تکسچر رو ببرم رو medium ولی این نداره حالا اگه پچ یا آپدیت سراغ دارید لینک بدید ممنون میشم:11:
پچ 1.9 رو نصب کنید ، همه ی این کارها رو میتونید بکنید .
توی تنظیمات advance(همون high) احتمالا حول و حوش 30 فریم میگیرید(به طور متوسط).... ولی گرافیکتون برای hardcore ضعیفه!!
مهدی جان بنده با GTS 250 و پردازنده ای به مراتب ضعیف تر از 2600K فکر میکنم AMD Athlon64 5600 بود در صحنه های معمولی بازی و در Extreme فریم ریت کاملا Playable میگرفتم...
دوستان من بازی رو دانلود کردم زبان یازی هم روسی هست و هم انگلیسی ولی هرچی گشتم انگلیسیشو پیدا نکردم میشه راهنمایی کنید
mohammadaliarmin
21-07-2011, 19:51
پچ 1.9 رو نصب کنید ، همه ی این کارها رو میتونید بکنید .
همون که حجمش 2.5 گیگه ؟؟
یا یکی دیگه اگه میشه لینک دانلود بدید؟
همون که حجمش 2.5 گیگه ؟؟
یا یکی دیگه اگه میشه لینک دانلود بدید؟
لینک دانلود لازم نداره ، فقط فایل اصلی بازی (کرک نشده) بر گردونید سر جاش ، بعد خودش میگرده پچ 1.9 رو دانلود میکنه - کرکش هم همش 2 مگه همه جا هست .
پس به نظر شما560Tiبخرم که با بالاترین جزییات و کیفیت نشونش بده؟
پس به نظر شما560Tiبخرم که با بالاترین جزییات و کیفیت نشونش بده؟
من GLX550TI دارم (البته SLI) خیلی خوب اجراش میکنه .
560 حتما بهتر اجراش میکنه ، ولی بهترین کارتها GTX 590 ان ویدیا و 6990 ای تی آی هستند .
مهدی جان بنده با GTS 250 و پردازنده ای به مراتب ضعیف تر از 2600K فکر میکنم AMD Athlon64 5600 بود در صحنه های معمولی بازی و در Extreme فریم ریت کاملا Playable میگرفتم...
ممنون عرفان جان ولی من که یه 3870 دارشتم کلا توی hardcore(اونم 768*1366 که حدود 30-25 درصد ضعیفتره) به زور بین 25-20 فریم میگرفتم!!!
ولی بعید هم میدونم بشه با این گرافیک توی این رزولوشن یه فریم درست و حسابی بگیره اینم سندش:(نمونه_ش زیاده)
همین طور که می بینی برای اجرای کاملا روون توی این رزولوشن حداقل به یه 5770 نیاز هست....
ولی اگه منظورت Playable بودن باشه که با همون 20 فریم هم میشه بازی کرد( همین طور که توی کنسولها طبق گفته سایتها گاهی به همین 20 هم میرسیده!!) ولی منظور من فریم قابل قبول که بازی روون اجرا بشه هست!!!
+++
البته نمیدونم شاید این پچ کار خارق العاده ای کرده(منظورت توی حالت EXtreme پچ هست دیگه؟؟)اگرچه قانونا با توجه به بهتر شدن بافتها باید بازی رو سنگین تر کرده باشه چیزی که توی این سایت کاملا مشخص هست:(گرافیک 6950 هست.)
در صورتی که توی این رزولوشن در حالت hardcore بهتر فریم داده( Windows 7 Ultimate x64):
اینم آدرس سایت با توضیحات کاملش:
jojo_2000
21-07-2011, 21:35
با این سیستم میشه بازی کرد یا بیخیال نصبش بشم!
CPU:8650 X3
RAM:2GIG
VGA:9400 1GIG:31:
ممنون عرفان جان ولی من که یه 3870 دارشتم کلا توی hardcore(اونم 768*1366 که حدود 30-25 درصد ضعیفتره) به زور بین 25-20 فریم میگرفتم!!!
ولی بعید هم میدونم بشه با این گرافیک توی این رزولوشن یه فریم درست و حسابی بگیره اینم سندش:(نمونه_ش زیاده)
همین طور که می بینی برای اجرای کاملا روون توی این رزولوشن حداقل به یه 5770 نیاز هست....
ولی اگه منظورت Playable بودن باشه که با همون 20 فریم هم میشه بازی کرد( همین طور که توی کنسولها طبق گفته سایتها گاهی به همین 20 هم میرسیده!!) ولی منظور من فریم قابل قبول که بازی روون اجرا بشه هست!!!
+++
البته نمیدونم شاید این پچ کار خارق العاده ای کرده(منظورت توی حالت EXtreme پچ هست دیگه؟؟)اگرچه قانونا با توجه به بهتر شدن بافتها باید بازی رو سنگین تر کرده باشه چیزی که توی این سایت کاملا مشخص هست:(گرافیک 6950 هست.)
اینم آدرس سایت با توضیحات کاملش:
مهدی جان کاملا حرف هاتو قبول دارم! این برای خودم هم باورش سخت بود، با اون سیستم ستینگ رو گذاشتم روی Extreme و (البته صحنه خیلی شلوغی نبود، یه جنگ معمولی) به جرات میتونم بگم 40 فریم میگرفتم...
حالا نمیدونم قضیه چی بوده!!! البته پچ هم 1.9 نصب بود(بدون DX11)
به هر حال، شاید در صحنه های سنگین و شلوغ افت فریم شدید داشته باشه...
موفق باشید.
با این سیستم میشه بازی کرد یا بیخیال نصبش بشم!
CPU:8650 X3
RAM:2GIG
VGA:9400 1GIG:31:
این بازی حالت gamer یا همون low_ش بسیار سازگاره بهت پیشنهاد مکینم یه امتحانی بکنی احتمالا ضرر نمیکنی..فوقش سه تومنه دیگه:31: ولی ارزش ریسکش رو داره:46:
مهدی جان کاملا حرف هاتو قبول دارم! این برای خودم هم باورش سخت بود، با اون سیستم ستینگ رو گذاشتم روی Extreme و (البته صحنه خیلی شلوغی نبود، یه جنگ معمولی) به جرات میتونم بگم 40 فریم میگرفتم...
حالا نمیدونم قضیه چی بوده!!! البته پچ هم 1.9 نصب بود(بدون DX11)
به هر حال، شاید در صحنه های سنگین و شلوغ افت فریم شدید داشته باشه...
موفق باشید.
خواهش میکنم عرفان جان ما شما رو بیشتر از اینها قبول داریم ...اون عنوان کابر فعالی رو که بیخود به کسی نمیدن عزیز:10:
+++
ضمنا به خاطر ویرایش زیاد پست قبلیم معذرت میخوام چون من رو پستهایی که میدونم یه خورده حساسم و نمیخوام خدای نکرده سوء تفاهمی پیش بیاد:20:
خواهش میکنم عرفان جان ما شما رو بیشتر از اینها قبول داریم ...اون عنوان کابر فعالی رو که بیخود به کسی نمیدن عزیز
نه مهدی جان این حرفا چیه... اتفاقا حرفی که زدم بدون مدرک بود و انتظار قبولشو از شما نداشتم...:11:
ضمنا به خاطر ویرایش زیاد پست قبلیم معذرت میخوام چون من رو پستهایی که میدونم یه خورده حساسم و نمیخوام خدای نکرده سوء تفاهمی پیش بیاد
خواهش!:46: الآن دیدم پستت یه جور دیگه شده:31:
jojo_2000
21-07-2011, 22:42
ورژن یا چیز خاصی نداره؟ که موقع نصب مشکل پیش نیاد!
ورژن یا چیز خاصی نداره؟ که موقع نصب مشکل پیش نیاد!
چرا یه ورژن بتا هست که همون نسخه_ی دزدی قبل از ریلیز اصلی بازیه!!
البته الان دیگه واقعا توی بازار کم پیدا میشه فقط وقتی از طرف میگیری بپرس که نسخه_ی بتا نباشه!!
فقط در مورد پست قبلیم انتظار بازی کرد توی یه رزولوشن بالا رو نداشته باش(بعدا نیای یقه من رو بگیری:31:) ولی همین طور که گفتم فکر کنم یا این سیستم توی یه رزولوشن پایین بتونی یه فریم قابل بازی کردن بگیری به شرطی که وسواس نداشته باشی:46:
jojo_2000
22-07-2011, 10:12
چرا یه ورژن بتا هست که همون نسخه_ی دزدی قبل از ریلیز اصلی بازیه!!
البته الان دیگه واقعا توی بازار کم پیدا میشه فقط وقتی از طرف میگیری بپرس که نسخه_ی بتا نباشه!!
فقط در مورد پست قبلیم انتظار بازی کرد توی یه رزولوشن بالا رو نداشته باش(بعدا نیای یقه من رو بگیری:31:) ولی همین طور که گفتم فکر کنم یا این سیستم توی یه رزولوشن پایین بتونی یه فریم قابل بازی کردن بگیری به شرطی که وسواس نداشته باشی:46:
یقه چیه؟ شما تاج سری:40:کرایسیس 1 رو با این سیستم بازی کردن خوب بود(چون وسواس نداشتم)
خیلی اقایی:19:
سلام دوستان
دوستان من که رفتم از دوجا مختلف گرفتم بازم اون بالا بازی نوشته ها داره که مثلا فریم رو نشون میده و غیره پس ابا این حساب بازم بازی که دادن بتا هستش نه؟
من تا پچ 1.4 رو ریختم و کرک کردم اما لعنتی یکم بازی میکنم از بازی خارج میشه
حالا این پچ 1.9 رو بگیرم با کرکش مشکل حل میشه این باگ ها درست شده؟ یا نه؟
و
skidrowcrack.com/crysis-2-v1-9-crack-fix-skidrow
تو این سایتم که چندین کرک نوشته برا پچ 1.9 کدوم رو دانلود کنم بریزم یعنی باید تک تک از اون کرک که نوشته omly crack بگیرم تا اون اخری fix crack یا فقط همون اولی رو بگیرم کافیه؟
منظورم کاملترین کرک کدومه که دیگه مشکل بر نخورم؟
ممنونتونم به خدا خیل این بازی رو اعصابم رفتم دیگه داره خسته ام میکنه این بارم کمکم کنین ببینم میشه یا نه دیگه نشد هیچی دیگه
سیستم مورد نیاز بازی چیه؟
سلام دوستان
دوستان من که رفتم از دوجا مختلف گرفتم بازم اون بالا بازی نوشته ها داره که مثلا فریم رو نشون میده و غیره پس ابا این حساب بازم بازی که دادن بتا هستش نه؟
من تا پچ 1.4 رو ریختم و کرک کردم اما لعنتی یکم بازی میکنم از بازی خارج میشه
حالا این پچ 1.9 رو بگیرم با کرکش مشکل حل میشه این باگ ها درست شده؟ یا نه؟
و
skidrowcrack.com/crysis-2-v1-9-crack-fix-skidrow
تو این سایتم که چندین کرک نوشته برا پچ 1.9 کدوم رو دانلود کنم بریزم یعنی باید تک تک از اون کرک که نوشته omly crack بگیرم تا اون اخری fix crack یا فقط همون اولی رو بگیرم کافیه؟
منظورم کاملترین کرک کدومه که دیگه مشکل بر نخورم؟
ممنونتونم به خدا خیل این بازی رو اعصابم رفتم دیگه داره خسته ام میکنه این بارم کمکم کنین ببینم میشه یا نه دیگه نشد هیچی دیگه
بله نسخه_ی بتاست...
نسخه_ی بتا یه نسخه_ِ آزمایشی هست و پچ و کرک براش بی معنیه چون اصلا این نسخه DRM نداره که بخواد کرک یا پچ خاصی روش کار کنه!!!
jojo_2000
23-07-2011, 22:24
من بازی رو گرفتم نصب کردم:31:ارور میده file ijl15.dll missing اشتباه نصب کردم؟بعد روی گزینه crysis luncher کلیک میکنم شروع میکنه دانلود کردنن V1.9:41:
من بازی رو گرفتم نصب کردم:31:ارور میده file ijl15.dll missing اشتباه نصب کردم؟بعد روی گزینه crysis luncher کلیک میکنم شروع میکنه دانلود کردنن V1.9:41:
این ایراد توی یکی از دوتا سایتها گفته شده ممکنه به خاطر بد پارت شدن بازی باشه(یعنی بازی ممکنه ناقص باشه ولی دقیق نیست)به خاطر همین بهت پیشنهاد میکنم اول از همه این فایل رو دانلود و بنداز توی پوشه ای که گفته:
ثانیا کرکت رو هم از اینجا عوض کنی ضرر نداره:
البته حتما کرک متناسب به ورژن بازی رو دانلود کن ضمنا حین بازی برای اطمینان نت رو هم قطع کن.
بعد هم حتما DX همراه DVD بازی و احتمالا اگه درایور به روز گرافیکت هم توش هست نصب کن...امیدارم مشکلت حل شه.
jojo_2000
24-07-2011, 09:20
ورژن بازی که من دارم چنده؟کجاش نوشته(که کرکش رو دانلود کنم)!
برنامه dll fix هم نفهمیدم کجا گفته بریزم!:5:(سریال نامبرش و نداری؟)
Saeed System
24-07-2011, 09:25
سلام دوستان
این بازی نسخه کاملش خیلی وقته اومده...برید بازی رو پس بدید به فروشنده ....
واقعا تعجب کردم هنوز نسخه بتاش رو دارن میفروشن به فکر سودش خودشونن فقط به فکر مردم بیچاره
این همه لگ و باگ و اذیت و........ رو باید تو نسخه بتا تحمل کرد ..
من نسخه بتا رو یادمنیست چند ماه پیش گرفتم فکر کنم پارسال بود...
الان نسخه کاملشم خیلی وقته گرفتم اینم یادم نیست چند ماهه..
واقعا فروشنده نامردی بوده نسخه بتا رو دیروز به شما فروخته برید پسش بدید
....
اگر تهران بودید من بازی خودم رو مجانی میدادم بهتون...آخه اعصابم خورد شد بهتون بازی بتا رو فروختن اونم الان که کاملش چند ماهه اومده
این بازی نسخه کاملش خیلی وقته اومده...برید بازی رو پس بدید به فروشنده ....
واقعا تعجب کردم هنوز نسخه بتاش رو دارن میفروشن به فکر سودش خودشونن فقط به فکر مردم بیچاره
این همه لگ و باگ و اذیت و........ رو باید تو نسخه بتا تحمل کرد ..
من نسخه بتا رو یادمنیست چند ماه پیش گرفتم فکر کنم پارسال بود...
الان نسخه کاملشم خیلی وقته گرفتم اینم یادم نیست چند ماهه..
واقعا فروشنده نامردی بوده نسخه بتا رو دیروز به شما فروخته برید پسش بدید
....
اگر تهران بودید من بازی خودم رو مجانی میدادم بهتون...آخه اعصابم خورد شد بهتون بازی بتا رو فروختن اونم الان که کاملش چند ماهه اومده
سلام
ممنون دوست عزیز
من گرگان هستم بد بختانه اینا شرم نمیکنن که
یه بار اول گرفتم یارو قبول نمیکرد بتا هستش و اصلا میگفت بتا نداره این بازی
بعد رفتم از یه جا دیگه گرفتم که اتفاقا از این کپی ها هم نبود و رو دی وی دی نقش بازی داره که مثلا معروفه تو ایران به اورژینال
اومدم نصب کردم دیدم باز نصبی نیستش و اکسترکت شد تو فولدر و بدون نصب بازی کردم
پچ ها رو توش نصب میکنم و پیغام موفقیت امیز هم میده اما خوب پره باگه
بد بختم کرد
دیگه میخوام برم دانلودش کنم فقط موندم این لینک صفحه اول خیلی پارتاش زیاده یه لینک میتونین بهم بدین که پارتش کم باشه و یا خیلی عالیه اگه تو یه پارت باشه و بشه resum هم کرد که تو چند روز بتونم دانلودش کنم
قربونتون برم دوستان
فدا همتون
SA.JJ.AD
24-07-2011, 12:31
سلام
ممنون دوست عزیز
من گرگان هستم بد بختانه اینا شرم نمیکنن که
یه بار اول گرفتم یارو قبول نمیکرد بتا هستش و اصلا میگفت بتا نداره این بازی
بعد رفتم از یه جا دیگه گرفتم که اتفاقا از این کپی ها هم نبود و رو دی وی دی نقش بازی داره که مثلا معروفه تو ایران به اورژینال
اومدم نصب کردم دیدم باز نصبی نیستش و اکسترکت شد تو فولدر و بدون نصب بازی کردم
پچ ها رو توش نصب میکنم و پیغام موفقیت امیز هم میده اما خوب پره باگه
بد بختم کرد
دیگه میخوام برم دانلودش کنم فقط موندم این لینک صفحه اول خیلی پارتاش زیاده یه لینک میتونین بهم بدین که پارتش کم باشه و یا خیلی عالیه اگه تو یه پارت باشه و بشه resum هم کرد که تو چند روز بتونم دانلودش کنم
قربونتون برم دوستان
فدا همتون
عزیز شما جای اینکارا ازین به بعد بازی هاتو از فروشگاه های اینترنتی تهیه کن که هم سالمن هم قیمتشون مناسب تره . هم بروز ترن و هم راحت تر میرسه دستت :10:
+
من خودم به شخصه حدود یک ساله فقط بصورت اینترنتی بازی هامو تهیه میکنم یا بعضی اوقات که مثلا فقط یه بازی میخوام بگیرم اگه حجمش مناسب دانلود باشه دانلود میکنم :31: و هرگز هم خراب در نیومده برام :20:
.
فروشگاه خوب هم خواستید بهتون پ.خ میکنم :46:
ورژن بازی که من دارم چنده؟کجاش نوشته(که کرکش رو دانلود کنم)!
برنامه dll fix هم نفهمیدم کجا گفته بریزمروی آیکون اصلی بازی راست کلیک کن توی قسمت detail ورژن بازی رو نوشته...
اون فایل هم طی یه تحقیقی کردم اگه توی پوشه bin بازی وجود نداره احتمالا بازی یا ناقص نصب شده یا ناقصه ولی برای اطمینان اگه خواستی میتونی از اینجا هم دانلود کنی:(بنداز توی پوشه_ی bin32 بازی)
ولی اگه بازم ایراد گرفت که فلان فایل هم کمه بدون که کلا بازی ناقصه!!!
AMIR.KIK
24-07-2011, 13:55
قربونتون برم دوستان
فدا همتون
دوست عزیز من از سایت میهن دانلود دانلودش کردم هیچ مشکلی نداشت اگه میخوای که دانلود کنی برو اونجا دانلود کن لینکشم مستقیم هستش
موفق باشی
jojo_2000
24-07-2011, 22:02
اقا حل شد کرک رو کپی کردم توی پوشه bin درست شد! روون هم اجرا میشه ولی من نتونستم از زیردریایی خارج بشم:31:
jojo_2000
26-07-2011, 12:03
یکی بگه چطور ازین زیردریایی جارج بشم! یه تونل هست که هر کاری میکنم نمیتونم برم توش:13:
یکی بگه چطور ازین زیردریایی جارج بشم! یه تونل هست که هر کاری میکنم نمیتونم برم توش:13:
فکر کنم اونجایی موندی که باید با کلید c بشینی و بری توش...
soltan_reza
26-07-2011, 19:56
سلام دوستان
من بازی رو از سایت ---------- دانلود کردم و نصب کردم
بعد از نصب اجرا نمیشه و ارور یک فایل dll رو میده
البته من این فایل رو دانلود کردم و در سیستم ۳۲ قرار دادم ولی نتونستم رجیسترش کنم
کسی میتونه کمک کنه که باید چیکار کنم؟
کسی دیگی هم با این مشکل مواجه شده؟
البته نا گفته نماند که بازی رو هم کرک کردم
jojo_2000
26-07-2011, 20:29
فکر کنم اونجایی موندی که باید با کلید c بشینی و بری توش...
بعد از اینکه c رو میزنم ازونجا یه کمی میام جلوتر بعدش هر کاری میکنم(میپرم/میشینم/خودمو میکشم) نمیشه:41:
jojo_2000
26-07-2011, 20:35
سلام دوستان
من بازی رو از سایت ---------- دانلود کردم و نصب کردم
بعد از نصب اجرا نمیشه و ارور یک فایل dll رو میده
البته من این فایل رو دانلود کردم و در سیستم ۳۲ قرار دادم ولی نتونستم رجیسترش کنم
کسی میتونه کمک کنه که باید چیکار کنم؟
کسی دیگی هم با این مشکل مواجه شده؟
البته نا گفته نماند که بازی رو هم کرک کردم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]منم همین مشکل رو داشتم که کرک رو اشتباه کپی کرده بودم
soltan_reza
27-07-2011, 02:23
منم همین مشکل رو داشتم که کرک رو اشتباه کپی کرده بودم
ولی من تنها کرکی که سایت گذشته بود رو دانلود کردم
شما میتونی لینک کرک سالم رو به من بدید یا یک راهنمایی کنید؟
ممنون میشم
jojo_2000
27-07-2011, 10:09
ممنون میشم
من از کرکی که توی dvd بازی بود استفاده کردم و کپی کردم توی پوشه bin32
بعد از اینکه c رو میزنم ازونجا یه کمی میام جلوتر بعدش هر کاری میکنم(میپرم/میشینم/خودمو میکشم) نمیشه:41:
کرک سالم رو میتونی از اینجا دانلود کنی:
ممنون میشم
تا اونجا که من میدونم کسی توی این بازی به اینجور باگس برخورد نکرده!!
حالا دو حال داره:اگه باگه که بعید میدونم بازی رو کلا از اول با نیو گیم شروع کن ببین رد میشه یا نه اگه نشد ایندفعه کلا بازی رو پاک و یه بار دیگه امتجان گن(گاهی اوقات تنها راه رفع باگ همین روشه!!) ولی اگه جواب نداد ایدفعه باید بری سراغ کرک و از لینک بالا کرکت رو عوض کن امیدوارم درست شه...
alborz_k
27-07-2011, 21:46
سلام دوستان . من می خوام پچ 1.9 رو نصب کنم ، ولی نسخه ی بازیم کرک هست و فایل اجرایی اصلی رو ندارم؟ جایی هست که بتونم دانلودش کنم؟
سلام دوستان . من می خوام پچ 1.9 رو نصب کنم ، ولی نسخه ی بازیم کرک هست و فایل اجرایی اصلی رو ندارم؟ جایی هست که بتونم دانلودش کنم؟
آرین جان لطف کردند توی پست اول گذاشتن:46:
soltan_reza
28-07-2011, 00:48
کرک سالم رو میتونی از اینجا دانلود کنی:
تا اونجا که من میدونم کسی توی این بازی به اینجور باگس برخورد نکرده!!
حالا دو حال داره:اگه باگه که بعید میدونم بازی رو کلا از اول با نیو گیم شروع کن ببین رد میشه یا نه اگه نشد ایندفعه کلا بازی رو پاک و یه بار دیگه امتجان گن(گاهی اوقات تنها راه رفع باگ همین روشه!!) ولی اگه جواب نداد ایدفعه باید بری سراغ کرک و از لینک بالا کرکت رو عوض کن امیدوارم درست شه...
قبل از اینکه پاکش کنم و دوباره نصب کنم، کرک ورژن ۱.۹ رو دانلود کردم، وارد بازی شد ولی در همون صفحه اول گیر کرد دیگه جلو نرفت
بعد پاکش کردم و دوباره نصبش کردم ولی الان این ارور رو میده
mehdy.sms
28-07-2011, 19:59
سلام. من می خوام پچ آپدیت 1.9 کریسیس 2 رو نصب کنم ، درایو C کامپیوتر توسط پچ اسکن میشه و در آخر نصب نمیشه. حتی بازی رو هم توی درایو C نصب کردم ، فایده نداشت. الان مشکل من اینه که پچ آپدیت نصب نمیشه.
alborz_k
29-07-2011, 14:52
سلام. من می خوام پچ آپدیت 1.9 کریسیس 2 رو نصب کنم ، درایو C کامپیوتر توسط پچ اسکن میشه و در آخر نصب نمیشه. حتی بازی رو هم توی درایو C نصب کردم ، فایده نداشت. الان مشکل من اینه که پچ آپدیت نصب نمیشه.
شما باید فایل اجرایی بازی رو از پست اول این تاپیک دانلود کنید و با فایل اجرایی کرک شده در پوشه ی bin جایگزینش کنید و بعد از آپدیت بازی و نصب پچ ها کرک نسخه ی 1.9 رو بریزین .
IranApadana
30-07-2011, 19:08
درود
من بازی رو آپدیت کردم و پچ DX11 رو هم ریختم اما فکر کنم کرکم مشکل داره چون وقتی وارد بازی میشم فقط موس دیده میشه و صدا هم میاد اما تصویر ندارم.
ممنون میشم کرک سالم بازی رو بذارید. لینک های کرک پست اول همشون delete شدن.
آپدیت 1.9.
ممنونم.
mostafait
01-08-2011, 10:36
آقا سلام.
می خواستم بدونم که این بازی کرای سیس 2 مشکل داره یا اینکه سیستم هایی که من جمع می کنم مشکل داره!
من یک سیستم دارم با مشخصات زیر:
M.B Asus P5KPL/EPU
CPU E5300 Intell OverClocked
RAM 2GB Patriot
VGA Geforce 210
Power Green 330
که این سیستم نمیکشه!
حالا یک سیستم دیگه هم جمع کرده ام با مشخصات زیر که اینهم باز نمیکشه!
M.B Asus ...1LT
CPU E6600
Ram 4GB Geil
VGA GT440 Giga OC
Power Green 380
آخه این سیستم هم کشش نداره!
چیکار کنم؟!
havas_1980
01-08-2011, 11:17
آقا سلام.
می خواستم بدونم که این بازی کرای سیس 2 مشکل داره یا اینکه سیستم هایی که من جمع می کنم مشکل داره!
من یک سیستم دارم با مشخصات زیر:
M.B Asus P5KPL/EPU
CPU E5300 Intell OverClocked
RAM 2GB Patriot
VGA Geforce 210
Power Green 330
که این سیستم نمیکشه!
حالا یک سیستم دیگه هم جمع کرده ام با مشخصات زیر که اینهم باز نمیکشه!
M.B Asus ...1LT
CPU E6600
Ram 4GB Geil
VGA GT440 Giga OC
Power Green 380
آخه این سیستم هم کشش نداره!
چیکار کنم؟!با اون سیستم اولی که هیچ... اصلا انتظار گیم زدن رو نمیتونستین داشته باشین!
اما سیستم دوم... کارت گرافیکتون از لب مرز کمی پایینتره. تو حداقل جزییات گرافیکی شاید بازی رو بتونین رون تجربه کنین!
من با این سیستم بازی می کنم و 15 الی 20 فریم میگیرم
intel 2180 2.0GHz
ram 2gb ddr2 bus 800
gforce 8600Gt 512mb
windows7
باز خوبه بازیو بالا میاره:31:
ولی با فریم 15 اصلا نمیشه کنار اومد:19:
AMIR.KIK
01-08-2011, 16:08
من با این سیستم بازی رو اجرا کردم و مشکلی هم نداشتم
Ran:2gig
gerafik:4670 1 gig
cpu:E5400
win:7
shahabprince
02-08-2011, 11:43
سلام.
من با این سیستم بازی رو مثل هلو اجرا میکنم.
Ram:Adata 4gb ddr2
cpu:athlon II x4 640
vga: HIS 5670
علی گلی جان
07-08-2011, 18:11
سلام. می خواستم بدونم چطوری میشه در این بازی رمزهارو فعال کنم؟
نسخه بازی من پچ 1.9 هستش و کنسول بازی هم فعاله
(با دکمه~)
ولی وقتی مثلاٌ تایپ می کنم con_restricted 0 یا g_godmode 1
میگه unknown commend و کار نمیکنه.:37::9:
در ضمن من تمام commend ها راداخل system.cfg ریختم و سیو هم کردم ولی بازم کار نکرد:18:.
میشه یه نفر بکه چطور باید کنسول رمزهارو فعال کنم؟:45:
راستی من حلت devmode رو هم امتحان کردم ولی بازم هیچی به هیچی.:13:شدیداٌ نیازمند کنسول اَکتیوتان هستم.:42:
من Patch V1.9, DX11, HighRes Texture + Crack این بازی رو از پست اول دانلود کردم. ولی موقعی که میخوام کرک رو دانلود کنم. دانلود نمیشه.من هر سه تا سرور رو امتحان کردم. ولی واسه هر سه تا مینویسه این فایل پاک شده.اگه کسی جای دیگه رو میدونه که میتونم از اونجا دانلود کنم لطفا بگه.
SAEEDSAMSUNG
09-08-2011, 18:52
سلام من یه trainer درست حسابی میخواممممممممم :31:
سلام
تو اون مرحله ای که باید به سربازان دلتا کمک کنیم و مردم آسیب دیده رو سوار اون سفینه ها بکنیم ولی قبل از سوار شدن alcateraz وارد اون چیزی که از کف خیابون اومده بیرون و خیلی هم بلند هست میشه و سپس از حال میره و میفته زمین و بعدش یه موجودی میاد و پاش رو میذاره رو دست آلکاتراز و یهو اون برجی که از کف خیابون اومده بیرون یخ میزنه و تمام موجودات میمیرن و آلکاتراز به سختی از جاش بلند میشه و خود بازی میگه با دکمه W راه برو و با دکمه space بپر و بعد سوار سفینه میشه و از سفینه به یکی از اون موجودات که چشمهای قرمز رنگی داره نگاه میکنه و مرحله تموم میشه درست تو لودینگ مرحله بعد بازی من کرش میکنه و اروز send error dont send میده...!!
خواهشا بگید چیکارش کنم...؟؟ و اینکه از این مرحله ای که گفتم چفدر دیگه به پایان بازی مونده... اگر زیاد نمونده بی خیالش بشم
بچه حوصله گشتن نداشتن ولی اگر خواستید می تونم راهنمای اینکه سوم شخص بشه به شما بگم
سلام
من سیستم اینه
cpu:intel 2600, main :p8p67 evo, ram: 8g xm3 ,vga: gtx 560 ti ,hard:500 sata 2
دربازی مشکلی ندارم وسرعت خوبه ولی یه خطایی شبیه افت فریم طوش میفته که اعصاب من رو خورد کرده عادیه یعنی به خاطر patch یا کرکشه یا مشکل از سیستمه منه؟؟
kamron_devil
11-08-2011, 23:36
سلام من این بازی رو رو حالت همه چیز ultra باشه و رزلیشن 1440 *900 اجرا می کنم فریمم پابت رو 40 هست ولی موقع درگیری ها 35 30 هم میشه مشخصات دستگاه هم این هست به نظرتون بازی خوب اجرا شده ویندوز سون 64 بیت هم نصب هستش. رم اضافه کنم بهتر میشه؟ من این قضیه piority تو task manager رو روی حالت realtime گزاشتم ولی تو fps تغیری ندیدم تو سرعت بازی به نظرتون اثر داره؟
moderboard asus p8p67
intel core i5 2500k 3.30 ghz
ram 4gb 669mhz ddr3 1333
Vga nvidia Evga Geforce GTX 550 ti
hard Wenstern digital 1trabite black
power 700 green
sir payman
12-08-2011, 00:10
فریم ریتتون مناسبه
گرافیکتون گلوگاه هست و با افزایش رم هم افزایش فریم ریت نخواهید داشت
kamron_devil
12-08-2011, 00:43
مرسی از جواب منظورتون از گلوگاه چی بود؟ یعنی گرافیکش کمه؟ اور کلاک بشه چی؟ البته بلد نیستم و این اور کلاک موقتی باید کرد یا میشه همیشه باشه؟چه کارت گرافیکی 60 fps رو روی حالت ultra میاره . دستگاهو تازه گرفتم 1.5 شده زورم میاد گرافیک رو دوباره عوض کنم. اگر shading که نمی دونم دقیقا کارش تو بازی چیه بزارم رو کمترین حالت یعنی high اف پی اس 60 می گیرم که رو 50 میره موقع درگیری ولی رو 60 بیشتر . اون قضیه set piority روی realtime یا high که توی ctrl+alt+delete هست به نظرتون روی بازی اثر میزاره من تغیری حس نکردم .
sir payman
12-08-2011, 10:22
مرسی از جواب منظورتون از گلوگاه چی بود؟
منظور اینه که گرافیکتون توان باقی قطعاتتون رو محدود کرده ولی اونقدر نیست که بخواید گرافیکتون رو تعویض کنید .
یعنی گرافیکش کمه؟
گرافیک خیلی خوبیه ولی نه برای کرایسیس اگر بخواید ultra high بازی کنید.
اور کلاک بشه چی؟
با یه اور کوچیک میتونید افزایش پرفرمنس خوب داشته باشید که برای این کار هم میتونید از msi afterburner استفاده کنید که کار باهاش هم ساده هست , فقط قبل از اور یه سرچ تو انجمن کنید تا یه پیش زمینه ای از اور بدست بیارید.
البته بلد نیستم و این اور کلاک موقتی باید کرد یا میشه همیشه باشه؟
با afterburner میتونید پروفیل برای خودتون بسازید و قبل از بازی پروفایل اورتون رو فعال کنید و بعد از اتمام بازی هم دوباره دیفالتش کنید.
چه کارت گرافیکی 60 fps رو روی حالت ultra میاره .
کارتهای زیادی هستند مثل 570 , 580 , 590 , 6990 , 5970
دستگاهو تازه گرفتم 1.5 شده زورم میاد گرافیک رو دوباره عوض کنم.
تعویض گرافیکتون کاملا اشتباه هست.
اگر shading که نمی دونم دقیقا کارش تو بازی چیه بزارم رو کمترین حالت یعنی high اف پی اس 60 می گیرم که رو 50 میره موقع درگیری ولی رو 60 بیشتر . اون قضیه set piority روی realtime یا high که توی ctrl+alt+delete هست به نظرتون روی بازی اثر میزاره من تغیری حس نکردم .
خب معلومه با کم کردن دیتیل سایه که سنگین هم هست افزایش فریم دارید.
piority هم تاثیر خاصی نداره
kamron_devil
12-08-2011, 14:04
واقعا مچکرم خیلی خیلی خوب توضیح دادید مرسی :40:
یک سوال شرمنده میگید گرافیک رو عوض نکنم به خاطر قضیه اور کلاک؟ اخه اور کلاک هم خطریه هم گارانتی رو از بین میبره
سلام
من پچ زیپ شده 1.6 گیگابایتی دایرکت ایکس 11رو دانلود کردم ولی نمیتونم پچ و اجرا کنم:19:
kamron_devil
14-08-2011, 02:32
منظورت 1.9
پیچ بازی دانلود کردیم همون اولش بعد از سرچ لرور میده و نصب نمیشه ؟
تشکر . میشه بگی سیو بازی کجا میره ؟ توی داکیومنت نبودش ؟ میخوام ویندوز عوض کنم ؟
بچه ها کسی میتونه همون فایل اورجینال کرک نشده اصلی exe کریسی را برام آپلود کنه ؟ میخوام کپی کنم crysis 2
میخوام دایرکتس 11 پیچ نصب کنم مثل اینکه از قرار معلوم باید اول پیچ اورجینالشو کپی کنیم اپدیت نصب کنیم بعد کرکش کنیم ؟
سلام
دوستان اخرین و بهترین کرک برا پچ 1.9 اومده چی هستش؟
میشه سایتی که به روزترین کرک ها رو میزاره رو بدین که هی ما اینجا مزاحم نشیم
قربونتون برم
سلام
دوستان اخرین و بهترین کرک برا پچ 1.9 اومده چی هستش؟
میشه سایتی که به روزترین کرک ها رو میزاره رو بدین که هی ما اینجا مزاحم نشیم
قربونتون برم
به پست اول مراجعه شود...
سلام دوستان
اقا شرمنده من باز گیر کردم
من قبلا که دوبار این بازی رو خریدم با توجه به نوشتههائی که بالای صفحه بود دوستان گفتن نسخه بتا هستش
بهد یکی از دوستان گفتن من از میهن دانلود دانلود کردم رفتم پیدا کردم دیدم نوشته نسخه اصلی
با هر بدبختی بود دانلودش کردم الان بعد اکسترکت دیدم یه فایل ایزو هستش
با نرم افزار دایمن تولز که تاحالا باهاش کارم نکردم فایل ایزو رو باز کردم اما در کمال تعجب دیدم بازم نسخه نصبی نیست و فقط باید کپی کنی
خلاصه تو یه درایوی کپی کردم پچها رو نصب کردم و کرک کردم دیدم ای دادددددددددد
بازم خطها بالای صفحه هستش
حالا ایا اینم نسخه اصل نیستش؟
بعدشم چطوری میشه این رو دوباره نصب کرد یعنی اینستالش کجاست؟اخه بعد ریختن پچ 9 و دایرکت ایکس11 و کرک FLT بازم مینویسه
failed to initialize the gamestarup interface!
بابا تو رو به هر کی اعتقاد دارین و دوست دارین یه کمک اساسی بهم بکنین
تا حالا دوبار خریدم اینم با کلی بدبختی از میهن دانلود دانلودش کردم
انشااله تمام دعاها وروزههاتون تو این ماه عزیز قبول باشه
AMIR.KIK
21-08-2011, 22:50
سلام دوستان
اقا شرمنده من باز گیر کردم
من قبلا که دوبار این بازی رو خریدم با توجه به نوشتههائی که بالای صفحه بود دوستان گفتن نسخه بتا هستش
بهد یکی از دوستان گفتن من از میهن دانلود دانلود کردم رفتم پیدا کردم دیدم نوشته نسخه اصلی
با هر بدبختی بود دانلودش کردم الان بعد اکسترکت دیدم یه فایل ایزو هستش
با نرم افزار دایمن تولز که تاحالا باهاش کارم نکردم فایل ایزو رو باز کردم اما در کمال تعجب دیدم بازم نسخه نصبی نیست و فقط باید کپی کنی
خلاصه تو یه درایوی کپی کردم پچها رو نصب کردم و کرک کردم دیدم ای دادددددددددد
بازم خطها بالای صفحه هستش
حالا ایا اینم نسخه اصل نیستش؟
بعدشم چطوری میشه این رو دوباره نصب کرد یعنی اینستالش کجاست؟اخه بعد ریختن پچ 9 و دایرکت ایکس11 و کرک FLT بازم مینویسه
failed to initialize the gamestarup interface!
بابا تو رو به هر کی اعتقاد دارین و دوست دارین یه کمک اساسی بهم بکنین
تا حالا دوبار خریدم اینم با کلی بدبختی از میهن دانلود دانلودش کردم
انشااله تمام دعاها وروزههاتون تو این ماه عزیز قبول باشه
سایت میهن دانلود 2 تا لینک داره یکی بازی نسخه بتا دیگری بازی اصلی تو کدام رو دانلود کردی؟
باید این رو دانلود بکنی
---------- Post added at 11:50 PM ---------- Previous post was at 11:48 PM ----------
برای باز کردن فایل iso از winrar میتونی که فایل اكستركت کنی
سایت میهن دانلود 2 تا لینک داره یکی بازی نسخه بتا دیگری بازی اصلی تو کدام رو دانلود کردی؟
باید این رو دانلود بکنی
---------- Post added at 11:50 PM ---------- Previous post was at 11:48 PM ----------
سلام به خدا دیگه گریه ام گرفته این همه زحمت کشیدم بیشتر از دو هفته هستش شبا کامپیوتر رو روشن نگه میدارم
اخه اونجا هم ننوشته کدوم اصلیه
من اینو دانلود کردم
هیچ راحی نداره باز الان
SA.JJ.AD
22-08-2011, 07:24
سلام به خدا دیگه گریه ام گرفته این همه زحمت کشیدم بیشتر از دو هفته هستش شبا کامپیوتر رو روشن نگه میدارم
اخه اونجا هم ننوشته کدوم اصلیه
من اینو دانلود کردم
هیچ راحی نداره باز الان
دیگه راهی نداره باید دقت میکردید دیگه :20:اونجا که نوشته بود دانلود نسخه ی غیر قانونی از لینک های زیر :31:
+
در ضمن با اون سرعتتون که 2 هفته طول میکشه تا شبا 8 گیگو دانلود کنید !! اصلا کار عاقلانه ای نیست بنظرم !! و برید 2 تومن از بیرون بخرید خیلی بهتره !! اینجوری که استحلاک کامپیوتر و پول برق و این درد سراش بالای 10 تومن میشه :46:چیز هایی دانلود کنید که بیرون زیاد گیر نمیاد :31:مثلا فیلمو سریال یا مینی گیم ها و ... :31:تصمیم با خودتونه !! این نظر شخصی من بود !! خواستم پیشنهادی داده باشم :20:
موفق باشید :11:
دیگه راهی نداره باید دقت میکردید دیگه :20:اونجا که نوشته بود دانلود نسخه ی غیر قانونی از لینک های زیر :31:
+
در ضمن با اون سرعتتون که 2 هفته طول میکشه تا شبا 8 گیگو دانلود کنید !! اصلا کار عاقلانه ای نیست بنظرم !! و برید 2 تومن از بیرون بخرید خیلی بهتره !! اینجوری که استحلاک کامپیوتر و پول برق و این درد سراش بالای 10 تومن میشه :46:چیز هایی دانلود کنید که بیرون زیاد گیر نمیاد :31:مثلا فیلمو سریال یا مینی گیم ها و ... :31:تصمیم با خودتونه !! این نظر شخصی من بود !! خواستم پیشنهادی داده باشم :20:
موفق باشید :11:
اخه دوست عزی میگم دوبار رفتم خریدم تو این شهر زپرتی ما نسخه اصلش نیست
به خرید اینترنتیم اعتماد ندارم وگرنه پولش مهمن یست
حالا این رو بگین چطوری اینستال کنم این نسخه بتا رو
دوباره میرم براد انلودش
درود بازی کریسیس رو نصب کردم بازی به خوبی اجرا میشه ولی بعد از اینکه اول بازی از هواپیما خارج میشی و بعد از دیدن فیلم میخای بازی رو شروع بکنی اونجا تصویر گیر میکنه یه جورای مثل گیر دادن کارت گرافیک هستش ولی این در حالی هستش که فیلمهای قبل از شروع بازی به خوبی اجرا میشه در ضمن اخرین اپدیت کارت گرافیکم رو هم نصب کردم ولی مشکلم حل نشد میشه بگید مشکل از کجاست ؟؟
اخه دوست عزی میگم دوبار رفتم خریدم تو این شهر زپرتی ما نسخه اصلش نیست
به خرید اینترنتیم اعتماد ندارم وگرنه پولش مهمن یست
حالا این رو بگین چطوری اینستال کنم این نسخه بتا رو
دوباره میرم براد انلودش
نسخه_ی بتا قابل نصب نیست یعنی در اصل فقط فایلها روی کامپیوتر پیاده میشن و دیگه هیچ کلیدی از بازی توی ریجستری ویندوز ثبت نمیشه به خاطر همین هیچ پچی هم روش قابل نصب نیست و در صورتی که بخواین یک پچ رو روی نسخه_ی بتا یا بازی که فقط فایلها روی pc اکسترکت شدن (کلی گفتم)نصب کنید در اکثر مواقع اخطار میده که بازی یافت نشد و اگر هم نصب شه هیچ تاثیری توی اجرای بازی نمیگذاره!!
این بازی هم از این مشکل مستثنا نیست بلکه بدتر هم هست چون در اصل یک نسخه_ی کاملا دزدیه و فقط برای تست و رفع مشکلات بازی در استدیوی کرایتک ساخته شده و حتی یک نسخه_ی بتای(آزمایشی) واقعی هم به حساب نمیاد!!!
شما هیچ راهی نداری جز اینکه بازی اصل رو بگیری و کلا پوشه_ی نسخه بتا رو shift+delete و سپس نسخه اصلی رو نصب کنی...
SAEEDSAMSUNG
22-08-2011, 21:56
سلام من هر ترینیری رو امتحان میکنم کار نمیکنه!! اعصابم خورد شده ! اینم ورژنشه ProductVersion: 1.0.0.5858
خواهشا ترینری رو بزارید برام که خودتون امتحان کردید قبلا
---------- Post added at 10:56 PM ---------- Previous post was at 10:55 PM ----------
من بازی رو تموم کردم ولی میخوام دوباره بازی کنم و با تقلب از بازی لذت بیشتری ببرم. کمک کنید
باید این رو دانلود بکنی
دوست عزیز حالا اینو مطمئنی که نسخه اصلیه؟من دارم دانلود میکنما
AMIR.KIK
24-08-2011, 15:57
دوست عزیز حالا اینو مطمئنی که نسخه اصلیه؟من دارم دانلود میکنما
اره دوست عزیزی این نسخه اصلیه بازی هست .
موفق باشی
اگه امکانش هست یه لینک سالم از فایل اجرایی اریجینال بازی برای ورژن 1 بزارین...من برای DirectX 11 کردن بازی همه فایلها رو دانلود کردم ولی بعد سرچ کردن میگه نمیتونه فایل بازی رو پیدا کنه:41:لینکهای تو تاپیک مشکلات Crysis 2 همه خراب شدن...
اگه امکانش هست یه لینک سالم از فایل اجرایی اریجینال بازی برای ورژن 1 بزارین...من برای DirectX 11 کردن بازی همه فایلها رو دانلود کردم ولی بعد سرچ کردن میگه نمیتونه فایل بازی رو پیدا کنه:41:لینکهای تو تاپیک مشکلات Crysis 2 همه خراب شدن...
لینک صفحه اول همینجا سالمه الان تست کردم
mohsen14014
26-08-2011, 12:26
در مرحله maske off بعد از اولین مرحله که ردش میکنم (همونجا که تو کتابخونه آمپول رو به خودم میزنم) وقتی میخواد مرحله ی بعد لود بشه میپره بیرون و سیستم پیام dont send میده ، چیکارش کنم ؟
از اول هم بازی کردم فرقی نداشت :41:
.
سلام دوستان
اقا من بعد این همه بدبختی که کشیدم بازی رو دانلود کردم و نصب کردم و به ترتیب پچها رو از یک تا 1.9 نصب کردم و پچ DX11 رو هم نصب کردم و کرک FLTرو هم ریختم
حالا بازی رو بسمهاله شروع میکنم صدا میاد اما تصویر سیاه هستش و هیچی دیده نمیشه؟
چه کنم؟مشکل از کجاست دوستان؟>
sima_6600
31-08-2011, 14:10
سلام لطفا یکی کرک درست این بازی رو برای ما بزاره Patch 1.9
havas_1980
31-08-2011, 14:29
سلام لطفا یکی کرک درست این بازی رو برای ما بزاره Patch 1.9
بفرمایین. کرک FairLight توصیه میشه:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدفقط یه چیز... برای باز کردنش برنامه i 7-Zipرو لازم دارین.
میشه بازی رو بخش چند نفره شو شبکه انجام داد
mf.designing
01-09-2011, 10:27
دوستان اگه میشه لینک کرک SKIDROW رو بزارن . لینکهایی که هست خرابه !
Killzone2
03-09-2011, 11:52
سلام دوستان
اقا من بعد این همه بدبختی که کشیدم بازی رو دانلود کردم و نصب کردم و به ترتیب پچها رو از یک تا 1.9 نصب کردم و پچ DX11 رو هم نصب کردم و کرک FLTرو هم ریختم
حالا بازی رو بسمهاله شروع میکنم صدا میاد اما تصویر سیاه هستش و هیچی دیده نمیشه؟
چه کنم؟مشکل از کجاست دوستان؟>
شما آپدیت1.01 رو بگیر نصب کن کرک رو هم کپی کن اون پچ ها رو نصب نکن بعد از این کار نصب کن
دایرکت رو نصب کنید و بعد نت فرام ورک رو نصب کنید مشکلتون حل میشه.
میشه بازی رو بخش چند نفره شو شبکه انجام داد
میشه دوست عزیز البته باید کد بازی رو خریداری کنید تا بتونید بازی کنید ولی یه آپدیتی برای این آنلاین بازی کردن با نسخه های کرک اومده بود که با اون میشد بازی کرد ولی جدیدا نمیشه دیگه!
دوستان اگه میشه لینک کرک SKIDROW رو بزارن . لینکهایی که هست خرابه !
کرک سالم فقط FairLight هست که صفحه قبل لینکش هست ولی میتونید تو سایت هایی که بازی رو برای دانلود گذاشتن به صورت جدا دانلود کنیددانلود ها برو داره.
موفق باشبد. :11:
FOURTH RETURN
03-09-2011, 20:20
این مرحله اولش باید چکار کنم یه محوطه هست که دور تا دورش دیواره هیچ دری هم نیست معلوم نیست باید کجا رفت
FOURTH RETURN
04-09-2011, 19:42
این بازی تاپیک داره؟ من سرچ کردم اما نتایج جستجو درباره همه چیز بود غیر ازcrysis
mazoolagh
04-09-2011, 23:48
سلام من هر ترینیری رو امتحان میکنم کار نمیکنه!! اعصابم خورد شده ! اینم ورژنشه ProductVersion: 1.0.0.5858
خواهشا ترینری رو بزارید برام که خودتون امتحان کردید قبلا
---------- Post added at 10:56 PM ---------- Previous post was at 10:55 PM ----------
من بازی رو تموم کردم ولی میخوام دوباره بازی کنم و با تقلب از بازی لذت بیشتری ببرم. کمک کنید
blackbird25
06-09-2011, 23:14
سلام
اول ببین ورژن بازیت چیه (آخرین پچی که نصب کردی چی بوده) بعد ترینر مربوط به همون ورژن رو دانلود کن (منم اوایل همین مشکل رو داشتم:31: )
Samjackman
08-09-2011, 18:19
سلام دوستان
من بازی رو نصب کردم ولی این ارور رو میده:
خودتون میبینید که گرافیک 1 هست و بقیه مشخصات هم اینه:
Ram:2 Gig
CPU:Intel,P4,2.8 G.Hz
از دوستان کسی میدونه مشکل چیه؟!
سلام دوستان
واسه من هم این ارور رو میده ولی وقتی روی OK کلیک میکنم به راحتی توی بازی میره و فکر کنم اگه درایور کارت گرافیکت رو اپدیت کنی مشکل حل میشه و این ارور نمیاد
shahin_mp3
11-09-2011, 01:35
سلام دوستان
همون طور كه دوستمون گفتن شما كارت گرافيكتو اپديت كن :21:
Directx هم از نسخه ي اخر استفاده كن :27:
Nvidia Physx حتما بريز و همچنين اپديت باشه :31:
powerdvd
11-09-2011, 18:13
دوستان سلام
من پچ جدید1.9 وکرکش و فابل ارجینال رو از سایت دانلود کردم ولی بازم مثل خیلی های دیگه وقتی می روم داخل بازی بعداز چند دقیقه بازی گیر میکنه ومجبور میشم ریستارت کنم سیتم رو لطفا کمک کنید :(
vga:gforce nvidia gts 250(1gb)
cpu:amd x4 635
ram:4gb
main bord:elit groub a785gm-ad3
shahin_mp3
12-09-2011, 23:43
دوستان سلام
من پچ جدید1.9 وکرکش و فابل ارجینال رو از سایت دانلود کردم ولی بازم مثل خیلی های دیگه وقتی می روم داخل بازی بعداز چند دقیقه بازی گیر میکنه ومجبور میشم ریستارت کنم سیتم رو لطفا کمک کنید :(
vga:gforce nvidia gts 250(1gb)
cpu:amd x4 635
ram:4gb
main bord:elit groub a785gm-ad3
شما مثل بقيه ي دوستان اين كارارو بكن :31:
كارت گرافيكتو اپديت كن :21:
Directx هم از نسخه ي اخر استفاده كن :27:
Nvidia Physx حتما بريز و همچنين اپديت باشه :31:
سلام دوستان
من این 2 تا پچ آخری رو دانلود کردم
کرکش رو هم دانلود کردم
قبلا پچ 1.1 نصب بود
حالا می خوام 1.9 رو نصب کنم
اول باید فایل اورجینال 1.0 رو نصب کنم
بعد این 2 تا پچ جدید که مربوط به ورژن 1.9 و بعد هم کرک 1.9؟
همه چی حل؟
نیازی به پچ های قبلی نیست؟
یعنی 1.8 و قبلیهاش؟
چون من فقط پچ 1.1 رو دارم که نصبش کردم
و پچ 1.9 که دانلودش کردم و مربوط به دایرکس 10 و کیفیت خوب بازی و 2تاش با هم 2 گیگ شد
لطفا راهنمایی کلی کنید منو...
ashk1377
25-09-2011, 18:21
میشه جوری بدون cd key on زد؟
golmohammadi
27-09-2011, 13:30
سلام دوستان
من الان پچ و دایرکتس 11 را میخوام نصب کنم بازی را پیدا نمیکنه
بازیو کرک هم نکردم
مشکل از چیه ؟
ashk1377
27-09-2011, 14:00
درست متوجه نشدم
میشه یه snap از ارور بزاری؟
golmohammadi
27-09-2011, 14:28
درست متوجه نشدم
میشه یه snap از ارور بزاری؟
با کی بودی؟
ashk1377
27-09-2011, 16:22
با کی بودی؟
ببخشید عادت ندارم نقل قول بدم با شما بودم دوست عزیز
golmohammadi
27-09-2011, 18:32
ببخشید عادت ندارم نقل قول بدم با شما بودم دوست عزیز
خواهش میکنم
ارور نمیده
در واقع وقتی پچ را نصب میکنم شروع میکنه به سرچ کردن فایلهای گیم
که ابتدا پوشه نصب شده گیم را سرچ میکنه
وقتی چیزی پیدا نمیکنه میره کل هارد را سرچ میکنه
در واقع گیم را نمیشناسه
دوستم میگه وقتی گیم کرک بشه اینطوریه میشه
منم بازیو کرک نکردم
حتی برای احتیاط پاک کرده و از اول نصب کردم
نکنه این نسخه بیتا هست ؟
سلام ،
چکار کنیم که دقیقا همونجایی از بازی هستی سیو کنه ؟ اتو سیو خودش خیلی قبل تر سیو میکنه آدم حوصلش نمیگیره دوباره این همه رو بره
golmohammadi
27-09-2011, 22:21
یه سوال
نصخه اصلی چند دی وی دی بود؟
2 یا 3 ؟
یه سوال
نصخه اصلی چند دی وی دی بود؟
2 یا 3 ؟
نسخه اصلی دو تا دی وی دیه، البته به غیر از اون پک تکستچر که یکی دو ماه بعد اومد!
golmohammadi
28-09-2011, 00:22
من هم بیتا را دارم
و هم اصلی را
مشکل اینه که نمیدونم بیتا 2 دی وی دی هست یا اصلی؟
یکی 2 و یکی 3 دی وی دی هست
هر کدومو که نصب میکنم بازم پچ نصب نمیشه
میگم ورژن قبلی پچ نکنه لازمه ؟
مال من اینه (Crysis2Patch19)
ashk1377
28-09-2011, 15:02
من هم بیتا را دارم
و هم اصلی را
مشکل اینه که نمیدونم بیتا 2 دی وی دی هست یا اصلی؟
یکی 2 و یکی 3 دی وی دی هست
هر کدومو که نصب میکنم بازم پچ نصب نمیشه
میگم ورژن قبلی پچ نکنه لازمه ؟
مال من اینه (Crysis2Patch19)
از کجا پچ دان میکنی؟
golmohammadi
28-09-2011, 15:31
والا یادم نیتس
عرفان داد بهم
والا یادم نیتس
عرفان داد بهم
لینک DX11 Pack و HighRes Texture Pack از خود Crytek بود... لینک 1.9 رو یادم نیست!
imostafa
28-09-2011, 19:56
دوستان من patch v1.9 و DX11 و High-res Texture رو نصب کردم ولی توی بازی گزینه High-res texture غیرفعاله. چه کار کنم ؟
ممنون.
golmohammadi
29-09-2011, 01:55
اشکال از فایل exe بود
هر چند مال من اصلی بود ولی به هر حال نمیشناخت
فایل اصلی را هومان عزیز داد بهم همه چی نصب و اوکی شد
اینم لینک فایل اصلی اگه کسی نیازش داشت
saeed_ri2011
04-10-2011, 23:39
سلام
من می خواستم بازی crysis 2 را به صورت 3d انجام بدم ولی نمی تونم به 3d option دسترسی پیدا کنم در ضمن پچ 1.9 و دایرتکس 11 این بازی را هم دانلود کردم ولی نصب نمیشه لطفا کمکم کنید .:20:
amd 6870 sapphire درایور 11.8
meshkiposh2200
05-10-2011, 18:18
با سلام.
اول:بچه ها این بازی اینقدر طولانیه هر چی غول میکشیم میره مرحله بعد
دوم:من یه مرحله گیر کردم واقعا نمیدونم چی یکار کنم تو یه هتله در حال سوختنه چندتایی از اون موجود ها کشتم اینجا دیگه کسی نیست یه بالگرد ! از این قرمزها همینوطر که تو ی عکس هستش واسه خودش شلیک میکنه با خر چی هم بهش میزنم هیچ اتفاقی نمی افته پیغام با لای صفحه همینطور میاد و میره
---------- Post added at 06:18 PM ---------- Previous post was at 06:17 PM ----------
با سلام.
دوم:من یه مرحله گیر کردم واقعا نمیدونم چی یکار کنم تو یه هتله در حال سوختنه چندتایی از اون موجود ها کشتم اینجا دیگه کسی نیست یه بالگرد ! از این قرمزها همینوطر که تو ی عکس هستش واسه خودش شلیک میکنه با خر چی هم بهش میزنم هیچ اتفاقی نمی افته پیغام با لای صفحه همینطور میاد و میره
ALI&SOAP
05-10-2011, 19:09
با سلام.
---------- Post added at 06:18 PM ---------- Previous post was at 06:17 PM ----------
با سلام.
دوربین رو بیار بیرون اون بالگرد رو مارک کت برای ایراسترایک:46:
meshkiposh2200
05-10-2011, 23:07
دوربین رو بیار بیرون اون بالگرد رو مارک کت برای ایراسترایک:46:
میبخشید متوجه نشدم چی گفتی
kourosh4
06-10-2011, 14:11
دوستان لطفا پچ 1.9 که تو پست اول گفته شده برای اجرای دایرکس 11 هست رو برام لینک کنید هرچی گشتم نبود!
ممنون میشم
دوستان لطفا پچ 1.9 که تو پست اول گفته شده برای اجرای دایرکس 11 هست رو برام لینک کنید هرچی گشتم نبود!
ممنون میشم
لینکهای پست اول:
ALI&SOAP
06-10-2011, 19:40
میبخشید متوجه نشدم چی گفتی
کلید b رو بزن بعد دقیقا نمیدونم با کلید f یا t مارک کن
meshkiposh2200
07-10-2011, 17:43
دوستان من فکر میکنم به اخر بازی رسیدم فقط اینجا نمیدونم بیاید چه کار کنم راستی چرا این موجود ها هی ناپدید و ظاهر میشند
Zaghan_13
07-10-2011, 18:24
Ea مثل bf3 برای این آپدیتی چیزی نداده برای کارتهای گرافیک؟
دارم روی 800*600 بازی میکنم:37:....خیلی بده...خدا نصیب نکنه(:31:)
meshkiposh2200
08-10-2011, 21:20
دوستان من فکر میکنم به اخر بازی رسیدم فقط اینجا نمیدونم بیاید چه کار کنم راستی چرا این موجود ها هی ناپدید و ظاهر میشند
دوستان کسی میتونه کمک کنه
ALI&SOAP
09-10-2011, 20:49
دوستان کسی میتونه کمک کنه
باید وقتی ظاهر میشن بزنیشون:46:
meshkiposh2200
10-10-2011, 17:30
باید وقتی ظاهر میشن بزنیشون:46:
ممنون بالاخره بازی را تموم کردم
Behnam_o2
12-10-2011, 09:23
چرا این پچ 1.9 رو میخوام نصب کنم میگرده هاردو بعد میگه بازی نصب شده نیست دوباره نصبش کن، re-install کن بازیو !!
majid322
12-10-2011, 09:37
بچه ها یه سوال من کرایسیس دو رو با اخرین تنظیمات و رزولیشن 900*1600 بازی میکنم
بعد تنظیمات رو تا اخر بالا بردم کارتم هم 5770 هست و cpu x6 1090 ولی هیچ مشکلی از لحاظ کمبود fbs توی بازی ندارم..
میخواستم ببینم راهی هست که گرافیک بازی رو از توی ویندوز یا یه چیزی شبیه این زیاد کرد؟
منظورم پچ نیست اون پچ رو میدونم که نصب میکنی گرافیک بالا میره ...
راستی رزولیشنم چطوره ؟ به نظرتون بازی تو این رزولیشن با بازی در رزولیشن 1080*1920 چقدر فرق داره؟
ممنون :11:
kamran11111
14-10-2011, 15:42
تنظيمات advance بازي را بعد از ريختن پچ 1.9 چگونه بايد بيارم چون در قسمت گرافيک 4 تنطيم دارم
Behnam_o2
14-10-2011, 18:51
چرا این پچ 1.9 رو میخوام نصب کنم میگرده هاردو بعد میگه بازی نصب شده نیست دوباره نصبش کن، re-install کن بازیو !!
help meeeeeeeeeee
saman_k2
15-10-2011, 01:39
من عاشق کرایسیس بودم. کرایسیس یک رو پانرده بار تموم کرده بودم. وارهد رو که بماند.
ولی این یکی جدیده رو (الان دیگه جدید نست) هنوز نیم ساعت هم بازی نکردم !!!
ببین روزگار با انسان چکار که نمیکنه.
Zaghan_13
18-10-2011, 20:01
بالاخره این تاپیک رو پیدا کردم...افتاده بود اون تَه مَها:31:
این پچ 1.1 رو چطوری نصب کنم؟
وقتی اجراش میکنم یه پنجره باز میشه مینویسه Searching ... کلی دور هاردها میگرده آخرش هم میگه دوباره نصب کن..
من که حالشو ندارم فکر کردم شاید مشکلش چیز دیگه ایه برا همین هم دوباره ننصبیدمش:31:
حالا شما کمکم کنید که میخوام پچش رو بنصبم.
ممنون
alphabet1234
20-10-2011, 02:05
سلام..آقا مدل کارت گرافیک من ATI 5770 HD هست..می خواستم ببینم دلیل اینکه گزینه ی 3D در این بازی غیر فعاله چی هست؟چون قبلا همین در همین بازی با کارت گرافیک GEforce گزینه ی 3d فعال بود...با هر دو تا کارت گرافیک هم روی یک مانیتو امتحان کردم..کسی میدونه چه طوری باید گزینه ی 3d رو که الان نمیشه فعالش کرد. فعال کنم؟
Zaghan_13
20-10-2011, 16:38
سلام..آقا مدل کارت گرافیک من ATI 5770 HD هست..می خواستم ببینم دلیل اینکه گزینه ی 3D در این بازی غیر فعاله چی هست؟چون قبلا همین در همین بازی با کارت گرافیک GEforce گزینه ی 3d فعال بود...با هر دو تا کارت گرافیک هم روی یک مانیتو امتحان کردم..کسی میدونه چه طوری باید گزینه ی 3d رو که الان نمیشه فعالش کرد. فعال کنم؟
ویندوزت چیه؟
باید پچ مورد نظر (1.9)که با DirectX 11 قابل اجراست رو داشته باشی که توی ویندوز 7 و فکر کنم ویستا میتونی ازش استفاده کنی.
موفق باشی
soltan_reza
21-10-2011, 07:47
سلام دوستان
من بازی کرایسیس ۲ رو بازی کردم (البته نسخهای که ویدئو نداشت برای کم حجم شدن برای دانلود) و بازی اونجا تموم شد که الکاتراز وارد اون ساختار عظیم میشه
میخواستم بدونم که اونجا انتهای بازی هست؟
اگه آره، کسی میتونه توضیح بده که بعد از اون چه اتفاقی میوفته؟
حتما بازی یه ویدئو داره که توضیح بده بعدش چه اتفاقی میوفته؟
Saeed System
21-10-2011, 08:26
نوشته شده توسط Behnam_o2 [[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا این پچ 1.9 رو میخوام نصب کنم میگرده هاردو بعدمیگه بازی نصب شده نیست دوباره نصبش کن، re-install کن بازیو !!
نوشته شده توسطZaghan_13[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بالاخره این تاپیک رو پیدا کردم...افتاده بود اون تَه مَها:دی
این پچ 1.1 رو چطوری نصب کنم؟
وقتی اجراش میکنم یه پنجره باز میشه مینویسه Searching ... کلی دور هاردها میگرده آخرش هم میگه دوباره نصب کن..
من که حالشو ندارم فکر کردم شاید مشکلش چیز دیگه ایه برا همین هم دوباره ننصبیدمش:دی
حالا شما کمکم کنید که میخوام پچش رو بنصبم.
ممنون
دوستانی که می خوان پچ نصب کنن....باید فایل اجرایی ارجینال بازی رو از صفحات اول تاپیک دانلود کنند..
پچها فقط رو فایل اجرایی ارجینال نصب میشن و اگر بازی کرک باشه پیدا نمیکنه و میگه بازی رو دوباره نصب
کنید...:11:
Saeed System
21-10-2011, 08:33
فایل exe اورجینال برای کسانی که می خوان پچ نصب کنند
از پست اول تاپیک برداشتم که marmolakkocholo زحمتش رو کشیده بودند....
اینو دانلود کنید کپی کنید تو محل نصب بازی....بعد پچ نصب میشه:11:
دانلود:
سلام دوستان
من بازی کرایسیس ۲ رو بازی کردم (البته نسخهای که ویدئو نداشت برای کم حجم شدن برای دانلود) و بازی اونجا تموم شد که الکاتراز وارد اون ساختار عظیم میشه
میخواستم بدونم که اونجا انتهای بازی هست؟
اگه آره، کسی میتونه توضیح بده که بعد از اون چه اتفاقی میوفته؟
حتما بازی یه ویدئو داره که توضیح بده بعدش چه اتفاقی میوفته؟
گفتم برای اینکه توی خماریش نمونی:31:چون بد ضد حالیه:
part 1
بحران نیویورک
بازی crysis 2 سه سال بعد از حوادث شماره اول و در شهر نیویورک اتفاق می افتد. اینک سال 2023 میباشد. بازی با پخش خبرهایی در مورد شیوع یک ویروس خطرناک به نام " ویروس منهتن " شروع میشود , این ویروس مرگبار , بعد از سرایت به انسان باعث متلاشی شدن و تجزیه بافتهای انسان میشود. تابحال همه تلاشهای محققان و دانشمندان برای رفع اثرات آلودگی بی نتیجه بوده و هنوز پادزهر و یا واکسنی برای درمان ساخته نشده است. همچنین نگرانی دیگر بخاطر هجوم یک نژاد بیگانه به نام ceph میباشد. در پی ایجاد این حوادث , نظم و بنیانهای اجتماعی شهر نیویورک بکلی از بین رفته است و این شهر سقوط کرده است. حالا حکومت نظامی اعلام شده و به واسطه قرارداد و پیمان وزارت دفاع ایالات متحده با یک شرکت نظامی و خصوصی به نام "crynet " , شهر توسط آنها کنترل و اداره میشود. نیروهای این شرکت " c.e.l.l " نام دارند.
زیردریایی به آبهای شهر نیویورک رسیده است
یک فروند زیردریایی نیروی دریایی امریکا که نیروهای تشکیل دهنده آن را گروه تجسس و شناسایی swardfish 3 تشکیل میدهد به آبهای رودخانه هادسون در نیویورک رسیده اند. وظیفه این نیروها, پیدا کردن و به سلامت بازگرداندن " دکتر ناتان گولد " , عضو سابق شرکت crynet میباشد. crynet بر این عقیده است که دکتر گولد, اطلاعاتی با ارزش و حیاتی در مورد چگونگی نبرد با این نژاد بیگانه را دارا است و میتواند در این راه به آنها کمک شایانی کند. " آلکاتراز " ( شخصیت اصلی داستان ) هم در بین این نیروها قرار دارد . به یکباره زیردریایی مورد حمله یک عامل ناشناخته قرار میگیرد و بعد از سوراخ شدن بدنه و نفوذ آب به داخل آن به کلی غرق میشود , در این شرایط نیروها مجبور به خروج اضطراری از زیردریایی میشوند و شناکنان خود را به سطح آب می رسانند. سطح آب مملو از اجساد انسانها میباشد, این اجساد تازه هستند. در دوردست مجسمه آزادی دیده می شود , در حالی که دود غلیظی از آن بلند میشود. فرمانده جوخه , chino در روی آب دیده نمیشود و آنها او را گم کرده اند. به یکباره آنها مورد حمله یک جنگنده هوایی نژاد " ceph " قرار میگیرند و ظاهراً تنها آلکاتراز از این واقعه زنده میماند!
پرافیت قبل از مرگ
آلکاتراز توسط یکی از نیروهای گروه دلتا به نام " پرافیت " نجات پیدا میکند, خود پرافیت هم به مانند بیشتر انسانهای شهر نیویورک به ویروس منهتن آلوده شده است و در شرایط سختی از لحاظ جسمانی به سر میبرد. پرافیت لباس نانویی اش را که نسل دوم لباسهای nanosuit میباشد را بر تن آلکاتراز میکند. یک لباس فوق پیشرفته که قدرتهای مختلفی به او میدهد. سپس پرافیت با شلیک یک گلوله خودش را میکشد. نانوسوییت 2 با بدن آلکاتراز شروع به انطباق میکند و آلکاتراز به هوش می آید. او جسد پرافیت را در کنارش میبیند. پرافیت برای او یک پیام ویدئویی به جا گذاشته و در آن از وی تقاضای کمک کرده است , او به آلکاتراز میگوید که با دکتر گولد تماس و همکاری داشته باشد. پرافیت بخاطر بیماری و ناتوانیش این وظیفه سنگین را به آلکاتراز محول میکند و خود را میکشد. به این ترتیب با پوشیدن نانوسوییت اینطور وانمود میشود که او پرافیت است و حتی دکتر ناتان گولد هم که با پرافیت همکاری داشته نیز اینطور فکر میکند.
*فلش بک :
پرافیت: آلکاتراز, این همه کاریست که من میتوانم برای هممون انجام بدم. تو آخرین امید من هستی, آخرین شانس دکتر گولد , آخرین شانس همه ما, من حالا از نفس افتادم , من یه مرده متحرک هستم, من آلوده شدم. اما تو میتونی تمومش کنی.
خوش اومدی به آینده پسر, خوش اومدی به جنگ . آخرین خواسته من اینه که از بند رها بشم , این همزیستی و ارتباط اجازه نمیده من رها بشم , باید ارتباط گسسته بشه....! من به تو یک سوییت میدم, من زندگیمو به تو میدم. به من قول بده...
گولد رو پیدا کن... این همه کاریه که من میتونم انجام بدم , تو همه کاری هستی که من میتونم انجام بدم. اونا منو پرافیت صدا میکنن . اینو بخاطر داشته باش. (و سپس گلوله را در سر خود شلیک میکند)
part 2
دکتر گولد با آلکاتراز تماس میگیرد و از او میخواهد هر طور شده خود را به آزمایشگاه او برساند. حالا شهر نیویورک دچار آشفتگی و هرج و مرج بسیار شده است. حالا تنها افراد آلوده به ویروس در گوشه کنار شهر دیده میشوند. حالا نیروهای c.e.l.l در تمام شهر مستقر هستند. در جریان حوادث رویداده در نیویورک , پرافیت با نیروهای c.e.l.l درگیری و مبارزه داشته و برای آنها یک هدف به حساب میآید .از اینرو آلکاتراز با پوشیدن نانوسوییتی که ویژگی منحصر به فرد پرافیت بوده است حالا در شهر مقابل نیروهای c.e.l.l مشکلات زیادی خواهد داشت. دومنیک لوکهارت, فرمانده نیروهای c.e.l.l میباشد و دشمنی شدیدی با پرافیت دارد و میخواهد هر طور شده او را از بین ببرد. بر خلاف لوکهارت , تارا استریکلندکه او هم بمانند لوکهارت برای هارگریو, مالک شرکت crynet کار میکند, مخالف کشتن پرافیت است و اعتقاد دارد پرافیت بایستی زنده دستگیر شود تا بتوان از او بازجویی کرد و اطلاعاتی را بدست آورد. در حقیقت تارا استریکلند دختر سرگرد استریکلند , یکی از مقامات ارشد نیروی دریایی امریکا میباشد که حالا مرده است.تارا بعد از مرگ پدرش با بحران شدید روحی روبرو شد و به الکل پناه برد و ارتش را هم ترک کرد و حالا یکی از افراد جیکوب هارگریو میباشد.
جنگنده هوایی ceph
آلکاتراز در طول مسیر رسیدن به آزمایشگاه , دو هلیکوپتر c.e.l.l را میبیند که به سمت یک جنگنده هوایی بیگانه ها شلیک میکنند و باعث سقوط جنگنده هوایی ceph ها در محلی نزدیک به موقعیت آلکاتراز میشوند. دکتر گولد یکبار دیگر با او تماس میگیرد و از وی میخواهد که به محل سقوط برود و آن مکان را برای پیدا کردن نمونه ای از بافت سلولی بیگانه ها به خوبی جستجو کند. آلکاتراز به محل سقوط میرود, اما هیچ نمونه سلولی از نژاد ceph در انجا یافت نمیشود. به یکباره این محل مورد حمله یکی از بیگانه ها قرار میگیرد, آلکاتراز موفق به کشتن او میشود و نمونه بافت سلولی را از جسد او استتخراج میکند. نمونه باعث بروز یکسری فعل و انفعالات در نانوسوییت میشود. دکتر گولد با او تماس میگیرد و اعلام میکند که مجبور شده آزمایشگاه را ترک کند و به یک جای امن تر در نزدیکی آنجا برود . دکتر گولد از آلکاتراز میخواهد که قبل از نیروهای c.e.l.l به آزمایشگاه او برود و کامپیوتر او را که حاوی اطلاعاتی مهم و سری است نابود کند. پس آلکاتراز به آزمایشگاه میرود و کامپیوتر را نابود میکند.
*فلش بک:
هارگریو (به پرافیت) : در lingshan یک عملیات محرمانه در جریان است. پرافیت تو در آنجا چشم و گوش من هستی. زنده نگه داشتن گروهت نشانه وظیفه شناسی تو است و من آن را تحسین و درک میکنم, اما وظیفه اصلی تو گزارش دادن به من است, تو باید نمونه ها را برای من بیاوری, اگر هم نتوانستی این کار را انجام دهی فقط زنده برگرد و به من بگو چی دیدی. حالا داده های سیستم نانو به عنوان یک کلید به حساب می آید. حالا همه ما به وقت بیشتری نیاز داریم. حالا زمان آن رسیده که بشر از خواب بیدار شود.
"دکتر ناتان گولد"
سرانجام آلکاتراز به محلی که دکتر گولد قرار دارد میرسد. دکتر گولد با اسکن نانوسوییت و بدن آلکاتراز متوجه میشود که او پرافیت نیست , او ابتدا بسیار عصبانی میشود که به او دروغ گفته است و گمان میکند او یک جاسوس است که از طرف هارگریو ( hargreave ) مامور شده است , اما زمانیکه ویدئوی ضبط شده ای را که پرافیت به جا گذاشته میبیند, نرم میشود و به او اعتماد میکند. دکتر گولد به آلکاتراز میگوید: این احتمال وجود دارد که نمونه بافت سلولی ceph با لایه های عمیق نانوسوییت ترکیب شده و ماده ای تولید کند که نقش یک واکسن و پادزهر را بازی کند و به سرایت ویروس منهتن و همچنین حمله بیگانه ها پایان دهد. دکتر گولد در حال اسکن میباشد که نیروهای c.e.l.l که از مکان آنها باخبر شده اند به آنجا حمله میکنند. آنها موفق میشوند فرار کنند( البته جدا از هم ) .دکتر دوباره با آلکاتراز تماس میگیرد و به او میگوید: ویروس یا همان بافت بیگانه ها در لایه های عمیق نانوسوییت شروع به همسان سازی میکند و احتمالا ساخته شدن واکسن بوجود میآید , اما مشکل اینجاست که برای اسکن لایه های عمیق نانوسوییت به یک دستگاه اسکن با قدرت بالا نیاز است و تنها جایی که در نیویورک این دستگاه را دارد, آزمایشگاه هارگریو میباشد که در یک پایگاه شرکت crynet قرار دارد. دکتر اعتقاد دارد در حال حاضر اینکار به مانند یک خودکشی است, چون حالا همه نقاط شهر مملو از نژاد ceph میباشد. همچنین برای رسیدن به آنجا, آلکاتراز بایستی از خیابان wall street عبور کند, اما مشکل دیگر اینجاست که نیروهای c.e.l.l در ورودی این خیابان یک دستگاه تشخیص ناسوییت نصب کرده اند که بمانند یک ایستگاه ایست و بازرسی عمل میکند, پس دکتر گولد به آلکاتراز توصیه میکند که از طریق یک تونل تخلیه اضطراری که در زیر wallstreet قرار دارد, عبور کند. ورودی این تونل از کلیسایی واقع در خیابان wall street شروع میشود.
سرانجام آلکاتراز از طریق آن تونل به پایگاه crynet میرسد و در آنجا دکتر گولد را ملاقات میکند, آنها وارد آزمایشگاه میشوند و گولد با تهدید متصدی آنجا, وی را مجبور میکند یک اسکن عمیق از نانوسوییت و آلکاتراز بگیرد. با شروع اسکن آنها متوجه یک حقیقت عجیب میشوند, زمانیکه پرافیت, آلکاتراز را پیدا کرده بود, بخاطر جراحات برداشته تمام احشاء داخلی بدن آلکاتراز مثل قلب,کلیه,ریه,نخاع و دیگر قسمتهای بدن او بطور کامل از کار افتاده بودند و او مرده بود و این نانوسوییت است که آلکاتراز را به زندگی باز گردانده و بدون نانوسوییت او یک انسان مرده است.
part 3
"لوکهارت", فرمانده نیروهای c.e.l.l
زمانیکه دستگاه در حال اسکن و آنالیز لایه های عمیق نانوسوییت میباشد, به یکباره لوکهارت و نیروهایش به همراه تارا استریکلند وارد ساختمان میشوند و همین باعث متوقف شدن عملیات اسکن میشود . لوکهارت وارد اتاقک اسکن میشود و اسلحه اش را روی سر آلکاتراز میگیرد و قصد دارد او را بکشد , اما تارا استریکلند در کار او مداخله میکند و مانع وی میشود. تارا و لوکهارت هر دو برای "جیکوب هارگریو" ( جیکوب یک کلمه یهودیست , این روزا مد شده به خصوص در فیلم ها , مغز متفکر و قدرت پشت پرده یک تشکیلات بزرگ رو فردی یهودی نشون میدن ) کار میکنند. وظیفه تارا تحویل دادن دکتر ناتان گولد و وظیفه لوکهارت تحویل دادن پرافیت به هارگریو میباشد . تارا دکتر گولد را با خود میبرد و آلکاتراز ( هنوز لوکهارت و یارانش فکر میکنند او پرافیت است , البته زیاد فرقی نمیکند چون برای هارگریو نانو سوییت مهم است نه یک سرباز ) هم به لوکهارت سپرده میشود. دکتر گولد در حال رفتن به تارا میگوید اگر پدرت زنده بود و میدید تو برای این مرد (هارگریو) کار میکنی ..... تارا حرف او را قطع میکند و به دکتر میگوید اما حالا پدرم مرده و بهتر است تو هم دهنت رو ببندی. لوکهارت با ته قنداق اسلحه اش ضربه ای به صورت آلکاتراز میزند , نیروهای c.e.l.l کشان کشان آلکاتراز را تا هلیکوپتری که آماده پرواز است مشایعت میکنند. لوکهارت به افرادش دستور میدهد آلکاتراز را به پایگاه prism ببرند و خودش با یک ماشین نظامی از آنجا دور میشود. همین که هلیکوپتر کمی از زمین بلند میشود, در یک چشم به هم زدن یک ارگانیسم بیگانه میله مانند و طویل از زیر زمین بیرون میآید و باعث سقوط هلیکوپتر میشود. این ارگانیسم نوعی گرده و هاگ سیاه رنگ از خود منتشر میکند و فوراً باعث کشته شدن تمام نیروهای c.e.l.l که در آن اطراف بودند میشود. تنها آلکاتراز بخاطر قابلیت های محافظتی نانوسوییت زنده میماند, البته نانوسوییت در برخورد با هاگ آسیب میبیند و آلکاتراز هم برای مدتی از هوش میرود.
"تارا استریکلند"
هارگریو از طریق ریموت کنترل از راه دور نانوسوییت را ریبوت میکند. "جیکوب هارگریو" رئیس و مالک شرکت crynet میباشد. او بیش از صد سال عمر کرده ( هنوز کسی علت طول عمر زیاد او را نمیداند, اما در آینده خواهیم فهمید) و تمامی قرن اخیر را صرف ساخت و طراحی نانوسوییت کرده است. ظاهراً او از قبل میدانسته که بیگانه ها قصد حمله به زمین و نیویورک را دارند. او از تکنولوژی خود ceph ها برای ساخت نانوسوییت استفاده کرده و به نوعی از تکنولوژی آنها دزدی کرده تا بر علیه خودشان به کار ببرد. آلکاتراز به هوش می آید, هارگریو با او تماس میگیرد و به او میگوید قصد دارد او را در مبارزه با بیگانه ها یاری و راهنمایی کند. هارگریو از آلکاتراز میخواهد که او به یکی از مراکز اصلی ceph ها که مرکز پخش هاگ ها میباشد برود و تست کند که آیا نانوسوییت می تواند با داده های موجود در تکنولوژی بیگانه ها ارتباط برقرار کند و بتواند در قدم بعدی در جهت کنترل و متوقف کردن آنها برآید. پس آلکاتراز عازم آنجا میشود و سرانجام به یکی از مراکز اصلی ceph ها میرسد. او وارد محفظه هاگ میشود ونانوسوییت شروع به تبادل و تعامل با هاگ ها میکند اما به دلیل اینکه هنوز نانوسوییت به اندازه کافی برای رویارویی با هاگها قدرتمند نمی باشد آزمایش با شکست مواجه میشود و آلکاتراز هم به بیرون پرتاب میشود.
"کلنل بارکلی"
در این بین وزارت دفاع امریکا, زمانیکه در میابد, ارتش خصوصی c.e.l.l نه تنها کمکی به حل بحران نکرده, بلکه باعث تشدید وحشت و نگرانی شده است, اختیارات و قرارداد نیروهای c.e.l.l و لوکهارت را لغو میکند و مسئولیتها را به نیروی دریایی امریکا به فرماندهی "کلنل بارکلی" واگذار میکند. کلنل بارکلی در گذشته با پدر تارا که یکی از مقامات ارشد نیروی دریایی بوده همکار بوده است. با اینکه اختیارات از نیروهای c.e.l.l گرفته شده است اما لوکهارت کوتاه نمی آید و مسرانه در جستجوی پرافیت می باشد. در این بین کلنل بارکلی تصمیم میگیرد برای از بین بردن گروه زیادی از ceph ها که در قسمت جنوب منهتن تجمع کرده اند آنها را در آب غرق کند , پس او به چند جنگنده هوایی دستور میدهد تا آنها با شلیک به سد آب منهتن و در هم شکستن آن باعث طغیان آب شوند و نیروهای ceph را در آب غرق کنند. هارگریو دوباره با آلکاتراز تماس میگیرد و او را از عملیات در هم شکستن سد و طغیان آب آگاه میکند, هارگریو یک هلیکوپتر به سمت آلکاتراز اعزام میکند تا او را از این مهلکه نجات دهد . حالا آلکاتراز باید عجله کند. اما آلکاتراز موفق نمیشود خود را به موقع به هلیکوپتر برساند و با طغیان آب در شهر , آلکاتراز به زیر آب فرو میرود.
part 4
آلکاتراز, chino و دیگران را پیدا میکند
آلکاتراز خود را به خشکی میرساند , همینکه او از آب بیرون می آید با تفنگداران نیروی دریایی مواجه مشود. chino هم در بین آنهاست و او از حادثه انهدام زیردریایی زنده مانده است.اگر یادتان باشد در ابتدای بازی زمانیکه زیردریایی به کلی ویران شد و نیروها خود را به سطح آب رساندند, chino در بین آنها نبود و مفقود شده بود.
حالا هدف اصلی تفنگداران نیروی دریایی و کلنل بارکلی تخلیه شهر و انتقال شهروندان با قطار به جایی امن میباشد. آلکاتراز با chino و افرادش همراه میشود. هارگریو دوباره با آلکاتراز تماس میگیرد و به او میگوید حالا نانوسوییت در حال آنالیز نمونه بافت سلولی میباشد که آلکاتراز قبلا جمع کرده بود, حالا نانوسوییت از نو خود را کد نویسی میکند تا بتواند با تکنولوژی بیگانه ها ارتباط برقرار کند. اما در این راه نانوسوییت به یک عامل دیگر هم نیاز دارد, هارگریو از آلکاتراز میخواهد به ساختمان hargreave-rasch برود, این ساختمان قسمتی از زیر مجموعه کمپانی مادر یعنی crynet میباشد. برای تکمیل فرآیند پیشرفت, نانوسوییت به یک عامل تکمیل کننده و تثبیت کننده (bio code) نیاز دارد که در این ساختمان موجود است. در حقیقت این کد, پلی بین نانوسوییت و تکنولوژی بیگانه ها میباشد . هارگریو مختصات محل ساختمان را برای آلکاتراز میفرستد .
آلکاتراز خود را به ساختمان hargreave-rasch میرساند
سرانجام آلکاتراز به آنجا میرسد و با منفجر کردن در پارکینگ وارد آنجا میشود, حالا این مکان به شدت توسط نیروهای c.e.l.l به فرماندهی لوکهارت محافظت میشود. آنها قصد دارند هر طور شده آلکاتراز را از بین ببرند. هارگریو از لوکهارت میخواهد از این رفتارهای احمقانه دست بردارد و سر راه او و آلکاتراز بیش از این قرار نگیرد, اما لوکهارت مصمم است هر طور شده آلکاتراز را ( البته او هنوز هم فکر میکند او پرافیت است ) از بین ببرد. دلیل این همه دشمنی این است که لوکهارت همیشه از رویای دیرین هارگریو وحشت داشته است , رویای ساخت نسلی از سربازهای پیشرفته و برتر , سربازهایی که از قدرتهای مختلف نانوسوییت بهره میگیرند. به عبارتی لوکهارت از آینده و پیشرفت این تکنولوژی هراس دارد و میترسد روزی این سربازهای برتر , جای او و نیروهای معمولی را بگیرند. به گفته خود لوکهارت, میبایست 3 سال پیش جلوی این فعالیتها گرفته میشد , حالا لوکهارت میخواهد با نفوذ و قدرتی که روی نیروهای c.e.l.l دارد خود را از تسلط هارگریو خارج کند و او را پایین بکشد و قدرت را بدست گیرد.
آلکاتراز با ورود به سیستم بخش تحقیقاتی کد را بدست می آورد و در ادامه تمام نیروهای c.e.l.l را که در ساختمان بودند از بین میبرد . به یکباره ساختمان مورد حمله یک ربات از نژاد بیگانه قرار میگیرد . لازم به ذکر است دیوارهای این ساختمان از یک سمت بوسیله شیشه های مقاوم پوشانده شده است, این ربات با شکستن این شیشه باعث طغیان و فوران آب به داخل ساختمان میشود. آلکاتراز موفق میشود با شنا کردن خود را به بیرون برساند. در ادامه آلکاتراز به سمت پایگاه مرکزی نیروی دریایی واقع در grand centeral حرکت میکند تا به آنها ملحق شود و در عملیات تخلیه شهر به آنها یاری رساند , حالا پایگاه مورد هجوم همه جانبه نژاد ceph قرار گرفته و آنها خیلی به کمک او نیاز دارند. در راه پایگاه آلکاتراز با نیروهای دریایی روبرو میشود و در مقاومت در برابر ceph ها به آنها کمک میکند. هارگریو برای نانوسوییت و میلیارد ها دلاری که صرف طراحی و ساخت آن شده بسیار نگران است و همواره به آلکاتراز گوشزد میکند احتیاط لازم را به عمل آورد. او میترسد در نبردهای مداوم آلکاتراز , آسیبی به نانوسوییت وارد شود.
آلکاتراز به پایگاه مرکزی میرسد
آلکاتراز سرانجام به پایگاه مرکزی grand centeral میرسد. در آنجا به صورت کاملا غیر منتظره با دکتر ناتان گولد مواجه میشود. دکتر گولد توانسته از دست تارا استریکلند فرار کند و خود را به پایگاه مرکزی برساند. در پایگاه مرکزی فهرستی از افراد تهیه شده و افراد سالم از افراد آلوده جدا شده اند. حالا کلنل بارکلی برای تخلیه تمام شهروندان به کمی وقت نیاز دارد .آلکاتراز باید به آنها کمک کند تا در مقابل تهاجم ceph ها مقاومت کنند و در این مدت آنها بتوانند شهروندان را از طریق قطار به جایی امن منتقل کنند. دکتر گولد هم اصرار دارد که میخواهد بماند و به آنها کمک کند, اما کلنل بارکلی به او اجازه نمیدهد, چون این کار ممکن است جان دکتر گولد را به خطر بیندازد. بارکلی میخواهد دکتر گولد را هم همراه با دیگر شهروندان با قطار به جای امن منتقل کند. دکتر گولد اعتقاد دارد هارگریو پاسخ تمام سوالهای آنها را میداند و آنها باید هرچه سریعتر برای پیدا کردن او به "جزیره roosevelt" بروند, اما کلنل بارکلی فکر میکند که هارگریو در حال حاضر مرده است.کلنل بارکلی به آلکاتراز میگوید که تارا استریکلند خودش از روی عمد دکتر گولد را آزاد کرده است. حالا مردم در حال سوار شدن به قطار هستند.
part 5
آلکاتراز و دیگر نیروها در مقابل هجوم ceph ها مقاومت میکنند و در این مدت کلنل بارکلی اولین گروه از مردم را سوار بر قطار میکند, اما بعد از مقاومت بسیار ساختمان grand centeral بر اثر شدت حمله ceph ها فرو میریزد , آلکاتراز و دیگران با ماشین از این مهلکه میگریزند. هنوز نصف شهروندان منتقل نشده اند, کلنل بارکلی از همه مردم میخواهد هر چه سریعتر به سنگرهای زیرزمینی و مناطق کم ارتفاع (lower levels) بروند , کلنل تصمیم دارد بقیه مردم را از راه هوایی با هواپیما منتقل کند, حالا همه نیروها باید از سایت هوایی در مقابل ceph ها دفاع کنند, اگر ceph ها به آنجا برسند قتل عام شدیدی رخ خواهد داد. سرانجام بعد از مقاومت بسیار هواپیماها مردم را منتقل میکنند , در این هنگام دوباره یکی از همان ارگانیسم های مخروطی شکل از زیر زمین بیرون می آید. هارگریو با آنها تماس میگیرد و به کلنل بارکلی هشدار میدهد ظرف چند دقیقه آینده هاگها از این ارگانیسم رها خواهد شد و همه افراد او در آنجا خواهند مرد . تنها راه نجات از این مخمصه این است که آلکاتراز از راهنمایی های هارگریو برای غلبه بر این مشکل پیروی کند, در حال حاضر نانوسوییت کار پردازش هاگهای بیگانه را کامل کرده است, آلکاتراز وارد اتاقک هاگ این ارگانیسم میشود و اجازه میدهد نانوسوییت با هاگها ارتباط و تعامل برقرار کند , فشار زیادی روی آلکاتراز وارد میشود , او باید مدتی تحمل و مقاومت کند, با این کار سیستم پخش هاگ دقیقا معکوس عمل میکند و باعث کشتن همه ceph ها که در منطقه بودند میشود, البته یکی از رباتها هنوز زنده است اما آلکاتراز موفق میشود با هواپیما از آنجا فرار کند.
ساختمان grand centeral
دکتر گولد با کلنل بارکلی تماس میگیرد و اعلام میکند, ceph ها به قطار حمل شهروندان حمله کرده اند و ریل آهن هم بکلی از بین رفته است, آنها در حوالی خیابان هارلم هستند . دکتر گولد یکبار دیگر به کلنل میگوید : ما هر طور شده باید به prism برویم و هارگریو را پیدا کنیم , این تنها امید ماست , اگر راهی برای خارج شدن از این بحران وجود داشته باشد آن را هارگریو میداند. هارگریو حالا در prism اقامت دارد , prism یکی از پایگاههای کمپانی crynet میباشد که در جزیره roosevelt قرار دارد. پس کلنل بارکلی قانع میشود و آلکاتراز را به آنجا میفرستد تا هارگریو را پیدا و از آنجا خارج کند. کلنل بارکلی با هواپیما آلکاتراز را در نزدیکی جزیره در آبها پیاده میکند , آکاتراز وارد جزیره میشود. حالا از این جزیره به شدت توسط نیروهای برگزیده لوکهارت محافظت میشود و آنها سرتاسر جزیره را احاطه کرده اند. پس از کمی پیشروی آلکاتراز با نیرو های c.e.l.l درگیر میشود, حالا لوکهارت که از حضور آلکاتراز آگاه شده است, برای متوقف کردن او یک تله الکترومغناطیسی (EMP trap) نصب کرده است .هارگریو به آلکاتراز میگوید اگر این تله مغناطیس به درستی به نانوسوییت برخورد کند,باعث سوختن قشر و حفاظ نانوسوییت (nano-shell) میشود و همین میتواند به سیستم عصبی آلکاتراز آسیب برساند.
[[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آزمایشگاه واقع در prism
هارگریو پیشنهاد میکند بهتر است آلکاتراز برای متوقف کردن این تله به ایستگاه تامین برق prism برود و آن را قطع کند , زمانیکه نیروها با قطع برق مواجه شوند, درصدد وصل کردن آن برمی آیند اما بعد از وصل کردن مجدد جریان, این جریان برق دیگر نمیتواند انرژی لازم برای تله مغناطیسی را فراهم کند و آن از کار می افتد. پس آلکاتراز این کار را انجام میدهد و با قطع برق, تله مغناطیسی خاموش میشود. آلکاتراز پس از زد و خورد بسیار با نیروهای c.e.l.l موفق میشود خود را به اتاقی که لوکهارت در آن قرار دارد برساند. این اتاق توسط شیشه های نانویی (nano-glass) محافظت میشود که گلوله از آن عبور نمیکند. آلکاتراز وارد اتاق میشود و با پرتاب کردن لوکهارت از پنجره به بیرون او را میکشد. آلکاتراز خود را به ورودی بخشی که هارگریو در آن قرار دارد میرساند , اما همین که وارد آنجا می شود با یک حمله ناگهانی الکترومغناطیسی مواجه میشود. سیستم نانوسوییت آسیب میبیند و آلکاتراز هم روی زمین می افتد . هارگریو این نقشه و برنامه را با کمک تارا استریکلند عملی کرده است. آنها آلکاتراز را روی تختی دراز کرده و به آزمایشگاه میبرند.
part 6
حالا در حالی که آلکاتراز بیهوش است صدایی از داخل نانوسوییت به او میگوید : بیدار شو سرباز, حالا زمان مردن نیست! به نبرد برگرد!
آلکاتراز به هوش می آید , حالا هارگریو نانوسوییت را میخواهد, او میخواهد هر طور شده ناسوییت را از تن آلکاتراز درآورد.ما تصویر فلش بکی از گذشته میبینیم.
*فلش بک:
-پرافیت: من نمیفهمم! اینجا چه خبره...!؟
-هارگریو: هی پرافیت, تو اینجایی, نانوسوییت تو از سیستم نانویی ceph ها برداشت شده, تو بهترین امید ما هستی.
-پرافیت: تو میدونستی لعنتی, تو میدونستی که نانوسوییت با بدن شخص یک نوع همزیستی بوجود میاره, تو این بلا رو سر افراد من اوردی , تو اونارو به مرده های متحرک (dead man walking) تبدیل کردی!
-هارگریو: نه , من اونارو به یک قهرمان مافوق انسانی تبدیل کردم! پرافیت تو یک سرباز هستی , این طور فکر کن که این یک فداکاری بوده , ما برای تست به قربانی نیاز داشتیم
-پرافیت: تو به ما دروغ گفتی!(با خشم به روی میز میکوبد)
-هارگریو: شاید من کمی در مورد گفتن حقیقت احتیاط کردم, اما من چه انتخاب دیگه ای داشتم ؟ تو حالا چه انتخاب دیگه ای داری ؟ ceph ها به زودی خواهند اومد , تو فکر میکنی ما با سربازهای معمولی میتونیم اونارو شکست بدیم!؟ این جنگی نیست که در اون انسانهای عادی برنده بشن! آینده چیزی بیش از مرگ و نیستی برای ما نخواهد داشت, ما همه مرده های متحرک هستیم !
تارا استریکلند , آلکاتراز را نجات میدهد
دوباره به زمان حال بازمیگردیم. هارگریو به آلکاتراز میگوید : برای این خیانت بسیار متاسفم, اما باور کن انتخاب و شانس دیگه ای ندارم.
پزشکان در حین عمل متوجه میشوند نانوسوییت با بدن آلکاتراز فرآیند یکپارچه سازی را کامل کرده است و اجازه جدا کردن نانوسوییت را نمیدهد, به همین دلیل هارگریو به نیروی c.e.l.l که در آنجاست دستور میدهد آلکاتراز را بکشد تا لباس جدا شود. سرباز c.e.l.l اسلحه اش را روی سر آلکاتراز میگیرد اما به یکباره با شلیک گلوله ای روی زمین می افتد, بله او تارا استریکلند است, تارا فاش میکند که او مامور مخفی CIA میباشد و هدفش نفوذ به تشکیلات هارگریو بوده است. به این ترتیب او آلکاتراز را نجات میدهد. حالا ceph ها هم به این مکان حمله کرده اند, حالا آنها باید هارگریو را پیدا و از اینجا خارج کنند. تارا, هارگریو را مسئول کشته شدن پدرش در حوادث lingshan میداند, تارا اعتقاد دارد هارگریو یک نقشه و استراتژی در مورد چگونگی رویارویی با ceph ها دارد که آنها حتما باید آن را بفهمند. تابحال هیچکس نتوانسته هارگریو را از نزدیک به صورت چهره به چهره ببیند و همواره همه او را از داخل مانیتور دیده اند. تارا از آلکاتراز میخواهد به محل اقامت هارگریو برود و او را از آنجا خارج کند و بعد از آن تارا منتظر آنهاست که با هلیکوپتر آنها را سوار کند. پس آلکاتراز به سمت محل اقامت هارگریو روانه میشود, محل اقامت هارگریو تحت حفاظت شدید امنیتی میباشد.آلکاتراز سرانجام بعد از کشتن تعدادی از محافظان به اتاق هارگریو میرسد.
][ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هارگریو درون محفظه شیشه ای
هارگریو در یک مانیتور دیده میشود.
-هارگریو : تو اینجا هستی قهرمان , خوش اومدی.
هارگریو اجازه میدهد آلکاتراز او را ببیند, پس او دیوار را کنار میزند. در کمال تعجب هارگریو در داخل یک محفظه شیشه ای ظاهرا درخواب قرار دارد.
-هارگریو (از درون مانیتور) : تو شوکه شدی؟درسته ؟
هارگریو فاش میکند که او در صد سال اخیر در این محفظه در شرایط نباتی بوده است.
-وقایع گذشت در مورد این ماجرا:
در سال 1908 هارگریو با یک گروه اعزامی به همراه karl rasch و walter gould (والتر گولد پدر بزرگ ناتان گولد میباشد) به محلی به نام tunguska رفتند, در این سفر تحقیقاتی آنها موفق به کشف نمونه هایی از تکنولوژی ceph ها شدند. تمامی افراد تیم اعزامی بجز والتر , کارل و هارگریو به دلایل نامشخصی کشته شدند. بعد از بازگشت هارگیریو با آنالیز تکنولوژی بیگانه ها متوجه شد , بیگانه ها قصد دارند در آینده به نسل بشر حمله کنند. هارگریو و کارل مرکز تحقیقاتی hargreave-rasch را تاسیس کردند , در ادمه هارگریو شرکت crynet را تاسیس کرد, این کمپانی به منظور کمک به کمپانی hargreave-rasch تاسیس شد. هارگریو از حمله ceph ها در آینده آگاه بود, هارگریو تصمیم گرفت با کمک تکنولوژی که از ceph ها دزدیده بود یک زندگی در وضعیت نباتی را درون یک محفظه شیشه ای آغاز کرد تا با تعامل با تکنولوژِی بیگانه ها بتواند ماده ای بر علیه آنها تولید کند( دلیل عمر طولانی او هم به همین دلیل میباشد و در حال حاضر او تنها باقی مانده از همکاران سابقش میباشد) . او در این مدت بوسیله یک سیستم پیشرفته کامپیوتری توانست تصویر خود را بصورت هوشمند در مانیتور به تصویر بکشد, به عبارت دیگر او زندگیش را برای ساخت یک سلاح یا پادزهر در مقابل بیگانه ها به کمک مهندسی معکوس فدا کرد تا بتواند نسل بشر را نجات دهد. تحقیقات او سرانجام با ساخت نانوسوییت 1 به نتیجه رسید, در آن موقع او نیاز به داوطلب داشت تا بتواند قدرت نانوسوییت را در مقابل ceph ها تست کند .این آزمایش در حوادث lingshan انجام شد. به دستور او پرافیت به جزیره فرستاده شد. در حوادث lingshan قدرت نانوسوییت از حد تصور او بالاتر بود. تکنولوژی نانوسوییت بر پایه زندگی همزیستی تکنولوژی ceph با شخصی که لباس را پوشیده میباشد. طی سه سال بعد از حوادث lingshan او توانست نانوسوییت را پیشرفت دهد و سرانجام نانوسوییت 2 را طراحی کرد. در ادامه سرانجام او توانست ماده ای را تولید کند که بتواند سیستم نانوسوییت را به صورت کامل آپگرید کند, آپگریدی که میتواند بر تکنولوژی بیگانه ها غلبه کند . حالا این ماده در درون یک سرنگ مقابل آلکاتراز میباشد.
part 7 :final part
آلکاتراز سرنگ را برمیدارد و به خود تزریق میکند, این ماده آپگرید نهایی نانوسوییت میباشد, خود هارگریو اعتقاد دارد این ماده تکه آخر پازل و همچنین کلیدی برای همه دروازه ها میباشد.
حالا ceph ها با تمام قوا به جزیره حمله کرده اند و حتی خود را به تالار هارگریو هم رسانده اند. هارگریو با باز کردن یک در مخفی به آلکاتراز کمک میکند تا از آنجا فرار کند. حالا هارگریو یک بمب ساعتی نصب کرده که تا 10 دقیقه دیگر کل سیستم و پایگاه و جزیره نابود خواهد شد . هدف او از انجام این کار نابود کردن ceph های موجود در جزیره است.
سپس هارگریو به کلیه نیروهای c.e.l.l اعلام میکند: " در حال حاضر فرمانده لوکهارت مرده است , من هم تا لحظاتی دیگر به او ملحق خواهم شد, پایگاه تا لحظاتی دیگر منفجر خواهد شد , حالا آلکاتراز ( البته هارگریو به نیروهای c.e.l.l میگوید پرافیت ) تنها امید ما برای غلبه بر بیگانگان است , بنابراین شما بایستی از دشمنی با او دست بردارید و از هر کمکی که از دستتان برمی آید برای او مضایقه نکنید و هرچه زودتر جزیره را تخلیه کنید."
پس آلکاتراز عازم خروج فوری از جزیره میشود , تارا استریکلند با او تماس میگیرد و به او میگوید در حال حاضر انتقال او از راه هوایی امکان پذیر نیست , پس تارا از او میخواهد هرچه سریعتر خود را به حوالی پل queensboro برساند , تارا در آنجا منتظر اوست . پس آلکاتراز حرکت میکند . در ضمن ماده tanguska که به آلکاتراز تزریق شده بود حالا در لایه های نانوسوییت نصب شده است و در حال شبیه سازی خود میباشد. صدایی از درون ناسوییت (که همان رشته های خاطرات پرافیت میباشد ) به آلکاتراز میگوید :" این همون چیزی بود که من در موردش صحبت کردم . حالا سرباز عجله کن, ما باید به پارک مرکزی بریم" !
بر اثر انفجار, جزیره و پل queensboro به کلی نابود میشود . آلکاتراز موفق میشود از طریق آب خود را به ساحل برساند و در آنجا با دکتر گولد , تارا و chino ملاقات میکند . آلکاتراز به همراه آنها سوار بر ماشین میشود, دکتر گولد به آلکاتراز میگوید همانطور که فایلهای خاطرات پرافیت گفتند منشا و مرکز اصلی ceph ها و همچنین تنظیم و انتشار هاگها در زیر پارک مرکزی شهر میباشد. حالا نیروهای c.e.l.l هم به آنها ملحق شده اند. کلنل بارکلی با آنها تماس میگیرد و به آنها اعلام میکند که قصد دارد با شلیک یک بمب هسته ای به منهتن ceph ها را از بین ببرد . اما تارا استریکلند اعتقاد دارد این کار دیوانگیست و میتواند بحران های شدیدی را به بار آورد و همچنین شهر در حال حاضر مملو از مردم میباشد و هنوز تخلیه نشده است. بارکلی میگوید این بهاییست که بایستی برای از بین بردن ceph متحمل شد و آنها چاره ای بجز آن ندارند, مگر اینکه آنها نقشه بهتری داشته باشند . سرانجام کلنل قانع میشود که این کار را به آلکاتراز واگذار کند , پس آنها عازم پارک مرکزی میشوند. در راه با حمله همه جانبه ceph ها و همچنین گسترش ارگانیسم بیگانه آلکاتراز از بقیه جدا میشود. در این لحظات به یکباره پارک مرکزی از درون شروع به بالا امدن و کنده شدن از زمین میکند و یک ارگانیسم عظیم از زیر آن خود را بالا میکشد.
[[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پارک مرکزی شروع به بالا آمدن میکند و یک ارگانیسم عظیم بیگانه از آن بیرون می آید
با کمکهای هوایی ارتش و همچنین راهنماییهای تارا و دکتر گولد سرانجام آلکاتراز به پارک مرکزی میرسد. حالا زمین بسیار بی ثبات است و هرلحظه امکان ریزش دارد, پس گولد به آلکاتراز هشدار میدهد که بسیار احتیاط کند. حالا آلکاتراز باید خود را به مرکز پخش هاگ برساند . پس از کمی پیشروی او متوجه میشود که این مکان هم مملو از نیروهای ceph میباشد. پس از درگیری های بسیار سرانجام آلکاتراز خود را به مرکز اصلی و نهایی پخش هاگ میرساند , آلکاتراز وارد محفظه هاگ میشود و نانسوییت با هاگها شروع به واکنش و تعامل میکند, فشار شدیدی روی آلکاتراز و نانوسوییت وارد میشود اما سرانجام آلکاتراز موفق میشود بوسیله ارتباط نانوسوییت با هاگها تمام ceph های موجود در نیویورک را از بین ببرد. پرافیت از طریق ضمیر ناخودآگاه فایل های حافظه اش در نانوسوییت با آلکاتراز تماس میگیرد و میگوید :
" هی مرد , تو فکر میکنی من رفتم؟ خوب, خود من هم اینطور فکر میکردم اما در مورد نانوسوییت هارگریو درست گفته بود. نانوسوییت قواعد بازی را تغییر میدهد. حالا ceph ها در وجود من قرار دارند. من مجبور بودم ارتباطم را با نانوسوییت قطع کنم , در آن موقع تو در جلو من افتاده بودی, تو مرده بودی . من به تو یک شانس دادم, من به تو این شانس رو دادم که کاری رو که من شروع کردم, تو به پایان برسونی . این تنها امید ما بود . به اینجا نگاه کن ( نقشه موقعیتهای مختلف را در سراسر دنیا نشان میدهد ) ceph ها فقط در نیویورک و lingshan نیستند, اونا حالا همه جا هستند و مراکزشون رو ساختن . میبینی, ما امروز برنده شدیم , اما هنوز کار ما به پایان نرسیده . ما هنوز نمرده ایم و باز هم بازخواهیم گشت , اونا به ما نیاز دارند."
دوباره زندگی و طراوت به شهر نیویورک باز میگردد و تمام آلودگیها پاک میشود و مردم سلامتی خود را بدست می آورند. در پارک پیامی از طرف karl rasch به آلکاتراز میرسد , او یکی دیگر از بنیان گزاران کمپانی hargraeve-rasch میباشد . او از آلکاتراز میخواهد خود را معرفی کند و آلکاتراز جواب میدهد :
اونا منو پرافیت صدا میکنن !! they call me...prophet
the end
منبع:
Zaghan_13
22-10-2011, 19:47
فایل exe اورجینال برای کسانی که می خوان پچ نصب کنند
از پست اول تاپیک برداشتم که marmolakkocholo زحمتش رو کشیده بودند....
اینو دانلود کنید کپی کنید تو محل نصب بازی....بعد پچ نصب میشه:11:
دانلود:
وقتی بازی رو اجرا میکنم سریال میخواد.
اینو چیکار کنم؟
rezausa2020
30-10-2011, 21:15
سلام بچه ها یه سوال داشتم من وقتی بازی رو اجرا میکنم درست اجرا میشه(نسخه ی کامل) فقط وقتی لودینگ بازی میاد کامپیوتر رو ریست میکنه دلیلش چیه؟؟؟ اعصابم رو خیلی خورد کرده
ilililililiili
03-11-2011, 08:00
اول از همه بگم که بهترین بازی که بازی کردم Crysis بوده (1-1.5-2)
حالا سلام من دارم DX11 رو دانلود میکنم. اولا مگه میشه یه بازی با Direct X بالاتر اینهمه فرق کنه :13:
(الانم هم که دارم دانلودش میکنم به فرض این گرفتم که فرق میکنه):14:
1. من پچش رو هم دارم میدانلودم. این پچ رو که نصب کنیم مرحبه اضافه میشه؟
2. پچ 1.8 با 1.9 چه فرقی میکنه؟
3. گرافیک من 560ti هست (DX11 داره؟) DX11 رو میکشه؟
4. Patch 1.9 - DX11 Pack - HiRes Texture Pack اینا همشون فایل نصبین من به ترتیب کودومشونو نصب کنم تا مشکلی پیش نیاد؟
5. کودوم Crack باید رو Patch 1.9 نصبشه؟ منظور از Crack Original چیه؟
6. میدونم خیلی سوال پرسیدم :31:(ببخشید):11:
goldenmember
03-11-2011, 09:33
سلام وقتی مرحله اول رو رد میکنم و دیگه آدم نیستم وقتی که بلند میشه و چند قدم میره جلو گیر میکنه.گوشه سمت راست بالایی هم چندتا نوشته از اولش هست.نکنه نسخه بتا هستش؟9.6 گیگ حجمشه.حالا من باید چیکار کنم؟بازیو از سایت مستر دانلود دانلوددش کردم.:41:
حالا که فهمیدم بازیم اصل نیس چه خاکی تو سرم کنم.هیچوقت تو دانلود شانس نیاوردم.هر چی میزنم یا خرابه یا بتاس یا نسخه تبدیلیه.:37:
sima_6600
03-11-2011, 16:50
اول از همه بگم که بهترین بازی که بازی کردم Crysis بوده (1-1.5-2)
حالا سلام من دارم DX11 رو دانلود میکنم. اولا مگه میشه یه بازی با Direct X بالاتر اینهمه فرق کنه :13:
(الانم هم که دارم دانلودش میکنم به فرض این گرفتم که فرق میکنه):14:
1. من پچش رو هم دارم میدانلودم. این پچ رو که نصب کنیم مرحبه اضافه میشه؟
2. پچ 1.8 با 1.9 چه فرقی میکنه؟
3. گرافیک من 560ti هست (DX11 داره؟) DX11 رو میکشه؟
4. Patch 1.9 - DX11 Pack - HiRes Texture Pack اینا همشون فایل نصبین من به ترتیب کودومشونو نصب کنم تا مشکلی پیش نیاد؟
5. کودوم Crack باید رو Patch 1.9 نصبشه؟ منظور از Crack Original چیه؟
6. میدونم خیلی سوال پرسیدم :31:(ببخشید):11:
1-خیر
2-خیلی فرق میکنه در این پتچ Dx11 و HTP اضافه شده
3-اره اما نه Full HD و برای HiRes Texture هم باید 8 گیگ رم داشته باشی یا حداقل 6 گیگ:10:
4-خودش توضیح داره
5-کرک 2 تا هست یکی مال Skidrow یک هم مال یک تیم به نام اسمش یادم نیست تو همین تاپیک هست:31:
6-نمیبخشم :31:
سلام میشه بی زحمت ------ ایی که میخوای وارد بازی بشیم رو بگیدددددددددددددددددددددد ددددددددددددددددددد............ .
ilililililiili
05-11-2011, 03:22
1-خیر
2-خیلی فرق میکنه در این پتچ Dx11 و HTP اضافه شده
3-اره اما نه Full HD و برای HiRes Texture هم باید 8 گیگ رم داشته باشی یا حداقل 6 گیگ:10:
4-خودش توضیح داره
5-کرک 2 تا هست یکی مال Skidrow یک هم مال یک تیم به نام اسمش یادم نیست تو همین تاپیک هست:31:
6-نمیبخشم :31:
1. پس پچ به چه دردی میخوره؟
2. اگه وقتی پچ 1.9 رو نصب کنیD11 و HTP داره پس Pack D11 چیچیه؟ اگرم Pack D11 رو باید رو 1.9 جدا نصب کنیم خب چرا خودشوون از اول یکیش نکردن؟ کلا چراااااااااااااااااا؟:19:
3. HTP یعنی چی؟
4. من که نمیخوام Full HD بازی کنم ولی چرا Full HD نه؟
5. 8 گیییییییییییییییییییییییگ :18: من 6 گیگ دارم پیش خودم فکر میکردم زیاده کلیم با خودم حال میکردم.:27:
6. مگه وقتی دانلود میکنیم فقط فایل نصبی نیست (چیو خودش توضیح داده)؟
7. خوب کودوم کرکو بدانلودم (بهتره)؟
8. دکمه تشکرم زدم.:20: اگه ببخشی دوباره میزنم:11:
sima_6600
05-11-2011, 20:21
1. پس پچ به چه دردی میخوره؟
2. اگه وقتی پچ 1.9 رو نصب کنیD11 و HTP داره پس Pack D11 چیچیه؟ اگرم Pack D11 رو باید رو 1.9 جدا نصب کنیم خب چرا خودشوون از اول یکیش نکردن؟ کلا چراااااااااااااااااا؟:19:
3. HTP یعنی چی؟
4. من که نمیخوام Full HD بازی کنم ولی چرا Full HD نه؟
5. 8 گیییییییییییییییییییییییگ :18: من 6 گیگ دارم پیش خودم فکر میکردم زیاده کلیم با خودم حال میکردم.:27:
6. مگه وقتی دانلود میکنیم فقط فایل نصبی نیست (چیو خودش توضیح داده)؟
7. خوب کودوم کرکو بدانلودم (بهتره)؟
8. دکمه تشکرم زدم.:20: اگه ببخشی دوباره میزنم:11:
1.پچ برای این که یک سری مشکلات بازی رفع بشه یا قابلیتی به بازی اضافه بشیه.پتچ برای اضافه کردن مراحل نیست ولی بعضی پچ ها به مولتی پلی مپ اضافه میکنن
2-برای Dx11 باید یک سری فایل مخصوص رو داشت که در نسخه اولیه بازی وجود نداره و پچ 1.9 هم این قابلیت رو اکتیو میکنه
3.همون high resolution texture pack که مخفف نوشتم
4.برای این که این بازی انقدر سنگینه که با این گرافیک نمیشه به درستی FullHD بازی کرد
5.بله و در ضمن 8 گیگ + هارد SSD تا بشه به درستی از بازی لذت برد.6 گیگ زیاده ولی نه برای گیمر
6.من که دانلود کردم یک فایل راهنما هم داشت
7.کرک هم FLT رو بریز من لینک ندارم ازش
8.مرسی
9.راهنمای نصب
1. Unpack release 2. Run Crysis2Patch19.exe 3. Run Crysis2Directx11UltraUpgrade.exe 4. Run Crysis2HighResolutionTexturePack.exe
5. Copy Crack
ilililililiili
06-11-2011, 01:37
بچه ها کسی کرک پچ 1.9 رو داره؟ چون سه تا فایلای کرک صفحه اول پاک شده.
اگه کسی داره بده. ممنون.
SAEEDSAMSUNG
07-11-2011, 12:04
سلام. جون من یه trainer بهم بدید که کار بکنه! خسته شدم از بس ترینر امتحان کردم و کار نکرد! ممنون
Saeed System
07-11-2011, 12:14
سلام. جون من یه trainer بهم بدید که کار بکنه! خسته شدم از بس ترینر امتحان کردم و کار نکرد! ممنون
این برای ورژن 1.9
خیلی عالیه :11:
SAEEDSAMSUNG
07-11-2011, 12:17
این برای ورژن 1.9
خیلی عالیه :11:
ورژن من 1.1 این که دادید کار نمیکنه :41:
Saeed System
07-11-2011, 12:21
ورژن من 1.1 این که دادید کار نمیکنه :41:
داداش برو این صفحه
صفحش شیلتر نیست! ولی وقتی می خوای ترینر رو دانلود کنی شیلتره سرورش...
پس با چیز پی ان برو حدود 10 تا ترینر ریزو و درشت برای ورژن 1.1 داره
هر کدوم رو که دوست داری انتخاب کن
ilililililiili
08-11-2011, 02:55
بالاخره من این پچ 1.9و نصبش کردم. و برای سومین بار بازیو تموم کردم. (Human-post Warrior) اینهههههههههههههههههه :27:
پس کی بود میگفت فقط روی ویندوز 7 64bit نصب میشه من الان 32 دارم مثل هولو اجرا کرد. فقط نمیدونم چرا HiResTexture Packکش خاموشه. واسه همون 64 و 32 bitه؟ یا دلیل دیگه ای داره؟
یکیم اینکه اگه میشه یسرس رمز بازی بدین بهم میخوام یه بار دیگه با رمز تمومش کنم :31:(Trainer نه) اگه میشه رمز پچ 1.9 رو بهم بدین چون ماله Crysis 2 رو گرفتم رو این پچ کار نکرد. ممنووووووون.
سلام
لینک یک کرکی رو به من بدین که این بازی رو بتونم اجرا کنم..
کارت من DX11 رو ساپورت نمیکنه..
سلام
لینک یک کرکی رو به من بدین که این بازی رو بتونم اجرا کنم..
کارت من DX11 رو ساپورت نمیکنه..
بفرما دوست من این سایت معمولا کرکهاش تست شدست:
بفرما دوست من این سایت معمولا کرکهاش تست شدست:
ممنون
من باید کدومش رو بریزم..؟
rezausa2020
17-11-2011, 18:47
سلام چرا این بازی تو ویندوز ایکس پی در وسط لودینگ ریست میشه ولی در سون درسته؟:18:
ممنون
من باید کدومش رو بریزم..؟
اگه دیر شد شرمنده ولی این دیگه برمیگرده به ورژن بازیتون ببنید کدوم ورژن هست کرک صحیح رو دانلود کنید...
از طریق راست کلیک روی ایکون اصلی بازی رو قسمت properties\details مشخص میشه:46:
mInI_ClockEr
21-11-2011, 00:29
با سلام
آقایون یکی این کرک ورژن 1.9 رو یه جایی لطفاً آپلود کنه که ..تر نباشه ترخدا
همه لینکهاییی که گزاشتین ..لتر هست
اقا من سیستمم تو امضام هست تازه کل پچ 1.9 رو نصب کردم فقط نمیدونم چرا توی بعضی جا ها از بازی میندازه بیرون و ویندوز میگه رمت پر شده البته من روی اولترا بازی میکنم گرافیکهامم کم نمیارند فقط نمیدونم یعنی 8گیگ رم برای این بازی کمه
MB:MSI 990FX GD 80 Cpu:AMD 1090 @4 GHz HT FERQANCE:2400 NB Ferqance:2400 NB+SB=4800 GH
CPU Cooler:Tuniq tower EXTREEM 120
RAM:8 Gb @ CRUCAIL BALSTIC 4*2 GIGA PC 12800 8 8 8
VGA:ati Sapphire 6870 *2 core clock 970 memory clock 1200
Monitor:LG E2250T
PSU:GP 885 Case: Green X3
HARD:Seagate *3 raid 5
سلام
من ورژن 1.0 رو دارم ...بعد از نصب و کپی کرک بازی موقع اجرا ازم سریال نامبر میخواد ...باید چیکارش کنم؟ حتی کرکش رو دوباره دانلود کردم ولی جواب نداد
در ضمن قضیه پچ چیه؟ نصبش لازمه؟
دوستان این فایل ها ریمو شده ..لطفا لینک جایگزین را قرار بدید
فایل exe اورجینال برای هر ورژن
کد:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] F113569064%2F3e7e680%2FOriginal_v1.0_exe.rar.html)
خواهشمندم در صورت امکان تو این سایت اپ کنید
با بد بختی پیداش کردم
دوستان کسی ک ر ک این بازی برای ورژن 1.9 داره که کرش نشه ...واقعا نیازمندم ..:دی
Soroush-S
28-01-2012, 22:54
من میخوام با گیم پد بازی کنم . میشه؟ چطوری؟
javid_hector
31-01-2012, 21:51
با سلام .کرک برای ورژن v1.9
لینک دانلود از مدیافایر ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
javid_hector
04-02-2012, 10:49
با سلام اقا من این پچ 1.9 رو دانلود کردم وقتی بازش میکنم خودش میگرده بعد فایل بازی رو پیدا میکنه و ارور میده میگه بازی رو نمیتونه پیدا کنه در صورتی که تو همون سرچش که داره میگرده رو فایل بازی مونده!!
ورژن بازی هم 1.0.0.5858 هست ... لطفا کمک کنین واجبه.:33:
با سلام اقا من این پچ 1.9 رو دانلود کردم وقتی بازش میکنم خودش میگرده بعد فایل بازی رو پیدا میکنه و ارور میده میگه بازی رو نمیتونه پیدا کنه در صورتی که تو همون سرچش که داره میگرده رو فایل بازی مونده!!
ورژن بازی هم 1.0.0.5858 هست ... لطفا کمک کنین واجبه.:33:
سلام:)
فایل اورجینال بازی نیاز هست شما فایل زیر رو دانلود کنید و جای فایل کرک بزارید و دوباره پچ 1.9 نصب کنید
Original_v1.0_exe.rar ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
این هم کرک 1.9
Crysis 2 v1.9 [17.7 MB] Fixed Executable ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Crysis 2 v1.9 [29.2 MB] Fixed Executable ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
javid_hector
04-02-2012, 17:53
سلام دوست عزیز.ممنون...
دارم فایل اورجبنالو دان میکنم ولی پچی که من گرفتم v1.9 113mb بود از همون پست 948#.اون باشه کفایت نمیکنه؟!
اگه نمیکنه از این 2 تا فایل که گزاشتی کدومو بگیرم؟
سلام دوست عزیز.ممنون...
دارم فایل اورجبنالو دان میکنم ولی پچی که من گرفتم v1.9 113mb بود از همون پست 948#.اون باشه کفایت نمیکنه؟!
اگه نمیکنه از این 2 تا فایل که گزاشتی کدومو بگیرم؟
پست اول همین تاپیک رو بخونید(برای دانلود پچها)
از اون دو تا هم کرک اولی رو استفاده کن
کلا سه تا پچ هست یکی پچ برای آپدیت گیم به ورژن 1.9 هست و دو تا پچ دیگه اگه کارت گرافیک قوی داری نصب کن وگر نه لازم نیست
abcdwxyz
10-02-2012, 14:28
سلام.
من خیلی وقت پیش یه نسخه حاوی 3 DVD بازی crysis 2 Limited Edition خریدم تا حالا دو بار هم تا آخرش رفتم. حالا رفتم تو سایت crysis 2 میبینم عنوان بازی رو نوشته crysis 2 be the weapon. آیا نسخه ای که من خریدم با اینی که الان تو مغازه هاست و 2 DVD هستش فرقی میکنه؟
سلام من الان يه جاش گير كردم كه يه هلي كوپنر هي از جلو ي ساختمون رد ميشه هرچي ميزنمش هيچيش نميشه
:D
سلام من الان يه جاش گير كردم كه يه هلي كوپنر هي از جلو ي ساختمون رد ميشه هرچي ميزنمش هيچيش نميشه
:D
اگه منظورت همونجایی هست که توی ساختمونم هستی و بهت با هلی کوپتر حمله میشه...شما در مرحله_ی اول کاری به هلی کوپتر نداشته باش و فعلا اون طرفی که پشت تیر بار هلی کوپتر هست رو بزن.
kourosh4
15-02-2012, 12:57
دوستان سلام
اگه بخام دایرکس 11 رو فعال کنم پچ 1.9 با پچ دایرکس 11 کافیه یا حتما باید HiRes Texture Pack رو هم نصب کنم ؟
kourosh4
15-02-2012, 18:59
لطفا اگه کسی نصب کرده کمک کنه...!
با این اینترنت زغالی ظلمه الکی 700 مگ دان کنم لطفا بگید برای ران کردن بازی با دایرکس 11 اون پچ 1.5 گیگ تچسکر رو هم میخاد یا نه..؟
shahabaliboys
17-02-2012, 00:05
پچ 1.9 دانلود کردم نصب نمیشه چه کنم.میگه:
crysis2 could not be located on your system. re-install crysis2 and then run this patch
دوباره هم نصبش کردم ولی :13:
shahabaliboys
17-02-2012, 12:44
کسی نبود؟ :19:
پچ 1.9 دانلود کردم نصب نمیشه چه کنم.میگه:
crysis2 could not be located on your system. re-install crysis2 and then run this patch
دوباره هم نصبش کردم ولی :13:
برای نصب پچ توضیحات پست اول رو در مورد نصبش حتما بخونید....
kourosh4
17-02-2012, 15:25
دوستان سلام
اگه بخام دایرکس 11 رو فعال کنم پچ 1.9 با پچ دایرکس 11 کافیه یا حتما باید HiRes Texture Pack رو هم نصب کنم ؟
یعنی کسی تا حالا بازی رو با دایرکس 11 ران نکرده!!!
لطفا اگه کسی اطلاعی داره کمک کنه منتظرم!
AMIR.KIK
23-02-2012, 17:37
کسی اطاعاتی داره در اختیار ما هم بزاره ممنونم
تا اونجا که من اطلاع دارم فکر کنم لازم نباشه..
من وقت بازی رو resume game میکنم بازی stop working mishe و کاملا هنگ میشه دوستان اگه راهنمایی دارن بفرمایند کارت 470 رم ،4 cpu: e7400
vahidsabab
18-03-2012, 18:20
سلام دوستان
من این بازی رو دیروز گرفتم 3 تا دی وی دی هست .
سیستم 2 هسته ای 3 گیگاهرتز رم 2 و گرافیک 1 گیگ .
بازی به راحتی لود میشد ولی مرحله اول وقتی میام روی اب و بعد تیر اندازی میشه بعدش یه صفجه مشکی میاد و بالای صفحه یه اخطار قرمز رنگ میزنه با این عنوان : file access batterypark.pak
دقیق یادم نیست ولی تقریبا همچین اخطاری هست و بعد هم هنگ میکنه سیستم .
دلیلش چیه ؟ چطوری این مشکل رو حل کنم ؟
david071
18-03-2012, 21:41
شاید ایراد از بازیت باشه چون این بازی قبل از انتشار نهایی یک نسخه دزدی ازش اومد بیرون.
شاید بازی شما همون نسخه دزدی باشه
حجم بازیت چقدر هست؟
vahidsabab
18-03-2012, 22:30
شاید ایراد از بازیت باشه چون این بازی قبل از انتشار نهایی یک نسخه دزدی ازش اومد بیرون.
شاید بازی شما همون نسخه دزدی باشه
حجم بازیت چقدر هست؟
9.22 گیگابایت
هنوز هم کرکی یا روشی واسه مالتی پلاییر افلاین (لن) کرایسیس 2 نیثومده
OMiD.1080p
04-04-2012, 14:07
دوستان من Crysis 2 رو که دو تا دی وی دی و محصول نیلوفرآبی بودش رو نصب کردم.
بعد هم فایل های Patch V1.9, DX11, HighRes Texture + Crack که توی پست اول بود رو دانلود کردم ولی موقعی که میخوام اونارو نصب کنم صفحه زیر میاد ونصب نمیشه.
مال چیه این ؟
دوستان من Crysis 2 رو که دو تا دی وی دی و محصول نیلوفرآبی بودش رو نصب کردم.
بعد هم فایل های Patch V1.9, DX11, HighRes Texture + Crack که توی پست اول بود رو دانلود کردم ولی موقعی که میخوام اونارو نصب کنم صفحه زیر میاد ونصب نمیشه.
مال چیه این ؟
فکر کنم شما قبل از اجرای پچ، بازی رو کرک کردی اول باید فایل اوریجنال بازی رو برگردونی تا بتونی پچ رو نصب کنی!
OMiD.1080p
04-04-2012, 19:03
فکر کنم شما قبل از اجرای پچ، بازی رو کرک کردی اول باید فایل اوریجنال بازی رو برگردونی تا بتونی پچ رو نصب کنی!
فایل اصلی اش رو میتونی برام بزاری؟
فایل اصلی اش رو میتونی برام بزاری؟
توی پست اول فایل EXE. اوریجنال بازی برای ورژنهای مختلف گذاشته شده...
OMiD.1080p
05-04-2012, 00:05
توی پست اول فایل EXE. اوریجنال بازی برای ورژنهای مختلف گذاشته شده...
لینک ها خرابند. یا هم که قدیمی اند. :41:
دارید یه جدیدش رو بذارید لطفا.
راستش شما یه کم دیر اومدی سراغ این بازی دیگه با این قوانین کپی رایت جدید واقعا مشکله یه لینک درست و حسابی از بازیها توی نت پیدا کرد...ولی بچه هایی که بازی رو هنوز روی pc نصب دارن شاید بتونند برات فایل اوریجنال رو آپلود کنند!
اندیشناک
27-04-2012, 16:36
آیا با این سیستم می شود به اجرای بازی های موجود در بازار امیدوار بود؟
amd athlon x2 240 2.8
m.b. asus m4n78se
vga .gf 9600 gt 1g
ram ddr2 adata
hard 500 sata seagate
power 420 memonex
در ضمن سیتم ریت ویندوز سون برای سیستم من 5.9 .
---------- Post added at 04:36 PM ---------- Previous post was at 04:34 PM ----------
آیا با این سیستم می شود به اجرای بازی های موجود در بازار امیدوار بود؟
amd athlon x2 240 2.8
m.b. asus m4n78se
vga .gf 9600 gt 1g
ram ddr2 adata
hard 500 sata seagate
power 420 memonex
در ضمن سیتم ریت ویندوز سون برای سیستم من 5.9 .
---------- Post added at 04:36 PM ---------- Previous post was at 04:36 PM ----------
یکی جواب بده.
kourosh4
07-06-2012, 00:22
دوستان این لینکهای پست 1 همش حذف شده....!!
الان پچ 1.9 با پچ دایرکس 11 رو نصب کردم اما کرکش رو ندارم اگه کسی داره ممنون میشم لینکش رو بزاره...
zanyar.sew
14-06-2012, 12:07
سلام دوستان. من این بازی رو نصب کردم چند مرحله شم رفتم. مشکلی نداره. ولی گوشه سمت راست بالا frame per second و چند خط اعداد و حروف هست. اینا چی ان؟ یعنی این نسخه ایی که من نصب کردم همون نسخه دزدی و اولیه اس؟
zanyar.sew
08-07-2012, 12:31
this message deleted
من وقتی سریال نامبر رو با اون فرمت وارد میکنم و بعد روی multiplayer کلیک میکنم میگه
Invalid Serial
پچ 1.1 و 1.2 رو هم نصب کردم.
marmolak kocholo
02-08-2012, 21:47
من وقتی سریال نامبر رو با اون فرمت وارد میکنم و بعد روی multiplayer کلیک میکنم میگه
Invalid Serial
پچ 1.1 و 1.2 رو هم نصب کردم.
شما دیگه نمیتونید از این روش وارد قسمت مولتی پلیر بشید!
روش خاصی هم برای مولتی بازی کردن نیستش دیگه...
یعنی چی ؟
با Uninstall کردن بازی و دوباره نصب کردنش درست میشه؟
پس چطوری Multiplayer بازی کنم؟
marmolak kocholo
02-08-2012, 22:27
یعنی چی ؟
با Uninstall کردن بازی و دوباره نصب کردنش درست میشه؟
پس چطوری Multiplayer بازی کنم؟
با نسخه کرک شده نمیتونید مولتی پلیر بازی کنید! باید بازی رو اورجینال تهیه کنید!
سلام دوستان
یه مشکلی با این بازی دارم که وقتی میخوام بازی رو اجرا کنم اول این پیغام رو میده
بعد که اوکی میکنم میره تو بازی اما بعد چند دقیقه تصویر این شکلی میشه
کارت گرافیک هم sapphire HD 6950 هست
mInI_ClockEr
20-02-2013, 21:25
با سلام
دوستان کسی میتونه کرک پچ 1.9 رو برام آپلود کنه
متاسفانه خود پچ رو میشه دانلود کرد ولی لینکهای کرک 1.9 خراب هست
لطفاً کمک کنید
:n16::n16:
javad2015
20-02-2013, 22:04
سلام دوستان
یه مشکلی با این بازی دارم که وقتی میخوام بازی رو اجرا کنم اول این پیغام رو میده
بعد که اوکی میکنم میره تو بازی اما بعد چند دقیقه تصویر این شکلی میشه
کارت گرافیک هم sapphire HD 6950 هست
ظاهراً cryengine گرافیک شما رو نمیشناسه آخرین درایور رو که فک کنم 13.2 باشه دانلود کنین.
javad2015
20-02-2013, 22:45
با سلام
دوستان کسی میتونه کرک پچ 1.9 رو برام آپلود کنه
متاسفانه خود پچ رو میشه دانلود کرد ولی لینکهای کرک 1.9 خراب هست
لطفاً کمک کنید
:n16::n16:
از مال من استفاده کن:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
mInI_ClockEr
20-02-2013, 22:48
بسیار سپاسگزارم دوست گرامی
footballist
19-03-2013, 13:36
سلام
دنبال (اولین کرک)v1.0کرک اسکیدرو بازی هستم.لطفا یکی از دوستان برای من،اگر داره،قرار بده.ممنون و عیدتون مبارک:n16:
fathibarez
28-06-2013, 23:35
با سلام
ممنونم از توضیحات خوبی که دادید فقط چندتا مشکل من دارم
1-من قاطی کردم،اخرش برای مولتی پلیر بازی کردن کریسیس 2 باید چی کار کرد؟
2-این لینک کرک و اون فایل های exe مشکل داره
لطفا هرچه سریع تر رسیدگی کنید
با تشکر فراوان:n16:
سلام
دوستان در بازی Crysis 2 در جایی که در عکس زیر مشخص کردم،هونجایی که یک واکسن به شخصیت بازی تزریق می کنیم،بعد از لود Dont Sent
داده و از بازی خارج میشه،چند بار هم تست کردم ولی باز هم همین مشکل را دارد،دوستان نمی دونید با چه دردسرهایی این بازی را تونستم نصب
و اجرا کنم و تا اینجا هم پیش امدم و حیفه،ممنون میشم راهنمایی کنید :)
تا حال دوتا نسخه از این بازی را گرفتم و نصب کردم اولی 3 تا دی وی دی بود که مشکلات گرافیکی داره،فکر کنم نسخه ی بتا هستش
دومی هم دو تا دی وی دی بود که جواب داد و تا اینجا بدون مشکل بازی کردم،ولی الان این مشکل پیش امده،ممنون میشم راهنمایی
کنید :)
بای
GOLDFINCH
11-07-2013, 16:53
سلام دوستان
کسی لینک آپدیت 1.9 سالم رو داره ؟
ممون میشم بذارید ...
دوستان سلام. من کراسیس2 رو سیستمم داشتم.4-5 بار که تا آخر رفتم دیگه پاکش کردم از رو سیستم که فضا اشغال نکنه. دوباره همونو نصب کردم اما وقتی میخوام اجرا کنم یه صفحه سیاه که قبل از ورود به بازی میومد میاد اما هیچی دیگه نشون نمیده و البته صدای اجرای بازی میاد ( اون که اسم کرای انجین رو میگه بعدم موزیک منوی اول پخش میشه) همه صداها هست اما هیچی نشون نمیده. تنها تغییری هم که توی سیستم من ایجاد شده آپدیت کارت گرافیک هست.حتی ویندوز هم عوض نشده. لطفا راهنمایی کنید. با تشکر
GOLDFINCH
28-07-2013, 03:38
کرک FLT رو نصب کنید .
کرک FLT رو نصب کنید .
ممنون از راهنماییتون اما بازم نشد. همون حالته. شما لینکیو که میخواستی پیدا کردی ؟
پیشنهاد دیگه ای نیست؟
GOLDFINCH
28-07-2013, 20:52
ممنون از راهنماییتون اما بازم نشد. همون حالته. شما لینکیو که میخواستی پیدا کردی ؟
پیشنهاد دیگه ای نیست؟
پس قطعاً مشکل خود درایور کار گرافیکه، نسخه ی بتا که نیست ؟
از سایت معتبر دانلود کردین ؟ پیشنهاد می کنم از خود شرکت کارت دانلود کنید .
من دانلود نکرده بودم خودش آپدیت شد. با این حال با گفته شما من شک کردم. رفتم از سایت NVIDIA آخرین درایور که بتا هم نباشه دانلود کردم اما باز همون مشکل !!!!!! نمیدونم ایراد از کجاست؟؟؟ آخه هنوز نتونستم کرایسیس 3 رو هم اجرا کنم. با اینکه کارت گرافیکم از دایرکت 11 پشتیبانی میکنه و توی سایت NVIDIA هم نوشته این بازی با این کارت قابل اجرا هست اما بازم ارور DIRECTX11 GPU CAPABLE میده. خیلی عجیب
GOLDFINCH
29-07-2013, 14:13
مدلش چیه ؟
NVIDIA GEFORCE GT525M WITH CUDA
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.