ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سفارش گوشی از آمازون یا وزایزون

S!LENCE
21-03-2011, 14:53
سلام دوستان خسته نباشید
نمی دونستم این سوالو کجا مطرح کنم تاپیک مربوط هم پیدا نکردم. میخواستم بدونم اگه ما از آمازون یا ورایزون یا کلا سایتای خارجی خرید کنیم چه نو چه دست دوم و بگیم از اون ور برامون گوشیو بیارن، خوبه، اینجا مشکل ایجاد نمیشه؟ مورد اصلیم گوشی های اچ تی سیه مثلا همین مدل جدید thunderbolt یا مدلای ویندوز 7. ببخشید اگه جای اشتباه پرسیدم
راستی یه سوال دیگه این مدلی که گفتم توی جی اس ام آرنا یه چیزی در موردش نوشته نوشته GSM نیست ینی تو ایران نمیخونه سیمکارتو؟

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون

SAEED_BARCELONA
21-03-2011, 15:46
این گوشی که شما گفتی فقط توی شبکه های CDMA کار میکنن و GSM نیستن. کلا هر گوشی که تو آمریکا باشه اینجا جواب نمیده.

Zalamen
21-03-2011, 15:48
Thunderbolt رو نمیدونم ولی مثلا HTC Inspire رو میتونی اون جا بگیری بعد آنلاک کنی و بعد میتونی از سیمکارت های ایران هم استفاده کنی.
به نظر من که ارزش چندانی نداره چون اکثر این مدل ها یک معادل و یا همزاد!هم دارند مثلا همینInspire و Thunderbolt خیلی شبیه Desire HD هستن به نظرم فقط صفحه ی نمایششون فرق داره.

S!LENCE
21-03-2011, 16:37
Thunderbolt رو نمیدونم ولی مثلا HTC Inspire رو میتونی اون جا بگیری بعد آنلاک کنی و بعد میتونی از سیمکارت های ایران هم استفاده کنی.
به نظر من که ارزش چندانی نداره چون اکثر این مدل ها یک معادل و یا همزاد!هم دارند مثلا همینInspire و Thunderbolt خیلی شبیه Desire HD هستن به نظرم فقط صفحه ی نمایششون فرق داره.

ممنون بابت جواب
پس از لحاظ سیمکارت و رجیستر و اینا مشکلی پیش نمیاد؟ فک کنم از لحاظ قیمت که خیلی به صرفه باشه بگم برام بیارن درسته؟
ممنون

khaiyam
21-03-2011, 17:15
inspire برای AT&T هست فکر کنم مثل ایفون باشه یعنی شما با قرار داد گوشی را تحویل میگیری بقیه قیمت گوشی را طی قسط پرداخت میکنی

Zalamen
21-03-2011, 17:39
ممنون بابت جواب
پس از لحاظ سیمکارت و رجیستر و اینا مشکلی پیش نمیاد؟ فک کنم از لحاظ قیمت که خیلی به صرفه باشه بگم برام بیارن درسته؟
ممنون
فکر نکنم مشکلی پیش بیاد و به صرفه هم نیست.ولی روی حرف های من چندان حساب نکن از چند نفر دیگه هم بپرس که مطمئن شی.

inspire برای AT&T هست فکر کنم مثل ایفون باشه یعنی شما با قرار داد گوشی را تحویل میگیری بقیه قیمت گوشی را طی قسط پرداخت میکنی
اون قسط نیست وقتی گوشیت رو انتخاب میکنی باید طرحی رو هم که میخوای انتخاب کنی که شامل محدودیت ترافیک واسه اینترنت و این جور چیزها میشه.یعنی داری برای استفاده از خدمات پول میدی.

1navid
21-03-2011, 18:09
سلام عزیز اول ااگه برات پست کنند پول گمرکش رو تو ایران میگیرند تقریبا قیمتش مثل اینجا در میاد
دوم برای اینکه شبکه gsm بخونه باید unlock کننش بازم قیمتش میزنه بالاتر
اگه خودت می خوای بری بیاری یا از آشناهات برات میارند باید از جعبه ردش کنند بزار ته چمدون باز شاید به مشکل بر بخوری تو گیت

---------- Post added at 06:09 PM ---------- Previous post was at 06:07 PM ----------

درضمن یادم رفت گارانتی رو هم یادت باشه اگه از اونور بیاد دیگه گارنتی نداره ها

aRThaS_08
22-03-2011, 11:12
جعبه رو میزاره ته چمدون و گوشی رو میزاره تو جیبش میگه ماله خودمه!

رد میکنه! 1دونه گوشی هم مشکلی نداره برای خود طرف!