مشاهده نسخه کامل
: آخرين قيمت اين قطعات رو ميخوام بدونم
fardingl
20-03-2011, 20:43
سلام خسته نباشيد من امروز بعد از كلي تحقيق آخرش ديگه خسته شدم رفتم اين قطعات رو به قيمتهايي كه ميگم خريدم.فقط اينو بگم كه فروشنده كلي دم از اصل و بدل ميزد و مثلا ميگفت رم چيني داريم با آمريكايي كه من همون آمريكايي رو گرفتم.يا cpu كه اصل مالزي هست و اينا.لطفا اين قيمتهارو برام با قيمت روز مقايسه كنيد ممنون
ram:2g patriot 1333=35 toman
mb:elite group a785gm-ad3 black series=103 toman
cpu:amd athlon x2 250 3.0 ghz=86 toman
لطفا راجع به مادربورد هم نظرتون رو بگيد
ممنونم
taghdirrr
20-03-2011, 21:20
مادربوردو ای کاش ازراک میخریدی.الایت واقعا برند افتضاحی هست.
PC_Expert
21-03-2011, 10:45
سلام خسته نباشيد من امروز بعد از كلي تحقيق آخرش ديگه خسته شدم رفتم اين قطعات رو به قيمتهايي كه ميگم خريدم.فقط اينو بگم كه فروشنده كلي دم از اصل و بدل ميزد و مثلا ميگفت رم چيني داريم با آمريكايي كه من همون آمريكايي رو گرفتم.يا cpu كه اصل مالزي هست و اينا.لطفا اين قيمتهارو برام با قيمت روز مقايسه كنيد ممنون
ram:2g patriot 1333=35 toman
mb:elite group a785gm-ad3 black series=103 toman
cpu:amd athlon x2 250 3.0 ghz=86 toman
لطفا راجع به مادربورد هم نظرتون رو بگيد
ممنونم
خيلي گرون حساب كرده
ram: 28
motherboard: 78
cpu: 64
اينا قيمت تهرانه
ولي تو شهرستان هم فكر نميكنم ديگه اينقدر گرون باشه
sasan816
21-03-2011, 14:23
خيلي گرون حساب كرده
ram: 28
این قیمت چینیشه امریکاییش 31 تومنه
Dj_aghamajid
21-03-2011, 14:35
پاتریوت و کینگستون نگیر!
کینگ مکس یا اپیسر یا سوپرتلنت یا کروسیر و ...!
fardingl
22-03-2011, 23:07
ممنون از راهنماییتون ولی من نفهمیدم قضیه اصل و چینی چیه؟مثلا رم کینگستون که چینیه با پاتریوت که آمریکاییه یه قیمته؟یا اینکه این cpu که مالزی هست نوع چینی و ارزون هم داره یا نه طرف با این حرفا کلی کرده تو پاچه ما؟
در مورد مادربورد هم اگه یه کم اطلاعات بدبد ممنون میشم.مثلا اینکه گرافیک آنبوردش چنده و cpu تا چند ساپورت میکنه
ممنونم
PC_Expert
24-03-2011, 08:17
ممنون از راهنماییتون ولی من نفهمیدم قضیه اصل و چینی چیه؟مثلا رم کینگستون که چینیه با پاتریوت که آمریکاییه یه قیمته؟یا اینکه این cpu که مالزی هست نوع چینی و ارزون هم داره یا نه طرف با این حرفا کلی کرده تو پاچه ما؟
در مورد مادربورد هم اگه یه کم اطلاعات بدبد ممنون میشم.مثلا اینکه گرافیک آنبوردش چنده و cpu تا چند ساپورت میکنه
ممنونم
كلا بيخيال چيني آمريكايي شو . چيزايي كه تو بازار ايران هستن چندان فرقي با هم ندارن
چون من خودم قادر به تشخيص رم اصل از غير اصل نيستم برند هايي رو پيشنهاد ميدم كه غير اصل ندارن و يا از گارانتي هاي معتبر هستند. مثل كينگ مكس با گارانتي آواژنگ يا كورسير
cpu هم چيني نداره . اگه داشت كه قيمتا رو ميشكوند و ما كيف ميكرديم!
من دوس ندارم كسي كه خريد كرده بزنم تو ذوقش. شما بايد قبل خريد اطلاعاتتون رو افزايش ميدادين. مادرردتون بد نيست اما گرون حساب كرده و با اين قيمت انتخاباي بهتري داشتين
گرافيك آنبردش 4200 هست كه ضعيفه .
beckham7
24-03-2011, 10:31
مادربوردو ای کاش ازراک میخریدی.الایت واقعا برند افتضاحی هست.
شما بر چه اساس این حرفو زدی؟؟!!!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.