مشاهده نسخه کامل
: باز نشدن عكس ها
hamzeh_golafshan
20-03-2011, 20:10
هر فايل عكسي كه ميخوام با windows picture and fax viewer باز كنم اين ارور مياد
[[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
hamzeh_golafshan
21-03-2011, 15:21
چه فايلي در ويندوز هست كه مسئول باز كردن عكسهاست. اونم با استفاده از windows picture and fax viewer؟
hamzeh_golafshan
21-03-2011, 18:22
خودم اون فايلو از سايتي گرفتم و دانلود كردم.
حالا درست شد
hamzeh_golafshan
26-03-2011, 11:53
اوه نه هر سري كه كامپيوتر بالا مياد بايد اين فايلو كپي كنم . چرا اينجوري ميشه اصلا
نميشه به صورت اساسي اين مشكلو برطرف كرد؟
yadegar1363
21-09-2011, 12:12
سلام
سیستم دوستم مشکل داشت و ویندوزش رو عوض کردم.
مسئله:
روی سیستم ویندوز ۷ نصب بود اما من چون با XP راحتترم و ۷ رو فقط رو سیستم بقیه خیلی کم کار کردم روی سیستم دوستم XP نصب کردم. حالا مشکل اینجاست که عکسهایی که رو سیستم بوده هیچ کدوم باز نمیشن. من اجازه نداشتم فیلم ها رو ببینم اما یه چند تا رو که پیش خودش باز کردم باز شد و چند تای دیگه باز نشد.
وقتی عکسها رو با Windows picture and fax viewer باز می کنم پیغام میده
no preview available
وقتی با فتوشاپ باز می کنم پیغام میده
couldnot complete your request because the file is locked. use the properties command in the windows explorer to unlock the file.
وقتی فایلها رو می خوام کپی کنم تو یه درایو دیگه پیغام میده:
cannot copy ... :access is denied.make sure the disk is not write-protected and that the file is not currently in use.
وقتی پوشه محتوی عکس رو با آنتی ویروس نود اسکن می کنم بعد از اسم تمام عکسها مینویسه error opening
بعضی عکسها رو بصورت thumbnail نشون میده اما وقتی بازشون میکنم نشون نمیده بعضی دیگه اصلا بصورت thumbnail هم نشون نمیده
فرمت عکسها JPEG هست
سیستم فایل تمام درایوها NTFS هست.
به نظر شما مشکل از کجاست؟؟
درسته که در Win 7 سیستم فایل NTFS 5 هست؟؟؟؟ ممکنه مشکل بخاطر این باشه؟
احتمال داره اگر ویندوز ۷ روش نصب کنم درست بشه؟
اصلا مشکل سخت افزاری هست یا نرم افزاری؟
لطفا راهنماییم کنید.
alireza-01010
21-09-2011, 21:04
اوه نه هر سري كه كامپيوتر بالا مياد بايد اين فايلو كپي كنم . چرا اينجوري ميشه اصلا
نميشه به صورت اساسي اين مشكلو برطرف كرد؟
دوست عزیز برو روی یک فایل عکس راست کلیک کن بعد به این ترتیب عمل کن:
propetises بعد change بعد windows photo viewer و بعد ok کن.
---------- Post added at 10:04 PM ---------- Previous post was at 10:01 PM ----------
سلام
سیستم دوستم مشکل داشت و ویندوزش رو عوض کردم.
مسئله:
روی سیستم ویندوز ۷ نصب بود اما من چون با XP راحتترم و ۷ رو فقط رو سیستم بقیه خیلی کم کار کردم روی سیستم دوستم XP نصب کردم. حالا مشکل اینجاست که عکسهایی که رو سیستم بوده هیچ کدوم باز نمیشن. من اجازه نداشتم فیلم ها رو ببینم اما یه چند تا رو که پیش خودش باز کردم باز شد و چند تای دیگه باز نشد.
وقتی عکسها رو با Windows picture and fax viewer باز می کنم پیغام میده
no preview available
وقتی با فتوشاپ باز می کنم پیغام میده
couldnot complete your request because the file is locked. use the properties command in the windows explorer to unlock the file.
وقتی فایلها رو می خوام کپی کنم تو یه درایو دیگه پیغام میده:
cannot copy ... :access is denied.make sure the disk is not write-protected and that the file is not currently in use.
وقتی پوشه محتوی عکس رو با آنتی ویروس نود اسکن می کنم بعد از اسم تمام عکسها مینویسه error opening
بعضی عکسها رو بصورت thumbnail نشون میده اما وقتی بازشون میکنم نشون نمیده بعضی دیگه اصلا بصورت thumbnail هم نشون نمیده
فرمت عکسها JPEG هست
سیستم فایل تمام درایوها NTFS هست.
به نظر شما مشکل از کجاست؟؟
درسته که در Win 7 سیستم فایل NTFS 5 هست؟؟؟؟ ممکنه مشکل بخاطر این باشه؟
احتمال داره اگر ویندوز ۷ روش نصب کنم درست بشه؟
اصلا مشکل سخت افزاری هست یا نرم افزاری؟
لطفا راهنماییم کنید.
اول اینکار بکن:
دوست عزیز برو روی یک فایل عکس راست کلیک کن بعد به این ترتیب عمل کن:
propetises بعد change بعد windows photo viewer و بعد ok کن.
دوم:
حتما باید اول xp نصب کنی بعد 7 در غیر اینصورت سیستم دچار مشکل میشود.:31:
yadegar1363
22-09-2011, 08:57
ممنونم بخاطر راهنماییتون اما مشکل من به این سادگیها حل نمیشه.
به پیشنهاد یکی از دوستان دوباره ویندوز 7 نصب کردم و takeownership رو روی درایوهایی که مشکل داشتن اجراکردم اما باز هم درست نشد.
امروز فهمیدم یه سری از درایوها پوشه های با نام سبز رنگ و یه سری پوشه های با نام آبی رنگ و یه سری پوشه های با نام سیاه رنگ داره.
هیچ کدام از محتویات پوشه های سبز و آبی رو نمیشه دید حتی فیلم و موسیقی و برای همه پیغام میده که شما اجازه دسترسی به مکان مورد نظر را ندارید
اما فولدرهایی که اسمشون به رنگ سیاه نوشته شده بدون هیچ مشکلی باز میشن.
اگر دوستم قبلا با ویندوز سونی که داشته فولدرها رو رمزگذاری کرده باشه (که بعید می دونم همچین کاری کرده باشه. خوش هم میگه نکردم) بعد از نصب XP هم پوشه ها رمز گذاری شده می مونن؟
یه جایی خوندم که پوشه هایی که نام سبز دارن رمز گذاری شده اند. راهی برای رمز گشایی اونها وجود داره؟
اینکه شما گفتید اول باید XP نصب بشه بعد 7 :
اول که سیستمو آوردن پیشم 7 داشت بعد من کلا درایو ویندوز 7 رو فرمت کردم و XP روش نصب کردم. دوباره که دوستان پیشنهاد دادن 7 نصب کنم در همون درایوی که Xp بود 7 رو نصب کردم و XP کلااز کار افتاد . با این وجود فکر می کنید مشکل ایجاد شده باشه؟
AlexanderMahone
22-09-2011, 14:30
ممنونم بخاطر راهنماییتون اما مشکل من به این سادگیها حل نمیشه.
به پیشنهاد یکی از دوستان دوباره ویندوز 7 نصب کردم و takeownership رو روی درایوهایی که مشکل داشتن اجراکردم اما باز هم درست نشد.
امروز فهمیدم یه سری از درایوها پوشه های با نام سبز رنگ و یه سری پوشه های با نام آبی رنگ و یه سری پوشه های با نام سیاه رنگ داره.
هیچ کدام از محتویات پوشه های سبز و آبی رو نمیشه دید حتی فیلم و موسیقی و برای همه پیغام میده که شما اجازه دسترسی به مکان مورد نظر را ندارید
اما فولدرهایی که اسمشون به رنگ سیاه نوشته شده بدون هیچ مشکلی باز میشن.
اگر دوستم قبلا با ویندوز سونی که داشته فولدرها رو رمزگذاری کرده باشه (که بعید می دونم همچین کاری کرده باشه. خوش هم میگه نکردم) بعد از نصب XP هم پوشه ها رمز گذاری شده می مونن؟
یه جایی خوندم که پوشه هایی که نام سبز دارن رمز گذاری شده اند. راهی برای رمز گشایی اونها وجود داره؟
اینکه شما گفتید اول باید XP نصب بشه بعد 7 :
اول که سیستمو آوردن پیشم 7 داشت بعد من کلا درایو ویندوز 7 رو فرمت کردم و XP روش نصب کردم. دوباره که دوستان پیشنهاد دادن 7 نصب کنم در همون درایوی که Xp بود 7 رو نصب کردم و XP کلااز کار افتاد . با این وجود فکر می کنید مشکل ایجاد شده باشه؟
اگر رمزداشته باشند باید اول ببینید با چه برنامه ای رمزشدادن همون برنامه رو نصب کنید دوم باید رمزرو بلد باشید چون بدون رمز کاری نمیشه انجام داد.برای اینکه از ویروسی بودن خیالتون راحت بشه از دیسک نجات اویرا یا افسیکیوراستفاده کنید اگردیسک نجات افسیکیور رو نداشتید از دیسک نجات کسپر استفاده کنید
yadegar1363
25-09-2011, 22:07
واقعا؟ اگه نرم افزاری که اونها رو رمزدار کرده نصب کنم درست میشه؟ من درایوو فرمت کردم. مشکلی پیش نمیاد؟
AlexanderMahone
26-09-2011, 13:41
واقعا؟ اگه نرم افزاری که اونها رو رمزدار کرده نصب کنم درست میشه؟ من درایوو فرمت کردم. مشکلی پیش نمیاد؟
نه فقط مهم اون نرم افزار هست که کد رو اونا گذاشته
yadegar1363
26-09-2011, 16:11
ممنونم بخاطر راهنماییتون. اگر اینطوری باشه که عالیه.
سیستم دوستم رو دیروز بهش برگردوندم. باید بهش بگم خودش یه امتحانی بکنه.
فقط یه سوال: گزینه encrypt که در properties فایلها تیک خورده بخاطر نرم افزاری هست که که اونو رمزکرده؟
با چند بار ویندوز عوض کردن و با توجه به اینکه این گزینه تیک خورده بوده نکنه یه سری هم خود ویندوز رمزشون کرده باشه!:41:
AlexanderMahone
26-09-2011, 21:06
ممنونم بخاطر راهنماییتون. اگر اینطوری باشه که عالیه.
سیستم دوستم رو دیروز بهش برگردوندم. باید بهش بگم خودش یه امتحانی بکنه.
فقط یه سوال: گزینه encrypt که در properties فایلها تیک خورده بخاطر نرم افزاری هست که که اونو رمزکرده؟
با چند بار ویندوز عوض کردن و با توجه به اینکه این گزینه تیک خورده بوده نکنه یه سری هم خود ویندوز رمزشون کرده باشه!:41:
اگر میتونید اون گزینه رو غیر فعال کنید ویندوز خودش رمز گذاری نمیکنه فقط باید بدونه با چه برنامه های رمزنگاریش کرده و رمزش رو چی گذاشته بوده
yadegar1363
27-09-2011, 08:59
وقتی سیستم پیشم بود امتحانش کردم. اجازه نمی داد تیک encrypte رو بردارم.
وقتی سیستم پیشم بود امتحانش کردم. اجازه نمی داد تیک encrypte رو بردارم.
اگه رنگ فایلهاتون سبز شده و encrypt شدن واقعا ، اونوقت شما هم با مشکل یکی از دوستای دیگه توی یک تاپیک دیگه مواجه هستین ، آخر به این نتیجه رسیدیم که باید با همون ویندوز که فایلها encrypt شده باید در همون ویندوز decrypt بشن وگرنه دیگه کاری ساخته نیست
حالا شاید بازهم راه دزدی باشه که ما ازش مطلع نباشیم باید برم سایت مایکروسافت یک تحقیقی بکنم.
بهتون اطلاع میدم
موفق و موئید باشین:11:
yadegar1363
28-09-2011, 07:16
متشکرم.
من با نرم افزار Advanced EFS Data Recovery ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هاردو اسکن کردم. تمام فایلهایی که من نمی تونستم بازشون کنم رو به عنوان رمز گذاری شده نشون میده اما برای همه مینویسه غیر قابل رمز گشایی
فکر می کنم یه سری کلیدا رو نمی تونه رمزگشایی کنه بخاطر همین فایلایی که با اون کلیدا رمز شدن رو نمی تونه رمزگشایی کنه.
علت اینکه چرا بعضی کلیدا رو نمی تونه رمز گشاییی کنه رو نمی دونم.
help نرم افزارو که خوندم اینطوری برداشت کردم ازش که باید username و passsword هایی که قبلا روی سیستم بوده رو بهش داد تا بلکه کلیدا بتونن رمز گشایی بشن. البته من انگلیسیم زیاد خوب نیست. نمی دونم درست فهمیدم یا نه.
دوستم هم از اونا هست که هر روز یه پسورد میزاره روی سیستمش و بجز یکی دوتا بقیه رو یادش نبود.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.