PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : بچه هایی که black shot بازی میکنند بیان.

alivw71
20-03-2011, 18:44
بازی black shot یک بازی به سبک کانتر . که از گرافیگ بسیا خوبی برخوردار است . همه کسانی که کانتر بازی کردن پیشنهاد میکنم بیان سراق این بازی که بازی بسیار عالی میباشد.
حد اقل سرعت اینترنت برای این بازی 64kb که اپلود از همه مهمتره . من باسرعت اپلود 32kb بازی میکنم ولی باید تو روم هایی برم که سرعت بالایی دارند . تو این بازی ping اصلا مهم نیست حتی با دیال اپ میشه بازی کرد ولی یکی دو ثانیه از بازی عقب میفتید . اما اگه یکی از ما ایرانی ها هاست بشه میشه راحت 3vs3 بازی کرد با دیال اپ .
سرعت استاندار برای ساختن هاست در این بازی 256kb که سرعت اپلود از همه مهم تره .
برای دانلود بازی به سایت زیر برید

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حنما این بازی دانلود کنید
اینم id من تو بازی.
sarbaz_mihan
کلن:iran
تمام بچه id شونو بزارن من add کنم.

AMIR_TO
20-03-2011, 23:39
من بازی می کردم
خیلی باحاله(خیلییییییییییییییی ییییییی!!)
به دوستان توصیه میکنم دانلود کنن ارزششو داره
ولی من خودم نمیدونم چرا 2 ماه پیش پاکش کردم:31:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باید دوباره دانلود کنم

alivw71
21-03-2011, 11:17
من بازی می کردم
خیلی باحاله(خیلییییییییییییییی ییییییی!!)
به دوستان توصیه میکنم دانلود کنن ارزششو داره
ولی من خودم نمیدونم چرا 2 ماه پیش پاکش کردم:31:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باید دوباره دانلود کنم
سریع بازی دانلود کن بعد id خودتو بزار بعدش قرار بزاریم بریم بازی کنیم . من کلن 12 نفره دارم میخوام ایرانیا بیان تا rank کلن ببریم بالا. تا این خارجیارو سرویس کنیم . من این بازی رو اولین بار که اومد زود دانلود کردم و حدود یک ماه بازی میکردم ولی بعدش که حدود دوسال شد که بازی نکردم ولی حالا دارم هر روز بازی میکنم . من یه خورده لگ دارم ولی خیلی خوب بازی میکنم . حتی لگم نمیتونه جلوی بازیمو بگیره . البته لگ 2 ثانیه ای. چون سرعت اپلودم 32کیلوبایته.

Angel Of Darkness
08-04-2011, 19:14
امشب دانلود میکنم امیدوارم ارزششو داشته باشه

alivw71
08-04-2011, 20:04
امشب دانلود میکنم امیدوارم ارزششو داشته باشه
id game خودتو هم اینجا بزار

Angel Of Darkness
09-04-2011, 09:03
منم اومدم آیدیم اینه :
Lightning_X
Lightning_X0

alivw71
09-04-2011, 09:25
منم اومدم آیدیم اینه :
Lightning_X
بیا تو celan ایران join شو.
iran اسم کلان

sajad-tnt
09-04-2011, 09:43
سلام دوستان.

حدودا حجم بازي چقدره :46:؟؟!
(كاش اين تاپيك رو ديروز ميديدم و كانتر رو دانلود نميكردم :31:!!)

هميشه موفق و پيروز باشيد :40:.

Angel Of Darkness
09-04-2011, 11:39
سلام دوستان.

زیاد ضرر نکردی سرورش اصلا بدردبخور نیست نمیتونی همراه بازی دانلودم بکنی مسخرست سرورش ولی بازیش خیلی خوبه یه 720 مگی هست

از کدوم مودش میشه پول بدست اورد ؟

kamran987456
09-04-2011, 11:46
سلام دوستان.

نمی خوام از این بازی بد بگم
ولی سالانه چندین بازی مثله این سبک میان مثل crossfire و warrock بعد از مدتی دیگه مشتری و طرفداراش میرن اما این کانتر هست که 10 ساله اومده و طرفداراش هم بیشتر میشه :27:

alivw71
09-04-2011, 12:09
زیاد ضرر نکردی سرورش اصلا بدردبخور نیست نمیتونی همراه بازی دانلودم بکنی مسخرست سرورش ولی بازیش خیلی خوبه یه 720 مگی هست

از کدوم مودش میشه پول بدست اورد ؟
از همه مد میشه ولی از مد sd بیشترین پول میتونی بگیری.

---------- Post added at 01:07 PM ---------- Previous post was at 01:03 PM ----------

نمی خوام از این بازی بد بگم
ولی سالانه چندین بازی مثله این سبک میان مثل crossfire و warrock بعد از مدتی دیگه مشتری و طرفداراش میرن اما این کانتر هست که 10 ساله اومده و طرفداراش هم بیشتر میشه :27:
کی گفته این بازی به درد بخور نیست. شما دارید کانتر 1.6 بازی میکنید که حتی به گرافیک balck shot زانو زده این بازی سبک کانتر و فقط گرافیک و محیط پیشرفته و مد این بازی از کانتر بالاتره

---------- Post added at 01:09 PM ---------- Previous post was at 01:07 PM ----------

منم اومدم آیدیم اینه :
Lightning_X
Lightning_X0
چرامن هر چی تو بازی پیغام میفرستم فرار میکنی میری تو یه کانال دیگه؟
من اینو تو کلان join کردم Lightning_X0
ای دی من sarbaz_mihan

Angel Of Darkness
09-04-2011, 12:34
چرامن هر چی تو بازی پیغام میفرستم فرار میکنی میری تو یه کانال دیگه؟
من اینو تو کلان join کردم Lightning_X0
ای دی من sarbaz_mihan

میدونم منم میخوام باهات بازی کنم بازی خودشو گیر اورده به فایروالم معرفیش کردم به پروتوکل udp گیر میده میگه فایروالت بلوکش کرده ولی من دستیم بهش معرفی کردم نمیتونم وارد بازی بشم

alivw71
09-04-2011, 16:19
میدونم منم میخوام باهات بازی کنم بازی خودشو گیر اورده به فایروالم معرفیش کردم به پروتوکل udp گیر میده میگه فایروالت بلوکش کرده ولی من دستیم بهش معرفی کردم نمیتونم وارد بازی بشم
فایروالتو disable کن درست میشه

baloteli
09-04-2011, 17:26
واقعا بازی عالییه کی دونفره میزنه

alivw71
09-04-2011, 19:24
واقعا بازی عالییه کی دونفره میزنه
من
YOU GAME ID:?

Angel Of Darkness
09-04-2011, 21:11
فایروالتو disable کن درست میشه

ببین دوست من من هیچی من سردو گرم چشیدم اگه اکانت مجانی ACBH رو هم بهم بدن بگن بازی به شرط غیر فعال کردن فایروالته من قبول نمیکنم
مشکلو من حل کردم
ولی لطفا دیگه از این راهنمایی های ناشیانه به بچه هایی که تازه کارن یا ............ نکن
کمترین ضررش اینه که حتی سیستمم اگه ویروس یا تروجانی چیزی نگیره 100 تا نرم افزار رجیستر نشده تو سیستم مثل زامبیا منتظرن تا خودشونو به سایت وصل کنن و چک کنن بینن قلابین یا نه و از کار بیفتن و.................

alivw71
10-04-2011, 09:10
ببین دوست من من هیچی من سردو گرم چشیدم اگه اکانت مجانی ACBH رو هم بهم بدن بگن بازی به شرط غیر فعال کردن فایروالته من قبول نمیکنم
مشکلو من حل کردم
ولی لطفا دیگه از این راهنمایی های ناشیانه به بچه هایی که تازه کارن یا ............ نکن
کمترین ضررش اینه که حتی سیستمم اگه ویروس یا تروجانی چیزی نگیره 100 تا نرم افزار رجیستر نشده تو سیستم مثل زامبیا منتظرن تا خودشونو به سایت وصل کنن و چک کنن بینن قلابین یا نه و از کار بیفتن و.................
شما درست میگید ولی فایروال ویندوز که زیاد قوی نیست که بخواد جلوی نفوذ worm . object و....... بگیره.
من تا به حال مشکلی پیدا نکردم .
فقط یه بار دیدم که پهنای باندم الکی مصرف میشه برنامه pc toolsfirewall رو نصب کردم . دیدم که از این درایو C:\WINDOWS\system32 فایل svhost داره بخودی پهنای بادمو اصتفاده می کنه . فایلو بلوکه کردم درست شد.

Angel Of Darkness
10-04-2011, 12:09
شما درست میگید ولی فایروال ویندوز که زیاد قوی نیست که بخواد جلوی نفوذ worm . object و....... بگیره.
من تا به حال مشکلی پیدا نکردم .
فقط یه بار دیدم که پهنای باندم الکی مصرف میشه برنامه pc toolsfirewall رو نصب کردم . دیدم که از این درایو C:\WINDOWS\system32 فایل svhost داره بخودی پهنای بادمو اصتفاده می کنه . فایلو بلوکه کردم درست شد.

من که یادم نیست گفته باشم فایر والم مال ویندوزه
من کسپرسکی دارم
اینا رو ولش کیا میری بازی منم تنظیم کنم یه دست باهم بزنیم

اسم کلن هم به Persia تغییر بده کلی کلاس داره iran خیلی ضایست بیچاره ضایع نبود ضایش کردن persia خیلی خیلی بهتره

alivw71
10-04-2011, 16:09
ما الان تو کلن 4 نفریم تا 12 نفر جاداره. اسم کلن اسم کلن چطوری تقییر بدم . داخل کلن چیزی نداره که بشه تقییر داد .فقط میتونم
پیغام رو ویرایش کنم.
iran بد نیست چون ایرانی که تازه میان اول اسم ایرانو تو کلن وارد میکنن.
بعدش این خارجیا وقتی میبینن ما ایرانیم . اعضای کلن خودشونو جمع میکنن تا با ما بازی کنن.
وقتشو ساعت 6 دوشنبه.چون من همیشه ساعت 6 بازی میکنم چون پینگم خوب میشه.

Angel Of Darkness
10-04-2011, 21:56
ما الان تو کلن 4 نفریم تا 12 نفر جاداره. اسم کلن اسم کلن چطوری تقییر بدم . داخل کلن چیزی نداره که بشه تقییر داد .فقط میتونم
پیغام رو ویرایش کنم.
iran بد نیست چون ایرانی که تازه میان اول اسم ایرانو تو کلن وارد میکنن.
بعدش این خارجیا وقتی میبینن ما ایرانیم . اعضای کلن خودشونو جمع میکنن تا با ما بازی کنن.
وقتشو ساعت 6 دوشنبه.چون من همیشه ساعت 6 بازی میکنم چون پینگم خوب میشه.

باشه رفیق ممنونم این بازی کانترو همه مدله تو جیبش میزاره من کلا از کانتر متنفرم آخرین بار 4 سال پیش اونم به اصرار دوستام بازی کردم با اون گرافیک مسخرش

من بازی آنلاین زیاد بازی میکنم اروپاییا نمیدونم چرا ولی برای persia بیشتر از iran احترام قائل بودن و کمتر احمق بازی در میوردن و تو کل کلا کمتر به ما میگفتن تروریست و ..................
البطه 80 % اونا هم میگفتن شما از government هاتون ناراحتین و حق دارین اونا هستن که آبروی 2500 ساله مارو بردن
از بحث بگزریم
اصلا منصفانه نیست بخوایی با اینترنت ایران با اینترنتای نامبر وان اونا مسابقه داد باشه به هر حال فردا میبینمت دوست من

alivw71
11-04-2011, 10:02
الان من حدود 2 ثاثانیه لگ دارم ولی . با این لگم همه خارجیارو می کشم. البته بعضی وقتا لگ ندارم

Angel Of Darkness
12-04-2011, 17:24
پول GS با چی میشه بدست اورد من هر چی در میارم Bp هست ؟

136209
14-04-2011, 14:25
سلام آی دی منم aligol136209 است

Angel Of Darkness
14-04-2011, 23:06
سلام آی دی منم aligol136209 است

سلام کلن ایرانو پیدا کن و خودتو اد کن

Arthas_02
21-04-2011, 17:39
سلام
وقتی میخواد update هارو دانلود کنه ارور میده و کلا هون پیج کلوز میشه
لطفا راهنمایی کنید
مرسی

alivw71
26-04-2011, 10:20
سلام
وقتی میخواد update هارو دانلود کنه ارور میده و کلا هون پیج کلوز میشه
لطفا راهنمایی کنید
مرسی
باید دوباره اجرا کنید تا اپدیت کنه یا یه بار دیسی بشید بعد کانکت . که مشکل بر طرف میشه.

---------- Post added at 11:20 AM ---------- Previous post was at 11:17 AM ----------

پول GS با چی میشه بدست اورد من هر چی در میارم Bp هست ؟
هر 100 GS فکر کنم 3هزار تومن باشه GARENA SHELL . فقط BP رایگانه.
برید سایت زیر که همه بچه های ایرانی بلک شات هستن

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Arthas_02
02-05-2011, 19:44
باز هم نمیشه یه کم که دانلود میکنه بعدش ارور میده و قطع میشه

Milad8
29-05-2011, 15:44
سلام

دوستانی که واسه کانکت یا دانلود فایلهای الحاقی سرور مشکل دارن فایروالشونو چک کنن

یه پک آنلاین درایور بعد از اولین کانکت باید دانلود بشه تا بازی اکتیو بشه ...

اگه کاسپر دارید در تنظیمات فایروال واسه فایل اجرایی و فایل درایور بازی ... تنظیمات

NETWORK RULES هر سه گزینش روی ALLOW باشه .

alivw71
29-05-2011, 19:22
من میخام GSهه.ک- کنم . اگه کسی بلده بگه.

Milad8
30-05-2011, 07:25
بچه هایی که تو Clan ایران هستن منو اد کنن ... یه بار درخواست دادم یه روزم صبر

کردم خبری نشد لغوش کردم !

آی دی من : FlipFlap_Persia

alivw71
30-05-2011, 09:10
بچه هایی که تو Clan ایران هستن منو اد کنن ... یه بار درخواست دادم یه روزم صبر

کردم خبری نشد لغوش کردم !

آی دی من : FlipFlap_Persia

من مستر کلن ایرانم . یه بار دیگه جوین شو .ساعت 8 میام تائید میکنم.

Milad8
30-05-2011, 09:32
سلام

ممنون ... فکر میکنم بچه های فروم زیاد با Blackshot آشنا نیستن ... خیلی خوب میشد

اگه تعداد اعضای کلن بیشتر می شد .

من خوراکم کانتره :20: بازیمم بدک نیست ... این بلک شات با اینکه محیطش یه جورایی شبیه

سورسه ... اما خداییش کانتر یه چیز دیگس ...

تو بلک شات یه خشاب خالی می کنی تو مخ طرف ... افاقه نمیکنه ... بر میگرده با اولین تیر می کشتت ... البته اینا GS دارن ... جلیقه و کلاه و سلاح درست و درمون میخرن ...

ضمنا تو این بازی هدشاتاش خیلی آبکیه ... بگیر نگیر داره ... باید قبول کنیم باگ زیاد داره .

... راستی با چه مدل کارتی میشه GS خرید ... اصلا واسه ایران امکانش هست ...

سپاس

alivw71
30-05-2011, 11:09
سلام

ممنون ... فکر میکنم بچه های فروم زیاد با Blackshot آشنا نیستن ... خیلی خوب میشد

اگه تعداد اعضای کلن بیشتر می شد .

من خوراکم کانتره :20: بازیمم بدک نیست ... این بلک شات با اینکه محیطش یه جورایی شبیه

سورسه ... اما خداییش کانتر یه چیز دیگس ...

تو بلک شات یه خشاب خالی می کنی تو مخ طرف ... افاقه نمیکنه ... بر میگرده با اولین تیر می کشتت ... البته اینا GS دارن ... جلیقه و کلاه و سلاح درست و درمون میخرن ...

ضمنا تو این بازی هدشاتاش خیلی آبکیه ... بگیر نگیر داره ... باید قبول کنیم باگ زیاد داره .

... راستی با چه مدل کارتی میشه GS خرید ... اصلا واسه ایران امکانش هست ...

سپاس

لگ زیاد داره . چون هاست از ما دوره اینجوری میشه. من با خارجیا راحت تر بازی میکنم تا ایرانیا.
با مستر کارت میشه خرید.
سایت prsianblackshot.com اگه درست نوشتم . اونجا هم gs میفروشه.
بازی که سنگاپور بسازه از این بهتر نمیشه که:31:

Milad8
30-05-2011, 13:04
بعد از اینکه اد شدم ... تو لیست کلن ها ... ایرانو ندارم ... اینوایت میکردی فقط میشد تایید

کنم ... اون پایین اسمم تو لیست روم بود ... اما خود کلن مگه واسه بازی فعال نیست ؟ ...

این داستانش چیه ؟

بیرون از بازی چطوری فعال میشه ؟ منظورم مسنجر گارنا نیست ها ...

بازم ممنون

alivw71
31-05-2011, 08:50
بعد از اینکه اد شدم ... تو لیست کلن ها ... ایرانو ندارم ... اینوایت میکردی فقط میشد تایید

کنم ... اون پایین اسمم تو لیست روم بود ... اما خود کلن مگه واسه بازی فعال نیست ؟ ...

این داستانش چیه ؟

بیرون از بازی چطوری فعال میشه ؟ منظورم مسنجر گارنا نیست ها ...

بازم ممنون

منظورت اسم کلن جلوی اسمته . اگه یه بار rejoin کنی درست میشه.
برای اینکه rank بگیریم باید xp جمع کنیم . سرور clan هنوز برامون فعال نشده به خاطره اینه که رنک مون پائینه.
..............................................
حد اقل باید 2 -3 نفر انلاین باشیم و با کلن های دیگه مسابقه بدیم . اگه ببریم xp بیشتر میگیریم و رنک کلن زودتر بلا میره.

BOLDIZER
29-06-2011, 15:07
سلام من قبلا این بازی رو انجام دادم.حالا دوباره نصبش کردم ولی اخطار میده connected field .جریان چیه ؟سایتشون خراب شده یا سالمه؟

alivw71
05-07-2011, 12:29
سلام من قبلا این بازی رو انجام دادم.حالا دوباره نصبش کردم ولی اخطار میده connected field .جریان چیه ؟سایتشون خراب شده یا سالمه؟
واسمه منم همین ارور میده . فکر کنم مخابرات پورت فایروال نصب کرده .

---------- Post added at 02:29 PM ---------- Previous post was at 02:26 PM ----------

من بازی های که میکنم فقط یه مدت بازی میکنم بعد میرم سراغ بازیه دیگه. blackshot هم دیگه بازی نمیکنم . دوسال پیش دانلود کردم و الان پاک کردم:31:

abdolhakim
06-07-2011, 02:32
ایدی من
hakim_k4
كسي بازی میکنه ؟

amir9004
24-07-2011, 18:45
بازی خیلی جالبیه

Zaghan_13
15-10-2011, 13:19
لطفا یه نفر یه لینک مستقیم بذاره و دقیق بگه باید چیکار کنم تا بتونم با شما بازی کنم.

متشکر

alivw71
24-10-2011, 10:03
کسی بازی نمیاد؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
UZI Blue

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[

gordan21
30-12-2012, 12:13
سلامی دوباره
بچه ه من این بلک شات رو دانلود کردم این ای دی گارنام gordankiller اسم داخل بازی یا همون کارکترمم gordan21 به کلن پرشیا درخواست عضویت دادم من پایه بازی های آنلاین هستم اگه هنوز بازی می کنید یه خبر بدید منم بیام :n12:

j avad
24-12-2014, 11:26
سلام من خیلی وقت که بلک شوت بازی میکنم بازی خیلی باحالی ...ایدی من در گارنا Cr4zyTerMiNaToR کسایی که بازی میکند اد کند باهم بازی کنیم

areflord
10-04-2015, 18:09
سلام
ای دی من areflord
اگه میشه بیارینم تو کلنتون:n33:
اگه روش هکی چیزی هم بلدید بگید:n37: