ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ASUS N53SV

dr.a.m
19-03-2011, 21:40
طرح مساءل مربوط به ASUS N53SV

kiuq
22-03-2011, 12:43
ضمن تبریک سسال نو و همچنین عضویت شما. .
قبل از زدن تاپیک به محل زدنش دقت کنید . .

mjk7058
27-03-2011, 17:14
ميگن سري اصلاح شده ASUS N53SV وارد بازار شده . كسي اطلاع دقيقي داره؟

persianmajid
04-04-2011, 14:38
بله سری جدید اصلاح شده اش توی بازار است
new revision با گارانتی ویستا (الماس) و سازگار
برای چک کردن صحت اینکه واقعاً ورژن اصلاح شده است
توی لینک زیر می روید

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و سریال لپ تابتان را چک می کنید
البته من اصلاح نشده دارم با گارانتی الماس گه پرسیدم گفتند قطعه اصلاح شده اش آمده و مشکل داشته باشد تعویض می کنند و مشکلی ندارند
فوق العاده حوب است فقط ضعفش کیبوردش است
از نظر قدرت کارت گرافیک ، مصرف باتری در حالتهای دیگر فوق العاده است

.princess
04-04-2011, 15:51
ميشه مشخصات sn و sv رو از نظر كانفيگاشون بذاريد ؟ تا بتونيم به يه انتخاب درست واسه خريد برسيم

intel corei7
04-04-2011, 21:12
بله سری جدید اصلاح شده اش توی بازار است
new revision با گارانتی ویستا (الماس) و سازگار
برای چک کردن صحت اینکه واقعاً ورژن اصلاح شده است
توی لینک زیر می روید

و سریال لپ تابتان را چک می کنید
البته من اصلاح نشده دارم با گارانتی الماس گه پرسیدم گفتند قطعه اصلاح شده اش آمده و مشکل داشته باشد تعویض می کنند و مشکلی ندارند
فوق العاده حوب است فقط ضعفش کیبوردش است
از نظر قدرت کارت گرافیک ، مصرف باتری در حالتهای دیگر فوق العاده است

سلام میشه بیشتر در مورد مشکل کیبردش توضیح بدید؟
آیا مدل n53 sn هم مشکل کیبرد را داره؟

.princess
05-04-2011, 14:48

دوست عزيز ميتونيد به اين تاپيك مراجعه كنيد در اين مورد با بچه ها بحث كرديم واسه اينكه دوباره كاري نشه به اين ادرس يه سري بزنيد البته به طور مختصر اينكه دكمه هاي كيبرد مستطيلي شكل هستن نه مربعي و اينكه از كيبردهاي معمولي سفت تر هستن ميتونيد عكسشو تو ادرس بالا ببين
به هر حال من منتظر ميمونم كه لنوو يا ايسوس چيكار ميكنن بعد يه تصميم بين ام اس اي GE620 ميگيرم
فعلا راي من به ام اس اي هستش كه واقعا لپتاپ عاليه

persianmajid
05-04-2011, 16:19
این دو مدل هیچ فرقی ندارند الا کارت گرافیکشان
که مدل 53n کارت گرافیکش gt 550m با دو گیگا بایت گرافیک و سرعت بالاتر
53V گرافیکش gt 540m با یک گیگ
مقایسه سرعت کارت گرافیکش هم لینک زیر

اما در کل لپ تاپ فوق العاده ای است مخصوصاً اونهایی که می خواهند استفاده حرفه ای هم داشته باشند
در هنگام استفاده معمولی هم رو مدل سرگرمی می گذارید
مصرف باتری ، دما و صدا فوق العاده پایین می آید
من asus n53sv رو دارم خیلی راضی ام و کار رندر با مکس و راینو هم انجام دادم خوبه
برای کارهای معمولی هم که بیشترین زمان رو انجام می دهم تا 3.5 ساعت باتریش جواب می ده
فقط باید دقت کنید new revision اونو بخرید
و full hd باشه
در مورد کیبوردش هم در مقایسه با لپ تاپهای عالی مثله وایو گفتم وگرنه اگر کارتان تایپ نباشد بدک هم نیست
من که راضی ام و با این رنج قیمت می تونم بگم بهترین توی بازار است

ar-a-s-h
06-04-2011, 19:11
به نظر من واقعاً مدل کاملیه درباره اون توی تاپیک های مختلفی بحث بهترین کار مراجعه به سایت ASUS هست و تماشای سایر گزینه ها

hamed VI
08-04-2011, 10:58
کسی اطلاع داره سری اصلاح شده با گارانتی قیمتش چنده؟

fazelr
03-05-2011, 13:58
سلام
من یه ایسوز n53svمشکل دار 20 روز پیش خریدم
اما شرکت فروشنده قبول کرد عوضش کنه
حالا چی به جاش بگیرم بهتره؟
اگه اصلاح شدشو بگیرم چطوره؟
ممنون

fazelr
04-05-2011, 14:34

سلام من یه مشکل دارشو خریدم
اما بعد که فهمیدم مشکل داره پسش دادم
اگرم مدل دیگه پیشنهاد بدین بهتر باشه به همین قیمت ممنون میشم

moeinset
05-05-2011, 21:45
سلام
ممنون

بابا دمشون گرم
میشه بگید کدوم شرکت بوده
ممنون میشم

kasra2002
01-06-2011, 21:42
سلام
درباره طزیقه نصب ویندوز جدید (اضافه کردن) و سویچ بین گرافیک ها توضیح می خواستم
ممنون

haxso
10-08-2011, 09:42
سلام
درباره طزیقه نصب ویندوز جدید (اضافه کردن) و سویچ بین گرافیک ها توضیح می خواستم
ممنون

نصب ویندوز که مثل آب خوردنه دی وی دی ویندوز رو میزاری تو درایو و ویندوز رو تو یه پارتیشن دیگه غیر از اونی که ویندوز اولی توشه نصب میکنی . برای سویچ بین گرافیک ها هم باید تو دسکتاپ راست کلیک کنی و تو انویدیا کنترل پنل تو قسمت Manage 3D setting و کادر Programe Setting انتخاب کنی که برنامه هات با کدوم کارت گرافیک اجرا بشن آنبرد یا جی فورس

ke2010moha
20-08-2011, 16:04
سلام.میگم وقتی به آدرس زیر رفتیم و مدل لپتاپمون رو دادیم باید چه پیغامی بده که بفهمیم اصلاح شده است؟
من سریال لپتاپم رو وارد کردم این پیغام رو نشون داد.
Your product is not affected by this issue.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

NeORiN
20-08-2011, 20:46
سلام.میگم وقتی به آدرس زیر رفتیم و مدل لپتاپمون رو دادیم باید چه پیغامی بده که بفهمیم اصلاح شده است؟
من سریال لپتاپم رو وارد کردم این پیغام رو نشون داد.
Your product is not affected by this issue.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این یعنی لپ تاپت مشکلی نداره و از سری اصلاح شده است.

n53sv دارین ؟

albous
21-08-2011, 18:56
این قصیه خروجی full hd با کابل HDMI درست هست یا نه یکی میگه خروجی full hd میده یکی میگه نمیده

haxso
23-08-2011, 10:50
این قصیه خروجی full hd با کابل HDMI درست هست یا نه یکی میگه خروجی full hd میده یکی میگه نمیده

بعضی مدل های ایسوس یه تکنولوژی به اسم Asus Splendid Video Intelligent Technology داره که این قابلیت رو داره که میتونی تو یه مونیتور یا تلویزیون فول اچ دی نگاه کنی . البته به نظر من که اگه مونیتور خود لپ تاپ فول اچ دی باشه خیلی بهتره:31: :12:

NAVID1997
24-08-2011, 14:38
سلام
اینکه میگن مانیتورهای asus مشکل زاویه دید دارن و همینتور از نظر کیفیت خیلی پایینن درسته؟

haxso
24-08-2011, 22:15
سلام
اینکه میگن مانیتورهای asus مشکل زاویه دید دارن و همینتور از نظر کیفیت خیلی پایینن درسته؟

فکر نمی کنم :13:همه مدلها این مشکلو داشته باشن و صد در صد مدلهای گرونتر زاویه دید و کیفیت بهتری دارن

saberus
28-08-2011, 07:03
بنام خدا
کمک
با سلام
دیروز یه لب تاب asus N53sv گرفتم ولی دو چیزش خیلی توی ذوقم زد یکی کیبورد یکی هم کیفیت بد

LCD(واقعا برای منی که کیفیت تصویر لب تاب خیلی مهمه حالا می بینم با مقایسه لب تابی با نصف

قیمت این مدل مثل msi C413 مال برادر کوچکترم که یه تصویر واضحتر وزیباتر انهم LED نه مثل این

n53 مانند LCD قدیمی با رنگبندی مات یا کدر وغیر طبیعی .اونم از کیبورد با دکمهای واقعا بی

کیفیت و چسبیده بهم وبدتر اینکه وقتی با دکمه های سمت چپ وبالای کیبورد کار میکنی انگار دستت

میخواد فرو بره تو کیبورد از بسکه زبرش خالی و شل بنظر میاد.اخه چرا لب تابی با مشخصات و

امکانات در حد عالی باید چنبن نقطه ضعف اذیت کنندهای داشته باشه .
از بد حادثه بعد یه عمر اومدیم لب تاب بخریم اونم خوبش مجبور بودم اقساط تهیه کنم وسفارش بدم

وفروشنده بی انصاف بعد از چند روز معطلی که میخواد از تهران بگیره برام یه جعبه کاملا باز تحویلم

داد خونه بردمش دقت کردم دیدم روی برچسبهای لب تاب خشهای ریز وزیادی هم هست و.... آیا بااینکه

گارانتی الماسه نباید پلمی چیزی داشته باشه ویندوز اورجینال هم نداشت که بفهمم قبلا روشن

واستفاده شده یا نه خلاصه بعد چند سال انتظار خرید لب تاب حالا عوض خوشحالی مبهوت غمزده شدم.

فروشنده مرد وبا انصاف کلی رو لب تاب کشیدو زیر بار حرف حساب وتعویض یا پس دادن حتی با پرداخت

خسارت پس دادن از طرف من نمیشه که نمیشه)
اما سوال ودرخواست بنده راهنمایی بفرمایید چچوری وکجا میتونم پنل یا فلت LCD این لب تابمو با یک

نوع با کیفیت تعویض کنم خیلی مهمه برام توی همین سایت یه جایی خوندم پنل lcd الجی یا DELL L502

تو بازار هست کجا وچه چوری میتونم اینکارروانجام بدم وسوال دوم اینکه میشه کیبوردشم عوض کنم

وچقدر خرجشه. بی صبرانه منتظرم

mehdi666lp
28-08-2011, 13:24
بنام خدا
کمک
با سلام
دیروز یه لب تاب asus N53sv گرفتم ولی دو چیزش خیلی توی ذوقم زد یکی کیبورد یکی هم کیفیت بد

LCD(واقعا برای منی که کیفیت تصویر لب تاب خیلی مهمه حالا می بینم با مقایسه لب تابی با نصف

قیمت این مدل مثل msi C413 مال برادر کوچکترم که یه تصویر واضحتر وزیباتر انهم LED نه مثل این

n53 مانند LCD قدیمی با رنگبندی مات یا کدر وغیر طبیعی .اونم از کیبورد با دکمهای واقعا بی

کیفیت و چسبیده بهم وبدتر اینکه وقتی با دکمه های سمت چپ وبالای کیبورد کار میکنی انگار دستت

میخواد فرو بره تو کیبورد از بسکه زبرش خالی و شل بنظر میاد.اخه چرا لب تابی با مشخصات و

از بد حادثه بعد یه عمر اومدیم لب تاب بخریم اونم خوبش مجبور بودم اقساط تهیه کنم وسفارش بدم

وفروشنده بی انصاف بعد از چند روز معطلی که میخواد از تهران بگیره برام یه جعبه کاملا باز تحویلم

داد خونه بردمش دقت کردم دیدم روی برچسبهای لب تاب خشهای ریز وزیادی هم هست و.... آیا بااینکه

گارانتی الماسه نباید پلمی چیزی داشته باشه ویندوز اورجینال هم نداشت که بفهمم قبلا روشن

واستفاده شده یا نه خلاصه بعد چند سال انتظار خرید لب تاب حالا عوض خوشحالی مبهوت غمزده شدم.

فروشنده مرد وبا انصاف کلی رو لب تاب کشیدو زیر بار حرف حساب وتعویض یا پس دادن حتی با پرداخت

اما سوال ودرخواست بنده راهنمایی بفرمایید چچوری وکجا میتونم پنل یا فلت LCD این لب تابمو با یک

نوع با کیفیت تعویض کنم خیلی مهمه برام توی همین سایت یه جایی خوندم پنل lcd الجی یا DELL L502

تو بازار هست کجا وچه چوری میتونم اینکارروانجام بدم وسوال دوم اینکه میشه کیبوردشم عوض کنم

وچقدر خرجشه. بی صبرانه منتظرم.
.
.
.
آره بدی این سری N کیبوردش هست.....واسه صفحه نمایش بهتره با تعمیر کارای Asus حرف بزنی ببینی چی میگن......

haxso
28-08-2011, 19:16
بنام خدا
کمک
با سلام

وچقدر خرجشه. بی صبرانه منتظرم

من مدل N53SV رو دارم و صفحه نمایشش از نوع اچ دی هستش ولی به اون بدی که شما میگی نیست :blink: وشما میگی که دو روز نشده خریدیش وچون کیفیتشو دوست نداری میخای بدی مونیتورشو واست عوض کنن :18: :9: اونهم تو ایران ؟ :16:واقعا که چه چیزهایی آدم میشنوه :18: به نظر من اگه شما پول اضافه داری ببری اینو بفروشی و یه مدل دیگه بخری هم به صرفه تره و هم کیفیتی که میخای میتونی به دست بیاری و هم با اطمینانتره پس فکر عوض کردن ال سی دی لپ تاپ دو روزه رو از کلت بیرون کن :31:

mehdi666lp
29-08-2011, 13:09
بهتره اگه زیاد گیری روش بفروشی یه مدل دیگه بخری........اینقدر روش حساس نشو خودت اذیت میشی....میتونی به قیمت خوب بفروش بره

haxso
05-09-2011, 19:16
سلام
من لپ تاپمو (asus N53sv) بدون باطری و با شارژر استفاده میکنم . کسی میدونه چیزی هست که بشه محفظه باطری رو که خالیه پوشوند؟

mehdig900
12-09-2011, 10:03
سلام
من تو cd درایور برنامه های n53sv یه برنامه wimax پیدا کردم میخواستم بدونم این مدل واقعا وایمکس داره یا مثل تونر tv هست که جاشو گذاشتن بعد پلمش کردن؟

mehdi666lp
12-09-2011, 13:59
سلام
من تو cd درایور برنامه های n53sv یه برنامه wimax پیدا کردم میخواستم بدونم این مدل واقعا وایمکس داره یا مثل تونر tv هست که جاشو گذاشتن بعد پلمش کردن؟.
.
.
.
مشخصات سخت افزاریتو چک کن ببین داره یا نه........بعضی مدل هاش بصورت Optional هستش و ممکنه داشته باشن.....شما ببین داره یا نه

mehdig900
12-09-2011, 15:34
مشخصات مخصوص لپ تاپمو از کجا بیارم؟:20:

haxso
12-09-2011, 19:28
مشخصات مخصوص لپ تاپمو از کجا بیارم؟:20:
device manager رو یه نگاه بنداز . مشخصات مخصوص چیزی نداره البته به جز برچسبی که روی کارتونش هست :31:

mehdig900
13-09-2011, 10:19
device manager رو یه نگاه بنداز . مشخصات مخصوص چیزی نداره البته به جز برچسبی که روی کارتونش هست :31:

تو device manager که چیزی ندیدم رو برچسب کارتون هم که چرتو پرت نوشته نوشته لپ تاپم tv تونر داره ولی نداره درمورد وایمکس هم که چیزی ننوشته.

mehdi666lp
13-09-2011, 12:48
تو device manager که چیزی ندیدم رو برچسب کارتون هم که چرتو پرت نوشته نوشته لپ تاپم tv تونر داره ولی نداره درمورد وایمکس هم که چیزی ننوشته..
.
.
.
دوست عزیز مدل لپ تاپ رو با پارت نامبر سرچ کن ببین تو سایت راجبش چی زده....فکر نکنم داشته باشه

rostamiani
19-09-2011, 06:33
سلام
ممنون

ببخشید ... قضبه لپ تاپ مشکل دار چیه ؟
این سری چه مشکلی داشته که رفع شده ؟
این قضیه فقط N53SV رو شامل میشه یا در مورد مدل های دیگه ای از Asus هم صدق می کنه ؟

متشکرم :10:

mehdi666lp
19-09-2011, 07:26
ببخشید ... قضبه لپ تاپ مشکل دار چیه ؟
این سری چه مشکلی داشته که رفع شده ؟
این قضیه فقط N53SV رو شامل میشه یا در مورد مدل های دیگه ای از Asus هم صدق می کنه ؟

متشکرم :10:.
.
.
اون اوایل که اومده بود Asus N53SV مشکل تو CPU داشت که بعد ها مشکلاتی واسه سرعت Sata ایجاد میکرد این مشکل تو یه سری از لپ تاپ ها با برد اعلام شده بودن....بعد اسوس فراخوان زد و موضوع رو گفت تا یه مدت کسی نمیخرید تا اعلام کرد سری جدید رو با برچسب New Revision میده بیرون....الان دیگه از اون سری تو بازار گیر نمیاد که مشکل دار باشه

rostamiani
19-09-2011, 07:43
.
.
.
اون اوایل که اومده بود Asus N53SV مشکل تو CPU داشت که بعد ها مشکلاتی واسه سرعت Sata ایجاد میکرد این مشکل تو یه سری از لپ تاپ ها با برد اعلام شده بودن....بعد اسوس فراخوان زد و موضوع رو گفت تا یه مدت کسی نمیخرید تا اعلام کرد سری جدید رو با برچسب New Revision میده بیرون....الان دیگه از اون سری تو بازار گیر نمیاد که مشکل دار باشه

هنوزم برچسب New Revision روی لپ تاپ می زنند یا نه ؟ روی جعبه یا خود لپ تاپ ؟

amir.zomorodian
19-09-2011, 08:43
کلاً لب تاپ خوبیه

mehdi666lp
19-09-2011, 09:22
هنوزم برچسب New Revision روی لپ تاپ می زنند یا نه ؟ روی جعبه یا خود لپ تاپ ؟.
.
.
نمیدونم والا ولی اکثر مدل هایی که من دیدم برچسب دارن به برچسب آبی سفید هست که روی لپ تاپ میزنن کنار باقی برچسب ها...آره روی کارتون هم زده....زیاد خودت رو درگیر نکن دیگه خیلی وقت اون مدل ها نیستش

gaxter
23-09-2011, 16:34
سلام دوستان من یه n43sn گرفتم که روش ویندوز 7 64 بیت اورجینال هست.میخوام در کنارش 7 32 بیت هم نصب کنم.چون 7 کرک داره و باید کرک نصب بشه و اونم تغییراتی در mbr میده .آیا مشکلی واسه درایو ریکاوریم پیش نمیاد؟چون قبلا با لپتاپای دیگم وقتی کرک رو میریختم و رستارت میکردم دیکه ریکاوری میپرید.

haxso
02-10-2011, 11:10
سلام
سرعت تصویر تو وب کم لپ تاپ من خیلی پایینه یعنی مثلا وقتی من دستمو حرکت میدم چند ثانیه بعد تو مونیتور نمایش میده درایور و بایوس جدیدش رو هم نصب کردم ولی درست نشد میخاستم ببینم این مشکل فقط تو مال منه یا کسای دیگه ای هم این مشکلو دارن ؟ (در ضمن با لپ تاپ پسر عموم که مدل ایسر Acer 5742 G هستش مقایسش هم کردم مال اون هم سرعتش بهتر بود وهم کیفیتش)
:41:

Xilevens
02-10-2011, 15:23
سلام
سرعت تصویر تو وب کم لپ تاپ من خیلی پایینه یعنی مثلا وقتی من دستمو حرکت میدم چند ثانیه بعد تو مونیتور نمایش میده درایور و بایوس جدیدش رو هم نصب کردم ولی درست نشد میخاستم ببینم این مشکل فقط تو مال منه یا کسای دیگه ای هم این مشکلو دارن ؟ (در ضمن با لپ تاپ پسر عموم که مدل ایسر Acer 5742 G هستش مقایسش هم کردم مال اون هم سرعتش بهتر بود وهم کیفیتش)

مشکل از شماست

mehdi666lp
03-10-2011, 14:17
سلام
.
.
.
زیادی حساس شدی حتما با تو لج کرده دوست نداره سرعتش بره بالا:31:.....تنظیماتش رو حسابی چک کن ببین کجاش ایراد داره...زنگ بزن نمایندگی سوال کن غصه خوردن نداره که:5:

rostamiani
03-10-2011, 20:41
سلام

مشکل از نرم افزارتون نیست ؟
با چه برنامه ای تست کردید ؟تنظیمات برنامه رو دیدید ؟CPU هم درگیر هست یا نه ؟

haxso
05-10-2011, 09:46
:37:تنظیمتتشو هر طوری تنظیم میکنم فرقی نمیکنه با CyberLink YouCam 4 و LifeFrame3 که تو خود نرم افزارهاش بود چک کردم تو هر دوتاش کنده:37:

mehdi666lp
05-10-2011, 10:42
:37:تنظیمتتشو هر طوری تنظیم میکنم فرقی نمیکنه با CyberLink YouCam 4 و LifeFrame3 که تو خود نرم افزارهاش بود چک کردم تو هر دوتاش کنده:37:
.
.
.
حالا گریه نکن نازی............یه وب کم بخر خوب:31:

Xilevens
05-10-2011, 19:09

آپدیت درایور

haxso
05-10-2011, 23:01
.
.
.
حالا گریه نکن نازی............یه وب کم بخر خوب:31:

اینجا برای مشاوره و راهنماییه یا مسخره کردن ؟
:4: :47::evil2::grrr:

---------- Post added at 11:01 PM ---------- Previous post was at 11:00 PM ----------

آپدیت درایور

آخرین نسخه درایورشو از سایت دانلود و نصب کردم فرقی نکرد :41:

Xilevens
06-10-2011, 01:00
اینجا برای مشاوره و راهنماییه یا مسخره کردن ؟
:4: :47::evil2::grrr:

---------- Post added at 11:01 PM ---------- Previous post was at 11:00 PM ----------

آخرین نسخه درایورشو از سایت دانلود و نصب کردم فرقی نکرد :41:

پس امکان داره خراب باشه

haxso
06-10-2011, 03:59
پس امکان داره خراب باشه

حتی بایوسش هم عوض کردم (نسخه 214)
:41:یعنی هیشکی از کسایی که این مدلو دارن این مشکلی که من دارمو نداره :41:

rostamiani
06-10-2011, 08:57
اگه من به جای شما بودم لپ تاپم رو توی سایت asus ثبت می کردم و از پشتیبانی خودشون می پرسیدم ... شاید راه ساده ای داشته باشه !

Xilevens
06-10-2011, 11:05
عزیز من اگه delay داره تصویرت و هیچ جوری هم درست نشده خرابه
حالا اگه همه اسوس ها هم همینجور باشن وب کمشون خرابه

ari67
06-10-2011, 13:51
دوست عزیز منم این مدل رو دارم و مثل شماست وب کمم به هر حال باید یه فرقی بین وب کم hd و 2 مگا باشه.
من قبلا همhp 2170 داشتم سرعت وب کمش در همین حد بود زیاد گیر نده

haxso
06-10-2011, 15:19
دوست عزیز منم این مدل رو دارم و مثل شماست وب کمم به هر حال باید یه فرقی بین وب کم hd و 2 مگا باشه.
من قبلا همhp 2170 داشتم سرعت وب کمش در همین حد بود زیاد گیر نده

ببخشید من منظور شمارو درست نفهمیدم :41:چون تا اونجایی که من میدونم وب کم این مدل 2 مگاپیکسل اچ دی هستش:14::question:
یعنی شما میفرمایید چون وب کم 2 مدل 2 مگاپیکسل یا اچ دی هستش سرعتش از مال ACER 5742G که فکر کنم از نوع VGA هستش پایین تره ؟ :19::18::question:

programmer2fx
27-06-2012, 09:15
دوستان سلام . این مشکل N53SV که برچسب New Revision روش نیس و توی اون سایت سریال نامبرش را میزنیم مینوسه شرایط گارانتی را داره.
چه مشکلی ایجاد میشه ؟
ممنون میشم تا گارانتیم موجوده بهم بگین. گارانتی ویستا دارم

meisam-akbarian
17-07-2012, 17:38
سلام به همه ی دوستان
من این لپ تاپو 1.5 ساله دارمش تا قبل از اینکه ویندوزمو برا اولین بار دو ماه پیش عوض کنم بازی ها مثل pes2011 را به راجتی اجرا می کرد.
ولی حالا که ویندوز رو عوض کردم تو rating پردازنده می زنه 4.6!!! آیا واقعا پردازنده این لپ تاپ ریتینگش 4.6 هست؟!!تا اونجایی که من یادمه هیچ کدوم از ویژگی هاش زیر 5.5 نبود برام!! واسه همین اخیرا تو بازی فیفا12 همش گیر می کنه و سیستم هنگ می کنه و باید کلید پاور رو چند ثانیه نگه دارم تا خاموشش کنم و الا کار نمی کنه و سیستم هنگ می مونه!!:(((((((
مشکل از کجاست؟باید چی کار کنم؟!!
دوستان منتظر نظرات و کمکمتان هستم:11:

rostamiani
17-07-2012, 17:52
سلام به همه ی دوستان
من این لپ تاپو 1.5 ساله دارمش تا قبل از اینکه ویندوزمو برا اولین بار دو ماه پیش عوض کنم بازی ها مثل pes2011 را به راجتی اجرا می کرد.
ولی حالا که ویندوز رو عوض کردم تو rating پردازنده می زنه 4.6!!! آیا واقعا پردازنده این لپ تاپ ریتینگش 4.6 هست؟!!تا اونجایی که من یادمه هیچ کدوم از ویژگی هاش زیر 5.5 نبود برام!! واسه همین اخیرا تو بازی فیفا12 همش گیر می کنه و سیستم هنگ می کنه و باید کلید پاور رو چند ثانیه نگه دارم تا خاموشش کنم و الا کار نمی کنه و سیستم هنگ می مونه!!:(((((((
مشکل از کجاست؟باید چی کار کنم؟!!
دوستان منتظر نظرات و کمکمتان هستم:11:

اولا علیکم سلام
ثانیا ریتینگ ویندوز دقیق نیست. از چیز هایی مثل 3D Mark استفاده کن
ثالثا همه درایور ها درست نصب شده ؟ Device Manager رو دیدی ؟ توی آپدیت های ویندوز درایوری هست که نصب نشده باشه ؟

meisam-akbarian
17-07-2012, 18:03
مرسی بابت جوابتون
الان از device manager چک کردم از قسمت processors هشت تا گزینه intel core i7 دیده میشن.
این قسمت نمی دونم چه طوری چک کنم؟توی آپدیت های ویندوز درایوری پست که نصب نشده باشه ؟

rostamiani
17-07-2012, 18:09
مرسی بابت جوابتون
الان از device manager چک کردم از قسمت processors هشت تا گزینه intel core i7 دیده میشن.
این قسمت نمی دونم چه طوری چک کنم؟توی آپدیت های ویندوز درایوری پست که نصب نشده باشه ؟

اون مورد اشکال تایپی بود :)
Device Manager رو که باز می کنی اگه درایوری مشکل داشته باشه نمودار درختی باز میشه و کنار آیکون دستگاه مشکل دار یک علامت ! کوچک میاد
Windows Update رو اجرا کن . احتمالا کلی آپدیت پیدا می کنه ! اگه آپدیتی به درایور مربوط میشه نصبش کن. یادت باشه قیمت Optional رو هم بینی

meisam-akbarian
17-07-2012, 18:15
مرسی.کارهایی رو که گفتی انجام میدم.ایشالله بعدا نتیجه رو بهت خبر میدم
بازم مرسی دوست من:20: