ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : لیگ قهرمانان اروپا (UEFA Champions League) | فصل 2010-2011 | یک چهارم نهایی

صفحه ها : 1 [2]

Nocturne
07-04-2011, 04:25
اون کدوم تیم بود یه گل اول بازی از دور زد؟
تو ثانیه چندم زد؟ رکورد تاریخ رو نشکست به عنوان سریعترین گل؟

Reza31001
07-04-2011, 06:41
اه اه اه میگم یه سر سال تحویل یه چیزی یادم رفته بود دیشب یادم اومد سر سفره هفت سین یادم رفته بود وندرسار رو نفرین کنم بلکه تصادفی اتفاقی بیفته که دست از سر ما و تیمای دیگه لیگ برتر برداره واقعا این وندرسار نبود منچستر چیکار میکرد؟
فراتر از فوق العادست

گرچه باختیم ولی حداقل من دلم خوشه که تیم خوب بازی کرد و من راضی بودم
به نظرم مالودا خیلی زودتر باید وارد بازی میشد چون با حرکتای عمقی و پاس های رو به جلو میتونست خیلی خطرناک باشه
نمی دونم آنجلوتی چه مشکلی با دروگبا داره که خیلی وقته نمی ذاره 90 دقیقه بازی کنه و همش تورس تا آخر تو زمین می مونه ( البته شاید از طرف آبرامویچ سفارشی شده باشه:31: به هر حال 50 میلیون پول خورده!)

فقط بوسینگوا بد بازی کرد ( حداقل پر اشتباه بود) سر گل هم که سوتی اون بود گرچه دو پاس فوق العاده از کریک ( کریک بود دیگه؟) و گیگز کار رو تموم کرد

یه مشکل دیگه هم من دارم اینه که صحنه هایی که برای چلسی پنالتی نمی گیرن 100% پنالتی نه حتی 99% ! همینه که حرص آدم رو در میاره:13:

اولترافورد، شیرهای آبی در راهن ...

kkkaktoos
07-04-2011, 08:43
بازی پریشب اینتر شالکه بود که اینتر از وسط زمین تو دقیقه 1 توپ رو گل کرد ولی یادم نیست کی زد .

aggus
07-04-2011, 09:26
دیان استانکو زد دیگه !!

mjorh
07-04-2011, 10:22
اين فرگوسن با اين كه خيلي بهش اعتقاد دارم ولي خيلي بي انصافه و بي عدالت !! مثلا هرناندز چه غلطي كرد ديشب ؟ اوون خودش ميگه آمادس واسه اين بازي اما فرگوسن حتي تو ذخير ه ها هم نميزاره !!! اين چه عدالتي آخه ؟

pcforlife
07-04-2011, 10:38
رکورد تاریخ رو نشکست به عنوان سریعترین گل؟
نه عزیز! رکورد تاریخ لیگ قهرمانان دست روی ماکای هستش:

The fastest ever Champions League goal was scored by Bayern Munich's Roy Makaay in 10.3 seconds against Real Madrid on 7 March 2007.

منبع:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Majid393
07-04-2011, 10:42

رکورد رو نشکست :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

pcforlife
07-04-2011, 10:49
اين فرگوسن با اين كه خيلي بهش اعتقاد دارم ولي خيلي بي انصافه و بي عدالت !! مثلا هرناندز چه غلطي كرد ديشب ؟ اوون خودش ميگه آمادس واسه اين بازي اما فرگوسن حتي تو ذخير ه ها هم نميزاره !!! اين چه عدالتي آخه ؟
بیخیال دادا! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چیچا به نظر من با بازی درگیرانه و دونده ای که ارائه داد، قشنگ داشت نقش یه مهاجم سازنده رو ایفا می کرد! بعد تو همین بازی های بزرگه یه بازیکن جوون میتونه کسب تجربه کنه... مگه گیبسون سال گذشته تو همین مرحله جلو بایرن به کار رفته نشد؟:31:
البته در اینکه تو محوطه چلسی جز یه صحنه دیده نشد شکی نیست... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Retired User
07-04-2011, 11:04
با تاخیر تبریک میگم به هوادارای رئال و بارسا
واسه هوادارایی که قبلا حذف شدنهای پیاپی رو دیده بودن ، این برد خیلی دلچسب بود
فینال رویایی من : رئال - منچستر

پ.ن:نظر سنجی هم جالبه
------
ویرایش:

من گل اولو کاملا به یاد دارم دی:
رئال بازی رو شروع کرد و یه پاس واسه کارلوس انداختن ، از زیر پاش در رفت و .....
آخرین سال حضور کارلوس در رئال لول

-----------

Top scoring side in the UCL

Ezel
07-04-2011, 11:23
خوب نتیجه ای که بدست اومد برای منچستر خوب هست ولی اصلا مطمئن نیست ، کیفیت بازی هم مثل اغلب بازیهای یونایتد - چلسی در حد قابل قبول نبود .

- یک گل کاملا کلاسیک و انگلیسی ( البته هوشیاری هرناندز قابل تحسینه)

- افت کاملا محسوس بازی با پای فان در سار ، اما کماکان درخشان در دروازه . به نظرم فقط فان در سار میتونست اون ضربه ی سر زاویه دار تورس رو مهار کنه .

- نقطه ی ضعف : مدافعان کناری که به راحتی جا می مونند ( البته به علت میل هر دو به هجوم)

- حضور دروگبا در بال راست یا به عبارت درست تر وینگر RWF

- تعویض تعجب آمیز آنلکا و دروگبا ، در حالیکه تورس کم اثر بود و چلسی بازی رو در زمین خودش باخته بود ، البته کارلتو ریسک نکرد.

- کماکان دروگبا با بالاترین قدرت بدنی ممکن بازی می کنه ، قدرت بدنی و استامینای فوق العاده . فقط و فقط با پیراهن رئال باید تصورش کنیم :46:

گرانت به چلسي بازمي‌گردد

گرانت کیه بابا !! این آبراموویچ دوباره میخواد برگرده سر خونه اول !

خوب این خبر باید خبر خوبی باشه برای چلسی ، حالا چرا اشکان ناراحته نمیدونم :10:
همین گرانت بزرگوار بود چلسی رو رسوند به فینال CL ، تا بازی آخر لیگ هم که شانس قهرمانی داشت ( البته یونایتد در طی اون فصل بهتر بود ، حالا فینال CL هم پای تری لیز خورد و ... ) .

Ezel
07-04-2011, 11:33
سر الکس فرگوسن: این تازه نیمی از راه است

سایت گل- سرالکس فرگوسن،سرمربی منچستریونایتد معتقد است که اعتقاد آبی پوشان برای اعلام یک ضربه پنالتی در آخرین دقیقه دیدار4شنبه شب دو تیم دردور رفت مرحله یک چهارم پایانی لیگ قهرمانان اروپا درخواست درستی نبوده است

یونایتد با تک گل وین رونی در نیمه اول مقابل حریفش به برتری دست یافت. چلسی در نیمه دوم تلاش فراوانی را انجام داد و در دقیقه 92 بازی بود که رامیرس درپی خطای اورا در محوطه جریمه یونایتد سرنگون شد ولی با وجود اعتراضات فراوان نسبت به این تصمیم، داور مسابقه، ضربه پنالتی ای اعلام نکرد تا بازی با برتری یونایتدبه پایان برسد.

درپایان مسابقه فرگوسن به آی تی وی گفت:« اگر بخواهم صادقانه صحبت کنم، این طور به نظر می رسد که بازیکن حریف این صحنه را بازی کرد. اصلا نسبت به این ماجرا احساس گناه نمی کنم. صحبتهای فراوانی در مورد پنالتی بودن برخی برخوردها و شیرجه روی ها به گوش می رسد ولی من فکر می کنم که شاگردانم فوق العاده بودند.»

فرگی درادامه صحبتهایش به تمجید از رونی پرداخت و گفت:« رونی در اوج آمادگی بود و فرصت خوبی را برای رسیدن به مرحله نیمه نهایی در اختیار ما قرار داد.عملکرد او و انگیزه اش برای بازی کردن فوق العاده است.او در جریان این بازی خیلی اذیت شد و بازیکنان حریف تکلهای فراوانی روی پای او رفتند ولی رونی از روی زمین بلند می شد و به بازی ادامه می داد که این نشان دهنده شجاعت اوست. فکر می کنم باید از تلاش تمام بازیکنان تیم قدردانی کرد.»

فرگوسن ادامه داد:« باید در خط میانی زبل و باهوش باشیم و به همین دلیل هم بود که از پارک جی سونگ استفاده کردیم که ازنظر تاکتیکی بازیکن فوق العاده ای است. »

فرگوسن ادامه داد:« این تنها نیمی از راه است. ما به یک برتری دست یافتیم ولی برتری اصلی را در اولدترافورد شاهد خواهیم بود.مطمئنا سه شنبه شب حمایت هواداران تیم فوق العاده خواهد بود و من روی این حساب کرده ام.»

آنچلوتی: پنالتی ما نادیده گرفته شد

سایت گل- کارلو آنچلوتی مربی ایتالیایی چلسی مطمئن است که تیمش می بایست در دقیقه پایانی بازی 4شنبه شب استمفورد بریج در دور رفت مرحله یک چهارم پایانی لیگ قهرمانان اروپا به یک ضربه پنالتی می رسید. چلسی در این دیدار با نتیجه 0-1 مغلوب یونایتد شد.

در دقیقه 92 بازی بود که رامیرس بعد از برخوردی که درمحوطه جریمه حریف با پاتریس اورا داشت سرنگون شد. داور مسابقه دلیلی برای اعلام ضربه پنالتی ندید و بازی ادامه یافت. درپایان این مسابقه کارلو آنچلوتی، مربی چلسی به اسکای سپورتس نیوز گفت:« اول از همه خطا روی رامیرس، کاملا واضع بود. من دیگر برخورد را ندیدم ولی به داور گفتم که باید یک پنالتی به سود ما اعلام می کرد.»

یونایتد در حالی در این بازی به پیروزی رسید که در نیمه اول کاملا بازی را تحت کنترل داشت. تک گل رونی در نیمه اول پیروزی دراین دیداررا به نفع تیم میهمان رقم زد.

آنچلوتی در ادامه گفت:« عملکرد تیم من بد نبود.در دقایقی از بازی کنترل توپ و میدان را در اختیار داشتیم. در کل تیم ما خوب بازی کرد. زمانی که 0-1 عقب هستی،باید به جریان بازی برگردی.»

در دور برگشت مرحله یک چهارم پایانی لیگ قهرمانان اروپا، چلسی کار سختی را در اودلترافورد خواهد داشت، به ویژه بعد از دریافت گلی در دیدار خانگی اش. آنچلوتی ادامه داد:« خوشبختانه باید در اولدترافورد بازی کنیم.این اصلا کار آسانی نیست ولی سال گذشته در چنین زمانی، می بایستی در این ورزشگاه به پیروزی می رسیدیم و با این پیروزی، قهرمان رقابتهای لیگ شدیم.»

گرافيكار
07-04-2011, 12:00
پ.ن:نظر سنجی هم جالبه

[IM[/IMG]

خيلي جالبه دوست من خيلي
من يه سري تحقيقات ويژه انجام دادم نتايجش جالبتره

هفت هشتا از كاربرايي كه به رئال راي دادن فقط يك پست دارن يا صفر پست
انگار فقط عضو شدن تا در اين نظرسنجي شركت كنن
واقعا كه چه طرفداراي وفاداري داره رئال

Muhren
Luque
Platini
Conti
ahadpoolghahat
Holzenbein
Dr3amland

از بين كسايي هم كه به بارسا راي دادن
دو كاربر هستن كه يكيشون صفر پست داره
يكيشونم 3 پست

aro1367
hassan4470

توي كسايي كه به چلسي راي دادن يه كاربر هست كه سال 2007 عضو شده ولي تاحالا فقط 5 تا پست داده
اما اومده توي اين راي گيري شركت كرده

jabarmandumi

در ضمن وجود اين كاربر هم در بين راي دهندگان به چلسي هم كاملا مشكوكه:31:
sir0c0

يه چيز جالب ديگه اينه كه خيلي از طرفداراي رئال بن شدن
فكر كنم پلاتيني يه دستي در اداره اينجا داره:31:

كلا نظرسنجي جالبه

---------- Post added at 01:00 PM ---------- Previous post was at 12:57 PM ----------

رکورد رو نشکست :

پيش نوشت: رئال سريعترين گل تاريخ رو خورده:20:
اي ول روي ماكاي چه عجله اي داشتي آخه

hitman908
07-04-2011, 12:08
چرا پست من نیست ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mjorh
07-04-2011, 12:11
بیخیال دادا! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چیچا به نظر من با بازی درگیرانه و دونده ای که ارائه داد، قشنگ داشت نقش یه مهاجم سازنده رو ایفا می کرد! بعد تو همین بازی های بزرگه یه بازیکن جوون میتونه کسب تجربه کنه... مگه گیبسون سال گذشته تو همین مرحله جلو بایرن به کار رفته نشد؟:31:
البته در اینکه تو محوطه چلسی جز یه صحنه دیده نشد شکی نیست... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

با اين كه بايد تجربه كسب كنه كاملا موافقم ولي اين دليل نميشه ك بازيكناي ديگه فراموش شن، الان چن بازي پشت سر هم فقط هرناندز بازي ميكنه

hitman908
07-04-2011, 12:13
دوستان حذف پست کاربر دلیلش تنها عدم رعایت قوانین فروم میتونه باشه لطفا عزیز که پست بنده حذف کرده لطفا دلیلشو pm بده

بردیا
07-04-2011, 12:14
سرالکس فرگوسن،سرمربی منچستریونایتد معتقد است که اعتقاد آبی پوشان برای اعلام یک ضربه پنالتی در آخرین دقیقه دیدار4شنبه شب دو تیم دردور رفت مرحله یک چهارم پایانی لیگ قهرمانان اروپا درخواست درستی نبوده است
اگه میگفتش که رامیرز باید به خاطر تمارض اخطار هم میگرفت روی پرویز مظلومی خودمون رو هم کم میکرد:دی

Retired User
07-04-2011, 12:29
- کماکان دروگبا با بالاترین قدرت بدنی ممکن بازی می کنه ، قدرت بدنی و استامینای فوق العاده . فقط و فقط با پیراهن رئال باید تصورش کنیم :46:
.
خود آد هم کم چیزی نیست لول
مو که خیلی دنبال دروگبا بود ولی نشد بیاد رئال
هر چند بعید میدونم بتونه خیلی هماهنگ بشه
همین آنلکا هم نتونست موفق باشه
+ ما بنزما رو هم داریم دی: دی:

من يه سري تحقيقات ويژه انجام دادم

پيش نوشت: رئال سريعترين گل تاريخ رو خورده:20:
درکت میکنم دوست من
خیلی سخته که رئال رو بالاتر ببینی نه؟
اما اینو بدون که هنوز خیلی خیلی مونده که به باشگاه قرن برسید
تو هر زمینه ای
----
جالبه اونو خودم توضیح دادم حالا میای ذکرش میکنی؟
سو استفاده از پست خود فرد دیگه آخرشه
-----
پ.ن: با منطق دوستان بارسایی و با همکاری همکار بخش لول
بی دلیل نیست که تاپیک قفل میشه

----------------
یه چیز دیگه هم که میخواستم اشاره کنم اما تاپیک بسته شده بود
عدالت پیشگی محض سایت گل که دوستان منبع مطمئنی برای نقل اخبار میدونن
خودتون قضاوت کنید :

طبق گزارش لحظه به لحظه سایت روزنامه مادریدی مارکا، کارت زرد اول کراوچ با بی عدالتی تمام از جیب داور مسابقه خارج شد ولی درنهایت مهاجم بی گناه انگلیس مجبور شد تا اززمین خارج شود
احتمالا باید کراوچ تو زمین میموند و چند تا پا میشکست تا بی گناه نباشه لول

---------
گزارش سرهنگ هم.... دی:
انصافا از جوات بهتر گزارش میکرد اما سوتی کم نداشت:
بازی یک گله ای رو شاهد هستیم: منظورش یک طرفه بود !:27:
هیگواین و کاکا نیمکت نشین محض شدن در رئال : بنده خدا اینا که همش مصدوم بودن لول:27:
فابیان دی ماریا :27:
گزارش های کارشناسی جاودانی هم جالب بود
با اینکه آد رو بازی هوایی میتونست هت تریک کنه ، ایشون از مو ایراد تاکتیکی میگیره !

nw_nk
07-04-2011, 12:40
بارسلونا 5 – شاختار دونتسک 1: سلام بر ال‌کلاسیکو

بارسلونا توانست با نمایشی خیره‌کننده، شاختار دونتسک را با نتیجه پنج بر یک شکست دهد.

سایت گل – بارسلونا در دیدار رفت مرحله یک‌چهارم نهایی لیگ قهرمانان اروپا، شاختار دونتسک را با نتیجه پنج بر یک شکست داد تا با خیالی آسوده به دیدار برگشت بیندیشد.

بارسا بازی را تهاجمی آغاز کرد و آندرس اینیستا در دقیقه 2 از سمت چپ به پیش تاخت و گل اول بازی را زد. اینیستا جانشین پدرو در خط حمله بارسلونا شده بود.

اینیستا که شبی عالی را سپری می‌کرد در دقیقه 34 با سانتری فوق‌العاده توپ را به دنی آلوس سپرد و او با جا گذاشتن پیاتوف، دروازه‌بان حریف، گل دوم را زد.

شاختار در نیمه اول سه موقعیت عالی داشت که لوییز آدریانو و ویلیان آنها را از دست دادند.

در دقیقه 53 بود که بارسا به گل سوم رسید. کرنر چابی را جرارد پیکه به سمت دروازه حریف زد که با برخورد به راکیتسکی، توپ به گل سوم تبدیل شد.

در دقیقه 60 دو گل زده شد. ابتدا روی ضربه ایستگاهی داریو سرنا، راکیتسکی با زانو یک گل برای شاختار زد و سپس با حرکت انفرادی فوق‌العاده لیونل مسی، سیدو کیتا با پای چپ دروازه حریف را گشود. آندرس اینیستا پیش از گل شاختار اخطار گرفت و بازی بعدی دو تیم را از دست داد، دیداری که حالا دیگر حساسیت خاصی برای بارسا ندارد.

در نهایت، در دقیقه 86 روی حرکت انفرادی دنی آلوس، چابی از فاصله‌ای نزدیک گل پنجم را به ثمر رساند. شاختار پیش از این تنها یک بار شکست به این سنگینی را تجربه کرده بود و حالا هم بعید است که بتواند در دیدار برگشت این اختلاف بسیار زیاد را مقابل بارسلونا جبران کند.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدBy Hamidreza Keshavarz

چلسی صفر - منچستریونایتد 1: تسخیر استمفوردبریج/ جنجال داوری؛ تاریخ برای چلسی تکرار شد

سایت گل - منچستریونایتد توانست پیروزی ارزشمندی در خانه چلسی در دیدار رفت مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان اروپا به دست بیاورد. در این بازی بازگشت فردیناند تشکیل زوج طلایی خط دفاع خیلی از معادلات چلسی را بهم زد. گیگز , پارک , رونی و ... همه و همه خوب بودند و حتی اورا که شاید ضعیفترین بازیکن امروز یونایتد بود با جایگیری خوب توپ را از روی خط بیرون کشید

به گزارش کانون هواداران منچستریونایتد ،شیاطین قرمز در حالی در ورزشگاه استمفوردبریج میهمان چلسی بودند که هیچ یک از ۸ بازی آخر خود را با پیروزی به پایان نرسانده بودند. مصدومان منچستریونایتد فردیناند و فاندرسار به این بازی حساس رسیده بودند و حضور پارک در میدان و نیمکت نشینی نانی از نکات جالب بازی بود.در آن سو دیوید لوئیز بدلیل پیوستنش به چلسی در زمستان و قرار نگرفتن نامش در لیست مسابقات اروپایی ، در این دیدار حساس غایب بود .همچنین چلسی همچنان از داشتن الکس ، مدافع قدرتمندش به دلیل مصدومیت محروم بود.

گیگزو رونی ویک گل زیبا

بازی راس ساعت آغاز شد و چلسی میزبان بود که در ابتدا توپ و میدان را در اختیار داشت و تا دقیقه 20 به سمت دروازه حریف حمله برد.

در میانه نیمه اول منچستریونایتد میدان را در دست گرفت. در دقیقه ۲۳ با پاس بلند کریک برای گیگز به سمت چپ و استارت فوق العاده گیگز که بوسینگا رو پشت سرگذشت و با پاس به بیرون او، رونی روی نقطه پنالتی صاحب توپ شدو او با یک بغل پا توپ را پس از برخورد به تیر دروازه تبدیل به گل کرد .

در ادامه نیمه اول چلسی بر بازی حاکم شد و در دقیقه ۴۵ یک توپ را به تیر دروازه یونایتد کوبید و در برگشت آن، پاتریس اورا شوت لمپارد از روی خط دروازه برگشت داد .

نیمه دوم

در ابتدای نیمه دوم در دقیقه ۵۰ رافائل بدلیل مصدومیت جای خود را به نانی داد . درنیمه دوم حملات چلسی همچنان ادامه داشت تا منچستریونایتد در دقیقه ۵۴ بر روی یک ضد حمله توسط والنسیا به گل رسید که داور این گل را آفساید اعلام کرد . در دقیقه ۵۶ دروگبا دروازه یونایتد را با یک شوت آکروباتیک تهدید کرد که توپ به اوت رفت .

بازی در میانه میدان دنبال می شد تا در دقیقه ۶۷ بازهم این تیم منچستریونایتد بود که دو حمله خطرناک داشت ولی موفق به گلزنی نشد . در دقیقه ۷۰ اسین شوتی خطرناک را روانه دروازه کرد که توپ از کنار دروازه با اختلاف کمی به بیرون رفت . در رقیقه ۷۰ چلسی دو تعویض تهاجمی هم زمان انجام داد و آنلکا به جای دروگبا و مالودا جای ژیرکو به میدان آمد .

فرناندو تورس تا به حال در تمام دیدار های دو تیم انگلیسی در اروپا گل زده بود.این گلزنی های او بر می گردد به زمانی که در لیورپول بود و توانست مثابل چلسی و آرسنال گلزنی کند اما در دقیقه ۷۵ ادوین فاندرسار توپ سر تورس را به زیبایی از درون دروازه درآورد و اجازه گلزنی به او را نداد .

صحنه جنجالی

در دقیقه ۹۳ یک حرکت مشکوک در محوطه جریمه یونایتد از اورا روی رامیرس اتقاق افتاد که داور اعتقادی به خطا نداشت، این صحنه هواداران چلسی را به یاد بازی جنجالی این تیم مقابل بارسا درنیمه نهایی لیگ قهرمانان 3 سال پیش انداخت که داور 3 پنالتی آبی ها را نادیده گرفت . در نهایت منچستریونایتد برد بسیار ارزشمندی در خانه چلسی کسب کرد و حالا به صعود می اندیشد ....بالاخره این طلسم 9 ساله هم شکسته شد.
البته تیم فوتبال چلسی در 8 سال اخیر 6 بار توانسته است که به مرحله نیمه نهایی صعود کند و بین 4 تیم نهایی باشد . رکورد منچستر یونایتد هم 4 حضور در نیمه نهایی است..نکته اینکه منچستر در این فصل در الدترافورد شکست ناپذیر بوده است.

nw_nk
07-04-2011, 12:50
گواردیولا: هنوز راجع به رئال فکر نمی کنیم

مربی بارسلونا به شاگردانش هشدار داد که با وجود برد 1-5 تیمش در دور رفت دیدار با شاختار، نباید به فکر مرحله نیمه نهایی باشند

سایت گل- پپ گواردیولا، مربی جوان بارسلونا به فکر احتمال رویارویی تیمش در مرحله نیمه نهایی رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا مقابل رئال مادرید نیست.

بارسا دردور رفت مرحله یک چهارم پایانی لیگ قهرمانان اروپا توانست با نتیجه 1-5 مقابل شاختار به پیروزی برسد.

از سوی دیگر رئال مادرید هم با نتیجه 0-4 از سد تاتنهام عبور کرد تا احتمال تکرار دیدار ال کلاسیکو در مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا افزایش یابد

با این وجود گواردیولا در این رابطه فکر نمی کند. مربی بارسا درپایان دیدار4شنبه شب تیمش به خبرنگاران گفت:« نتیجه بازی بدین ترتیب رقم خورد ولی هدایت شاختار را مربی باتجربه ای برعهده دارد و من هنوز هم از این تیم می ترسم.ما در ابتدا بایددر دونستک به میدان برویم و بعد از آن در مورد مصاف با رئال در نیمه نهایی فکر کنیم.»

گواردیولا به یوفا گفت:« زمانی که میرسئا لوچسکیو می گوید که کار تیمش در این مرحله تمام شده، حرف او را باور نکنید.من به شما می گویم که کار هنوز تمام نشده است. ما دردیدار رفت جام حذفی با نتیجه 0-5 بتیس را شکست دادیم و در دیدار برگشت با نتیجه 1-3 شکست خوردیم. من آن زمان هم این هشدار را دادم و بعد به فروتنی بیش از حد متهم شدم.»

با این وجود گواردیولا به تمجید از عملکرد شاگردانش در دیدار نوکمپ پرداخت و گفت:« در غیاب آبیدال و پویول در خط دفاعی اندکی ضعیف بودیم چون مهره های مهمی را در اختیار نداشتیم و نیاز بود تا جای خالی آنها را با بازیکنان باکیفیت دیگری پر کنیم. بایدبگویم که بازیکنانی که دراختیار دارم، از نظر فیزیکی، مثل حیوان قدرتمندند و اگر تنها یک چیز بلد باشند،آن نحوه رقابت کردن است.»

گواردیولا ادامه داد:« الان سه بازی است که لیونل مسی، مهره سرنوشت ساز تیم است که به گل نمی رسد. او می تواند به شیوه های مختلفی پیروزی را برای تیم به ارمغان بیاورد.»

دیدار برگشت دو تیم بارسلونا و شاختار هفته آینده برگزار خواهد شد.

By Ghazal Ziari

2011/4/7

لوچسکیو: اصلا انتظار چنین نتیجه ای را نداشتم/ به ماشین فوتبال باختیم

مربی شاختار به شدت تحت تاثیر بازی بارسا قرار گرفته است

سایت گل- میرسئا لوچسکیو، مربی شاختار دونستک در پایان دیدار 4شنبه شب ورزشگاه نوکمپ به این نکته اشاره کرد که اصلا انتظار چنین شکستی را مقابل بارسا نداشت.

تیم اوکراینی در دور رفت مرحله یک چهارم پایانی لیگ قهرمانان اروپا با نتیجه 1-5 مغلوب بارسا شد و عملا بسیار بعید است که بتواند به دور بعدی رقابتها برسد.

در پایان این دیدار لوچسکیو به یوفا دات کام گفت:« اصلا انتظارش را نداشتیم. ما تیم خوبی هستیم که می توانیم خیلی بهتر از اینها بازی کنیم. من تصمیم گرفتم که بیشتر به دفاع بپردازیم. تصمیم داشتم تا تلاش کنیم تابه بارسا برسیم ولی زمانی که فرصتی برای گلزنی می یافتیم، آن را از دست می دادیم و آنها هم خیلی سریع توسط اینیستا به گل رسیدند. با گل اینیستا همه چیز عوض شد.»

مربی شاختار ادامه داد:« ما تلاش کردیم تا به روند بازی برگردیم و به مبارزه پرداختیم ولی نتوانستیم فرصتهایمان را به گل تبدیل کنیم. بارسا دقیقا می داندکه چطور باید از اشتباهات حریفش در خط دفاع بهره ببرد.آنها واقعا باهوشند. بازیکنان بارسا به فرصتهایشان باور دارند و اعتماد به نفسشان واقعا زیاد است.»

لوچسکیو در انتظار بازی بهتری در دور برگشت است:« ما هم از این تجربه برای رشد کردن و درس گرفتن بهره می بریم .تلاش می کنیم تا در دیدار برگشت در خانه به پیروزی برسیم چون هواداران می خواهند بازی همیشگی مان را ببینند. ما به ماشین فوتبال باختیم و بارسایی ها به خوبی می دانند که چطور باید برتری شان را در دیدار برگشت حفظ کنند.می دانم که می توانیم مثبت باشیم و در دیدار برگشت بهتر از اینها بازی کنیم.»

By Ghazal Ziari

2011/4/7

alliniran
07-04-2011, 12:57
بارسا صعودش قطعی شد
رئال به نظر من باید بازی برگشتو به تاتنهام ببازه وگرنه ...(وگرنش چند روز دیگه معلوم میشه) :دی

nw_nk
07-04-2011, 13:04
چابی: به مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان فکر نمی کنیم

ستاره خط میانی باشگاه بارسلونا از برد مقتدرانه تیمش مقابل شاختار می گوید

سایت گل- چابی، ستاره خط میانی باشگاه بارسلونا در صحبتهایی اعلام کرد که تیمش نباید از الان به احتمال رویارویی با رئال مادرید در مرحله نیمه نهایی رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا فکر کند.

بارسا در دیدار رفت مرحله یک چهارم پایانی لیگ قهرمانان اروپا با نتیجه 1-5 از سد شاختار دونستک عبور کرد و چابی پنجمین گل تیمش در این دیدار را به ثمر رساند.

در پایان این مسابقه چابی به مارکا گفت:« بازی فوق العاده خوبی بود. این گام بزرگی به سمت مرحله نیمه نهایی بود. این لحظه ای تاریخی برای ماست. فوتبال پر از سورپرایز و چالش است که ممکن است ما را مقابل رئال قرار دهد.»

این ستاره 31 ساله ادامه داد:« ولی ما پیش از رسیدن به نیمه نهایی هنوز یک بازی دیگر داریم که باید آن را هم برگزار کنیم. هم تیمی هایم 4شنبه شب کار فوق العاده ای انجام دادند.»

By Ghazal Ziari

2011/4/7

پتر چک: فکر می کنم همه دیدند که چه شد

دروازه بان باشگاه چلسی معتقد است که تیمش در اولدترافورد کار خیلی سختی را پیش رو دارد

سایت گل- پتر چک، دروازه بان باشگاه چلسی معتقد است که تیمش می توانست در دقایق پایانی دیدار 4شنبه شب استمفورد بریج به یک ضربه پنالتی می رسید. این دیدار که از دور رفت مرحله یک چهارم پایانی لیگ قهرمانان اروپا برگزار می شد، با برتری 0-1 یونایتد به پایان رسید.

خطای پاتریس اورا برروی رامیرس در محوطه جریمه یونایتد، می توانست یک ضربه پنالتی را برای تیم میزبان به همراه داشته باشد و چک هم اعتقاد دارد که داور باید یک ضربه پنالتی برای تیمش اعلام می کرد.

چک در پایان این مسابقه به آی تی وی گفت:« فکر می کنم همه دیدند که چه شد. شما می توانید به وضوح صحنه را در تلویزیون ببینید ولی مهمترین فرد بازی، ندید که چه شد و این مهم ترین نکته است. ما با نتیجه 0-1 شکست خوردیم و در منچستر کار بسیار سختی را پیش رو داریم ولی باید این کار را انجام دهیم.»

دروازه بان چلسی معتقد است که تنها تفاوت میان دو تیم در این بود که یونایتد توانست از فرصتهایش بهره ببرد:« ما یک گل را از دست دادیم و فکر می کنم موقعیتهای متعددی برای گلزنی داشتیم که کلید بازی بود. یونایتد از اولین فرصتش برای گلزنی استفاده کرد. ما هم چندین شوت روانه دروازه حریف کردیم ولی به گل نرسیدیم. تفاوت دو تیم در همین بود.»

چک در بخش پایانی صحبتهایش گفت:« آنها خیلی زیرکانه بازی کردند. از نظر تاکتیکی بازیکنانی داشتند که به خوبی در انتظار ضد حملات می ایستادند. یونایتدی ها جنگیدند و به گلی رسیدند که سرنوشت بازی را تغییر داد.»

By Ghazal Ziari

2011/4/7

گرافيكار
07-04-2011, 13:14
درکت میکنم دوست من
خیلی سخته که رئال رو بالاتر ببینی نه؟
اما اینو بدون که هنوز خیلی خیلی مونده که به باشگاه قرن برسید
تو هر زمینه ای
به هر حال قضاوت با دوستان
شما به اين نظرسنجي اعتماد داري و اين قابل احترامه

من رئال رو بيشتر تيم يكي دو دهه ميدونم تا تيم قرن
تيمي كه توي يه دهه پنج شش بار قهرمان اروپا ميشه بعد ديگه تا مدتها با جام خداحافظي ميكنه
اما اينكه شما رئال رو تيم قرن ميدونيد باز قابل احترامه

جالبه اونو خودم توضیح دادم حالا میای ذکرش میکنی؟
سو استفاده از پست خود فرد دیگه آخرشه
من از چي سواستفاده كردم؟:18:
من از پست يه دوست ديگه نقل قول كردم نه از پست شما
بعد هم رئال سريعترين گل رو خورده حالا هركي زده چه فرقي ميكنه
فكر نميكنم به اين بگن سواستفاده

گرافيكار
07-04-2011, 13:28
اگه میگفتش که رامیرز باید به خاطر تمارض اخطار هم میگرفت روی پرویز مظلومی خودمون رو هم کم میکرد:دی
واقعا
از منطق هميشه بيدار پيرمرد بعيد بود
هرچند فكر ميكنم حساسيت بازي و ناداوري بازي قبل با چلسي كمي تاثير گذار بوده

flatrish
07-04-2011, 13:38

واقعا
از منطق هميشه بيدار پيرمرد بعيد بود
هرچند فكر ميكنم حساسيت بازي و ناداوري بازي قبل با چلسي كمي تاثير گذار بوده
البته حرف فرگوسن دقیقا این بود حالا اونجوری ترجمه شده دیگه:31:
It looked as if the boy (Ramires) had made the most of it. It was a break and the first we have had in seven years here. There is plenty to talk about apart from that. I thought our players were great.

M . Sayid
07-04-2011, 13:59
پيش نوشت: رئال سريعترين گل تاريخ رو خورده

ماکای عجله نداشت !!:27:
روبرتو کارلوس عجله داشت سریعترین سوتی تاریخو بده !!:27::31:
دیگه یکی زمان کارلوسو بگیره !!

pcforlife
07-04-2011, 14:53
خيلي جالبه دوست من خيلي

Muhren
Luque
Platini
Conti
ahadpoolghahat
Holzenbein
Dr3amland

يكيشونم 3 پست

aro1367
hassan4470

توي كسايي كه به چلسي راي دادن يه كاربر هست كه سال 2007 عضو شده ولي تاحالا فقط 5 تا پست داده

jabarmandumi

اینم از سیاست های انجمن کوچک خبر ورزشیه که کاربران عضو جدید هم میتونن اونو ببینن (برخلاف بعضی از انجمن ها مثل هنر هفتم) که نهایتا باعث میشه همیشه این شک و شبهات به وجود بیاد... ولی در کل با نزدیک به هفتصد هزار نفر عضوی که انجمن داره و روزانه شاید هزار یوزر مختلف آنلاین بشن، 150 نفر رای دهنده واقعا آمار پایینی محسوب میشه! خیلی پایین! (با این حال غنیمتیه واسه خودش!) نکته جالب اینه که هر چی مسابقات به مرحله پایانیش نزدیک میشه، تازه خیلی از کاربرا یادشون میفته که یه سری به این انجمن بزنن تا احیانا نظرسنجی رو ببینن... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در کل غریبی بد دردیه!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

LiverBarca
07-04-2011, 15:01
اولآ برد شیرین بارسا رو به همه ی دوستان بارسایی تبریک میگم...:10:
دومآ با همه ی طرفدارای چلسی اظهار همدردی میکنم(بازی با شانچستر کار سختیه)
فقط موندم این پیرمرد چه قدر...هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟:18:

---------- Post added at 04:01 PM ---------- Previous post was at 03:59 PM ----------

منچستر دیشب حداقلش باید سه تا میخورد...

Masoud-Susa
07-04-2011, 15:05
مایکل داوسون: پیتر کراوچ از همه عذرخواهی کرد

مهاجم بلند قامت انگلیسی در دیدار مقابل رئال در حالی که تنها 15 دقیقه از بازی گذشته بود، با دریافت کارت زرد دوم از بازی اخراج شد.

سایت گل- مایکل داوسون، کاپیتان تاتنهام، اعلام کرد پیتر کراوچ به دلیل کارت قرمزی که در دیدار مقابل رئال مادرید گرفت، در

پایان بازی از همه هم تیمی هایش عذرخواهی کرد.

مهاجم بلند قامت انگلیسی در حالی که تنها 15 دقیقه از بازی گذشته بود، با دریافت کارت زرد دوم از بازی اخراج شد و رئالی ها

نیز با استفاده از 10 نفره شدن حریف، به پیروزی پرگل 4-0 دست پیدا کردند.

اگرچه کراوچ در پایان بازی با رسانه ها صحبت نکرد اما داوسون تایید کرد که این مهاجم از سایر اعضای تیم عذرخواهی کرده است.

داوسون به خبرنگاران گفت:" او خیلی ناراحت بود. او از همه عذرخواهی کرد. ما تمام تلاش مان را انجام دادیم ولی اوضاع طبق

برنامه پیش نرفت. فکر نمی کنم حرکت او کارت زرد داشت زیرا خیلی خشن نبود. وقتی چنین اتفاقی اینقدر زود در دیدار با تیمی

مانند رئال رخ می دهد، خیلی ناامید کننده است.

بازی با 10 بازیکن مقابل رئال همیشه دشوار است. بعد از دریافت گل دوم شرایط خیلی سخت شد. دو گل آخر آنها نیز گل هایی

در کلاس جهانی بودند."

او همچنین اعلام کرد که تیم تاتنهام امیدهایش برای صعود به مرحله نیمه نهایی را از دست نداده و بازیکنان تیم در بازی برگشت

برای صعود تمام تلاش شان را خواهند کرد.

" ما باید خودمان را برای بازی شنبه آماده کنیم و پس از آن هم برای دیدار برگشت در وایت هارت لین. هنوز 90 دقیقه دیگر باقی

مانده است. ما به زمین خواهیم رفت و تمام تلاش مان را خواهیم کرد. باید ببینیم به به کجا خواهبم رسیم.

Retired User
07-04-2011, 15:09
به هر حال قضاوت با دوستان
شما به اين نظرسنجي اعتماد داري و اين قابل احترامه

تيمي كه توي يه دهه پنج شش بار قهرمان اروپا ميشه بعد ديگه تا مدتها با جام خداحافظي ميكنه

من از چي سواستفاده كردم؟:18:
من از پست يه دوست ديگه نقل قول كردم نه از پست شما
بعد هم رئال سريعترين گل رو خورده حالا هركي زده چه فرقي ميكنه
فكر نميكنم به اين بگن سواستفاده
دقیقا قضاوت با بقیه باشه بهتر مشخص میشه که چه کسی واقعیات رو چپه جلوه میده و کی درست
این همون نظر سنجی ایه که بعضی وقتها ( تاپیک قبل) بارسا اول میشه
نکنه از اون موقع تا حالا اتفاقی افتاده و ما بی خبریم؟
خوشبختانه نظر شما ملاک نیست و واسه خودت نگه داری بهتره(شوخی) دی:
لازم نیست کسی اشاره ای کنه به آمار رئال و همچنین تاثیرش در فوتبال حتی شکل گیری فیفا
در ضمن من رئال رو تیم قرن نمیدونم بلکه دنیا میدونه
اگه شما قبولش نداری علت رو باید در خودت و عقایدت پیدا کنی
----
راجع به اونم توضیح دادن

redevil6990
07-04-2011, 15:11
اولآ برد شیرین بارسا رو به همه ی دوستان بارسایی تبریک میگم...:10:

---------- Post added at 04:01 PM ---------- Previous post was at 03:59 PM ----------

ای بابا برادر من شما چرا ناراحتید ؟ :31: شما که یا باید طرفدار لیورپول باشید یا بارسلونا ، منچستر و چلسی چه دخلی به اینا دارن که شما حرص می زنید :27: می خوای ته liverbarca ، یه manchelsea هم اضافه کن که دیگه اوکی شه :31:
در ضمن شما مثل اینکه بازی رو ندیدین که میگین باید 3 تا میخوردیم... چون فقط یه پنالتی بود که اونم با لیگ یر به یر شد رفت پی کارش... در کل قصه نخور شاد باش... :20:

pcforlife
07-04-2011, 15:12

صحبت های یک طرفدار لیورپول...!!:31:

ahadpoolghahat
07-04-2011, 15:24
سلام
آقای گرافیکار شما لازم نیست زیاد به نتیجه نظرسنجی مشکوک شی!:31: رئال همیشه طرفدارای بیشتر و وفادارتری نسبت به بارسایی که فقط 10-15 ساله معروف شده داره و نیازی هم به این جور نظرسنجی ها نداره.....
ممنون

nw_nk
07-04-2011, 15:34
سرنا: بارسا ثابت کرد که چرا بهترین تیم جهان نام گرفته

کاپیتان شاختار دونستک زبان به تمجید از عملکرد بارسا گشود

سایت گل- داریو سرنا، کاپیتان شاختار دونستک معتقد است که بارسلونا در دیدار 4شنبه شب ورزشگاه نوکمپ نشان داد که چرا بهترین تیم دنیا شناخته می شود.

بارسا در این دیدار با نتیجه 1-5 به پیروزی رسید. این دومین باری است که تیم اوکراینی با این نتیجه در این تورنمنت مغلوب می شود. در دیدارهای مرحله گروهی نیز آرسنال توانسته بود تا با نتیجه 1-5 شاختار را از پای در بیاورد.

در پایان این مسابقه ستاره کروات شاختار به ساکر.آر یو گفت:« نکات مشترکی بین این دیدار و دیدار شهر لندن وجود داشت ولی ما در بارسلونا بهتر از مصاف با آرسنال بازی کردیم. حریف ما هم کاملا با آرسنال متفاوت بود. ما شایسته چنین شکستی نبودیم. قبل از بازی، گفتم که بارسلونا بهترین تیم در تاریخ فوتبال است ولی آنها الان این گفته را تائید کردند.»

این ستاره 28 ساله در مورد دیدار برگشت گفت:« حیف شد که ما نهایت تلاشمان را به کار گرفتیم و به این نتیجه رسیدیم. البته هنوز دیدار برگشتی هم پیش روست. ما نهایت فکر و ذکرمان را متمرکز می کنیم و سعی می کنیم تا بارسا را در دونباس آرنا شکست دهیم. هر چند که کار خیلی سختی خواهد بود. فکر می کنم که بارسا قهرمان لیگ قهرمانان اروپا خواهد شد.»

2011/4/7

اینیستا گلش را به دخترش هدیه کرد

آندرس اینیستا بعد از گلزنی اش در استمفورد بریج برای تیمش گلزنی نکرده بود

سایت گل- آندرس اینیستا، روزهای خوبی را پشت سر می گذارد. او به تازگی پدر شده است و از همین بابت در پوست خود نمی گنجد.

ستاره اسپانیایی باشگاه بارسلونا که در دقیقه 2 بازی دور رفت مرحله یک چهارم پایانی لیگ قهرمانان اروپا مقابل شاختاردونستک به گل رسید، گلش را به والریا، دختر کوچکش که به تازگی متولد شده، اهدا کرد.

آخرین باری که اینیستا در رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا به گل رسید، در دیدار بارسا مقابل چلسی در استمفورد بریج بود که بارسا پس از پیروزی در آن دیدار به فینال رم رسید و مقابل یونایتد به میدان رفت. اینیستا بعد از تقریبا دو سال برای تیمش به گل رسید و این گل را به دختر کوچولویش هدیه کرد.

در پایان این مسابقه اینیستا به خبرنگاران گفت:« هفته کامل و فوق العاده ای بود. از گلزنی ام بسیار خوشحالم و این گل را به دخترم هدیه می کنم.»

اینیستا در مورد دومین کارت زردی که دریافت کرد و شانس حضور در دیدار برگشت دو تیم را از دست داد گفت:« داور مسابقه به من کارت زرد نشان داد و من از قصد کارت نگرفتم.»

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید2011/4/7

کیتا گلش را به آبیدال هدیه کرد

سیدو کیتا از اینکه توانست در برد تیمش مقابل شاختار دونستک سهیم باشد، بسیار خوشحال است

سایت گل- سیدوکیتا، ستاره خط میانی باشگاه بارسلونا گلی که وارد دروازه شاختار دونستک نمود را به هم تیمی اش اریک آبیدال هدیه کرد.

بارسلونا در دور رفت مرحله یک چهارم پایانی لیگ قهرمانان اروپا موفق شد تا با نتیجه 1-5 شاختار دونستک را شکست دهد. سیدو کیتا یکی از گلهای تیمش را به ثمر رساند و از این بابت بسیار خوشحال است.

این ستاره مالیایی گلش را به اریک آبیدال که پس از جراحی کبدش روزهای نقاهت را پشت سر می گذارد هدیه کرد.

کیتای 31 ساله به یوفا دات کام گفت:« آبیدال دوست خیلی خوبی است و برایم مثل یک برادر است. امیدوارم که او خیلی زود به زمین چمن بازگردد. گل من در زمان حساسی از مسابقه به ثمر رسید و کلید کار زمانی بود که نتیجه نهایی را دیدیم.»

با این وجود آبیدال هنوز به دیدار مرحله نیمه نهایی فکر نمی کند:« هنوز 90 دقیقه دیگر پیش رو داریم و باید نهایت احترام را در دیدار برگشت برای شاختار قائل باشیم چون آنها تیم بسیار بسیار خطرناکی هستند.»

دیدار برگشت دو تیم شاختار و بارسلونا هفته آینده در اوکراین برگزار خواهد شد.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدBy Ghazal Ziari

2011/4/7

Masoud-Susa
07-04-2011, 15:39
:31:

--------
مثل اینکه کم کم رئالیا داره پیداشون میشه! :31:

صحبت های یک طرفدار لیورپول...!!
حسین جون!قربون سایز امضات! :blink:
مث اینکه فروم به منچستریا امتیاز ویژه میده،نه؟! :دی

nw_nk
07-04-2011, 15:49
سلام
آقای گرافیکار شما لازم نیست زیاد به نتیجه نظرسنجی مشکوک شی!:31: رئال همیشه طرفدارای بیشتر و وفادارتری نسبت به بارسایی که فقط 10-15 ساله معروف شده داره و نیازی هم به این جور نظرسنجی ها نداره.....
ممنون

ایران؟ جهان؟ با این حساب رئال باید پرطرفدارترین تیم اروپا باشه که نیست. مثل اینکه حتی خود اسپانیا هم بارسلونا محبوب تره.

charlize
07-04-2011, 16:00

یعنی آخرشی شما..
بارسا که تیم نیست اگه از طرفدارای منچستر و میلان هم بپرسید، تویه اینکه رئال جز 3 تیم برتر تاریخ فوتباله شک ندارن(البته تیم خودشون اول:31:) بعد شما که تیمت تیم نیست، میای اینطوری میگی؟!
رئال اگه تیم دهه باشه با این همه افتخار و بزرگی، پس بارسا تیم روز هم نیست!
به چیتون اینقدر مینازید؟! به این 2-3 ساله گذشته؟!
بعد خودتون رو با بزرگا مقایسه میکنید؟!

خيلي جالبه دوست من خيلي

Muhren
Luque
Platini
Conti
ahadpoolghahat
Holzenbein
Dr3amland

يكيشونم 3 پست

aro1367
hassan4470

jabarmandumi

كلا نظرسنجي جالبه

نظرسنجی که بعد هر بازی و نتیجه ای که یک تیم میگیره، تعداد رای هاش تغییر میکنه، چیش جذابیت داره؟!
رئال 4 تا میزنه، 5 نفر یهو پیداشون میشه و رای میدن به رئال! (از رئال مثال زدم تا به کسی بر نخوره)
این نظرسنجی ارزش چندانی نداره و شما هم لازم نیست خیلی جوش بزنی بخاطرش...

nw_nk
07-04-2011, 16:18
پاتریس اورا: پنالتی نبود/ من توپ را زدم

به نظر می رسید اورا در دیدار شب گذشته مقابل چلسی در آخرین دقایق بازی روی هافبک حریف مرتکب خطای پنالتی شده اما آلبرتو اندیانو ماینکو، داور اسپانیایی دیدار، دستور به ادامه کار داد

سایت گل- پاتریس اورا، مدافع منچستریونایتد، اعلام کرد داور دیدار شب گذشته تیمش مقابل چلسی با اعلام نکردن پنالتی به خاطر درگیری او و رامیرز، تصمیم درستی گرفت.

به نظر می رسید اورا در دیدار شب گذشته مقابل چلسی در آخرین دقایق بازی روی هافبک حریف مرتکب خطای پنالتی شده اما آلبرتو اندیانو ماینکو، داور اسپانیایی دیدار، دستور به ادامه کار داد.

مدافع فرانسوی شیاطین سرخ که در صورت اعلام پنالتی باید از بازی اخراج می شد، تاکید کرد از تصمیم داور متعجب نشده است زیرا توپ را زده بود.

او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" صادقانه بگویم انتظار نداشتم داور پنالتی اعلام کند. من برای توپ رفتم و می توانستید ببینید که من توپ را زدم.

من توپ را زدم و بعد به بازیکن حریف برخورد کردم. اصلا در مورد اینکه مرتکب خطای پنالتی شده باشم، نگران نبودم. "

پیروزی منچستریونایتد در این دیدار، اولین برد آنها در استمفورد بریج از سال 2002 بود و منچستریونایتد را به کسب سه گانه در این فصل امیدوار کرد.

" وین بازیکن باکیفیتی است. ما به او اکنون بیش از آغاز فصل نیاز داریم. اکنون مهمترین مقطع فصل برای منچستریونایتد است به همین دلیل نیاز داریم که بازیکنان کلیدی مان در اوج باشند.

بسیار خوشحالم که سرانجام توانستیم در استمفورد بریج به پیروزی برسیم. من هرگز در این ورزشگاه به پیروزی نرسید بودم و خوشحالم که سرانجام این اتفاق رخ داد.

اگر بتوانیم به سه گانه دست پیدا کنیم، خوشحال ترین فرد دنیا خواهم شد اما در حال حاضر به آن فکر نمی کنم. هر دیدار برای ما مانند فینال است و می خواهیم در همه دیدارها به پیروزی برسیم."

By Behnam Jafarzadeh

2011/4/7

جان تری: پنالتی کاملا واضح بود

کاپیتان چلسی گفت اگر بخواهد در مورد تصمیم داور در مورد نگرفتن پنالتی در دیدار شب گذشته مقابل منچستریونایتد صادقانه صحبت کند، از سوی یوفا با محرومیت مواجه خواهد شد

سایت گل- جان تری، کاپیتان چلسی، گفت اگر بخواهد در مورد تصمیم داور در مورد نگرفتن پنالتی در دیدار شب گذشته مقابل منچستریونایتد صادقانه صحبت کند، از سوی یوفا با محرومیت مواجه خواهد شد.

در دیدار شب گذشته آبی ها مقابل منچستریونایتد در حالی که بازی با نتیجه 1-0 به سود شاگردان فرگوسن ادامه داشت، رامیرز، هافبک چلسی، توسط اورا در آخرین دقایق بازی در درون محوطه جریمه سرنگون شد اما داور پنالتی اعلام نکرد.

جان تری معتقد است آن صحنه یک پنالتی واضح بود اما اعلام کرد به دلیل ترس از محروم شدن توسط یوفا چیزهایی که در ذهن دارد را بازگو نمی کند.

او گفت:" کاملا واضح بود. حتی از وسط زمین هم مشخص بود رامیرز سرنگون شده است. بعد از بازی ما آن صحنه را بارها دیدیم.

فکر می کنم آنچه بیش از همه بازیکنان را ناراحت می کند این است که نمی توانند در این مورد صحبت کنند. زیرا ممکن است با محرومیت مواجه شویم. متاسفم که نمی توانم در مورد این مسئله بیشتر صحبت کنم اما پنالتی کاملا واضح بود.

ما انتظار داشتیم در این دیدار خانگی نمایش بهتری داشته باشیم اما ما از این کیفیت برخورداریم که در خانه آنها پیروز شویم. ما این کار را سال گذشته تجربه کردیم."

By Behnam Jafarzadeh

2011/4/7

satttanism
07-04-2011, 16:40
نظرسنجی که بعد هر بازی و نتیجه ای که یک تیم میگیره، تعداد رای هاش تغییر میکنه، چیش جذابیت داره؟!
رئال 4 تا میزنه، 5 نفر یهو پیداشون میشه و رای میدن به رئال! (از رئال مثال زدم تا به کسی بر نخوره)
این نظرسنجی ارزش چندانی نداره و شما هم لازم نیست خیلی جوش بزنی بخاطرش...

البته اسم روش هست

نظر سنجی

در آخر کار هم به کسایی که درست پیشبینی کردن خونه و ماشین نمیدن

پس ارزش این نظرسنجی به خود کاربر ها بر میگرده

البته نظرسنجی های عمومی در انجمن ورزش یک بدی داره و اینه که اگر کسی به تیمی رای بده دیگه همه میگن طرفدار اون تیمه برای همین خود من اصلا در بیشترشون (خارجی ها) شرکت نمیکنم چون اگه شرکت کنم از فرداش هی میگن ناظر طرفدار فلانیه و پستای بهمانیا رو پاک میکنه!!

Retired User
07-04-2011, 16:56
ایران؟ جهان؟ با این حساب رئال باید پرطرفدارترین تیم اروپا باشه که نیست. مثل اینکه حتی خود اسپانیا هم بارسلونا محبوب تره.
منبع؟
از نظر شما لابد؟

البته اسم روش هست

نظر سنجی

در آخر کار هم به کسایی که درست پیشبینی کردن خونه و ماشین نمیدن

پس ارزش این نظرسنجی به خود کاربر ها بر میگرده

البته نظرسنجی های عمومی در انجمن ورزش یک بدی داره و اینه که اگر کسی به تیمی رای بده دیگه همه میگن طرفدار اون تیمه برای همین خود من اصلا در بیشترشون (خارجی ها) شرکت نمیکنم چون اگه شرکت کنم از فرداش هی میگن ناظر طرفدار فلانیه و پستای بهمانیا رو پاک میکنه!!
بستگی داره فرد به منطقش رای بده یا به تعصبش
معمولا هر چی جلوتر بریم ، به قهرمان رای بیشتری داده میشه

xmehr
07-04-2011, 17:15
منبع؟
از نظر شما لابد؟

European population: 731m Europes best-supported clubs (in millions of fans):

1. FC Barcelona 57,8
2. Real Madrid 31,3
3. Man. United 30,6
4. Chelsea 21,4
5. Bayern Munich 20,7
6. Arsenal 20,3
7. AC Milan 18,4
8. Inter 17,5
9. Liverpool 16,4
10. Juventus 13,1
11. Zenit S. Petersburg 12,6
12. CSKA Moscow 10,5
13. Spartak Moscow 9,0
14. O. Marseille 7,8
15. Ajax 7,1
16. Galatasaray 6,8
17. O. Lyon 6,6

این امار اروپا هست که چند ماه پیش اعلام شد احتیاج به منبع هم نیست یکم وقت بزار سرچ کن تو کل سایتها هم زده شده از سایت بارسلونا بگیر تا فیفا

از هر نظر هم حساب کنید بارسلونا پر طرفدارترین تیم جهان هست تو فیس بوک هم فکر کنم رتبه 1بدست اورد

حالا شما بیا بگو بارسلونا اخره ولی مهم نیست چیزی که عیان هست چه حاجت به بیان هست :40:

بای گلم :31:

Retired User
07-04-2011, 17:30

حزب باد به این میگن لول

xmehr
07-04-2011, 17:38

حزب باد به این میگن لول

پس تصدیق میکنید طرفداران شما حذب باد بودن که تیم عوض کردن ؟:13:
در ضمن شما لطفا حرفاتونو یکی کنید بعد اظهار نظر کنید
اول میگی نه بارسلونا پرطرفدارترین نیست و منبع میخوای بعد خودتون میاین امار و ارقام میزارید just lol

بحث با شما فایده ای ندارد :d

good luck

Retired User
07-04-2011, 17:41
پس تصدیق میکنید طرفداران شما حذب باد بودن که تیم عوض کردن ؟:13:
الان طرفدار بارسان البته
با موفقیت احتمالی رئال با مو دوباره وضعیت فرق میکنه ( متاسفانه لول )
-------

در ضمن شما لطفا حرفاتونو یکی کنید بعد اظهار نظر کنید
اول میگی نه بارسلونا پرطرفدارترین نیسن و منبع میخوای بعد خودتون میاین امار و ارقام میزارید

بحث با شما فایده ای ندارد :dمن آمار رو قبول کردم و خودم تصدیقش میکنم
مشکلی نداره به نظرم
----
قبلا هم ثابت شده بحث با کی فایده نداره
پستهای مخاطب شما رو هم دیدیم

-------
پ.ن:الان تاپیک قفل میشه لول

fr0st
07-04-2011, 17:50
الان طرفدار بارسان البته
با موفقیت احتمالی رئال با مو دوباره وضعیت فرق میکنه ( متاسفانه لول )
-------

من آمار رو قبول کردم و خودم تصدیقش میکنم
مشکلی نداره به نظرم
----
قبلا هم ثابت شده بحث با کی فایده نداره
پستهای مخاطب شما رو هم دیدیم

-------
پ.ن:الان تاپیک قفل میشه لول

کشته مرده این اعتماد به نفس هستم :دی
شما ۶ تا ۵ تا نخورین نمیخواد از موفقیت احتمالی‌ صحبت کنین :دی

pcforlife
07-04-2011, 17:58
همیشه هم این عبارتی که گفتی صدق نمی کنه! نمونش این تاپیک:

چیزی که به نظرم واضحه اینه که چون اکثرمون (خود من در درجه اول) امیدواریم تیم مورد علاقه خودمون قهرمان بشه، به تیممون رای میدیم...
شاید اگه شاختار هم طرفدارای زیادی (حتی در عین قوی و مطرح نبودن) داشت، شاید پیش بینی به سود شاختار بود!:20:
میخوام بگم کمن افرادی مثل سروش که به سوال بیشتر از جواب سوال دقت می کنن!:31:

nw_nk
07-04-2011, 18:00
منبع؟
از نظر شما لابد؟

بستگی داره فرد به منطقش رای بده یا به تعصبش

...
حزب باد به این میگن لول

آنالیز و نظرسنجی های بزرگ

مثل

Europe‘s Top
1. FC Barcelona 57.8 mill
2. Real Madrid CF 31.3 mill
3. Manchester United FC 30.6 mill
...

و برای اینکه نوشته های گمراه کننده نداشته باشیم یادآوری کنم:

- بارسا قبل از 2008-2009 هم طرفدار بیشتری نسبت به رئال داشته.
- رئال داره همین مقدار محبوبیت اش رو هم از دست میده.

آمار شبکه های اجتماعی

مثل

که فکر کنم بارسلونا و منچستر یونایتد صدر هستن.

نظر شما و منبع اگر غیر از اینه؟

حالا رئالی ها که بقول شما حزب باد از آب در اومدن. تا ببینیم سال های آینده هواداران تیمای دیگه هم اینطور هستن یا نه.

kasra_khan2003
07-04-2011, 18:27
گرت بیل هنوز هم امیدوار به صعود...

اختصاصی انجمن هواداران رئال مادرید در ایران :

گرت بیل ستاره ی باشگاه تاتنهام معتقد است که آن ها توان این را دارند که یکی از تاریخی ترین بازگشت ها را مقابل رئال مادرید انجام دهند...

برد قاطعانه ی رئال مادرید در مقابل تاتنهام هم نتوانسته است امید های گرت بیل ستاره ی این تیم انگلیسی را از بین ببرد.

گرت بیل 21 ساله عنوان کرد که آن ها میتوانند یک بازگشت تاریخی را در مقابل رئال مادرید انجام بدهند:

"باید بهترین بازی عمر خود را بازی کنیم، بهترین بازیکن های رئال مادرید را از بازی خارج کنیم و گل به ثمر برسانیم. میدانم که کار بسیار سختی است اما باز هم هم امیدی وجود دارد.در بازی دوم نمیگذاریم که آن ها دوباره ما را مثل بازی رفت شکست دهند، امیدوارم که ببریم و باز هم امیدوارم که این برد برای صعود ما کافی باشد.در فوتبال هر چیزی ممکن است و ما منتظر رئال مادرید هستیم."

گرت بیل در مورد ناتوانی تاتنهام در پیروزی هم گفت:

"از بعد از بازی میلان به بعد پیروز نشده ایم، باید خودمان را پیدا کنیم و به باقی فصل فکر کنیم.هنوز هم در لیگ در رده ی 4ــم هستیم و حتی میتوانیم به رده های بالاتر برسیم. باید به راه خود ادامه دهیم، هنوز بازی برگشت رئال مادرید و لیگ برتر را در اختیار داریم.تیم جوانی هستیم و از اینگونه بازی ها تجربه کسب میکنیم."

alliniran
07-04-2011, 18:45
در این که بارسا پرطرفدار ترین تیم دنیاست هیچ شکی نیست و نمیشه روش بحث کرد و خیلی ها به دلایل غیر فوتبالی طرفدار بارسا هستند که خوب دلایلش پیداست مهمترینش هم به نظر من کمکی هست که بارسا به سازمان حمایت از کودکان سازمان ملل متحد میکنه

About 46,700,000 results (0.27 seconds)

About 8,570,000 results

shutdown
07-04-2011, 18:59
دوستان عزیز نتونستم تبریک بگم....منچستری های گل و بارسایی های 2اتیشه فروم:31:به همتون تبریک میگم....
چلسی دیشب بهتر بازی کرد اما این امر طبیعی بود و نباید امر طبیعی رو بهش نازید....طبیعی از این نظر که تو خونه چلسی بود و چلسی عقب بود و نیاز به برد داشت.....اورا هم کاملا خطاش پنالتی بود و هیچ شکی نیست...اما به یاد داشته باشید که 3بازی اخیر چلسی و یونایتد در لیگ برتر نتایج داوری عامل باخت بوده...اما اون موقع که به ضررمون بود و الان که به سودمونه گفتم که اشتباهات جزیی از بازی هست و باید باهاش کنار بیایم.....و در گل بازم تبریک....we are going to wembly:31:

hitman908
07-04-2011, 19:17
خیلی جالبه 6 نفر از کاربرانی که به رئال رای دادن بن شدن:38:

Sepehr2010
07-04-2011, 19:21
همینطور که طرفدارای اینتر بعد از قهرمانی سال قبل تقریبا 2 برابر شدن طرفداران رئال هم به امید خدا بعد از قهرمانی های متعدد افزایش محسوسی پیدا خواهند کرد/تعدادی زیادی طرفدارای بارسا از سال 2005 که این تیم به رهبری رایکارد اوج گرفت به سمت این تیم اومدن/که نشون میده تیمی که خوب بازی کنه و جام بگیره مردم میرن به سمتش/انشالا رئال هم با مورینیو تو این 4 سال اینقدر موفقیت کسب کنه و بازی زیبا مثل بازی تاتنهام ارائه بده که دوباره مردم به سمت پادشاه چمپیونزلیگ بیان/با تشکر.

nw_nk
07-04-2011, 20:25
میگم این نویسنده فارسی گل که دفاع ناقص بارسا برابر آرسنال رو نقد می کرد چی شد؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قصد نوشتن مقاله اینتر شالکه نداره؟ به بایرن اینتر هم راضی هستیم.

مهریار

nw_nk
07-04-2011, 20:28
رالف رانگنیک: میلان راه شکست دادن اینتر را به ما نشان داد

شالکه سه شنبه شب در دیدار رفت مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان اروپا به مصاف اینتر رفت و توانست نرآتزوری را در سن سیرو با نتیجه 5-2 به پیروزی برسد

سایت گل- رالف رانگنیک، سرمربی شالکه، اعلام کرد میلان شرایط پیروزی پرگل تیمش مقابل اینتر را فراهم کرد.
شالکه سه شنبه شب در دیدار رفت مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان اروپا به مصاف اینتر رفت و توانست نرآتزوری را در سن سیرو با نتیجه 5-2 به پیروزی برسد.

رانگنیک تایید کرد که با دیدن دربی شنبه شب دلا مادونینا و پیروزی 3-0 میلان مقابل اینتر، نکات زیادی در مورد شکست دادن اینتر یاد گرفته است.

او در مورد کوریه ره دلو اسپورت گفت:" من دربی میلان را به خوبی تماشا کردم و متوجه شدم که اینتر نمی تواند در خط میانی فشار زیادی وارد کند و فضای زیادی در اختیار میلان قرار می دادند.

آنها در مقابل بازیکنان سریعی مانند پاتو آسیب پذیر بودند و اجازه می دادند میلان کنترل بازی را در اختیار بگیرد. من از بازیکنانم خواستم بهترین بازی شان را به نمایش بگذارند و از این مسئله استفاده کردیم.

انتخاب های تهاجمی من جواب داد."

شالکه که در رده دهم بوندس لیگا قرار دارد این هفته مقابل وولفسبورگ قرار خواهد گرفت و چهارشنبه شب در دیدار برگشت میزبان اینتر خواهد بود.

By Behnam Jafarzadeh

2011/4/7

ردنپ: اخراج کراچ تقصیر بازیکنان رئال بود

مربی تاتنهام گفت که مردان ژوزه مورینیو کاری کردند که این مهاجم اخراج شود.

سایت گل – هری ردنپ، مربی تاتنهام بازیکنان رئال مادرید را متهم ساخت که عمدا کاری کردند که پیتر کراچ اخراج شود.

این مهاجم بلندقامت در همان 15 دقیقه ابتدایی دیدار با رئال دو اخطار گرفت و اخراج شد و تاتنهام در نهایت چهار بر صفر باخت.

در هر حال، ردنپ حس می‌کند که تیم میزبان روی تصمیم داور اثر گذاشت.

او گفت: «آنها کاری کردند که مطمئن شوند او اخراج شود.

هنگامی که این اتفاق روی داد، همه آنها به دنبال داور بودند و واکنش‌هایی اغراق‌شده داشتند. بازیکنشان هم داشت به خود می‌پیچید.»

مربی تاتنهام همچنین گفت احساس بدی نسبت به کراچ ندارد: «کراچی اشتباه کرد و هیچ فردی پشیمان‌تر از خود او نیست.

او در طول این سال‌ها برای من عالی کار کرده. او یک اشتباه کرد. این اتفاقات روی می‌دهند.»

2011/4/7

xmehr
07-04-2011, 20:53
میگم این نویسنده فارسی گل که دفاع ناقص بارسا برابر آرسنال رو نقد می کرد چی شد؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قصد نوشتن مقاله اینتر شالکه نداره؟ به بایرن اینتر هم راضی هستیم.

مهریار

ایشون بعد از اون نتیجه این پست رو در فروم مورد علاقشون دادند:31:

Mehryar

خوب چند دقیقه بعد از باخت نباید حرفی بزنیم.. بحث های فنی بماند واسه فردا یا نصف شب! اما این پست واسه الان:

GRANDE INTER

You will 'never' walk aloneوکماکان افتابی نشدن :ی

منم منتظر بحث فنی ایشون هستم :31:

H A M A S
07-04-2011, 21:21
آفرین بر توی ای مرد راستگو:31:

smallfrank
07-04-2011, 22:23
به نظر من علاوه بر پلاتینی و داور , شکیرا هم به عوامل برد بارسلونا پیوست.:31::27::27:

fr0st
07-04-2011, 22:35
به نظر من علاوه بر پلاتینی و داور , شکیرا هم به عوامل برد بارسلونا پیوست.:31::27::27:

بان کی‌ مون رو فراموش کردید :دی تکرار نشود! :دی

A.N.A.P
07-04-2011, 23:44
آره خداییش پیکه رو جو گرفته ! ولی میگن شکیرا 34 سالشه ولی پیکه 24 سال !:31:

fr0st
07-04-2011, 23:51

پیکه هم ماجرای عشقیش باعث شده در دفاع گند بزنه( بخاطر عدم تمرکز)[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در عوض واسه نشون دادن عدد 2 با انگشتاش انگیزه شدیدتری واسه گل زدن پیدا کرده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ پیكه متولد 2/2/1987 و شكیرا متولد 2/2/1977 است]

گرافيكار
08-04-2011, 00:11
یعنی آخرشی شما..

آرزوم اينه كه يه روز اولش باشم.....

بارسا که تیم نیست
خب من در جواب اين جمله چي بايد بگم
تنها چيزي كه ميشه گفت اينه كه
نظر شما محترمه

اگه از طرفدارای منچستر و میلان هم بپرسید، تویه اینکه رئال جز 3 تیم برتر تاریخ فوتباله شک ندارن(البته تیم خودشون اول:31:)
بر چه اساس منچستر و ميلان رو مثال زدين
و برچه اساس طرفداراي اين سه تيم بايد خودشون رو جزء سه تيم اول بدونن
فكر نميكنيد بايد يه نگاه هم به افتخارات ليورپول و بايرن بندازين و اينا رو هم جزء ليست قرار بدين
البته اگه اينا رو به عنوان تيم قبول داريد

بعد شما که تیمت تیم نیست، میای اینطوری میگی؟!
تكليف بارسا رو كه در همون جمله دوم روشن كردين

رئال اگه تیم دهه باشه با این همه افتخار و بزرگی، پس بارسا تیم روز هم نیست!
نميتونيد انكار كنيد كه رئال درصد زيادي از افتخاراتش رو در يكي دو دهه ابتدايي قرن بيست به دست آورده
البته عذر ميخوام فكر ميكنم شما ميتونيد انكار كنيد

به چیتون اینقدر مینازید؟! به این 2-3 ساله گذشته؟!
بعد خودتون رو با بزرگا مقایسه میکنید؟!
واقعا بارسا همين دو سه ساله؟
شما از اول پستتون تا آخرش بارسا رو از بين بزرگان حذف كردين و البته كلا تيم بودن بارسا رو زير سوال بردين
من به خودم اجازه نميدم به شما بگم غير منطقي پست دادين
اما يه نقل قول ميكنم از كتاب آسيب شناسي رفتار روزمره نوشته فرويد:
واكنش حذفي و ناديده گرفتن مشهود در زنجيره جملات نشان دهنده عدم يا كمرنگ شدن منطق و ناتواني در يافتن دلايل مناسب است

البته اسم روش هست

نظر سنجی

مگه اشكالي داره كه همه بگن فلاني طرفدار فلان تيمه؟
كلا مگه ايرادي داره در يك نظرسنجي آدم نظرش رو بگه؟
مگه مدير يا ناظر هر جايي خودش حق طرفداري از چيزي رو نداره؟
كلا به نظر من توي دنياي فوتبال حتي اشكالي نداره كه يه داور قلبا يه تيم رو دوست داشته باشه
اگر علاقه به تيمي جلوي قضاوت درست رو نگيره هيچ مشكلي ايجاد نميشه

گرافيكار
08-04-2011, 00:17

10سال اختلاف سني كه چيزي نيست
انشاالله به پاي هم بسوزن و بسازن كه البته به همين دليل در كنار هم پير ميشن:31:

اما جداي از شوخي تغيير روحيه اين جوون واقعا مشخصه
خيلي براش خوشحالم كه خوشحاله

Sepehr2010
08-04-2011, 00:36
10سال اختلاف سني كه چيزي نيست
انشاالله به پاي هم بسوزن و بسازن كه البته به همين دليل در كنار هم پير ميشن:31:

اما جداي از شوخي تغيير روحيه اين جوون واقعا مشخصه
خيلي براش خوشحالم كه خوشحاله

انشاالله ولی یه موردی: الان جوونن بزار حال کنن/ولی وقتی پیکه 45 سالش شد زنش میشه 55 ساله.دی:/اونوقته که هر شب میره ........(خودتون میدونید دیگه نگم بهتره):دی

charlize
08-04-2011, 01:08
بر چه اساس منچستر و ميلان رو مثال زدين
و برچه اساس طرفداراي اين سه تيم بايد خودشون رو جزء سه تيم اول بدونن
فكر نميكنيد بايد يه نگاه هم به افتخارات ليورپول و بايرن بندازين و اينا رو هم جزء ليست قرار بدين
البته اگه اينا رو به عنوان تيم قبول داريد
اصل قضیه رو ول کردید و از بایرن و لیورپول مثال میزنید؟!
اگه از لیورپول اسم نبردم، به این خاطر بود که فراموش کرده بودم...
اما اصل موضوع اینه که بدون شک، اسمی از بارسا نمیتونید بیارید کنار این بزرگان..
من از منچستر یا میلان خوشم نمیاد اما حقیقت رو نمیتونم که انکار کنم(من یکی که خودم رو نمیتونم گول بزنم برعکس شما) و قبول دارم این تیمها هم خیلی بزرگ هستن و شاید در بعضی دهه ها، خیلی بهتر از رئال..

نميتونيد انكار كنيد كه رئال درصد زيادي از افتخاراتش رو در يكي دو دهه ابتدايي قرن بيست به دست آورده
البته عذر ميخوام فكر ميكنم شما ميتونيد انكار كنيد
+
واقعا بارسا همين دو سه ساله؟
شما از اول پستتون تا آخرش بارسا رو از بين بزرگان حذف كردين و البته كلا تيم بودن بارسا رو زير سوال بردين

برادر من چطور اینها رو شما میگید؟؟ اول اینکه مگه تویه دو دهه ابتدایی قرن بیستم، فوتبالی درست و حسابی داشتیم؟! خود لالیگا تغریبا از دهه سوم قرن بیستم آغاز شد...یا لیگ قهرمانان از دهه 50...
بعد اینکه این بارسا طی 10 سال اخیر، چندتا جام گرفته؟؟ 13 تا..
رئال چند تا گرفته؟! 1-2 تا؟! نخیر عزیز..رئال هم 10 تا جام گرفته...
تفاوت چقدره بین بهترین بارسای تاریخ با رئالی که حتی خود هواداراش میدونن تویه افت به سر میبره(بدلیل نداشتن ثبات)...؟؟
نکته ای که درباره تیم هایی مثل رئال، منچستر، میلان و لیورپول هست، اینه که این تیم ها، برای چند سال نیستن..بلکه در تمام طول دوران قدمتشون، مدعی بودن و هستن و خواهند بود...چیزی که بدون شک در مورد بارسا صدق نمیکنه...

من به خودم اجازه نميدم به شما بگم غير منطقي پست دادين
اما يه نقل قول ميكنم از كتاب آسيب شناسي رفتار روزمره نوشته فرويد:
واكنش حذفي و ناديده گرفتن مشهود در زنجيره جملات نشان دهنده عدم يا كمرنگ شدن منطق و ناتواني در يافتن دلايل مناسب است
شما هم تا کم میاری، برو از کتاب های روانشناسی|آسیب شناسی که خوندی، جمله بیار!
الکی با کلمات بازی کنیم تا...

xmehr
08-04-2011, 02:39
من از منچستر یا میلان خوشم نمیاد اما حقیقت رو نمیتونم که انکار کنم(من یکی که خودم رو نمیتونم گول بزنم برعکس شما) و قبول دارم این تیمها هم خیلی بزرگ هستن و شاید در بعضی دهه ها، خیلی بهتر از رئال..

.

خوب همه منچستر باشگاه بزرگی میدونیم ولی از این حرف شما این نتیجه گرفته میشود!

یعنی منچستر بزرگ هست و بارسا جلوش هیچ حرفی برا گفتن نداره

اطلاعات شما در باب فوتبالی زیره خط فقره :ی

منچستر تیم بزرگیه و بارسلونا هم بزرگه شک نکنید ولی چرا شما نمیتوانی بزرگی بارسا را ببینی اینم ثمره نتایج اخیره که تحمل و تابشو نداشتید

نگاه میکنیم به افتخارات منچستر و بارسلونا البته فقط لیگ و جام حذفی و اروپا مدنظر هست

افتخارات منچستر

لیگ دسته اول و لیگ برتر/:: ۰۸-۱۹۰۷، ۱۱-۱۹۱۰، ۵۲-۱۹۵۱، ۵۶-۱۹۵۵، ۵۷-۱۹۵۶، ۶۵-۱۹۵۵، ۶۷-۱۹۶۶، ۹۳-۱۹۹۲، ۹۴-۱۹۹۳، ۹۶-۱۹۹۵، ۹۷-۱۹۹۶، ۹۹-۱۹۹۸، ۲۰۰۰-۱۹۹۹، ۰۱-۲۰۰۰، ۰۳-۲۰۰۲، ۰۷-۲۰۰۶، ۰۸-۲۰۰۷، ۰۹-۲۰۰۸ = 18 قهرمانی
جام حذفی فوتبال انگلیس/: ۹۲-۱۹۹۱, ۰۶-۲۰۰۵, ۰۹-۲۰۰۸, ۱۰-۲۰۰۹ = 4 قهرمانی

اروپایی
لیگ قهرمانان اروپا/: ۶۸-۱۹۶۷، ۹۹-۱۹۹۸, ۰۸-۲۰۰۷
جام در جام اروپا/: ۹۱-۱۹۹۰
سوپرجام اروپا: ۱۹۹۱
جهانی
جام بین‌قاره‌ای/: ۱۹۹۹جام باشگاه‌های جهان : ۲۰۰۸

-----------------------------

افتخارات بارسلونا

لالیگا

قهرمانی (۲۰): ۱۹۲۸-۱۹۲۹، ۱۹۴۴-۱۹۴۵، ۱۹۴۷-۱۹۴۸، ۱۹۴۸-۱۹۴۹، ۱۹۵۱-۱۹۵۲، ۱۹۵۲-۱۹۵۳، ۱۹۵۸-۱۹۵۹، ۱۹۵۹-۱۹۶۰، ۱۹۷۳-۱۹۷۴، ۱۹۸۴-۱۹۸۵، ۱۹۹۰-۱۹۹۱، ۱۹۹۱-۱۹۹۲، ۱۹۹۲-۱۹۹۳، ۱۹۹۳-۱۹۹۴، ۱۹۹۷-۱۹۹۸، ۱۹۹۸-۱۹۹۹، ۲۰۰۴-۲۰۰۵، ۲۰۰۵-۲۰۰۶، ۲۰۰۸-۲۰۰۹، ۲۰۰۹-۲۰۱۰. =20 قهرمانی

کوپا دل ری

قهرمانی (۲۵): ۱۹۰۹-۱۹۱۰، ۱۹۱۱-۱۹۱۲، ۱۹۱۲-۱۹۱۳، ۱۹۱۹-۱۹۲۰، ۱۹۲۱-۱۹۲۲، ۱۹۲۴-۱۹۲۵، ۱۹۲۵-۱۹۲۶، ۱۹۲۷-۱۹۲۸، ۱۹۴۱-۱۹۴۲، ۱۹۵۰-۱۹۵۱، ۱۹۵۱-۱۹۵۲، ۱۹۵۲-۱۹۵۳، ۱۹۵۶-۱۹۵۷، ۱۹۵۸-۱۹۵۹، ۱۹۶۲-۱۹۶۳، ۱۹۶۷-۱۹۶۸، ۱۹۷۰-۱۹۷۱، ۱۹۷۷-۱۹۷۸، ۱۹۸۰-۱۹۸۱، ۱۹۸۲-۱۹۸۳، ۱۹۸۷-۱۹۸۸، ۱۹۸۹-۱۹۹۰، ۱۹۹۶-۱۹۹۷، ۱۹۹۷-۱۹۹۸، ۲۰۰۸-۲۰۰۹.
نایب قهرمانی (۹): ۱۹۰۲-۱۹۰۳، ۱۹۱۸-۱۹۱۹، ۱۹۳۱-۱۹۳۲، ۱۹۳۵-۱۹۳۶، ۱۹۵۳-۱۹۵۴، ۱۹۷۳-۱۹۷۴، ۱۹۸۳-۱۹۸۴، ۱۹۸۵-۱۹۸۶، ۱۹۹۵-۱۹۹۶. = 25 قهرمانی

قهرمانی لیگ قهرمانان (۳): ۱۹۹۱-۱۹۹۲، ۲۰۰۵-۲۰۰۶، ۲۰۰۸-۲۰۰۹.
نایب قهرمانی (۳): ۱۹۶۰-۱۹۶۱، ۱۹۸۵-۱۹۸۶، ۱۹۹۳-۱۹۹۴.

و دیگر جام های اروپا

UEFA Cup Winners' Cup

Winners (4)

UEFA Super Cup

Winners (3)

FIFA Club World

Winners:1

حالا اگر بدون حس بد میتوانی ببین ایا بارسلونا هم باشگاه بزرگی هست یا نه؟ جاماش بیشتر هست یا نه :ی چطور منچستر بزرگ هست بارسلونا کوچیک just lol منطق منطق زیباییست البته این پستم دادم که رو هوا حرف زدن ساده هست ولی با دلیل این حرفها اثرشون از بین میرن:11:

پ ن : لطفا نتایج 5-0 و 6-2 و این 5-6 بازی اخیر نادیده بگیرید که تو منطق شما اثر منفی نزارد :40:

تفاوت چقدره بین بهترین بارسای تاریخ با رئالی که حتی خود هواداراش میدونن تویه افت به سر میبره(بدلیل نداشتن ثبات)...؟؟تا همین الان اختلاف از عرش هست تا فرش حالا شاید در اینده جاها عوض شه ولی تو همین مدت تفاوت ها مشهوده البته بازی های روبرو و مانیتا تازه مدنظر قرار نمیدیم !^^

نکته ای که درباره تیم هایی مثل رئال، منچستر، میلان و لیورپول هست، اینه که این تیم ها، برای چند سال نیستن..بلکه در تمام طول دوران قدمتشون، مدعی بودن و هستن و خواهند بود...چیزی که بدون شک در مورد بارسا صدق نمیکنه...
باز قسمتهای بالای پستمو با دقت مطالعه کنید واگر واقع بین باشید به این نکته میرسید که یک بحث اشتباه شروع کردین ولی ....

در اخر شما فرض کن بارسلونا کوچیکه این منطق شماست و نمیشه عوضش کرد :ی
دوستان قضاوت میکنند که کدام حرف بر پایه اساس هست و کدام بی اساس ^^

یا حق

charlize
08-04-2011, 03:04
طلاعات شما در باب فوتبالی زیره خط فقره :ی

منچستر تیم بزرگیه و بارسلونا هم بزرگه شک نکنید ولی چرا شما نمیتوانی بزرگی بارسا را ببینی اینم ثمره نتایج اخیره که تحمل و تابشو نداشتید
من اطلاعات فوتبالیم در حد هویج..
اما همین یه جمله قرمز شما و اون قسمت بولد شده(که مشخصا اصل حرف شماست)، سطح نگاهتون رو نشون میده...
طرفداری که 2-3 ساله فوتبال رو دنبال میکنه...

واگر واقع بین باشید به این نکته میرسید که یک بحث اشتباه شروع کردین
آره بخدا...
الکی دارم تایپ میکنم و وقت خودم رو میگیرم(الان، میتونستم یه فیلمی چیزی ببینم)
من میگم بهترین بارسا تاریخ تویه این 10 ساله، 13 تا جام گرفته و رئال افت کرده 10 تا و چندان اینا متفاوت نیستن باهم...
بعد شما میای رو هوا، عرش و فرش میکنی...
+
اکثر دوستان به این نتیجه رسیدن که بحث با شما بی فایدس اما من هر بار، میگم شاید این دفعه یه تغییری شکل بگیره و میام الکی بحث میکنم باهاتون اما...
++
دوستان رئالی، اگه من دیگه بحثی کردم با عزیزان با اطلاعات بارسایی، خواهشا یه تذکر خیلی جدی بهم بدید! (حتی اگه لازم شد، از اعمال خشونت آمیز استفاده کنید!:31:)

xmehr
08-04-2011, 03:09
اما همین یه جمله قرمز شما و اون قسمت بولد شده(که مشخصا اصل حرف شماست)، سطح نگاهتون رو نشون میده...
طرفداری که 2-3 ساله فوتبال رو دنبال میکنه...

آره بخدا...
من میگم بهترین بارسا تاریخ تویه این 10 ساله، 13 تا جام گرفته و رئال افت کرده 10 تا و چندان اینا متفاوت نیستن باهم...
+
اکثر دوستان به این نتیجه رسیدن که بحث با شما بی فایدس اما من هر بار، میگم شاید این دفعه یه تغییری شکل بگیره و میام الکی بحث میکنم باهاتون اما...
++
دوستان رئالی، اگه من دیگه بحثی کردم با عزیزان با اطلاعات بارسایی، خواهشا یه تذکر خیلی جدی بهم بدید! (حتی اگه لازم شد، از اعمال خشونت آمیز استفاده کنید!:31:)

پست بالا دقیق و با دقت بخونید:blink:
در اینجا هم میتوانی با ارامش مطالعه کنید

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمشکل شما اینه خودتم نمیدونی چی میگی:11:
اصلا سریع میخوای بحث به حاشیه بکشونی
اول میگی بارسا کوچیکه منچستر بزرگ بهت ثابت کردم که اینطور نیست و بارسلونا هم بزرگه تا دیدی حرف بی اساس زدی با شلوغ کاری بحث به بیراهه میکشی
بحث با شما بی فایده هست:40:

fr0st
08-04-2011, 03:21
من از منچستر یا میلان خوشم نمیاد اما حقیقت رو نمیتونم که انکار کنم

فقدان اطلاعات! حالا کی‌ طرفدار ۲ یا ۳ ساله هست؟ :دی یک بار دیگه پست بالا رو در آرامش مطالعه کن

)
خوب این قبول :دی حالا تیم بارسا به نظرتون میتونه جزو بزرگان محسوب بشه؟ ‌ای کسی‌ که شما میزان سنجش بزرگان هستید؟ :دی

افسانه توشیشان
کاملا به نسبت شرایط میتونه بهترین آپشن برای دیدن باشه (البته مثل همون شخصیتش میتونین رویا پردازی کنین و بارسا رو مانیتایی کنید) :دی

دوستان رئالی، اگه من دیگه بحثی کردم با عزیزان با اطلاعات بارسایی، خواهشا یه تذکر خیلی جدی بهم بدید! (حتی اگه لازم شد، از اعمال خشونت آمیز استفاده کنید![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دوستان می‌تونن از شوک‌های اکبر اوتی هم استفاده کنن :دی

nw_nk
08-04-2011, 03:38

برادر من چطور اینها رو شما میگید؟؟ اول اینکه مگه تویه دو دهه ابتدایی قرن بیستم، فوتبالی درست و حسابی داشتیم؟! خود لالیگا تغریبا از دهه سوم قرن بیستم آغاز شد...یا لیگ قهرمانان از دهه 50...
بعد اینکه این بارسا طی 10 سال اخیر، چندتا جام گرفته؟؟ 13 تا..
رئال چند تا گرفته؟! 1-2 تا؟! نخیر عزیز..رئال هم 10 تا جام گرفته...
تفاوت چقدره بین بهترین بارسای تاریخ با رئالی که حتی خود هواداراش میدونن تویه افت به سر میبره(بدلیل نداشتن ثبات)...؟؟

شما هم تا کم میاری، برو از کتاب های روانشناسی|آسیب شناسی که خوندی، جمله بیار!
الکی با کلمات بازی کنیم تا...

احمد جان داری جدی می نویسی؟ چطور یونایتد بزرگه و بارسا کوچک؟! لیورپول الان مدعی چیه؟ رئالی که هفت سال یک چهارم نهایی اروپا رو ندیده همیشه چی بوده؟

اینکه چندمین بارسلونای تاریخه رو اجازه بده هوادارا نظر بدن. علاقه داری بگو چندمین تیم تاریخه؟ :31: ژابی آلونزو که یادمه گفت بهترین تیم 20 سال اخیر. برای نمونه بهتر از رئال دل بوسکه و کهکشانی ها.

Stream
08-04-2011, 05:49

متاسفانه شما اشتباه می کنید، بارسای 10 سال اخیر بهترین بارسای تاریخ نیست. اتفاقا اوایل همین دهه اصلا سالهای خوبی برای بارسا نبوده. بارسای 3 سال اخیر بهترین بارسای تاریخه، که توی این سه سال تا حالا تمام ال کلاسیکو ها رو برده، 17 گل به رئال زده در مقابل فقط 2 گل خورده. توی این مدت هم در تک تک جام هایی که شرکت کرده بالاتر از رئال بوده، رئال هم هیچ جامی رو برنده نشده. رئال هم دوران موفقی داشته که در اون بارسا موفق نبوده، نه این ارزش اون رو کم می کنه نه اون ارزش این رو کم می کنه... نمی دونم شما قصد ثابت کردن چی رو دارید! تفاوت رئال و بارسای این 3 سال عرش و فرش بوده، همونطور که اگه تاریخ رو نبش قبر کنید زمانی رو پیدا می کنید که همچین تفاوتی به نفع رئال بوده باشه.

شاید سال 2017-2018 بتونید بگید بهترین بارسای تاریخ بارسای 10 سال اخیره، و قطعا اگه بارسای اون زمان بهترین بارسای تاریخ باشه نسبت جام هایی که دو تیم برنده شدن 13/10 نیست. باید صبر کنیم و ببینیم.

نکته ای که درباره تیم هایی مثل رئال، منچستر، میلان و لیورپول هست، اینه که این تیم ها، برای چند سال نیستن..بلکه در تمام طول دوران قدمتشون، مدعی بودن و هستن و خواهند بود...چیزی که بدون شک در مورد بارسا صدق نمیکنه...یادمون نره هشت قهرمانی از نه قهرمانی رئال در اروپا طی بازه های زمانی پیوسته بدست اومده. 5 قهرمانی طی 5 سال متوالی (56-60) و 3 قهرمانی طی 5 سال متوالی (98 تا 2002) . ادعایی درباره بارسا نیست ولی رئال همچین در طول دوران قدمتش مدعی نبوده وقتی مثلا در 32 سال فقط یکبار به فینال اروپا می رسه (اونو هم قهرمان نمیشه). لیورپول و منچستر هم همینطور.

+

من شخصا به نبش قبر تاریخ علاقه ای ندارم، از آخرین تیم رئال که فینالیست اروپا بود فقط یک بازیکن (کاسیاس) در تیم مونده، در حالی که بارسای فعلی تقریبا تک تکشون سابقه همچین چیزی رو دارن. من تیم بارسای فعلی رو بسیار پرافتخارتر از رئال می دونم، نبش قبر کردن تاریخ برای خاطرات همون افرادی که اون تاریخ رو آفریدن خوبه. 5 قهرمانی پشت سر هم رئال در 50 سال پیش افتخاری برای تیم فعلی رئال (و طرفدارای فعلیش) نیست وقتی نمی تونن اونو تکرار کنن، همونطور که موفقیت های فعلی بارسا افتخاری برای بارسای 50 سال آینده نیست اگه نتونن تکرارش کنن.

shutdown
08-04-2011, 10:04
وقتی مثلا در 32 سال فقط یکبار به فینال اروپا می رسه (اونو هم قهرمان نمیشه). لیورپول و منچستر هم همینطور.ببخشید....کی منچستر بعد از 32سال اومده فینال و قهرمان نشده؟؟؟!!!بین فینال نرسیدنش فقط از 68 تا 98 فاصله است!!!2008 و 2009 هم که دیگه همه میدونن....ایشالا بعدیش 2011....
دوستان بیاین تو سال جدید یه کم خودمون رو عوض کنیم!!
اخه این چه حرفیه که بارسا تیم بزرگی نیست!!
تیمی که واسه نامزدی بهترین بازیکن اروپا هر 3تا نامزد از محصولات باشگاه هست و این همه بازیکن داده و هنوز هم داره تولید میکنه و قهرمانی هی پیاپی مطمئنا تیم بزرگی خواهد ساخت...یه نگاه به قهرمانی های بارسا و منچستر از سال 97 بندازید!!!
هم رئال هم منچستر هم بارسلونا میلان اینتر بایرن از تیمهای بزرگ دهه اخیر تاریخ و اگه لیورپول هم اضافه کنیم میشه بگیم بهترین تیم های تاریخ....اما این که کدوم بهتره در حال حاضر که الان ما هستیم بارسلوناست...ولی هر تیمی تو تاریخ یه دوران طلایی و سر تر بودن داشته که در حال حاضر بارسلونا این مکان رو داره....حالا اینکه تا 10 سال دیگه همینطوری خواهد موند که فکر میکنم با این تفکری که باشگاه داره همینطوری میمونه یه بحث دیگس....ولی همونطور که بارسا پیشرفت میکنه بقیه تیم ها هم رو به رشد هستند...چیزی در مورد 6جوان 15/16 سال برزیلی که منچستر به خدمت گرفته شنیدید؟؟:31:مطمئنا هم بارسا هم منچستر سال های اینده حرف ها و بازیکن های زیاد و بزرگ دیگه ای واسه گفتن دارن....که بارسایی ها تو بارسا میمونن و میشن اسطوره....بازیکن های ستاره مارو رئال میخره و ادامه ماجرا:31:
:11:

---------- Post added at 11:02 AM ---------- Previous post was at 10:58 AM ----------

Uefa Champions League Team Of The Week According To Sky Sport
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 004_n.jpg

---------- Post added at 11:04 AM ---------- Previous post was at 11:02 AM ----------

3رئالی....3بارسلونایی...4 منچستری:31:
چه میکنن این 3تیم واقعا:31:(به سبک عادل):31:

shutdown
08-04-2011, 10:13
اگه به جای ادبایود مسی باشه اگه تیم مقابل 22 نفر هم باشه باز هم حریف اینا نمیشن:20:

pcforlife
08-04-2011, 10:55
xmehr جان! جام حذفی انگلیس اف ای کاپ هست نه کارلینگ کاپ (سوای از اینکه ماهیت هر دو حذفی هست) که یونایتد 11 بار قهرمان اون شده.:46:
.
.
من در عجبم که این بحثا واسه چیه!! افتخارات تیمی مثل رئال بر کسی پوشیده نیست! و شکی وجود نداره که پرافتخارترین تیم اروپاست!
بارسا هم به همین شکل! و یونایتد و...
دوستان! بیایم یه خورده بحثا رو فنی تر و حرفه ای تر کنیم! ما هر موقع اومدیم تو اشتراکمون، تاپیک CL و لالیگا با خبر آپ شده بود یا با کل کل!! :13:
یاعلی:11:

Ezel
08-04-2011, 11:21
یادداشت ویژه: نیزه شیطان - قلب شیر

چلسی – منچستریونایتد، چهارشنبه 17 فروردین 1390، ورزشگاه استمفوردبریج، لندن، لیگ قهرمانان اروپا، یک چهارم نهایی، بازی رفت ، نتیجه یک بر صفر به سود یونایتد ...

سایت گل -

این اطلاعات کلی بازی سنگین و نفس گیری است که به جرات می توان گفت با توجه به نتایج بازی های دیگر که تقریبا تمامی صعود کنندگان را مشخص کرده است، سخت ترین بازی دور یک چهارم نهایی باشگاه های اروپاست. در یک سو شیرهای آبی لندن با رکورد 9 ساله شکست ناپذیری در برابر یونایتد در خانه و در سمت دیگر شیاطین سرخ که درپی جبران شکست های اخیر از چلسی قرار دارند.

بازی با برتری نسبی چلسی آغاز شد اما رفته رفته این منچستری ها بودند که کنترل توپ را در دست گرفتند و با پاس رویایی رایان گیگز و ضربه ی دقیق وین رونی نیزه ی شیطان سرخ بر قلب شیر آبی اصابت کرد.

موقعیت های خطرناکی توسط هر دو تیم خلق شد که برخی با بدشانسی/ خوش شانسی حریف و بعضی با درخشش ادوین فن درسار/ پترچک به هدف نرسید و در پایان چند خطای بدون کارت و یک خطای مشکوک پنالتی به نفع چلسی گرفته نشد. این قصه ی کوتاه بازی بزرگ اروپایی دو تیم انگلیسی در دور رفت یک چهارم نهایی چمپیونزلیگ بود. اما هدف از این داستان سرایی گزارش بازی نیست بلکه نکات جالبی است که این بازی در خود پنهان کرده است.

قمارباز پیر

اصلا انگار نه انگار که در آستانه 70 سالگی است. همان شور و حرارت 25 سال پیش را دارد. همانطور که عاشق شرط بندی روی مسابقات اسب سواری است، همانگونه هم روی تیمش ریسک می کند.

گاهی فکر می کنم که پلی استیشن بازی می کند و حتی گاه ابراز خوشحالی اش مانند پسربچه های متعصب است. هنوز پس از این همه سال نمی توانید ترکیب تیمش را حدس بزنید. او متخصص فرستادن تیم با ارنج های عجیب و غریب است. فکر کنید که با چلسی در استمفوردبریج بازی دارید. همه منتظرند تا تیمی با ترکیب محتاط در زمین ببینند اما در کمال شگفتی می بینی که فقط با یک هافبک دفاعی (مایکل کریک) در زمین حاضر می شود. گیگز، والنسیا، پارک، رونی و چیچاریتو هیچکدام ویژگی دفاعی ندارند، هرچند که برخی در کارهای دفاعی نیز خوب عمل می کنند.

در طول بازی رافائل داسیلوا مصدوم می شود. شما بودید چه می کردید؟ قاعدتا از بین ایونز و اسمالینگ بر روی نیمکت ذخیره ها، یکی را به زمین فرا می خواندید. اما درعوض یک قمارباز پیر چه می کند؟ رافائل مصدوم با نانی تعویض می شود! والنسیا به دفاع راست می رود!

چیچاریتوی مهاجم با برباتوف آقای گل تعویض می شود! آیا اگر این سبک مربی گری قمار نیست پس چه نام دارد؟ تمام این ماجرا در خانه ی حریف اتفاق می افتد و در حالیکه یک گل از حریف جلو است به جای حفظ نتیجه، می خواهد قدرت خود را به حریف دیکته کند. البته شانس و درخشش فن درسار نیز بی تاثیر نیست اما استفاده کردن از شانس هم هنری است که فقط از یک قمارباز حرفه ای برمی آید و آن هم کسی نیست جز سرآلکس فرگوسن.

بچه های ی 50/7 میلیونی

شروع خوبی در لیورپول داشت اما مصدومیت های پیاپی وی را از فرم مطلوبش دور کرد و در فصل پایانی حضور در انفیلد اغلب غایب یا بی تاثیر بود. تااینکه سرخ ها در ازای 50 میلیون پوند وی را به آبی ها واگذار کردند. پسربچه ی اسپانیایی (با لقب ال نینو به معنای بچه) در چلسی هنوز گل نزده و امیدوار بود که در برابر یونایتد این طلسم را بشکند اما اندکی بدشانسی و دیوار بتونی "فردیناند-ویدیچ-فن درسار" مانع شد. بچه ی 50 میلیونی چلسی هنوز در فکر پنالتی گرفتن و شیرجه زدن در 18 قدم است.

یک بار دربرابر ویدیچ و بار دیگر درمقابل فردیناند شانس خود را آزمایش کرد تا بالاخره با یک کارت زرد به شیطنت خود پایان داد. شاید اگر شما جای آنچلوتی بودید به جای تعویض دروگبا که یک تنه دفاع چپ و راست منچستر را به ریخته بود، ال نینو را عوض می کردید. به هرحال آبراهاموویچ 50 میلیون پوند پول داده حیف است که از آن استفاده نشود! یا شاید میلیاردر روس باید از همتایان امریکایی خود در یونایتد یاد بگیرد که با 7 میلیون پوند چیچاریتو را خریدند و اکنون به گلزن دوم سرخ ها پس از برباتوف تبدیل شده است! آیا فرناندو تورس ارزش این همه هزینه را داشت؟

خوب – بد

به جرات می توان گفت یکی از بهترین بازیکنان زمین، مایکل کریک بوده است. وی یک تنه در بازی سازی و کمک به دفاع، توپ گیری و پخش مناسب آن و نیز درگیری با هافبک های چلسی عالی عمل کرد.

توجه به این نکته که بازی در برابر اسین، لمپارد، اوبی میکل و مالودا در حالیکه هافبک تدافعی دیگری در کنار وی نیست چقدر کار مشکلی است، خود گواه کارنامه ی خوب این بازیکن است، ضمن اینکه با پاسی بلند به گیگز، عامل اصلی گل تیم خود به چلسی بود.

اما بدترین بازیکن یونایتد که تصادفا منجی این تیم نیز شد بدون شک پاتریس اورا بود. وی دایما در حال سرخوردن و نقش زمین شدن یا دریبل خوردن از دروگبا بود. در دقایق پایانی بازی نیز با خطایی محرز برروی رامیرس در محوطه ی 18 قدم می توانست پنالتی را تقدیم چلسی کند که با خوش شانسی وی از دید داور پوشیده ماند. البته تعداد زیادی پاس اشتباه و لو دادن توپ نیز در کارنامه ی بد وی ثبت شد اما نجات دروازه و بازگرداندن توپ از روی خط دروازه، تنها نمره ی مثبت این بازیکن بوده است.

شغل ایتالیایی

واقعا آبراموویچ تا کی صبر می کند؟ کارلتو رویای اروپایی چلسی را تعبیر می کند؟ در لیگ برتر جزیره تا اینجا قافیه را به یونایتد باخته و در اروپا نیز پس از 9 سال در استمفوردبریج تسلیم شیاطین شده.

گاه در طول بازی به نظر می رسدهنگ کرده و تصمیم گیری درستی انجام نمی دهد و اکنون نیز باید به فکر بازی برگشت با یونایتد در اولدترافورد باشد و با کسب شکست در بازی رفت شاید حذف چلسی را شاهد باشیم البته هنوز بازی تمام نشده است و شیر زخم خورده می تواند در خانه ی شیطان خطرناک باشد.

به هرحال برنده ی این بازی به احتمال زیاد می تواند در فینال ویمبلی حاضر باشد. آیا کارلتو می تواند شغل ایتالیایی خود را در لندن حفظ کند؟ آیا یونایتد فرگوسن می تواند به سه گانه ی دوم خود دست یابد؟ ادامه ی این ماجرا در روزهای آینده دیدنی است.

shutdown
08-04-2011, 11:33
اصلا انگار نه انگار که در آستانه 70 سالگی است. همان شور و حرارت 25 سال پیش را دارد. همانطور که عاشق شرط بندی روی مسابقات اسب سواری است، همانگونه هم روی تیمش ریسک می کند.

گاهی فکر می کنم که پلی استیشن بازی می کند و حتی گاه ابراز خوشحالی اش مانند پسربچه های متعصب است. هنوز پس از این همه سال نمی توانید ترکیب تیمش را حدس بزنید. او متخصص فرستادن تیم با ارنج های عجیب و غریب است. فکر کنید که با چلسی در استمفوردبریج بازی دارید. همه منتظرند تا تیمی با ترکیب محتاط در زمین ببینند اما در کمال شگفتی می بینی که فقط با یک هافبک دفاعی (مایکل کریک) در زمین حاضر می شود. گیگز، والنسیا، پارک، رونی و چیچاریتو هیچکدام ویژگی دفاعی ندارند، هرچند که برخی در کارهای دفاعی نیز خوب عمل می کنند.

در طول بازی رافائل داسیلوا مصدوم می شود. شما بودید چه می کردید؟ قاعدتا از بین ایونز و اسمالینگ بر روی نیمکت ذخیره ها، یکی را به زمین فرا می خواندید. اما درعوض یک قمارباز پیر چه می کند؟ رافائل مصدوم با نانی تعویض می شود! والنسیا به دفاع راست می رود!

چیچاریتوی مهاجم با برباتوف آقای گل تعویض می شود! آیا اگر این سبک مربی گری قمار نیست پس چه نام دارد؟ تمام این ماجرا در خانه ی حریف اتفاق می افتد و در حالیکه یک گل از حریف جلو است به جای حفظ نتیجه، می خواهد قدرت خود را به حریف دیکته کند. البته شانس و درخشش فن درسار نیز بی تاثیر نیست اما استفاده کردن از شانس هم هنری است که فقط از یک قمارباز حرفه ای برمی آید و آن هم کسی نیست جز سرآلکس فرگوسن.
حرف هایی که حوصله تایپ کردنشون رو نداشتم:20:
مرسی سروش...کمک بزرگی بهم کردی:31::11:

گرافيكار
08-04-2011, 12:49
xmehr جان! جام حذفی انگلیس اف ای کاپ هست نه کارلینگ کاپ (سوای از اینکه ماهیت هر دو حذفی هست) که یونایتد 11 بار قهرمان اون شده.:46:
.
.
من در عجبم که این بحثا واسه چیه!! افتخارات تیمی مثل رئال بر کسی پوشیده نیست! و شکی وجود نداره که پرافتخارترین تیم اروپاست!
بارسا هم به همین شکل! و یونایتد و...
دوستان! بیایم یه خورده بحثا رو فنی تر و حرفه ای تر کنیم! ما هر موقع اومدیم تو اشتراکمون، تاپیک CL و لالیگا با خبر آپ شده بود یا با کل کل!! :13:

حسين جان بحثي وجود نداشت
بحث موقعي به وجود مياد كه دو طرف براي مدتي با دلايلشون به يك موضوع عمق ميدن
نه اينكه توي همون جمله اول صورت مسئله رو پاك كنن

در چنين مواقعي جوابي هم وجود نداره
يا بايد با به قول دوستمون Stream تاريخ رو نبش قبر كنيم و اسناد و مدارك و آمار رو بيرون بياريم كه به چيزي جز تاريخ فعلي نميرسيم يعني دور باطل
يا بايد سكوت كرد
منكر بزرگي بارسا شدن زير سوال بردن افتخارات رئال حداقل در اسپانياست

به قول لوركا شاعر اسپانيايي:
يك درخت را نميشود انكار كرد حتي اگر سايه اش را دريغ كند

فكر ميكنم دوستا بارسايي xmehr ، fr0st ، nw_nk ، Stream صفحه قبل با وجود زير سوال رفتن بزرگي تيمشون كه بزرگيش قسمت غير قابل انكاري از تاريخ فوتبال اروپاست خيلي منطقي و طبيعي موضع گرفتن و جواب دادن كه واقعا دستشون درد نكنه:11:
معلوم نبود اگر دوستان بارسايي بزرگي رئال رو زير سوال ميبردن دوستان رئالي همين برخورد رو ميكردن
بارسا يك تيم نيست يك مزرعه فوتباله كه در حال حاضر حتي باختن هم نميتونه سرسبزي اون رو زير سوال ببره

شايد به نوعي در كنار شعر لوركا بشه گفت
اين درخت سخاوت مندانه داره سايه اش رو با كساني كه به تماشاش نشستن تقسيم ميكنه

پي نوشت: من گاهي اوقات در پستهام يه نقل قول يا يه جمله از نويسنده اي دانشمندي يا .... ميارم كه جنبه آموزشي داره يه جورايي عادت كردم شايد به خاطر شغلم باشه
سعي ميكنم از اين به بعد كمتر اين كارو بكنم تا دوستان اذيت نشن

nw_nk
08-04-2011, 15:32
داوید ویا: نباید از صعود مطمئن باشیم/ هنوز 90 دقیقه دیگر باقی مانده است

مهاجم ملی پوش بارسلونا هنوز به دیدار احتمالی تیمش با رئال مادرید در نیمه نهایی لیگ قهرمانان فکر نمی کند

سایت گل- داوید ویا، مهاجم بارسلونا، هنوز به دیدار احتمالی تیمش با رقیب دیرینه، رئال مادرید، در نیمه نهایی لیگ قهرمانان فکر نمی کند.

بارسا در دیدار رفت مرحله یک چهارم لیگ قهرمانان مقابل شاختار دونتسک 5-1 به پیروزی رسید و رئال نیز در همین مرحله تاتنهام را 4-0 از پیش رو برداشت.

هر دو تیم از شانس بالایی برای رسیدن به جمع چهار تیم پایانی رقابت ها برخوردارند و در صورت صعود، مقابل هم قرارا خواهند گرفت اما ویا هنوز به این دیدار فکر نمی کند.

او در گفتگو با بارسا تی وی گفت:" ما از اینکه 5-1 به پیروزی رسیدیم خوشحالم اما هنوز 90 دقیقه دیدار هیجان انگیز دیگر پیش رو داریم. شاختار تیم بسیار خوبی است. آنها دوندگی بالایی داشتند و ما برای اینکه بتوانیم موقعیت سازی کنیم، باید آنها را از همان جلو تحت فشار می گذاشتیم. "

آدریانو، مدافع بارسا نیز صحبت های ویا را تایید کرد.

" هنوز هیچ چیز تمام نشده است. می دانیم که آنها تیم سرسختی هستند.

هنوز 90 دقیقه دیگر باقی مانده و می دانیم که شاختار در زمینش به سختی شکست می خورد. باید متواضع باشیم."

By Behnam Jafarzadeh

2011/4/8

جان تری: همه دنیا علیه ماست

کاپیتان آبی ها معتقد است همه چیز دست به دست هم می دهد تا آنها در چمپیونزلیگ به قهرمانی نرسند

سایت گل- جان تری، کاپیتان چلسی گفت همه دنیا مقابل چلسی قرار دارد تا این باشگاه نتواند اولین قهرمانی اش در لیگ قهرمانان را جشن بگیرد.

کاپیتان آبی ها از اینکه داور اسپانیایی دیدار تیمش مقابل منچستریونایتد در اخرین دقیقه بازی یک پنالتی سرنوشت ساز را برای آنها نگرفت، بسیار عصبانی است.

این آخرین تصمیم بحث برانگیز علیه تیم لندنی در شش سال اخیر در لیگ قهرمانان بود.

جی تی در گفتگو با خبرنگاران گفت:" بعد از بازی در رختکن به هم تیمی ها گفتم که همه علیه ما هستند. فکر می کنم این مسئله بعد از اتفاقاتی که در چند سال اخیر رخ داده، کاملا واضح است.

ما هیچ انتظاری از هیچ کسی در این رقابت ها نداریم اما نمی توانیم اجازه دهیم این روند ادامه پیدا کند.

من از 60 متری دیدم که رامیرز پیش از اینکه توسط اورا سرنگون شود، آخرین ضربه را به توپ زد. این اولین باری نیست که این اتفاق برای ما رخ داد. در بقیه ورزشگاه های اروپا- الدترافورد، سن سیرو یا نوکمپ- این حرکت پنالتی اعلام می شد."

By Behnam Jafarzadeh

2011/4/8

Mohammad King
08-04-2011, 15:33
دوستان شما چرا تا کم مارد میرید به زمان اجدادتون؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بابا حال مهمه!!!!!!!!!!!!!میفهمید؟؟؟؟؟؟؟ �؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
در حال حاضر هم بارسا رقیبی نداره و من شخصآ 5 تیم برتر اروپا رو در این فصل اینا میبینم:
1-بارسلونا
2-رئال مادرید
3-چلسی
4-شانچستریونایتد[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
5-اث میلان
تموم شد و رفت[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خواهشآ دیگه نرید به گذشته های دور...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

شما بهتره اول تاریخ منچسترو بخونید:

تا اون ترکیبی که توی ذهنتوتن از بهترین تیمهای جهان نقش بسته درست بشه.......شاید اون موقع دیگه ننویسید شانچستر!!!!

بردیا
08-04-2011, 17:47
امتیازات تا تاریخ 2011/04/08

nw_nk
08-04-2011, 19:00
امتیازات تا تاریخ 2011/04/08

اسپانیا با برد بارسا آلمان رو گرفت. البته رئال قبلش اختلاف رو کم کرده بود. برد ویارئال هم چندصدتایی اضافه کرد.

Barcelona
Real Madrid
Villarreal

Chelsea
Manchester United
Tottenham Hotspur

Schalke 04

Internazionale

بردیا
08-04-2011, 19:34
اسپانیا با برد بارسا آلمان رو گرفت. البته رئال قبلش اختلاف رو کم کرده بود. برد ویارئال هم چندصدتایی اضافه کرد.

Barcelona
Real Madrid
Villarreal

Chelsea
Manchester United
Tottenham Hotspur

Schalke 04

Internazionale

آره
البته سال بعد رقابت خیلی حساس تر میشه با از بین رفتن 10امتیاز اختلاف بین این 2لیگ
البته شرایط رقابت هنوز اندکی به نفع اسپانیا هستش چون 1سهمیه هم اضافه تر داره به نسبت به آلمان و همین عامل مهمیه ولی از فصل 2013-2014 فکر کنم دیگه آلمان باید با انگلستان به رقابت بپردازه به شرطی که افت نکنن.

s-a-l-i-m
08-04-2011, 22:32
بردیا تا حالا کسی بهت گفته خیلی خوش بین هستی ؟؟؟ خب الان من میگم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

MORINIO
08-04-2011, 23:58
خوب این خبر باید خبر خوبی باشه برای چلسی ، حالا چرا اشکان ناراحته نمیدونم :10:
همین گرانت بزرگوار بود چلسی رو رسوند به فینال CL ، تا بازی آخر لیگ هم که شانس قهرمانی داشت ( البته یونایتد در طی اون فصل بهتر بود ، حالا فینال CL هم پای تری لیز خورد و ... ) .

گرانت خیلی هنر نکرد که تیم مورینیو رو به فینال رسوند !

بردیا
09-04-2011, 00:28

كاري كه خود مورينيو نتونست انجام بده طي سه سال حضورش

MicrosoftH
09-04-2011, 05:46
حالم واسه آرسنال گرفته شده

Ezel
09-04-2011, 09:43

البته زمانی که مورینیو از اون تیم کنار گذاشته شد ( رفت) چلسی شرایط مساعدی نداشت ، اما گرانت چلسی رو به مسیر بازگردوند.
(همونطور که جناب بردیا هم اشاره کرد) .
+
به نظرم فریادهای گرانت نه چندان خوش اخلاق میتونه حواشی چلسی و بازیکنانش رو محدود و محصور کنه ( البته فریاد به عنوان شاخصه ی رفتارهای گرانت مثال آوردم) .

kasra_khan2003
09-04-2011, 18:02
یعنی الان طرفدارای اینتر امید دارن؟:دی به اینکه صعود میکنن؟!

بازی رئال رو با تاخیر نشون میدن:41: البته واسه ما هم زیاد فرق نمیکنه:دی

pcforlife
09-04-2011, 18:32
یعنی الان طرفدارای اینتر امید دارن؟:دی به اینکه صعود میکنن؟!

بازی رئال رو با تاخیر نشون میدن:41: البته واسه ما هم زیاد فرق نمیکنه:دی
رئال چی؟ یعنی الان هواداراش مطمئن به صعود تیستند؟ با در نظر گرفتن این مساله که تاتنهام هم تو مایه های موناکو نیست!:31: (شوخی)
به نظر من منطقیه بازی یه تیم پرهوادار در حال حذف رو نشون بدن تا یه تیم پر هوادار در حال صعود!
کما اینکه نوبتی هم باشه، نوبت پخش بازی اینتره...:20:

nw_nk
09-04-2011, 19:10
بارسا که کلا همراه چلسی منچستر شد تاخیر خورد. گزارش رفت هم دادن سیانکی دقیقه 5 نشده هر چی اراجیف هفته و مسئله منفی بود در مورد بارسلونا گفت. خط گرفتن گواردیولا از مورینیو تا گل نزدن ویا. به دقیقه 10 نرسیده پایان کار پپ رو مطرح کرد و به همین ترتیب! آخرشم بخشی از نوشته نویسنده اینتری گل فارسی رو با ادعای ضعف داشتن بارسا نقل قول کرد.

"پیکه مارو یاد جام جهانی میندازه." حرکات واکا واکای شکیرا در ذهنش نقش بسته بود؟ :31:

pcforlife
09-04-2011, 19:31
راستی دوستان! جواتی کجاست؟!:31:
ولی خارج از شوخی چند وقته از خیابانی خبری نیست... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (حالا بازی یونایتد - چلسی) رو ندن بهش!!:31:
راستی سینا!! اگه بارسا رو باز بدن به سیانکی جریان مسی رو هم رسانه ای می کنه!!:31:

doctorcomedian
09-04-2011, 21:15
از اونجا که بازی منچستر فواهام رو دادن خیابانی به احتمال زیاد چلسی منچستر رو می دن به خیابانی.
فقط همین رو تو این بازی کم داشتیم.

A.N.A.P
09-04-2011, 22:36
راستی دوستان! جواتی کجاست؟!:31:
ولی خارج از شوخی چند وقته از خیابانی خبری نیست... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (حالا بازی یونایتد - چلسی) رو ندن بهش!!:31:
راستی سینا!! اگه بارسا رو باز بدن به سیانکی جریان مسی رو هم رسانه ای می کنه!!:31:
-- بر دهانی که بی موقع باز شود !:31: الان داره بازی بارسا رو گزارش میکنه !:31:

pcforlife
09-04-2011, 22:56
-- بر دهانی که بی موقع باز شود !:31: الان داره بازی بارسا رو گزارش میکنه !:31:
مرســــــی!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :31:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]خدایا... ممنونم!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

A.N.A.P
09-04-2011, 23:22
معذرت میخوام حسین جان شوخی بود امیدوارم منو ببخشی !:31: البته با اجازه مدیرهای محترم !:31:

Mohammad King
09-04-2011, 23:25
مرســــــی!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :31:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]خدایا... ممنونم!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میگم قشنگ گزارش میکنه که؟!!:20:

برای چی ازش بدت میاد؟

pcforlife
09-04-2011, 23:31
معذرت میخوام حسین جان شوخی بود امیدوارم منو ببخشی !:31:
تا باشه از این شوخی ها!:31: آقایی علی جون!:46:

میگم قشنگ گزارش میکنه که؟!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

برای چی ازش بدت میاد؟
خوب که گزارش نمیکنه! من فقط نمیگم! بیشتر بچه این مساله رو قبود دارن! ولی خدا وکیلی از نظر شخصیتی 100 برابر ترجیحش می دم به امثال مجری هایی مثل جاودانی!:20:

Mohammad King
09-04-2011, 23:36
تا باشه از این شوخی ها!:31: آقایی علی جون!:46:

خوب که گزارش نمیکنه! من فقط نمیگم! بیشتر بچه این مساله رو قبود دارن! ولی خدا وکیلی از نظر شخصیتی 100 برابر ترجیحش می دم به امثال مجری هایی مثل جاودانی!:20:

ولی من از گزارش کردنش خوشم میاد :دی

Ezel
09-04-2011, 23:41
میگم قشنگ گزارش میکنه که؟!!

البته سلیقه ای هست ، اما گزارش های اغراق آمیز با چاشنی حماسه سازی از کوچکترین مسائل به مذاق بسیاری خوش نمیاد ، به خصوص وقتی سالهاست با کیفیت گزارش های فردوسی پور ( و با اختلاف زیاد میرزایی در رده ی دوم) سطح توقع مخاطب بالاتر از توان گزارشگری خیابانی قرار گرفته ( بی انصافی نیست بگیم بسیار بالاتر ) .

البته احتمالا دوستان بارسایی لذت می برند از گزارش خیابانی ذوب در بارسا ( همونطور که رئالی ها سرهنگ رو بر بسیاری ترجیح میدن) .

سوال : کسی گزارش شاخصی از خیابانی ( منهای برگشت استرالیا) خاطرش هست ؟
البته از لحاظ کیفیت ، والا مسائلی مانند "تیم روستایی" کم و بیش بوده :31:

Rastin.
10-04-2011, 00:09
البته احتمالا دوستان بارسایی لذت می برند از گزارش خیابانی ذوب در بارسا ( همونطور که رئالی ها سرهنگ رو بر بسیاری ترجیح میدن) .

اینجوریام نیست...گزارش یکطرفه هیچوقت نمیچسبه حتی اگه بنفع بارسلون باشه. فقط خیابانی نیست..اکثر گزارشگرای ما دشمنی یا علاقشون رو نشون میدن در طول گزارش...بعضیا تابلوتر!

اینم سبک خودشو داره...گزارشاش زیادی پرشور و احساسیه! بعضیا از این مدل خوششون میاد, نمیشه ایراد گرفت! بهتر از اینه که آدم موقع تماشای فوتبال چرتش بگیره!!! :rolleye:

گرافيكار
10-04-2011, 00:18

به خدا همين بازي با آلمريا داشتم خفه ميشدم از دستش
ميگه « بازي بارسا به گره خورده»
به جاي اينكه بگه بازي گره خورده
من كه اصلا دوست ندارم بازي بارسا رو گزارش كنه

به نظر من گزارشگر بازي بارسا بايد لحظاتي از بازي رو سكوت كنه
جدي ميگم شكل بازي بارسا جوريه كه نيازي نيست گزارشگر اسم تك تك بازيكنا رو بگه
بايد به مخاطب فرصت داده بشه خودش به بازي نزديك بشه

fr0st
10-04-2011, 02:09
به خدا همين بازي با آلمريا داشتم خفه ميشدم از دستش

دقیقا. تنها گزارشگری که تو ایران واقعاً قابل تحمل هست فردوسی‌ پوره
من که خدا رو شکر از شبکه ۳ بازی هارو نمی‌بینم ولی‌ جدی یک بار با گزارش راب پالمر بازی رو گوش کنید فردوسی‌ پور هم غیر قابل تحمل می‌شه براتون :دی

A.N.A.P
10-04-2011, 09:28
بد ترین گزارشگر اول سرهنگ و بعدش جوات !

به اینجا یه سر بزنید :

pcforlife
10-04-2011, 11:51
الان دقیقا کدوم بازیکنای رئال و بارسا ممکنه ال کلاسیکوی رفت در CL در برنابئو رو با گرفتن کارت زرد در خونه تاتنهام و شاختار از دست بدن؟!
فکر کنم شرایط رئال یه خورده بدتر باشه...نه؟

charlize
10-04-2011, 11:58
بارسا رو نمیدونم اما از رئال، رونالدو ، په په ، كارواليو ، دي ماريا ، راموس و آلبيول 1 کارت دارن که په په بازی رفت با تاتنهام، کارت گرفت و محرومیتش رو تویه بازی برگشت میگذرونه..
اما اون 5تا، احتمال محرومیتشون هست...

Ezel
10-04-2011, 12:09
اما اون 5تا، احتمال محرومیتشون هست...

البته نیازی هم نیست به بازی دادنشون .

charlize
10-04-2011, 12:21
اره اما احتمالا بازی بده بهشون خوزه..
غرور خوزه، بهش اجازه صعود با باخت رو نمیده...
+
احتمالش هم هست که اینا بیرون باشن و در صورت نیاز، از دقیقه 60-70 به بعد بیان...

pcforlife
10-04-2011, 12:32
بازی هم نده باز ممکنه الکلاسیکوی نیوکمپ رو از دست بدن یا شاید هم فینال...:20:

Retired User
10-04-2011, 14:22
بازی هم نده باز ممکنه الکلاسیکوی نیوکمپ رو از دست بدن یا شاید هم فینال...:20:
مگه کارتها بخشیده نمیشن؟

pcforlife
10-04-2011, 15:04
مگه کارتها بخشیده نمیشن؟
فکر نکنم...:20:

charlize
10-04-2011, 17:17
مگه کارتها بخشیده نمیشن؟
+
فکر نکنم...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تویه یکی از این برنامه های 90، بحث پاک شدن کارتها شد..
بعد عادل گفت که این قانون (بخشیده شدن کارت ها) رو تویه مراحل حذفی میشه فقط اجرا کرد و کارشناس داوری هم تایید کرد...
اما موضوع اینه که بعید میدونم بخشیده بشن این کارتها...

kasra_khan2003
10-04-2011, 19:07
بعد عادل گفت که این قانون (بخشیده شدن کارت ها) رو تویه مراحل حذفی میشه فقط اجرا کرد و کارشناس داوری هم تایید کرد...

فکر کنم 2-3 فصلی هست که خبری مبنی بر بخشیده شدن کارت ها نشنیدم... فکر نکنم بخشیده بشه

metallica is me
10-04-2011, 21:03
در ادامه حرف شما بگم بخشودگی کارتها ماله چندسال پسش بود دیگه اجرا نمیشه

nw_nk
11-04-2011, 14:08
استانکوویچ: هنوز از باخت به شالکه بهت‌زده‌ایم؛ هنوز می‌توانیم صعود کنیم

دژان استانکوویچ هنوز باورش نمی‌شود که تیمش پنج بر دو به شالکه باخته باشد.

سایت گل – دژان استانکوویچ، هافبک اینتر هنوز از شکست پنج بر دو مقابل شالکه رهایی نیافته.

قهرمان ایتالیا و اروپا با گل استانکوویچ در همان دقیقه 1 از حریف پیش افتاد، اما در نهایت شکستی سنگین را متحمل شد.

گل استانکوویچ پنجمین گل سریع تاریخ لیگ قهرمانان اروپا بود، اما این بازیکن صرب هنوز ناراحت است: «نتیجه‌ای باورنکردنی بود. انگار این تقدیر ما بود. عجب دیداری بود؛ بازی کابوسی تمام‌عیار به شمار می‌رفت. ما هنوز بهت‌زده‌ایم، و به همین دلیل است که لئوناردو به ما یک روز استراحت بعد از دیدار داد. اتفاقی افتاد که مطلقا هیچ فردی انتظارش را نداشت.

پس از سوت پایان، در رختکن سکوت حکمفرما بود. بعضی چیزها اتفاق می‌افتند و توضیحی برایشان ندارید. حالا باید خونسردی خود را حفظ کنیم، اما از نظر روانی قوی باشیم و به شرایط قبل برگردیم.»

این بازیکن 32 ساله خوش‌بین به جبران نتیجه است: «ما تقریبا همان تیمی را داریم که سه‌گانه را فتح کرد. پس باید مثبت بمانیم و به خودباوری‌مان نباید خدشه‌ای وارد شود.

حالا صعود نکردن ما قطعی به نظر می‌رسد، اما در فوتبال هیچ چیز را پیشاپیش نمی‌دانید و نتایج غیرمنتظره‌ای رقم می‌خورد.

درباره اسکودتو هم همه رقابت باز است. میلان در خانه فیورنتینا بازی دارد و ما به مصاف کیه‌وو می‌رویم.»

فاصله میلان و اینتر در صدر جدول پنج امتیاز است.

By Ghazal Ziari

2011/4/9

اتوئو: می‌توانیم شالکه را حذف کنیم

اتوئو می‌گوید اینتر کیفیت لازم برای بازگشت از شکست پنج بر دو دیدار رفت را دارد.

سایت گل – ساموئل اتوئو، مهاجم اینتر بر این باور است که تیمش می‌تواند شکست پنج بر دو مقابل شالکه در سن‌سیرو را جبران کند و به مرحله بعدی لیگ قهرمانان برسد.

اتوئو که فصل پیش با اینتر سه‌گانه را ربود، می‌گوید: «شاید این که به برد باور داشته باشیم دشوار به نظر برسد، اما در فوتبال هر چیزی شدنی است.

همیشه می‌توانید رویا داشته باشید. اینتر تیمی است که می‌تواند به آنجا برود و نتیجه‌ای که لازم است تا به نیمه‌‌نهایی برسیم را بگیریم. لیگ هم همین طور. هنوز دو ماه دیگر از لیگ مانده.»

اینتر پنج امتیاز از میلان صدرنشین کمتر دارد و چهارشنبه دیدار برگشت لیگ قهرمانان را برگزار می‌کند.

2011/4/11

nw_nk
11-04-2011, 14:13
لوئیس آدریانو: شاختار می تواند بارسا را 0-4 ببرد

مهاجم شاختار معتقد است که تیمش می تواند مقابل بارسا به نتیجه مطلوب دست یافته و روانه نیمه نهایی شود

سایت گل- شاختار دونتسک در دور رفت مرحله یک چهارم پایانی لیگ قهرمانان اروپا با نتیجه 1-5 مغلوب بارسلونا شد و در دیدار برگشت میزبان این تیم خواهد بود ولی لوئیس آدریانو، مهاجم شاختار از رسیدن به مرحله نیمه نهایی ناامید نشده است

آدریانو در صحبتهایی به روزنامه اسپورت گفت:« هدف ما تنها شکست دادن بارسا در دور برگشت نیست ، بلکه می خواهیم به دور بعدی رقابتها برسیم. این تمام خواسته های ماست. اگر ما از رسیدن به مرحله نیمه نهایی ناامید شده باشیم، انجام این بازی چه ارزشی دارد؟»

آدریانو ادامه داد:« بارسا در خانه اش ما را 1-5 شکست داد. پس چرا ما نباید بتوانیم در خانه مان آنها را 0-4 شکست دهیم. ما با نتیجه 0-3 رم را از پیش رو برداشتیم و الان فقط به یک گل بیشتر نیاز داریم. هنوز 90 دقیقه دیگر زمان باقی است و تیم ما باور دارد که می تواند به دور بعد برسد.»

آدریانو با مروری بر دیدار رفت دو تیم گفت:« ما در بازی رفت هم بد نبودیم و فرصتهای متعددی را خلق کردیم و خیلی بدشانس بودیم که در بارسلونا فقط به یک گل رسیدیم. بارسلونا در آن دیدار با تلاش بیشتری ظاهر شد ولی امیدوارم که در دیدار برگشت با کسب نتیجه مطلوب به جریان بازیها برگردیم.»

شاختار سه شنبه شب در ورزشگاه دونباس آرنا میزبان بارسلونا خواهد بود.

By Ghazaal Ziari

2011/4/11

گواردیولا و اعلام نام 20 مسافر اوکراین برای مصاف با شاختار

مربی بارسلونا از 20 نفر از شاگردانش برای سفر به اوکراین برای برگزاری دیدار برگشت مقابل شاختار دعوت کرده است

سایت گل- بارسلونا در دیدار برگشت مرحله یک چهارم پایانی لیگ قهرمانان اروپا مقابل شاختار دونتسک، اندرس اینیستا را به خاطر محرومیت در اختیار نخواهد داشت.

آبی اناری ها امیدوارند تا بتوانند پس از برد 1-5 در دیدار رفت، جواز صعود به مرحله نیمه نهایی این رقابتها را کسب کنند.

کارلس پویول، بویان کرکیچ و اریک آبیدال به دلیل مصدومیت در لیست بازیکنان فراخوانده شده به ترکیب بارسا برای این دیدار قرار نگرفته است و از همین رو فضا برای حضور اویر، اندرو فونتاس، جاناتان دوس سانتوس و تیاگو آلکانتارا باز شده است.

20 بازیکن دعوت شده به اردوی بارسا برای دیدار با شاختار بدین ترتیب است: والدس، پینتو، آلوس، پیکه، چابی، ویا، مسی، ماسچرانو، کیتا، سرخیو بوسکتس، پدرو، میلیتو، مکسول، آفلای، آدریانو، جفرن، اویر، فونتاس، تیاگو و جاناتان دوس سانتوس

By Ghazal Ziari

2011/4/11

shutdown
11-04-2011, 17:46
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 327_n.jpg

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 6_n.jpg

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 4_n.jpg

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 4_n.jpg

قابل توجه دوستان طرفدار چلسی....اینجا باید امتیاز بگیرید:31:اگه بتونید که فکرشم نکنید:5:

nw_nk
12-04-2011, 00:45
آنچلوتی: مقابل منچستریونایتد دست به کاری ویژه خواهیم زد

مربی ایتالیایی بر این باور است که تیمش می‌تواند به مرحله بعدی لیگ قهرمانان برسد.

سایت گل – کارلو آنچلوتی بر این باورا ست که چلسی می‌تواند به نیمه‌نهایی لیگ قهرمانان برسد.

باشگاه غرب لندنی در دیدار رفت در خانه یک بر صفر بازنده شد.

آنچلوتی اکنون می‌گوید: «دو روز فرصت داریم، پس به خانه می‌روم و بازی رفت را دو، سه بار تماشا می‌کنم.

باید کاری کنیم که حریف به دردسر بیفتد. می‌خواهم کاری ویژه انجام دهیم.

برای بردن در خانه یونایتد باید در همه چیز 100 درصد باشید. باید از شخصیت و شهامت خود استفاده کنید و باید بازی را کنترل کنید.

بازیکنان باید باور داشته باشند که می‌توانیم در آنجا پیروز شویم.»

آنچلوتی می‌داند که یونایتد با برتری در دیدار رفت پا به میدان می‌گذارد: «روشن است که آنها برتری دارند و تلاش خواهند کرد از ضدحملات استفاده کنند و عالی دفاع کنند.

آنها دفاعی رویایی دارند. پس کار ما برای گل‌زنی آسان نخواهد بود. ما 90 دقیقه فرصت داریم و تلاش خود را خواهیم کرد.»

2011/4/12

ردنپ: بارسلونا و رئال دو تیم قدرتمند اروپا هستند؛ لنون به بازی با رئال می‌رسد

بال تیم ملی انگلیس نتوانست در پیروزی سه بر دو مقابل استوک به میدان برود.

سایت گل – هری ردنپ، مربی تاتنهام فاش کرده که آرون لنون می‌تواند مقابل رئال مادرید در وایت هارت لین به میدان برود.

این بازیکن سابق لیدز دقایقی پیش از بازی رفت بیمار شد و نتوانست در شکست چهار بر صفر تیمش بازی کند.

اما ردنپ گفته که او می‌تواند در دیدار برگشت بازی کند: «آرون جمعه هم آماده نبود. او به اندازه کافی خوب نبود تا مقابل استوک بازی کند. او جمعه کمی با مربی بدنساز کار کرد ولی آمادگی کامل نداشت.

البته ما مراقب او هستیم، اما به نظرم او برای بازی چهارشنبه به اندازه کافی آماده خواهد بود.»

او درباره بازی گفت: «تاشاگران می‌دانند که ما به شدت به پیش خواهیم تاخت. اما اگر حواستان نباشد رونالدو توپ را برمی‌دارد و 70 متر می‌دود و به خود می‌گویید: "آه، خدای من!"

لیگ قهرمانان برای ما عالی بوده. ما فوتبال لیگ قهرمانان را به وایت هارت لین آوردیم. این تنها هدف من بود.»

او درباره رئال گفت: «اگر یازده‌نفره بودیم هم رئال ما را شاید چهار بر صفر می‌برد. آنها قادر به چنین کاری هستند. آنها و بارسلونا دو تیم قدرتمند رقابت‌ها هستند.

رئال مادرید بازیکنان خطرناکی دارد، بازیکنانی رویایی. آنها 80 میلیون پوند برای رونالدو پرداختند. اوزیل، دی‌ماریا. این‌ها کیفیت ناب هستند.»

2011/4/11

Ezel
12-04-2011, 10:56
پیش بازی: منچستریونایتد – چلسی؛ آخرین تلاشهای چلسی برای رسیدن به جام

سایت گل – سه شنبه شب ورزشگاه اولدترافورد شهر منچستر میزبان دیدار دور برگشت مرحله یک چهارم پایانی لیگ قهرمانان اروپا میان دو تیم چلسی و منچستریونایتد خواهد بود.این در حالی است که دیدار رفت دو تیم که در استمفورد بریج برگزار شد، با برتری 0-1 شیاطین سرخ همراه بود تا صدرنشین این فصل لیگ برتربه لطف گل زده در خانه حریف و پیروزی در دیدار رفت،از شانس بیشتری برای صعود به مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا برخوردار باشد.

این درحالی است که چلسی بعد از حذف از گردونه رقابتهای جام حذفی انگلیس و ناکامی در درخشش در لیگ برتر، تنها به کسب جام قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا امیدوار است و در صورت عدم کسب نتیجه مطلوب، دستش در آخرین جام موجود هم کوتاه خواهد شد.

نکات جالب توجه

منچستریونایتد:

*آخرین باری که منچستریونایتد در دیداری خانگی در مرحله حذفی لیگ قهرمانان اروپا شکست خورد در سال 2005 و مقابل میلان بود و پس از آن تیم فرگوسن هرگز طعم شکست در خانه (درمرحله حذفی رقابتهای اروپایی) را نچشیده است

*یونایتد در شش بازی اخیر خود (درتمام تورنمنت ها) به پیروزی رسیده

*شاگردان فرگوسن در رقابتهای این فصل در خانه شکست نخورده اند

*دیمیتار برباتوف،برترین گلزن باشگاه در رقابتهای این فصل است که توانسته 22 گل برای یونایتد به ثمر برساند ولی هیچ یک از این گلها در رقابتهای اروپایی از راه نرسیده

*یونایتد در دیدار شنبه شب خود مقابل فولام با 8 تغییر به میدان رفت ولی با این وجود با نتیجه 0-2 به پیروزی رسید

چلسی:

* چلسی در سه دیدار اخیر خود تنها به دو گل رسیده

*فرناندو تورس، خرید 50 میلیون پوندی و زمستانی چلسی در یازده دیداری که با پیراهن این تیم برگزار کرده، نتوانسته به گل برسد

*نیکلا آنلکا ، گلزن فرانسوی چلسی، دومین گلزن برتر رقابتهای لیگ قهرمانان اروپاست

*شکست مقابل یونایتد در استمفورد بریج در دور رفت مرحله یک چهار پایانی لیگ قهرمانان اروپا، اولین شکست چلسی در 7 بازی اش دررقابتهای این فصل اروپا بود

آخرین رویارویی دو تیم:

ششم آوریل سال2011: چلسی 0- منچستریونایتد 1

مهارت خارق العاده و کنترل توپ استثنایی رایان گیگز در نیمه اول پایه گذار گل یونایتد شد تا وین رونی تک گل بازی را به ثمر برساند و در دقایق پایانی بازی بود که خطای محرض اورا برروی رامیرس نادیده گرفته شد تا چلسی از یک پنالتی قطعی محروم بماند

این دو تیم روز اول مارس هم از سری رقابتهای لیگ برتر مقابل هم قرار گرفتند که در آن دیدار چلسی توانست با نتیجه 1-2 یونایتد را شکست دهد

ترکیب احتمالی دو تیم

منچستریونایتد: ادوین فان درسار، رافائل، فردیناند، ویدیچ، اورا، والنسیا، کریک، گیگز، نانی، ارناندس، رونی

چلسی: چک، بوسینگوا، ایوانوویچ، تری، کول، رامیرس، اسین،لمپارد، آنلکا، دروگبا و مالودا

نظرسنجی:پیش بینی کارشناس گل دات کام در مورد نتیجه این بازی تساوی 1-1 دو تیم است.بدین ترتیب کارلو آنچلوتی در رسیدن به تنها جامش با چلسی ناکام خواهد ماند . به نظر شما نتیجه این دیدار چه خواهد بود؟ نظرتان را با ما در میان بگذارید.

پیش بازی:شاختار – بارسلونا؛ آخرین امتحان پیش از ال‌ کلاسیکو

سایت گل – پپ گواردیولا کار دشواری پیش رو دارد. او می‌خواهد روز سه‌شنبه تیمش را مقابل شاختار دونتسک هب نحوی به میدان بفرستد که هم تیمش خسته نشود، و هم این که شگفتی بزرگی به وجود نیاید.

بارسا در دیدار رفت پنج بر یک پیروز شده و در آستانه صعود به مرحله نیمه‌نهایی است، اما مربی آنها نمی‌خواهد بازیکنان خونسرد باشند.

اوکراینی‌ها در دقایق ابتدایی دیدار در نوکمپ مشکلات بسیاری برای بارسلونا ایجاد کردند و سرعت مهاجمان دفاع میزبان را به روشنی از هم گسیخت.

پدرو، مهاجم بارسا گفت: «با آنکه از نتیجه خوبی دفاع می‌کنیم اما کار ما بی‌نهایت دشوار است.

دقیقه پیش رو است و هر اتفاقی می‌تواند بیفتد. آنها تیم بزرگی هستند. در جام حذفی دیدیم که مقابل رئال بتیس چه شد. (بارسا پنج بر صفر در خانه برد اما در خانه حریف سه بر یک باخت.)

ما سبک خود را تغییر نمی دهیم، به آنجا می‌رویم تا حمله کنیم و گل بزنیم.»

حفظ روند پیروزی برای بارسا لازم است، چرا که آنها شنبه باید در ورزشگاه سانتیاگو برنابئو به مصاف رئال مادرید بروند.

گواردیولا پس از دیدار مقابل المریا که با برد سه بر یک بارسا همراه بود گفت: «این فرصتی عالی برای زدن ضربه سرنوشت‌ساز است.»
دو تیم بارسا و رئال در صدر جدول هشت امتیاز فاصله دارند.

چشم‌انداز بازی با رئال

چهار روز پس از ال‌کلاسیکوی لالیگا، دو تیم در فینال جام حذفی به مصاف هم می‌روند. اگر مردان ژوزه مورینیو لغزش بزرگی در روز چهارشنبه مقابل تاتنهام نداشته باشند، غول‌های اسپانیایی در نیمه‌نهایی لیگ قهرمانان هم با هم برخورد می‌کنند.

بارسا در این دیدار کارلس پویول، اریک آبیدال و بویان کرکیچ مصدوم را در اختیار ندارد و آندرس اینیستا هم محروم است.

شاختار روز شنبه اولین شکست خود در ورزشگاه جدیدش، دونداس آره‌نا را تجربه کرد و مقابل اوبولون یک بر صفر باخت.

اوضاع برای آنها بدتر هم شد، چرا که مدافع کروات و کاپیتانشان، یعنی داریو سرنا هم از ناحیه ران مصدوم شد و دو هفته غایب خواهد بود. به این ترتیب میرچیا لوچسکیو در خط دفاعی مشکل خواهد داشت.

سرنا به جمع مصدومان دیگر، یعنی الکساندر کوچنر و دمیترو چیگرینسکی، مدافع سابق بارسا می‌پیوندد. رازوان رات هم در این بازی غایب است.

لوچسکیو شاید مجبور شود از سرخی کریفستوف بی‌تجربه در مرکز دفاع استفاده کند. میکولا ایشچنکو، ویاچسلاو شوچوک و واسیل کوبین، که همگی آمادگی کامل را ندارند، در کنار کریفستوف قرار خواهند گرفت.

ترکیب احتمالی

شاختار دونتسک: 30- پیاتوف؛ 32- ایشچنکو، 38- کریفستوف، 44- راکیتسکی، 13- شوچوک؛ 3- هوبشمان، 20- کاستا، 8- جادسون، 10- ویلیان؛ 22- مخیتاریان، 9- آدریانو.

بارسلونا: 1- والدس؛ 2- آلوس، 3- پیکه، 16- بوسکتس، 21- آدریانو؛ 14- ماسچرانو، 6- چابی، 15- کیتا؛ 17- پدرو، 10- مسی، 7- ویا.

shutdown
12-04-2011, 11:49
*یونایتد در دیدار شنبه شب خود مقابل فولام با 8 تغییر به میدان رفت ولی با این وجود با نتیجه 0-2 به پیروزی رسید
به این میگن تیم:31:

nw_nk
12-04-2011, 12:57
سرخیو بوسکتس: لیگ قهرمانان برای هواداران معنای متفاوتی دارد

هافبک بارسا، تاکید کرد که رقابت های لیگ قهرمانان اروپا برای هواداران این تیم بسیار مهم است

سایت گل- سرخیو بوسکتس، هافبک بارسا، تاکید کرد که رقابت های لیگ قهرمانان اروپا برای هواداران این تیم بسیار مهم است.

آبی و اناری ها در دیدار رفت مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان مقابل شاختار 5-1 به پیروزی رسیدند و هافبک ملی پوش این تیم معتقد است این رقابت هاست که توجه همه هواداران تیم را جلب می کند.

او در گفتگو با سایت فیفا گفت:" این رقابت های لیگ قهرمانان اروپاست که واقعا هواداران بارسلونا را از خود بی خود می کند. ما با اتوبوس به ورزشگاه می رویم و می بینیم که طرفداران در خیابان ها منتظر ما هستند.

این در دیدارهای لیگ قهرمانان است که هواداران ما با تمام وجود ما را تشویق می کند و صدای شان می گیرد. ما از این مسئله مطلع هستیم."

بوسکتس سپس در مورد نقشش در تیم بارسا صحبت کرد و گفت:" اگر بخواهیم فوتبال نمایشی ارائه دهیم، من جایی در ترکیب تیم نخواهم داشت. از نظر تاکتیکی، در سیستم 4-3-3 پست هافبک دفاعی ضروری ترین پست است. من بازیکنی در خدمت تیم هستم و باید با تلاش زیاد برای موفقیت تیم تلاش کنم."

By Behnam Jafarzadeh

2011/4/11

کیتا: بارسا انگیزه زیادی برای شکست دادن شاختار دارد

ستاره مالیایی بارسا از تمایل شاگردان گواردیولا برای کسب پیروزی در اوکراین می گوید

سایت گل- سیدو کیتا، بازیکن خط میانی بارسلونا در صحبتهایی اعلام کرد که تیمش به شاختار آزادی نمی دهد تا در دیدار برگشت مرحله یک چهارم پایانی، بازی را در دست بگیرد. بارسا در دیدار رفت دو تیم در ورزشگاه نوکمپ با نتیجه 1-5 به پیروزی رسیده بود

در آستانه دیدار سه شنبه شب ورزشگاه دونباس آرنا، سیدو کیتا به خبرنگاران گفت:« ما نیازی به انگیزه نداریم، چون 15 دقیقه ابتدایی بازی رفت را تماشا کرده ایم و می دانیم که سه شنبه شب هم کار سختی را پیش رو داریم.ما باید قوی تر باشیم و بدانیم که می توانیم به نیمه نهایی برسیم و این به ما انگیزه کافی برای پیروزی می دهد.»

این ستاره 31 ساله که در دیدار رفت دو تیم موفق به گلزنی شده بود، به هم تیمی هایش هشدار داد که مبادا این بازی را ساده بگیرند:« ما مقابل تیمی بازی می کنیم که در طول دو سال اخیر تنها یک بار در خانه اش شکست خورده. پس شاختار حریف سختی است. بازی کردن مقابل شاختار کار خیلی سختی است. بازی امشب بازی خیلی مهمی است و ما برای این بازی آماده ایم.»

By Ghazal Ziari

2011/4/12

Ezel
12-04-2011, 15:30
شالکه – اینتر: شالکه به فکر نیمه‌نهایی

سایت گل – شالکه 04 در وضعیت خوبی قرار دارد. آنها می‌خواهند نتیجه خیره‌کننده دیدار رفت مقابل اینتر را حفظ کنند و به نیمه‌نهایی لیگ قهرمانان برسند.

رالف رانگنیک، مربی جدید شالکه ذهنیت پیروزی را به تیم بخشیده و توانست پیروزی پنج بر دو درخشانی را در سن‌سیرو رقم بزند. او ترس شالکه از سقوط در بوندس‌لیگا را هم با برد مقابل ولفسبورگ از بین برد.

بندیکت هوودس، مدافع شالکه پس از برد مقابل تیم فلیکس ماگات می‌گوید: «با برد مقابل ولفسبورگ اعتماد به نفس بسیار یافتیم.
اکنون آرامش لازم برای برد مقابل اینتر را داریم.»

او با این حال می‌گوید آنها پیش از رسیدن به نیمه‌نهایی مقابل منچستریونایتد یا چلسی، هنوز کارهای زیادی برای انجام دادن دارند: «اینتر بی‌تردید تلاش خواهد کرد نتیجه را برگرداند و خط حمله آنها بسیار عالی است. این چیزی است که همه می‌دانند.» انتظار می‌رود هوودس در خط دفاعی در کنار جوئل ماتیپ، به جای کریستوف متسلدر قرار بگیردشالکه در سه دیداری که رانگنیک هدایتشان را بر عهده داشته پیروز شده است.

رانگنیک احتمالا از کریاکاس پاپادوپولوس، مدافع 19 خود در پست هافبک دفاعی استفاده خواهد کرد. او در دو دیدار گذشته همین کار را انجام داده. ادو برزیلی هم که در دیدار رفت دو گل زد در خط حمله کنار رائول قرار می‌گیرد.

اینتر توانست پس از هفته‌ای فاجعه‌بار، غرور خود را با بردن دو بر صفر کیه‌وو بازیابد. اما آنها می‌دانند که برگرداندن شکست سنگین دور رفت در گلزن‌کرشن عملا غیرممکن است.

ساموئل اتوئو، مهاجم اینتر با این حال امیدش را از دست نداده است. لئوناردو، مربی اینتر می‌گوید: «در درون خود باور دارم که هر چیزی ممکن است. به این اعتقاد دارم و بازیکنان هم همین طور. شاید اتوئو بیش از هر فرد دیگری به این موضوع اعتقاد داشته باشد.

او بارها شاهد بازگشت تیمش بوده و در بسیاری از این بازگشت‌ها نقش داشته است. او برای ما درباره همه آنها صحبت کرده و شنیدن آنها عالی بود.»

لئوناردو پیش از این گفته بود انتظار این که اینتر اوضاع را عوض کند واقع‌گرایانه نیست، اما اینتر با این حال می خواهد با سری بالا پا به میدان بگذارد. آنها می‌دانند که باید با جامی که 45 سال برای به دست آوردنش صبر کردند وداع کنند.

والتر ساموئل، مدافع آرژانتینی اینتر پس از آن که پنج ماه را به دلیل آسیب‌دیدگی رباط صلیبی دور از میادین بود در لیست اینتر قرار گرفته است.
پزشکان انتظار داشتند او تا پایان فصل از حضور در میادین محروم باشد اما این بازیکن 33 ساله پس از جراحی ترمیمی که مشابه آن را در سال 2007 تجربه کرده بود، به سرعت بهبود یافت.

وسلی اسنایدر، بازی‌ساز اینتر هم با وجود سرماخوردگی در لیست قرار دارد. کریستین چیوو هم که در باخت سه بر صفر مقابل میلان اخراج شده بود در این بازی هم محروم است، چرا که در دیدار رفت کارت قرمز گرفت. لوسیو هم پس از پایان یک جلسه محرومیت‌اش می‌تواند به ترکیب اینتر برگردد.

ترکیب احتمالی

شالکه: 1- نویر؛ 22- اوچیدا، 4- هوودس، 32- ماتیپ، 2- سارپی؛ 18- خورادو، 17- فارفان، 14- پاپادوپولوس، 11- بومیوهان؛ 9- ادو، 7- رائول.

اینتر: 1- سزار؛ 13- مایکون، 6- لوسیو، 15- رانوکیا، 55- ناگاتومو؛ 4- زانتی، 8- موتا، 19- کامبیاسو؛ 5- استانکوویچ؛ 9- اتوئو، 22- میلیتو.

بازیکنان بارسا وشاختارچه می گویند:آزمایشی بزرگ در انتظار پپ و شاگردانش

سایت گل- هفته گذشته بارسلونا در دور رفت مرحله یک چهارم پایانی لیگ قهرمانان اروپا موفق شد تا با نتیجه 1-5 از سد شاختار عبور کند و اکنون همه در انتظار دیدار برگشت دو تیم در اوکراین هستند

اوکراینی ها معتقدند که می توانند با نتیجه 0-4 از سد بارسا عبور کرده و به نیمه نهایی برسند و در این میان اظهارنظر بازیکنان و مسئولان دو تیم جالب توجه است

گل دات کام صحبتهای بازیکنان و سران دو تیم را گردآوری کرده. خواندن این مطلب خالی از لطف نیست

دمیترو چیگرینسکی: خیلی ناراحتم که نمی توانم در دیدار برگشت به تیمم کمک کنم. امیدوارم که آنها بازی خوبی را به نمایش گذاشته و بتوانند در دونباس آرنا بارسا را شکست دهند.

پپ گواردیولا: آزمایش بزرگی در انتظار ماست. ما باید پیش از آماده شدن برای دیدار ورزشگاه «سانتیاگو برنابئو»،وظیفه مان در لیگ قهرمانان اروپا را تکمیل کنیم.باز هم تکرار می کنم که صعود ما به دور بعد مسجل نشده است. در دنیای فوتبال همه چیز ممکن است ولی ما به سختی تلاش می کنیم تا مانع از خلق معجزه توسط شاختار شویم.

لوئیس آدریانو:بارسلونا در خانه اش با نتیجه 1-5 ماراشکست داد.پس چرا ما نتوانیم درخانه مان با نتیجه 0-4 پیروز شویم. ما 0-3 رم را بردیم و الان فقط به یک گل بیشتر نیاز داریم. هنوز 90 دقیقه زمان داریم و می دانیم که می توانیم به دور بعد برویم.

میرسئا لوچسکیو: امیدوارم که بازیکنانم نهایت تلاششان را برای رسیدن به نتیجه ای مطلوب به کار بگیرند.البته شانس صعود ما به دور بعد خیلی کمرنگ است ولی می خواهیم راهی پیدا کنیم تا از این شرایط سخت رها شویم. رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا، تجربه ای گران قیمتی برای ماست.

یاروسلاو راکیتسکی: درحالی که در دیدار رفت 1-5 شکست خوردیم، شانس کمرنگی برای صعود داریم ولی هدف ما مثل همیشه پیروزی در دیدار خانگی است. گل نخوردن هم بسیار مهم است. هفته گذشته ما به بارسا کمک کردیم تا به گل برسد و الان باید نهایت تلاشمان را به کار بگیریم تا از اشتباهاتی که درنوکمپ انجام دادیم، جلوگیری کنیم.

آندونی سوبی سارتا: هنوز تکلیف تیم صعود کننده به دور بعد روشن نشده و به همین خاطر به دونتسک می رویم تا بازی کنیم. ما باید مثل همیشه بازی کنیم. زمانی که یک بازیکن هستی، آسان است که به بازی رئال فکر نکنی. من اوضاع تیم را روز به روز بررسی می کنم. ما یادگرفته ایم که خیلی دوردست را نگاه نکنیم.

پدرو: ما نباید به هیچ تیمی اعتماد کنیم، به ویژه شاختار.باید آنچه دردیدار مقابل بتیس رخ داد را جلوی چشمانمان داشته باشیم.

doctorcomedian
12-04-2011, 16:28
به امید قهرمانی شیاطین سرخ[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Retired User
12-04-2011, 17:21

Real Madrid's numbers in the Champions League are impressive. They took the most points in the gorup stage (16) and they currently top the ranking of all the teams in the quarterfinals thanks to winning seven games, scoring 23 goals, and conceding only 3 strikes.

Alireza.M67
12-04-2011, 20:11
[CENTER]پیش بازی: منچستریونایتد – چلسی؛ آخرین تلاشهای چلسی برای رسیدن به جام

[/B][/RIGHT]

منچستریونایتد:

*آخرین باری که منچستریونایتد در دیداری خانگی در مرحله حذفی لیگ قهرمانان اروپا شکست خورد در سال 2005 و مقابل میلان بود و پس از آن تیم فرگوسن هرگز طعم شکست در خانه (درمرحله حذفی رقابتهای اروپایی) را نچشیده است

*یونایتد در شش بازی اخیر خود (درتمام تورنمنت ها) به پیروزی رسیده

*شاگردان فرگوسن در رقابتهای این فصل در خانه شکست نخورده اند

*دیمیتار برباتوف،برترین گلزن باشگاه در رقابتهای این فصل است که توانسته 22 گل برای یونایتد به ثمر برساند ولی هیچ یک از این گلها در رقابتهای اروپایی از راه نرسیده

چلسی:

* چلسی در سه دیدار اخیر خود تنها به دو گل رسیده

*فرناندو تورس، خرید 50 میلیون پوندی و زمستانی چلسی در یازده دیداری که با پیراهن این تیم برگزار کرده، نتوانسته به گل برسد

*نیکلا آنلکا ، گلزن فرانسوی چلسی، دومین گلزن برتر رقابتهای لیگ قهرمانان اروپاست

*شکست مقابل یونایتد در استمفورد بریج در دور رفت مرحله یک چهار پایانی لیگ قهرمانان اروپا، اولین شکست چلسی در 7 بازی اش دررقابتهای این فصل اروپا بود

اینم من اضافه کنم به نقل از همون سایت گل :
منچستر تاحالا توی این مرحله چند بار با تیمهای انگلیسی بازی کرده ؟ 4 بار
چند بار پیروز شده باشه خوبه ؟ 4 بار

King_90
12-04-2011, 21:28
19:00
Chelsea team: Cech, Ivanovic, Alex, Terry, Cole, Ramires, Essien, Lampard, Anelka, Torres, Malouda
18:55
Manchester United team: Van der Sar, O'Shea, Ferdinand, Vidic, Evra, Park, Carrick, Giggs, Nani, Rooney, Hernandez

nw_nk
12-04-2011, 21:29
ستایش شوستر از خط هافبک بارسا: رئال تک بازی را می‌برد، اما در رفت و برگشت می‌بازد

شوستر که در هر دو تیم رئال و بارسا بازی کرده است، قبل از ال‌کلاسیکوی شنبه در مصاحبه مفصلی با مارکا درباره شرایط دو تیم صحبت کرده است.

سایت گل – برند شوستر سرمربی آلمانی بخشی از بهترین دوران مربیگری خود را در مادرید پشت سر گذاشته است. دورانی که یک هفته قبل از شکست سنگین مقابل بارسلونا و آغاز دوره گواردیولا به پایان رسید.

شوستر که در هر دو تیم رئال و بارسا بازی کرده است، قبل از ال‌کلاسیکوی شنبه در مصاحبه مفصلی با مارکا درباره شرایط دو تیم صحبت کرده است. او می‌گوید: «همه می‌دانند که تمام فصل به دو هفته آینده بستگی دارد. اما بازی روز شنبه برای هر دو تیم بسیار مهم‌تر خواهد بود. اگر بارسلونا بازی را ببرد، فصل را تمام کرده و اگر ببازد، مشکلات زیادی را تحمل خواهد کرد. گرچه آن‌ها همچنان پنج امتیاز از رئال پیش خواهند بود.»

به گزارش گل، شوستر می‌گوید: «من عقیده دارم رئال می‌تواند در یک تک بازی بارسا را ببرد، اما فکر نمی‌کنم آن‌ها بتوانند در دو مسابقه رفت و برگشت از پس حریف بر بیایند. البته شکی نیست که رئال در هر دو جبهه مهم‌ترین حریف بارسلونا برای قهرمانی است.»

شوستر هم‌چنین با ستایش از خط میانی بارسا، گفت: «هر دو تیم در جلو و عقب کیفیت‌های یکسانی دارند، اما آنچه که باعث تفاوت رئال و بارساست، خط هافبک آبی‌اناری‌هاست. آن‌ها بازیکنان شگفت‌انگیزی دارند و با چابی، اینیستا و بوسکتس ترکیب اعجاب‌انگیزی را شکل دادند که در حال حاضر بهتر از رئال است.»

2011/4/12

رالف رانگنیک: دیدار برگشت 0-0 شروع می شود/ ما به نتیجه دیدار رفت فکر نمی کنیم

شالکه هفته گذشته موفق شد در سن سیرو 5-2 اینتر را شکست دهد اما رانگنیک تاکید کرد که این نتیجه موجب نخواهد شد تیمش دیدار برگشت را ساده بگیرد

سایت گل- رالف رانگنیک، سرمربی شالکه، مصمم است که در دیدار برگشت کار تیم اینتر را یکسره کند و قهرمان فصل قبل چمپیونزلیگ را در مرحله یک چهارم نهایی از این رقابت ها حذف نماید.

شالکه هفته گذشته موفق شد در سن سیرو 5-2 اینتر را شکست دهد اما رانگنیک تاکید کرد که این نتیجه موجب نخواهد شد تیمش دیدار برگشت را ساده بگیرد.

او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" ما برای پیروزی به میدان خواهیم رفت. این برنامه ما برای دیدار برگشت است. ما دیدار را با نتیجه واقعی بازی یعنی 0-0 آغاز خواهیم کرد و به پیروزی 5-2 فکر نمی کنیم."

جوئل ماتیپ،مدافع شالکه، که در دیدار رفت گل اول تیمش را به ثمر رساند نیز گفت تیمش باید مراقب باشد و باید با همان تمرکز دیدار رفت در ایتالیا بازی کند.

" البته ما از برتری قابل توجهی برخورداریم اما با توجه به کیفیت تیم حریف، باید انتظار هرچیزی را داشت.

ما نمی خواهیم پشت نتیجه دیدار رفت پنهان شویم. ما این دیدار را نگرش دیدار رفت در میلان آغاز خواهیم کرد."

By Behnam Jafarzadeh

2011/4/12

لمپارد: لیگ قهرمانان را به آبراموویچ بدهکاریم

بازیکن سابق وستهم می‌گوید بازیکنان چلسی باید قهرمان اروپا شوند.

سایت گل – فرانک لمپارد بر این باور است که بازیکنان چلسی قهرمانی لیگ اروپا را به رومن آبراموویچ، رییس باشگاه بدهکارند.

این ثروتمند روس در سال 2003 چلسی را خرید و به شدت در این تیم سرمایه‌گذاری کرد تا آنها را به موفقیت برساند. او بازیکنان بزرگ را به چلسی آورد و شاهد سه قهرمانی لیگ برتر، سه قهرمانی جام حذفی و دو قهرمانی جام اتحادیه بود.

اما آنها به قهرمانی لیگ قهرمانان نرسیدند.

فرانک لمپارد می‌گوید: «هرچیزی که در 10 سال گذشته به دست آورده‌ام تنها به دلیل سرمایه‌گذاری مالک باشگاه بوده.

من هرگز تصور نمی‌کردم به این سرعت قهرمان لیگ شویم، در لیگ قهرمانان رقابت کنیم و در تمامی جبهه‌ها بجنگیم.

همه چیز زمانی عوض شد که آقای آنچلوتی در سال 2003 آمد. او سرمایه‌گذاری بسیاری انجام داد و همه از او بسیار ممنونیم.

بسیار افتخار خواهم کرد که قهرمان لیگ قهرمانان شویم و دلایل بسیاری برای این خواسته دارم، اما بی‌تردید درک می‌کنم که این قهرمانی را به آبراموویچ بدهکاریم.

او همیشه می‌گوید باید فاتح لیگ قهرمانان شویم و این هدف اصلی است. اما همه می‌دانیم که این قهرمانی برای او رویایی خواهد بود.

او به دلیل تمام کارهایی که برای باشگاه انجام داده شایسته این قهرمانی است.»

2011/4/12

vahidgame
12-04-2011, 21:49
شب انتقام دیگه فرار رسیده :دی
به نظرم چلسی باید یه سیستم جدیدی نسبت به بازی رفت بذاره
یعنی مثلا لازم نیست از اول هر جفت دروگبا و تورس بازی کنن و هر کدومشون می تونن یه تعویض طلایی باشن
بعد از نظر دفاعی باید خیلی دقت کنه و به هیچ وجه نباید گل بخوره و این خیلی مهمه
حال میده چلسی توی 120 دقیقه یک بر صفر جلو باشه بعد تو پنالتی ببره این میشه یه انتقام حسابی!

nw_nk
12-04-2011, 22:12
UEFA Champions League - Quarter Final - Second Leg

Shakhtar Donetsk - Barcelona
Barcelona 5-1 Shakhtar Donetsk

Turksat 3A
Rustavi 2
12596
V
03700

Live Match Chat & Streams: FC Shakhtar Donetsk – FC Barcelona ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %2F2011%2Fmatches%2Flive-match-chat-streams-fc-shakhtar-donetsk-fc-barcelona%2F)

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدManchester United - Chelsea
Chelsea 0-1 Manchester United

Intelsat 902
IRIB TV3
11555
V
27500

Hot Bird
Lider TV
12149
V
27500

kkkaktoos
12-04-2011, 22:59
اقا تبریک یه گل عالی و زیبا به ثمر میرسه

kkkaktoos
12-04-2011, 23:09
چه میکنه گیگز چه میکنه هرناندز

xmehr
12-04-2011, 23:11
بارسلونا هم با گل مسی در دقیقه 43 از حریف پیش افتاد :40:

LiverBarca
13-04-2011, 00:08
اهههههههههههههههههههههههه ههههههههههههههههههههههههه هه
اعصابمون به هم خورد از بازی چلسی...

*M!L4D*
13-04-2011, 00:12
تبریک به همه ی یونایتدی ها :40: ... بازی خوبی بود و دم پارک هم هات که نذاشت حتی واسه 1 مین استرس داشته باشیم :31:

Mohammad
13-04-2011, 00:13
تبريك به طرفداران شياطين سرخ !
اين دو بازي تويه دو بازيكن خلاصه شد ! گيگز و روني !
مهره چيني فرگوسن هم كه بي نظير بود .

xmehr
13-04-2011, 00:14
برد بارسلونا و صعود مقتدرانش را به دور نیمه نهایی خدمت دوستان بارسلونایی تبریک میگم :40:

پ ن : برد منچستر یونایتد را هم به طرفدارانش تبریک میگم کلا زور چلسی نمیرسید به منچستر شایدم بهتره بگیم زور انچلوتی نمیرسید به فرگوسن

pcforlife
13-04-2011, 00:16
تبریک ویژه به یونایتدی های گل....:40: یکی از زیبا ترین بازی های این دو تیم رو دیدیم... به چلسی و طرفداراش هم تبریک میگم به خاطر این بازی خوبی که ارائه دادن خصوصا بعد از ده نفره شدن...:10:
پ.ن: صحنه آخر بازی آخره خنده بود...:31:

گرافيكار
13-04-2011, 00:19
تبريك به دوستان منچستري براي رفتن به نيمه نهايي

و تبريك به طرفداراي عزيز بارسا
تيم سختكوش شاختار رو در مجموع 6 بر 1 بردن واقعا كار هر تيمي نيست
من به شخصه براشون احترام زيادي قائلم
حيف كه نميتونم بيدار بمونم بازي رو با تاخير ببينم
از دست اين بارسا تي وي
باز خوبه توي نيمه نهايي بازيمون به خاطر رئال پخش ميشه

دوستداران ليگ انگليس ( كه البته خودمم يكيشون هستم) ناراحت نشن ولي انصافا بازي كيفيت پاييني داشت خصوصا نيمه اول پاسها به زحمت به 7 يا 8 ميرسيد
سانترهاي بي هدف شوتهاي نامطمئن
به شخصه خيلي به اين بازي اميدوارم بودم
به خدا بدون تعصب وقتي با بازي بارسا و رئال مقايسه ميكنم ديگر بازيها توي كلاس پايينتري برگزار ميشه

پي نوشت: دوستان رئالي و سروش عزيز ما كه رفتيم نيمه نهايي شما هم بياين منتظريم
نترسين چيزي نميشه بازي برد و باخت داره ديگه:46:

pouya_99999
13-04-2011, 00:24
تبریک به یونایتدی ها .. با برنامه بازی ردیم و فرگوسن هم ترکیب خوبی چیده بود و خلاصه رفتیم بالا ..

به دوستان بارسایی هم تبریک میگم که صعود کردند و مثل ما رفت و برگشتو بردن

kkkaktoos
13-04-2011, 00:25
تبریک به طرفدارای منچستر
تبریک به طرفدارای بارسا

powerslave
13-04-2011, 00:26
ممم بازی جالبی بود. گیگز و مخصوصاً رونی خیلی خوب بازی کردن. همچنان از آنجلوتی خوشم نمیاد. علاقۀ بیخودی به تک مهاجم داره. اونیکی مهاجمش رو میکشه عقب در نقش هافبک نفوذی. فقط فکرش رو بکنید اگه دروگبا از اول تو زمین بود چقدر فرق میکرد. و در نهایت فکر میکنم جوونی منچستر به مسن بودن بازیکنهای چلسی چربید. البته منچستر هم بازیکن مسن داره اما گیگز 37 ساله مثل جوونها داره بازی میکنه و وندرسار هم که نیاز به تعریف نداره.

kkkaktoos
13-04-2011, 00:33
امروز چرا اینجا اینقدر سوت و کوره .
هفته قبل تا 2 داشتید می نوشتید ما هم خابالو پست میخوندیم ولی امشب ....

nw_nk
13-04-2011, 02:23
Shakhtar Donetsk 0-1 Barcelona
1-6 Agg

Top of the Match
Lionel Messi

Manchester United 2-1 Chelsea
3-1 Agg

Top of the Match
Ryan Giggs

پی نوشت: برد خوبی تو صفر درجه اوکراین داشتیم. :46:

fr0st
13-04-2011, 03:12
تبریک بابت صعود مقتدرانه بارسا

بارسا تو این 6سال اخیر 5بار به این مرحله رسیده. دومین تیم من یو بوده با 4بار. منچستر و بارسا تو این 6سال هر کدوم 2بار به فینال رسیدن. ولی تنها تیمی که تونسته 2بار قهرمان بشه بارسا بوده.

درود بر لاپورتای بزرگ :11:

پ ن: راستی‌ این جریان نفرین آرسنال چی‌ شد؟ :دی

Reza31001
13-04-2011, 05:58
2010-11 .................................................. ......... تمام !

Mohammad Yek110
13-04-2011, 07:54
پیش بینی ال کلاسیکو ها!:
1-رئال 4 تا میخوره!!!!
2-رئال دوباره 5 تا میخوره
3-شش تایی ها!
4-نمیدونم چند تا ولی آی میخوره!!!!
5-بارسلونا می بره!
6-رئال می بازه!!:31:

charlize
13-04-2011, 09:12
تبریک به نچستری ها..انصافا حقشون هم بود و شایسته بودن...
این باخت دلیل اصلیش کارلتو بود..
من نمیفهمم دروگبایی که وقتی میاد تو زمین، مدافع های حریف رو اینطوری دیوانه میکنه، چرا باید رو نیمکت بشینه؟!
یا وقتی تیم دیگه 2-0 عقب افتاده، چرا مهاجم رو میاره جای مهاجم؟!
بعد تازه آنلکا هم که نیمه دوم چند تا حرکت خوب با دروگبا داشت رو کشید بیرون و...
خلاصه اینکه چوب بی برنامگی آنجلوتی رو خوردیم..
پ.ن:دقت کردید چطور آدامس میخورد؟!

Ostad AliReza
13-04-2011, 10:08
من نمیدونم آخه بازی شالکه-اینتر چه جذابیتی داره وقتی که شالکه تو خونه حریفش 5 تا زده!!
حداقل رئال-تاتنهام با اینکه نتیجش مشخصه ولی جذابیتش اینه که بازی در سطح بالاتری انجام میشه.
بازیکنای بهتری تو زمینن و به هر حال بازی دو لیگ بزرگ دنیاست!
اصلا جو استادیوم تاتنهام نسبت به شالکه خیلی خیلی بهتره.
از دست این بارسا تی وی!!!
فکر کنم نیمه نهایی اگه به تیم دیگه ای جز بارسا میخوردیم بازی رو حتی نشون هم ندن!!!

پیش بینی ال کلاسیکو ها!:
1-رئال 4 تا میخوره!!!!
2-رئال دوباره 5 تا میخوره
3-شش تایی ها!
4-نمیدونم چند تا ولی آی میخوره!!!!
5-بارسلونا می بره!
6-رئال می بازه!!:دی
دوست منطقی من!
سال قبل رو که فراموش نکردین!کیا بودن بعد از باخت 3-1 بارسلون تو سن سیرو اومدن و گفتن ما تو نیوکمپ اینتر رو لوله میکنیم(اینتر 10 نفره:31:) و آخر بازی مجبور شدن آبپاش باز کنن!!!.حالا امسال که تازه پویول و آبیدال رو هم ندارین و خودتون هم خوب میدونید تیمی که روبروتون پرسینگ انجام بده و همچنین یارگیری ژاوی و اینیستا رو انجام بده حمله بارسا تا حدود زیادی خنثی میشه.من معتقدم اگر رئال بتونه ژاوی و اینیستا رو کنترل کنه خود به خود مسی خنثی میشه همونطور که طوی تیم ملی آرژانتین یک بازیکن کاملا معمولیه.
پی نوشت:در اصل هر مهاجمی(از کاوانی گرفته تا برباتوف.پاتو و ....)پشت سرش ژاوی و اینیستا رو داشته باشه به یک موتور گلزنی تبدیل میشه که مدیون این دو هست

Ezel
13-04-2011, 10:11
- تیم ، تیم تمام ناشدنی هاست ، سرمربی تمام نشدنی ، دروازه بان تمام نشدنی ، گیگز تمام نشدنی ، براستی باورتون میشه فان در سار 40 ساله هست ؟ و یا گیگز سپید شقیقه ی 38 ساله میتونه با بهترین کیفیت بازی بکنه هنوز ؟

به نظرم در تمام این سالها اجحاف شده به فان در سار ، بهترین ولی بدون ادعا ، نه مثل برخی در توهم بهترین بودن ( تابلو نیست که ایکر رو میگم ؟ : دی) . کاش کاسیاس حداقل کمی از روحیه فان در سار یاد بگیره ، نه اینکه بعد از خوردن گل اول از بارسا ناامیدی از چهره اش بباره .

- "ترسوها به بهشت نمیروند" ، استفاده از ترکیب ناموفق تورس +(دروگبا یا آنلکا) به جای ترکیب موفق آنلکا و دروگبا ، تعویض 2 مهاجم به جای دو مهاجم دیگه اون هم وقتی چیزی برای از دست دادن نمونده ،

البته روشن شد که کارلتوی جنتلمن شهامت قمار کردن رو به هیچ وجه نداره ، اون هم در مقابل کهنه قماربازی مثل فرگوسن .

خداحافظ کارلتو :5:

- دقیقه ی 76 هست ، چلسی برای صعود نیاز به 2 گل داره - دقیقه ی 76 هست ، دروگبا گل میزنه - دقیقه ی 76 هست اما کماکان چلسی نیاز به دو گل برای صعود داره :8::31:

- حسرت درچهره ی آبراموویچ بعد از گل دوم موج میزد ، و چقدر راحت می شد باهاش همذات پنداری کرد . :13:
- "محض کل کل " : هیچ چیزی لذت بخش تر از دبل کردن چلسی در CL نبود :10:
- مدافعین کناری : اوشی به رغم جاودانی "بی استعداد" با کیفیت قابل قبولی بازی کرد ، البته اورا کماکان نامطمئن هست .

پي نوشت: دوستان رئالي و سروش عزيز ما كه رفتيم نيمه نهايي شما هم بياين منتظريم
نترسين چيزي نميشه بازي برد و باخت داره ديگه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

کماکان معتقدم مورینیو بدترین زمان ممکن رو برای رقابت با بارسا انتخاب کرده .:46:

Retired User
13-04-2011, 10:13
رئال امشب با تیم اصلی بازی میکنه(به نقل از مو )

کاسیاس

مارسلو ، آلبیول ، کاروالیو ، آربلوا

خدیرا،ژابی

کریس ، اوزیل ، گرانرو

آدبایور

خیلی خیلی ریسک بالایی داره
فقط کافیه یکی مثه کریس مصدوم یا محروم بشه

پ.ن:با پستهای بالا معنای مدیریت رو هم میفهمیم لول
اون وقت پستای ما پاک میشه بازم لول

---------
ویرایش:

y el sabado ya veremos=and Saturday we'll see
hoy con todo= today with all

ببخشید میشه اون قسمت پایین مجله که برای دخیه آ نوشته رو یکی ترجمه کنه.

ممنون
به فارسی میشه که دخی آ با منچستر هنوز قرارداد نبسته (به نقل از پدرش باید باشه)
to this day my son has not signed for Manchester

خواهش

smallfrank
13-04-2011, 10:18
منم به همه ی دوستان یونایتدی تبریک میگم
انشالله امشب رئال هم میبره

فقط بازیکن با غیرت به فردیناند میگن که از اول بازی لنگ میزد ولی تو زمین موند.

پ.ن : یه تبریکی هم به دوستان بارسایی میگیم:31::27::21::31:
امیدوارم پذیرا باشند.

---------- Post added at 11:18 AM ---------- Previous post was at 11:15 AM ----------

ببخشید میشه اون قسمت پایین مجله که برای دخیه آ نوشته رو یکی ترجمه کنه.

ممنون

Ezel
13-04-2011, 10:22
دوست دارم اینتر ببرد وصعود کند/مورینیو:آینده من در انگلیس خواهد بود

فرگوسن: ما تیم برتر میدان بودیم

سایت گل- الکس فرگوسن سر مربی منچستریونایتد در صحبتهایی اعلام کرد که تیم برتر به مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا صعود کرد
یونایتد سه شنبه شب با نتیجه 1-2 از سد چلسی عبور کرد تا در مجموع دو دیدار رفت و برگشت با نتیجه 1-3 روانه دور بعد شود. آنها با صعود به دور بعد امیدهابرای کسب جامهای سه گانه را زنده کردند

درپایان دیدار سه شنبه شب اولدترافورد مربی 69 ساله یونایتد اعلام کرد که تیمش شایسته صعود بود:« فکر می کنم ما مقابل تیم خیلی خوبی به نام چلسی خیلی خوب بازی کردیم. چلسی در دیدار سه شنبه شب فوق العاده بود و در نیمه دوم هم کار را ده نفره دنبال کردند که باید به ارزش بالای تلاشهای آنها اشاره کرد ولی فکر می کنم سه شنبه شب ما برتر از آنها بودیم.»

فرگوسن با تمجید از شاگردانش گفت:« ما مهره های فوق العاده ای داشتیم . پارک جی سونگ و چیچاریتو، در کل کسی ما را ناامید نکرد. رایان گیگز هم تجربه و تعادل خوبی دارد. رونی هم با حداکثر توانش بازی کرد. او درحال بازگشت به روزهای اوجش است.»

مربی یونایتد درمورد گل دروگبا هم صحبت کرد و گفت:« گل احمقانه ای بود ولی خیلی سریع توسط پارک جی سونگ نسبت به این گل واکنش نشان دادیم. من 4شنبه شب برای تماشای بازی اینتر و شالکه به ورزشگاه می روم، باید بازی هیجان انگیزی باشد. با تجربه ای که اینتر دارد، نمی توان آنها را دست کم گرفت ولی واقعا فکر می کنم که شالکه به دور بعد می رسد. »

فرگوسن درمورد تیمش گفت:« ما به روزهای اوجمان بازگشته ایم و هیچ کسی در این شکی ندارد. با تماشای نیمه دوم بازی ما مقابل وستهم، بازیمان مقابل چلسی و عملکردمان در دیدار سه شنبه شب،باید بگویم که در لحظات فوق العاده ای هستیم و بازیکنان از شرایط تیم لذت می برند. ما مقابل چلسی خیلی خوب بودیم.»

آنچلوتی و حسرت فرصتهای ازدست رفته مقابل یونایتد

سایت گل- کارلو آنچلوتی، مربی ایتالیایی چلسی معقتد است که تیمش به خوبی در دقایق ابتدایی بازی کنترل توپ و میدان را در اختیار گرفت و از اینکه تیمش نتوانست در زمان تسلط بر بازی، سرنوشت دیدار را رقم بزند ابراز حسرت کرد

آنچلوتی که سیستم تیمش را تغییر داد،درنهایت شاهد شکست 1-2 تیمش در این دیدار بود

در پایان این مسابقه آنچلوتی به اسکای سپورتس گفت:« فکر می کنم در 25 دقیقه ابتدایی نیمه او کنترل توپ و میدان را در اختیار داشتیم ولی نتوانستیم به گل برسیم و بعد در پایان نیمه اول و زمانی که آنها به گل رسیدند کار برای ما سخت تر شد. ما با 10 بازیکن به جریان بازی برگشتیم ولی در پایان این کافی نبود»

با این وجود مربی ایتالیایی چلسی معقتد است که یونایتد شایسته پیروزی در این دیدار بود:« بازی تا پایان متعادل بود. ما هم با 10 نفر بازی می کردیم. عملکرد تیم ما بد نبود ولی در پایان فکر می کنم که یونایتد شایسته برد بود.»

آنچلوتی در مورد ترجیح دادن تورس به دروگبا که انتقادات زیادی را به همراه داشت هم گفت:« باید به تورس باور داشت و درمورد او صبور بود.باید صبر کنیم و پیشرفت او را ببینیم.دروگبا در نیمه دوم فوق العاده بود و با استفاده از قدرت و توانش گلزنی کرد.عملکرد او خیلی خوب بود.»

این شکست به معنای حذف چلسی از رقابتهای لیگ قهرمانان این فصل بود و آنچلوتی در بخش پایانی صحبتهایش در این رابطه گفت:« کنار آمدن با این شرایط کار سختی است.ولی راهکار ما این است که فصل را در رده های اول به پایان ببریم تا در فصل بعد به لیگ قهرمانان اروپا برسیم. پس باید خیلی زود این شکست را فراموش کرده و از ناامیدی فاصله بگیریم و به بازی بعدی فکر کنیم.»

گواردیولا: بازیکنانم خارق العاده اند

سایت گل- پپ گواردیولا مربی بارسلونا از ستاره هایش برای صعود به مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا برای سومین سال پیاپی تشکر کرد.

ارسلونا در دیدار برگشت هم توانست با نتیجه 0-1 شاختار دونتسک را در اوکراین شکست دهد و این تیم در مجموع دو دیدار رفت و برگشت با نتیجه 1-6 تیم اوکراینی را از پیش رو برداشت و به نیمه نهایی رفت

گواردیولا که در ابتدای فصل 9-2008 هدایت بارسا را در دست گرفت با بارسا به جمع 4تیم برتر اروپا راه یافته است

در پایان این مسابقه گواردیولا به آ.اس گفت:« حضور در مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا برای سومین سال پیاپی یک جایزه بزرگ برای ماست. این بازیکنان خارق العاده اند؛ نه فقط در بازیهای امسال، بلکه در سه سال جاری.»

مربی 40 ساله بارسا درمورد بازی سه شنبه شب اوکراین ادامه داد:« در ابتدا اندکی کار ما سخت بود ولی تدریجا بربازی مسلط شدیم.می دانستیم که کار سختی داریم و در ابتدا هم همین طور بود ولی باید دقایق اولیه و سخت را تحمل می کردیم.»

بازی بعدی بارسلونا شنبه شب و در ورزشگاه«سانتیاگو برنابئو» مقابل رئال خواهد بود.

malkemid
13-04-2011, 10:28
تبريك به دوستان منچستري براي رفتن به نيمه نهايي

و تبريك به طرفداراي عزيز بارسا
تيم سختكوش شاختار رو در مجموع 6 بر 1 بردن واقعا كار هر تيمي نيست
من به شخصه براشون احترام زيادي قائلم
حيف كه نميتونم بيدار بمونم بازي رو با تاخير ببينم
از دست اين بارسا تي وي
باز خوبه توي نيمه نهايي بازيمون به خاطر رئال پخش ميشه

نه پس انتظار داشتی منچستر چلسی پخش نشه بجاش بارسا شاختار رو بدن؟؟فقط ادعای منطق!

دیشب بازی قشنگی بود...واقعا زور چلسی به منچستر نمی رسید...

از اونطرف می خوره به برنده شالکه اینتر؟؟ اونها هم فکر نمی کنم بتونن منچستر رو حذف کنن...

hoomi_gta
13-04-2011, 10:30
برد منچستر یونایتد مقابل چلسی و صعود مقتدرانه این تیم به نیمه نهایی لیگ قهرمانان و به همه ی دوستان منچستری گل تبریک میگم. به امید قهرمانی 3 گانه این فصل.
GLORY GLORY MAN UNITED KABIR

pcforlife
13-04-2011, 10:53
تبریک بابت صعود مقتدرانه بارسا

بارسا تو این 6سال اخیر 5بار به این مرحله رسیده. دومین تیم من یو بوده با 4بار. منچستر و بارسا تو این 6سال هر کدوم 2بار به فینال رسیدن. ولی تنها تیمی که تونسته 2بار قهرمان بشه بارسا بوده.

درود بر لاپورتای بزرگ :11:

پ ن: راستی‌ این جریان نفرین آرسنال چی‌ شد؟ :دی
البته تیمی به نام یونایتد بوده که دو بار پیاپی رسیده به فینال...:21::46:
پاسخ پ.ن: شکسته شد!!! (شاختار از اول هم معلوم بود امانت دار خوبی نیست!!):31:
پ.ن: راستی یادم رفت تو اینجا تبریک بگم به هوادارای بارسا... any way... تبریک میگم به هوادارای بارسا خصوصا به سینا و علیرضای عزیز...:11:

charlize
13-04-2011, 10:58
به نظرم در تمام این سالها اجحاف شده به فان در سار ، بهترین ولی بدون ادعا ، نه مثل برخی در توهم بهترین بودن ( تابلو نیست که ایکر رو میگم ؟ : دی) . کاش کاسیاس حداقل کمی از روحیه فان در سار یاد بگیره ، نه اینکه بعد از خوردن گل اول از بارسا ناامیدی از چهره اش بباره .
اصلا موافق نیستم..
اول اینکه ایکر بهترین هست و به زودی بهترین در تاریخ هم میشه(فعلا اشمایکل اوله)
دوم اینکه ایکر ادعا داره؟!!! کی دیدی یا شنیدی این رو هم محلی؟! اون یکی دیگس که 2 بار شد بهترین کلی ادعا داشت...ایکر چند ساله داره با تغییر مدافع هی بازی میکنه و اکثر مواقع هم تیم رو نجات میده...
ایکر اگه میبینی چهرش طوریه که ادعا داره یا مغروره، بخاطر علاقش به اینکار نیتس..بلکه مجبوره..وگرنه چطور میتونه به عنوان کاپیتان تیم رو جمع کنه؟! خوبه تو تیم ملی و بازشگاهی، همه ازش تعریف میکنن اما تو الان یه چیزایی میگی که...

کماکان معتقدم مورینیو بدترین زمان ممکن رو برای رقابت با بارسا انتخاب کرده .[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مورینیو رو هنوز نشناختی...
مورینیو عاشق کارهاییه که غیرممکن میزنن...
شکست بهترین بازسای تاریخ با اینتری که خود هواداراش هم امیدی بهش نداشتن!

خیلی خیلی ریسک بالایی داره
فقط کافیه یکی مثه کریس مصدوم یا محروم بشه
خوزه در این مورد میگه که فقط به بازی پیش رو فکر میکنم..
من این رو درک نمیکنم...
کریس یه کارت بگیره، بازی با بارسا رو از دست میده در حالیکه الان نیازی به بازی کردنش نیست...البته احتمال خیلی زیاد، خود کریس خواسته که بازی کنه...

بردیا
13-04-2011, 11:01
من نمیدونم آخه بازی شالکه-اینتر چه جذابیتی داره وقتی که شالکه تو خونه حریفش 5 تا زده!!
حداقل رئال-تاتنهام با اینکه نتیجش مشخصه ولی جذابیتش اینه که بازی در سطح بالاتری انجام میشه.
بازیکنای بهتری تو زمینن و به هر حال بازی دو لیگ بزرگ دنیاست!
اصلا جو استادیوم تاتنهام نسبت به شالکه خیلی خیلی بهتره.

بازی شالکه اینتر همون جذابیتی رو داره که بازی رئال تاتنهام داره،مخصوصا اختلاف رئال با تاتنهام برای صعود5 گل هستش ولی ما اینتر شالکه 4 گل هستش پس از نظر ریاضی بازی شالکه اینتر جذاب تره:27:

بعدشم جناب عالی تا حالا یه بازی از شالکه رو هم تو فلتینس آرنا دیدی که 62 هزار نفر آدم از دقیقه یک تا دقیقه 90 چه جو خفنی درست میکنن بعد مقایسش میکنی با ورزشگاه وایت هارت لین که به زحمت ظرفیت نصف ورزشگاه شالکه رو داره(36هزار نفر)
درباره 2 لیگ برتر دنیا هم نظرات همه کاملا متفاوته و اگرم قرار باشه فقط به خاطر بازیکنای 2تیم بازیا پخش بشه پس تلویزیون باید هر سال فقط و فقط بازیای بارسا رو نشون بده چون بازیکنای بهتری تو زمین داره حتی نسبت به رئال

hoha881
13-04-2011, 12:03
امسال دیگه نوبت منچستر هست.
:31:

Ezel
13-04-2011, 12:42
اصلا موافق نیستم..با کدوم بخش ؟ با اجحاف در حق فان در سار ؟ یا نکوهش ایکر ؟

چهره اش بعد از گل اول بارسا توی الکلاسیکوی رفت رو یادت هست ؟ داد میزد که : "همه چیز تمام شد" .
+
من نمیگم خوب نیست ، بلکه میگم بهترین خطاب کردن ایکر ( با این حجم تعریف و تبلیغ) ، تا حدودی غلو شده هست به نظرم .:46:

مورینیو رو هنوز نشناختی...ریسک پذیری مورینیو و علاقش به چالش واقعا قابل تحسینه و به نوعی میشه گفت به همراه هیدینک کبیر از این نظر خارق العاده هستند بدون شک ، از لحاظ دانش فنی و روانی و کوچینگ هم که نیازی به گفتن نیست ، اما مسئله ، مسئله ی بارساست بزرگوار ( البته تحرکاتی کرد در بازی با بیلبائو که امیدوارم کارساز واقع بشه .

شکست بهترین بازسای تاریخ با اینتری که خود هواداراش هم امیدی بهش نداشتن!کم لطفی نکن دیگه ، اینتری که سلطان کالچیو بود چند فصل متوالی ، و در بهترین فرمش هم به سر می برد ، با اون کیفیت بازیکن ها و تیم یکدست . ( البته با فاکتور از حال و روز یووه و میلان و بعضا رم بر اثر کالچو پولی ) ،

پی نوشت : زین پس بین من و و تیزی حکم می کنه هم محلی . : دی

malkemid
13-04-2011, 13:05
با کدوم بخش ؟ با اجحاف در حق فان در سار ؟ یا نکوهش ایکر ؟

چهره اش بعد از گل اول بارسا توی الکلاسیکوی رفت رو یادت هست ؟ داد میزد که : "همه چیز تمام شد" .
+
من نمیگم خوب نیست ، بلکه میگم بهترین خطاب کردن ایکر ( با این حجم تعریف و تبلیغ) ، تا حدودی غلو شده هست به نظرم .:46:

ریسک پذیری مورینیو و علاقش به چالش واقعا قابل تحسینه و به نوعی میشه گفت به همراه هیدینک کبیر از این نظر خارق العاده هستند بدون شک ، از لحاظ دانش فنی و روانی و کوچینگ هم که نیازی به گفتن نیست ، اما مسئله ، مسئله ی بارساست بزرگوار ( البته تحرکاتی کرد در بازی با بیلبائو که امیدوارم کارساز واقع بشه .
کم لطفی نکن دیگه ، اینتری که سلطان کالچیو بود چند فصل متوالی ، و در بهترین فرمش هم به سر می برد ، با اون کیفیت بازیکن ها و تیم یکدست . ( البته با فاکتور از حال و روز یووه و میلان و بعضا رم بر اثر کالچو پولی ) ،

دقیقا منم موافقم با اون قرمزه...

charlize
13-04-2011, 13:11
با کدوم بخش ؟ با اجحاف در حق فان در سار ؟ یا نکوهش ایکر ؟

+
من نمیگم خوب نیست ، بلکه میگم بهترین خطاب کردن ایکر ( با این حجم تعریف و تبلیغ) ، تا حدودی غلو شده هست به نظرم .[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه فان در سار عالیه...بازی رفت ضربه ی سری از تورس گرفت ازفاصله چند قدمی و با یه کشش بدن، که من فقط این حرکت رو از ایکر بیاد داشتم...
چیزی که مخالفم و متوجه شدی، نکوهش ایکر بود...

بعد اینکه نه یادم نیست...اما مطمئنم اینطوری نبوده...بلکه ناراحت شده..چون کاپیتان تیم هست و بدترین وضعیت رو در بین بازیکنان موقع خوردن گل، کاپیتان ها و گلرها دارن...دیگه ببین وقتی جفتشون یکی باشه، چه بلایی سر اون شخص میاد؟؟ (یه مثال شخصی..مسابقات منطقه ای تهران، من گلر بودم و کاپیتان..تویه مسابقات من فقط 4 تا پنالتی گرفتم..بقیش بماند..اما وقتی رسیدیم فینال، گل خوردم و 1-0 باختیم...اینقدر عصبی بودم از دست خودم که نمیتونستم حرف بزنم)
+
منم میگم تا همینجاش هم چوب دفاع های بد رئال(البته بهتره بگیم تغییرهای مداوم دفاع های رئال) رو خورده وگرنه جاش خیلی بالاتر از ایناس به نظرم...

ریسک پذیری مورینیو و علاقش به چالش واقعا قابل تحسینه و به نوعی میشه گفت به همراه هیدینک کبیر از این نظر خارق العاده هستند بدون شک ، از لحاظ دانش فنی و روانی و کوچینگ هم که نیازی به گفتن نیست ، اما مسئله ، مسئله ی بارساست بزرگوار ( البته تحرکاتی کرد در بازی با بیلبائو که امیدوارم کارساز واقع بشه .
بازم میگم که خوزه عاشق چالش های غیرممکنه...(کلا فکر کنم ماموریت غیر ممکن ها، فیلم های محبوبش باشن!: دی)

کم لطفی نکن دیگه ، اینتری که سلطان کالچیو بود چند فصل متوالی ، و در بهترین فرمش هم به سر می برد ، با اون کیفیت بازیکن ها و تیم یکدست . ( البته با فاکتور از حال و روز یووه و میلان و بعضا رم بر اثر کالچو پولی ) ،
یعنی خداییش تو معتقدی اینتر بدون مورینیو میتونست بارسا رو 3-1 شکست بده تویه بازی رفت و بازی برگشت هم تا دقیقه های آخر و اونم 10 نفره، 0-0 مساوی کرده باشه و در نهایت بارسا رو حذف کرده باشه؟؟؟ به شخصه این رو محال میدونستم...

پ.ن:من غلط کنم! من چاکرتم هستم هم محلی : دی

بردیا
13-04-2011, 13:17

میبینم که ادای یعقوب لیث رو درمیاری:دی

nw_nk
13-04-2011, 14:35
آنچلوتی: از آینده ام مطمئن نیستم/ در انتخاب تورس به جای دروگبا اشتباه کردم

مربی ایتالیایی در صحبتهایی اعلام کرد که بعد از شکست تیمش مقابل یونایتد و حذف از گردونه رقابتهای اروپایی با رومن آبراموویچ صحبت نکرده است

سایت گل- کارلو آنچلوتی مربی ایتالیایی چلسی در صحبتهایی اعلام کرد که مطمئن نیست که آیا مربی چلسی خواهد ماند یا خیر. او این صحبتها را پس از شکست تیمش مقابل یونایتد و حذف از گردونه رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا مطرح کرد.

پس از آنکه رومن آبراموویچ ریاست باشگاه چلسی را در سال 2003 در دست گرفت، این تیم جوایز و قهرمانی های متعددی را فتح کرد و اکنون همه درانتظار درخشش چلسی دراروپا بودند؛ به ویژه بعد از انتقال تورس 50 میلیون پوندی به رختکن استمفورد بریج که سرو صدای زیادی به راه کرد. ولی این ستاره اسپانیایی از ژآنویه تاکنون نتوانسته برای چلسی گلزنی کند

الان و با شکست 1-2 چلسی مقابل یونایتد این تیم از گردونه رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا کنار رفت و تنها می تواند برای قهرمانی در لیگ برتر مبارزه کند.چلسی در حال حاضر در رده سوم جدول است و11 امتیاز با یونایتد صدرنشین فاصله دارد. این طور به نظر می رسد که پس از این شکست، آنچلوتی هنوز با مالک باشگاهش صحبت نکرده است

آنچلوتی به روزنامه گاردین گفت:« من نگران نیستم. باید کارم را انجام دهم و نهایت تلاشم را به کار گیرم.الان من نیستم که باید برای ماندن و رفتنم تصمیم بگیرم و هنوزبا آبراموویچ صحبت نکرده ام.»

این مربی ایتالیایی درادامه به این نکته اشاره کرد که شاید در انتخاب ترکیب فیکس تیمش و به میدان فرستادن تورس به جای دروگبا اشتباه کرده باشد:« شاید. ولی من قبل از این تصمیم، مدتها فکر کردم.من ترجیح می دادم تا در چنین سبک بازیهایی، بازی را با فرناندو شروع کنم . ولی دروگبا در نیمه دوم واقعا خوب بازی کرد.»

By Ghazal Ziari

2011/4/13

مربی شاختار: امیدوارم بارسا به فینال لیگ قهرمانان اروپا برسد

لوچسکیو برای حریفش در دیدار سه شنبه شب آرزوی موفقیت کرد

سایت گل- میرسئا لوچسکیو،مربی شاختار دونتسک سه شنبه شب شاهد شکست 0-1 تیمش مقابل بارسلونا و حذف شاختار از گردونه رقابتهای اروپایی بود.

ولی این مربی باتجربه گلایه ای نداشت و در پایان این دیدار به یوروسپورت فرانسه گفت:« من به بارسلونا به خاطر صعود به دور بعدی رقابتها تبریک می گویم و امیدوارم که بارسا قهرمان رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا شود. بازی تماشایی و خوبی بود. این درحالی بود که تعداد زیادی از بازیکنان هر دو تیم در این دیدار غایب بود. ما درمقایسه با هر تیم دیگری که مقابل بارسلونا قرار می گیرد، فرصتهای به مراتب بیشتری داشتیم.»

مربی شاختار ادامه داد:« این فرصت خوبی بود که مقابل بارسا بازی کنیم و این تجربه کاربردی و خوبی برای تیم جوان ما برای فصل بعد بود.»

این اولین بار در تاریخ باشگاه شاختار بود که به مرحله یک چهارم پایانی لیگ قهرمانان اروپا راه یافت.

By Ghazal Ziari

2011/4/13

پی نوشت: فینال؟!

nw_nk
13-04-2011, 14:39
شاختار دونتسک 0- بارسلونا 1؛ تیم اوکراینی معجزه نکرد/ بارسا در جمع 4 تیم برتر اروپا

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدBy Ghazaal ziari

منچستریونایتد 2- چلسی 1؛ آخرین امید چلسی ناامید شد/ راهیابی یونایتد به نیمه نهایی

چلسی در مجموع دو دیدار رفت و برگشت با نتیجه 1-3 مغلوب یونایتد شد و از گردونه رقابتهای اروپایی کنار رفت.

سایت گل- دیدار برگشت دور یک چهارم پایانی لیگ قهرمانان اروپا میان دو تیم منچستریونایتد و چلسی در حالی آغاز شد که منچستریونایتد در دور رفت و در ورزشگاه استمفورد بریج با نتیجه 0-1 مقابل چلسی به برتری دست یافته بود.

در دقایق اولیه بازی این بازیکنان چلسی بودند که چندین موقعیت متعدد را برروی دروازه تیم میزبان خلق کردند.چلسی در 15 دقیقه اول بازی تیم برتر میدان بود و باگذشت زمان بهتر خود را در زمین پیدا می کرد و البته مراقب ضد حملات یونایتد نیز بود.

اولین کارت زرد این بازی در دقیقه 18 مسابقه از جیب داور پرتغالی خارج شد و جانی اوشی به خاطر خطایی که برروی مالودا مرتکب شد، از سوی داور مسابقه جریمه گردید

دردقیقه 21 بازی پارک از ناحیه صورت مصدوم شد و مداوا برروی ابروی او انجام شد

اولین گل این بازی در دقیقه 26 از راه رسید ولی داور مسابقه گل چیچاریتو را به علت آفساید نپذیرفت تا بازی با همان تساوی بدون گل دنبال شود.

پارک یکی از برترین ستاره های نیمه اول بازی بود که بارها از سد بازیکنان چلسی عبور کرده و خود را به سمت دروازه این تیم نزدیک می کرد

در دقیقه 32 بازی بود که داور مسابقه خطای رامیرس برروی نانی را اعلام کرد و ستاره برزیلی را با کارت زرد جریمه کرد تا در صورتی که چلسی به نیمه نهایی برسد، رامیرس شانس همراهی تیمش را در اختیار نخواهد داشت.

بازهم کارت زردی دیگر برای بازیکنان چلسی این بار در دقیقه 36 . مالودا به خاطر خطایی که روی چیچاریتو انجام داد، کارت گرفت.تورس از این کارت عصبانی است و به داور نق می زند

باز هم کارت زردی دیگر برای بازیکنان چلسی..این بار این تری است که به خاطر برخوردی که با چیچاریتو داشت، در دقیقه 41 بازی کارت زرد می گیرد

در دقیقه 43 بازی بود که چیچاریتو گل برتری یونایتد را به ثمر رساند.توپ که از یک ضربه ایستگاهی ارسال شد، برگشت داده شد و به گیگز رسید تا گیگز از سمت راست توپ را وارد محوطه کند و چیچاریتو توپ را مبدل به گل کند تا نیمه اول با برتری 0-1 شیاطین سرخ به پایان برسد

با آغاز نیمه دوم بازی،فرناندو تورس از زمین مسابقه خارج و دیدیه دروگبا جانشین او شد تا شاید دروگبا بتواند امیدهای چلسی را زنده نگه دارد

هر دو تیم نیمه اول را کاملا آرام آغاز کردند ولی تدریجا بازی از این حالت آرامش خارج شد

در دقیقه 59 بازی بار دیگر کارت زرد از جیب داور مسابقه خارج شد تا پاتریس اورا از داور مسابقه اخطار بگیرد

. تنها یک دقیقه بعد چلسی تعویض دیگری انجام داد و نیکلا آنلکا جایش را به سالمون کالو داد.. ریتم بازی تدریجا کاهش یافت و دیگر از آن بازی گرم و جذاب نیمه اول خبری نبود

در دقیقه 68 چک مهاری استثنایی داشت تادروازه چلسی برای باردوم باز نشود

در دقیقه 70 بازی ، اتفاقی که نباید برای چلسی می افتاد، افتاد و رامیرس بعد از خطای احمقانه ای که روی نانی انجام داد،کارت زرد دوم و درنتیجه کارت قرمز را مقابل چشمانش دید تا کار برای آنچلوتی و شاگردانش سخت تر از قبل شود.

سرالکس فرگوسن در دقیقه 75 بازی با بیرون کشیدن نانی، آنتونیو والنسیا را به جای او روانه میدان کرد و در دقیقه 76 بازی بود که چلسی با ارسال تماشایی مایکل اسین و گل دیدیه دروگبا بازی را به تساوی کشاند. آنچلوتی که تیمش با یک بازیکن کمتر در زمین بودند، بازی را به تساوی کشیدند تا امیدوارانه تر کار را دنبال کنند ولی تنها یک دقیقه بعد پارک جی سونگ با پاسی استثنایی که از رایان گیگز دریافت کرد، بازی را 1-2 کرد تا بار دیگر امیدهای چلسی کمرنگ تر شود

در دقیقه 82 بازی بود که الکس جایش را به پائولو فریه را داد و از همان دقایق به بعد بود که یونایتد با آرامش بیشتری بازی را دنبال کرد و به نظر می رسید که بازیکنان چلسی انرژیشان برای ادامه بازی را از دست داده اند

سه دقیقه وقت تلف شده برای نیمه دوم این بازی اعلام شد و در طول این سه دقیقه هم اتفاق خاصی نیفتاد تا چلسی خداحافظی تلخی با گردونه این رقابتها داشته باشد. چلسی در مجموع دو دیدار رفت و برگشت با نتیجه 1-3 مغلوب منچستریونایتد شد و از گردونه رقابتهای اروپایی کنار رفت تا دستش از جام قهرمانی در رقابتهای این فصل کوتاه بماند و یونایتد اولین تیم حاضر در نیمه نهایی این رقابتها لقب گرفت.

ترکیب اصلی یونایتد: فان در سار، اوشی، فردیناند، ویدیچ، اورا، نانی(والنسیا،75)، کریک، پارک، گیگز، رونی و چیچاریتو

ترکیب اصلی چلسی: چک، ایوانوویچ، تری، الکس(پائولو فریه را، 82)، کول، رامیرس، لمپارد، اسین، مالودا، آنلکا (کالو،60)و فرناندو تورس (دروگبا،46)

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدBy Ghazal Ziari

2011/4/13

vahidgame
13-04-2011, 14:53
به منچستری ها تبریک میگم ولی توقع داشتم تیمی که بالا میره حداقل یه ذره نسبت به تیم مقابلش برتری داشته باشه
بازی رفت که هیچی کلا چلسی برتر بود. توی بازی برگشت توی الدترافورد هم حتی منچستر نتوست نسبت به چلسی برتری داشته باشه و حتی چلسی 10 نفره هم بود بهتر بازی می کرد! چلسی تنها چیزی که کم داشت این بود که یه رایان گیگز داشته باشه که 3 تا پاس گل بده و کلا ضعف تیم رو پوشش بده....
به هر حال امیدوارم توی بازی های بعدی منچستر موفق باشه ولی نه با این بازی که با چلسی کرد و فکر نکنم با این شیوه بتونه از پس رئال یا بارسا بربیاد

Ezel
13-04-2011, 15:05
چون کاپیتان تیم هست و بدترین وضعیت رو در بین بازیکنان موقع خوردن گل، کاپیتان ها و گلرها دارنبا کلیت این جمله موافقم اما در مورد ایکر من ناامیدی می دیدم تا ناراحتی ، 5 شکست پیاپی و دریافت 16 گل در 5 مسابقه با بارسا شاید از لحاظ روحی ایکر رو در الکلاسیکو آزار میده .

یعنی خداییش تو معتقدی اینتر بدون مورینیو میتونست ... به نظرم تفکیک کردنشون کار رو سخت میکنه ( اینتر فصل قبل بدون مورینیو یا مورینیو بدون اون ابزار دفاعی آماده ) .

میبینم که ادای یعقوب لیث رو درمیاری:31:

فکر نکنم با این شیوه بتونه از پس رئال یا بارسا بربیاد هنوز شالکه ی مرموز ( و یا شاید اینتر ) مونده :46:

charlize
13-04-2011, 15:52
با کلیت این جمله موافقم اما در مورد ایکر من ناامیدی می دیدم تا ناراحتی ، 5 شکست پیاپی و دریافت 16 گل در 5 مسابقه با بارسا شاید از لحاظ روحی ایکر رو در الکلاسیکو آزار میده .
نمیدونم شایدم اینطور که میگی باشه..

به نظرم تفکیک کردنشون کار رو سخت میکنه ( اینتر فصل قبل بدون مورینیو یا مورینیو بدون اون ابزار دفاعی آماده ) .
حالا من میگم اون دفاع آماده رو همین خوزه ساخت..
همینطور که دفاع رئال رو ساخته...این دفاع اماده که میگی، چی میشه که 5 تا از شالکه اونم تو زمین خودش میخوره؟!

به منچستری ها تبریک میگم ولی توقع داشتم تیمی که بالا میره حداقل یه ذره نسبت به تیم مقابلش برتری داشته باشه
وحید جان، خداییش حقشون بود..
چلسی چوب ترسو بازی کارلتو رو خورد...
شاخ درووردم وقتی دیدم مهاجم رو با مهاجم عوض کرد!
یا اینکه چرا دروگبا رو نیمکت بود؟!
چلسی خیلی باید بهتر میبود...و همش برمیگرده به کارلتو...
+
در مورد گیگز هم چیزی نمیشه گفت اما به نظر من، رونی بهترین بازیکن دیشب بود..
فوق العادس این پسر...حیف که اخلاق نداره...یعنی روش کار نشده...

vahidgame
13-04-2011, 16:33
هنوز شالکه ی مرموز ( و یا شاید اینتر ) مونده
خب من فرض گرفتم که اون بازیو می برین و کار اون چنان سختی ندارین

وحید جان، خداییش حقشون بود..
چلسی چوب ترسو بازی کارلتو رو خورد...
شاخ درووردم وقتی دیدم مهاجم رو با مهاجم عوض کرد!
یا اینکه چرا دروگبا رو نیمکت بود؟!
چلسی خیلی باید بهتر میبود...و همش برمیگرده به کارلتو...
اون که آره کارلتو کلا این فصل نمی دونم چرا یه جوری شده!
ولی در مورد تعویض میشه گفت زیاد اشتباه نبود چون سیستم چلسی تقریبا 3-3-4 بود و هر جفت تورس و دروگبا جواب نمی دادن بعدشم تورس بد بود
کلا منچستر روحیه بهتری نسبت به چلسی داشت و بازیکنای باتجربه اون خیلی زیاد تاثیر گذار بودن ولی در مجموع رفت و برگشت بازی بهتری نسبت به چلسی انجام نداد. حداقل در زمینه بازی زیبا و ایجاد موقعیت که اینجوری نبود
تیمای دیگه مثل چلسی روحیه شون نیست و من میگم با این بازی که منچستر کرد با اونا به مشکل می خوره. مگه اینکه کلا فرگوسن یه حرکت هایی بکنه و یه سیستم جدید نسبت به این بازی بذاره و چند تا تغییر هم بده مثلا برباتوف رو توی ترکیب اصلی بذاره
دفاع منچستر رو هم حتی با وجود ویدیچ و فردیناند زیاد خوب ندیدم بهترین مهره دفاعی منچستر ون در سار بود!
به هر حال دوس دارم یه انگلیسی قهرمان بشه ولی از این بازی بوی قهرمانی نمیاد : دی

kasra_khan2003
13-04-2011, 16:54
زیدان:"نمیتوانیم به فراتر از بازی با تاتنهام فکر کنیم"

اختصاصی انجمن هواداران رِئال مادرید در ایران:

زیدان:"برای رسیدن به اهدافی که در گذشته داشته و جا گذاشته ایم در مسیر درستی قرار داریم"

زین الدین زیدان نیز در کنفرانس مطبوعاتی پیش از بازی مقابل تاتنهام حاضر شد و در مورد اوضاع رئال مادرید سخن گفت.

"بهترین توصیه ای که میتوانم بکنم این است که رئال مادرید باید به تاتنهام احترام بگذارد و برای بردن پا به زمین بازی بگذارد.پس از آن چهار بازی مقابل بارسلونا را هم خواهیم دید.بازی امشب بخاطر اتفاقاتی که ممکن است رخ دهند بازی مهمی است و ما باید اینگونه درباره این بازی فکر کنیم.نمیتوانیم به فراتر از بازی با تاتنهام فکر کنیم"

"برای رسیدن به اهدافی که در گذشته داشته و جا گذاشته ایم در مسیر درستی قرار داریم اما باید بازی به بازی پیش برویم و امیدوارم تمام بازیهای باقیمانده را ببریم.اما در ابتدا باید در مورد بازی با تاتنهام فکر کنیم."

ژابی آلونسو:"اینجاییم که ببریم"

ژابی آلونسو:"این بهترین تیم سال است و هنوز هم امید به قهرمانی در هر سه رقابت را داریم"

ژابی آلونسو از طرف بازیکنان رئال مادرید درباره بازی امشب مقابل تاتنهام در وایت هارت لین سخن گفت.

"این بازی هیچ ربطی به بازی ای که رئال مادرید مقابل لیورپول در آن سال انجام داد ندارد.اینجاییم که ببریم.مطمئن هستم تاتنهام تیم قوی ای خواهد بود و اگر ما تمرکزمان را از دست بدهیم باید منتظر لحظات دشواری باشیم.میدانیم که چه باید بکنیم.باید تعادل بین خط حمله و خط دفاعمان را حفظ کنیم.اگر ما گلی به ثمر برسانیم آنها تقریبا کار غیرممکنی پیش رو دارند"

"امیدوارم بتوانیم 28 می به برای بردن دهمین قهرمانی اروپایی تیم به لندن برگردیم.باید مرحله به مرحله و بازی به بازی پیش برویم اما بازی کردن در لندن برای کسب دهمین قهرمانی باورنکردنی است"

"نمیدانم اما ما در طول سال در بهترین فرم خود هستیم.این بهترین تیم سال است و هنوز هم به امید به قهرمانی در هر سه رقابت را داریم.همچنین برای سرمربی هم مزیتی دارد و آن هم این که بازیکنانی که از مصدومیت رهایی یافته اند نیاز به تلاش در هر پستی دارند.در برهه زمانی مهمی قرار داریم و همه این موضوع را میدانیم."

مورینیو:"باید به تاتنهام احترام بگذاریم"

مورینیو:"اگر جای ردنپ بودم،فکر میکردم معجزه میتواند رخ دهد و ناامید نمیشدم"

ژوزه مورینیو پیش از بازی دور برگشت مقابل تاتنهام در کنفرانس مطبوعاتی حاضر شد و به مصاحبه پرداخت.

"با ردنپ موافقم.فوتبال همیشه شگفتی هایی هم دارد.باید به تاتنهام احترام بگذاریم.از ذهنیت تیم های انگلیسی آگاه هستم و اگر من جای آنها بودم هرگز ناامید نمیشدم.بازی را جدی دنبال خواهیم کرد و به دنبال گلزنی هستیم.بازگشت به بازی برای تاتنهام سخت خواهد بود"

"بازیکنان باید باهوش باشند و وضعیتی را که در آن قرار دارند درک کنند.بازیکنان دو کارته را بازی نمیدهم.باید بدانند که حریفمان بر روی بازی آنها تمرکز میکند نه چیز دیگری.باید از همان اول کار را تمام کنیم و به تاتنهام احترام بگذاریم.مجموع نتیجه فعلی ما بسیار خوب است اما قطعی نیست"

"هدف اصلی در مراحل حذفی لیگ قهرمانان اروپا رسیدن به مرحله بعدی است.شما به چیز دیگری احتیاج ندارید.میدانم که ما تنها تیمی هستیم که در لیگ قهرمانان شکست نخورده ایم اما اگر شکست بخوریم تیمهای کمی در وضعیت ما خواهند بود.مسئله مهم این است که به نیمه نهایی برسیم.رسیدن به مرحله بعد با وجود پیروزی و گلزنی حتی بهتر هم خواهد بود"

"فکر نمیکنم که باید درباره بازگشت به فوتبال انگلیس صحبت کنم.آینده ام با رئال مادرید است.سه سال از قراردادم باقی مانده و مسئولان تیم از کار من راضی اند.آینده مربیگریم را در انگلیس میبینم اما در حال حاضر رئال مادرید تنها چیزی است که به آن فکر میکنم"

"در حال حاضر ال کلاسیکویی برای من وجود ندارد.ما امشب بازی مرحله 1/4 نهایی را انجام مدهیم و نباید درباره چیز دیگری فکر کنیم.سالهای زیادی از آخرین باری که تیم به نیمه نهایی رسیده میگذرد.هدف ما این است.پس از این بازی زمان کافی برای فکر کردن در مورد بارسلونا داریم."

pcforlife
13-04-2011, 17:38
خیلی لذت بردم از تعویض نانی و والنسیا! با این تعویض پارک رفت سمت چپ جای نانی و والنسیا رفت سمت راست به جای پارک که با اوشی هماهنگی بیشتری داشته باشند... دقیقا به چپ اومدن پارک و جاگیری مناسبش باعث شد که گل دوم رو ببینیم...
به نظرم به فینال برسیم شانسمون از تیمی که از اون ور میاد بالا بیشتره برای قهرمانی! چون یونایتد عملا میزبان میشه...
ضمن اینکه بر طبق روند این چند ساله امسال نوبت قهرمانی یه تیم انگلیسیه...
حالا دو تو نکته جالب تاریخی وجود داره راجع به بارسا...
آخرین دیدار فینالی تو ومبلی بوده با قهرمانی بارسلون تموم شده...
در فصل بعد از قهرمانی بارسا در فصل 91-92، این تیم نتونست به فینال برسه و در فصل 93-94 تونست به فینال اروپا برسه اما قهرمان نشه... حالا این حالت دقیقا مشابه الانه... یعنی اگه بارسا از سده رقیب احتمالیش رئال بگذره و برسه به فینال، دوباره دو فصل بعد از آخرین قهرمانیشون، فینالیست شدن و...
یاعلی
پ.ن: بازی برگشت منچستر در نیمه نهایی تو زمین حریفشه؟ (امیدوارم مثل فصل 2006-2007 نشه بازیمون با شالکه یا اینتر...):20:

بردیا
13-04-2011, 17:46
پ.ن: بازی برگشت منچستر در نیمه نهایی تو زمین حریفشه؟ (امیدوارم مثل فصل 2006-2007 نشه بازیمون با شالکه یا اینتر...)[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

فکر کنم باید دوباره قرعه کشی بشه چون اگه شالکه بیاد بالا اون وقت هم منچستر هم شالکه توی مرحله قبلی بازی برگشت میزبان بودن

Stream
13-04-2011, 17:51
پ.ن: بازی برگشت منچستر در نیمه نهایی تو زمین حریفشه؟ (امیدوارم مثل فصل 2006-2007 نشه بازیمون با شالکه یا اینتر...):20:

فکر کنم باید دوباره قرعه کشی بشه چون اگه شالکه بیاد بالا اون وقت هم منچستر هم شالکه توی مرحله قبلی بازی برگشت میزبان بودن

برنده شالکه/اینتر میزبان بازی رفت خواهند بود و بازی برگشت در زمین منچستر.. قرعه کشی دوباره ای در کار نیست. برنده نیمه نهایی سمت بارسا هم میزبان فینال خواهد بود که لباس اولش رو می پوشه.

pcforlife
13-04-2011, 18:06
برنده شالکه/اینتر میزبان بازی رفت خواهند بود و بازی برگشت در زمین منچستر.. قرعه کشی دوباره ای در کار نیست. برنده نیمه نهایی سمت بارسا هم میزبان فینال خواهد بود که لباس اولش رو می پوشه.

آقا دمت گرم!!:11: خیلی خوب شد واسه یونایتد...:20:

گرافيكار
13-04-2011, 18:06
خیلی لذت بردم از تعویض نانی و والنسیا! با این تعویض پارک رفت سمت چپ جای نانی و والنسیا رفت سمت راست به جای پارک که با اوشی هماهنگی بیشتری داشته باشند... دقیقا به چپ اومدن پارک و جاگیری مناسبش باعث شد که گل دوم رو ببینیم...
به نظرم به فینال برسیم شانسمون از تیمی که از اون ور میاد بالا بیشتره برای قهرمانی! چون یونایتد عملا میزبان میشه...
ضمن اینکه بر طبق روند این چند ساله امسال نوبت قهرمانی یه تیم انگلیسیه...
حالا دو تو نکته جالب تاریخی وجود داره راجع به بارسا...
آخرین دیدار فینالی تو ومبلی بوده با قهرمانی بارسلون تموم شده...
در فصل بعد از قهرمانی بارسا در فصل 91-92، این تیم نتونست به فینال برسه و در فصل 93-94 تونست به فینال اروپا برسه اما قهرمان نشه... حالا این حالت دقیقا مشابه الانه... یعنی اگه بارسا از سده رقیب احتمالیش رئال بگذره و برسه به فینال، دوباره دو فصل بعد از آخرین قهرمانیشون، فینالیست شدن و...
یاعلی
حسين جان خيلي به اين چرخه اعداد اعتماد نكن
چيزي كه مشخصه اينه كه احتمال اينكه پيرمرد دوبار از يه سوراخ گزيده بشه خيلي كمه
به خصوص امسال كه هرچند منچستر به نظر من خوب بازي نميكنه ولي فرگوسن بارها تعويضهاي خوبي انجام داده و در نتيجه گرفتن منچستر به صورت مستقيم تاثيرگذار بوده
من فكر ميكنم پيرمرد يه جورايي امسال داره همراه بازيكناش بازي ميكنه

در مورد قرعه كشي و ميزبانها هم فكر كنم قبلا انجام شده
منچستر و شالكه رو يادم نيست ولي بارسا ديدار برگشت نيمه نهايي رو ميزبانه

pcforlife
13-04-2011, 18:19
حسين جان خيلي به اين چرخه اعداد اعتماد نكن
چيزي كه مشخصه اينه كه احتمال اينكه پيرمرد دوبار از يه سوراخ گزيده بشه خيلي كمه
به خصوص امسال كه هرچند منچستر به نظر من خوب بازي نميكنه ولي فرگوسن بارها تعويضهاي خوبي انجام داده و در نتيجه گرفتن منچستر به صورت مستقيم تاثيرگذار بوده
من فكر ميكنم پيرمرد يه جورايي امسال داره همراه بازيكناش بازي ميكنه
اعتماد که قطعا نمیشه کرد... منم اعتماد نکردم... من فط به نظرم گفتن این نکات جالبه... یه مورد دیگه هم بگم... تو دو باری که ساف لیگ قهرمانان رو فتح کرده، اگه اشتباه نکنم، تو هیچ کدوم از بازی های اون فصل CL نباخته بوده... اگه منچستر بتونه بدون باختن از شالکه برسه به فینال، فکر کنم باز بتونه قهرمان بشه...!:31:
البته باز میگم به قول تو اینا همه چرخه اعداده و به قولی یه جور رکورد... رکورد هم ساخته شده واسه شکستن... ممکنه همه این نکات جالب تکرار نشن... مثل جریان آه و نفرین آرسنال که بارسا شکوندش...:20:
ولی من به شخصه خیلی به قهرمانی یونایتد امیدوارم... خیلی... از اول فصل هم جریان میزبانی در لندن (ومبلی) انگیزه مضاعفی بود برای تیم های جزیره نشین حاضر در CL من که خودم خیلی خوش بینم به این امتیاز میزبانی...:20:

nw_nk
13-04-2011, 19:24
پیکه و تمجید از خاویر ماسچرانو

مدافع باشگاه بارسلونا در پایان دیدار سه شنبه شب تیمش مقابل شاختار دونتسک به تمجید از ماسچرانو پرداخت

سایت گل- بارسلونا سه شنبه شب موفق شد تا در دیدار برگشت مرحله یک چهارم پایانی لیگ قهرمانان اروپا با نتیجه 0-1 شاختار دونتسک را شکست دهد و در مجموع با برتری 1-6 روانه دور نیمه نهایی شود و در این میان جرارد پیکه، مدافع جوان بارسا معتقد است که خاویر ماسچرانو یکی از عوامل کلیدی بارسا در کسب برد 3شنبه شب بود.

او در پایان دیدار 3شنبه شب اوکراین به وب سایت رسمی باشگاه بارسلونا گفت:« ماسچرانو بازیکن بسیار سریع و باهوشی است . او کیفیت لازم را دارد تا با هر پستی خودش را تطبیق دهد.»

پیکه تنها بازیکنی نیست که تحت تاثیر بازی ماسچرانو در اوکران قرار گرفته و دانی آلوس هم در صحبتهایی به تمجید از هم تیمی آرژانتینی اش پرداخت:« ماسچرانو در مرکز میدان فوق العاده بود.»

By Ghazal Ziari

2011/4/13

خاویر زانتی: در 90 دقیقه ممکن است هر اتفاقی رخ دهد

اینتری ها در دیدار رفت در خانه 5-2 شکست خوردند و اینک برای رسیدن به نیمه نهایی و قرار گرفتن مقابل منچستریونایتد کار بسیار دشواری پیش رو دارند

سایت گل- خاویر زانتی، کاپیتان اینتر، معتقد است تیمش می تواند دست به کاری شگفت انگیز بزند و در دیدار امشب مقابل شالکه در ولتینز آره نا یک پیروزی تاریخی را به دست بیاورد.

اینتری ها در دیدار رفت در خانه 5-2 شکست خوردند و اینک برای رسیدن به نیمه نهایی و قرار گرفتن مقابل منچستریونایتد کار بسیار دشواری پیش رو دارند.

زانتی در گفتگو با خبرنگاران گفت:" من برای اولین بار است که در این ورزشگاه بازی می کنم و این بسیار خوب است. بسیار زیباست و مهمتر از همه، امیدوارم نتیجه در نهایت به نفع ما رقم بخورد.

فرقی نمی کند آنها تغییری داشته باشند یا نه، به هر حال ما به تیم حریف احترام می گذاریم. با این وجود محرومیت فارفان خبر خوبی برای ماست.. من او را به خوبی می شناسم زیرا در دیدارهای ملی زیادی مقابل او بازی کرده ام. او بازیکن مهمی است اما ما تنها به بازی خودمان فکر می کنیم و امیدواریم که همه چیز خوب پیش برود."

زانتی همچنین در مورد میزان شانس پیروزی تیمش در دیدار امشب گفت:" می دانیم کار دشواری است اما ما 90 دقیقه فرصت داریم تا نتیجه ای عالی به دست بیاوریم.

در 90 دقیقه اتفاقات زیادی ممکن است رخ دهد. برای ما کلیدی است که اشتباهات کمی مرتکب شویم و موقعیت های زیادی ایجاد کنیم تا بتوانیم گل های زیادی به ثمر برسانیم.

شالکه در دیدار رفت نشان داد که تیم خوبی است. ما می دانیم جبران نتیجه دیدار رفت دشوار است. اگر می خواهیم به نیمه نهایی صعود کنیم باید نمایش فوق العاده ای ارائه دهیم."

By Behnam Jafarzadeh

2011/4/13

vivabarca
13-04-2011, 20:00

ایول پس کاتالان ها با لباس اصلی جشن قهرمانی تو ویمبلی می گیرن ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

گرافيكار
13-04-2011, 20:01
اعتماد که قطعا نمیشه کرد... منم اعتماد نکردم... من فط به نظرم گفتن این نکات جالبه... یه مورد دیگه هم بگم... تو دو باری که ساف لیگ قهرمانان رو فتح کرده، اگه اشتباه نکنم، تو هیچ کدوم از بازی های اون فصل CL نباخته بوده... اگه منچستر بتونه بدون باختن از شالکه برسه به فینال، فکر کنم باز بتونه قهرمان بشه...!:31:
البته باز میگم به قول تو اینا همه چرخه اعداده و به قولی یه جور رکورد... رکورد هم ساخته شده واسه شکستن... ممکنه همه این نکات جالب تکرار نشن... مثل جریان آه و نفرین آرسنال که بارسا شکوندش...:20:
ولی من به شخصه خیلی به قهرمانی یونایتد امیدوارم... خیلی... از اول فصل هم جریان میزبانی در لندن (ومبلی) انگیزه مضاعفی بود برای تیم های جزیره نشین حاضر در CL من که خودم خیلی خوش بینم به این امتیاز میزبانی...:20:

خب واقعا نميشه امتياز بازي فينال در ويمبلي رو براي يه تيم انگليسي در نظر نگرفت

رکورد هم ساخته شده واسه شکستن... ممکنه همه این نکات جالب تکرار نشن... مثل جریان آه و نفرین آرسنال که بارسا شکوندش
سينا جان كجايي كه حاجي اعتراف كرد:31:

vivabarca
13-04-2011, 20:01

ایول پس کاتالان ها با لباس اصلی جشن قهرمانی تو ویمبلی می گیرن ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Ostad AliReza
13-04-2011, 20:12

مطمئنی>؟!پس به همین خیال باش(شوخی) خود مربیتون پپ و البته مربی ما خوزه هم گفتن بهتره بازی به بازی پیش بریم/ببینمیم تیمامون تو این دو تا الکلاسیکو اول مصدوم میدن یا نه و خیلی شرایط {غیرقابل پیش بینی} دیگه!!!

A.N.A.P
13-04-2011, 21:01
میگم این پیکه هم خوب شارژ شده ها درباره همه داره نطر میده ! باید منتظر نظرش در مورد شکیرا هم باشیم !:31:

بردیا
13-04-2011, 21:37
آقا دمت گرم!!:11: خیلی خوب شد واسه یونایتد...:20:
آره خوب شد
تو فلتینس آرنا یه مساوی بدون گل میگیریم تو اولترافورد میریم واسه مساوی با گل:31:

kkkaktoos
13-04-2011, 23:05
چه میکنه این رائول
گلشون قشنگ بود

xmehr
13-04-2011, 23:09
سلام به دوستان عزیز

بازی رئال و تاتنهام دارم میبینم تا اینجا فقط چند اتفاق افتاده

اتفاق مهم اول اینه که کاروالیو با کارتی که گرفت بازی رفت با بارسلونا از دست داد (البته اگر معجزه رخ نده و تاتنهام صعود نکنه :ی)

و 2 صحنه مشکوک به پنالتی برای تاتنهام بود که یکیشو حداقل میتوانست داور بگیره

ولی در کل زور تاتنهام به رئال نمیرسه و رئال بازیو به راحتی داره اداره میکنه

مورینیو از کاکا استفاده نکرده و مارسلو رو در خط هافبک قرار داده و جای مارسلو هم اربلوا قرار گرفته

پایان نیمه اولم با تساوی به پایان رسید

بردیا
13-04-2011, 23:09
شیره رائول
اینتر تموم شد
شالکه خیلی خوب بود و بهتر از همه نویر،چه توپی گرفت از استانکوویچ

چه مشنگی بود داور،خطا رو باومیوهان کردش اونوقت اسکل به رائول کارت دادش

و اما بشنوید از سوتی های گزارشگر بازی

گفت شالکه مال کلزنکرشنه،درستش گلزنکرشن هستش
گفت رانگنیک به دلیل رفتن لوئیس گوستاو مهاجم هافنهایم به بایرن استعفا داد درحالی که گوستاوو یه بازیکن چندپسته دفاعی هستش و در اصل هم هافبک دفاعی هست و تو عمرش مهاجم نبوده!!!
ورزشگاه شالکه رو گفتش ولتیس آرنا در حالی که فلتینس آرنا درستشه،گفت خوزه خورادو به دلیل تمرینات سنگین ماگات غش کرده بود در حالی که اون سرخیو اسکودرو بود که غش کرده بود و......

بعد این اسم هافبک راست امروز شالکه هست
خدایی کجاش به بامجون میخوره؟:دی
Baumjohann

Actros
13-04-2011, 23:33
شالکه بلایی سره اینتر آورد که باید بایرن خیلی زودتر به سرش میاورد .یعنی برد با اختلاف 5 تا
ولی رائول محروم شد آره ؟

بردیا
14-04-2011, 00:11
موتا رو كه كارت گرفت زد محروم از بازي بعد درحالي كه رائول كارت گرفت نزد

---------- Post added at 01:11 AM ---------- Previous post was at 01:10 AM ----------

خب شالكه با منچستر:دي

سرالكس هم كه اومده بود ورزشگاه
شانس منچستر روي كاغذ بيشتره اما ...

pouya_99999
14-04-2011, 00:12
جالبه هر 4 تیم صعود کننده به نیمه نهایی هم رفت و هم برگشت پیروز شدن .

A.N.A.P
14-04-2011, 00:17
تبریک به رئالی ها و شالکه ای ها (؟)

خب ال کلاسیکو قطعی شد ! 4 بازی تو 18 روز !:31:

---------- Post added at 01:17 AM ---------- Previous post was at 01:14 AM ----------

بازی ها نیمه نهایی 26 و 27 آپریل برگزار میشه ! یعنی 3شنیه 4شنبه دو هفته دیگه !

Kianoosh
14-04-2011, 00:18
من نگران ال کلاسیکو ها هستم !:دی

کریمی هم بازی کرد؟

پ.ن:لگولاس کو بردیا؟!:دی

vroom
14-04-2011, 00:19
خب تبریک میگوئیم:8:
سِر الکس هم اومده بود بازی رو تماشا کنه:دی
+
قهرمانی فصل پیش هم بد جوری از دل و دماغ اینتری ها در اومد:دی

charlize
14-04-2011, 00:23
خب خوشبختانه با گل زیبای کریس، موفق شدیم ببریم و با 2 برد و کاملا مقتدرانه به دور بعد راه پیدا کنیم...
نکته منفی بازی، بدون شک کارت زرد کاروالیو بود که البته وقتی بهش فکر میکنی، میبینی خیلی هم بد نشد..
یعنی الان تویه بازی رفت، کاروالیو نیست اما پپه هست در حالیکه تویه بازی برگشت که مهمتره، رئال میتونه هر دو رو داشته باشه در حالیکه اگه کارت رو امشب نمیگرفت، احتمالا بازی رفت کارت میگرفت...
در هر حال تبریک به رئالیها..
+
شالکه ای ها، حرومتون بشه رائول!: دی
زیباست این رائول:40:
بهتر از 500تا مسی و 100 تا کریس..

A.N.A.P
14-04-2011, 00:31
یعنی رونالدو 5 برابر بهتر از مسیه ؟:31:

از پست بالات اینو میخواستی ثابت کنی ؟:31:

بردیا
14-04-2011, 00:33
کریمی هم بازی کرد؟

پ.ن:لگولاس کو بردیا؟![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

نه بازی نکرد

لگولاس رفته استراحت کنه تا بازیای شالکه تو cl تموم بشه:دی

زیباست این رائول[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واقعا فوق العاده بود
نمیدونم حالا کسایی که اول فصل میگفتن شالکه رفته دنبال بازیکن از کار افتاده و .... چی میخوان بگن

LiverBarca
14-04-2011, 00:35
یعنی رونالدو 5 برابر بهتر از مسیه ؟:31:

از پست بالات اینو میخواستی ثابت کنی ؟:31:
اره دیگه،این بیچاره ها فقط دلخوشیشون اینه که بگن رونالدو از مسی بهتره:27:
بزار بگن،بزار راحت باشن...:31:
زیاد طول نمیکشه که با کله زمین بخورن:31:
بعد از چهار بازی دیگه بزار ببینم بازم میتونن بگن...:13:

fr0st
14-04-2011, 00:39
خب خوشبختانه با گل زیبای کریس، موفق شدیم ببریم و با 2 برد و کاملا مقتدرانه به دور بعد راه پیدا کنیم...
نکته منفی بازی، بدون شک کارت زرد کاروالیو بود که البته وقتی بهش فکر میکنی، میبینی خیلی هم بد نشد..
یعنی الان تویه بازی رفت، کاروالیو نیست اما پپه هست در حالیکه تویه بازی برگشت که مهمتره، رئال میتونه هر دو رو داشته باشه در حالیکه اگه کارت رو امشب نمیگرفت، احتمالا بازی رفت کارت میگرفت...
در هر حال تبریک به رئالیها..
+
زیباست این رائول:40:

همون که با لگد اندختینش بیرون؟
با ۵۰۰ تا مسی مقایسه میکنی‌؟ البته کسی‌ که هفته پیش اون نظر اتمی‌ رو میده و بارسا رو به اندازه تیمهای محلات میاره پایین و افتخاراتش رو کتمان میکنه همچین نظری ازش بعید نیست کلا زیاد نباید صحبتهای شما رو جدی گرفت :دی
پی‌ نوشت: توشیشان رو آخر دیدی یا نه؟ :دی
پی‌ نوشت ۲: این اشنایدر هم عجب بازیکنی شده قابل توجه اون دوستانی که اینو بهترین بازیکن دنیا میدونستن :دی

charlize
14-04-2011, 00:41
یعنی رونالدو 5 برابر بهتر از مسیه ؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

از پست بالات اینو میخواستی ثابت کنی ؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نه اونکه نیاز به گفتن نداره...: دی..
اما جدا دلیل اون پست، ستایش از رائول بود فقط نه کل کل کریس و مسی...

واقعا فوق العاده بود
نمیدونم حالا کسایی که اول فصل میگفتن شالکه رفته دنبال بازیکن از کار افتاده و .... چی میخوان بگن از کار افتاده؟!!
کیا میگفتن؟!
واقعا هرکی گفته، باید به درکش از فوتبال شک کرد..
نکته:رئال در به در دنبال یه مهاجم میگرده، بعد کسی مثل رائول، بجای رئال، داره تویه شالکه میدرخشه!
واقعا نمیتونم هنوز درک کنم رفتن رائول رو...هم خودش و هم بخصوص مسئولین باشگاه...

دوستان بارسایی هم شما درست میگید هرچی میگید..
والا دیگه حوصله جر و بحث با شما رو ندارم...

گرافيكار
14-04-2011, 00:41
خب منم تبريك ميگم به رئاليها و شالكه ايها

لاليگا در اوج خوشبختي
بارسا و رئال اينبار جوري به هم رسيدن كه فكر كنم تا سالها فراموشش نكنن
چهار ال كلاسيكو تمام نگاه ها رو به سمت خودش ميكشونه
اين چهار مسابقه چه تواني بگيره از اين دو تيم
چه كارتهاي زرد و احيانا قرمزي كه از جيب داورها خارج ميشه
چه حنجره هايي كه تا نهايت فرياد ميرسن
و چه قلبهايي كه تا مرز ايستادن پيش ميرن
تاريخ رو با چشمهامون از صفحه جادويي تماشا ميكنيم
و شايد حتي يادمون بره كه تخمه هايي رو كه خريديم بخوريم
چه برچسبهايي كه به داورها ميچسبه و چه درگيريهايي كه توي ميدون سبز پيش مياد
پنجه بارساييها بيتاب اينه كه يك بار ديگه پنج رو به دنيا نشون بده
غافل از اينكه ممكنه اين بار پنجه مادريديها در آسمان برافراشته بشه
ال كلاسيكو فراتر از فوتباله اما حقيقت غير قابل انكار اينه كه اين بازي داره آهسته آهسته به داخل مرزهاي فوتبال عقب نشيني ميكنه
تا شايد ديگه بازيچه دست سياستمدارها نشه
.
.
.
رئال و بارسا دوباره به هم رسيدن
.
.
.
پي نوشت : سروش جان سلام:11:

pcforlife
14-04-2011, 00:43
حیف شد... :41: حیف از اینکه زمانی به شالکه خوردیم که دربی میلان رو باخته بودیم و مغرور بودیم از برد مقابل بایرن...:41:
شالکه با اینکه از نظر حجومی تیم برتر زمین نبود اما به نظر من استحقاق پیروزی رو داشت... چون متفکرانه بازی کرد...
چقدر این مایکون افت کرده... چقدر رو اعصاب بود!! چیزی که خیلی شدید تر رو اعصاب بود گزارش این گزارشگره بود... این گزارشگر ها فقط تو لپ لپ یافت میشن!!:2:
راستی به طرفدارای فوتبال آلمان در پی سی و البته خود هوادارای شالکه هم برد و صعودشون رو تبریک میگم...:11:
برد و صعود رئال رو هم به طرفدارای پروپا قرصش (خصوصا احمد جان) تبریک میگم...:20:

LiverBarca
14-04-2011, 00:46
خب منم تبريك ميگم به رئاليها و شالكه ايها

لاليگا در اوج خوشبختي
بارسا و رئال اينبار جوري به هم رسيدن كه فكر كنم تا سالها فراموشش نكنن
چهار ال كلاسيكو تمام نگاه ها رو به سمت خودش ميكشونه
اين چهار مسابقه چه تواني بگيره از اين دو تيم
چه كارتهاي زرد و احيانا قرمزي كه از جيب داورها خارج ميشه
چه حنجره هايي كه تا نهايت فرياد ميرسن
و چه قلبهايي كه تا مرز ايستادن پيش ميرن
تاريخ رو با چشمهامون از صفحه جادويي تماشا ميكنيم
و شايد حتي يادمون بره كه تخمه هايي رو كه خريديم بخوريم
چه برچسبهايي كه به داورها ميچسبه و چه درگيريهايي كه توي ميدون سبز پيش مياد
پنجه بارساييها بيتاب اينه كه يك بار ديگه پنج رو به دنيا نشون بده
غافل از اينكه ممكنه اين بار پنجه مادريديها در آسمان برافراشته بشه
ال كلاسيكو فراتر از فوتباله اما حقيقت غير قابل انكار اينه كه اين بازي داره آهسته آهسته به داخل مرزهاي فوتبال عقب نشيني ميكنه
تا شايد ديگه بازيچه دست سياستمدارها نشه
.
.
.
رئال و بارسا دوباره به هم رسيدن
.
.
.
پي نوشت : سروش جان سلام:11:
علیرضاجون منم همین الان داشتم به این موضوع فکر میکردم...
البته مهمترین نکته رو که مصدوم شدن بازیکناست نگفتی...
مخصوصآ وقتی رئالیها عقب افتادن خدا کنه بازیکنای بارسا رو مصدوم نکنن...:31:
جدا امیدوارم جدای از نتیجه(که هر چهار تا رو میبریم:31:)اتفاق خاص دیگه ای مثل مصدوم شدن بازیکنا(مخصوصآ برای بارسا)پیش نیاد...:5:

xmehr
14-04-2011, 00:49
برد رئال و شالکه رو به طرفدارنش تبریک میگم بی شک جفتشون لیاقت صعود به مرحله نیمه نهایی را داشتند.

قابل توجه دوستان !

دوست عزیز لطفا در مثال هاتون از اسم مسی استفاده نکنید تا جو به حاشیه کشیده نشه رائول بازیکن خوبیه و بنده هم قبول دارم و کلا بازیکن دوست داشتنی هست ولی مقایسه شما فقط باعث ایجاد حاشیه و کل کل میشه

نمیدونم چرا اینقدر تو پستهای بعضی از دوستان حسادت هست :13:

بردیا
14-04-2011, 00:55

بردیا
14-04-2011, 02:00
تنها دليلي كه ميتونم بيارم واسه اينكه چرا گل به رائول هفت داد اينه كه كيبورد طرف ٨يا٩ نداشته:دي

هم گل زد هم يه پاس استثنايي داد و تو كاراي دفاعيم خوب بود اونوقت بهش ٧ دادن!!!

كفتار پير،از كار افتاده،ويلچري و .... لقبايي بود كه به رائول داده بودن يه سري از هوادارا(به خصوص فناي ليگ ايتاليا) براي تحقير المان كه رفته يه بازيكن ٣٣ساله و به زعم اونا تموم شده رو خريدن

kasra_khan2003
14-04-2011, 02:39
پرونده این مرحله هم بسته شد. باید تاپیک جدید باز شه.

به شخصه اصلا تصور نمیکردم مورینیو بتونه تو فصل اول حضورش رئال رو با چندین تغییر جدید که اکثرا هم جوون هستن، به اینجا برسونه!

hojjatinho
14-04-2011, 02:46
شالکه عجب دلنشین بازی می کرد!
چه بلایی به سر مایکون اومده ؟ این مایکون کجا و مایکون سالهای پیش کجا!
تبریک به دوستداران فوتبال المان و رئال
.
.
.

دیشب حمید رضا صدر صحبت قشنگی کرد : امسال نیمه نهایی cl ادم رو یاد نیمه نهایی 2002 می اندازه .
تنها تفاوت حضور شالکه به جای لورکوزن است.
.
.
4 تا الکلاسیکو توی کمتر از 20 روز؟ باورم نمی شه!:31: چه حالی بده!

powerslave
14-04-2011, 03:07
شالکه خیلی خوب بازی کرد امروز. با طراوت و شاداب. رائول نشون داد که دود از کنده بلند میشه.
رئال هم بد نبود. اداره کرد و رفت بالا. دلم برای گومز (دروازهبان تاتنهام) سوخت. فکر کنم حتی دل کاسیاس هم براش سوخت. یه صحنه آهسته نشون داد لبش رو گزید بعد هم خیلی خفیف سرش رو تکون داد. البته گومز یک گلب رو هم روی شوت کات دار کاکا خرید.

بازی های حساسی در پیشه.

D3vil_A
14-04-2011, 05:34
سلام.
اولا صعود شالکه رو به طرفداراش تبریک ویژه میگم و همچنین صعود رئالی ها رو به تمام طرفداران این تیم (ازجمله خودم :دی) تبرکی میگم.
دوما وقتی یک الکلاسیکو قراره برگزار بشه کلی سرش جنگ و دعوا راه میفته :دی چه برسه بخواد 4 تا الکلاسیکو اونم توی 3 هفته برگزار کنند. :دی

OSEN
14-04-2011, 07:22
منم صعود مقتدرانه ی شالکه رو تبریک میگم . این شالکه میتونه منچستر رو اذیت کنه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
صعود رئالم مبارک طرفداراش :10:. چه حالی بکنیم با این سریال ال کلاسیکوها [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

.

Retired User
14-04-2011, 08:30
تبریک میگم به مادریدی ها
رئال این چند سال واقعا حقش بود برسه به 4 تیم اما بدشانس بود
کاری که مو کرد برای سال اوله واقعا شاهکاره ، حتی کاپلو هم نتونسته بود
تنها نقطه منفی تا حالا اون بازی معروف 5-0 ئه که با تاکتیک آفساید گیری(همونی که بارسا میخواد) تیم به ....
------
من محرومیت کاوالیو رو به فال نیک میگیرم
رئال چون بازی اول میزبانه ، میره واسه حمله و خیلی فشاری رو دفاع نیست
اما بازی برگسته که باید از داشته ها حفاظت کرد دی:
اونجا خیلی بیشتر به کاروالیو نیاز داریم

---------------

R O O T
14-04-2011, 10:19
تبريك ميگم صعود رئال رو به طرفداراش (از جمله خودم ) همچنين صعود شالكه رو به هواداراش تبريك ميگم . :11:

بردیا
14-04-2011, 10:35
یه نکته جالب دیروز سن اکثر بازیکنای شالکه مخصوصا هافبکای دفاعیش بود که مهمترین وظیفه((یعنی تخریب بازی اینتر و جلوگیری از نفوذشون به عمق خط دفاع شالکه)) رو بر عهده داشتن این بود که پاپادوپولوس فقط 18سالش بود و ماتیپ هم 19سالش بود یعنی رو هم دیگه سنشون به اندازه زانتی نمیشد ولی استثنایی بازی کردن جلوی بازیکنایی که چند برابرشون تجربه دارن و جامای زیادی گرفتن و .......

حذف کردن منچستر خیلی خیلی سخته ولی غیرممکن نیست

پی نوشت:لئوناردو هم پیشرفت کرده نسبت به پارسال.فصل قبل با میلان در مجموع 2-7 باخت و حذف شد ولی امسال با اینتر 3-7 باخت و حذف شد.این نشون میده که چقدر کار کرده طی این یه سال برای بالاتر رفتن سطح خودش و تیم تحت نظرش:دی

kasra_khan2003
14-04-2011, 12:09
اظهار نظر بسیار جالب مورینیو بعد از بازی مقابل تاتنهام:دی :

"I have to train with 10 men [to prepare for the Barcelona semi-final], how to play with 10 men, because I go there with Chelsea, I finish with 10, I go there with Inter, I finish with 10 and I have to train to play with 10 men because it can happen again."

alliniran
14-04-2011, 12:10
کاری به نتیجه ندارم ولی اینتر بدجوری تحقیر شد با اینکه شالکه بازی رفت را برده بود اما هرگز دفاعی بازی نکرد
حالا بازی فصل پیش اینتر را مقابل بارسا بیاد بیارید که چجوری اینتر 12 نفره دفاع میکرد
در کل از اینکه یه تیم دفاعی صعود نکرد خوشحالیم!

alliniran
14-04-2011, 12:17
تبریک میگم به مادریدی ها
رئال این چند سال واقعا حقش بود برسه به 4 تیم اما بدشانس بود
کاری که مو کرد برای سال اوله واقعا شاهکاره ، حتی کاپلو هم نتونسته بود
تنها نقطه منفی تا حالا اون بازی معروف 5-0 ئه که با تاکتیک آفساید گیری(همونی که بارسا میخواد) تیم به ....
------
من محرومیت کاوالیو رو به فال نیک میگیرم
رئال چون بازی اول میزبانه ، میره واسه حمله و خیلی فشاری رو دفاع نیست
اما بازی برگسته که باید از داشته ها حفاظت کرد دی:
اونجا خیلی بیشتر به کاروالیو نیاز داریم

---------------

در مورد قسمت قرمز یه توضیحی میدید؟
افساید گیری یک اصل هست در فوتبال اصولا مدافع ها را خطی میچینند بخواطر افساید گیری وگرنه مریض که نیستند
این حرف رو فقط یک طرفدار رئال میتونه بزنه(دلیلش رو هم نمیگم چون پست پاک میشه)

Retired User
14-04-2011, 12:23
در مورد قسمت قرمز یه توضیحی میدید؟
افساید گیری یک اصل هست در فوتبال اصولا مدافع ها را خطی میچینند بخواطر افساید گیری وگرنه مریض که نیستند
این حرف رو فقط یک طرفدار رئال میتونه بزنه(دلیلش رو هم نمیگم چون پست پاک میشه)

عزیزم من میدونم آفساید گیزی چیه که واسه من توضیح میدی
آفسیاد گیری در مقابل من مارکینگ قرار داره
رئال به جای دفاع فشرده و مارکینگ رو به آفساید گیری آورد که نتیجش رو تو گلها و در کل نتیجه دیدیم
گل ژاوی ، ویا و ...
اینو کارشناسای فوتبال میگن نه طرفدار رئال
حالا من نمیدونم مشکلت چیه

بردیا
14-04-2011, 12:23
الان داشتم اخبار شبكه سه رو ميديدم
بعد گفتن خبراي مربوط به بازياي ديشب حدود٣٠ثانيه فقط تصويرايي رو پخش ميكرد كه جدال رئال و بارسا و ٤تا ال كلاسيكو رو بهش اشاره ميكرد ولي حتي يه اشاره كوچيك به بازي بين شالكه منچستر نكرد.
امان از دست اين ذوب شدگان در اسپانيا.

mjt10063
14-04-2011, 12:42
الان داشتم اخبار شبكه سه رو ميديدم
بعد گفتن خبراي مربوط به بازياي ديشب حدود٣٠ثانيه فقط تصويرايي رو پخش ميكرد كه جدال رئال و بارسا و ٤تا ال كلاسيكو رو بهش اشاره ميكرد ولي حتي يه اشاره كوچيك به بازي بين شالكه منچستر نكرد.
امان از دست اين ذوب شدگان در اسپانيا.

دوست عزیز زیاد سخت نگیر اینجا ایران
اخبار ...
کلا این لیگ 2 تا تیم داره دیگه
خوب جدال این 2 تیم هم ...:46:

Dark Shine
14-04-2011, 12:46
تبریک میگم به طرفداران فوتبال آلمان ، بازیکنان شالکه دیشب با قلبشون بازی کردند ، و این هم نتیجشه ، پیروزی در برابر مدافع عنوان قهرمانی اونم در دوبازی رفت و برگشت :31:
همچنین به طرفداران قوهای سفید هم تبریک میگم و به بارسایی ها تسلیت عرض میکنم :31:

Retired User
14-04-2011, 12:57
دقت کردید 4 تا تیم دبل کردن؟
رئال تو هر دو بازی تاتنهام رو برد
بارساٰ شاختار رو
منچستر ٰ چلسی رو
و شالکه ، اینتر رو
فکر نمیکنم سابقه داشته باشه که 4 تا تیم با دبل کردن برن نیمه نهایی

گرافيكار
14-04-2011, 12:59
کاری به نتیجه ندارم ولی اینتر بدجوری تحقیر شد با اینکه شالکه بازی رفت را برده بود اما هرگز دفاعی بازی نکرد
حالا بازی فصل پیش اینتر را مقابل بارسا بیاد بیارید که چجوری اینتر 12 نفره دفاع میکرد
در کل از اینکه یه تیم دفاعی صعود نکرد خوشحالیم!

به نظر من رفتار اينتر در سي ال امسال تا حدود زيادي طبيعي بود
جمع كردن يه تيم قهرمان حتي اگر كادر فني هم ثابت بمونه خيلي سخته چه برسه به تغيير كادر فني
معلوم نبود اگه مورينيو ميموند هم اينتر اوضاعي بهتر از اين داشته باشه شايد فقط تعداد گل خورده اش كمتر ميشد
تاريخ پر از تيمهاي قهرمانيه كه سال بعد به مشكل خوردن

Rastin.
14-04-2011, 13:21
تیمایی مثل تاتنهام و شاختار بالا نمیومدن بهتر بود تا اینقدر راحت(مذبوحانه! ) حذف بشن..امیدوارم سال بعد کمتر شاهد اینجور پدیده ها باشیم! امسال بازیهای یک چهارم حساسیت کافی نداشت و قبل از دور برگشت تکلیف سه سعود کننده تقریبا مشخص بود!!!

nw_nk
14-04-2011, 13:29
شالکه 2 (7) – اینتر 1 (3): یو آر د کینگ، رائول!

شالکه 04 با بازی فوق العاده ستاره اصلی تیمش رائول گونزالس، موفق شد اینتر را رفت و برگشت با نتیجه 3-7 شکست دهد و به مرحله نیمه نهایی راه پیدا کند

سایت گل – شالکه توانست با پیروزی دو بر یک خانگی و پیروزی در مجموع هفت بر سه مقابل اینتر به مرحله نیمه‌نهایی لیگ قهرمانان برسد.

برد پنج بر دو آنها در هفته پیش آنها را در موقعیتی عالی برای صعود قرار داده بود. با این حال اینتر در نیمه اول دست به حمله زد تا این که در دقیقه 45، و بر خلاف جریان بازی، رائول توانست به شیوه‌ای هوشمندانه ژولیو سزار را پشت سر بگذارد و پاس عمقی خوسه مانوئل خورادو را به گل اول تبدیل کند.

شالکه البته به سرعت گل تساوی را دریافت کرد. در دقیقه 49، روی کرنر وسلی اسنایدر بود که تیاگو موتا با ضربه سر گل تساوی را زد.

با این حال شالکه به حمله دست زد و حتی موقعیت‌های این تیم از اینتر بهتر هم بود، تا این که بندیکت هوودس روی یک صحنه در حالی دروازه حریف را گشود که داور به اشتباه اعلام آفساید اعلام کرده بود.

این مدافع تسلیم نشد و کمی بعد، روی اشتباه یوتو ناگاتومو در آفسایدگیری توپ را گرفت و آن را با ضربه‌ای زمینی وارد دروازه ژولیو سزار کرد.

اینتر به این ترتیب به شکلی تحقیرآمیز از لیگ قهرمانان حذف شد. آنها قهرمان دوره پیش بودند. شالکه هم به مصاف منچستریونایتد خواهد رفت. آنها در 26 آوریل میزبان یونایتد هستند و در 4 می در خانه حریف به میدان می‌روند.

2011/4/14

تاتنهام صفر (صفر) – رئال مادرید 1 (5): هدیه گومز به رونالدو

رئال مادرید توانست بی هیچ مشکلی تاتنهام را پشت سر بگذارد.

سایت گل – رئال مادرید و بارسلونا حالا دیدار نیمه‌نهایی لیگ قهرمانان را برگزار خواهند کرد. رئال توانست با کنار زدن تاتنهام به مرحله نیمه‌نهایی برسد.

تک‌گل کریستیانو رونالدو در دقیقه 50 سرنوشت این بازی را مشخص کرد. این بازیکن پرتغالی از فاصله 20 متری ضربه‌ای آرام را به سمت دروازه هورلیو گومز زد و توپ پس از برخورد عجیب با دستان دروازه‌بان برزیلی به درون دروازه تاتنهام غلتید. پس از این گل، تاتنهام به 6 گل نیاز داشت تا صعود کند. البته آنها در نیمه اول هم موقعیت‌هایی داشتند که از هیچ کدام استفاده نکردند.

رومن پاولیوچنکو در این دیدار به تنهایی چندین موقعیت را به هدر داد.

اکنون زمان آزمون نهایی بارسلونا و رئال مادرید در اروپاست. اگر رئال بتواند بارسا را ببرد، مردان ژوزه مورینیو بختی فوق‌العاده برای کسب دهمین عنوان قهرمانی خود در جام باشگاه‌های اروپا خواهند داشت.

By Hamidreza Keshavarz

nw_nk
14-04-2011, 14:07
گل خاویر ارناندز قربانی گرفت/ مرگ هوادار چلسی در کنیا

اعضای خانواده یک دختر 21 ساله کنیایی ادعا کردند که او پس از گل اول شیاطین سرخ که توسط خاویر ارناندز به ثمر رسید، روی زمین افتاد و دقایقی بعد در راه بیمارستان جان سپرد

سایت گل- گل اول منچستر یونایتد مقابل چلسی در دیدار سه شنبه شب دو تیم در دیدار برگشت مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان اروپا قربانی گرفت.

اعضای خانواده یک دختر 21 ساله کنیایی ادعا کردند که او پس از گل اول شیاطین سرخ که توسط خاویر ارناندز به ثمر رسید، روی زمین افتاد و دقایقی بعد در راه بیمارستان جان سپرد.

تابیتا نیامبورا که دانشجوی خلبانی بود، با اعضای خانواده اش در شهر کیسریان، شهری کوچک در 30 کیلومتری نایروبی در حال تماشای این بازی بود اما پس از گل اول منچستریونایتد از دنیا رفت.

مادر او در گفتگو با سیتیزن تی وی گفت:" بعد از اینکه منچستریونایتد گل اول را به ثمر رساند، او گفت منچستریونایتد این بازی را می برود. سپس سه نفس عمیق کشید و روی زمین افتاد.

او در راه بیمارستان جان سپرد. او شوکه شد چون انتظار پیروزی منچستریونایتد را نداشت."

پدر تابیتا که در زمان حادثه در خانه نبود به خبرنگاران گفت دخترش طرفدار دو آتشه چلسی بود و همه دیدارهای این تیم را دنبال می کرد.

" او عاشق چلسی بود و همه دیدارهای این تیم را نگاه می کرد. او حتی بعضی اوقات در خانه فوتبال بازی می کرد."

By Behnam Jafarzadeh

2011/4/14

nw_nk
14-04-2011, 14:13
خاویر زانتی: می دانستیم کار دشواری در پیش داریم

کاپیتان اینتر تایید کرد که نرآتزوری به دنبال انجام کاری غیرممکن بوده است

سایت گل- خاویر زانتی، کاپیتان اینتر، پس از شکست شب گذشته تیمش مقابل شالکه و حذف از لیگ قهرمانان با نتیجه 7-3 در مجموع دو دیدار، تایید کرد که نرآتزوری به دنبال انجام کاری غیرممکن بوده است.

در دیدار شب گذشته تیم شالکه در حال 2-1 به پیروزی رسید که رائول گل اول تیمش را به ثمر رساند. تیاگو موتا کار را برای اینتر به تساوی کشاند اما هوودز با گلزنی در آخرین دقایق بازی، شالکه را در این دیدار نیز به پیروزی رساند.

زانتی در گفتگو با اسکای اسپورت ایتالیا گفت:" ما می دانستیم کار دشواری خواهیم داشت اگرچه ما بازی خودمان را ارائه دادیم.

متاسفانه در لیگ قهرمانان اگر مرتکب اشتباه شوید، باید تاوانش را بپردازید. گل رائول روی اشتباه ما زده شد زیرا تا آن زمان ما تیم برتر میدان بودیم."

با حذف از لیگ قهرمانان اروپا، زانتی اکنون به سری آ فکر می کند.

" ما به موفقیت در این رقابت ها ایمان داریم. هنوز 6 دیدار دیگر باقی مانده است."

اینتری ها در حالی این هفته به مصاف پارما می روند که 5 امتیاز با میلان صدرنشین فاصله دارند.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدBy Behnam Jafarzadeh

2011/4/14

رالف رانگنیک: شب باشکوهی بود/ مقابل منچستریونایتد به دردسر می خوریم

شالکه اکنون باید در مرحله نیمه نهایی مقابل منچستریونایتد قرار بگیردو رانگنیک تایید کرد که تیم انگلیسی از شانس بیشتری برای رسیدن به فینال برخوردار است

سایت گل- تیم شالکه موفق شد در دیدار شب گذشته نیز 2-1 اینتر را شکست دهد و با پیروزی 7-3 در مجموع دو دیدار به نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا راه پیدا کند، اتفاقی که موجب خوشحالی بسیار رالف رانگنیک شده است.

سرمربی شالکه در گفتگو با خبرنگاران گفت:" تیم ما برای حذف کردن اینتر دو نمایش فوق العاده ارائه داد. وقتی تیم قهرمانان اروپا تنها دو موقعیت گلزنی پیدا می کند، متوجه می شوید که بازی خوبی ارائه داده اید.
همه بازیکنان آماده بودند تا برای هم تیمی های شان فداکاری کنند. این کلید موفقیت ما در این دو بازی بود. امشب، شب فوق العاده ای برای ما بود."

شالکه اکنون باید در مرحله نیمه نهایی مقابل منچستریونایتد قرار بگیردو رانگنیک تایید کرد که تیم انگلیسی از شانس بیشتری برای رسیدن به فینال برخوردار است.

" بازیکنان تیم می توانند از دستاوردشان خوشحال باشند و احساس غرور کنند. ما مطمئنا در دیدار مقابل منچستریونایتد به دردسر خواهیم افتاد."

شالکه این هفته در بوندس لیگا باید در خانه وردربرمن به میدان برود. آنها روز 26 آوریل در ولتینز آره نا میزبان منچستریونایتد در دیدار رفت مرحله نیمه نهایی چمپیونزلیگ خواهند بود.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدBy Behnam Jafarzadeh

2011/4/14

بردیا
14-04-2011, 14:18
مقابل منچستریونایتد به دردسر می خوریم

این گل واقعا بلد نیست ترجمه بکنه

رانگنیک از لغت Underdog استفاده کرده یعنی تیمی که توی یه رقابتی انتظار ازش نمیره برنده بشه یعنی در واقع منچستر رو شانس اصلی دونسته((درست مثل حرفایی که همشون قبل بازی با اینتر میزدن)) ولی ببین گل چطوری ترجمه کرده.

nw_nk
14-04-2011, 14:26
ایکر کاسیاس: لیگ قهرمانان را فراموش کنید؛ به بازی با بارسا در لالیگا فکر می کنیم

رئالی ها شب گذشته موفق شدند با پیروزی 1-0 مقابل تاتنهام، به نیمه نهایی چمپیونزلیگ راه پیدا کنند

سایت گل- ایکر کاسیاس، دروازه بان رئال مادرید، به دیدار تیمش مقابل بارسا در نیمه نهایی لیگ قهرمانان فکر نمی کند و از هم تیمی هایش خواست که تنها روی دیدار پیش روی شان مقابل آبی و اناری ها در لالیگا تمرکز کنند.

رئالی ها شب گذشته موفق شدند با پیروزی 1-0 مقابل تاتنهام، به نیمه نهایی چمپیونزلیگ راه پیدا کنند. آنها در دیدار رفت نیز حریف انگلیسی را 4-0 شکست داده بودند. آنها اکنون باید در نیمه نهایی مقابل بارسا قرار بگیرند.

این در حالی است که این دو تیم باید این هفته در لالیگا برابر هم قرار بگیرند و هفته آینده در فینال کوپا دل ری با هم مصاف بدهند.

کاسیاس به خبرنگاران گفت:" ما اکنون دو دیدار باید مقابل بارسا انجام دهیم اما شرایط و احساسات در لیگ قهرمانان متفاوت است.

اجازه بدهید اکنون به بازی روز شنبه در لالیگا فکر کنیم. ما می خواهیم در این دیدار به پیروزی برسیم تا اختلاف مان با آنها را کاهش دهیم. قهرمانی در لیگ هنوز ممکن است."

رئالی ها با 8 امتیاز اختلاف نسبت به بارسا، در مکان دوم جدول رده بندی قرار دارند.

By Behnam Jafarzadeh

2011/4/14

کریس رونالدو: خیلی به فینال نزدیک شده ایم/ بازیکنان بارسا از سیاره دیگری نیامده اند

رئال و بارسا شنبه شب در دیدار برگشت این فصل لالیگا در برنابئو به مصاف هم خواهند رفت

سایت گل- کریس رونالدو، ستاره پرتغالی رئال مادرید، پس از پیروزی 1-0 تیمش مقابل تاتنهام در دیدار برگشت مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان و صعود به نیمه نهایی این رقابت ها،بسیار خوشحال و خوشبین است.

او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" پیروزی خوبی بود و به معنای برداشتن گامی مهم برای ما بود.
هدف ما در ابتدای رقابت ها رسیدن به مراحل بالای جام بود. ما اکنون خیلی به فینال نزدیک شده ایم اما باید با حریف قدرتمندی روبرو شویم.

آنها تیم بزرگی هستند اما سیاره دیگری نیامده اند. آنها هم مثل ما آدم هستند.

درست است که آنها فوتبال خوبی به نمایش می گذارند اما ما هم خوب بازی می کنیم. ما از نظر ذهنی و بدنی در شرایط خوبی قرار داریم.امیدوارم در رویارویی با آنها در این رقابت ها ما پیروز باشیم."

رئال و بارسا شنبه شب در دیدار برگشت این فصل لالیگا در برنابئو به مصاف هم خواهند رفت و سپس در فینال کوپا دل ری در ورزشگاه مستایا مقابل هم قرار می گیرند.

By Behnam Jafarzadeh

2011/4/14

ژابی آلونسو: دیدار نیمه نهایی مقابل بارسا بسیار دشوار خواهد بود

آلونسو از اینکه تیمش سرانجام توانست از مرحله یک چهارم نهایی عبور کند بسیار خوشحال است

سایت گل- رئال مادرید موفق شد با عبور از تاتنهام به نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا برسد و ژابی آلونسو، هافبک کهکشانی ها معتقد است تیمش دیدارهای دشواری مقاب رقیب قدیمی در پیش خواهد داشت.

تک گل کریس رونالدو به رئالی ها کمک کرد تا در وایت هارت لین 1-0 میزان شان را شکست دهند و در مجموع با پیروزی 5-0 راهی مرحله نیمه نهایی چمپیونزلیگ شوند. آلونسو از اینکه تیمش سرانجام توانست از این مرحله عبور کند بسیار خوشحال است.

او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" صحبت های زیادی در مورد دیدار ما مقابل بارسلونا شده بود. اما این صحبت ها تا امروز تنها حدس و گمان بود. این رویارویی اکنون رنگ واقعیت گرفته و ما باید خود را برای آن آماده کنیم.

هر دو تیم همدیگر را خیلی خوب می شناسند و مطمئنم که دیدار نیمه نهایی بسیار سخت و دشوار خواهد بود.

اما پیش از رسیدن آن دیدارها، ما باید این پیروزی و رسیدن به مرحله نیمه نهایی را جشن بگیریم. سپس خود را برای دیدار روز شنبه مقابل بارسا در لالیگا آماده کنیم. "

By Behnam Jafarzadeh

2011/4/14

Ezel
14-04-2011, 14:34

اینتر 10 نفره بدون موتا دیگه ؟ فینال بارسا - شالکه هم بد نیست ، شاید فوتبال فردا رو شالکه در برابر بارسا به نمایش بگذاره!!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

یعنی الان تویه بازی رفت، کاروالیو نیست اما پپه هست در حالیکه تویه بازی برگشت که مهمتره، رئال میتونه هر دو رو داشته باشه
اگر رفت قرار باشه 4-3-2-1 بازی بکنه و پپه هافبک دفاعی باشه ( که از ظواهر امیر میاد تمرین شده برای این فرم) ، و یا حتی سوئیپر 5-4-1 ، خیلی هم خوب نیست . ( اما اگر قرار باشه با فرم 4-2-3-1 همیشگی ظاهر بشه که مشکلی نیست )

پي نوشت : سروش جان سلام[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی دوست داشتم این سلام های ما 4 تا نمی شد و همون یکیه برگشت لالیگا باقی می موند ، ولی دست تقدیر نگذاشت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

nw_nk
14-04-2011, 15:40
واکنش شدید رسانه های ایتالیایی به حذف اینتر: خداحافظ اینتر بزرگ/ پایان داستان اینتر

تیتر اول روزنامه معروف گاتزتا دلو اسپورت بعد از شکست اینتر این بود:" اینتر....بازی تمام شد

سایت گل- شکست دو باره اینتر مقابل شالکه و حذف از رقابت های لیگ قهرمانان با واکنش شدید مطبوعات ایتالیایی همراه بود.قهرمان فصل قبل اروپا شب گذشته در ولتینز آره نا 2-1 شکست خورد تا با شکست 7-3 در مجموع دو دیدار از این رقابت ها حذف شود.تیتر اول روزنامه معروف گاتزتا دلو اسپورت بعد از شکست اینتر این بود:" اینتر....بازی تمام شد." و در ادامه مطلب آمده است:" معجزه ای اتفاق نیفتاد. قهرمان فصل قبل چمپیونزلیگ وداعی تلخ با این رقابت ها داشت."پیش از سفر به آلمان برای دیدار برگشت، بازیکنان اینتر از هواداران خواسته بودند به جبران نتیجه دیدار رفت ایمان داشته باشند اما این اتفاق رخ نداد تا شالکه حریف منچستریونایتد در نیمه نهایی شود.تیتر اصلی توتواسپورت نیز این بود:" پایان داستان اینتر.اینتر 2-1 باخت تا برگشتی تاریخی اتفاق نیفتد. ماجراجویی نرآتزوری در یک چهارم نهایی به پایان رسید."نشریه رمی کوریه ره دلو اسپورت نیز تیتر زد: اینتر تسلیم شدپایانی تلخ برای قهرمان اروپا. آنها در دیدار برگشت هم مغلوب شالکه شدند.نشریه لا رپوبلیکا نیز این شکست را پایان یک دوره در باشگاه اینتر می داند:" خداحافظ اینتر بزرگ.اینتر سایه ای از اینتر سال قبل بود.

By Behnam Jafarzade

2011/4/14

nw_nk
14-04-2011, 17:37
تاپیک 4: لیگ قهرمانان اروپا (UEFA Champions League) | فصل 2010-2011 | نیمه نهایی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])