مشاهده نسخه کامل
: استفاده از هدفون تو یاهو
meysamhaji
19-03-2011, 10:04
سلام دوستان من تا به حال از هدفون تو یاهو استفاده نکردم اگه میشه بگید وقتی وصل کردم به کامپیوتر چی کار کنم تو صفحه یاهو هم صدامو همه بشنون هم بتونم آهنگ بزارم ممنون دوستان؟
Ship Storm
21-03-2011, 20:23
شما اول باید هدفون رو وصل کنی به پورت های صوتی مادربرد و بعد یاهو مسنجر گزینه ای داره به اسم Voice Call که روی اون میزنید و احتمالا یک پنجره باز میشه و Next داره میزنید میرید جلو و در آخر روی دکمه Finish کلیک میکنید و دیگه راحت میتونید با دوستاتون ارتباط صوتی برقرار کنید
برای اینکه صداتون رو همه بشنون باید از کنفرانس استفاده کنید و چندین نفر رو دعوت کنید به محیط کنفرانس و در اونجا صداتون رو همه میشنون
آهنگ رو هم میتونید هم از طریق میکروفونتون پخش کنید و یا از طریق تنظیمات کارت صوتی در کنترل پنل روی حالت Streo Mix قرار بدید که در این حالت میکروفن قطع میشه و هر نوع صدای داخلی خود ویندوز در محیط چت پخش میشه (البته اگر تازه کار هستید به نظر من از همون میکروفنتون برای پخش اهنگ استفاده کنید خیلی ساده تره)
چه تازهکار چه کاربر حرفهای توصیه من Stereo Mix هست. چرا با پخش آهنگ از طریق میکروفن هم لذت شنیدن با کیفیتش رو از بقیه بگیرین و هم اعصابشونو خورد کنین؟ من بشدت متنفرم از اینکه توی مسنجر دوستانی میان و میوزیکهاشونو از طریق مایکروفن پخش میکنن و اون صدا تا مخچه آدم نفوذ میکنه!
meysamhaji
23-03-2011, 15:42
ممنون دوستان فیشهای جلوی کیس کار نمی کنن مجبورم از عقب بزنم نمیشه از جلو فعالشون کرد میکس استریو رو باید از تنظیم کارت صدا درست کرد نمیشه توضیح کاملتری بدید ممنون
Ship Storm
23-03-2011, 16:43
شما باید وارد کنترل پنل بشید و گزینه Sound رو انتخاب کنید و از تب Recording بستگی به نوع ویندوز شما داره باید حالت Stereo MIX رو انتخاب کنید و Enable و Set As Default Devide کنید
اگر این گزینه موجود نیست در ویندوز 7 باید روی قسمت خالی تب Recording کلیک راست کنید و تیک گزینه Show Disable Device رو بزنید
meysamhaji
27-03-2011, 23:10
اون نوع برای یه مدل کارت صداست کارت صدای من چنین منویی رو نداره
Ship Storm
28-03-2011, 08:57
من کارت صوتی که همه مادربردها بصورت آنبرد روشون نصبه رو گفتم و معمولا کارت صوتی از شرکت Realtek هست
a6543210
11-04-2011, 06:45
شما باید وارد کنترل پنل بشید و گزینه Sound رو انتخاب کنید و از تب Recording بستگی به نوع ویندوز شما داره باید حالت Stereo MIX رو انتخاب کنید و Enable و Set As Default Devide کنید
د
واسه من چرا نبود؟مال منم صدا انبورد real هستش!
ali_agha1981
15-04-2011, 22:37
منم دقیقا همین مشکل رو دارم...
یعنی فیشهای جلوی کیس کار نمیکنن باید از پشت بزنم ....
چیکار کنم تا فیش های جلوی کیس هم فعال بشن ...
joe_satriani
16-04-2011, 21:08
منم دقیقا همین مشکل رو دارم...
یعنی فیشهای جلوی کیس کار نمیکنن باید از پشت بزنم ....
چیکار کنم تا فیش های جلوی کیس هم فعال بشن ...
با سلام
براي فعال كردن فيش هاي جلو كيس بايد كيس رو باز كنيد و كابل ها و سيم هايي كه از جلو رفته رو به مادربرد وصل كنيد
موفق باشيد.
mehrab91
06-02-2013, 15:24
سلام من دارم هدفون اما دو فش داره يكي براي گوش كردن اهنگ وديگري هم براي صحبت اما مننميدونم چكار كنم كه در اينترنت با دوستانم صحبت كنم:n13::n13::n13::n13::n13:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.