مشاهده نسخه کامل
: پخش فیلم سه بعدی از روی فلش
hadiadnani
19-03-2011, 07:42
سلام
من تازه یه 3d ال جی خریدم .یه سوال دارم:
برای مشاهده فیلم های سه بعدی حتما باید پخش کننده بخرم یا میشه از راههای دیگه فیلم رو نگاه کنم
مثلا فیلم رو بریزم روی فلش یا......
لطفا راهنمایی کنید
سلام
برای مشاهده فیلم های سه بعدی حتما باید پخش کننده بخرم یا میشه از راههای دیگه فیلم رو نگاه کنم
لطفا راهنمایی کنید
تنها راه اینه که شما باید یه بلوری پلیر سه بعدی بگیری تا بتونی فیلم های سه بعدی ببینی یا این که فیلم های side by side دانلود کنی که خیلی گیر نمیاد بعد بریزی رو فلش بزنی به tv بعد حالت دو تا تصویر کنار هم رو انتخاب کنی نا سه بعدی ببینی که به نظر چیز به درد بخوری نمیشه سه بعدی تو این حالت
jabarsink2000
19-03-2011, 13:00
سلام
لطفا راهنمایی کنید
اگر یک سینما و یک 3 بعدی در بهمن ماه خریده باشید که به شما یک بولوری رایگان همراه فیلم داده می شود.
با تشکر.
هادی
سلام
لطفا راهنمایی کنید
بعضی تلویزیونها از روی فلش هم 3D پخش می کنند. مثلا مدلهای 2011 پاناسونیک یه ویژگی دارند به نام 3D Image viewer که از روی فلش فیلم 3D پخش می کنه.
باید به دفترچه راهنما تلویزیونت مراجعه کنی ببینی ساپورت میکنه یا نه.
تنها راه اینه که شما باید یه بلوری پلیر سه بعدی بگیری تا بتونی فیلم های سه بعدی ببینی یا این که فیلم های side by side دانلود کنی که خیلی گیر نمیاد بعد بریزی رو فلش بزنی به tv بعد حالت دو تا تصویر کنار هم رو انتخاب کنی نا سه بعدی ببینی که به نظر چیز به درد بخوری نمیشه سه بعدی تو این حالت
به نظر من شما تجربه دیدن فیلم سه بعدی اونم Side By Side رو نداری .
من خودم 3d bluray دارم
همیشه از این که کلی پول بابت دیسک های بلوری میدادم خسته شده بودم
واسه یه فیلم بلوری سه بعدی حتی تا 30 هزار تومان هم هزینه کردم .
یک روز اتفاقی به سایت 3dbaz.ir برخورد کردم که عناوین side By Side رو برای فروش هم داشت .
برای تست یک انیمیشن و یک فیلم Despicable Me و Drive Angry v رو با اینکه دیسک بلوری این دو عنوان و داشتم سفارش دادم .
با کمال ناباوری کیفیت چنان بالا بود که من هیچ تفاوتی رو با بلوری حس نکردم .
حالا پشیمونم از خرید بلوری
sirous moradi
23-05-2014, 15:11
سلام
من تازه یه 3d سونی خریدم :
لطفا راهنمایی کنید
matinpour
23-05-2014, 15:30
سلام
من تازه یه 3d سونی خریدم :
لطفا راهنمایی کنید
دوست عزیز
فیلمهای 3D SBS این قابلیت را دارد
SBS به معنای Side by side می باشد
این نوع فیلم ها در حال حاضر با کیفیت ترین نوع فیلم های سه بعدی هستند که فقط مناسب پخش بر روی دستگاه های پخش به صورت SBS هستند
و برای پخش هم از دیسک و هم از هارد و فلش بنا به امکانات دستگاه خود می توانید استفاده کنید
sirous moradi
23-05-2014, 17:25
سلام دوستان
واسه پخش فیلم3Dاز تلوزیون sony KDL- 46 HX925 آیا میتونم ازusb ش استفاده کنم یابه دستگاه دیگری نیاز خواهم داشت؟
matinpour
23-05-2014, 17:33
سلام دوستان
واسه پخش فیلم3Dاز تلوزیون sony KDL- 46 HX925 آیا میتونم ازusb ش استفاده کنم یابه دستگاه دیگری نیاز خواهم داشت؟
دوست عزیز
در پست بالا که توضییح دادم فقط فیلم های ساید بای ساید (
Side by side) را می توانید از روی فلش ببینید باقی فرمتها را باید از دستگاه پخش کننده مناسب این کار استفاده کنید
satsat150
24-05-2014, 23:26
سلام
لطفا راهنمایی کنید
دوست من سلام
من la66000 دارم
خیالت راحت همه فیلمها رو بریز روی فلش و به راحتی استفاده کن
من هارد یک ترا هم وصل کردم مشکلی نداشت
دوست من سلام
من la66000 دارم
خیالت راحت همه فیلمها رو بریز روی فلش و به راحتی استفاده کن
من هارد یک ترا هم وصل کردم مشکلی نداشت
سلام. من la62100 گرفتم. می خواستم بدونم جریان اینکه میگن هارد یا فلش بعد اتصال به tv فرمت میشه چیه( خود گلدایران نوشته چون سیستم tv ها لینوکسه بعدا قابل استفاده تو ویندوز نیست) اگر اینطور باشه چجوری میشه تو ویندوز توش فیلم ریخت؟ شما برای اتصال اون به tv مشکل نداین؟
این فیلمای کپی 3d که تواینترنت هستن و حجم 2 یا 3 گیگ دارن کیفیت 3 بعدیشون خوبه؟
خیلی ممنون
مهدی.گیم
23-07-2014, 22:49
من فیلم سه بعدی رو فلش ریختم ولی تصویر در همه.رو هم دیگه نمیفته.از چیشه؟مدل تلویزیون ال جی lm58000
saeidsrfrz
11-08-2014, 02:22
من فیلم سه بعدی رو فلش ریختم ولی تصویر در همه.رو هم دیگه نمیفته.از چیشه؟مدل تلویزیون ال جی lm58000
ما هم مشکل مشابه داریم لطفا یه نفر نظر بدد
احمد1379
11-08-2014, 07:31
مگه فیلمی که داری ساید بای ساید نیستش یعنی دو تا تصویر کنار هم یا HOU یعنی یه تصویر در بالا و یه تصویر در پایین . اگه اینجوری باشه که نباید مشکلی داشته باشی ؟؟
amir_t6262
11-08-2014, 08:22
بعد از اجرای فیلم باید در منوی تصویر دنبال گزینه 3 بعدی بگردی و بعد با توجه به اینکه فیلم Side by side (دو تصویر کنار هم) است یا over under (یک تصویر بالا و یک تصویر پایین). یکی از گزینه های مربوط را انتخاب کنی.
در این حالت تصویر روی هم میفته ولی سایه دار است.
بعد عینک را به چشم میزنی، در تلویزیون سامسونگ باید عینک را روشن کنی تا فعال شود ولی در LG نیازی به روشن کردن عینک نیست. ( اصلا عینکش دکمه ی روشن نداره)
بعد از آن، تصویر از حالت سایه دار به سه بعدی تبدیل میشود.
روش کار این است.
مهدی.گیم
16-08-2014, 19:45
مرسی.
زیرنویس فیلم رو چجوری بیارم.
تو کامپیوتر با کی ام پلیر میاد ولی تو ال ای دی زیرنویسش نمیاد.چیکار باید کرد.
کلا فیلمایی که میریزم تو فلش تو ال ای دی زیرنویسشون نمیاد
matinpour
16-08-2014, 20:47
مرسی.
زیرنویس فیلم رو چجوری بیارم.
تو کامپیوتر با کی ام پلیر میاد ولی تو ال ای دی زیرنویسش نمیاد.چیکار باید کرد.
کلا فیلمایی که میریزم تو فلش تو ال ای دی زیرنویسشون نمیاد
دوست عزیز
از این پست #2555 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])استفاده کنید. ببینید مشگلتان حل می شود.
مهدی.گیم
18-08-2014, 12:50
درست شد.ممنون
shahrfilm
28-09-2014, 09:27
اتلویزیون LCD من فاقد پورت USB هست و نمیتونه فایلهای فیلم را پخش کنه..برای دیدن فیلمهای SBS مجبورم که کامپیوتر را به تلویزون از طریق کابل HDMI وصل کنم و با نرم افزار KMPLAYER فیلم را پخش کنم .
میخواستم بدونم با توجه به اینکه کامپیوتر من دسکتاپ هست و مشکل هست نصب کردنش به تلویزیون راه حلی دیگه برای دیدن این فیلمها نیست؟؟
رسیورهای سه بعدی آیا این امکان دارن که فایلی که روی فلش ریخته ایم را دو تا تصویر روی هم بیاره؟؟؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
matinpour
28-09-2014, 09:59
اتلویزیون LCD من فاقد پورت USB هست و نمیتونه فایلهای فیلم را پخش کنه..برای دیدن فیلمهای SBS مجبورم که کامپیوتر را به تلویزون از طریق کابل HDMI وصل کنم و با نرم افزار KMPLAYER فیلم را پخش کنم .
میخواستم بدونم با توجه به اینکه کامپیوتر من دسکتاپ هست و مشکل هست نصب کردنش به تلویزیون راه حلی دیگه برای دیدن این فیلمها نیست؟؟
رسیورهای سه بعدی آیا این امکان دارن که فایلی که روی فلش ریخته ایم را دو تا تصویر روی هم بیاره؟؟؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
دوست عزیز
به جز همان روشی که خودتان اجرا کردید با سیستم شما روش دیگری نیست.
و در مورد ریسیورتان باید از داخل منوی دستگاه تان اگر همچنین آیتمی دارد انجام دهید . پ
و در نهایت شما اگر تلویزیونتان قابلیت پخش سه بعدی دارد چرا از سینما خانگی استفاده نمی کنید؟
shahrfilm
28-09-2014, 12:14
دوست عزیز
به جز همان روشی که خودتان اجرا کردید با سیستم شما روش دیگری نیست.
و در مورد ریسیورتان باید از داخل منوی دستگاه تان اگر همچنین آیتمی دارد انجام دهید . پ
و در نهایت شما اگر تلویزیونتان قابلیت پخش سه بعدی دارد چرا از سینما خانگی استفاده نمی کنید؟
تلویزیون من سه بعدی نیست
دستگاه و یا پخش کننده ایی هست که بتونه فیلمها رو بدون احتیاج به کامپیوتر با اتصال به HDMI تی وی دو تا تصویر کنار هم بندازه روی هم ؟
matinpour
28-09-2014, 15:58
تلویزیون من سه بعدی نیست
دستگاه و یا پخش کننده ایی هست که بتونه فیلمها رو بدون احتیاج به کامپیوتر با اتصال به HDMI تی وی دو تا تصویر کنار هم بندازه روی هم ؟
دوست عزیز
وقتی تلویزیون شما این قابلیت را ندارد چگونه می تواند حالا با هر پخش کننده ای آن فیلم یا عملکرد را به نمایش بگذارد؟ کار شما از ریشه غلط است.
shahrfilm
28-09-2014, 21:51
دوست عزیز
وقتی تلویزیون شما این قابلیت را ندارد چگونه می تواند حالا با هر پخش کننده ای آن فیلم یا عملکرد را به نمایش بگذارد؟ کار شما از ریشه غلط است.
عزیز ...همین الان دارم فیلم SBS فول اچ دی را با اتصال از طریق کابل DVI به HDMi بوسیله کامپیوتر دستکاپ به تلویزون و برنامه KMplayer و با کمک عینک آناگلیف کامل سه بعدی میبینم ..شما اطلاع و دانسته هات گویا کم هست.
مشکل من این هست که میخوام بدون کامپیتوتر اینکار انجام بدم.وگرنه با کامپیوتر به راحتی امکان پذیر هست.
mr_peyman5623
28-09-2014, 22:15
عزیز ...همین الان دارم فیلم SBS فول اچ دی را با اتصال از طریق کابل DVI به HDMi بوسیله کامپیوتر دستکاپ به تلویزون و برنامه KMplayer و با کمک عینک آناگلیف کامل سه بعدی میبینم ..شما اطلاع و دانسته هات گویا کم هست.
مشکل من این هست که میخوام بدون کامپیتوتر اینکار انجام بدم.وگرنه با کامپیوتر به راحتی امکان پذیر هست.
احترام بزرگتر از خودت رو داشته باش پسر! استاد متین پور اگر نبودند خیلی ها اینجا هنوز درگیر ورود به منوی مخفی بودند!!!
در مورد مشکلتون:
شما داری SBS رو از طریق پلیر PC به Anaglyph تبدیل میکنی که این کار توسط هیچ دستگاهی جز PC یا Raspberry Pi قابل انجام نیست
کیفیت و عمق سه بعدی هم که میبینی قابل مقایسه با تلویزیون سه بعدی ساپورت نیست
amin_salehi
02-10-2014, 00:18
سلام
من یه تلویزیون سونی سه بعدی دارم
وقتی فیلم رو از روی فلش اجرا می کنم فقط حالتsbs داره و وقتی 3dرو هم میزنم هیچ اتفاقی نمی افته باید چکار کنم؟
ایا نرم افزاری هست که از طزیق کامپیوتر play کنم داخل تلویزیون؟
سلام
کیفیت فیلم 3 بعدی توی دیسک بلوری یا توی فلش یا هارد با هم فرق میکنه؟
مثلا برجستگی و هیجانش بیشتر میشه؟
matinpour
02-10-2014, 23:14
سلامکیفیت فیلم 3 بعدی توی دیسک بلوری یا توی فلش یا هارد با هم فرق میکنه؟مثلا برجستگی و هیجانش بیشتر میشه؟دوست عزیزکیفیت سه بعدی اول بستگی به کیفیت فرمت ضبط شده آن دارد و سپس به پخش کننده و ورودی ارسالی به تلویزیون دارد.اگر تمام موارد رعایت شده باشد. هیچ فرقی ندارد
matinpour
02-10-2014, 23:18
سلاممن یه تلویزیون سونی سه بعدی دارموقتی فیلم رو از روی فلش اجرا می کنم فقط حالتsbs داره و وقتی 3dرو هم میزنم هیچ اتفاقی نمی افته باید چکار کنم؟ایا نرم افزاری هست که از طزیق کامپیوتر play کنم داخل تلویزیون؟دوست عزیزبرای اینکار از فیلمهای با همان فرمت sbs استفاده کنید .
amin_salehi
05-10-2014, 14:46
خب فیلم ها sbs هستن با فرمت mkv
تلویزیون هم سونی هست
چکار باید انجام بدم؟
سلام به همه ، من 3d lg دارم فیلم sbs از فلش پخش میکنم
اما وقتی به حالت 3d side by side میرم ، تصویر عمق خیلی داره اما برجستگی اصلا نداره
لطفا یه راهنمای و توضیحی بدید
سلام به همه ، من 3d lg دارم فیلم sbs از فلش پخش میکنم
اما وقتی به حالت 3d side by side میرم ، تصویر عمق خیلی داره اما برجستگی اصلا نداره
لطفا یه راهنمای و توضیحی بدید
احمد1379
22-05-2015, 23:10
شاید از خود فیلم باشه فیلمها بیشتر عمق دارند تا برجستگی
نه فیلم آواتار هستش حتما برجستگی خوبی داره
در ضمن من کلیپ پخش میکنم نیاز نداره خودم ببرمش رو حالت ساید بای ساید خودش اتوماتیک سه بعدی نشون میده
احمد1379
22-05-2015, 23:24
اگه کلیپ هایی که پخش میکنی برجستگی خوبی داره من احتمال میدم از فیلم باشه و ربطی به تلویزیون نداره این نظر منه تا نظر دیگر دوستان چی باشه
arashlolos
13-06-2015, 11:57
سلام
1)
من یه لپ تاپ لنوو z570 دارم. میخوام فیلم های سه بعدی رو به بهترین نحو ببینم.پخش بلوری هم نداره. (تلویزیون ال ای دی و ... هم ندارم)
بهترین گزینه چیه؟
چیزی که من تابحال فهمیدم: یه عینک سه بعدی آناگلیف اصل بخرم و فیلم سه بعدی دانلود کنم و با kmplayer ببینم. (ارزان ترین راه)
کسی نظری نداره؟عینک اصل از کجا بخرم؟ ( از اینجا؟ iran3dcenter.com/test-3d-glasses.html )و اینکه عینک های دیجیتالی هم هست که بشه فیلم سه بعدی رو از کامپیوتر بهتر و واقعی تر دید؟
2)فیلم ها بعضیا نصف هستن(sbs) و بعضیا یه تیکه اند و سایه دار. الان دقیقا کدوم رو باید ببینم؟چجوریاست؟ این عینکی که گفتم برای کدومشه؟
matinpour
13-06-2015, 13:50
سلام
1)
من یه لپ تاپ لنوو z570 دارم. میخوام فیلم های سه بعدی رو به بهترین نحو ببینم.پخش بلوری هم نداره. (تلویزیون ال ای دی و ... هم ندارم)
بهترین گزینه چیه؟
چیزی که من تابحال فهمیدم: یه عینک سه بعدی آناگلیف اصل بخرم و فیلم سه بعدی دانلود کنم و با kmplayer ببینم. (ارزان ترین راه)
کسی نظری نداره؟عینک اصل از کجا بخرم؟ ( از اینجا؟ iran3dcenter.com/test-3d-glasses.html )و اینکه عینک های دیجیتالی هم هست که بشه فیلم سه بعدی رو از کامپیوتر بهتر و واقعی تر دید؟
2)فیلم ها بعضیا نصف هستن(sbs) و بعضیا یه تیکه اند و سایه دار. الان دقیقا کدوم رو باید ببینم؟چجوریاست؟ این عینکی که گفتم برای کدومشه؟
دوست عزیز
اگر کارت گرافیکتان سه بعدی راذ پشتیبانی می کند بهترین فیلمهای سه بعدی sbs هستند و اینکه با عینک سه بعدی اکتیو بهتر می توانید فلیم را تماشا کنید.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
arashlolos
13-06-2015, 15:15
دوست عزیز
اگر کارت گرافیکتان سه بعدی راذ پشتیبانی می کند بهترین فیلمهای سه بعدی sbs هستند و اینکه با عینک سه بعدی اکتیو بهتر می توانید فلیم را تماشا کنید.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون از پاسختون ولی خوب کاش کاملتر پاسخ می دادید
این عینکی که معرفی فرمودید فکر میکنم اکتیو شاتر باشه. که نمیدونم رو لپ تاپم جواب میده یا نه
لپتاپم گرافیک انویدیا 2 مگ داره. GT540
mojtaba199
20-06-2016, 14:07
سلام
لطفا راهنمایی کنید
با وصل کردن کامپیوتر به تلویزیون توسط کابل HDMI . و تلویزیون رو تو کنترل پنل مونیتور معرفی کن
البته کارت گرافیک باید سه بعدی رو ساپورت کنه . فیلمهای بلوری که فرمت iso هستند و میشه رو هارد ذخیره کرد رو با یه نرم افزار درایو مجازی مثل کلون باز کن و پاور دی ود دی ورژن 11 به بالا هم رو کامپیوتر نصب باشه . اینطور دیگه نیاز به پلیر و خرید دیسکهای گرون نیست
کیفیت سه بعدی بلوری قابل مقایسه با هیچی نیست
reza_dj25
25-07-2016, 22:38
با سلام
دوستان اگه سریع رانمایی کنید ممنون میشم
من یه تلوزیون سامسونگ خریدم چهار تا دوربین سه بعدی همراش بود
الان یه مستند که قبلا هم با مانیتور نگاه میکردم ریختم رو فلش و اجراش کردم
فیلم سه بعدی اجرا شد بعد یکی از عینکها رو باز کردم باتری رو گذاشتم روش دکمه روشن بالای عینک رو زدم روشن شد و روی تلوزیون نوشت عینک سه یبعدی فعال شد و تو تنظیمات تصویر سه بعدی اون تنظیماتم ست کردم ولی عینک اونجوری که باید باشه جواب نداد به نظرتون مشکل از کجاست؟؟
یه سوال دیگم داشتم اونم اینکه یه برچسب هایی روی شیشه عینک بود ابی و قرمز اونا رو باید برداشتشون ؟
با تشکر
matinpour
26-07-2016, 12:07
با سلام
فیلم سه بعدی اجرا شد بعد یکی از عینکها رو باز کردم باتری رو گذاشتم روش دکمه روشن بالای عینک رو زدم روشن شد و روی تلوزیون نوشت عینک سه یبعدی فعال شد و تو تنظیمات تصویر سه بعدی اون تنظیماتم ست کردم ولی عینک اونجوری که باید باشه جواب نداد به نظرتون مشکل از کجاست؟؟
یه سوال دیگم داشتم اونم اینکه یه برچسب هایی روی شیشه عینک بود ابی و قرمز اونا رو باید برداشتشون ؟
با تشکر
دوست عزیز
اصل این برچسب ها برای این است که مشخص شود عینکی که گرفتی سه بعدی آبی-قرمز است.
اما فایده اش این است که با استفاده از این برچسب ها میتوانی پلاستیک محافظ روی شیشه را به راحتی جدا کنی.
مسلما باید برچسب ها را بکنی. هم برچسب و هم پلاستیکی که روی دو طرف شیشه عینک است. شما هم با کشیدن همین برچسب ها، پلاستیکها را جدا کن و بعد از عینک استفاده کن.
و در آخر بهترین فرمت سه بعدی فرمت ساید بای ساید یا همان پهلم به پهلو است. آن را انتخاب کنید.
amir_t6262
26-07-2016, 12:45
با سلام
با تشکر
شما فیلم سه بعدی با کیفیت و حجم بالا بگیر و تست کن.
خیلی از این فیلمهای سه بعدی که حجم کمی دارند و در خیلی از سایتها برای دانلود گذاشتند، بخاطر همین کیفیت پایینشان، خیلی سه بعدی بنظر نمی آیند.
برچسب های روی عینک را هم همانطور که دوستمان گفتند، باید جدا کنی.
سلام دوستان
ما تی وی سامسونگ d6960 داریم فیلم 3 بعدی sbs ریختم رو فلش و وصل کردم کردم اما اصلا چیزی به نام 3d نبود حالا میخوام ببینم اگر فیلم 3 بعدی که حجمش حدود 15 گیگه (1080) بریزم رو فلش و وصلش کنم به ps4 اون موقع پخش میکنه؟
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
shahab21
20-12-2017, 17:20
برای تست و یا استفاده از تلویزیون خودتون میتونید فیلم های سه بعدی را دانلود کنید و بعد در فلش کپی کنید و به تلویزیون خودتون متصل منید
این یک روش بسیار ساده بود که خدمت شما عرض کردم
shahab21
20-12-2017, 17:26
شما فیلم بلوری دانلود کردید خیلی از سایت ها به اشتباه تحت عنوان فیلم های سه بعدی قرار میدن اگه دنبال سایت خوب برای دانلود فیلم های سه بعدی میگردی این سایت رو پیشنهاد می کنم top3d.ir حتی اگه حجم فیلم پایین هم باشه باید سه بعدی عمق خوب داشته باشه مثلا imx سه بعدی هاش عالیه
سلام
کارتون سه بعدی دی وی دی گرفتم روی جلد نوشته blu-ray 3d که میخواستم با دی وی دی رام کامپیوتر داخل کامپیوتر کپی کنم بعد داخل فلش کپی کنم و با تلویزیون سه بعدی ال جی نگاه کنم. به این صورت امکان داره؟ مشکلی که الان دارم این دی وی دی را داخل لپ تاپ و کامپیوتر خانگی گذاشتم ولی چیزی نشان نمیده؟ ( امکان داره کامپیوتر این مدل دی وی دی ها را نخونه یا اینکه قفل داره) دی وی دی رام هر دو سیستم مشکلی نداره. حالا اگه مشکل از دی وی دی باشه سوال اصلی همون سوال اولی است. که بلو-ری از طریق فلش میشه نشان داد. با تشکر
najafi-55
11-05-2020, 22:13
سلام مدل تلویزونs amsung UA46F6100AR
آیا از روی فلش میتوانم فیلم سه بعدی ببینم یا بای دستگاه سه بعدی داشته باشم من تل حال امتحان کردم ولی جواب نگرفتم فرم خاصی دارد
matinpour
11-05-2020, 23:03
سلام مدل تلویزونs amsung UA46F6100AR
آیا از روی فلش میتوانم فیلم سه بعدی ببینم یا بای دستگاه سه بعدی داشته باشم من تل حال امتحان کردم ولی جواب نگرفتم فرم خاصی دارد
دوست عزیز
تلویزیون شما این قابلیت را دارد باید
صفحه منو--> تصوير ---->3D - را فعال کنید. و درضمن باید عینک مخصوص سه بعدی داشته باشید.
I.t.gSoroush
14-05-2020, 00:51
سلام من تغییراتی توی منو مخفی دستگاه 40es6950 بوجود آوردم متاسفانه رنگ تصویر بهم ریخته.البته در حالت 3D این مشکل حل میشهلینک samsung برای دانلود فریمور منقضی شده
لطفا درصورتی که راه حلی داره راهنمایی بفرمایید
ریست هم جواب نداد
najafi-55
14-05-2020, 17:30
سلام فیلم 3Dرا وقتی روی کنترل می زنم تصویر سیاه می شود و اتفاق خاصی نمی افته .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.