PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چگونگی اضافه کرن Hollywood FX در برنامه های مختلف

FremderJunge
18-03-2011, 23:46
سلام خدمت دوستان عزیز من چقدر دیر این فروم رو پیدا کردم!
یه مشکلی دارم که امیدوارم با کمک شما حل بشه من نرم افزار Pinacle Studio 15 رو دانلود کردم به اضافه Hollywood FX اول Pinacle Studio 15 رو نصب کردم و بعد از اون Hollywood FX رو ولی Hollywood FX ها توی برنامه Pinacle Studio 15 اضافه نمیشن مشکل از کجاست؟چه طور میشه از Hollywood FX توی Pinacle Studio 15 استفاده کرد؟
با ورژن های قبلی همین کارو میکردم نصب میشد!
یک مورد دیگه این Hollywood FX به ulead media studio اضافه میشه؟یادمه توی شبکه آموزش حدود 4 سال پیش که آموزش میکس با همین نرم افزار میداد Hollywood FX رو به uliode media stuio اضافه کرده بود کسی بلده لطفا راهنمایی کنه.
با تشکر

Mr Andersson
20-03-2011, 04:38
درود;

نسخه ی هالیوود اف ایکست چنده؟ 6 به بالا گمونم نصب بشه.. تو ulead هم نصب میشه (اونم نسخه های قدیمی) اما کلی دنگ و فنگ داره.. تو همین انجمن هست یه سرچ کن.

.......

FremderJunge
20-03-2011, 21:35
سلام ورژنش 5 !فکر می کردم آخرین ورژن باشه!حالا راهی نداره همین ورژن یا ورژن های قبل هالیوود اف ایکس توی Pinnacle 15 نصب بشه؟

Mr Andersson
21-03-2011, 18:59
درود;

نه.. نسخه 6 هم داره مخصوص پیناکل.

.......

مجید4
22-03-2011, 08:45
سلام
دوست عزیز اگر یولید رو نصب کرده باشی وقتی ها لیود ورژن 4 رو بخوا هی نصب کنی در موقع نصب در کنار بر نامه هایی که میخواهد بر روی انها نصب شود مثل پیناکل و یا یولید مربع کوچکی وجود داره اگر ان را علامت بزنی بر روی یولید نصب میشود برنامه فایلی داره که مربوط به نصب در یولید هستش
موفق باشی