ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : همچين اسكريپت خاصي داريم ؟

Ehsan PCbase
18-03-2011, 19:18
سلام
من يه سايت دارم كه روي هاستي با فضاي محدود هست و نمي تونم ان چنان عكس و فايل روش اپلود كنم .
از طرفي اپلود عكس و فايل روي فضاي شخصي يك امتياز براي سايت محسوب ميشه و اعتبار سايت رو در موتور هاي جستجو و ... بالا مي بره . من يه اسكريپتي ميخوام كه عكس هايي كه در اپلود سنترهاي عكس اپلود مي كنم رو به صورت ادرس عكس اپلود شده در فضاي خودم نمايش بده ، به شكل ديگه اگه بخوام توضيح بدم يعني اينكه من ادرس عكس مثلاً site.com/abcd.jpg رو داشته باشم ولي اين عكس در اصل روي فضاي سايت ديگه اي اپ شده باشه . نمي دونم متوجه شديد يا نه ؟
البته خودم هم بعيد مي دونم همچين اسكريپتي باشه ولي خب پرسيدم گفتم شايد بود ! :31:
ممنون

مهندس الهه
02-07-2011, 00:30
نمیدونم اسکریپتش هست یا نه که بعید میدونم وجود داشته باشه
ولی باید اسکریپتی باشه که آدرس نمایش رو ریدایرکت کنه به آدرس اصلی
اگه کسی اسکریپت نویس باشه اسکریپتش آسونه

neopersia
03-07-2011, 23:06
من در اینکه میگید اگر تصاویر در همون سایت آپلود شده باشه برای سایت از نظر سئو امتیاز محسوب میشه شدیداً شک دارم!

اما در هر حال تنها راه این کار نوشتن یک اسکرپت هست که وقتی که آدرس تصویر اصلی رو بهش میدید در سرور به اون آدرس متصل بشه و فایل رو مستقیماً برای کاربر بخونه (که راه زیاد منطقی هم نیست!). این کار هم تعداد کانکشن خروجی از سرور رو زیاد میکنه هم بار روی سرور رو زیاد میکنه. بسته به توان سرور، تعداد فایلها و میزان بازدید شما ممکنه سرعت لود صفحات هم کم بشه

در سروری که شما فضای کمی در اختیار دارید که نمیتونید فایلهای خودتون رو آپلود کنید میشه اینطوری نتیجه گیری کرد که اون سرور بین تعداد زیادی سایت تقسیم شده و در صورت افزایش بار روی سرور احتمال ساسپند شدن اکانت شما از طرف هاستینگ وجود داره. در ضمن این اصلاً در صورتی هست که سرور به شما اجازه اتصال به سایر سرورها رو بده که در سرورهای اشتراکی با تصویری که من از سرور شما دارم بعید میدونم همچین چیزی باشه!

یک روش دیگه هم میتونه استفاده از یک تصویر به عنوان اسپیسر و قرار دادن تصویر اصلی در پس زمینه اسپیسر هست که دیگه کلاً سئو رو زیر سوال میبره چون فقط یک تصویر به جای همه تصاویر استفاده میشه!