PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : استفاده از اسپیکر 5.1 کاناله با کارت صدا 2 کاناله !؟

foa.neh
18-03-2011, 18:54
سلام
دوستان یه اسپیکر 5.1 کاناله دستم رسیده که محض خنده زدم به یه سیستمی که کارت صداش 2 بود !تا اینجا مشکلی نیست و اسپیکر دوتا بلندگوهاش کار میکنن و بعد واسه کنجکاوی اومدم سه تا سیمی که واسه اسپکر هست و به رنگ سبز و نارنجی و سیاه هست رو به سوکت سبز ،آبی و قرمز(میکروفن) ! صدا وصل کردم و در کمال خرازی!:31: اسپیکر کار کرد همه بلندگوهاش و سابش!
حالا میخوام بدونم این مشکلی ایجاد میکنه واسه سیستم یا اسپیکر یا نه و این منطقا نباید درست باشه چون و گرنه دیگه کارت صدا 6 کاناله بیخود میشد
نظرتون چیه؟

مادربورد : P7H55-M LE

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Namdarian
18-03-2011, 19:22
سلام
دوستان یه اسپیکر 5.1 کاناله دستم رسیده که محض خنده زدم به یه سیستمی که کارت صداش 2 بود !تا اینجا مشکلی نیست و اسپیکر دوتا بلندگوهاش کار میکنن و بعد واسه کنجکاوی اومدم سه تا سیمی که واسه اسپکر هست و به رنگ سبز و نارنجی و سیاه هست رو به سوکت سبز ،آبی و قرمز(میکروفن) ! صدا وصل کردم و در کمال خرازی!:31: اسپیکر کار کرد همه بلندگوهاش و سابش!
حالا میخوام بدونم این مشکلی ایجاد میکنه واسه سیستم یا اسپیکر یا نه و این منطقا نباید درست باشه چون و گرنه دیگه کارت صدا 6 کاناله بیخود میشد
نظرتون چیه؟

مادربورد : P7H55-M LE

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

با سلام . کارت صدای انبورد 2 کاناله برای 10 سال قبل است نه حالا ! انهم روی مین با چیپست H55 ؟؟؟!!!!
مین شما دارای خروجی صدای 8 کاناله است ! در همان لینکی که نوشتید گفته
VIA VT1708S 8-Channel High Definition Audio Codec

foa.neh
18-03-2011, 21:07
با سلام . کارت صدای انبورد 2 کاناله برای 10 سال قبل است نه حالا ! انهم روی مین با چیپست H55 ؟؟؟!!!!
مین شما دارای خروجی صدای 8 کاناله است ! در همان لینکی که نوشتید گفته
VIA VT1708S 8-Channel High Definition Audio Codec
آره منم دیدم 8 کاناله زده ولی منظورم سوکت بود که رو برد نداره ،یعنی این بورد سوکت سبز داره و سوکت نارنجی و مشکی و قرمز نداره و فعلا با aux وصل کردم :41:
الان اینو چیکار میشه کرد بجز aux و خرید کارت صدا ؟

عکس پشت اسپیکر m3350 edifire