ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل در DVD رام : ضعیف شدن لنز ؟!

Glad Boy
18-03-2011, 01:56
سلام دوستان !
واسه نصب یه بازی یکی از DVD های بازی روی کامپیوتر من اصلا بالا نمیاد ! یعنی وقتی که DVD رو میذارم
توی DVD رام هیچ اتفاقی نمی افته ! اصلا انگار نه انگار که DVD گذاشتم داخلش ! در صورتی که از سالم بودن
DVD مطمئنم ! چون دوستم روی سیستم خودش بازی رو کامل نصب کرده و الان هم داره بازی میکنه !
DVD رام سیستمم پایونیر ساتا هستش ! حالا می خواستم ببینم اینکه میگن لنز ضعیف شده اصلا امکان پذیره !؟
اگه آره آیا لنز منم هم ضعیف شده یا مشکل دیگه ای داره !؟
چاره ای برای رفع این مشکل هست !؟

Rainbow
18-03-2011, 09:04
متاسفانه این سری پایونیرهای جدید اصلا قوی نبود و واقعا برازنده نام این برند هم نبود که چنین محصول بی کیفیتی رو ارائه بده . اگه هنوز گارانتی محصول به تمام نرسیده می تونید از اون استفاده کنید ولی اگه مطمئن هستید که لنز دچار آسیب دیدگی شده و هیچ CD یا DVD قابل خوندن نیست ، به فکر تهیه دی وی دی رایتر جدید باشید .

Glad Boy
18-03-2011, 12:21
متاسفانه این سری پایونیرهای جدید اصلا قوی نبود و واقعا برازنده نام این برند هم نبود که چنین محصول بی کیفیتی رو ارائه بده . اگه هنوز گارانتی محصول به تمام نرسیده می تونید از اون استفاده کنید ولی اگه مطمئن هستید که لنز دچار آسیب دیدگی شده و هیچ CD یا DVD قابل خوندن نیست ، به فکر تهیه دی وی دی رایتر جدید باشید .

نه اینطور نیست که هیچی رو نخونه ! این اولین باری بود که من با همچین مشکلی مواجه شدم ! همین الان هم فقط
با این DVD مشکل داره و CD و DVD های دیگه بدون مشکل می خونه ! امکان داره مشکل از DVD باشه !؟
من این DVD رام رو یکی دو سال پیش خریدم ! تا الان هم کلی ازش کار کشیدم و خداییش خیلی خوب کار کرد !
مدلشم اینه : Pioneer DVD-RW DVR-212

Rainbow
19-03-2011, 10:21
طبق صحبت شما میشه نتیجه گرفت که با اون مورد مشکل پیدا کرده