ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : صدای فن PCCOOLER HP-1216X داره دیونم میکنه کمک برای خرید فن

Firebirds
18-03-2011, 00:01
با سلام

من یه سیستم داره ام که CPU اش Core i7 920 هستش ولی رو سیستم کارت گرافیک درست حسابیی نیست برای خنک کردنش یک سیستم خنک کننده ی PCCOOLER HP-1216X گرفتم ولی الان که یه چند وقتی میگذره داره این صدای فنش دیونم میکنه جدی جدی دارم دیونه میشه:9:کیس رو روشن میکنی انگار جاروبرقی رو زدی به برق واقعا موند چی کنم
به نظر تون من چه راه هایی جلو پام دارم ؟ میتونم نرم افزاری دورش را بیارم پایین ؟
یا باید برم یه فن سایلنت براش بخرم ؟ مگه این مدل فنش سایلنت نبود ؟ :44:
اصلا چه فنی بخرم که دوباره این جوری نشه ؟
ای خــــــــــــــــــــــــ ــــــــدا !!

البته الان که به مدت تقریبا 24 ساعت هست که CPU من رو 100 % داره کار میکنه دما 4 تا کور را به ترتیب رو 65 ، 63 ،63 ،63 نگه داشته
پ.ن : بچه ها چند وقتیه ای کار CPU من رفته بالا و شده 24 ساعت CPU یه ضرب رو 100 % وایسه به نظرتون این که مشکلی برای سیستم ( CPU ) ام ایجاد نمیکنه ؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

night lord
18-03-2011, 00:27
بابا بیخیال منم دقیقا همین فنو با 920 دارم رو دسکتاپم و دقیقا الان که دارم پست میدم سیستمم 72 ساعت هستش که داره رندر میگیره و فول لوده .جونم در میاد تا یه chrome باز میکنم.
درسته فن بی صدا نیست ولی صداش اونقدر که شما میگی هم زیاد نیست . اگه جای من بودی چیکار میکردی که چنتا فن دیگه هم رو سیستم بستم تا تهویه کیس رو معقول کنه و صدای یکیش که کوچیک و دور بالا هست مخمو میخوره ....

دمای cpu عادی هستش تو فول لود . بالا تر هم با اور کلاک میتونه بره و مشکلی پیش نمیاد .
در کل اگه دمای cpu در حد متعادل و معمول باشه هیچ مشکلی براش پیش نمیاد خیالت راحت . دمای بالا و خطرناک از 80 شروع میشه که باید احتیاط کرد .

دمای cpu لپتاپ من ، تو فول لود به 92 درجه میرسه که بعد از این دما تازه دور بالای فناش شروع به کار میکنه و دمارو میاره رو 83 نگه میداره .

Erfan.
18-03-2011, 08:53
دمای خطرناک CPU فکر میکنم 60-65 درجه هست... 80 که دیگه CPU سوخته!

night lord
18-03-2011, 10:36
دمای خطرناک CPU فکر میکنم 60-65 درجه هست... 80 که دیگه CPU سوخته!

عزیز وقتی یه سیستم اورکلاک میشه برای مصرف 24/7 دمایی که نباید از اون بالاتر رفت 80 درجه هست و معمولا تا 78 سعی میشه که بالاتر نره تو فول لود . برای i7 920 دمای 65 در حالت فول لود و بدون اور کلاک عادیه.

Erfan.
18-03-2011, 10:57
عزیز وقتی یه سیستم اورکلاک میشه برای مصرف 24/7 دمایی که نباید از اون بالاتر رفت 80 درجه هست و معمولا تا 78 سعی میشه که بالاتر نره تو فول لود . برای i7 920 دمای 65 در حالت فول لود و بدون اور کلاک عادیه.

من شنیده بودم که دمای مجاز برای CPU ها نهایتا 60~65 درجه هست... حالا دیگه نمیدونم...

1navid
18-03-2011, 11:15
سلام
داداش کولر شما اگه تنظیم دور توش داشته باشه و شما اون رو وصل نکردهباشی حالتش بالاترین دور فن هست که صدای زیادی هم میده درمن فنتون از فن های خوبیه شاید خمیر یلیکون رو کم زدید یا بد زدید یا شاید بد نصب شده رو cpu نباید تو 100% اینقدر دما داشته باشی من با zerotherm که دارم سرعت فنش رو آوردم low موقع رندر 55 بشه دمام بالاترینه

night lord
18-03-2011, 12:19
سلام
داداش کولر شما اگه تنظیم دور توش داشته باشه و شما اون رو وصل نکردهباشی حالتش بالاترین دور فن هست که صدای زیادی هم میده درمن فنتون از فن های خوبیه شاید خمیر یلیکون رو کم زدید یا بد زدید یا شاید بد نصب شده رو cpu نباید تو 100% اینقدر دما داشته باشی من با zerotherm که دارم سرعت فنش رو آوردم low موقع رندر 55 بشه دمام بالاترینه

عزیز اگه سیستم شما همینی که تو امضاتونه باشه . باید بگم دمای سیپییو شما کلا پایین تر از ماله دوستمونه .
سندی بریج تکنولوژی پیشرفته و دمای پایین تری نسبت به ناهلم که برای دوستمون هستش داره.

1navid
18-03-2011, 14:44
یعنی اینقدر فرقشه واقعا نمی دونستم
ایول

amirpcp30
18-03-2011, 14:52
من شنیده بودم که دمای مجاز برای CPU ها نهایتا 60~65 درجه هست... حالا دیگه نمیدونم...

حرف شما صحیحه ولی اینتل با amd فرق می کنه
در ضمن دمای هسته ها نباید از 80 بالاتر بروند نه خود سی پی یو

Firebirds
18-03-2011, 16:22
نمی دونم چی بگم فقط ولی وقتی سیستم رو خاموش میکنم یه سوکت دلچسبی تو خونه ایجاد میشه که نگو ...
و وقتی هم که سیستم رو روشن میکنم درست 5 ثانیه بعد فن شروع میکنه یه جوری کار کردن که آدم فکر میکنه روی حداکثر سرعت شروع به کار کرده ( البته تا قبل از اون پنج ثانیه هم فن میچرخه ولی اصلا صدایی ازش در نمیاد )
سره نصب فن هم خیلی دقت کردم خمیر رو همچی رو خوب زدم فکر نمیکنم مشکل از اون باشه
یه قطعه انگار هست که میشه باهش دور فن را کم و زیاد کرد ولی متاسفانه داخل پک فن من نبود
قبلنا یادمه سی پی یو وظیفه کم و زیاد کردن دور فن را به عهد میگرفت الانم این جوریه ؟
با نرم افزاری نمیشه کم کرد ؟