PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کم آورن پاور

1navid
17-03-2011, 22:08
سلام دوستان این مشخصات سیستم منه
مادربرد : asus p8p67
هارد : 1tb segat
درایور : dvd rw pioner
1عدد
سی پی یو : core i7 2600 k
رم : 4 تا 2 گیگ cl7
کیس : antec 900
پاور : silverstoon 700w
گرافیک : 6850 ati
وقتی اور کلاکش می کنم کامپیوتر ریست میشه بعد روشن میشه ولی بالا نمیاد دوباره ریست می شه همین جوری تکرار می شه قضیه تا وقتی که باطری بابوس رو در بیارم تنظیمات اور برگرده به اولش
حالا می خوام ببینم این پاور جوابم رو میده بفروشمش چقدر ضرر می کنم 10 روزه خریدم سیستم رو

Microsoft Windows
17-03-2011, 22:13
احتمالا یه جای کار اوور کلاکت گیر داره سیستم بالا نمیاد یکی از ولتاژ هارو کم یا زیاد میدید به نظر من سیستم شما نیازی به اور کلاک نداره .

Namdarian
17-03-2011, 22:15
1عدد
وقتی اور کلاکش می کنم کامپیوتر ریست میشه بعد روشن میشه ولی بالا نمیاد دوباره ریست می شه همین جوری تکرار می شه قضیه تا وقتی که باطری بابوس رو در بیارم تنظیمات اور برگرده به اولش
حالا می خوام ببینم این پاور جوابم رو میده بفروشمش چقدر ضرر می کنم 10 روزه خریدم سیستم رو
با سلام . پاور 580 وات نیز برای این سیستم کاملاً کافی است تا چه برسد به 700 وات . احتمال 80 درصد میدهم اشکال از کارامد نبودن رمها باشد پس در قدم اولیه شما جلوی اور شدن رم را باید بگیرید .

taghdirrr
17-03-2011, 22:33
1عدد

عزیز من شما میخایین با توربو بوست اورکلاک کنین؟
باید اول توربو بویتو غیر فعال کنی بعد اورکلاک کنی.
در ضمن اگه دیدی سیستمت بالا نمیاد با ضریب اورکلاک cpu رم شما هم بالا میره.دقیق نمیدونم رم شما باسش چنده.
به هر حال مادربورد شما فکر کنم به اور ولتاژ هوشمنده خودش ولتاژو بالا میبره.
شما باید توربوست رو غیر فعال کنی. بعد سعی کن رم رو اور نکنی.چون به نظرم اورکلاک رم اشتباهه.
دو مارک رم اورکلاک خوبی دارن بقیش اورکلاک کردنش بیخودیه.یکی دقیق یادم نیست زل هست یکی هم کروسایر.
شما وقتی cpu رو اورکلاک میکنین برین از قسمت ram ضریبشو به پیشفرض برگردون.
چون cpu شما تا 4.7 اور میشه اما رم شما نمیتونه ضریبش با ضریب اورکلاک cpu بالا بره واسه همین سیستمت اونطوری میشه و باید باتری رو دربیاری تا به حالت عادی بیاد.

پاور شما هم خیلیم زیاده.چون ساندی بریج در حالت لود بالاتر از 125 نمیره.کارتتون هم 200 تا مصرف داره مین بوردتم حدود 100 تا.

1navid
18-03-2011, 00:35
ببخشید ممکنه از سیم 4 پین پاور باشه آخه بجای 8پین 4 پین زدم بهش

1navid
18-03-2011, 11:36
باسش
1600
هست

taghdirrr
18-03-2011, 11:48
ببخشید ممکنه از سیم 4 پین پاور باشه آخه بجای 8پین 4 پین زدم بهش

والا فقط دو تا پین 4 به مادربورد وصل میشه یکیش که همراه 16 پین به مادربورد وصل میشه یکیم به cpu
اصلا پاور شما ایرادی نداره.ایراد از طرز اورکلاک کردن شماست

EXTREME
18-03-2011, 16:36
احتمالا دمای سی پی یو میره بالا که همچین اتفاقی میفته یا یک ناپایداری در سیستم بوجود میاد که این اتفاق میفته
شما اول از همه یک فن خوب تهیه کنید با خمیر سیلیکون پاور برای این سیستم کافیه
بعد برای اورکلاک فقط از ضریب پردازنده استفاده کنید که بازه
ولتاژ در صورت نیاز به سی پی یو بدید
و گزینه هایی که باعث مصرف بیشتر سی پی یو میشوند رو غیر فعال کنید مثل turbo boost و c2/c2e گزینه ی cpu eist function
رو غیر فعال کنید
بعد از اورکلاک با فن خوب 30 دقیقه تست با prime95 بگیرید و حین تست دمای سی پی یو رو چک کنید که بیشتر از 64 درجه نشه