ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل هارد دیسک کمک لطفا....

Moha2mad
17-03-2011, 20:00
سلام دوستان عزیز. من یک لپ تاپ Dell vostro 1520 دارم که دیروز از روی میز به زمین افتاد و ویندوزش بالا نمیاد. من هارد دیسک لپ تاپ رو باز کردم و روی یه لپ تاپ دیگه از همون مدل امتحان کردم و بازم بالا نیومد و فهمیدم که مشکل از هارد دیسکه. حدود 30 گیگا بایت فایل داخل هارد دیسک دارم که نمیخوام از دستشون بدم. کسی راه حلی داره واسه این مشکل من ؟؟؟

دوستان لطفا راهنمائیم کنید ...

mehran gorji
29-03-2011, 11:47
سلام دوستان عزیز. من یک لپ تاپ Dell vostro 1520 دارم که دیروز از روی میز به زمین افتاد و ویندوزش بالا نمیاد. من هارد دیسک لپ تاپ رو باز کردم و روی یه لپ تاپ دیگه از همون مدل امتحان کردم و بازم بالا نیومد و فهمیدم که مشکل از هارد دیسکه. حدود 30 گیگا بایت فایل داخل هارد دیسک دارم که نمیخوام از دستشون بدم. کسی راه حلی داره واسه این مشکل من ؟؟؟

دوستان لطفا راهنمائیم کنید ...
هارد شما بدسکتور گرفت که این حالت بر میگرده به سکتور های اول هارد.اگر به هد صدمه نرسونده باشه رفع بدسکتور کن اگر بد جور مشکل داشته باشه .باید نرم افزار hdd regenerator را بارها انجام بدی.

alirezajan_ar
02-04-2011, 09:23
اطلاعاتت روی درایو ویندوزه؟
اگه هست که بد سکتور یابی کن اگه روی درایو دیگه ای هست یه ویندوز جدید روی همون درایو نصب کن وبعد به اطلاعاتت برس(این راه بهتر جواب میده)

mehran gorji
09-06-2011, 20:34
عزیزم وقتی سکتور های اول مشکل داشته باشه خوب ویندوز نصب نمیشه.
در هر صورت باید بدسکتور یابی نه بدسکتور گیری کرد

EXTREME
09-06-2011, 21:15
ببینید با نرم افزار hdd regenerator میشه بد سکتور هارو از بیهن برد یا نه
اگه نشد باید بدید بیرون به صورت سخت افزاری اطلاعاتتون رو براتون استخراج کنن