ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : خمیر سیلیکون بعد از 1.5 سال خرید سیستم نیاز هست بخرم ؟

ali_disslove
17-03-2011, 17:24
با سلام

من 1.5 ساله سیستممو خریدم بعد یه هفته پیش واسه خونه تکونیو گردگیری تصمیم گرفتم cpu رو هم باز کنم اما دیدم خمیر سیلیکون ها که برام زده بود کامپیوتریه همه خشکیده بود

من سی پی یوم در حالت عادی 37 درجه هست و نهایت به 63-64 درجه در معدود بازی هایی میرسه

یعنی زیاد داغ نمیکنه چون اورکلاکم نکردم--منی که داغ نمیکنه هم احتیاج به خرید سیلیکون دارم یا نه ؟

بعد چه مارکی بخرم ؟حتما باید مارک خاصی باشه یا اگه گیرم نیومد همون که هستو بگیرم ؟

ممنون از پاسختون

masoodregister
17-03-2011, 17:59
اصلا نگران نباش. من خودم 6 ساله نگاشم نکردم ببینم هست یا نه؟ ولی خبری هم هنوز نشده.

pooriya_hp
17-03-2011, 21:37
اگر خمیر بزنید طبعا بهتره اما اگر نزنید هم هیچ مشکلی ایجاد نمیکنه ... !!

یکسری هست که شبیه آمپول هست فکر کنم دونه ی هزار تومن باشه ... که حاوی نقره هم هست ... !!!

موفق باشید

taghdirrr
17-03-2011, 21:54
با سلام

من 1.5 ساله سیستممو خریدم بعد یه هفته پیش واسه خونه تکونیو گردگیری تصمیم گرفتم cpu رو هم باز کنم اما دیدم خمیر سیلیکون ها که برام زده بود کامپیوتریه همه خشکیده بود

من سی پی یوم در حالت عادی 37 درجه هست و نهایت به 63-64 درجه در معدود بازی هایی میرسه

یعنی زیاد داغ نمیکنه چون اورکلاکم نکردم--منی که داغ نمیکنه هم احتیاج به خرید سیلیکون دارم یا نه ؟

بعد چه مارکی بخرم ؟حتما باید مارک خاصی باشه یا اگه گیرم نیومد همون که هستو بگیرم ؟

ممنون از پاسختون

عوض کنین بهتره. من سالی دو دفعه عوض میکنم.
اصلا فرقی نمیکنه.همون که دوستمون گفتن شبیه آمپول هست دونه ای هزار تومن .
من خودم یکیشو خریدم هزار تومن برای 20 بار عوض کردن کافیه.
در ضمن سعی کن خمیر سیلیکونو کم روی cpu بمال فکر نکن زیاد بمالی بهتر عمل میکنه.نه اینطور نیست بلکه cpu رو خفه میکنه و نمیزاره هت سینگ خوب خنکش کنه.
دما هم بستگی به کیست داره اگه کیست بسته هست خوبه دماش.
اگرم باز گذاشتی باید دو رو ور 32 درجه باشه

alborz_k
17-03-2011, 23:36
با سلام

ممنون از پاسختون
سلام. در کل وقتی دمای پردازنده در محدوده ی نرمال هست ؛ و افزایش پیدا نکرده ، نیازی به تغییر و بررس خمیر سیلیکون نیست . ولیی اگه پردازنده رو باز کردین بهتره که عوض کنید .

ali_disslove
17-03-2011, 23:48
عوض کنین بهتره. من سالی دو دفعه عوض میکنم.
اصلا فرقی نمیکنه.همون که دوستمون گفتن شبیه آمپول هست دونه ای هزار تومن .
من خودم یکیشو خریدم هزار تومن برای 20 بار عوض کردن کافیه.
در ضمن سعی کن خمیر سیلیکونو کم روی cpu بمال فکر نکن زیاد بمالی بهتر عمل میکنه.نه اینطور نیست بلکه cpu رو خفه میکنه و نمیزاره هت سینگ خوب خنکش کنه.
دما هم بستگی به کیست داره اگه کیست بسته هست خوبه دماش.
اگرم باز گذاشتی باید دو رو ور 32 درجه باشه

ممنون اگه 1000 تومنه که میزنم هر چی باشه بهتر از نزدنشه

یه قطره کافیه ؟

قبلیا که بهش خشکیده رو با آب پا کنم ؟خیلی خشکیده پاک میشه؟

alborz_k
18-03-2011, 00:07

یه قطره کافیه ؟

رئی سطح پردازنده یا هر قطعه ی اکتریکی رو آب نزنید!! ممکنه از دستش بدین:دی
با یک دستمال مرطوب تمیز می شه .
خمیر سیلیکون جدید رو به صورت یک لایه ی خیلی نازک روی پردازنده بمالید .

taghdirrr
18-03-2011, 11:37

یه قطره کافیه ؟

نه با یه دستمال نم پاکش کنین.
البته اون قسمتی که خمیر سیلیکونو میمالی اونجا آب بخوره چیزی نمیشه فقط اونطرف cpu مهمه که نیاید یه ذره گرد و خاک یا آب و این چیزا بهش برخورد کنه
همون با یه دستمال نم با حوصله تمیزش کن.
بعدش پره های فنشو هم قشنگ تمیز کن برچسب وسط فن رو دربیار بعد یکم با روغن مایع اگه میشه روغن چرخ خیاطی یه قطره بریز فنشو بچرخون تا روغن به جون فن بره بعد سیستمو ببند حالشو ببر :31:

Erfan.
18-03-2011, 13:52
من شنیده بودم با الکل بهتره! حالا نمیدونم الکل مخصوصی میخواد یا نه...

namber_one
18-03-2011, 14:04
من هر 6 ماه یه بار سی پی یو رو باز میکنم
فن و سی پی یو رو حسابی میشورم :دی
یه 4 سالی میشه این روندو تکرار میکنم
هیچ مشکلی هم پیش نیومده

حالا که تایپیک رو دیدم میرم خمیر میخرم ببینم چی میشه :دی

taghdirrr
18-03-2011, 14:15
من شنیده بودم با الکل بهتره! حالا نمیدونم الکل مخصوصی میخواد یا نه...

نه عرفان جان فکر کنم اون اسپری رو میگی که 5 دقیقه خیس میمونه و باید با مسواک تمیز کنی بعد پنج دقیقه میپره.
البته اسمش یادم نیست

ata.royalfalcon
18-03-2011, 15:12
سلام دوستان

برای تمیز کردن سطح CPU فقط الکل خلوص بالا استفاده کنین (95 درصد به بالا) . خلوص بالا کمترین نا خالصی داره و پس از خشک شدن ردی از خودش به جای نمیزاره .
دستمالی که ازش استفاده میکنین اصلا نباید چرب باشد . بهتره که از پنبه پزشکی استفاده بشه .
از آب معمولی اصلا استفاده نکنین چون وقتی که خشک بشه جای آب میمونه و به سختی پاک میشه و مثل عایق عمل میکنه .

ali_disslove
18-03-2011, 15:25
من هر 6 ماه یه بار سی پی یو رو باز میکنم
فن و سی پی یو رو حسابی میشورم :دی
یه 4 سالی میشه این روندو تکرار میکنم
هیچ مشکلی هم پیش نیومده

حالا که تایپیک رو دیدم میرم خمیر میخرم ببینم چی میشه :دی

من یه بار فن cpu قبلیم رو شستم انگار مست کرده بود تق تقو لاق لاق میکرد

بعدم دیگه یکی در میون که کامپیوترو روشن میکردم فن حرکت نمیکرد

یه بارم فن روی گرافیک اون قسمت رویی خود آرمیچر شکست منم جسبش زدم که دیگه صدا نده به اون نامو نشون که فن رو برده بودم بچه همسایا مسابقه که هر کی تونست این فن رو بتابونه :18::31:

لامصب جوری چسبونده بودش که خوردشم که کردیم دیگه به لاکش چسبید بودو تکوون نمیخورد :31:

FAR_FA
27-03-2011, 18:51
سلام

دوستان لطفا" خمیری معرفی کنید که هم قیمتش مناسب باشه و هم
کیفیت خوبی داشته باشه . مثلا" هر یه سال یا دوسال عوضش کرد .
خمیری که در حال حاظر دارم ، 2 سال پیش خریدمش ، توی این دوسال
شاید بیش از 10 بار مجبور شدم رو CPU بزنمش . یکی دو ماه اول خوبه
ولی از اون ببعد سرو صدای CPU در میاد . اینم عکسش :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Ship Storm
27-03-2011, 19:36
ما که 4 ، 5 ساله این کیس جدید رو گرفتم همون ورق خمیر سیلیکونی که روی هدسینگ بود رو دست بهش نزدیم و تا الآن هم که خداروشکر مشکلی پیش نیومده و دما زیاد بالا نمیره

FAR_FA
28-03-2011, 00:24
ما که 4 ، 5 ساله این کیس جدید رو گرفتم همون ورق خمیر سیلیکونی که روی هدسینگ بود رو دست بهش نزدیم و تا الآن هم که خداروشکر مشکلی پیش نیومده و دما زیاد بالا نمیره

احتمالا" خمير سيلكون خوبي براتون گذاشتن كه اينقدر كار كرده ، من تقريبا"يه همچين چيزي ميخوام .
البته قيمتش حدوداي 2 تا 3 هزارتومن باشه . ممنون

moslem47
12-04-2011, 17:05
دمای سی پی یو رو چطور میشه فهمید؟.................

pasargadd
12-04-2011, 17:11
دمای سی پی یو رو چطور میشه فهمید؟.................
از تو بایوس با زدن کلید delete و استفاده از نرم افزارها.

yahe
02-05-2011, 09:32
خب از کجا باید فهمید دمای سی پی یو عادیه؟؟؟...آخه هر سی پی یو دمای خودش رو داره!!!!.....مثلا سی پی یو منIntel Core 2 Quad Q6700 @ 2.66GHz

sinjer
03-05-2011, 09:32
سلام من الان 4 ساله که سیستم خریدم.تا الان که این کامنت رو میذارم به خمیر سیلیکون فکر هم نکردم.سیستمم هم خدا رو شکر مث ساعت داره کار می کنه.زیاد حساس نباشین.

السلام علیک یا فاطمة الزهرا

سالروز شهادت ام ابیها حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها رو به همه دوستان تسلیت میگم

Ship Storm
03-05-2011, 09:34
احتمالا" خمير سيلكون خوبي براتون گذاشتن كه اينقدر كار كرده ، من تقريبا"يه همچين چيزي ميخوام .
البته قيمتش حدوداي 2 تا 3 هزارتومن باشه . ممنون

خمیر سیلیکون روی خود هدسینگ بصورت ورقه ای نازک بود و من خودم سیستم رو جمع کردم و دیدم خود هدسینگ یک لایه نازک سیلیکون داره دیگه بهش سیلیکون جداگانه نزدم

pasargadd
03-05-2011, 09:52
خب از کجا باید فهمید دمای سی پی یو عادیه؟؟؟...آخه هر سی پی یو دمای خودش رو داره!!!!.....مثلا سی پی یو منIntel Core 2 Quad Q6700 @ 2.66GHz
اینطور نیست که یک محدوده دمایی باشه که نباید از خط عبور کنه.دمای cpu شما در حالت لود باید حداکثر 50 باشه و عادی هم 35 تا 40.

IM-UR-LEGEND
07-05-2011, 22:46
سلام به همه دوستان گل .

خمیر سیلیکن اگه دوست دارید CPU براتون کار کنه حداقل سالی یک بار و ماکس دو سالی یک بار باید عوض بشه .
خمیر خوب با قیمت نسبتا مناسب که برای 40-50 بار استفاده کافیه : ZP-360 اگر هم به شکل عجیبی وسواس دارید از خمیرهای Arctik Silver 3 or 5 استفاده کنید که حرارت به شکا فوق العاده انتقال میده اما قیمت بالاست !
یکی از دوستان گفته بود این 1000 تومانیا نقره داره ؟ از کجا شما اینو گفتی ؟ اگه اینجوری بود من برای PS3م مجبور نبودم 25 تومان بدم Arctik Silver 5 بگیرم :20:

omnia2
03-06-2011, 15:03
سلام

خمیر سیلیکون لازمه
من چند سال پیش cpu رو جدا کردم دوباره گذاشتم بدون سیلیکون بعدش سوخت. کامل نسوخت ولی یکم که داغ میکرد ریستارت میشد! حتی با گذاشتن خمیر