ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : حذف یک پارتیشن و پاک شدن چندپارتیشن!

tritone
17-03-2011, 11:55
سلام
من یه هارد با دو پارتیشن primary و 5 پارتیشن logicaly دارم.امروز اومدم یکی از پارتیشن های لوگیکال را پاک کنم دیدم همه پارتیشن های لوگیکال به جز یکی پریده...منا بگو عصبانی و متعجب!!! چرا با حذف یک پارتیشن همه لوگیکال ها پرید و چرا اون یکی مونده !؟!بعد از نصب چند نرمافزار بالاخره یکدوم یه خطا نشون داد:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نمی دونم شاید دلیل این اتفاق خراب شدن partition table باشه.حالا کسی می تونه بگه که مشکل کجاست و چطور بدون از دست دادن اطلاعات می شه اون را درست کرد؟

alirezajan_ar
02-04-2011, 10:00
از easy recovery میتونی استفاده کنی.اگه هاردت زیاد کار نکرده باشه تقریبا همه اطلاعاتت بر می گرده

omid_matrix3
02-04-2011, 21:27
با برنامهpartition table dr كه تو فرم هم فكر كنم آموزشش باش ميتوني حلش كني!
سريع و بدون از دست دادن اطلاعات

ana army
27-08-2013, 08:48
با سلام!
من کامپیوتر لب تابم یک شب بعد از اینکه یک فلش مموری بهش زدم و چند تا فیلم ازش گرفتم. نیم ساعت بعد یکدفه ای درایو D هیچی نشون نداد و همه چی انگار پاک شده بود. و کار نمی کرد تا فرمتش نکردم چیزی ذخیره هم نمی شد. فرمتش کردم و تا یک مدت کار می کرد اما بعد از دو هفته دوباره که بعد از فلش مموری زدن دوباره همین جوری شد. در ضمن فلش مموری زیاد می زنم چرا با بعضی ها این طور مشکلات پیش می یاد؟؟؟؟ لطف کمک کنید.

hamed36622
27-08-2013, 14:47
شما با یک نرم افزار پارتیش بندی مثل پارتیشن مجیک فضای هارد و بررسی کن ببین خالی است یا نه اگه خالیه که احتمال پریدن درایورهات هستش اگرم نه که احتمال مخفی شدنش می باشد