مشاهده نسخه کامل
: پس از لینوکس ویندوز 7 نصب کردم همه چی خراب شد [حل شده]
MohammadT15
17-03-2011, 11:44
سلام بچه ها یه مشکل خیلی حاد برا من پیش اومده
من یه ویندوز لینوکس ریختم از شکلش خوشم نیومد اومدم عوضش کنم دیدم کل پارتیشن بندیه درایو هامو عوض کرده و همه رو ناشناخته کرده.حتی نمیتونستم ویندوز بریزم گزینه فورمت هم نداشت فقط دیلیت.یکیشو که کم حجم تر بود به امید اینکه خالی باشه و فایل هام اون تو نباشه دیلیت کردم دوباره ساختم.اما یه دونه دیگش که 290 گیگ هست رو دست نزدم.تمام اطلاعات و فایلام و برنامه هامو و عکسا و همه چی پاک میشه توی منیج هم روش راست کلیک میکنم فقط گزینه دیلیت ولوم فعاله بقیه غیر فعاله!!خیلی برام مهمه اطلاعات توی دستگام.حالا چیکار کنم درست شه این درایو اینم عکس:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
MohammadT15
17-03-2011, 12:38
یعنی کسی نیست کمک کنهههههههه؟
خوب من یه هارد500 گیگ دارم میخوام لینوکس دوباره بریزم فایلامو از همونجا انتقال بدم تو هارد بعد دوباره سون بریزم و فورمت کنم
اما اصلا تو لینوکس فایلا معلوم نیست.مای دکیومنت نداره.فولدرام هیچ جاییش نیستن از کجا پیداشون کنم
خوب اینا که نشون می ده پارتیشن ها 100٪ خالی هست به جز آخری که ظاهرا ویندوز روش ریختی
احتمال می دم در هنگام نصب لینوکس اشتباه کردی و پارتیشن ها پاک شدن
به همین دلیل کل فایلها هم پاک شدن
بارها گوشزد شده در هنگام نصب عجله نکنید
موقع پارتیشن بندی گزینه پارتیشن بندی اتوماتیک انتخاب نشه
و بصورت دستی پارتیشن بندی کنید
بارها هم گوشزد شده قبل از هر کاری از اطلاعات مهم backup بگیرید
حالا عیبی ندارم من هم اولاش ۱-۲ بار از این اتفاقات برام پیش اومده
اگر اطلاعاتت خیلی مهم بوده دیگه دست به چیزی نزن و به فکر ریکاوری باش
MohammadT15
17-03-2011, 13:51
خوب اینا که نشون می ده پارتیشن ها 100٪ خالی هست به جز آخری که ظاهرا ویندوز روش ریختی
احتمال می دم در هنگام نصب لینوکس اشتباه کردی و پارتیشن ها پاک شدن
به همین دلیل کل فایلها هم پاک شدن
بارها گوشزد شده در هنگام نصب عجله نکنید
موقع پارتیشن بندی گزینه پارتیشن بندی اتوماتیک انتخاب نشه
و بصورت دستی پارتیشن بندی کنید
بارها هم گوشزد شده قبل از هر کاری از اطلاعات مهم backup بگیرید
حالا عیبی ندارم من هم اولاش ۱-۲ بار از این اتفاقات برام پیش اومده
اگر اطلاعاتت خیلی مهم بوده دیگه دست به چیزی نزن و به فکر ریکاوری باش
من اصلا نمیخواستم لینوکس نصب کنم بلد نیستم چون.فکر کردم سی دی برنامس باید از طریق بوت ریخته بشه همینجوری رفت جلو یهو دیدم یه ویندوز برام ریخت.سریع رستارت کردم ویندوز 7 خودم رو بریزم دیدم تمام پارتیشن بندیا رو خراب کرده و میگه باید دیلیت شن.فایل ویندوز رو دیلیت کردم و ویندوز 7 رو ریختم که الان هیچ کدوم از درایو هام چون فورمت لینوکس دارن بالا نمیان من فکر کنم به خاطر این باشه خالی نشون میده وگرنه اطلاعاتم هنوز همون تو باید باشه میترسم فورمت بزنم چون مطمئنم از طریق ریکاوری فایلا نمیان سر جاشون
خوب به هر حال اگر اگر پارتیشن ها به فرمت گنو/لینوکس در اومده باشن یه بار فرمت شدن دیگه
فرمت کردن هم همیشه اطلاعات رو پاک می کنه
برای اطمینان از فرمت شدن یه برنامه ای مثل partition magic نصب کن
توی اون برنامه فرمت پارتیشن هاتو بهت نشون می ده (فقط بررسی کن. فرمت نکن)
MohammadT15
17-03-2011, 17:48
خوب فورمت نکنم پس چیکار کنم؟ریکاوری نمیشه کرد تا فورمت نکنم.فورمتم بکنم اصلا ریکاوری فایده نداره هیچ کدومو نمیاره.چون اون درایو 2 گیگ رو فورمت کردم که ریکاوری رو امتحان کنم.هیچی رو توش نشون نداد.حالا یا واقعا هیچی توش نبوده که بخواد بیاره بالا(چون کل کامم که پر نیست) یا بوده و برنامه چون فورمت کردم نشون نداده به نظر تو کدوم حالته؟
من خیلی در مورد ریکاور کردن چیزی نمی دونم
تا جایی که قبلا امتحان کردم
ریکاوری رو روی پارتیشنهایی که حتی unpartition هستن هم می شه انجام داد
اگر از اول اصلا فرمت نشه خیلی بهتره ولی اگر شد هم باز می شه ریکاور کرد اما امکان موفق بودن کار کمتر می شه
ببین دوست عزیز،
اول دو مطلب رو باید مشخص کنی، اطلاعاتت مهم بوده و یا اطلاعات معمولی بوده، اگه اطلاعاتت مهم بوده باید به مراکزی که کار ریکاوری انجام می دهند مراجعه کنی، درصد بازیابی اطلاعات اونها خیلی بالاست.
اگر اطلاعاتت مهم نبوده، چه هارد فرمت شده باشه چه نه (چون فرمت تنها ایندکس هارد رو تجدید می کنه و اطلاعات همچنان روی هارد شما، تا زمانی که اطلاعات جدیدی روش نوشته نشه هست) می تونید هاردتون رو ریکاوری کنید.
به این تاپیک برید:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
MohammadT15
19-03-2011, 16:14
ممنون دوستان مشکلم حل شد درایو رو با همون فورمت لینوکس ریکاوری کردم و تمام اطلاعاتم رو آورد و ریختم روی یه هارد بعد کلا ویندوز رو عوض کردم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.