ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل در اجرای نرم افزار AE CS3

Simin Secret
17-03-2011, 11:09
سلام دوستان یه مشکل دارم تو افتر که اجرا نمیشه نمیدونم واسه چی کسی میتونه حلش کنه؟؟؟؟
اینم عکسش:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mojedarya
17-03-2011, 12:54
سلام دوستان یه مشکل دارم تو افتر که اجرا نمیشه نمیدونم واسه چی کسی میتونه حلش کنه؟؟؟؟
اینم عکسش:

یک راه میگم امتحان کن شاید مشکلت حل بشه
شما برو به دایرکتری نصب برنامه و پلاگینهایی که خودت ریختی سلکت کن بعد کات کن داخل یک فولدر
بیرون برنامه افتر مثلا توی دسکتاپ
حالا دوباره افتر و ران کن اگه بالا اومد بدون از پلاگینهای نصبی خو دت بوده
حالا دوباره به ترتیب پلاگینهای هر شرکتو برگردون سر جاش دوباره ران کن
همینطور ادامه بده تا مشخص بشه کدوم پلاگین مشکل سازه

اگه مرحله اولو انجام دادی افتر بالا نیومد مراحل بعدی که بالا گفتم بی فایده است
امیدوارم مشکلت رفع بشه

Simin Secret
17-03-2011, 13:09
یک راه میگم امتحان کن شاید مشکلت حل بشه
شما برو به دایرکتری نصب برنامه و پلاگینهایی که خودت ریختی سلکت کن بعد کات کن داخل یک فولدر
بیرون برنامه افتر مثلا توی دسکتاپ
حالا دوباره افتر و ران کن اگه بالا اومد بدون از پلاگینهای نصبی خو دت بوده
حالا دوباره به ترتیب پلاگینهای هر شرکتو برگردون سر جاش دوباره ران کن
همینطور ادامه بده تا مشخص بشه کدوم پلاگین مشکل سازه

اگه مرحله اولو انجام دادی افتر بالا نیومد مراحل بعدی که بالا گفتم بی فایده است
امیدوارم مشکلت رفع بشه

این کاری که شما گفتی کردم ولی نشد تازه این ارور رو هم میده:

hosein0251
18-03-2011, 13:39
نمی دونم چرا بعد از مدتی برای من همینطور میشه
یه باریگه نصب کن درست میشه

albertoperanc
18-03-2011, 15:32
سلام رفیق....ببین این چی میگه!

4 :: 83

Message text:

After Effects error: Failed to parse transmap file.
Message interpretation:
Unicode conversion for fonts failed because there is no rules file.
Possible causes:
Basically, the Adobe font system is broken when this message appears. This is a component shared between various programs and operates side by side with your operating system’s font system. Due to these complex mechanisms, it can break relatively easily. In most cases this is triggered by installing various applications in the wrong order. If you install for instance an older version of a program to complement other programs, trouble may ensue. This is in particular a problem when you install a mix of complete suites and separate tools. In addition, damaged or poorly designed fonts can cause similar troubles, because they cannot be properly accessed and rendered in font selection lists.

Resolution or workaround:

As a first, always try to remove any fonts from your system that you do not need currently. They only consume memory and performance when the system needs to access them, e.g. to generate previews, and make the lists unnecessarily long. If that doesn’t help, removing all Adobe apps and re-installing everything from scratch will fix the issue in many cases. In addition to removing the programs, you may need to manually remove directories and configuration data. The location of the directory is explained on this page ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]). If you need to use an offending font regardless, try to find a better version of it. If it represents a clone of a commercial font, that one time may be the right moment learning to appreciate the quality, both in technical and aesthetical terms, of a well-done commercial typeface and spending a bit of money on it.

منبع:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Simin Secret
20-03-2011, 10:45
ممنون دوستان دیگه رفتم افتر CS4 رو نصب کردم درست شد