ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Game Development [ UDK ] TesT

صفحه ها : 1 [2]

saeed_cpu_full
01-05-2011, 15:25
حق با آنتی هستش.
من هم موافقم.
حالا جلوتر میگم چرا!

ببخشید طولانی شد.امیدوارم حوصله کنید و همه اش رو بخونید

بازی باید قشنگ باشه.
شما راست میگی.
دقیقا هم به همین خاطر نباید از مدل آماده استفاده کنی!
چون ممکنه که ملت بفهمن و از قشنگی بازی کم بشه.
در ضمن الان شما داری یه مرحله تمرینی میسازی، اگه به خای یه بازی بسازی، خوب قطعا شما نمیخوای که داستان بازیت یا حتی محیط بازیت شبیه بازی های دیگه بشه که!میخوای؟
اگه شما فقط بخوای از مدل آماده استفاده کنی و یا اینکه مدل های اصلی بازیت و مدل هایی که جلوی چشم هستند از مدل های آماده باشه، خوب اونوقت دیگه یه بازی جدید نیست!ناخودآگاه محیطت شبیه یه بازی دیگه یا شبیه چند تا بازی دیگه در میاد.
وقتی از مدل های آماده استفاده میکنی یعنی خودت رو به اون ها محدود کردی در صورتی که اگه از مدل های خودت (یا حالا هر مدلی که فقط برای بازی تو و با هدف قرار گرفتن تو بازی تو ساخته شده باشن) استفاده کنی، تنها محدودیت شما خلاقیت و تکنیک های مدل سازیته!

در مورد تکسچر هم، من خودم دارم برای مسابقه ای که رضا جان ترتیب داده، از تکسچر آماده استفاده میکنم، چون تو میتونی تکسچر رو به راحتی به هر مدلی با هر شکلی بدی و اونی که میخوای ازش در بیاری.
اگه یه جایی ببینم کارم با این تکسچرا راه نمیوفته مطمئن باش میرم از در و دیوار عکس میگیرم. که البته یه بار هم به همین فکر افتادم که با سرچ بیشتر تکسچر دلخواهم رو پیدا کردم.

اون مطلبی که در مورد بسته بودن و محدود بودن گفتم در مورد تکسچر هم روی میده!هر چقدر هم که تکسچر داشته باشی بازم دستت بنده اوناست.

اما این قضیه تو مدل ها خیلی زیاد تابلو میشه، چون دیگه مدل مثل تکسچر نیست که بشه هر طور میخوای ازش استفاده کنی!شما میتونی 3 تا تکسچر رو با هم ادغام کنی و روی یه مدلی که UV داره بندازی و هیچ کس هم موقع بازی متوجه نمیشه که تکسچرت مال خودت نیست.اما مدل رو نمیشه کاریش کرد.

آقا این تفکر از پایه غلطه ... مدل آماده آبرو از کسی نمیبره . مراجعه بشه به پست قبل با مدرک ثابت کردم که هیچ گیمری به اینکه مدل شما آماده هست یا نه کاری نداره مهم کیفیت بازیه

anti-military
01-05-2011, 15:30
توضیحات honestbud کاملا درسته . شما طبق چه دلیلی میگی که از پایه غلطه ؟
اتفاقا گیمرها خیلی رو این موضوع حساس هستن ! کافیه یه تاپیک بزنی تو سایت های بازی و نظر سنجی کنی ! یا عکس العمل گیمر ها رو نسب به بازیهایی که قبلا از مدل آماده استفاده کردن رو ببینی ...

این هم فراموش نکنیم که همین بنیاد بازیهای رایانه ای از بازی که مدلهاش آماده باشه چندان حمایت نمیکنه

شما خودت فکر کن که میخواهی بازی بسازی و اون محیط مورد نظرت رو خلق کنی یا یه سری مدل آماده بزاری تو موتور فقط واسه فروش بازی ؟
بازم میگم چیز که کار خودمون نباشه ارزش چیه ؟

honestbud
01-05-2011, 15:35
آقا این تفکر از پایه غلطه ... مدل آماده آبرو از کسی نمیبره . مراجعه بشه به پست قبل با مدرک ثابت کردم که هیچ گیمری به اینکه مدل شما آماده هست یا نه کاری نداره مهم کیفیت بازیه

داداش من شما کدوم تفکر منظورته؟
اینکه آبرو میره؟

اولا من نگفتم که به خاطر استفاده از مدل آماده آبروی آدم میره!
من منظورم اینه که چون از مدل آماده استفاده میکنی، ممکنه محیطت مثل یه بازی یا چند تا بازی دیگه باشه!همین!

دوما من میگم استفاده از مدل آماده دست آدم رو میبنده!فکر کنم دیگه با این یکی موافق باشین!نه؟

---------- Post added at 04:35 PM ---------- Previous post was at 04:31 PM ----------

آنتی جان شما حرفت اینه که ارزش نداره!
من هم خودم با این موافقم ام این جای بحث نداره!
چون ارزش یه چیز درونیه!
من میگم ارش نداره!
فلای میگه داره!

پس من (با اینکه معتقدم استفاده از مدل آماده ارزش بازی رو کم میکنه) اما اصلا سر این موضوع بحث نمیکنم.

مشکل استفاده از مدل آماده 2 تا چیزه که به هم گره خوردن و هر کدوم علت اون یکی هستش :
1. بازی ممکنه شبیه یک یا چند بازی دیگه از آب در بیاد
2. دست آدم بنده، بهتره بگم ذهن خلاق آدم بنده.یعنی ذهن خلاق شما میگه خوب الان اینجا یه چنین مدلی رو باید بزارم که فلا و بهمان.اما مدل آماده شما میگه نمیشه، بیا من رو بزار. و این میشه که شما باید خواسته های ذهن خلاقت رو بزاری کنار فقط به این خاطر که نمیخوای یا نمیتونی مدل بزنی!

خود من هم 2-3 هفته بیشتر نیست با مکس کار میکنم و از مدل زدن هیچی نمیدونم.اما اگه قرار باشه یه روزی بازی بسازم، حتما از یه مدل کار حرفه ای کمک میگیرم!

saeed_cpu_full
01-05-2011, 15:37
توضیحات honestbud کاملا درسته . شما طبق چه دلیلی میگی که از پایه غلطه ؟
اتفاقا گیمرها خیلی رو این موضوع حساس هستن ! کافیه یه تاپیک بزنی تو سایت های بازی و نظر سنجی کنی ! یا عکس العمل گیمر ها رو نسب به بازیهایی که قبلا از مدل آماده استفاده کردن رو ببینی ...

این هم فراموش نکنیم که همین بنیاد بازیهای رایانه ای از بازی که مدلهاش آماده باشه چندان حمایت نمیکنه

شما خودت فکر کن که میخواهی بازی بسازی و اون محیط مورد نظرت رو خلق کنی یا یه سری مدل آماده بزاری تو موتور فقط واسه فروش بازی ؟
بازم میگم چیز که کار خودمون نباشه ارزش چیه ؟

شما مشخصه اصلا پست من رو نخوندی ... اونجا با دلیل دو تا تاپیک رو بهت نشون دادم که هیچ عکس العملی نسبت به مدل های آماده از سمت گیمر ها توشون انجام نشده ولی بازم حرف خودت رو میزنی
میدونی دلیلش چیه ؟ دلیلش اینه که تا حالا یه بار هم ساخت یه لول کامل رو با مدل های ساخت خودت امتحان نکردی الانم میدونم میای میگی : نه من ساختم و راحته و کاری نداشته !

داداش من شما کدوم تفکر منظورته؟
اینکه آبرو میره؟

اولا من نگفتم که به خاطر استفاده از مدل آماده آبروی آدم میره!
من منظورم اینه که چون از مدل آماده استفاده میکنی، ممکنه محیطت مثل یه بازی یا چند تا بازی دیگه باشه!همین!

دوما من میگم استفاده از مدل آماده دست آدم رو میبنده!فکر کنم دیگه با این یکی موافق باشین!نه؟

1 ) خوب اینو قبول دارم ولی راحت میتونی متریالش رو عوض کنی ... متریال یه جور روح توی گرافیک بازیت هست

2) اگه بخوای فقط از مدل آماده استفاده کنی که خیلی واضحه که دستت بسته هست ولی خودت هم میتونی طراحی کنی خوب

در کل من این بحث رو ادامه نمیدم ... هر کی هر نظری داره محترمه ولی میدونم نظرتون عوض میشه فقط خواستم بگم اشتباه میکنید :46:

anti-military
01-05-2011, 15:38
2. دست آدم بنده، بهتره بگم ذهن خلاق آدم بنده.یعنی ذهن خلاق شما میگه خوب الان اینجا یه چنین مدلی رو باید بزارم که فلا و بهمان.اما مدل آماده شما میگه نمیشه، بیا من رو بزار. و این میشه که شما باید خواسته های ذهن خلاقت رو بزاری کنار فقط به این خاطر که نمیخوای یا نمیتونی مدل بزنی!دقیقا . یکی از دلیل هاش همینه ...

دلیلش اینه که تا حالا یه بار هم ساخت یه لول کامل رو با مدل های ساخت خودت امتحان نکردی الانم میدونم میای میگی : نه من ساختم و راحته و کاری نداشته !اصلا قرار نیست که کار راحتی باشه . اگه راحت بود الان همه گیمرها بازی ساز بودن . استفاده از مدل آماده برای راحت کردن کار درست نیست چون بازی سازی کلا کار سنگین و سختیه
هرکس هم واردش میشه باید اینو قبول کنه . اتفاقا برعکس تو بازی سازی من همیشه سعی میکنم به سمت سختی برم تا اینکه راحت طلب بشم ...

honestbud
01-05-2011, 15:44
شما مشخصه اصلا پست من رو نخوندی ... اونجا با دلیل دو تا تاپیک رو بهت نشون دادم که هیچ عکس العملی نسبت به مدل های آماده از سمت گیمر ها توشون انجام نشده ولی بازم حرف خودت رو میزنی
میدونی دلیلش چیه ؟ دلیلش اینه که تا حالا یه بار هم ساخت یه لول کامل رو با مدل های ساخت خودت امتحان نکردی الانم میدونم میای میگی : نه من ساختم و راحته و کاری نداشته !

1 ) خوب اینو قبول دارم ولی راحت میتونی متریالش رو عوض کنی ... متریال یه جور روح توی گرافیک بازیت هست

2) اگه بخوای فقط از مدل آماده استفاده کنی که خیلی واضحه که دستت بسته هست ولی خودت هم میتونی طراحی کنی خوب

در کل من این بحث رو ادامه نمیدم ... هر کی هر نظری داره محترمه ولی میدونم نظرتون عوض میشه فقط خواستم بگم اشتباه میکنید :46:

درسته فکر کنم اگه بحث رو ادامه ندیم بهتر باشه.
ولی من نگفتم که از مدل آماده استفاده نمیکنم و نخواهم کرد!
استفاده به جا اون هم در مواقعی که چاره ای نباشه!
اما اینکه از اول قصدت این باشه که بخوای فلان مرحله رو با مدل آماده درست کنی، این به نظر من اشتباهه و فکر هم نکنم این نظرم عوض بشه!

ممکنه به خاطر نبود بودجه برای استخدام مکس کار حرفه ای یا بخ خاطر هر چیز دیگه ای بیام از مدل آماده استفاده کنم ولی این نظرم عوض نمیشه :

اما اینکه از اول قصدت این باشه که بخوای فلان مرحله رو با مدل آماده درست کنی، این به نظر من اشتباهه

میدونم ممکنه شما هم نظرت عوض نشه، اما تو رو خدا یه چند دقیقه به این حرفام فکر کن!
از تعداد پست هات و محتوای اون ها، معلومه که شما تو کامپیوتر استاد مسلم ما هستی و ما عددی نیستیم پیش شما(اینو جدی گفتم و تعارف و پاچه خواری نبود) اما شاید حرف من(اونی که با سبز نوشتم)هم درست باشه!

saeed_cpu_full
01-05-2011, 15:44
اصلا قرار نیست که کار راحتی باشه . اگه راحت بود الان همه گیمرها بازی ساز بودن . استفاده از مدل آماده برای راحت کردن کار درست نیست چون بازی سازی کلا کار سنگین و سختیه
هرکس هم واردش میشه باید اینو قبول کنه . اتفاقا برعکس تو بازی سازی من همیشه سعی میکنم به سمت سختی برم تا اینکه راحت طلب بشم ...

بله !! من الان چون وارد بازیسازی شدم باید این جمله ای که پر رنگ کردم رو قبول کنم :31:
پس از نظر شما کل مراحل ساخت بازی کشکه و فقط بازیسازی مربوط به مدل سازی میشه و هر کس مدل ساز باشه بازیساز هم هست !
و طبق حرف شما برنامه نویسی و صداگذاری و نور پردازی و هزار تا کار دیگه زیر مجموعه ی مدل سازی میشه !

اما اینکه از اول قصدت این باشه که بخوای فلان مرحله رو با مدل آماده درست کنی، این به نظر من اشتباهه

خوب یک ساعته منم دارم همین رو میگم دیگه:31: ... فقط « در مواقعی که چاره ای نباشه ! » رو پاکش کن چون ساخت کاراکتر خیلی سخته ولی ترجیح میدم کاراکترم رو خودم طراحی کنم
و ساخت یه اسلحه مثل کلت خیلی راحته ولی من ترجیح میدم از مدل آماده هایی که با کیفیت و خوب هستن استفاده کنم

anti-military
01-05-2011, 15:52
بله !! من الان چون وارد بازیسازی شدم باید این جمله ای که پر رنگ کردم رو قبول کنم :31:
پس از نظر شما کل مراحل ساخت بازی کشکه و فقط بازیسازی مربوط به مدل سازی میشه و هر کس مدل ساز باشه بازیساز هم هست !
و طبق حرف شما برنامه نویسی و صداگذاری و نور پردازی و هزار تا کار دیگه زیر مجموعه ی مدل سازی میشه !

خوب یک ساعته منم دارم همین رو میگم دیگه ... فقط « در مواقعی که چاره ای نباشه ! » رو پاکش کن چون ساخت کاراکتر خیلی سخته ولی ترجیح میدم کاراکترم رو خودم طراحی کنم
و ساخت یه اسلحه مثل کلت خیلی راحته ولی من ترجیح میدم از مدل آماده هایی که با کیفیت و خوب هستن استفاده کنم

درسته بازی سازی فقط مدل سازی نیست اما به نظر من این قسمت مهم ترین و سنگین ترین قسمتشه ! که اگه کار خود بازی ساز نباشه یعنی سنگین ترین و مهم ترین قسمت بازی کار خودش نبوده ...

هادی جان ناراحت که نمیشی داریم تو تاپیکت بحث میکنیم ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ehsan_wwe
01-05-2011, 16:04
اسم ما بازیساز مستقله نه مدلسازیم ، نه میتونیم افکت صوتی و موزیک طراحی کنیم و نه میتونیم برین تکسچر بسازیم
من يه بازي دارم كه مدل هاش ساخت خودمه صدا هاش رو خودم record كردم اهنگشم خودم ساختم تكسچرشم خودم نقاشي كردم
:31: (‌دماغ سوخته ميخريم )

بازم میگم ممکنه یکی اصلا تمام مدلهاش آماده باشه و بازیش هم گرافیکش واقعا عالی باشه اما وقتی کار خودش نیست ارزشش چیه ؟ اینو من فقط نمیتونم بفهمم !
البته بازم میگم آقا هادی بیشتر محیط هاش و مدلهاشو خودش میزنه . من حرفم سر استفاده از مدل آماده هست نه آقا هادی ...

كاملا موافقم
ادم اينطوري سرشو مثل يه مرد بالا ميگيره ميگه كيف كردين بر عكس همه دنيا يه بازي ساختم كه همه چيش كار خودم بود و بازم بازي قشنگ شد

اما براي نمونه كار لازم نيست مدل بسازي چون اون ادمايي كه ميبينن شعور تشخيص اماده غيره رو ندارن
پس بهتره كه فقط زرقو برق كار زياد باشه تا چش پر كنه

honestbud
01-05-2011, 16:25
خوب
آنتی جان :

با این قسمت از حرفات موافقم

هرکس هم واردش میشه باید اینو قبول کنه . اتفاقا برعکس تو بازی سازی من همیشه سعی میکنم به سمت سختی برم تا اینکه راحت طلب بشم

من هم همیشه میرم سراغ سختیش!

با این قسمت موافق نیستم :

بازی ساز نباشه یعنی سنگین ترین و مهم ترین قسمت بازی کار خودش نبوده ...

چون به نظر من طراحی مرحله!طراحی متریال و آهنگ و نور خیلی بیشتر تاثیر میزاره!مخصوصا آهنگ(حالا صدا ها زیاد نه و آهنگ خیلی)
مثلا من خودم چند بار Uncharted1 رو بازی کردم(متاسفانه هنوز 2 اش رو نخریدم.کسی نداره ما بخریم ازش؟:31:) از همه چیزش لذت بردم، اما الان تنها چیزی که ازش یادمه آهنگشه که مو رو به تن آدم سیخ میکنه(حتی همین الان که حرفشو زدم)

خوب یک ساعته منم دارم همین رو میگم دیگه:دی ... فقط « در مواقعی که چاره ای نباشه ! » رو پاکش کن چون ساخت کاراکتر خیلی سخته ولی ترجیح میدم کاراکترم رو خودم طراحی کنم
خوب ما هم سر همون چاره نداشتنه دارشتیم بحث میکردیم دیگه!
در مورد کاراکتر که دیگه اصلا بحثی نیست!شما فکر کن یه بازی بسازی که کاراکترش، از تو یه بازی دیگه اومده باشه!این دیگه ته تابلو بودنه!پس معلومه که کاراکتر رو باید خودت مدل کنی! اما در مورد کلت! تو این مورد بخصوص شاید حق با شما باشه چون تو چشم نیت.

اما حالا یه مثال عملی میزنم، شاید یه فرجی هم برای خودمون شد!
من الان دارم یه مدل بسیار بسیار بسیار ساده برای یه میز کنترل میسازم(از اونا که پر دکمه و مانیتوره!) رفتم تو نت گشتم دیدم مدل آمادش هست اما 200 دلار پولشه!!!!!!
خوب شما میگی من الان چی کار کنم!شما خودت مدل آماده ای برای این کار من سراغ داری؟

MARTIN
01-05-2011, 17:18
به نظر من که شما دارین مسایل و با هم قاطی می کنین.

کلا تو یه کار ادم باید امکاناتش و دارایی هاش و بسنجه و با سبک سنگین کردن دارایی هاش و طوری تو قسمت های مختلف خرج کنه که خروجی کار بالاترین نمره و در جمع نمرات بگیره.

مثلا الان یکی از دارایی های اقا هادی وقت است خوب ایشون سه ماه که وقت نمی خواد بذاره که باید وقتش رو خوب تو قسمت های مختلف خرج کنه تا خروجی بهترین بشه.

خوب مثلا یه شرکت می اد چند ده میلیارد می زاره به اضافه متخصصین بعد یه خروجی به قول صادق جام مثل Uncharted می ده بیرون که خروجیش نمره بالایی می گیره. طرف دارایی هاش زیاده و قوی و با سبک سنگین کردن به خوبی دارایی رو به همه قسمت ها می رسونه و یکی از این موارد هم ساختن همه مدل هاست.

خوب هادی جان همه دارایی هاشو می بینه و با سبک سنگین کردن دراریی های محدودش می اد یه کار می ده بیرون با نمره کل بالا که همین صادق جان می اد می گه وقتی کارت رو دیدم یاد Uncharted افتادم.

نمره کل که می گم شامل همه معیارها مثل کارگردانی هنری بافت و سایه و .... و همچنین ساختن مدل و زمان ساخت می شه.

خوب این جا هادی جان در مورد مدل اماده یه امتیاز منفی می گیره و لی در دیگر معیارها امتیاز فوق العاده بالاست (چون دارایی هاش و خوب تقسیم کرده)و در نتیجه معدل کل کارش خوب بالاست و این بهترین عملکرده.

خوب حالا شما بیا با دارایی هایی که داری ر وخوب تقسیم نکنیم بریم همه مدل ها رو خودمون بسازیم و در نتیجه وقت که یه دارایی مهم است از دست رفته و خوب تقسیم نمی شه و در نتیجه نمره کل کار که معدل و نمره کار است پایین و خوب نباشه چه فایده...

پس با دارایی های موجود باید بهترین خروجی رو داد...

honestbud
01-05-2011, 17:36
به نظر من که شما دارین مسایل و با هم قاطی می کنین.

کلا تو یه کار ادم باید امکاناتش و دارایی هاش و بسنجه و با سبک سنگین کردن دارایی هاش و طوری تو قسمت های مختلف خرج کنه که خروجی کار بالاترین نمره و در جمع نمرات بگیره.

مثلا الان یکی از دارایی های اقا هادی وقت است خوب ایشون سه ماه که وقت نمی خواد بذاره که باید وقتش رو خوب تو قسمت های مختلف خرج کنه تا خروجی بهترین بشه.

خوب مثلا یه شرکت می اد چند ده میلیارد می زاره به اضافه متخصصین بعد یه خروجی به قول صادق جام مثل Uncharted می ده بیرون که خروجیش نمره بالایی می گیره. طرف دارایی هاش زیاده و قوی و با سبک سنگین کردن به خوبی دارایی رو به همه قسمت ها می رسونه و یکی از این موارد هم ساختن همه مدل هاست.

خوب هادی جان همه دارایی هاشو می بینه و با سبک سنگین کردن دراریی های محدودش می اد یه کار می ده بیرون با نمره کل بالا که همین صادق جان می اد می گه وقتی کارت رو دیدم یاد Uncharted افتادم.

نمره کل که می گم شامل همه معیارها مثل کارگردانی هنری بافت و سایه و .... و همچنین ساختن مدل و زمان ساخت می شه.

خوب این جا هادی جان در مورد مدل اماده یه امتیاز منفی می گیره و لی در دیگر معیارها امتیاز فوق العاده بالاست (چون دارایی هاش و خوب تقسیم کرده)و در نتیجه معدل کل کارش خوب بالاست و این بهترین عملکرده.

خوب حالا شما بیا با دارایی هایی که داری ر وخوب تقسیم نکنیم بریم همه مدل ها رو خودمون بسازیم و در نتیجه وقت که یه دارایی مهم است از دست رفته و خوب تقسیم نمی شه و در نتیجه نمره کل کار که معدل و نمره کار است پایین و خوب نباشه چه فایده...

درسته!
گل گفتی!

حق با شماست!
من هم همینو میگم!

اما یه مثال میزنم!
مثلا یه سری آدم اومدن و حدود 400 میلیون تومان خرج کردن که گرشاسب رو بسازن ولی آخر کار به نظر من یه کپی بیشتر از آب در نیومده!
من شنیدم که یه سری از کاراکتر هاش، مدل های آماده بودن!

حالا من میگم، ما ایرانی ها که وقت زیاد داریم(چون اصولا وقت تو ایران ارزشی نداره:41:) بیایم و از تمام توانمون استفاده کنیم!

البته من منظورم ان نیست که بچه ها بیکارن ها!
اما میگم همه وقت مرده زیاد دارن! من بلد نیستم مدل قشنگ و حرفه ای بزنم!آقا هاد و دوستان دیگه که میتونن چرا این کارو نمیکنن!

به هر حال فکر کنم دیگه بحث نکنیم بهتره!
من دیگه سعی میکنم راجع به این موضوع حرف نزم!

هادی جان اولا ببخشید که تاپیکتو ریختیم به هم :31:
دوما یه شات از کارت بزار که دیگه ین بحث ها هم تموم بشه و یادمون بره!!:31:

parvizamd
01-05-2011, 17:56
هادی جان تو طراحی محیط که کارت حرف نداره دو شخصیت بساز شات بزار حال کنیم!

aliscan
01-05-2011, 18:02
سلام
اوه ه ه !!:31:
شما چقدر موضوع رو بزرگ کردین!بابا هادی جان که نمی خواد یه بازی بزنه بعد واسه فروش بزاره یه پروژه تمرینی واسه یاد گرفتن یه سری چیزا تو UDK استارت زده.

در مورد ساخت مدل هم از اونجایی که من خیلی وقته هادی جان رو می شناسم بخواد مدل حرفه ای بزنه واسش کاری نداره.
این مثل این میمونه که مثلا بخواهیم یه Box رو بزاریم یه گوشه از محیط از یه Box آماده استفاده می کنیم که هم سریعتره هم وقت آدم رو نمیگیره حالا اگه خودت اون رو بسازی همون Box از مدل آماده هم استفاده کنی همون Box

حالا اگه بخواهی یه بازی تجاری بزنی اون بحثش فرق میکنه.در ضمن هادی جان از مدل آماده هم به عنوان پر کردن محیط استفاده کرده:46:

honestbud
01-05-2011, 18:05
سلام
اوه ه ه !!:31:
شما چقدر موضوع رو بزرگ کردین!بابا هادی جان که نمی خواد یه بازی بزنه بعد واسه فروش بزاره یه پروژه تمرینی واسه یاد گرفتن یه سری چیزا تو UDK استارت زده.

در مورد ساخت مدل هم از اونجایی که من خیلی وقته هادی جان رو می شناسم بخواد مدل حرفه ای بزنه واسش کاری نداره.
این مثل این میمونه که مثلا بخواهیم یه Box رو بزاریم یه گوشه از محیط از یه Box آماده استفاده می کنیم که هم سریعتره هم وقت آدم رو نمیگیره حالا اگه خودت اون رو بسازی همون Box از مدل آماده هم استفاده کنی همون Box

حالا اگه بخواهی یه بازی تجاری بزنی اون بحثش فرق میکنه.در ضمن هادی جان از مدل آماده هم به عنوان پر کردن محیط استفاده کرده:46:

درسته.حق با شماست.
ولی ما داشتیم کلی صحبت میکردیم و از تاپیک آقا هادی سوء استفاده کردیم:31::31:
مگرنه در توانایی های آقا هادی که شکی نیستش!

parvizamd
01-05-2011, 18:21
من غلط بکنم به استاد گرافیک هادی جان بگم شخصیت سازی بلد نیست.بابا گفتم یه شات از طراحی شخصیت بزار .فقط همین

saeed_cpu_full
01-05-2011, 18:25
اما حالا یه مثال عملی میزنم، شاید یه فرجی هم برای خودمون شد!
من الان دارم یه مدل بسیار بسیار بسیار ساده برای یه میز کنترل میسازم(از اونا که پر دکمه و مانیتوره!) رفتم تو نت گشتم دیدم مدل آمادش هست اما 200 دلار پولشه!!!!!!
خوب شما میگی من الان چی کار کنم!شما خودت مدل آماده ای برای این کار من سراغ داری؟

بله سراغ دارم :31: آموزش Digital Tutors Maya همین سایت DVD 3 بود فکر کنم که در مورد Lighting بود ... اونجا یه مدل آماده ی این میز کنترل هارو داره حتی مدل کامپیوتر با کیبورد هم داره :31:

honestbud
01-05-2011, 18:49
بله سراغ دارم :31: آموزش Digital Tutors Maya همین سایت DVD 3 بود فکر کنم که در مورد Lighting بود ... اونجا یه مدل آماده ی این میز کنترل هارو داره حتی مدل کامپیوتر با کیبورد هم داره :31:

دستت درد نکنه سعید جان.
اونوقت چطوری باید اینو تهیه کنیم؟چقدر پولشه؟

------------------
هادی جان کجایی؟
اگه تا چند ساعت دیگه نیای ها باید اسم تاپیک رو به "مدل آماده، زدن یا نزدن،مسئله این است" تغییر بدیم ها!

:27::39:

anti-military
01-05-2011, 19:12
خوب پس احسان جان بی زحمت عنوان تاپیک رو عوض کن ما اینجا کار داریم ( یه چندتا عکس شتر هم آماده کردم )

parvizamd
01-05-2011, 19:28
بابا تاپیک رو به تصرف خودتون کشیدیا ها !

hadi665
01-05-2011, 21:24
پیش بینی میشد تاپیک یهو این ریختی شه : دی

هادی جان ناراحت که نمیشی داریم تو تاپیکت بحث میکنیم ؟

اگه با هم دعوا نکنیمو در کمال آرامش تبادل نظر کنید خوشحالم میشم :)

-

اسم ما بازیساز مستقله نه مدلسازیم ، نه میتونیم افکت صوتی و موزیک طراحی کنیم و نه میتونیم برین تکسچر بسازیم ! 95 % بازی های مستقل کلی مدل آماده داشتن و حتی بازی Shadow Complex که شرکت غولی مثل Microsoft پشتش بوده پر از مدل آماده هست توی سرتاسر بازی ...

من با همه ی نظرات این دوستمون موافقم
حالا بیتش نظرمو میگم

وقتی از مدل های آماده استفاده میکنی یعنی خودت رو به اون ها محدود کردی در صورتی که اگه از مدل های خودت (یا حالا هر مدلی که فقط برای بازی تو و با هدف قرار گرفتن تو بازی تو ساخته شده باشن) استفاده کنی، تنها محدودیت شما خلاقیت و تکنیک های مدل سازیته!

نه
اگه مدل سازی بلد نباشی یعنی محدودی
اما همونطوری که دوستمون سعید توضیح داد

اگه در راستای موضوع و محیط بازیم ، نیاز باشه مدلی ساخته بشه که نمونشو ندیده باشم حتما خودم دست به کار میشم ، اما اگه سطل آشغال یا بشکه ای که قراره توی لول من باشه ، از قبل آماده باشه دیگه نیازی به ساختش نمیبینم !

اگه یه جایی ببینم کارم با این تکسچرا راه نمیوفته مطمئن باش میرم از در و دیوار عکس میگیرم.

آفرین !
این همونیه که من میگم
من از مدل آماده استفاده میکنم ، اما اگه ببینم یه جایی مدلی میخوام که نمیشه پیداش کنم حتما خودم میسازمش
راستی من قبلا برای ساخت یه بازی ی ایرانی که یه محیطی از شهر بود از یه خیابون شهر یه عالمه تکسچر تهیه کردم ، و بازم اگه قرار باشه بازی توی محیط ایرانی باشه تمام تکسچر ها رو خودم میسازم

شما میتونی 3 تا تکسچر رو با هم ادغام کنی و روی یه مدلی که UV داره بندازی و هیچ کس هم موقع بازی متوجه نمیشه که تکسچرت مال خودت نیست.اما مدل رو نمیشه کاریش کرد.

من میتونم کل تکسچر های روی مدلمو ادیت کنم و در صورت لزوم مدلمم ادیت کنم ، طوری که هیچ کس نفهمه ، اون وقت قبوله ؟

آفرین
میبنده

اما وقتی من در صورت لزوم اگه ببینم یه جایی مدل نمیتونه ارضام کنه ، خوب خودم دست به کار میشم
من روی مدلینگ ضعفی ندارم ، اما میخوام از وقت بهترین استفاده رو کنم

پس محدودیت وجود نداره
درست میگم ؟
شما خودت گفتی اگه تکسچر ها اون طوری نباشن که تو میخوای پا میشی میری عکس میگیری
خوب منم همینکارو میکنم

حالا کی قراره کل بازیشو با مدل آماده بسازه ها ؟ : دی

ساخت کاراکتر خیلی سخته ولی ترجیح میدم کاراکترم رو خودم طراحی کنم

آفرین آفرین
دقیقا همونیه توی کله ی منه : دی

یه نرم افزاره 3d rip میبندی به خودت و میری توی بازیو مدلاشو همراه با تکسچر میکشی بیرون : دی به همین سادگی : دی

آفرین خیلی منطقی بود
ممنون

هادی جان تو طراحی محیط که کارت حرف نداره دو شخصیت بساز شات بزار حال کنیم!

ممنونم دوست جون
راستش کاراکتر و طراحیشو گزاشتم برای مرحله ی آخر ، یعنی وقتی این مرحله رو تموم کردم میرم سراغ کاراکتر
چون نمیخوام سریع درست شه و کم جزئیات

راستش هنوز ایده یدرستیم از شخصیت ندارم

دلم میخواد یه جورایی یه آدم ساده باشه مثلا یه کاراکتر مثل مکس پین ، یه همچین چیزی

من غلط بکنم به استاد گرافیک هادی جان بگم شخصیت سازی بلد نیست.بابا گفتم یه شات از طراحی شخصیت بزار .فقط همین

ای بابا چرا شما این ریختی با هم میحرفید
من سطحمو پایین تر از همتون میدونم
باور کنید دلم میخواد در مورد تک تک روند کاریم نظر بدید و اصلا و عبدا ناراحت نمیشم ، این دوستمونم چیزی رو ازم خواست که خودمم خیلی دلم میخواد زود تر به اون مرحله برسم ، یعنی طراحی کاراکتر
آخه تکسچر ها هنوز موندن و کار یه نواخت شده

انقده استاد نگید ، من یه طوریم میشه
من هادیم

و امید وارم یه روزی با بچه ها ، با هم تو این زمینه پیشرفت کنیم
;)

hadi665
01-05-2011, 21:29
یه مطلب کوچیکم در مورد مدل آماده و محدودیت های استفادش بگم

-
فرض من یه کارگردانم
یه فیلم نامه ی خوب میگیرم و از بین بازیگارای خوب و با تجربه حق انتخاب دارم
:-؟

فکر میکنم
میبینم ، شهاب حسینی به نقش اصلیه داستانم بیشتر میخوره ، وووووم نه ! شاید بهتره این نقشو بدم به پارسا پیروز فر !
آره اون این نقشو بهتر بازی میکنه ، اون همونیه که من میخوام
خوب نقشه بعدی برای الناز شاکر دوست ، آره ، همونیه که توی ذهنم بود ، به نقشم میخوره

خوب همینطوری ادامه میدمو نقشا رو با آدمای با تجربه ( مدل های آماده ) پر میکنم
آها ، اینجا من یه نقش یوزار سیف دارم که میخوام بازیگر نباشه ، میخوام خودم انتخابش کنمو بازیگرش کنم ( مدل هایی که میخوام خودم بسازم چون حس میکنم نمونشو جایی ندیدم ) پس میرم از 100 نفر تست میگیرمو بالاخره یکیو انتخاب میکنم

ببینید من فیلمو ساختم
شبیه هیچ فیلم دیگه ای نیست
فیلم نامه کاملا جدیده و بازیگر ها همگی نقش آفرینیشونو عوض کردن

-
من وقت تلف نکردم که بازیگر تربیت کنم
از بازیگر های حرفه ای استفاده کردم
یکمی از وقتم برای تربیت یوزارسیف صرف شد ، اما اون خیلی مدل مهمی بود ، می ارزید

نظرتون چیه ؟

online_amin
01-05-2011, 22:00
آفرین مثال خوبی بود.

حرف آخر من,

هر کس یه جور نظر داره. هر کس به یه چیز احترام میذاره. نظر من اینه که شما زمین و زمان رو به هم بریز و بازیت رو بساز. حالا هر جور که تونستی. استفاده از مدل آماده هم به همین راحتی نیست. سر هم کردن اون و قرار دادن اونا در جای مناسب در بازی هم خیلی مهمه. ممکنه یکی بازیش رو با مدل آماده بسازه اما یه ذره هم معلوم نشه که از مدل آماده استفاده کرده.

بحث سر این موضوع به هیچ جا نمیرسه. آخه هر کسی به یه چیز احترام میذاره. آنتی میگه ارزش بازی به ساخت همه چیز به وسیله خودت هست ما میگیم ارزش بازی به زیبا درست کردن اون هست. شما از زمین و زمان استفاده کن تا بهترین بازی رو بسازی. این روزا دیگه چیزی به نام ارزش مرزش وجود نداره. فقط پول! خیلی خیلی عذر میخوام: گور بابای ارزش :دی :دی

honestbud
01-05-2011, 23:27
هادی جان حق با شماست.
مثالت در مورد فیلم زیبا بود.
اما میبینیم که خیلی وقتا فیلمایی با بازیگر های معروف هم خوب از آب در نمیاد.

پس بازم حق با شماست و اینکه کارگردان مهمه ولی

سلیقه کارگردان ها هم با هم فرق داره! یعنی اینکه یکی میاد و "من ترانه 15 سال دارم" رو میسازه که گل میکنه.

با این مثال من رو روشن کردی!من سعی میکنم که از مدل آماده هم استفاده کنم.

در مورد محدودیت هم راست میگی، مدل سازی بلد نبودن محدودیته اما قبول کن که اگه یه مدت از مدل آماده استفاده کنی ، ناخداگاه روی ذهنت و خلاقیت تاثیر میزاره!اینو قبول کن!
(مثلا شما ممکنه کمتر پیش بیاد که یه سطل آشغالی تو ذهنت بیاد به جز اون چیزی که تو مدالای آمادت هست)

hadi665
01-05-2011, 23:35
در مورد محدودیت هم راست میگی، مدل سازی بلد نبودن محدودیته اما قبول کن که اگه یه مدت از مدل آماده استفاده کنی ، ناخداگاه روی ذهنت و خلاقیت تاثیر میزاره!اینو قبول کن!

این قبول
-

خودمم دلم میخواد تا جایی که میتونم مدل جزوی از صحنه ام باشه
و کاملا با صحنه جور در بیاد
اما یه وقتایی برای شلوغ کردن صحنه مدل آماده هم ماثره

-

ممنون ;)

anti-military
01-05-2011, 23:55
با این مثال من رو روشن کردی!من سعی میکنم که از مدل آماده هم استفاده کنم.نه نه . منحرف نشو . گول هادی رو نخور :31:

منم دلایل آخرم رو میگم که دیگه بحثمون کامل بشه .

اولین دلیل روانیش اینه : انسان همیشه یه حسی تو وجودش هست که دوست نداره رو چیزی که مال دیگرانه کار کنه . همیشه دوست داره وقتی یه کاری رو انجام میده کامل و بدون نقص باشه . مخصوصا تو زمینه بازی سازی که یه کار خاص هستش . این استفاده از مدل آماده یه حس بدی رو به بازی ساز میده که احساس میکنه رو چیزی داره کار میکنه که مال خودش نیست . تو بازی سازی نیاز هست که شدیدا انرژی و اشتیاق و علاقه وجود داشته باشه . حالا اینها چطوری به وجود میاد ؟

یکی از دلیل هایی که این علاقه به ادامه کار و انرژی گرفتن بازی ساز به وجود میاد اینه که بازی سازی محیط هایی رو خلق کنه که حس کنه کاملا توسط خودش خلق شده . این لذتی که به بازی ساز میده خیلی بیشتر از محیطی هست که یه سری از مدلهاش آماده باشه ! اینطوری از نظر روانی حس بدی به بازی ساز دست میده که محیط کاملا متعلق به خودش نیست . حتی اگه یه سطح آشغال آماده تو محیط باشه .

دومین دلیلش هم ارزش بازی بین گیمرهاست : به نظر شما بازی که از مدل آماده استفاده کنه چقدر از ارزشش بین گیمرها کم میشه ؟ یه بازی بود یادمه به اسم کشتی مرموز که وارد بازار هم شد اما چون از مدل آماده استفاده کرده بود انقدر مورد تمسخر قرار گرفت که فکر کنم سازنده اش کلا بازی سازی رو رها کرد . به هرحال به نظر من واقعا حیفه که محیط های بازی با مدلهای آماده بی ارزش دیده بشه ( چون کسی نمیگه شما یه سطل آشغال یا بشکه و ... دانلود کردی . بلکه مدلهای دیگه بازی رو هم فکر میکنن که آماده هست ! )

سومین دلیلش هم آسیب رسیدن به صنعت بازی سازی ایرانه : اگه یه بازی با مدل آماده ساخته بشه و وارد بازار بشه . به نظرت دیگه کسی جرات میکنه برای یه بازی سرمایه گذاری کنه و طراح استخدام کنه ؟ من بازم میگم تمام کسایی که برای طراحی مدلهای بازیشون زحمت کشیدن یا هزینه کردن اصلا دوست ندارن یه شرکت دیگه بیاد از مدل آماده استفاده کنه و از نظر تجاری هم در همون وضعیت باشه ! ( البته تو ایران اینطوری هست وگرنه تو خارج کسی که بخواد یه بازی خوب بسازه که بتونه وارد بازار کنه اصلا طرف مدل آماده نمیره )

حالا من بازم میگم که یه شرکت یا گروهی که تمام مدلهای بازیش رو خودش طراحی کرده با یه بازی که مدلهاش آماده هست اصلا قابل قیاس هست ؟ به همین دلیل میگم که استفاده از مدل آماده ازش بازی رو از بین میبره .

اینم بگم که به نظرم بازی از مدل آماده استفاده میکنه نباید بتونه تجاری باشه ! چون در حق شرکت های دیگه ظلمه که یکی 1/60 یه شرکت یا گروه دیگه زحمت بکشه اما از نظر تجاری بازیش برابر باشه ! ( فکر کنم دیگه این حرفم رو باید قبول داشته باشید )

تو خارج هم بازی که از مدل آماده استفاده کنه فقط میتونه تو سایت های اینترنتی مثل استیم به فروش برسه و هیچ شرکتی پخشش نمیکنه .

parvizamd
02-05-2011, 05:48
من با anit کاملا موافقم خودم مثال می زنم من خودم تو مدلیلنگ شخصیت ضعیف ام همیشه دست رو (دست شخصیت ) رو از جایی کش می رم و همیشه این قضیه به ضد حال می زد.

saeed_cpu_full
02-05-2011, 13:03
اولین دلیل روانیش اینه : انسان همیشه یه حسی تو وجودش هست که دوست نداره رو چیزی که مال دیگرانه کار کنه . همیشه دوست داره وقتی یه کاری رو انجام میده کامل و بدون نقص باشه . مخصوصا تو زمینه بازی سازی که یه کار خاص هستش . این استفاده از مدل آماده یه حس بدی رو به بازی ساز میده که احساس میکنه رو چیزی داره کار میکنه که مال خودش نیست . تو بازی سازی نیاز هست که شدیدا انرژی و اشتیاق و علاقه وجود داشته باشه . حالا اینها چطوری به وجود میاد ؟

یکی از دلیل هایی که این علاقه به ادامه کار و انرژی گرفتن بازی ساز به وجود میاد اینه که بازی سازی محیط هایی رو خلق کنه که حس کنه کاملا توسط خودش خلق شده . این لذتی که به بازی ساز میده خیلی بیشتر از محیطی هست که یه سری از مدلهاش آماده باشه ! اینطوری از نظر روانی حس بدی به بازی ساز دست میده که محیط کاملا متعلق به خودش نیست . حتی اگه یه سطح آشغال آماده تو محیط باشه .
این رو کامل قبول دارم

سومین دلیلش هم آسیب رسیدن به صنعت بازی سازی ایرانه[/COLOR] : اگه یه بازی با مدل آماده ساخته بشه و وارد بازار بشه . به نظرت دیگه کسی جرات میکنه برای یه بازی سرمایه گذاری کنه و طراح استخدام کنه ؟ من بازم میگم تمام کسایی که برای طراحی مدلهای بازیشون زحمت کشیدن یا هزینه کردن اصلا دوست ندارن یه شرکت دیگه بیاد از مدل آماده استفاده کنه و از نظر تجاری هم در همون وضعیت باشه ! ( البته تو ایران اینطوری هست وگرنه تو خارج کسی که بخواد یه بازی خوب بسازه که بتونه وارد بازار کنه اصلا طرف مدل آماده نمیره )
عکس های زیر از بازی Shadow Complex انجام شده که جزء 5 بازی پر فروش Xbox Live هست و Microsoft ناشرشه :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توی عکس بالا اون ژنراتور های پشت دقیقا توی انجین UDK هم وجود داره فقط به متریالش یه رنگ آبی دادن ( البته یه چیزی شبیه چرخ دنده به قسمت جلوش اضافه کردن )

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

توی عکس بالا لوله ها همون لوله های توی UDK هست که متریالش رو تغییر دادن بشکه هم که بدون هیچ تغییری توی بازی قرار داده شده

انجین بازی هم Unreal Engine 3 بوده .

خود سازنده ها هم گفتن از منابع آماده استفاده کردن ... وگرنه من که داشتم بازیش میکردم اصلا نمیفهمدیم . شما توی بازی در هر ثانیه چند کار انجام میدی و حواست به دشمن و هزار تا چیز دیگه هست . خدا وکیلی منطقیه من الان بگم گیمر ها میفهمن مدل آماده استفاده شده توی بازی ؟! هنوز هم نمیفهمم دلیل شما برای از بین رفتن صنعت بازی سازی توی ایران چیه ؟! یه شرکتی هست که 10 - 20 نفر داره که دارن روی یه پروژه کار میکنن و یه Full Game میسازن . خوب اونجا منطقیه این حرف چون کلی آدم هستن و دارن روی یه پروژه ی بزرگ کار میکنن . ولی ما بازیساز مستقلیم . فوقش یه Indie Game باید بسازیم بدیم Xbox Live . نمیخوایم که Gears of War بسازیم . پس استفاده از اون برای ما زشت نیست

یه نکته ی دیگه هم اینه که مگه ما توی سرتاسر بازی چقدر از مدل آماده میتونیم استفاده کنیم ؟! فوقش یه اسلحه بگیریم استفاده کنیم . اکثر مدل هارو باید خودمون طراحی کنیم چون دانلود کردنشون پولی هست ...

حالا من بازم میگم که یه شرکت یا گروهی که تمام مدلهای بازیش رو خودش طراحی کرده با یه بازی که مدلهاش آماده هست اصلا قابل قیاس هست ؟ به همین دلیل میگم که استفاده از مدل آماده ازش بازی رو از بین میبره .
جواب اینم که همین بالا دادم :31:

اینم بگم که به نظرم بازی از مدل آماده استفاده میکنه [COLOR=Blue]نباید بتونه تجاری باشه ! چون در حق شرکت های دیگه ظلمه که یکی 1/60 یه شرکت یا گروه دیگه زحمت بکشه اما از نظر تجاری بازیش برابر باشه ! ( فکر کنم دیگه این حرفم رو باید قبول داشته باشید )

تو خارج هم بازی که از مدل آماده استفاده کنه فقط میتونه تو سایت های اینترنتی مثل استیم به فروش برسه و هیچ شرکتی پخشش نمیکنه .

Steam که خودش ناشره !!! به جز این اگه رفت Xbox Live ناشرش مایکروسافته یا اگه رفت PSN ناشرش Sony هست ... بازی های زیادی مثل Brain (فکر کنم اسمش این بود) یا Bionic روی دیسک هم پخش شدن در حالی که Indie بودن

دومین دلیلش هم ارزش بازی بین گیمرهاست : به نظر شما بازی که از مدل آماده استفاده کنه چقدر از ارزشش بین گیمرها کم میشه ؟ یه بازی بود یادمه به اسم کشتی مرموز که وارد بازار هم شد اما چون از مدل آماده استفاده کرده بود انقدر مورد تمسخر قرار گرفت که فکر کنم سازنده اش کلا بازی سازی رو رها کرد . به هرحال به نظر من واقعا حیفه که محیط های بازی با مدلهای آماده بی ارزش دیده بشه ( چون کسی نمیگه شما یه سطل آشغال یا بشکه و ... دانلود کردی . بلکه مدلهای دیگه بازی رو هم فکر میکنن که آماده هست ! )
سازندش توی فروم BC بود .. کسی به خاطر مدل آماده مسخرش نکرد . به خاطر استفاده از FPSC مسخرش کردن
گفتن هیچ کار مفیدی و حتی یه خط برنامه نویسی انجام نشده برای بازی ...
بحث اینه که اون گیمر از کجا میخواد بفهمه که مدلی که توی بازی هست ، یه مدل آماده هست وقتی من متریالش رو عوض کنم ؟ شاید اگه سازندش نمیگفت که بازی با FPSC ساخته شده هیچکس نمیفهمید مدل ها آماده هست.

منم کلا حالم از FPSC بهم میخوره ... اینکه الکی چهار تا کلیک کنی لول بسازی به درد نمیخوره . من خودم دارم تمام کد های UDK رو ( به جز چند تا دونش که کد های مادر حساب میشن ) تغییر میدم چون میخوام بازی از بیس طراحی خودم باشه ولی برای سرعت بیشتر و بعضی کار ها مجبورم توی یه قسمت از کار میانبر بزنم

honestbud
02-05-2011, 13:17
با حرف سعید در مورد تعداد افراد تیم و ارتباطش با مئل سازی موافقم.
البته نه به اون تعدادی که سعید جان گفت.

به نظر من اگه 5 نفر باشی، یه گرافیست، یه برنامه نویس، یه طراح مرحله و کارگردان،یه طراح مدل، یه نفر هم برای بقیه کارها!
یعنی با 5-10 نفر یه نظر من میشه 1 نفر رو گذاشت فقط برای طراحی مدل.
اما برای بازی مستقل زشت نیست که آدم مدل آماده استفاده کنه!
اما در کل به نظر من این مسئله یه طورایی مثل کارگردانی میمونه!
یه نفر میاد و با کلی بازیگر معروف(مدل آماده) یه فیلم بد میسازی یکی هم با همین امکانات یه فیلم خوب میسازه و تک و توک هم پیدا میشن افرادی که با بازیگر های ناآشنا و جوون میان و شاهکار درست میکنن!

silsin
03-05-2011, 17:53
به این میگن یه تاپیک منحرف . من نظر نمی دم چون نه حوصله و وقت جواب دادن دارم و نه می خوام شما دوباره شروع کنید .
اما از اول تا اخر با حرف سعید موافقم .
"" ای صاحب تاپیکی که از راه راست منحرف گشتی و تاپیکت را به بیراحه کشاندی بازگرد و شات مراحل جدیدت را بگذار همانا شاید رستگار شوی :31: ""

M0hsen3D
03-05-2011, 21:11
فقط با این دلیلت موافقم.

به نظر من هم با یه بشکه یا برگ و از این جور مدل ها که خودت درست کنی یا از اماده هاش استفاده کنی هیچ فرقی نمیکنه نه تنها از ارزش بازی کم نمیشه بلکه باعث صرفه جویی در وقت و اختصاص دادن اون به یک گیم پلی جذاب و کاربر پسند برای بازی هست. نمونه اش هم بازی ماریو که گرافیک چندانی نداره در عوض با گیم پلی عالیش خودش رو جزو یک از محبوب ترین بازی ها کرده.

با حرف های سعید هم کاملا موافقم.

anti-military
03-05-2011, 21:27
فقط با این دلیلت موافقم.

به نظر من هم با یه بشکه یا برگ و از این جور مدل ها که خودت درست کنی یا از اماده هاش استفاده کنی هیچ فرقی نمیکنه
.

فقط برگ و بشکه و اینجور مدلها !؟ یعنی واقعا واسه چندتا برگ و بشکه ارزش داره اسم استفاده از مدل آماده بره رو بازی ؟

parvizamd
03-05-2011, 21:31
آقا اینقدر خودتون درگیر مدل آماده نکنید.تاپیک به انحراف رفت.

آقا از مدل آماده خواستین استفاده کنید ولی سعی کنید حداقل مدلینگ رو یاد بگیرید.استفاده از مدل با کیفیت آماده می ارزه به مدل دست ساز بدکیفیت خودتون تو بازی .تجربه ام اینو بهم میگه.

M0hsen3D
03-05-2011, 22:14
فقط برگ و بشکه و اینجور مدلها !؟ یعنی واقعا واسه چندتا برگ و بشکه ارزش داره اسم استفاده از مدل آماده بره رو بازی ؟
اخه مگه مدل اماده مُهر مدل اماده بودن روش خورده که بخوان همین مهر رو رو بازیت بزنن؟!!این دیگه چه حرفیه؟مگه همین بازی که سعید برای مثال اورد اسم مدل اماده به قول تو روش رفته؟؟
یکم منظقی فکر کن دوست من اگه واقعا همچین طرز فکری داری خب استفاده نکن.ولی این طرز فکر رو زیاد سعی نکن به دیگران بقبولونی کنی چون همه قبول نمیکنن به فاطر این که دلایلت منطقی نیست عزیز.:20:

anti-military
03-05-2011, 22:38
به هرحال هرکسی به نفع خودش حرف میزنم ! یکی بدش میاد چیزی که مال بازی خودش نیست تو محیط بازیش باشه و یه نظری داره یکی هم به هر دلیلی توان طراحی نداره و باز یه نظر دیگه ای داره .
به حرحال هرکس به نفع خودش صحبت میکنه
اما حقیقت اینه که استفاده از مدل آماده تو بازی سازی چندان جالب نیست و یه ضعف بزرگ به حساب میاد ( اینکه بگیم نه مدل آماده خیلی هم خوبه که دیگه واقعا مسخره هست )

ehsan_wwe
03-05-2011, 22:49
من با انتي جان موافقم
راستي دقت كردين بازي سازاي تازه پا تغريبا هيچي از خودشون ندارن
كاش فقط مدل آماده استفاده كنن و بگن آبرو ريزي نيست :41: كد . شيدر . انجين و همه چيشون امادست
من نديدم اينجا سوالي بشه كه مثلا فلان كد (macro -function) كه تو فلان اينجينه چطوري ساخته شده كه منم براي انجينم بسازم و از اين جور بحث ها

aliscan
04-05-2011, 05:58
سلام
بد نیست یه تاپیک جداگانه بزنیم در مورد استفاده از مدل آماده در بازیها؟!این پست ها رو هم اگه بشه انتقال داد خیلی خوب میشه:21:
چون همه میان اینجا یه نظریه در این رابطه میدن بعد میگن این آخرین نظریم بود دیگه در موردش صحبت نمی کنم:31:

NINJA0098
04-05-2011, 12:55
منم با اجازه جمع و هادی یه چیز بگم و در برم! :دی
چنان که قرار باشد بازی تجاری ساخته شود استفاده از مدل آماده فحش محسوب میگردد. اصل 0098 قانون اساسی بازی
میگم اگه من و مایی که میخوایم یه سری بازی بسازیم که بازی سازیمونو بهتر کنیم چه نیازی به مدلسازی تک تک مدلامون داریم؟اونایی که میتونیم و وقتشو داریم میسازیم و اونایی که نه رو از آماده استفاده میکنیم . بعدا اگه خواستیم تجاری بسازیم از مدلای دست ساز استفاده میکنیم.
فرارررررررررررررررررررررر .......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

hadi665
11-05-2011, 21:37
خوب من دوباره شروع به ساخت یه محیط دیگه کردم
اینبار محیط داخلی مد نظرمه

شبیه به یکی از مراحل مافیا 2 هست

فعلا تا اینجای مدلینگو پیش بردم
منتظر نظراتتون هستم ;)

RatAtouille
11-05-2011, 22:08
خوبه كمي ديتايل كار بالاست ... تو مافيا به نظر پر جزئايت ميومد ولي اينطور نبود .

ehsan_wwe
12-05-2011, 00:47
خوب من دوباره شروع به ساخت یه محیط دیگه کردم
اینبار محیط داخلی مد نظرمه

شبیه به یکی از مراحل مافیا 2 هست

فعلا تا اینجای مدلینگو پیش بردم
منتظر نظراتتون هستم ;)
نميدون اين مرحله چه خاصيتي داره
منم ساختمش
علي اسكن هم ساختتش
(‌راستي شب بخير‌ )‌

parvizamd
12-05-2011, 05:41
من با انتي جان موافقم
راستي دقت كردين بازي سازاي تازه پا تغريبا هيچي از خودشون ندارن
كاش فقط مدل آماده استفاده كنن و بگن آبرو ريزي نيست :41: كد . شيدر . انجين و همه چيشون امادست
من نديدم اينجا سوالي بشه كه مثلا فلان كد (macro -function) كه تو فلان اينجينه چطوري ساخته شده كه منم براي انجينم بسازم و از اين جور بحث ها

احسان جان منم بلد نیستم شیدر بنویسم و انجین که منتفی شد یعنی من هم بازی ساز مدل آماده هستم؟

ehsan_wwe
12-05-2011, 07:57
احسان جان منم بلد نیستم شیدر بنویسم و انجین که منتفی شد یعنی من هم بازی ساز مدل آماده هستم؟
تو كجات نو پائه ؟ اصلا جزو اين دسته كه گفتم نيستي :27: خيالت تخته نرد
منظورم اين بود كه با اينكه هيچي از خودشون ندارن ادعاشون ك.. دنيارو پاره مينه
اتفاقا پرويز تو از اين آدم هايي هستي كه بهت بايد افتخار كرد چون سابت نميموني و عشق پيشرفتي حتي سعي كردي انجين بنويسي :40:

M0hsen3D
12-05-2011, 09:56
تو كجات نو پائه ؟ اصلا جزو اين دسته كه گفتم نيستي :27: خيالت تخته نرد
منظورم اين بود كه با اينكه هيچي از خودشون ندارن ادعاشون ك.. دنيارو پاره مينه
اتفاقا پرويز تو از اين آدم هايي هستي كه بهت بايد افتخار كرد چون سابت نميموني و عشق پيشرفتي حتي سعي كردي انجين بنويسي :40:
منظورت من بودم دیگه نه...:41:
ببین احسان جان اتفاقا من هیچ اعایی ندارم و هیچی هم تو بازیسازی نیستم ولی خوش حالم که روز به روز دارم پیشرفت میکنم و به جمع بازیسازان حرفه ای می پیوندم.نمیدونم این حرفات برای چی هست؟چون من هیچ جا هیچ اداعایی نکردم و هدفم فقط راهنمایی دوستان بود همین.

ehsan_wwe
12-05-2011, 14:49
منظورت من بودم دیگه نه...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببین احسان جان اتفاقا من هیچ اعایی ندارم و هیچی هم تو بازیسازی نیستم ولی خوش حالم که روز به روز دارم پیشرفت میکنم و به جمع بازیسازان حرفه ای می پیوندم.نمیدونم این حرفات برای چی هست؟چون من هیچ جا هیچ اداعایی نکردم و هدفم فقط راهنمایی دوستان بود همین.
نگا كن چه وضعي شده

عزيز دل كي ميگه منظور من تو بودي ؟
خودت داري ميگي پيشرفت ميكني خودت داري ميگي ادعا نداري (‌پس تو نبودي )‌
حالا دونه دونه بياين بگين من بودم نبودم :31:

online_amin
12-05-2011, 14:58
نگا كن چه وضعي شده

:31:

آها پس من بودم دیگه؟

دستت درد نکنه. واقعا که... :31::31::31:

silsin
12-05-2011, 14:58
نوشته شده توسط احسان دبیلو دیبلو ای ی
نگا كن چه وضعي شده

من بودم؟:31:
اره با من بودی. من ازت نمی گذرم . حق من گردنته . :31: باید ازم حلالیت بخوای وگرنه روز قیامت میام موقع رد شدنت از پل ات رو با اره موتوری قطع می کنم. :31:

Reza Azimy_RW
12-05-2011, 18:04
بابا چی میگی احسان جو رو متشنج میکنی ! :31:

مگه مشکل روحی روانی داری وقتی یه گروه خفن پشتته داره برات انجین اماده میسازه و شیدر بیای مثلا BumpMap رو خودت بسازی تازه با 100 تا باگ !
بعد فکر میکنی بازیت که اومد بیرون گیمرها چی میگن ؟
میگن ایول هر چند باگ داشت ولی خودش شیدر نوشته بود ! نه !؟
میان میگن عجب بازی افتضاحی بود هیچکس هم تعریف نمیکنه .

iload
12-05-2011, 23:22
بابا بنده خدا کلی گفت یعنی با هممون بود نه ؟! :31:

به غیر از شوخی گیر ندید داشت بحث فرهنگی میکرد .

hadi665
14-05-2011, 13:51
خوب من دارم کم کم محیطو میبرم توی udk

فعلا اینجا ها رو بردم
دیگه از لایت مپ مکس استفاده نمیکنم
و اینبار قراره از نور های udk استفاده کنم

;)

silsin
14-05-2011, 14:02
هادی به جان خودم میزنم ترور ات می کنم .:31: تو چه جوری اینا رو میسازی ؟ خیلی جالبه.

SGLX
14-05-2011, 14:13
خوب من دارم کم کم محیطو میبرم توی udk

فعلا اینجا ها رو بردم
دیگه از لایت مپ مکس استفاده نمیکنم
و اینبار قراره از نور های udk استفاده کنم

;)
ایول قشنگ شده اگه میشه یک توضیحی بدید

hadi665
14-05-2011, 14:37
هادی به جان خودم میزنم ترور ات می کنم .:31: تو چه جوری اینا رو میسازی ؟ خیلی جالبه.

ایول قشنگ شده اگه میشه یک توضیحی بدید

این که چیزی نشده !
نمیدونم چرا خودم هی وسط کار از کارم خوشم نومویاد :(

-
خوب من خیلی روش ها رو برای ساخت یه محیط تست کردم و الآن به یه نتیجه هایی رسیدم
اولش که دیدید با render to texture لایت مپ میساختم اما دیدم که نسبت به زمانی که میبره زیاد کارو حرفه ای نمیکنه
بعد رفتم سراغ سایه های خوده udk که به نظر میرسه خیلی خوبند و میشه روشون حساب کرد

الآنم به نتیجه رسیدم که برای ساخت هر مرحله ابتدا باید کل مرحله یا محیطو توی مکس بسازی
بعد از اول سعی کنی دیوار ها و کف یعنی اجزای اصلیه محیط رو بیاری توی udk برای اینکار میتونی تمام دیوارا و کفو بهم بچسبونی و با multi tuxture متریال هاشونو ست کنیو بیاری توی udk
بعد دونه دونه مدل هایی که باید توی محیطت تکرار بشنو بیاری توی udk و اونا رو کپی کنی

و کم کم جزئیاتو ببری بالا تا همونی بشه که میخوای

و چیزی که توی زیبایی محیط تاثیر میزاره اینه که تکسچر هایی که استفاده میکنی باید توی یه سبک باشند
یعنی اگه کف یهو رنگ سردو آبی میگیره نباید دیوارا رنگ گرم بگیرن
مثلا من اینجا سعی میکنم تمامیه تکسچر هام رنگه گرم و رو به قهوه ای داشته باشن

حالا ادامه میدیم ببینیم چی میشه ;)

lord arthas
14-05-2011, 14:46
نه اقا با من بود!!! :31: من سیستم خرابه و الا میبینی چه پیشرفتی دارم :32: (عمرا)

hadi665
14-05-2011, 15:51
یه عکس از نمای داخلیشم میزارم
به نظرتون خوب پیش میره ؟

البته هنوز هیچ کدوم از مترایل ها bump اینا ندارن

SGLX
14-05-2011, 16:04
یه عکس از نمای داخلیشم میزارم
به نظرتون خوب پیش میره ؟

البته هنوز هیچ کدوم از مترایل ها bump اینا ندارن
با اینکه bump نداره ولی قشنگ شده بازم:46:

silsin
14-05-2011, 16:25
می گما . کاشکی میشد نرمال مپ هم بدی . اون موقع شاه بالای کار میشد:31:

ehsan_wwe
14-05-2011, 17:15
نظر من:11:
نرمال زياد قشنگش نميكنه
اما تكسچر قرنيز هاي ديواتو عوض كن كي ديده كه قرنيز اجري باشه
اون سندليه با سه تا ميله نازك وصله حيفه هنرت از چيم ميوفته ميه هاشو كلفت تر كن
اين راهرو تو پب با چي بايد روشن باشه ؟ كاش يه چا براي لامپاشم ميساختي
اگه مي خواي داغون باشه يه ستونو خورد كن طوري كه ميله هاي توش معلوم باشه :دي

---------- Post added at 06:15 PM ---------- Previous post was at 06:10 PM ----------

چنتا نمونه عكس كه تو بازي هاي خارجي هستن (‌راهرو)

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

RatAtouille
14-05-2011, 18:37
به جز دوتاي آخر از همشون قشنگ تره ...

hadi665
14-05-2011, 19:10
با اینکه bump نداره ولی قشنگ شده بازم:46:

ممنونم ;)

می گما . کاشکی میشد نرمال مپ هم بدی . اون موقع شاه بالای کار میشد:31:

خو مگه قراره بامپ ندم !
چون fbx آوردم دیگه با متریال واردش کردم ، بعدا برای همه بامپو اینا رو میسازم

نظر من:11:
نرمال زياد قشنگش نميكنه
اما تكسچر قرنيز هاي ديواتو عوض كن كي ديده كه قرنيز اجري باشه
اون سندليه با سه تا ميله نازك وصله حيفه هنرت از چيم ميوفته ميه هاشو كلفت تر كن
اين راهرو تو پب با چي بايد روشن باشه ؟ كاش يه چا براي لامپاشم ميساختي
اگه مي خواي داغون باشه يه ستونو خورد كن طوري كه ميله هاي توش معلوم باشه :دي

---------- Post added at 06:15 PM ---------- Previous post was at 06:10 PM ----------

چنتا نمونه عكس كه تو بازي هاي خارجي هستن (‌راهرو)

بامپ میدم اما مراقبم که کارم خیس به نظر نرسه حواسم هست
عکس یکی به آخری خیلی نازه

بعد در مورد لامپو اینا براش برنامه دارم هنوز خیلی مونده تا این محیط پر شه
لامپو اینا رو هم به چشم :X:X:X

به جز دوتاي آخر از همشون قشنگ تره ...

چی شد ؟
جملتو بخون یه بار دیگه : دی

فدا ;)

parvizamd
14-05-2011, 19:23
هادی جون داره کم کم بهت حسودی می کنم
اسپم به سبک آواز:
بابا تو دیگه هستی دست مارو پشت بستی میان صدتا خوشتیپ بگو مال کی هست .خاطرات فراموش می کنم مو به موشو برو با هرکی که دوست داری رو به رو شو

ببخشد اشتباه شد کیه کیه کیه!

ehsan_wwe
14-05-2011, 19:55
بامپ میدم اما مراقبم که کارم خیس به نظر نرسه حواسم هست

حرف دلمو زدي دمت جيزز منظور منم اين بود كه نظرا چون خيس ميشه

عکس یکی به آخری خیلی نازه
كار خودت ناز تره

بعد در مورد لامپو اینا براش برنامه دارم هنوز خیلی مونده تا این محیط پر شه
لامپو اینا رو هم به چشم :X:X:X
به جون داداش چش ماييييييي (‌تريپ موتادي بخون )
هادي فكر كردم لايت مپ گرفتي آخه (‌ سايه رو سقف داري از اونجا فهميدم لايتمپ گرفتي ) بعد سايه لوستر يا جاي لامپت پس چي ميشه

hadi665
14-05-2011, 21:44
هادي فكر كردم لايت مپ گرفتي آخه (‌ سايه رو سقف داري از اونجا فهميدم لايتمپ گرفتي ) بعد سايه لوستر يا جاي لامپت پس چي ميشه

لایت مپ نگرفتم که !
سایه ها و نور ها برای خوده udk هست

منظورت از این چیه ؟

بعد سايه لوستر يا جاي لامپت پس چي ميشه

بپر بخلم >:D<

ehsan_wwe
14-05-2011, 22:26
منظورت از این چیه ؟

منظورم اينه كه اگه زود زود لايت مپ بگيري بعدش بخاي ادوات اضافه كني كلي بي ريخت ميشه اول همه چيشو بزار بعد لايت مپ بده
چون گفتي لايت مپ نيست حرف منم باقالي شد

befeshorrrr

hadi665
14-05-2011, 22:41
منظورم اينه كه اگه زود زود لايت مپ بگيري بعدش بخاي ادوات اضافه كني كلي بي ريخت ميشه اول همه چيشو بزار بعد لايت مپ بده
چون گفتي لايت مپ نيست حرف منم باقالي شد

befeshorrrr

آره بابا
بیخود نیست میگم به udk ایمان بیاور : دی
لایت مپ udk رو با لایت مپ max اشتباه گرفتیا : دی

فشردم ;)

hadi665
14-05-2011, 23:25
خوب برای امشب بسه دیگه
رسوندمش تا اینجا

میشه بهش امید داشت ؟

anti-military
14-05-2011, 23:35
خیلی خوبه ولی خوب من اینجا الان یه محیطی رو میبینم که از نظر گرافیکی جالب شده و همینطور یه سری مدل رو میبینم که خیلی قشنگ هستن . خوب یه سری از مدلها که آماده هستند پس از نظر مدلها ( 40 % کار تو این صحنه ) نمیتونم بگم خوبه چون به هرحال کار شخص دیگه ای هست ! اما از نظر تنظیمات صحنه و کلیات صحنه خیلی خوب شده ...

hadi665
14-05-2011, 23:46
خدا رحم کنه !
دوباره شروع نکنید :-؟؟

anti-military
14-05-2011, 23:55
هادی جان من چیزی گفتم ؟ من فقط گفتم در مورد مدلهاش نمیتونم بگم خوب شده چون کار کس دیگه ای هست اما محیط کلی و تنظیمات خیلی خوب شده ! غیر از اینه ؟ اتفاقا این دفعه نگفتم از مدل آماده استفاده نکن چون تصمیم خودت رو گرفتی و من فقط نظرم رو در مورد اون قسمت از صحنه که کار خودتون بود گفتم ...

hadi665
15-05-2011, 00:05
ااوکی باشه
ممنونم بخاطره نظره 60 درصدیت
کلا شما لطف کنی بدون قید درصد نظر بدی که دوباره بچه ها پشت بند شما حملاتو شروع نکنند : دی

;)

anti-military
15-05-2011, 00:20
تازه میخواستم بگم 50 درصد : دی دی
البته من طراح خوبی نیستم و شاید به خاطر همین طراحی اون گالن 20 لیتری و اون سلطح آشغال و اون شوفاژو سنگین تر و سخت تر از محیط کلی میدونم !

درکل ببخشید ولی باید قبول کنی تو این صحنه 40 درصد از کار مال خودت نیست !
البته من کارهاتو کلا تو قسمت گرافیک و طراحی خیلی قبول دارم ...

همین کارهارو میکنید که آبروی UDK و بازی های ایرانی رو میبرید دیگه : دی ( شوخی )

Reza Azimy_RW
15-05-2011, 00:36
ایول هادی جان ترکوندی !

با توجه به اینکه 100 درصد کاره خودته و بازیسازی رو با مدلسازی قاطی کردن کاره حرفه ایی نیست و شما هم قصدت نشون دادنه قدرته بازیسازیت و Real Time هست نه مدلسازی, میتونم بگم فوق العادس کارت !

anti-military
15-05-2011, 00:46
با توجه به اینکه 100 درصد کاره خودته و بازیسازی رو با مدلسازی قاطی کردن کاره حرفه ایی نیست و شما هم قصدت نشون دادنه قدرته بازیسازیت و Real Time هست نه مدلسازی, میتونم بگم فوق العادس کارت !

ماشاالله یه جوری میگید بازی سازی کسی ندونه فکر میکنه موتور اختصاصی نوشتید ! UDK یه موتور کاملا آماده تو قسمت گرافیکی بازی هست که فقط نیاز هست محیط ها و مدلها ساخته بشن و واردش بشن ! همین روند رو به آماده UDK خیلی رو اعصابه چه برسه همین چندتا مش و مدل هم دیگه کار خودی نباشه ! پس رسما میشه چندتا کلیک کردن و اکسپورت و ایمپورت کردن ! ( قسمت گرافیکی رو دارم میگم )

آقا ادامه ندید تاپیک به بیراهه بره هادی از چشم من میبنه :D

hadi665
15-05-2011, 00:59
دوست عزیزم شما به کل یه لطفی در حق من بنما ، تاپیک بنده ی مدل آماده استفاده کن رو که دیدی موستو حرکت بده برو یه جا دیگه کلیک کن !
شما کلا انگاری یه چیزی داره انگولکت میکنه !
اصلا تاحالا توی انجمن این رفتارو با کسی نداشتم اما برام جالبه که من که 9 ساله دارم مدل سازی میکنم و تمام وقتمو توی max روی مدل سازی گزاشتم ( طوری که رندرینگم خیلی ضعیفه ) هی دارم جلو حرفای شما کوتاه میامو شمام متاسفانه دارید آتیشتونو تند تر میکنید !!!!!

اگه خیلی قدرت مدلینگتو بالا تر از بچه های انجمن میبینید ، هر مدلی توی هر ضمینه ای صلاح دیدید اعلام کنید تا با هم بسازیم
متاسفانه حرف زدن خیلی راحته ، و دقیقا این همون کاریه که من از شما زیاد دیدم !!

-
من موندم اینجا داریم مسیره پپیشرفتو با هم طی میکنیم یا کلا داریم کل میندازیم !!!

hadi665
15-05-2011, 01:03
ایول هادی جان ترکوندی !

ممنونم رضا جان
توی این محیط تا جایی که نیاز بود محیط و آبجمت های توشو خودم ساختم و البته یه سری هاشونو هنو از مکس نیاوردم توی محیط
چراغ ها و سیمو ایناشم توی مکس اون طوری که دلم میخواست ساختم چون چراغایی که از قبل داشتم مناسبه این محیط نبودن

و البته از چند تا باکس و پیت و اینا استفاده کردم که اگه هر کدوم به محیطم نخورند حتما تعویضشون میکنم
ممنون ;)

Reza Azimy_RW
15-05-2011, 01:15
ماشاالله یه جوری میگید بازی سازی کسی ندونه فکر میکنه موتور اختصاصی نوشتید ! UDK یه موتور کاملا آماده تو قسمت گرافیکی بازی هست که فقط نیاز هست محیط ها و مدلها ساخته بشن و واردش بشن ! همین روند رو به آماده UDK خیلی رو اعصابه چه برسه همین چندتا مش و مدل هم دیگه کار خودی نباشه ! پس رسما میشه چندتا کلیک کردن و اکسپورت و ایمپورت کردن ! ( قسمت گرافیکی رو دارم میگم )

آقا ادامه ندید تاپیک به بیراهه بره هادی از چشم من میبنه :D عزیز من منظورم شما نبودی و جوابه شما رو ندادم ! واسه خودم یه پستی دادم ! :31:

در ضمن اینجا انجمنه ساخت و ویرایشه بازیه انجمنه سه بعدی که باید رویه مدلسازی دوستان نظر داده بشه چند تا بالاتره ! :31:

امیدوارم دلخور نشی ولی خوب زشته کلا با این حرفات کاره همه رو بی ارزش میکنی :13:

ممنونم رضا جان
توی این محیط تا جایی که نیاز بود محیط و آبجمت های توشو خودم ساختم و البته یه سری هاشونو هنو از مکس نیاوردم توی محیط
چراغ ها و سیمو ایناشم توی مکس اون طوری که دلم میخواست ساختم چون چراغایی که از قبل داشتم مناسبه این محیط نبودن

و البته از چند تا باکس و پیت و اینا استفاده کردم که اگه هر کدوم به محیطم نخورند حتما تعویضشون میکنم
ممنون ;)ایول کارت عالیه مدلسازیت رو هم که همه بهت ایمان دارن ! تا جایی که یادمه تو انجمنه سه بعدی همیشه کاریه درجه یک ارایه میدادی . خوشم میاد رویه یه صحنه خیلی وقت میزاری و به جزییات توجه میکنی ...

موفق باشی :11:

parvizamd
15-05-2011, 05:28
بابا دوباره بحث مدل آماده رو واست نکشید .کار هادی جون رو قبلا تو انچمن 3d دیدم .بخواد مدل بزنه می ترکونه (یک سر به انجمن 3d بزن). من مدل آماده استفاده نکرده ام به هیچ جا نرسیدم و حالا سعی می کنم مدل سازی یادش بگیرم .برای کار ها ی هادی یادمه یک دفعه ساعت زده بود من فقط تا 10 دقیقه داشتم فکر می کردم واقعی هست یا نه؟
پس هادی جان تو مدل سازی ضعیف نیست ساخت گالن و سطح آشغان فکر نکنم کار سختی باشه.
حالا مثال بزنم :
فرض کنیم شخصی به نام xمی خواد بازی بسازه یک بازی مستقل <<
x برنامه نویس مهاری هست ولی گرافیست و مدل ساز خوبی نیست حالا این شخص بگه از مدل آماده استفاده کرده ولی برنامه نویسی کار مطلق به خودشه مشکلی نداره.

M0hsen3D
15-05-2011, 07:15
هادی جان تو مدلینگ و تکسچرینگ خیلی سطحت بالاست , واقعا کاراتو که میبینم هی تحریک میشم برم بلندر کار کنم و مثل تو بتونم مدل بزنم.
کسی هم که چشم دیدن پیشرفت و تلاش دیگران رو نداره هرگز تو بازیسازی نمیتونه موفق بشه.

anti-military
15-05-2011, 11:12
کسی منکر حرفه ای بودن هادی تو گرافیک و طراحی نیست ! من فقط حرفم اینه با اکسپورت و ایمپورت مدل آماده تو UDK این موتورو خز نکنید !
البته هادی بیشتر کارو خودش طراحی میکنه اما بعضی ها هستن که کارشون فقط شده ایمپورت مدل تو UDK و خز کردن این موتور ...

ehsan_wwe
15-05-2011, 13:30
من مخالفم :13:

ehsan_wwe
15-05-2011, 13:44
مرد بايد مدلاشو خودش بسازه
مگه چقد وقتتو ميگيره ؟ از اون طرف ارزش كار مردونه ميره بالا

silsin
15-05-2011, 13:57
ببینم احسان [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کجای دنیا یه بازی ساز هم خودش مدل میسازه . خود خودش برنامه نویسی می کنه و غیره ؟

حتما اگه به قول تو مرد باید مدل های خودش رو خودش بسازه پس من همین الان باید بازی سازی رو بزارم کنار نه ؟

اونطور که جنابعالی داری می گی پس به امثال من و کسایی که مدل سازی بلد نیستن می گن نامرد نه؟

خب اره احسان راست می گه چون من بلد نیستم مدل سازی کنم پس نباید دست به هیچ کاری توی صنعت بازی سازی بزنم چرا چون نامردیه دیگه.

خوبه فردا پس فردا میشینم با Command Button و شیپ دلفی و ویژوال بیسیک بازی میسازم خوب نیست؟ تازه اونم اشکال شرعی داره نامردیه دیگه چون دارم از کامند باتن و شیپ اماده استفاده می کنم دیگه . نه نه خوب نیست مرد که از ابزار اماده استفاده نمی کنه . می ام توی اسمبلی بازی میسازم خوب نیست ؟ اسمش رو هم مزارم بازی با سگمنت ها ((نسخه بدون مدل اماده))

ehsan_wwe
15-05-2011, 14:07
كي با تو بود
خودتو ميندازي وصط
آنتي جان باهات موافقم :40:

silsin
15-05-2011, 14:17
اقا من مخالفم . یعنی چی که مدل اماده استفاده کردن اشتباهه . جنابعالی منظورت به همه است . شامل من تنها نمیشه که جنابعالی و انتی میلی تاری نظرتون به همه کساییه که دارن بازی میسازن و مدل سازی بلد نیستند .

---------- Post added at 03:17 PM ---------- Previous post was at 03:15 PM ----------

مدل سازی اماده اشکالی نداره که من که بلد نیستم چیکار باید بکنم . به نظرت من می تونم مدل سازی رو توی یه هفته یاد بگیرم ؟ حداقل باید چند سال کار کنم اینجوری باشه من باید بازی سازی رو بزارم کنار دیگه نه؟

M0hsen3D
15-05-2011, 14:25
مدل سازی زیر مجموعه از بازی هست دیگه نه؟جدا هستند پس نباید این قدر تعصب داشته باشیم رو مدلای بازیمون , مدل که همه چیزه بازی نیست.

---------- Post added at 03:25 PM ---------- Previous post was at 03:20 PM ----------

اقا من مخالفم . یعنی چی که مدل اماده استفاده کردن اشتباهه . جنابعالی منظورت به همه است . شامل من تنها نمیشه که جنابعالی و انتی میلی تاری نظرتون به همه کساییه که دارن بازی میسازن و مدل سازی بلد نیستند .

---------- Post added at 03:17 PM ---------- Previous post was at 03:15 PM ----------

مدل سازی اماده اشکالی نداره که من که بلد نیستم چیکار باید بکنم . به نظرت من می تونم مدل سازی رو توی یه هفته یاد بگیرم ؟ حداقل باید چند سال کار کنم اینجوری باشه من باید بازی سازی رو بزارم کنار دیگه نه؟

نه بابا چی چند سال باید کار کنی!!!مگه میخوای شاتل هوا کنی؟:31:این قدر ها هم سخت نیست.مخصوصا اگه با بلندر کار کنی خیلی محیط کاربر پسندی داره.(حداقل مثل تری دی مکس نیست که هر منوش هزار تا گزینه داره باز هر گزینش...)

silsin
15-05-2011, 14:29
دقیقا باهات موافقم . مدل سازی در حقیقت یه زیر مجموعه است دلیلی نداره که من برنامه نویس . من طراح صحنه . من نویسنده مدل ساز باشم. می تونم مدل اماده استفاده کنم . احسان ناراحت نباش من خودم سر مردی و نامردیش می ایستم .تازه یه بازیکن مثلا از کجا می خواد بفهمه مدل من امادست؟ مگه شکل در و تخته و سطل اشغال و اینچیزا فرقی باهم دارن خب من که یه مدل ساز نیستم ولی مثلا هادی خب این بیچاره ببینه این کار می تونه سرعتش رو بیشتر کنه خب استفاده می کنه ازش چرا باید بشینه از نو این چیزها رو بسازه ؟

lord arthas
15-05-2011, 14:36
بابا منحرف کردین باز بحثو ها :31: تکسچر اون گیگیل های برق چپه ی به اون علامت danger و caution نگاه کنین میفهمین ولی در کل خیلی خوب شده کارت واقعا تحریک میشم برم هرچی دارم و ندارم خالی کنم max یاد بگیرم

anti-military
15-05-2011, 14:40
آخ جون احسان جون اومد :d

اگه قرار باشه از یه موتوری مثل UDK استفاده کنیم و از مدلهای آماده پس هنر بازی ساز چی میشه ؟
اینطوری که همه بازی ها شبیه هم میشن !

مدل سازی اماده اشکالی نداره که من که بلد نیستم چیکار باید بکنم . به نظرت من می تونم مدل سازی رو توی یه هفته یاد بگیرم ؟ حداقل باید چند سال کار کنم اینجوری باشه من باید بازی سازی رو بزارم کنار دیگه نه؟خو حسن جان قرار نیست که یه شخصی به تنهایی بازی بسازه و هم مدلساز باشه هم برنامه نویسی و ... ! واسه یه بازی باید یه سری تخصص مختلف باهم همکاری کنن . مخصوصا تو بازی های 3 بعدی . میشه به جای استفاده از مدل آماده با چندتا مدلساز همکاری کرد ( مثلا گرشاسب از مدل آماده استفاده نکرد اما به جاش چندتا طراح آورد )

درکل بازم میگم استفاده از مدل آماده جرم نیست اما حداقل باید قبول کرد که استفاده از مدل آماده یه نقص خیلی فجیع تو بازی به حساب میاد ...

اینها رو خطاب به هادی نمیگم ها چون هادی بیشتر محیط و مدلهاشو خودش میزنه

M0hsen3D
15-05-2011, 14:54

اگه قرار باشه از یه موتوری مثل UDK استفاده کنیم و از مدلهای آماده پس هنر بازی ساز چی میشه ؟

اخه مگه بازیسازی فقط استفاده از انجین و مدل هست؟؟ پس ایده و خلاقیت و گیم پلی و داستان و ...اینا کجا میره؟الان بازی ماریو خیلی مدلاش با کیفیت و تمیز طراحی شدن که این همه طرفدار داره و معروفه؟ نه بابا هر چی داره از گیم پلی بازیش هست.

anti-military
15-05-2011, 14:57
اخه مگه بازیسازی فقط استفاده از انجین و مدل هست؟؟ پس ایده و خلاقیت و گیم پلی و داستان و ...اینا کجا میره؟الان بازی ماریو خیلی مدلاش با کیفیت و تمیز طراحی شدن که این همه طرفدار داره و معروفه؟ نه بابا هر چی داره از گیم پلی بازیش هست.

اینجا من فقط خطاب به گرافیک بازی گفتم ( چندبار هم اشاره کردم که منظورم فقط تو قسمت گرافیک بازیه )

Reza Azimy_RW
15-05-2011, 14:57
بابا یه فرهنگ ناجوری تو ایران افتاده که بازیساز یعنی همه کاره . تو خارج همین بازیسازی که ما تو یه کلمه بیانش میکنیم تازه مدلسازی رو هم میزاریم تنگش (!) اونوره اب 30 بخشش میکنن هر کسی هم فقط بخشه مورده نظره خودشو بلده مثلا Level Disigne هیچ وقت برنامه نویسی بلد نیست یا برنامه نویس Level Disign به صورت حرفه ای بلد نیست و ...

البته بگم من خودم مدلسازیم حرفه ایه و تو بازیم هم هیچ مدله اماده ای نیست . نگید داره از خودش دفاع میکنه .

تو ایران متاسفانه مثه 80 سال پیشه نگاه میشه به این قضیه . با تخصصی شدنه کارهاست که پیشرفت و کیفیت نشون داده میشه

M0hsen3D
15-05-2011, 15:16
بابا یه فرهنگ ناجوری تو ایران افتاده که بازیساز یعنی همه کاره . تو خارج همین بازیسازی که ما تو یه کلمه بیانش میکنیم تازه مدلسازی رو هم میزاریم تنگش (!) اونوره اب 30 بخشش میکنن هر کسی هم فقط بخشه مورده نظره خودشو بلده مثلا Level Disigne هیچ وقت برنامه نویسی بلد نیست یا برنامه نویس Level Disign به صورت حرفه ای بلد نیست و ...
اخه ما بازیساز مستقلیم استدیوی بازی سازی که هر کدومومون نزدیم بازیمونو به 30 بخش تقسیم کنیم!این حرف شما در برای یک استدیوی بازیسازی هست نه بازیسازای مستقل.اگر هم میخواستیم استدیو یا گروه بزنیم خب معلومه هر بخش بازی رو میدادیم دست متخصص همون بخش.:46:

Reza Azimy_RW
15-05-2011, 15:37
خوب منظوره منو متوجه نشدی دیگه !
منظورم این بود ما باید تو یه بخش فوقه حرفه ای بشیم بعد بریم سراغه یه بخشه دیگه . نگفتم الان اگه میخوای یه بازی بسازی هر بخششو بدی دسته یکی !
کلا" منظورم این بود باید به مبحثه بازیسازی تخصصی تر نگاه کنیم و مدلسازی رو اجبار برایه بازیسازی ندونیم ...

ولی خوب بهتره مدلسازی هم بلد باشه یه بازیساز در حدی که بتونه مدلایه ابتدایی رو که نیاز داره و جایی گیر نمیاد بسازه

M.Mehrazin
15-05-2011, 15:37
آقا ول کنین این بحثو تاپیک به فنا رفت.فکرم نکنم آخرش به نتیجه ای برسه.
آقا هادی یه محیط قدیمی هم طراحی می کنید هنرتونو تو این زمینه هم ببینیم.مثلا یه قلعه قدیمی؟

M0hsen3D
15-05-2011, 15:52
خوب منظوره منو متوجه نشدی دیگه !
منظورم این بود ما باید تو یه بخش فوقه حرفه ای بشیم بعد بریم سراغه یه بخشه دیگه . نگفتم الان اگه میخوای یه بازی بسازی هر بخششو بدی دسته یکی !
کلا" منظورم این بود باید به مبحثه بازیسازی تخصصی تر نگاه کنیم و مدلسازی رو اجبار برایه بازیسازی ندونیم ...

ولی خوب بهتره مدلسازی هم بلد باشه یه بازیساز در حدی که بتونه مدلایه ابتدایی رو که نیاز داره و جایی گیر نمیاد بسازه
درسته کاملا موافقم.:46:

hadi665
15-05-2011, 16:15
کسی منکر حرفه ای بودن هادی تو گرافیک و طراحی نیست ! من فقط حرفم اینه با اکسپورت و ایمپورت مدل آماده تو UDK این موتورو خز نکنید !

گمونم شما فکر کردی من دارم برای سرگرمی میام توی این تاپیک و حرفایی که میزنم شوخیه !
یه بار ازتون خواستم که توی این تاپیک نیاید و شما هم لطف کنید و اینکارو انجام بدید

جواب شما قبلا بار ها داده شده
اگه قرار به استفاده نکردن از مدل ها و کد های آمادست ، پس تکسچر ها و صدا ها و حتی موتور های آماده هم مشکل سازه و ارزش کارتونو کم میکنه
شما چون خودتون چهارتا باکسو اشیای ساده رو میتونید بسازید جو مدل سازی گرفتت ولشم نمیکنی ، در صورتی که از تکسچر های آماده استفاده میکنی و صداتم در نمیاد !!!!

طوری کارو زیره سوال میبرید که انگار نه انگار بنده کل محیطمو توی مکس مدل زدم و اینهمه سعی کردم مدل ها پر جزئیات باشه !
یه طوری میگی نه حالا من منظورم با هادی نیست که انگار شاخص بازی ساز بودن یا نبودن من با نظره شما تعیین میشه !!!!!!!!!

یه باره دیگه ازتون میخوام که پستی توی این تاپیک ندید و بزارید من و دوستان مسیر کجوماوعج پس رفتو سریع طی کنیم و با استفاده از چند تا باکس و بشکه و اینا محکوم به آماتور بودن ،بشیم

آقا ول کنین این بحثو تاپیک به فنا رفت.فکرم نکنم آخرش به نتیجه ای برسه.
آقا هادی یه محیط قدیمی هم طراحی می کنید هنرتونو تو این زمینه هم ببینیم.مثلا یه قلعه قدیمی؟

راستش دوست من ، زیاد به این محیط ها علاقه ندارم
کلا بازی هایی که توی محیط های شهری هستو بیشتر میپسندم
و سعی میکنم محیط های این شکلی رو تجربه کنم

ممنون ;)

ehsan_wwe
15-05-2011, 17:16
دقیقا باهات موافقم . مدل سازی در حقیقت یه زیر مجموعه است دلیلی نداره که من برنامه نویس . من طراح صحنه . من نویسنده مدل ساز باشم. می تونم مدل اماده استفاده کنم . احسان ناراحت نباش من خودم سر مردی و نامردیش می ایستم .تازه یه بازیکن مثلا از کجا می خواد بفهمه مدل من امادست؟ مگه شکل در و تخته و سطل اشغال و اینچیزا فرقی باهم دارن خب من که یه مدل ساز نیستم ولی مثلا هادی خب این بیچاره ببینه این کار می تونه سرعتش رو بیشتر کنه خب استفاده می کنه ازش چرا باید بشینه از نو این چیزها رو بسازه ؟
اصلا تفكرتو دوست ندرام
بازي كن نمي فهمه
خدا كه تو آسمون ميفهمه :27:

خو حسن جان قرار نیست که یه شخصی به تنهایی بازی بسازه و هم مدلساز باشه هم برنامه نویسی و ... ! واسه یه بازی باید یه سری تخصص مختلف باهم همکاری کنن . مخصوصا تو بازی های 3 بعدی . میشه به جای استفاده از مدل آماده با چندتا مدلساز همکاری کرد ( مثلا گرشاسب از مدل آماده استفاده نکرد اما به جاش چندتا طراح آورد )

درکل بازم میگم استفاده از مدل آماده جرم نیست اما حداقل باید قبول کرد که استفاده از مدل آماده یه نقص خیلی فجیع تو بازی به حساب میاد ...

من با آنتي جان كاملا موافقم

اینجا من فقط خطاب به گرافیک بازی گفتم ( چندبار هم اشاره کردم که منظورم فقط تو قسمت گرافیک بازیه )
من با آنتي جان كاملا موافقم

البته بگم من خودم مدلسازیم حرفه ایه و تو بازیم هم هیچ مدله اماده ای نیست . نگید داره از خودش دفاع میکنه .

تو ایران متاسفانه مثه 80 سال پیشه نگاه میشه به این قضیه . با تخصصی شدنه کارهاست که پیشرفت و کیفیت نشون داده میشه

رضا من با شما و آنتي جان موافقم

ببينيد منظور من اصلا هادي يا گرافيك نيست بار كيفيتي كاراي داخلي به اين علت پايينه كه علمشون بدون پايه است
يه ذرب گذاشتنشون رو پله آخري

نمونشو نگا كنيد
طرف ميخاد بازي استراتژي بسازه بعد يه اسكريپت ساده دوربينو نمي شينه بسازه

saeed_cpu_full
15-05-2011, 17:58
Anti Military ... تو که میای توی تاپیک های مختلف با گفتن یه کلمه ی « مدل آماده » تمام کار و زحمت یه نفر رو میبری زیر سؤال تا حالا یه صحنه ( فقط یه صحنه ... یه چیزی فقط برای رندر ) ساختی که همه ی مدل هاش کار خودت باشه ؟! __ پیشنهاد میکنم صحنه ای که واسه مسابقه ساختی رو به من نده چون توش مدل آماده داره __

الانم که یه کمپانی و بهترین انجین دنیا رو زیر سؤال بردی :31: UDK روند آماده توی گرافیک داره ؟! این جمله یعنی چی ؟!
یعنی قابلیت ساخت متریال و شیدر و اینجور چیزا روند گرافیکی UDK رو آماده کرده ؟!

نمیدونم چند وقته مدل ساز شدی ( اگه باشی ! ) ولی 100 % یه لول با مدل های خودت نساختی ببینی چقدر طول میکشه

پ.ن : الان Anti هرچی جواب بده احسان تأیید میکنه ... دقت کنید :31:

ehsan_wwe
15-05-2011, 18:15
دعوا بسه من هرچي تاپيك دادم دعوايي بوده يا پاك ميكنم يا اديت
اونايي كه مي خوان پستاشون پاك شه آدرس پستاشونو برام بفرستن

احساس ميكنم به هادي جان كه استاد اساتيد مدل سازيه بي احترامي ميشه

من با آنتي موافقم :27:

lord arthas
15-05-2011, 18:16
اصلا تفكرتو دوست ندرام

تازه این جوابش باحاله :18: {{{{خودم حوصله نداشتم گفتم شاید اماده باشه}}}}}}}:18::18:

silsin
15-05-2011, 18:17

خو حسن جان قرار نیست که یه شخصی به تنهایی بازی بسازه و هم مدلساز باشه هم برنامه نویسی و ... ! واسه یه بازی باید یه سری تخصص مختلف باهم همکاری کنن . مخصوصا تو بازی های 3 بعدی . میشه به جای استفاده از مدل آماده با چندتا مدلساز همکاری کرد ( مثلا گرشاسب از مدل آماده استفاده نکرد اما به جاش چندتا طراح آورد )

به ترتیب پاراگراف جواب می دم .

خب برادر من الان تو بلدی با UDK برنامه نویسی کنی ؟ خب بلد نیستی که الان واسه تست بازیت توی یو دی کی چیکار می کنی از کد اماده استفاده نمی کنی ؟ پس این هم از اصول مردانگی شما ها به دوره که مگه بازی ساز نیستی خودت برو کد بنویس چرا داری از کد های اماده استفاده می کنی ؟

خب ما تنهاییم دیگه . هادی بیچاره مگه چند نفره . اره اینجوری تقسیم می کنیم . هادی 1- مدل ساز . هادی 2 برنامه نویس . خب این حرفی که میزنی اصلا صحیح نیست ما بازی ساز های مستقل یک نفریم چندتا که نیستیم . یعنی تو انتظار داری ما واسه یه بازی هم مدل رو خودمون بسازیم هم برنامه و کلی کارهای دیگه رو خودمون بکنیم . اخه وقت می کنید همچین کاری رو بکنین . بخدا صبر ایوب می خواد اینجوری بازی ساختن .

اصلا تفكرتو دوست ندرام
بازي كن نمي فهمه
خدا كه تو آسمون ميفهمه :27:

ببينيد منظور من اصلا هادي يا گرافيك نيست بار كيفيتي كاراي داخلي به اين علت پايينه كه علمشون بدون پايه است
يه ذرب گذاشتنشون رو پله آخري

نمونشو نگا كنيد

اینجا هم مثل همون قبلی جواب میدم .

خب احسان تو کار نداشته باش من با خدا صحبت کردم و اجازش رو هم گرفتم :31:

خب احسان ربطی نداره که شاید اون بیچاره خواسته با روند این کد نویسی اشنا بشه . کجای دنیا دیدی یه کد اماده بتونه به درد یه بازی بخوره ((دوستان مخالف به خودتون نگیرید این هیچ ربطی به مدل نداره ))

honestbud
15-05-2011, 18:18
آقا جون هر کی دوست دارید تاپیک رو منحرف نکنید!

خدایش دیگه هادی جان صداش در اومد!

هر کدوم از دوستان نظری دارن راجع به مدل آماده و این حرفا!
بیادید از این به بعد تو ان تاپیک یه کاری کنیم(پیشنهاده ها!) :

فقط راجع به کارایی که با UDK انجام شده نظر بدید.همین!
یعنی هر وقت خواستید نظر بدید اول اون بالا سمت چپ تصویر رو که نوشته نوشته game developmet TEST رو ببینید و بعد پست بفرستید!

---------- Post added at 06:59 PM ---------- Previous post was at 06:59 PM ----------

حرف دلمو زدي دمت جيزز منظور منم اين بود كه نظرا چون خيس ميشه

كار خودت ناز تره

به جون داداش چش ماييييييي (‌تريپ موتادي بخون )

آقا این مشکل خیس شدنو چی کارش کنیم!
من هم یه بار بامپ دادم به کاشی، انگار که رو کاشیم آب ریخته باشن شد!

بابا به خدا گریم گرفت!
اینطوری : :37:

شاید باور نکنید اما به قرآن قلبم الان درد میکنه و کاملا حالم بد شد!
به خدا زشته اینطوری سر هر چیزی با هم بحث کنید، چه برسه به بازی و کامپیوتر!

الان اینطوریم ::42:
بس کنید دیگه!

silsin
15-05-2011, 18:20
تازه کجای کاری . اقایون به نظر من بحث اینجا فایده ای نداره .و فقط هرز نامه زیاد میشه . من همین الان یه تاپیک ایجاد می کنم درباره همین موضوع .

saeed_cpu_full
15-05-2011, 18:22
آقا این مشکل خیس شدنو چی کارش کنیم!
من هم یه بار بامپ دادم به کاشی، انگار که رو کاشیم آب ریخته باشن شد!

Parallax با عمق کم واقعی تر از بامپ میشه و البته سنگین تره... در ضمن شما فکر کنم Bump خالی نمیدین ... Bump Specular میدین . به هر حال Specular Power رو کم کن دیگه خیس به نظر نمیاد ( راه دوم )

بابا به خدا گریم گرفت!
اینطوری : :37:

شاید باور نکنید اما به قرآن قلبم الان درد میکنه و کاملا حالم بد شد!
به خدا زشته اینطوری سر هر چیزی با هم بحث کنید، چه برسه به بازی و کامپیوتر!

الان اینطوریم ::42:
بس کنید دیگه!

اوه اوه !! نیفتی سکته کنی حالا قاتلم بشیم :27:

M0hsen3D
15-05-2011, 18:27
منم موافقم دیگه حاظر نیستم سر این بحث بی معنی بشینم وقت خودمو تلف کنم.
هادی جان اگه پستی دادم در این مورد فقط روشن کردن دوستان بوده با این حال من عذر میخوام بابت اینکه ناراحتت کردم از بقیه دوستان هم عذر میخوام.:20:

silsin
15-05-2011, 18:29
بحث منتقل شد به تاپیک جدا . هر کی حرفی داره بیاد اونجا بزنه . جواب ندادن به منزله قبولی حرف منه و من متوجه میشم حرف هام درسته

hadi665
15-05-2011, 21:44
جهت رفا حال دوستان من از احسان جان میخوام این تاپیکو ببنده
هم اینکه فعلا کاره طراحی level رو کنسل میکنم و هم اینکه فعلا میرم سراغ طراحی کاراکتر و یه تاپیک توی انجمن سه بعدی میزنم
و هم اینکه بین دوستان تفرقه نمی افکنم
و هم اینکه انرژیمو یه باره از دست نمیدم

از همه ی دوستان گلم تشکر میکنم که هر جا مشکلی بود کمکم کردن
ممنون ;)