ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : استفاده 100% از cpu خطرناک است یا نه؟

m.hg_123
17-03-2011, 01:41
با سلام
هنگام کار با نرم افزار کتیا بعضی مواقع سرعت cpu لبتابم به 100 درصد می رسه و تا 10-20 دقیقه با این سرعت کار می کنه .
آیا می تونه برای سیستم مشکل ایجاد کنه و باعث خرابی cpu بشه؟
مشخصات cpu intel core i 7
میزان مجاز برای رم چقدر است؟
ram 4 Gig

iceweek
17-03-2011, 06:14
اون سرعت نیست.نه باعث خرابی نمیشه.دمای پردازنده مهمه که بالا نباشه وگرنه از عمرش کم میشه.اگر از باتری استفاده میکنه چون برق بیشتر مصرف میشه از عمر باتری هم کم میشه.
منطور شما از میزانمجاز برای رم را هم نفهمیدم

EXTREME
17-03-2011, 09:17
با سلام
هنگام کار با نرم افزار کتیا بعضی مواقع سرعت cpu لبتابم به 100 درصد می رسه و تا 10-20 دقیقه با این سرعت کار می کنه .
ram 4 Gig
این علتهای مختلف داره میتونه از ویندوز باشه پروسس های الکی رو هم غیر فعال کنید
میتونه از ویروس باشه وقتی CPU رو 100% باشه دمای سی پی یو هم بالا میره
میتونه از دمای بالای سی پی یو هم باشه این موارد رو چک کنید
آپدیت بایوس هم شاید بتونه کمکتون کنه
برای مورد دوم میزان حافظه ی مجازی برای رم حداکثر تا دو برابر حافظه ی رم میتونه باشه

1navid
18-03-2011, 15:28
مشکلی نداره منم با 3d max همین جوری رندر میگیرم البته واسه من دسکتاپه ولی این یه توانایی نرم افزار کتیاست که از همه هسته های cpu کار می کشه و قابلیت 4 هسته رو ساپورت می کنه

EXTREME
18-03-2011, 16:43
عذر خواهی میکنم من فکر کردم سیستم ایشون در حالت بیکاری این اتفاق براشون میفته درسته مشکلی نداره و عادیه

SevenCity
18-03-2011, 16:52
این که گفته میشه از عمر سی پی یو کم میشه یعنی چی؟
من الان 4 ساله سی پی یوم دمای بالایی داره و تو سون کاملا ضعف رو احساس میکنم سی پی یوم با اجرای نرم افزارها سریع فول لود میشه
خب این نشانه ی اینه که عمر سی پی یوم کم شده؟ یا طبیعیه و از ضعف سی پی یو هست؟
کلا میخواستم ببینم علائم کم شدن عمر سی پی یو چیه؟
سی پی یو مگه یه دفعه نباید بسوزه؟ مگه میشه از کارایی سی پی یو کم شه؟

EXTREME
18-03-2011, 16:59
این که گفته میشه از عمر سی پی یو کم میشه یعنی چی؟
من الان 4 ساله سی پی یوم دمای بالایی داره و تو سون کاملا ضعف رو احساس میکنم سی پی یوم با اجرای نرم افزارها سریع فول لود میشه
خب این نشانه ی اینه که عمر سی پی یوم کم شده؟ یا طبیعیه و از ضعف سی پی یو هست؟
کلا میخواستم ببینم علائم کم شدن عمر سی پی یو چیه؟
سی پی یو مگه یه دفعه نباید بسوزه؟ مگه میشه از کارایی سی پی یو کم شه؟
وقتی دمای سی پی یو از 56 درجه بیشتر بشه قدرت پردازش سی پی یو خیلی پایین میاد شما اگه دمای سی پی یو تون بالاست با فن خوب خمیر سیلیکون و سیستم تهویه ی خوب دماش رو پایین بیارین
بله دمای بالای سی پی یو عمر سی پی یو رو کم میکنه البته بالا بودن میزان مصرف سی پی یو د حالت عادی
برای طولانی مدت میتونه از ویندوز و ویروس هم باشه

SevenCity
19-03-2011, 10:45
وقتی دمای سی پی یو از 56 درجه بیشتر بشه قدرت پردازش سی پی یو خیلی پایین میاد شما اگه دمای سی پی یو تون بالاست با فن خوب خمیر سیلیکون و سیستم تهویه ی خوب دماش رو پایین بیارین
بله دمای بالای سی پی یو عمر سی پی یو رو کم میکنه البته بالا بودن میزان مصرف سی پی یو د حالت عادی
برای طولانی مدت میتونه از ویندوز و ویروس هم باشه

پس یعنی به مرور زمان از قدرت cpu کاسته میشه؟
پس با این حرف شما مثلا سی پی یویی که الان از ویندوز سون ریت 6 میگیره 4 سال دیگه همین سی پی یو باید ریت کمتری بگیره دیگه؟!!

EXTREME
19-03-2011, 11:21
پس یعنی به مرور زمان از قدرت cpu کاسته میشه؟
پس با این حرف شما مثلا سی پی یویی که الان از ویندوز سون ریت 6 میگیره 4 سال دیگه همین سی پی یو باید ریت کمتری بگیره دیگه؟!!
اون امتیاز های سون رو زیاد جدی نگیرید زیاد واقعی نیست
شما باید فنتون خوب باشه و خمیر سیلیکون بزنید و سیستم تهویه ی کیس رو خوب کنید و خاک گیری کنید
مطمئن باشید که دمای سی پی یو کم میشه

m.hg_123
22-03-2011, 00:25
سلام و ممنون از پاسخ هاتون
من نرم افزار cpuid رو نصب کردم دمای cpu حدود 48-53 هست ولی بعضی وقتااین دما رو برای همه چهارتا هسته نمی زنه بلکه جلو ی یکی یا دوتا از هسته ها عبارت trial (آزمایش) را می نویسه.یعنی در این موقع لبتاپ از این هسته cpu استفاده نمی کنه؟

modirmasool
22-03-2011, 00:40
سلام و ممنون از پاسخ هاتون
من نرم افزار cpuid رو نصب کردم دمای cpu حدود 48-53 هست ولی بعضی وقتااین دما رو برای همه چهارتا هسته نمی زنه بلکه جلو ی یکی یا دوتا از هسته ها عبارت trial (آزمایش) را می نویسه.یعنی در این موقع لبتاپ از این هسته cpu استفاده نمی کنه؟

نرم افزارتون رو درست رجیستر کردین؟

m.hg_123
22-03-2011, 23:00
نرم افزارتون رو درست رجیستر کردین؟

سلام
من نرم افزار کتیا V5 R19 را مطابق دستورالعمل داده شده به همراه نرم افزار نصب کردم. موقع رندر گرفتن این حالت پیش می یاد یعنی سرعت سی پی یو روی 100تا می ایسته و دمای اون طبق آنچه که نرم افزار cpuid نشان می ده به 72 یا بیشتر می رسه ولی بعد از اتمام رندر همه چی به حالت قبلی برمیگرده دما حدود 48 یا یکم بیشتر و سرعت 7-20%
هنگام تماشای فیلم های کیفیت بالا یا بازی هایی مثل need for speed shift هم این حالت پیش می یاد که سیستمم شات داون می شه که فکر کنم علتش بالا رفتن بیش از حد دمای cpu می باشد ؟:45:

Namdarian
22-03-2011, 23:43
با سلام
ram 4 Gig
با سلام . مقدار مجاز ؟؟؟ خوب شما ممکنست 2x2GB رم دارید میتوانید یکی را باز کنید و بجایش یک 4 گیگ بگذارید تا بشود 6 گیگ و یا هر دو را با دو تا 4 گیگ عوض کنید بشود 8 گیگ !
و اما داغ شدن برای خود پردازشگر خطری ندارد و باعث کوتاه شدن عمر پردازشگر نیز نمیشود ! چه کسی تا حالا CPU دیده باشد که سوخته باشد ؟؟؟!!! مسلمً هیچکس ! حتی CPU های داغ P4 EE ! البته میدانیم که I7 ها کلً داغتر از نسل قبل 45nm خود هستند !
خود CPU دارای مکانیزمهای محافظتی است و با رسیدن به TJ MAX ریست میکند . CPU لپتاپ شما تا 100 درجه توان تحمل دارد ! ولی شما نیز لازم است چند کار را حتمی انجام دهید :
ابتدا اخرین نسخه ی بایوس لپتاپ را دانلود و نصب کنید .
در صورتیکه بیش از یکسال است از ان استفاده میکنید به نزد یک متخصص ببرید تا انرا باز و تمیز کاری کند . خاک و پرزهایی که لای فن گیر کرده اند شدیدً باعث کاهش خنک سازی میشوند . هیچوقت لپتاپ را مستقیما روی سطوح پرزدار یا کثیف نگذارید چون بسرعت خاک و پرز را بداخل میشکد !
از کول پد با قدرت خنک سازی بالا استفاده کنید ! در خنک سازی لپتاپی که زیر فشار است بسیار گره گشاست !

m.hg_123
25-03-2011, 03:29
سلام
من به هنگام تماشای یک فیلم کیفیت بالا دمای cpu را از نرم افزار cpuid کنترل کردم که بین مقادیر 60-64 جابه جا می شد .در حالی که من از یک کول پد معمولی هم استفاده می کردم. آیا این دما طبیعی هست؟
بعد از مدتی لبتاب شات دان می شود . که به احتمال 80 درصد البته به نظر خودم به خاطر دمای بالای cpu هستش.
آیا احتمال داره که فن cpu core i 7 من خراب باشه؟ 

Namdarian
25-03-2011, 07:48
سلام
من به هنگام تماشای یک فیلم کیفیت بالا دمای cpu را از نرم افزار cpuid کنترل کردم که بین مقادیر 60-64 جابه جا می شد .در حالی که من از یک کول پد معمولی هم استفاده می کردم. آیا این دما طبیعی هست؟
بعد از مدتی لبتاب شات دان می شود . که به احتمال 80 درصد البته به نظر خودم به خاطر دمای بالای cpu هستش.
آیا احتمال داره که فن cpu core i 7 من خراب باشه؟ 
مدلش چیست ؟ کارهایی که گفتم را کردی ؟

m.hg_123
25-03-2011, 23:47
مدلش چیست ؟ کارهایی که گفتم را کردی ؟

سلام
مدل این لبتاپ dell studio 1558
cpu core i 7
ram 4 GiG
و گرافیک ا گیگ ATI
من حدود شش ماهه که این مدل را درم . همون طور که قبلا گفتم موقع کارهای سنگین نرم افزاری یا تماشای فیلم و بازی دمای cpu آنطور که نرم افزار cpuid نشان می دهد بالا میره و بعد از یک ساعت یا بیشتر سیستم خاموش می شه البته فقط در موارد بالا ، در سایر مواقع که از لبتاپ استفاده می کنم مشکلی ندارم .
گرمای بالا رو میشه از دریچه های هوای پشت لبتاپ با دست حس کرد . از یک کول پد معمولی هم استفاده می کنم که تاثیر کمی داره.

Namdarian
26-03-2011, 12:26
سلام
مدل این لبتاپ dell studio 1558
cpu core i 7
ram 4 GiG
و گرافیک ا گیگ ATI
من حدود شش ماهه که این مدل را درم . همون طور که قبلا گفتم موقع کارهای سنگین نرم افزاری یا تماشای فیلم و بازی دمای cpu آنطور که نرم افزار cpuid نشان می دهد بالا میره و بعد از یک ساعت یا بیشتر سیستم خاموش می شه البته فقط در موارد بالا ، در سایر مواقع که از لبتاپ استفاده می کنم مشکلی ندارم .
گرمای بالا رو میشه از دریچه های هوای پشت لبتاپ با دست حس کرد . از یک کول پد معمولی هم استفاده می کنم که تاثیر کمی داره.
بایوس سیستم چه نسخه ای است ؟؟
آخرین نسخه ی بایوس Dell Studio 1558 نسخه ی A11 است . همیشه سعی کنید بایوس لپتاپ را به آخرین نسخه ارتقا دهید چون در مصرف انرژی و کاهش دما موثر است .
دانلود نسخه ی A11 :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

---------- Post added at 02:26 PM ---------- Previous post was at 02:24 PM ----------

بعد از آپگرید بایوس در صورتیکه باز هم مشکلی بود حتماً ببرید پیش نمایندگی یا مرکز تخصصی لپتاپ تا انرا باز و تمیزکاری کنند و خمیر سیلیکون CPU را هم بگویید عوض کنند .