مشاهده نسخه کامل
: اینترنت همراه
helex8800
17-03-2011, 00:25
سلام
این مودم های جدید که تبلیغش رو میکنند
واقعا سرعت رو 8 برابر میکنه
Arash4484
17-03-2011, 00:40
منظورتون مودم های EDGE برای سیم کارته؟
بله تاثیرشون بسزاست ولی نه 8 برابر : )
اگر خود گوشیتون خوب باشه (edge ساپورت و سیگنال قوی و ...) که شاید فرقش خیلی کم بشه (برای من که 5-6 کیلو فرقش شد)
بالاترین حسن داشتن این مودم ها اینه که دیگه نمیخاد گوشیتون رو درگیر اتصال کنید و تماسهاتون رواز دست بدید.
ضمنن مشکل باتری و شارژ و گرما و عمر گوشی و .... رو هم نخواهید داشت.
در انجمن اینترنت پر سرعت و انجمن موبایل مطالب مفصلی راجع بهشون میتونید پیدا کنید(بخصوص زیر عنوان GPRS)
كدوم ماركش العان بيشترين كيفيت رو داره؟
من یک مودم D-LINK گرفته ام خیلی راضیم...سرعتش خیلی خوبه 3G هست
تو. وبگردي بيشتر كار ميده يا دانلود كردن؟سرعت دانلودتون چنده؟
سلام
این مودم های جدید که تبلیغش رو میکنند
واقعا سرعت رو 8 برابر میکنه
سلام
سرعت خیلی بیشتر از دابل آپ هست و دربرابر ADSL هم با یه ADSL 128 میشه مقایسه کرد البته توی مکان هایی که اولا EDGE ساپورت کنه و دکل هم از شما ریاد دور نباشه خیلی خوب جواب میده ولی نه تا 8 برابر
من خودم یه دونه دارم که ازش خیلی راضی هستم سرعت باز کردن صفحات خیلی خوب هست و سرعت دانلود هم 25 تا 30 هست در کل مودم های خوبی هستند
مودم رو 65000 گرفتم مدلش هم EDGE modem هست
موفق باشید:11:
Arash4484
17-03-2011, 13:35
البته دوستمون نگفتن با چی مقایسه میکنن/من فکر کردم منظورش گوشیه / ولی نسبت به دایال آپ حدود 9-8 برابر هم میشود : )
اگر میانگین دایال آپ را در شرایط عادی 5 در نظر بگیریم ...GPRS تا 40 هم در منطقه دکلدار و خلوت میرود
=======
3G هنوز در ایران توسط جایی پشتیبانی نمیشود و نهایتن EDGE هست...همین EDGE هم خیلی از دکلها ساپورت نمیکنن و فقط GPRS اند...
البته شما کار خوبی کرده اید خریده اید .. چون با با شروع به کار اپراتور سوم 3G هم فعال میشود و اگر محدودیتی رویش اعمال نشه از سرعت ADSLفول و ست عادی و ... هم بیشتر است.8مگ.
البته این اپراتور به سبک ایرانی چندبار دیگه قراره راه اندازی و عرضه سیم هاش و پشتیبانیش از فن آوریهای 3G، عقب بیفته خدا عالمه : ))
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.