ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل نشناختن درایو های خیلی خیلی فوری

MohammadT15
16-03-2011, 16:37
سلام بچه ها یه مشکل خیلی حاد برا من پیش اومده
من یه ویندوز لینوکس ریختم از شکلش خوشم نیومد اومدم عوضش کنم دیدم کل پارتیشن بندیه درایو هامو عوض کرده و همه رو ناشناخته کرده.حتی نمیتونستم ویندوز بریزم گزینه فورمت هم نداشت فقط دیلیت.3 تاشو که کم حجم تر بود به امید اینکه خالی باشن و فایل هام اون تو نباشن دلت کردم دوباره ساختم.اما یه دونه دیگش که 290 گیگ هست رو دست نزدم.تمام اطلاعات و فایلام و برنامه هامو و عکسا و همه چی پاک میشه توی منیج هم روش راست کلیک میکنم فقط گزینه دیلیت ولوم فعاله بقیه غیر فعاله!!خیلی برام مهمه اطلاعات توی دستگام.حالا چیکار کنم درست شه این درایو اینم عکس:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ebicross
16-03-2011, 17:29
لینوکس ویندوز نیست و یک سیستم عامله دیگه هستش که کلا فرق میکنه با ویندوزها.
شما قبل از نصب لینوکس باید مشورت میکردید تا دوستان بهتون بگن که لینوکس سیستم فایل مربوط به خودش رو داره و کل سیستمتون رو تغییر میده.
سیستم فایل مربوط به لینوکسها ext3 و یا ext4 هستش. راستش من ندیدم نرم افزاری بتونه تبدیل کنه به NTFS و از اون طرف لینوکس نمیتونه توی سیستم فایل NTFS کار کنه و روش نمیتونه چیزی بنویسه.
برای همین دقیقا معلوم نیست شما باید چیکار کنی.

شما نمیتونید به این پارتیشن Letter بدین؟ از نرم افزارهای بوتیبل مثل Acronisاستفاده کن.
یا یک لینوکس پرتابل اجرا کن و اطلاعات مهمت رو اون تو انتقال بده به DVD یا فلش. ممکنه پرتابلها بتونند توی NTFS بنویسند و اینطوری میتونی این درایو رو تخلیه کنی.
توی مجموعه ی کوانتوم یک لینوکس پرتابل فکر میکنم وجود داره.

MohammadT15
16-03-2011, 19:54
داداش دستم به دامنت یعنی چی یعنی فایلام پر؟تا الانم معلوم نیست پر شده باشه یا نه 27 گیگ رو فورمت کردم:41:همه امیدم اینه که تو این 260 گیگ باشن فایلام
من یه هارد 500 گیگ دارم اصلا میتونم همه اطلاعاتم رو بریزم اون تو.این روش رو هم میخواستم امتحان کنم وقتی لینوکس ریختم قبل از این که بالا بیاد یوزر میخواد در صورتی که من جایی یوزر ندادم رو سی دیشم چیزی ننوشته.سی دیش تو لپ تابه جدیدم بود.به خاطر همین نمیتونم وارد لینوکس هم بشم

برنامه ای نیست بتونه این کار رو بکنه؟
یه سوال دیگه من این 27 گیگ رو هم که فورمت کردم اگه فایلام این تو باشه با استفاده از برنامه گت دیتا بک نمیتونم برشون گردونم؟

ebicross
17-03-2011, 00:39
راستش من نمیدونم واقعا بهتره با بچه های انجمنهای لینوکس در میون بزارید.
برای ریکاوری هم تست کنید ولی چون سیستم فایل تغییر کرده نمیدونم جواب میده یا نه. ولی باید جواب بده.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

MohammadT15
17-03-2011, 11:34
باشه ممنون همین مشکل رو اونجا میگم مرسی