majid123456
16-03-2011, 15:31
عرض سلام و خسته نباشید دارم خدمت دوستان عزیز :11:
بنده قصد خرید یک پرینتر در سایز a4 را دارم
همچنین پرینتری که قابلیت چاپ بر روی سی دی را داشته باشد
یک پرینتر که این 2 کار را برای من انجام دهد.
تعداد چاپ من بالاست.ولی چون میخوام برای هر محصول یک سری کاور چاپ کنم به همین خاطر قصد خرید دستگاه پرینتر رو دارم و نیازی به سفارش به چاپخونه ندارم.
در ضمن مدل Epson Stylus Photo T50 مد نظر من هست
ولی مثل اینکه این مدل در بازار خیلی کم هست و مدل تکمیلی و جدیدتر ا.م Epson Stylus Photo P50 هست که در بازار موجود و با قیمت 240 هزار تومان وجود داره.
که به همراه تانکر خریداری میکنم تا در هزینه به صرفه باشه.
اگر از دوستان کسی این مدل رو داره و در مورد میزان مصرف و به صرفه بودنش اطلاعاتی داره ممنون میشم راهنمایی کنه چون سریعا" قصد خریداری دارم.همچنین اگر مدل بهتری از جهات مختلف نظیر به صرفه بودن و یا کیفیت سراغ دارید معرفی کنید.
ممنون از تمامی دوستان
منظر نقدهای کارشناسانه ی شما هستم
با تشکر:40:
بنده قصد خرید یک پرینتر در سایز a4 را دارم
همچنین پرینتری که قابلیت چاپ بر روی سی دی را داشته باشد
یک پرینتر که این 2 کار را برای من انجام دهد.
تعداد چاپ من بالاست.ولی چون میخوام برای هر محصول یک سری کاور چاپ کنم به همین خاطر قصد خرید دستگاه پرینتر رو دارم و نیازی به سفارش به چاپخونه ندارم.
در ضمن مدل Epson Stylus Photo T50 مد نظر من هست
ولی مثل اینکه این مدل در بازار خیلی کم هست و مدل تکمیلی و جدیدتر ا.م Epson Stylus Photo P50 هست که در بازار موجود و با قیمت 240 هزار تومان وجود داره.
که به همراه تانکر خریداری میکنم تا در هزینه به صرفه باشه.
اگر از دوستان کسی این مدل رو داره و در مورد میزان مصرف و به صرفه بودنش اطلاعاتی داره ممنون میشم راهنمایی کنه چون سریعا" قصد خریداری دارم.همچنین اگر مدل بهتری از جهات مختلف نظیر به صرفه بودن و یا کیفیت سراغ دارید معرفی کنید.
ممنون از تمامی دوستان
منظر نقدهای کارشناسانه ی شما هستم
با تشکر:40: