مشاهده نسخه کامل
: سخت افزار جدید و پرقدرتی که بعد از عید وارد بازار ایران میشود
سلام دوستان
کسی در مورد سخت افزار جدید و پرقدرتی که بعد از عید وارد بازار ایران میشه خبری داره
این سخت افزار امتحان خودشون رو پس دادن
میشه اطمینان کرد
من یه سیستم قوی می خواهم بخرم اما همه میگن عجله نکن بزار بعد از عید
کسی میدنه جریان از چه قراره
saeed774
16-03-2011, 15:17
البته الان هم تو بازار موجودن ولی قسمت Sata2 اونا ایراد داره. فکر کنم منظورشون مادربرهای مربوط به سری 6 یا سندبریج باشه که مادربردهای بدون اشکال اونا با ورژن B3 قراره بعد عید وارد بازار بشه.
شما صبر کن تا این مادربردها وارد بشن و یه Cpu نوع 2600k بخر ببین چه قدرتی خواهد داشت!
saeed774
16-03-2011, 15:40
البته شما چون برای کارای تدوین این سیستم رو میخوای همون بهتر که صبر کنی. مادربردهای سری سندبریج اولیه مشکلی داشتن اینکه به مرور زمان از کیفیت و کارایی Sata2 اونا کاسته میشه و از کار میوفته. و فقط میتونی از Sata3 اونا استفاده کنی که اونم محدود به 2 پورت هست یعنی اینکه حداکثر میتونی از یک هارد و یک دی وی دی رایتر استفاده کنی.
ولی شرکت اینتل جلوی مشکل رو گرفت و چیپ بدون مشکل رو دوباره به شرکت های سازنده مادربرد با عنوان B3 فرستاد که هم اکنون در تمام شرکت های سازنده مادربرد این مادربردها تولید و توزیع میشن ولی تو ایران هنوز وجود نداره و میگن که بعد از عید وارد میکنن.
البته مادربردهایی مانند گیگا بایت این مشکل رو به نحوی حل کردند و از سیستم Sata2 انحصاری به خودشون استفاده میکنن که سرعتش بیشتر از اینتل هم هست.
شما 3 راه پیش رو داری :
1- تا بعده عید صبر کن تا سری B3 وارد بازار ایران بشه.
2- مادربرد گیگا بایت بخر که از sata2 انحصاری خودش استفاده میکنه.
3- سندی بریج رو بیخیال شو و core i7 980x رو بخر که از 2006k هم قدرتمندتر و شش هسته ای هست و برای کار تدوین که نیاز به هسته های زیاد داره عالی هست.
الیته قیمت این کجا و آن کجا و در کارایی هم زیاد تفاوتی ندارند. شما بجای اینکه پولت رو بیخودی صرف 980x بکنی میتونی 2600 بخری و مابقی رو مثلا هارد SSD بگیری.
نتیجه : صبر کن.
taghdirrr
16-03-2011, 16:06
سلام دوستان
کسی در مورد سخت افزار جدید و پرقدرتی که بعد از عید وارد بازار ایران میشه خبری داره
این سخت افزار امتحان خودشون رو پس دادن
میشه اطمینان کرد
من یه سیستم قوی می خواهم بخرم اما همه میگن عجله نکن بزار بعد از عید
کسی میدنه جریان از چه قراره
بستگی داره تا چه بودجه ای رو خرج کنی.بعدشم بعد عید فعلا قرار هست آخرای اردیبهشت مادربوردهای b3 ساندی بریج بیاد که اونم فکر نکنم قیمتش پایین بیاد الان h67 حدود 165 تومنه تازه کجا دیده شده اینتل مادربورد جدید بده اونم ارزون بشه.:31:
بعدشم مشکل ساندی بریج الان فقط ساتا 2 هست اگه از ساتا 3 استفاده کنی هیچ مشکلی نخاهی داشت البته بستگی به این داره مادربوردت چند تا ساتا 3 داشته باشه
قیمت cpu هم فکر نکنم بیاد پایین .الان نزدیکه 1 ساله i7 920 قیمتش حدود 300 تومنه 2 سال پیش هم موقع اومدن قیمتش 34 تومن بود فکر کن هر ماه چقدر اومده پایین.
الانم که نمیتونی بخری دیگه آخرین روزای ساله.
پس بعد 14 فروردین بازار سخت افزار تهران باز میشه.
---------- Post added at 06:02 PM ---------- Previous post was at 06:00 PM ----------
البته شما چون برای کارای تدوین این سیستم رو میخوای همون بهتر که صبر کنی. مادربردهای سری سندبریج اولیه مشکلی داشتن اینکه به مرور زمان از کیفیت و کارایی Sata2 اونا کاسته میشه و از کار میوفته. و فقط میتونی از Sata3 اونا استفاده کنی که اونم محدود به 2 پورت هست یعنی اینکه حداکثر میتونی از یک هارد و یک دی وی دی رایتر استفاده کنی.
ولی شرکت اینتل جلوی مشکل رو گرفت و چیپ بدون مشکل رو دوباره به شرکت های سازنده مادربرد با عنوان B3 فرستاد که هم اکنون در تمام شرکت های سازنده مادربرد این مادربردها تولید و توزیع میشن ولی تو ایران هنوز وجود نداره و میگن که بعد از عید وارد میکنن.
البته مادربردهایی مانند گیگا بایت این مشکل رو به نحوی حل کردند و از سیستم Sata2 انحصاری به خودشون استفاده میکنن که سرعتش بیشتر از اینتل هم هست.
شما 3 راه پیش رو داری :
1- تا بعده عید صبر کن تا سری B3 وارد بازار ایران بشه.
3- سندی بریج رو بیخیال شو و core i7 980x رو بخر که از 2006k هم قدرتمندتر و شش هسته ای هست و برای کار تدوین که نیاز به هسته های زیاد داره عالی هست.
الیته قیمت این کجا و آن کجا و در کارایی هم زیاد تفاوتی ندارند. شما بجای اینکه پولت رو بیخودی صرف 980x بکنی میتونی 2600 بخری و مابقی رو مثلا هارد SSD بگیری.
نتیجه : صبر کن.
مگه مادربوردهای دیگه با ساتا 3 مشکلشون حل نمیشه؟
گیگا خودش گفته از ساتا 3 استفاده کنین .شما میکن ساتا 2 ؟
---------- Post added at 06:06 PM ---------- Previous post was at 06:02 PM ----------
فعلا بعد عید همین b3 میاد
اما کارت گرافیک 6990 هم تا آخرای خرداد میاد همیشه اینطوریه 3 ماه بعد از عرضه جهانی در ایران پیدا میشه
و اینکه ساندی بریج با سوکت 2011 که اونم در سه ماهه آخر 2011 میاد.
saeed774
16-03-2011, 16:27
مگه مادربوردهای دیگه با ساتا 3 مشکلشون حل نمیشه؟
چرا حل میشه ولی اکثرا فعلا دوتا پورت sata3 دارند. که اونم به نظر من کافی نیست.
گیگا خودش گفته از ساتا 3 استفاده کنین .شما میکن ساتا 2 ؟
گیگا یه راهکار برای این مشکل ارائه داده. میتونی در لینک زیر کامل بخونی ! بعد بگی من گفنم یا گیگا؟!
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
taghdirrr
16-03-2011, 16:59
خوب منظور شما gsata هست من فکر کردم خود پورت sata2 در مادربوردهای گیگا فرق میکنه.
خوب اینم مثل ساتا 3 هست که تعدادش به دو تا 4 تا میرسه.
ولی من موندم الان با ساتا 3 مشکلی نداشتم اما هر فروشنده ای میگه ایراد داره نخرین.من فقط یه هارد و یه dvdrom دارم اما نمیدونم چرا اینطوری میگن؟خوب درسته برای اونایی که دو یا 3 تا هارد و دی ویدی رم دارن اما برای من که دو تا کابل دارم مشکلی پیش نمیاد.اما این فروشنده ها کفرمو دراوردن.
saeed774
16-03-2011, 19:49
خوب درسته که فعلا نيازي به ساتاي اضافي نداشته باشيم ولي اخيرا براي خوده من پيش اومد که هم دي وي دي رايتر و هم يه هارد ديگه اضافه کردم.
البته اين موضوع سليقه اي هست خود من اگه بدونم مادربردم ايراد داره ديگه به دلم نمي چسبه مثلا فرض کن اينترنت بدون فيلتــــــر حالش زياده يا اينکه هر سايتي رو باز کني بگه پيوندها ..... دوتاش هم نيازتو مرتفع ميکنه ولي....:31:
راستي تو پست 3 گفته بودم که گيگا از ساتاي انحصاري خودش يعني Gsata استفاده ميکنه.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.