مشاهده نسخه کامل
: کدام کارت گرافیک ؟ GeForce GTX 570 یا Radeon HD 6970 ؟
با سلام خدمت دوستان عزیز ، لطفا راهنمایی بفرمایید !
کدوم کارت گرافیک رو بخرم ؟
GV-N570D5-13I-B = GeForce GTX 570
GV-R697D5-2GD-B = Radeon HD 6970
حتما می خوام گیگابایت باشه !
لطفا اگه قیمت اینها رو هم میدونید ، بگید !
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
masoodregister
16-03-2011, 09:48
GTX 570 = 550 ****** toman Radeon 6970 = 530 ضمنا می تونی با 400 تومن یه 6950 2 گیگ بگیری بعد آنلاکش بکنی به 6970 بدون یه ذره اختلاف. با 150 تومن دیگه هم یه GT250 بگیر به عنوان کارت فیزیک بزار کنارش تا از 570 هم قوی تر شه...
کلا از نظر من 6970 بهتره.
GTX 570 = 550 ****** toman Radeon 6970 = 530 ضمنا می تونی با 400 تومن یه 6950 2 گیگ بگیری بعد آنلاکش بکنی به 6970 بدون یه ذره اختلاف. با 150 تومن دیگه هم یه GT250 بگیر به عنوان کارت فیزیک بزار کنارش تا از 570 هم قوی تر شه...
کلا از نظر من 6970 بهتره.
ضمن تشکر از شما ، می خواستم بدونم این قیمتی که دادید برند گیگابایت هست ؟ و اینکه دلیلتون برای بهتر بودن 6970 چی هست ؟
masoodregister
16-03-2011, 10:12
ضمن تشکر از شما ، می خواستم بدونم این قیمتی که دادید برند گیگابایت هست ؟ و اینکه دلیلتون برای بهتر بودن 6970 چی هست ؟
قیمتی که من دادم براساس قیمت سایر برند ها است چون 570 از برند evega که برند خیلی خوبی هست490 تومنه قطعات گیگابایت هم معمولا از سایر برند ها گرونترند من بر این اساس گفتم 550 ********* جواب سئوال دوم همینجوری گفتم 6970 به خاطر AMD بودنش. ولی 6950 2گیگ بصرفه تره...
دوستان اینجا NVIDIA یا AMD بودن مطرح نیست ، لطفا با دلیل بگید کدوم بهتره ؟ یعنی کدوم کارایی بیشتری در گیم و ... ارائه میده ؟
سلام.
نخست این که روی یک برند خاص تعصب نداشته باشید و سعی کنید از برندی که1:معتبر باشه 2:ارزون باشه تهیه کنید.(البته در برد های رفرنس)
دوم این که بین 6970 و 570 رقابت سختی هست و انتخاب یکی مشکله... 6970 در کل شاید کمی قوی تر باشه ولی در عنوان هایی که از Tessellation استفاده میکنن 570 با اختلاف زیادی قویتره.
بهتره که رزولیشنی که بازی میکنید و مشخصات سیستمتون رو بگید تا بشه یکی رو گفت.
موفق باشید.
انتخاب کردن برند گیگابایت به این دلیل هست که مادربردم گیگابایته !
مشخصات سیستم :
Power SilverStone 580W
Intel Core i7 920 @ 2.67GHz
3GB Triple-Channel DDR3
Gigabyte EX58-EXTREME
رزولوشنی که بازی می کنم : 1680x1050 هست ، اما باید 1980x1080 هم مد نظرم باشه چون ممکنه مانیتورم رو عوض کنم !
انتخاب کردن برند گیگابایت به این دلیل هست که مادربردم گیگابایته !
من هم مادربردم گیگابایت هست کارتم رو Asus گرفتم! ربطی نداره!
رزولوشنی که بازی می کنم : 1680x1050 هست ، اما باید 1980x1080 هم مد نظرم باشه چون ممکنه مانیتورم رو عوض کنم !
این بررسی رو بخونید(البته درایور های جدیدتری برای کارت ها اومده):
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من هم مادربردم گیگابایت هست کارتم رو Asus گرفتم! ربطی نداره!
ربطش اینجاست که مادربرد و کارت گرافیک هم برند بهتر با هم مچ میشن ! این موضوع رو از اشخاصی که در این زمینه خبره هستن شنیدم !
ربطش اینجاست که مادربرد و کارت گرافیک هم برند بهتر با هم مچ میشن ! این موضوع رو از اشخاصی که در این زمینه خبره هستن شنیدم !
اصلا کوچکترین ارتباطی نداره...
البته برخی استثنا هایی هستن مثلا شنیده بودم کارت های خاصی که برای مادربرد های خاص تولید میشن...
ولی در برد های رفرنس همچین چیزی وجود نداره!
---------- Post added at 01:39 PM ---------- Previous post was at 01:37 PM ----------
در ضمن من نمیگم Gigabyte بده ولی معمولا گرون تر از برند های دیگه هست در صورتی که برتری خاصی نداره! مگه این که برد های غیر رفرنس مد نظرتون باشه...
تفاوت قیمت کمه ! مهم نیست !
مهم اینه که GeForce GTX 570 بخرم یا Radeon HD 6970 ؟
بقیه دوستان نظری ندارن ؟
taghdirrr
16-03-2011, 11:53
نه عزیز اصلا ربطی نداره شما مین elite ببند با his اصلا ربطی نداره
در ضمن دیگه دوران مچ و این چیزا گذشته آره درسته 5 یا 6 سال پیش مچ بودن سیستم به واسطه یه برند خوب بود الان دیگه فرقی نمیکنه.
در ضمن به نظر من اگه 6950 بخری و آنلاک کنی به 6970 خوبه.ولی در کل 570 بهتره.
آقا من تسلیم شدم :31: لطفا بگید چه برندی بگیرم و اینکه گارانتیش معتبر باشه !
مثلا کارت گرافیک گیگابایت در ایران هم سه سال گارانتی داره و هم معتبر ! در مورد بقیه برندها اطلاعی ندارم لطفا راهنمایی کنید !
فعلا نظرم داره میره به سمت GTX 570
taghdirrr
16-03-2011, 12:03
در مورد برند هم asus msi giga sapphire حتی his و چندتای دیگه یادم نیست اکثرا رفرنس یکسانی دارن
فقط نوع خنک کنندش یا مثلا خمیر سیلیکونی که روی چیپشون میزنن اینا فرق میکنه و در نهایت شکل کارتشون
فقط club رو مطمئن نیستم چون با این مارک اصلا کار نکردم خوشمم نمیاد .
شما اگه nvdiida بخرین بهتره evga بگیرین اگه ati بخرین بهتره sapphire چون این دو برند فعلا ارزون هستند
قیمت evga 570 ]م دو رو ور 480 تومنه
در مورد برند هم asus msi giga sapphire حتی his و چندتای دیگه یادم نیست اکثرا رفرنس یکسانی دارن
فقط نوع خنک کنندش یا مثلا خمیر سیلیکونی که روی چیپشون میزنن اینا فرق میکنه و در نهایت شکل کارتشون
فقط club رو مطمئن نیستم چون با این مارک اصلا کار نکردم خوشمم نمیاد .
شما اگه nvdiida بخرین بهتره evga بگیرین اگه ati بخرین بهتره sapphire چون این دو برند فعلا ارزون هستند
قیمت evga 570 ]م دو رو ور 480 تومنه
خوب گارانتی کارتهای evga معتبر هست ؟ و اینکه چه قدر گارانتی داره ؟
اگه قیمت 480 تومنه ، یعنی 33 تومن از گیگابایت ارزونتره !
taghdirrr
16-03-2011, 12:11
مگه الان گیگابایت 570 چنده؟با گارنتی؟
من هم EVGA رو تایید میکنم.
برای AMD هم Sapphire خوبه.
اون لینک صفحه قبل رو خوندید؟! متاسفانه الآن دارم میرم عصر براتون بنچمارک های بیشتر میزارم تا بهتر بتونید تصمیم بگیرید!
مگه الان گیگابایت 570 چنده؟با گارنتی؟
یکی از نمایندگی های آواژنگ قیمت زده : 513 تومن به تاریخ 18-12-1389
من هم EVGA رو تایید میکنم.
برای AMD هم Sapphire خوبه.
اون لینک صفحه قبل رو خوندید؟! متاسفانه الآن دارم میرم عصر براتون بنچمارک های بیشتر میزارم تا بهتر بتونید تصمیم بگیرید!
خوندم ، اما می خواستم مقایسه GTX 570 با Radeon HD 6970 باشه !
خوندم ، اما می خواستم مقایسه GTX 570 با Radeon HD 6970 باشه !
هست دیگه! به صفحات بعدش برید هم 570 و هم 6970 در بنچمارک ها هستند!
cf یا sli چطوره از 570 خیلی بهتره .مادربوردتون هر دو رو ساپورت میکنه و تو تستها از همین cpu استفاده کردن
کراس hd 6850 یا sli کارت gtx 460
ولی تک کارت 570
مقایسه 570 و 6970
تو همین سایت کراس یا sli هم نگاه کن
هست دیگه! به صفحات بعدش برید هم 570 و هم 6970 در بنچمارک ها هستند!
درسته دیدم ، فکر می کنم GTX 570 بهتره ، و همون طور که شما گفتید در عنوان هایی که از Tessellation استفاده میکنن GTX 570 قویتره !
فقط مونده برند !
---------- Post added at 02:41 PM ---------- Previous post was at 02:39 PM ----------
cf یا sli چطوره از 570 خیلی بهتره .مادربوردتون هر دو رو ساپورت میکنه و تو تستها از همین cpu استفاده کردن
کراس hd 6850 یا sli کارت gtx 460
ولی تک کارت 570
مقایسه 570 و 6970
تو همین سایت کراس یا sli هم نگاه کن
پاورم کم میاره ، 580 واته !
مقایسه خیلی خوبی بود ، اون مورد هایی که 6970 جلوتره اختلاف خیلی زیاد نیست ، اما اون موردهایی که 570 جلو افتاده اختلاف بیشتره ! درست میگم ؟
happyfeat
16-03-2011, 12:42
درسته دیدم ، فکر می کنم GTX 570 بهتره ، و همون طور که شما گفتید در عنوان هایی که از Tessellation استفاده میکنن GTX 570 قویتره !
فقط مونده برند !
به نظر من هم evga بگیرید بهتره نگران مچ شدن با مادربرد هم نباشید هیچ مشکلی براش پیش نمیاد:10:
به نظر من هم evga بگیرید بهتره نگران مچ شدن با مادربرد هم نباشید هیچ مشکلی براش پیش نمیاد:10:
خوب گارانتیش چیه ؟
ارزش داره گارانتی سه ساله آواژنگ رو بزارم کنار ؟
فقط مونده برند !
---------- Post added at 02:41 PM ---------- Previous post was at 02:39 PM ----------
پاورم کم میاره ، 580 واته !
مقایسه خیلی خوبی بود ، اون مورد هایی که 6970 جلوتره اختلاف خیلی زیاد نیست ، اما اون موردهایی که 570 جلو افتاده اختلاف بیشتره ! درست میگم ؟
پاورت رو چه مدتی داری... لب مرزه ها. تو همون تست یه نگاه کن تست furmark
درسته تو اون دو تا تست که 570 بهتره دلیلش بهتر عمل کردن کارتهای انویدیا تو تسلیشن هست
taghdirrr
16-03-2011, 13:07
خوب گارانتیش چیه ؟
ارزش داره گارانتی سه ساله آواژنگ رو بزارم کنار ؟
آخه مرد مومن گارانتی 3 سالرو میخای چیکار.
اصل دو ماهه اول هست که میتونین در صورت ایراد تعویض کنین.
بعدشم از دو ماه به بعد فقط تعمیر هست.
گرافیک هم حالا حالاها ایراد پیدا نمیکنه مخصوصا این گرافیکهای High-end
ولی من خودم به خاطر 30 تومن اختلاف همونو گیگارو میخرم فقط به خاطر گارانتیش.
بالاخره از هیچی بهتره.
پاورت رو چه مدتی داری... لب مرزه ها. تو همون تست یه نگاه کن تست furmark
درسته تو اون دو تا تست که 570 بهتره دلیلش بهتر عمل کردن کارتهای انویدیا تو تسلیشن هست
حدود دو ساله ، تا حالا مشکلی براش پیش نیومده ، اما با یک کارت راحت ترم !
بالاخره از هیچی بهتره.
یعنی می خوای بگی گارانتی evga سره کاریه ؟
taghdirrr
16-03-2011, 13:15
پاورت هم نه خیلی ضعیفه. نه قوی.
اگه گرین باشه فکر کنم تا 700 نوسان داره الان یادم نیست ببین مدل پاورت active fbs نمیدونم active یادمه اون یکیشو نمیدونم اگه از اونا باشه پس میتونی استفاده کنی چون 150 وات اضافه خودش نوسان داره
پاورت هم نه خیلی ضعیفه. نه قوی.
اگه گرین باشه فکر کنم تا 700 نوسان داره الان یادم نیست ببین مدل پاورت active fbs نمیدونم active یادمه اون یکیشو نمیدونم اگه از اونا باشه پس میتونی استفاده کنی چون 150 وات اضافه خودش نوسان داره
پاورم SilverStone 580W هست.
بالاخره از هیچی بهتره.
زیاد اینو مطمئن نباش:31: همین امسال من دو تا کارت hd 5850 رو فرستادم گارانتی از برند xfx و his و فقط پولشو بهم دادن تعویض دیگه نمیکنن میگن نداریم و با قیمتی که به فروشنده دادن بهت پولتو میدن. حالا قیمت گارانتی که به فروشنده میده چنده ؟؟؟:21::31:
taghdirrr
16-03-2011, 13:32
زیاد اینو مطمئن نباش:31: همین امسال من دو تا کارت hd 5850 رو فرستادم گارانتی از برند xfx و his و فقط پولشو بهم دادن تعویض دیگه نمیکنن میگن نداریم و با قیمتی که به فروشنده دادن بهت پولتو میدن. حالا قیمت گارانتی که به فروشنده میده چنده ؟؟؟:21::31:
والا من تا حالا خیلی زیاد عوض کردم شاید از شانس من باشه خراب نشده :31:
ولی در کل دو بار محصولات sapphire و msi برای دوستم ایراد پیدا کرد اونم تصویر ندادن و لکه قرمز در بازی.
اونا هم تعویض کردن به همین راحتی.
من قرار شد همون کارت گرافیک GV-N570D5-13I-B رو بخرم ، از همه دوستان متشکرم !
اما یک مشکل بزرگ پیش اومد ، با چند تا از نمایندگی ها تماس گرفتم ، اما گفتن الان آخره ساله نداریم ، 15 فروردین زنگ بزن ، حالا باید تا اون موقع صبر کنم :41:
taghdirrr
16-03-2011, 14:16
من قرار شد همون کارت گرافیک GV-N570D5-13I-B رو بخرم ، از همه دوستان متشکرم !
اما یک مشکل بزرگ پیش اومد ، با چند تا از نمایندگی ها تماس گرفتم ، اما گفتن الان آخره ساله نداریم ، 15 فروردین زنگ بزن ، حالا باید تا اون موقع صبر کنم :41:
شما به لیون کامپیوتر بگبن فکر کنم موجود داشته باشند.
شما به لیون کامپیوتر بگبن فکر کنم موجود داشته باشند.
تو سایتشون که خبری نیست !
taghdirrr
16-03-2011, 15:10
نه به شرکتشون زنگ بزن شمارش اونجاست فکر کنم دارن.
گیگا رو بگیر تا دل چرکین نباشی گارانتیش خوبه
تو ایران اصولا گارانتی ها زیاد به قولشون عمل نمی کنند همیشه دنبال یه راهی واسه رد کرد محصول می گردند ولی کلا آوژنگ گارانتی خوبیه
h_gh_gamkhor
24-03-2011, 23:56
درود
دوستان اینکه گفتید یک 6950 بگیر و بعد انلاک کن به 6970 یعنی چی ؟ منظورتون اورکلاک کردن هست ؟ :11:
دقیقا همینه که گفتی یعنی افزایش قابلیت کارت
دوستان اینکه گفتید یک 6950 بگیر و بعد انلاک کن به 6970 یعنی چی ؟ منظورتون اورکلاک کردن هست ؟
نخست این که بهتر بود در تاپیک خودش میپرسیدید...
دوم این که خیر.
شما با آنلاک کردن 6950 شیدر های قفل شده رو آزاد میکنید به این صورت:
که در این صورت کارت به صورت یک 6970 عمل میکند.
البته کار هایی دیگر مانند افزایش ولتاژ هم باید انجام داد.
موفق باشید.
بدرود.
من کارتمو انلاک کردم و با همه جزئیات تو یه تاپیک گذاشتم.میتونین برین و ببینین.
parham14
12-06-2011, 13:36
سلام. اگر گرافيك رو براي كار هاي مهندسي و فتوشاپ بخوايم نه گيمينگ از بين GTX 570,GTX 480, Raedon 6970 كدوم بهتره؟
سلام
ببخشید اگه 6970 رو اورکلاک کنیم چی ؟ خوب میشه ؟ اورکلاک 6970 بهتره یا 570 ؟
ممنون
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.