ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سوال در مورد bip

p30worldapm
16-03-2011, 00:43
سایت زیر رو می شناسین؟

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه نمی شناسین حتما یه سر بهش بزنین. تو این سایت یه سری فایل موشن کپچر داره که می تونین اونها رو پشت سر هم بچسبونین مثلا یه انیمیشن پریدن رو می زارین بعد از یه انیمیشن دویدن و خروجی برنامه یه فایل موشن کپچر هست که اگه به کاراکتر بدین می دوه و می پره که خب مشکلش اینه که پولیه!

1. حالا می خوام ببینم برنامه ای هست که بشه این کار رو باهاش به صورت آفلاین انجام داد؟

2. توی مکس وقتی یه فایل bip جدید به کاراکتر استدیو می دم اون انیمیشن قبلی پاک می شه! چه جوری می شه بهش گفت که این جدیده رو از فلان فریم شروع کن؟

3. مثلا وقتی یه انیمیشن دویدن بهش می دم خودش از یه جایی تا یه جایی می دوه. حالا من چه جوری می تونم بیارمش بگم از این جایی که من می خوام شروع کن به دویدن؟ مگه نباید توی لایر یه لایه جدید بسازیم و... چرا نمی شه؟

Wolf of aria
16-03-2011, 06:46
با مايا هم ميشه اين فايل هارو كار كرد؟

payman bay
19-03-2011, 14:11

p30worldapm
22-03-2011, 19:14
حد اقل یه توضیح در مورد این دو تا لینک می دادین.

خواهشا تو این سال جدید یه کم بیشتر به من توجه کنین. آخه سوال 2 و 3 که کاری نداره مطمئنم همتون بلدین.

payman bay
23-03-2011, 09:10
این لینک ها حاوی فایلهای BVH هستند میشه گفت کتابخانه‌ی حرکات از قبل ضبط شده با موشن کپچر. که خود اتودسک رایگان گذاشته.
در مورد سوال 2 و 3 : الان مکسم نصب نیست ولی یه قسمت موشن میکسر داره که چند سال پیش استفاده می کردم. الان خاطرم نیست.
اگه بازم فایل موشن کپچر خواستی؟ پک های زیادی تو وب هست. من خیلیاشو دانلود کرده ام.
موفق باشی

p30worldapm
23-03-2011, 13:43
نه ممنون من فایل موشن کپچر دارم. فقط جواب سوال 2 و 3 رو می خوام.
اگر مکس رو نصب کردین خواهشا بیاین جواب بدین.
بقیه هم اگه با من مشکلی دارن بیان بگن اگر ندارن لطفا جواب بدن.

payman bay
25-03-2011, 21:25
آموزش موشن میکسر

15 MB