ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : دی وی دی رایتر و سی دی رایتر از تو my computer گم شدن !

shahrzad2006
15-03-2011, 22:12
سلام
سی دی رایترم مشکل پیدا کرده بود (درش باز نمیشد) بعد دیشب بازش کردم از رو سیستم .یه بار کامل بازش کردم و بعد بستمش .برا اینکه درش بیارم مجبور شدم سیمی رو که به دی وی دی رایتر هم وصل بود بکشم بیرون .بعد که هر دو تا رو دوباره بستم رو سیستم و روشن کردمش با اینکه درشون باز میشه اما از همه جای سیستمم (bios ,my computer ,system hardware و ... )پاک شدن .:41: هم توی xp و لینوکس گم شدن:41: .
توی اینترنت سرچ کردم دیدم یه چیزایی رو باید باید توی regedit تغییر بدم اما ارور disabled by administrator رو می ده با وجود اینکه با دستور gpedit.msc درستش کردم باز هم کار نمی کنه . (شاید ویروسیه چون من تقریبا اصلا با xp کار نمی کردم , حتی انتی ویروس هم ندارم ! )
کسی می دونه توی لینوکس یا xp چطور میشه درستش کرد؟
تو رو خدا کمک کنید:37::37:

Amir Varasteh
15-03-2011, 23:46
سلام.

چک کن کابلش سالم باشه و وصل باشه. مال شما کابل برقش وصله فقط.

shahrzad2006
16-03-2011, 18:46
چطور می تونم بفهمم کابلش سالمه؟ من که فقط درش اوردم و دوباره وصلش کردم .البته به جز کابل برق یه چیز پلاستیکی دیگه که درازه و اسمش رو نمی دونم چیه هم به دی وی دی رایتر و هم به سی دی رایتروصل میشه که یک سر دیگش هم ب فکر می کنم ! به مادر بورد وصله .
(من از سخت افزار چیز زیادی نمی دونم )
یکی بگه من چه کار کنم:41:

Amir Varasteh
16-03-2011, 22:01
خب DVD رایتر رو ببرش روی یک سیستم دیگه تست کن ببین کار میکنه؟

shahrzad2006
18-03-2011, 15:03
هیشکی نیست به من کمک کنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Rashidy
23-05-2011, 08:52
اون کابل data است که باید یه طرفش به cd , ویه طرف دیگش به dvd وسمت دیگش به مادر بورد باید درست وصل بشه سیستم شما این طور که میگید فقط به برق وصله وچون باز میشه پس خراب نیست...

EXTREME
23-05-2011, 15:32
اگه بعد از درآوردن راینر اینطوری شده 100% ایراد در اتصالات رایتر کابل دیتا و کابل برقشه باید کامل چک کنید
اگه تونستید با یه کابل دیگه هم چک کنید