ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : یک سوال:تعویض ویندوز 7 لپ تاپ

mghhgm
15-03-2011, 18:39
سلام.روی لپ تاپ من ویندوز 7 ، 65 بیت نصب بود (شرکت سونی نصب کرده بود)
پشت لپ تاپ ، برچسبی هست که لایسنس و ... نوشته (برچسب ماکروسافت)

یه مشکلی پیش اومده که میخوام ویندوز رو عوض کنم.اگر از ویندوز های قفل شکسته موجود در بازار ، یک ویندوز 7 ، 64 بیت نصب کنم ، سپس کد لایسنس پشت لپ تاپ رو به ویندوز بدم ، این ویندوز میشه مثل یک ویندوز اصل؟ یا چون ویندوز قفل شکسته نصب کردم ، باز هم خود ویندوز فایل هایی شاید کم داشته باشه؟

ممنون

shadow666
15-03-2011, 21:10
شما باید همون اول که لپ تاپ رو گرفتی از ویندوز بک آپ میگرفتی . الان چاره نیست ویندوز باید عوض بشه دیگه. عوض کن تست کن!!!

ebicross
16-03-2011, 01:28
ویندوزهای موجود در بازار با ویندوز اورجینال هیچ تفاوتی نداره و تنها تفاوتش همون لایسنسی هست که شما داریدش.
فقط دقیقا باید همون ورژن رو نصب کنید. مثلا اگر Professional بوده شما باید همون نسخه رو نصب کنید.
توجه کنید بعضی ویندوزهای بازار خودکار کرک میشن. شما نباید از این ویندوزها بگیرید.

mmsaffar
18-03-2011, 11:53
کسی میدونه روی یه نوت بوک که ویندوزش 7 هست چطوری میشه یه ویندوز xp نصب کرد؟

اخه این لب تاپ جدیدا خیر سرشون نمیشه روش ویندوزه قدیمی نصب کرد؟

حالا اونو ولش کن من اومدم win xp بریزم حالا بعد از اینکه گفت نمیتونم بریزم و ارور داد دیگه همون 7 رو هم بالا نمیاره و حالا هم که میخوام 7 رو دوباره نصب کنم گیر میده و همون رو هم نصب نمیکنه ؟

بعد همون اروری رو میده که مادربورد به علت شناسایی نکردن فایلهای مربوط به ویندوز یه صفحه ابی رو میاره وریستارت میکنه

ایمیج هم ندارم ازش

و نه دیگه اجازه میده روش ویندوز جدید 7 بریزم

ehsan_pro
18-03-2011, 23:55
مشكل شما در نصب نشدن ويندوز xp يا se7en در درايور هاي ساتا مي باشد.اين مشكل معمولا در لپتاپهاي جديد كه پردازنده core i دارند وجود داره.براي نصب ويندوز SE7EN به قسمت SETUP در زمان بالا آمدن ويندوز بريد و در قسمت sata mode گزينه AHCI رو انتخاب كنيد و براي نصب ويندوز XP گزينه ATA MODE. اگر BIOS شما مجهز به اين قسمت نبود بايد درايور AHCI نوتبوك خودتون رو دانلود كنيد و سپس با كمك نرم افزار NLITE اونو به سي دي ويندوز ايكس پي اضافه كنيد و شروع به نصب ويندوز كنيد.
موفق باشيد

Dr.know
19-03-2011, 09:35
یه مشکلی پیش اومده که میخوام ویندوز رو عوض کنم.ا

دوست عزیز واسه چی ویندوز می خوای عوض کنی؟؟

اگه وین خودش بالا می یاد دکمه اکسس رو لب تاپ بزن بعد از برنامه باز شده ریکاوریش کن
تازه می تونی فرمت از کارخانه هم بکنی

اگه بالا نمی یاد کلید f8 معروف رو بگیر از اونجا گزینه ی اول نوشته ریپیر اونو بزن بعد از اونجا ریستور کن

البته به شرط اینکه درایو بکاب رو پاک نکرده باشی

mghhgm
19-03-2011, 13:14
دوست عزیز واسه چی ویندوز می خوای عوض کنی؟؟

اگه وین خودش بالا می یاد دکمه اکسس رو لب تاپ بزن بعد از برنامه باز شده ریکاوریش کن
تازه می تونی فرمت از کارخانه هم بکنی

اگه بالا نمی یاد کلید f8 معروف رو بگیر از اونجا گزینه ی اول نوشته ریپیر اونو بزن بعد از اونجا ریستور کن

البته به شرط اینکه درایو بکاب رو پاک نکرده باشی

ظاهرا ویندوز هیچ مشکلی نداره و خیلی خوب کار میکنه.اما شک کردم که روی لپ تاپ ، تروجان جاسوسی نصب هست.
میگید چکار کنم؟ روی لپ تاپ ، سایمنتک 12 نصب هست.

ممنون

ehsan_pro
19-03-2011, 23:53
بدافزار هاي امينتي شامل روت كيت ميشه نه تروجان،كه بسته به قدرت پنهان سازي اش قابل شناسايي نيست واقعا.اگر شما در سازماني هستيد كه ديتا و اطلاعات در آن بسيار محرمانه است بايد بگم كه نصب ويندوز جديد هرگز يك بدافزار امنيتي يا روتكيت رو از كار نمي اندازه ولي اگر از لپتاپ استفاده شخصي داريد بايد بگم يه بدافزار روي لپتاپ شما به كار هيچكسي نمياد.پس اگر گمان مي كنيد كه سيستم شما ويروسي شده حتي المكان با كاسپراسكي يا آپديت شده سايمنتك يه اسكن كنيد.

Dr.know
20-03-2011, 16:10
ظاهرا ویندوز هیچ مشکلی نداره و خیلی خوب کار میکنه.اما شک کردم که روی لپ تاپ ، تروجان جاسوسی نصب هست.
میگید چکار کنم؟ روی لپ تاپ ، سایمنتک 12 نصب هست.

ممنون

از انتی ویروس های تحت بوت استفاده کن و یه حالی به سیستم بده

Hamed_joon
20-03-2011, 23:00
کسی اینجا HP 3140 داره ؟
یه کپی از درایو ریکاوریش می خوام ...

Help118
21-03-2011, 00:59
سلام.روی لپ تاپ من ویندوز 7 ، 65 بیت نصب بود (شرکت سونی نصب کرده بود)
پشت لپ تاپ ، برچسبی هست که لایسنس و ... نوشته (برچسب ماکروسافت)

یه مشکلی پیش اومده که میخوام ویندوز رو عوض کنم.اگر از ویندوز های قفل شکسته موجود در بازار ، یک ویندوز 7 ، 64 بیت نصب کنم ، سپس کد لایسنس پشت لپ تاپ رو به ویندوز بدم ، این ویندوز میشه مثل یک ویندوز اصل؟ یا چون ویندوز قفل شکسته نصب کردم ، باز هم خود ویندوز فایل هایی شاید کم داشته باشه؟

ممنون

شما چرا از دی وی دی ریکاوری لپ تاپ برای نصب مجدد استفاده نمی کنید؟
اگر دسترسی به دی وی دی ندارید شما میتوانید یک ویندوز 7 سرویس پک 1 موجود تو بازار و سایت ها رو نصب کنید بعد از نرم افزار remove wat برای حذف تایمر تریال بودن استفاده کنید و قابلیت آپ دیت رو هم خواهدی داشت! این ویندوز مثل ساعت کار می کند.
ویندوز اورجینال با ویندوز های تو بازار فقط تفاوتشون تو لایزنس هستش هیچ فرقی ندارند! البته اگه نسخه دستکاری نشده گیر بیاری که اصولا سون ها دستکاری نشده اند ولی اکس پی ها توسط نرم افزار ان لایت زیاد کاستوم شدند.
این کرک که عرض کردم فقط کارش حدف تایمر و جنیون شدنشه! هیچ کار دیگه ای نمیکنه! البته ممکنه بعد آپ دیت ویندوز پکی که دوباره موضوع تریال شدن رو به ویندوز اضافه کنه نصب بشه که میتونی دوباره با این کرک حذفش کنی! گرچه برای ن اصلا هیچ مشکلی پیش نیومده!
درضمن سعی کن قبل آپ دیت کردن ریستوری پونت رو غیر فعال کنی یا بعد آپ دیت حذف کنی تا بعد آپ دیت زیاد سیستمت سنگین نشه