مشاهده نسخه کامل
: hp dv6-3178
wildhunter
15-03-2011, 15:30
دوستان نظرتون درباره dv6-3178 چی هست
مشخصات:Intel Core i7-720 1.6-2.8 و 6MBCash و RAM 4DDR3 و HDD 500GB و VGAATI HD5650 1GB-2714و Display15.6LED و Drive DVD RW و Battery 6Cell. 2 hours و Finger Print وHDMI و Bluetooth و
eSATA و USB 3
من ديروز گرفتم 1130 . دستگاه خيلي خوش ساخت و با كيفيتي هستش .
mondialogo
15-03-2011, 16:29
به نظر من dv6-3190 بگیر
pooriya_hp
15-03-2011, 20:17
اگر به blu-ray + 6GB ram نیازی ندارید ، مدل خوبی هست ... !!!
من چند روز پیش خریدمش 1240 البته توی کرمان با گارانتی شرکتی
به نظر می یاد که قدرت سی پی یو و گرافیکش واقعی نباشه. حتی در حالت شارژ
و در ضمن زیاد داغ می کنه به طوری که وقتی روی پام می زارمش بعد از مدتی پام می سوزه
باطریشم که زود تموم می شه
در کل نه ازش نا راضی هستم نه راضی
به نظرم یه دل با سی پی یو 480 و گرافیک 5650 بخری بهتره (البته توقع تفاوت زیادی رو نداشته باش)
همه می گن کمتر داغ می کنه و کمتر خراب می شه
از نقاط قدرتش می شه گفت سی پی یو قدرت مند و گرافیک بسیار مناسبی داره (گرافیکش که حداقل 4 برابر 310 جیفرس هست)
وزن مناسب و موس تاچ مسطح که کار باهش راحته
تعداد زیاد کلید های فانکشن (عملکرد اضافی)
ولی رماش و هاردش سرعت انتقال بالایی ندارن
کیبردش اعداد سمت چپو نداره و حروف روی دکمه هاش عربیه
و عمر کم باطری (در حد 2 ساعتو نیم) و داغ شدن غیر معمول
(البته می شه مشکل داغ شدنش رو با فعال کردن وضعیت خنک کننده توی تنظیمات پیشرفته پاور اوپش حل کرد که این یعنی مصرف باطری بیشتر)
و در کل توی رده قیمتش یه لپتاپ متوسط خوبه.
pooriya_hp
22-03-2011, 23:09
داغ کردن : من با sony و asus و ... هم کار کردم همشون داغ میکنن ...
اگر با داغ کردن مشکل دارید ، پس لپ تاپ نخرید
سخت افزار : یه توضیح میدید که " سخت افزارش واقعی نیست " یعنی چی ؟
باتری : بستگی به وضیعیت کار سیستم داره !!
moslem47
22-03-2011, 23:23
حساس نشو حساس نشو
pooriya_hp
22-03-2011, 23:32
1. خواهشا spam ندید !!! (( تعداد پست هاتون به مرور زمان زیاد میشه ))
2. اومدیم اینجا که بحث و تبادل نظر داشته باشیم تا به یه نتیجه ی برسیم !!
3. من حساسیتی نشون نمیدم ، فقط یه نظر و یه تجربه رو گفتم تا دوست مقابلمون هم جواب بنده رو بدن
تا من هم نتیجه ی برداشت کنم
4. پسوند یوزر من دلیلی بر تعصبی بودن من بر روی یک برند نیست !! (( از hp به من چی میرسه !؟!؟! ))
5. موفق باشید
مدل خوبی با توجه به قیمتش هست . . .
داغی هم برای همه برندها هست . . .
باتری هم بسته به کاری که انجام بدید دووم میاره . . به برند ربطی نداره . .
شما دعوا داری ولی من تجارب شخصیمو گفتم. شما هم خیلی ساده می تونید دلایلتو بیاری به جای این که به من گیر بدی.
این دلایل منطقی من برای توصیم
من خودم یه ای سوز هم دارم. تابستون توی همین رنج قیمت خریدمش.
نه داغ می کنه، باطریش به طور متوسط 5-6 ساعت می ره، و نسبت به گرافیک 210 هم خیلی خوب کار می کنه.
ASUS ul50vt-a2
این که می گم داغ می کنه اگه پلاستیک زیرش بزاری کاملا نرم می شه.
توی بازی های ساده سه بعدی که روی خودش نسبه شروع می کنه به لگ زدن. و افکتای صوتی ویندوز اصولا با تاخیر 2-3 ثانیه ای پخش می شه.
یه مثال هم برای عمر باطریش می زنم
همه می دونن که هر سه قسمت قهوه تلخ کمتر از 2 ساعته ( با حذف تیتراژاش که هیچ کس نگاهشون نمی کنه) با باطری پر من فقط تونستم تا آخرای قسمت دوم از یه سریشو نگاه کنم که این یعنی حدودا یک ساعتو ربع.
شما تعصب نداشته باش. اگه قانع نشدی کافیه که بگی تا من برات دلیل بیارم.
با توجه به توضیحی که دادم
داغی مال همه برندا نیست. بخصوص یه سری دل دیدم که سیستم خنک کننده خیلی قوی داشت. ولی یه خورده کت و کلفت بود و در عرض یه هفته توی کرمان آب شد. دقیقا یادمه که 20 اسفند همه مغازه ها داشتنش ولی 26-7 دیگه هیچ کس نداشتتش. فکر می کنم سری 5010 دل بود.
و اگه طول عمر باطری می خای همین asus که بهت معرفی کردم. توی وضعیت کم مصرف تا 10 ساعتم می ره. در حالی که اگه این لپتاپ اچ پی رو فقط سه ساعت روشن بزاری باطریش تموم می شه.
چند تا خواهش هم دارم
شما اگه قانع نشدی خیلی راحت دلایلتو بیار ولی تعصب و عصبانیتو بزار کنار.
اگه فکر می کنی من جایی اشتباه کردم باز دلیل بیار نه این که فقط بگی نه قبول ندارم
خون سردی خودتو حفظ کن، واسه قلبت می گم.
بخصوص یه سری دل دیدم که سیستم خنک کننده خیلی قوی داشت. ولی یه خورده کت و کلفت بود و در عرض یه هفته توی کرمان آب شد. دقیقا یادمه که 20 اسفند همه مغازه ها داشتنش ولی 26-7 دیگه هیچ کس نداشتتش. فکر می کنم سری 5010 دل بود.
دوست عزیز اینسپایرن سری از دل هست که با کمترین کیفیت ممکن ارائه میشه . . . اون که تو مغازه ها نبود به خاطر ارزون بودن هستش. . در مقابل کانفیگ که این گول زننده میشه تا حدودی برای مشتری ..
نه داغ می کنه، باطریش به طور متوسط 5-6 ساعت می ره، و نسبت به گرافیک 210 هم خیلی خوب کار می کنه.
ASUS ul50vt-a2
خب این میزان شارژدهی و کمتر داغ کردن دلیل داره که به سری UL ایسوس برمیگرده و همش به خاطر CPU کم مصرف و ضعیفی هست که درش به کار میره . .
همه می دونن که هر سه قسمت قهوه تلخ کمتر از 2 ساعته ( با حذف تیتراژاش که هیچ کس نگاهشون نمی کنه) با باطری پر من فقط تونستم تا آخرای قسمت دوم از یه سریشو نگاه کنم که این یعنی حدودا یک ساعتو ربع.
عملکرد کلیه باتری های 6سلولی همین گونه هست . . .
شما با سری F سونی هم ممکنه فقط 10 دقیقه بیشتر تایم بگیرید...
خون سردی خودتو حفظ کن، واسه قلبت می گم.
این جمله ها هم گفتن چیزی جز اعصاب خوردی برای طرف مقابل نمیاره . . .:46:
pooriya_hp
23-03-2011, 15:24
شما دعوا داری ولی من تجارب شخصیمو گفتم. شما هم خیلی ساده می تونید دلایلتو بیاری به جای این که به من گیر بدی.دوست عزیز آخه، من با شما چه دعوای دارم که میگی ؟
این که می گم داغ می کنه اگه پلاستیک زیرش بزاری کاملا نرم می شه.همچین کاری رو شما انجام دادی ؟
توی بازی های ساده سه بعدی که روی خودش نسبه شروع می کنه به لگ زدن. و افکتای صوتی ویندوز اصولا با تاخیر 2-3 ثانیه ای پخش می شه.:18:
شما تعصب نداشته باش. اگه قانع نشدی کافیه که بگی تا من برات دلیل بیارم.دوست عزیز من سر برندی تعصب ندارم ...
پسوند یوزر من هم ربطی به تعصبی بودن یا نبودن من نداره !!
من hp رو دوست دارم چون لپ تاپ با کلاسی میزنه (( دیزاین فوق العاده ))
همین asus که بهت معرفی کردم. توی وضعیت کم مصرف تا 10 ساعتم می ره:18:
در حالی که اگه این لپتاپ اچ پی رو فقط سه ساعت روشن بزاری باطریش تموم می شه.6سلولی همین قدر شارژ نگه میداره !!
چند تا خواهش هم دارم
شما اگه قانع نشدی خیلی راحت دلایلتو بیار ولی تعصب و عصبانیتو بزار کنار.
اگه فکر می کنی من جایی اشتباه کردم باز دلیل بیار نه این که فقط بگی نه قبول ندارم
خون سردی خودتو حفظ کن، واسه قلبت می گم. دوست عزیزم شما فکر می کنی از این فروم به من یا کاربرای دیگه سودی میرسه ؟
از این کمپانی ها به من یا کاربرای دیگه سودی میرسه ؟
من چرا باید بیام تبلیغ کنم ؟ چرا باید بیام الکی نظر بدم ؟ چرا باید بیام اعصاب خودم رو با ادم های که مفهوم صحبت رو درک نمی کنند خورد کنم ؟ چرا ؟
شما خودت دوختی و بریدی !! از لپ تاپت خوشت نمیآد ببر خب بفروشش یا اصلا نمیخریدی !! دیگه نباید اینجا بیای و هرچی دم دستت ه بگی !!
من الان 3.5 سال هست که hp pavilion dv6000 دارم لپ تاپی که معروف به سوختن چیپ گرافیک هست اما خدا رو هزار مرتبه
شکر هنوز مثل چی بگم که داره کار میکنه ....
حتی 48 ساعت هم روشنش گذاشتم !!!
با 3150-3172-3190 هم کار کردم و هم به دوستان نزدیکم دادم که خدا رو شکر همشون هم راضی هستن !!
بازی ها رو هم خیلی روون اجرا کرده اند !!!
موفق باشید
ببین وقتی یکی بهت می گه "پس لپ تاپ نخرید" ینی چی؟ مگه من اصلا روی سخنم با شما بود؟
همچین کاری رو شما انجام دادی ؟
:18:
بله
رومیزی پلاستیکی کاملا زیرش نرم شده بود.
دوست عزیز من سر برندی تعصب ندارم ...
پسوند یوزر من هم ربطی به تعصبی بودن یا نبودن من نداره !!
من hp رو دوست دارم چون لپ تاپ با کلاسی میزنه (( دیزاین فوق العاده ))
:18:
جدا! این که فقط بیای بگی من تعصب ندارم نشونه نداشتن تعصب بی جا نیست.
کسی در مورد طراحی لپتاپ صحبت نکرد.
[/QUOTE]
6سلولی همین قدر شارژ نگه میداره !!
خودم هم به این مورد رسیدم. یکی از دوستام در کمال خونسردی برام توضیح داد.
دوست عزیزم شما فکر می کنی از این فروم به من یا کاربرای دیگه سودی میرسه ؟
از این کمپانی ها به من یا کاربرای دیگه سودی میرسه ؟
من چرا باید بیام تبلیغ کنم ؟ چرا باید بیام الکی نظر بدم ؟ چرا باید بیام اعصاب خودم رو با ادم های که مفهوم صحبت رو درک نمی کنند خورد کنم ؟ چرا ؟
چه می دونم خودت بگو؟ واقعا چرا؟
شما خودت دوختی و بریدی !! از لپ تاپت خوشت نمیآد ببر خب بفروشش یا اصلا نمیخریدی !! دیگه نباید اینجا بیای و هرچی دم دستت ه بگی !!
جنبه ادبو رعایت کن. من از شما امر و نهی نخواستم.
من باز هم می گم تجارب شخصی مو گفتم.
من الان 3.5 سال هست که hp pavilion dv6000 دارم لپ تاپی که معروف به سوختن چیپ گرافیک هست اما خدا رو هزار مرتبه
شکر هنوز مثل چی بگم که داره کار میکنه ....
حتی 48 ساعت هم روشنش گذاشتم !!!
با 3150-3172-3190 هم کار کردم و هم به دوستان نزدیکم دادم که خدا رو شکر همشون هم راضی هستن !!
بازی ها رو هم خیلی روون اجرا کرده اند !!!
موفق باشید
واقعا لحن خیلی بی ادبانه ای بکار بردین.
می خوای بگین لپتاپ خوبیه. خیلی راحت نظر خودتونو بزارید.
این که با چنین لحن و کلماتی منو خطاب قرار بدین واقعا درو از ادب هست.
pooriya_hp
23-03-2011, 23:41
این کلمات و جملات بی ادبانه که به شما خطاب شده کدوم ها هستند ؟
تاپیک بسته شد و به موارد تخلف هم رسیدگی شد .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.