مشاهده نسخه کامل
: کراس کردن 6950
سلام به بچه های گل p30world
بچه ها من یه کارت 6950 داشتم دیگه نخواستم عوض کنم دیدم نتایج بهتری در بنچمارکها با کراس کردن این دو تا کارت پیدا میکنم
میخاستم یه پاور که اونظوریا هم قوی نباشه حدود 150 هزار تومان اگه میشه یه پاور با قیمت پایین و کارایی بهتر بگین
و یه مادربورد هم همینطور با قیمت مناسب برای کراس کردن این دو تا کارت
در مورد cpu هم موندم ساندی بریج بگیرم یا core i 7 950
راستی الان کدوم بازیها از کراس فایر پشتیبانی نمیکنن؟
در ضمن اگه میشه نحوه نصب درایور و همین کارایی که برای کراس فایر میکنن آخه من مبتدی هستم در اینکار.کراس کردن که دردسرش زیاد نیست ؟آخه یه جاهایی خوندم توی همین سایت که مشکل داشتن
با تشکر.
taghdirrr
15-03-2011, 20:41
پاور 785 گرین حدود 140 تومن
مادربورد الان اطلاعی ندارم یه دونه asus بود حدود 320 تومن
ساندی بریج بهتره
تقریبا همه بازیها
خوب شما دو تا کارتو نصب میکنین بعدش با کابل کراس به همدیگه وصل میکنی بعد وارد ویندوز میشی و درایور رو نصب میکنی خودش میشناسه هر دو کارتو.البته با gpu-z ببین کراس فعاله یا نه
در ضمن میتونی کارتتو به 6970 فلش کنی و حالشو ببری
الان توی یوتیوب 6950 کراس رو دیدم در بازی کرایسی فریم ثابت 60 میداد
سلام.
CF کردن درسته دردسر های خودشو داره ولی سری 69XX AMD در CF بازدهی فوق العاده ای دارن و من با CF این سری موافقم...
6950Crossfire تقریبا مشابه 6990 عمل میکنه... شاید کمی ضعیف تر... البته به Unlock کردن هم میتونید فکر کنید...
در مورد پاور شما کانفیگ کامل سیستمتون رو بگید تا بشه گفت...
در ضمن باید کیس مناسب با تهویه خوب هم داشته باشید تا مشکلی پیش نیاد...
به نظرتون از کجا میشه فهمید کدوم بازیارو پشتیبانی میکنه یا نه؟الان در بنچمارکی میبینم در بازی کرایسیس و مترو 2033 یه فریم میاره در یه بنچمارک یه فریم دیگه.
این پچ هایی که ati عرضه میکنه چی هست؟کجا باید دانلود کنم؟مگه درایور کافی نیست؟
taghdirrr
16-03-2011, 13:00
به نظرتون از کجا میشه فهمید کدوم بازیارو پشتیبانی میکنه یا نه؟الان در بنچمارکی میبینم در بازی کرایسیس و مترو 2033 یه فریم میاره در یه بنچمارک یه فریم دیگه.
این پچ هایی که ati عرضه میکنه چی هست؟کجا باید دانلود کنم؟مگه درایور کافی نیست؟
رفیق منم میخام کراس کنم
از این لحاظ مطمئن باشین چون الان توی تستای اکثر بازیهای مهم کراس فایر 6950 حدود 25 تا 30 فریم از 580 قویتره
پس با این حساب مطمئن باشین بازیهای مهم قبل و از این بهه بعد هم با بهترین بازدهی بازی کنین.
در مورد پچ ها اطلاعی ندارم اما درایورهای ati در سری 6 برای کراسفایر بهینه شدن.
همون سایت ati
همون درایور کافیه
در ضمن از بابت فیزیک هم باید قیدشو بزنی در اصل مهم نیست چون خود nvidia هم با فیزیک نمیتونه خوب فریم بگیره اما نبودنش اصلا مهم نیست. فکر کنم قبلنا میتونستن در کنار کارت ati یه کارت nvidia بزارن برای تامین فیزیک.اما در درایورهای جدید فکر نکنم بشه اینکارو انجام داد.
سلام به بچه های گل p30world
بچه ها من یه کارت 6950 داشتم دیگه نخواستم عوض کنم دیدم نتایج بهتری در بنچمارکها با کراس کردن این دو تا کارت پیدا میکنم
میخاستم یه پاور که اونظوریا هم قوی نباشه حدود 150 هزار تومان اگه میشه یه پاور با قیمت پایین و کارایی بهتر بگین
و یه مادربورد هم همینطور با قیمت مناسب برای کراس کردن این دو تا کارت
در مورد cpu هم موندم ساندی بریج بگیرم یا core i 7 950
راستی الان کدوم بازیها از کراس فایر پشتیبانی نمیکنن؟
در ضمن اگه میشه نحوه نصب درایور و همین کارایی که برای کراس فایر میکنن آخه من مبتدی هستم در اینکار.کراس کردن که دردسرش زیاد نیست ؟آخه یه جاهایی خوندم توی همین سایت که مشکل داشتن
با تشکر.
پاور گرین 885b
برای مادربورد بقیه بودجه شما لازمه
الان میشه گفت تمام بازیها ساپورت میکنن به غیر از قدیمیها
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.