مشاهده نسخه کامل
: مشکلات نصب و اجرا - Assassin's Creed Brotherhood
AMIR.KIK
21-03-2011, 03:26
خب شما بازی رو بدون پچ هم یه تست بکن ببین چی میشه؟:46:
این پچ واسه چیه؟تو الان خودت پچ نصب کردی؟
بدون پچ هم نصب کردم باز فایده نداشت درست نشد.کاریش میشه کرد؟
*hamedkhatar*
21-03-2011, 10:54
سلام دوستان من بازیو نصب کردم ولی پرا تصویرش ایجوریه؟مثل فیلم میمونه 3 سانت از پایین و 3سانت از بالا ازش سیاشه پره صفحه نیست چرا اینجوره؟؟؟مال شمام اینجوره؟یا مال بازیه که اینجوره؟؟
با زرولوشن هاش ور برو باید تمام صفحه باشه مال من تمام صفحس.
تنظیمات رزولیشن بازی با ماله ویندوزت یکی کن حل میشه
با ویندوز یکی کردم ولی حل نشد
بچه ها منم همین مشکل رو دارم رزولوشنم 1680 در 1050 هستش
یادمه تو نسخه 1 این مشکل رو داشتم ولی توی 2 حل شده بود حالا باز اینطوریه
:41:
AMIR.KIK
21-03-2011, 12:28
بچه ها منم همین مشکل رو دارم رزولوشنم 1680 در 1050 هستش
یادمه تو نسخه 1 این مشکل رو داشتم ولی توی 2 حل شده بود حالا باز اینطوریه
:41:
الان توهم توی این بازی مثل من مشکل داری؟
این اولین پست سال نود ساعت 12:50 صبح که بیدار شدید عید شده مبارکه
زدم اما بازم همین ارور
شما برو روی یه windows دیگه و فقط فایل registery رو وارد کن و بعد update کن...
دقت کن که بازی رو دوباره نصب نمیکنی...
Black_Jack
21-03-2011, 21:24
سلام دوستان عیدتون مبارک. :11:
من ویندوز xp sp 3 دارم محل سیو بازی کجاست اگه میشه کمکم کنید/!!!!!
تو واسه من بعد از چند ديقه بازي كردن يه صفحه آبي مياد بعد ريستارت ميشه ، ايراد از كجاست ؟ با نصب كردن پچ مشكل حل ميشه ؟
تو واسه من بعد از چند ديقه بازي كردن يه صفحه آبي مياد بعد ريستارت ميشه ، ايراد از كجاست ؟ با نصب كردن پچ مشكل حل ميشه ؟
عزیزم bluescreen بخاطر ram یا hdd اتفاق میوفته...:5:
که اگه هاردت مشکل نداشته باشه-که کم پیش میاد- ram هات رفتن دادا..
virus2009
21-03-2011, 22:25
تمام زرولوشن هاش رو امتحان کردم فایده نداشت چیکارش کنم؟من این بازی رو از سایت میهن دانلود دانلود کردم.پچ 1.1 رو هم نصب کردم.یعنی میشه مال پچ باشه؟البته قبل اینکه پچ رو نصب کنم بازی رو امتخان نکردم که ببینم چجوره
منم همین مشکل رو دارم
پچ رو هم دارم ولی هنوز نصب نکردم
عزیزم bluescreen بخاطر ram یا hdd اتفاق میوفته...:5:
که اگه هاردت مشکل نداشته باشه-که کم پیش میاد- ram هات رفتن دادا..
اخه تو اين بازي فقط اين جوري ميشه ، هارد ك مشكل نداره .
hacker3000
21-03-2011, 23:12
آقا من آخرین درایور رو دانلود کردم و نصب کردم ( مربوط به تاریخ 2011/2 )
ولی مشکل رفع نشد ... هنوز صدا و تصویر نا هماهنگه
یه کمکی بدید :41:
هیچ کس کمک نمیکنه ؟
AMIR.KIK
21-03-2011, 23:32
منم همین مشکل رو دارم
پچ رو هم دارم ولی هنوز نصب نکردم
من بدون پچ امتحان کردم هم با پچ اصلا با پچ و بدون پچ تغییری نکرد مشکل همچنان سره جاشه
احمد1379
21-03-2011, 23:42
هیچ کس کمک نمیکنه ؟
کارت صدارو هم آپدیت کن و بازی رو دوباره نصب کن
havas_1980
21-03-2011, 23:54
سلام دوستان من بازیو نصب کردم ولی پرا تصویرش ایجوریه؟مثل فیلم میمونه 3 سانت از پایین و 3سانت از بالا ازش سیاشه پره صفحه نیست چرا اینجوره؟؟؟مال شمام اینجوره؟یا مال بازیه که اینجوره؟؟این بازی بر اساس 16:9 اجرا میشه و این جور مانیتور ها رو میطلبه. حالا اگه مانیتوری غیر این داشته باشین مشخصه که باید نوار های سیاه بالا و پایین تصویر ظاهر بشه... با توجه به اینکه میگین سه سانت معلومه مانیتور 4:3 دارین.
به پچ هم اصلا ربطی نداره.
هيچ راه نرم افزاري براي حل اين بلو اسكريين نيس؟
AMIR.KIK
22-03-2011, 00:18
این بازی بر اساس 16:9 اجرا میشه و این جور مانیتور ها رو میطلبه. حالا اگه مانیتوری غیر این داشته باشین مشخصه که باید نوار های سیاه بالا و پایین تصویر ظاهر بشه... با توجه به اینکه میگین سه سانت معلومه مانیتور 4:3 دارین.
به پچ هم اصلا ربطی نداره.
از کجا باید فهمید که مانیتورم 16:9 هستش یا 4:3؟
Black_Jack
22-03-2011, 00:21
کسی نیست که ویندوز xp داشته باشه و مشکل من رو حل کنه مر30 :10:
M A X I M U M
22-03-2011, 01:24
مشخصات مانیتور رو نگاه کنید
16:9 به مانیتورهایی با رزولیشن 1080 یا 1050 و ... اطلاق میشه که اسپکت ریشیو شون کاملا فیکس و استانداره
havas_1980
22-03-2011, 03:41
هيچ راه نرم افزاري براي حل اين بلو اسكريين نيس؟این صفحه آبی بیشتر از سخت افزاره تا نرم افزار... ایراد تو رجیستری ویندوز, خراب بودن درایور ها موارد شایع نرم افزاریه.
هنگام ظاهر شدنش, نوع مشکل تو اون صفحه درج میشه. تازه بعد از بالا اومدن ویندوز, پیغام نوع مشکلتون نشون داده میشه... شما نوع پیغامو بدونین کارتون راه میفته.
pancho_villa511
22-03-2011, 08:20
سلام منم مشکل صدا دارم
بازی صدا دار ولی یه جا ها ییش بدونه صداست
سلام منم مشکل صدا دارم
بازی صدا دار ولی یه جا ها ییش بدونه صداست
شما کرک سالم بازی رو ریختی؟
sajad-tnt
22-03-2011, 10:40
سلام دوستان.
من يه مشكلي دارم :
نميتونم سلاح هارو عوض كنم و هركاري ميكنم تا شمشير و يا تيغ رو در بياره نميشه و فقط مشت فعال ميشه :41:!!!
(بايد بگم كه از كرك Skidrow استفاده نميكنم :31:! )
با دانلود كرك Skidrow مشكلم حل ميشه يا نه ؟؟! راستي با عوض كردن كرك، سيو (save) بازي هم نميپره ؟؟!
ممنون ميشم كمكم كنيد:11:.
هميشه موفق و پيروز باشيد :40:.
EX_MAN99
22-03-2011, 10:42
من نسخه rip این بازی رو دانلود کردم ولی الان صدا نداره فایل حل مشکل صدا رو هم دانلود کردم ولی مشکل حل نشد لطفا کمک کنید madmehdi@gmail.com
این صفحه آبی بیشتر از سخت افزاره تا نرم افزار... ایراد تو رجیستری ویندوز, خراب بودن درایور ها موارد شایع نرم افزاریه.
هنگام ظاهر شدنش, نوع مشکل تو اون صفحه درج میشه. تازه بعد از بالا اومدن ویندوز, پیغام نوع مشکلتون نشون داده میشه... شما نوع پیغامو بدونین کارتون راه میفته.
اين خيلي سريع ميره ، نميشه خوند . من يه بار همچين مشكلي داشتم كه پدرمو دراورد . اما نوشته هاي اين با اون فرق ميكنه ، ميگم سريع ميره نميشه خوند ولي ميدونم اين مثه اون نيس
AMIR.KIK
22-03-2011, 11:06
هیچ کس کمک نمیکنه ؟
یه سر اینجا بزن شاید مشکلت حل شد
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
واسه رفع مشکل صدا یه فایل گذاشته واسه دانلود
online_amin
22-03-2011, 12:13
تمومش کردم.
آخرش هم بدک نبود.
میگم من قسمتی که Credits رو نشون میده رو رد کردم و اومدم از بازی بیرون. بعد از اون نوشته ها که دیگه چیز خاصی نشون نمیده نه؟
hacker3000
22-03-2011, 15:11
یه سر اینجا بزن شاید مشکلت حل شد
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدواسه رفع مشکل صدا یه فایل گذاشته واسه دانلود
دوست من . ممنون ...
ولی مشکل حل نشد ... من درایور صدا و گرافیک رو آپدیت کردم ... از فایل PB هم از اون آدرس دانلود کردم ...
ولی هنوز مشکل سر جاشه ... صدا زود تو از تصویره یه کم :41:
AMIR.KIK
22-03-2011, 15:42
دوست من . ممنون ...
ولی مشکل حل نشد ... من درایور صدا و گرافیک رو آپدیت کردم ... از فایل PB هم از اون آدرس دانلود کردم ...
ولی هنوز مشکل سر جاشه ... صدا زود تو از تصویره یه کم :41:
شاید مشکل از بازیت باشه.
دانلود کردی یا گرفتی بازیو؟؟
مشخصات مانیتور رو نگاه کنید
16:9 به مانیتورهایی با رزولیشن 1080 یا 1050 و ... اطلاق میشه که اسپکت ریشیو شون کاملا فیکس و استانداره
ببخشید کجا مشخصاتشو نگاه کنم؟؟؟
برنامه میخواد؟
پشت مانیتور هم نگاه کردم چیزی پیدا نکردم
M A X I M U M
22-03-2011, 17:09
رو دسکتاپ راست کلیک کن برو به تنظیمات رزولیشن صفحه نمایش همون دسکتاپ ببین حداکثر رزولیشن چند نشون میده
ali_1372
22-03-2011, 18:11
من دوتا مشکل دارم تو بازی اگه کسی می دونه کمک کنه
1- صدا زودتر از تصویر میاد ، داره اذیت می کنه . راهی برای حلش نیست؟
2- بالا و پایین مانیتور موقع بازی سیاهه ، کسی راه حلی براش داره؟؟؟
AMIR.KIK
22-03-2011, 18:45
رو دسکتاپ راست کلیک کن برو به تنظیمات رزولیشن صفحه نمایش همون دسکتاپ ببین حداکثر رزولیشن چند نشون میده
حداکثر 1440*1920
حالا مانیتور من چنده؟
---------- Post added at 07:44 PM ---------- Previous post was at 07:42 PM ----------
من دوتا مشکل دارم تو بازی اگه کسی می دونه کمک کنه
1- صدا زودتر از تصویر میاد ، داره اذیت می کنه . راهی برای حلش نیست؟
2- بالا و پایین مانیتور موقع بازی سیاهه ، کسی راه حلی براش داره؟؟؟
من مشکل صدا ندارم
ولی مثل تو بالا و پایین مانیتورم سیاهه حالمو گرفته
---------- Post added at 07:45 PM ---------- Previous post was at 07:44 PM ----------
mh.mahmoudi68
22-03-2011, 23:24
شما برو روی یه windows دیگه و فقط فایل registery رو وارد کن و بعد update کن...
دقت کن که بازی رو دوباره نصب نمیکنی...
سلام من آپدیت 72 مگی را هم گرفتم نشد یه مشکلی هست از من مثل بقیه نه آپدیت یوبی میاد( همینی که تو همه بازی هاش میاد کنسل می کنیم) نه این آنلاینش این شرکت نصب را ساخته کرکم ریخته بود برای این نیست که آپدیت نصب نمیشه؟
Pooryia_khan
23-03-2011, 00:14
با سلام
ببخشيد اگر ممكنه يكي از دوستان مسير سيو بازي در ويندوز XP بزاره ممنون مي شم .
M A X I M U M
23-03-2011, 01:09
حداکثر 1440*1920
حالا مانیتور من چنده؟
:18:
---------- Post added at 07:45 PM ---------- Previous post was at 07:44 PM ----------
اسم مانیتورت چیه ؟ اسمشو بهم بگو اسم برند با اسم خودش
AMIR.KIK
23-03-2011, 01:24
اسم مانیتورت چیه ؟ اسمشو بهم بگو اسم برند با اسم خودش
LG FLATRON F700P
havas_1980
23-03-2011, 02:00
LG FLATRON F700Pخب تموم شد دیگه... جای بحثی نداره. بالا و پایینش رو باید نوار مشکی سه سانتی بندازه چون مانیتورتون چهار در سه هست.
AMIR.KIK
23-03-2011, 02:09
خب تموم شد دیگه... جای بحثی نداره. بالا و پایینش رو باید نوار مشکی سه سانتی بندازه چون مانیتورتون چهار در سه هست.
مرسی.دیگه راهش اینه که مانیتور باید عوض شه؟:41:
شـیـفــو
23-03-2011, 02:55
سلام به داداشای گلم
عیدتون مبارک
من بازی رو گرفتم ستاپ داشت و بعد از نصب کرک skirow رو از توی DVD خود بازی جایگزین کردم و پچ به همراه کرک رو هم از صفحه اول دانلود و نصب کردم منتها همه چیز خیلی کند هست و فقط منوی بازی روون اجرا میشه ، وقتی وارد بازی میشم خیلی کند پیش میره مخصوصا وقتی اسبم یورتمه میره یا دود به پا میشه مثل موقع شلیک توپ . رزولشن رو هم با کیفیت ها رو هم کم کردم اما برطرف نشد .
سیستمم هم فکر نکنم بد باشه :
Ram : 4G King 800 B
VGA : 4650 1G
CPU : AMD X4 720
اون فایل رجستری رو هم وارد کردم ولی خب هنوز مشکل داره Please F1 Me :19:
ممنون .
havas_1980
23-03-2011, 11:45
مرسی.دیگه راهش اینه که مانیتور باید عوض شه؟متاسفانه بله. دفعه بعد خواستین مانیتور بگیرین زووم کنین رو مانیتور های 16:9...
سلام به داداشای گلم
عیدتون مبارک
من بازی رو گرفتم ستاپ داشت و بعد از نصب کرک skirow رو از توی DVD خود بازی جایگزین کردم و پچ به همراه کرک رو هم از صفحه اول دانلود و نصب کردم منتها همه چیز خیلی کند هست و فقط منوی بازی روون اجرا میشه ، وقتی وارد بازی میشم خیلی کند پیش میره مخصوصا وقتی اسبم یورتمه میره یا دود به پا میشه مثل موقع شلیک توپ . رزولشن رو هم با کیفیت ها رو هم کم کردم اما برطرف نشد .
اون فایل رجستری رو هم وارد کردم ولی خب هنوز مشکل داره Please F1 Me
ممنون .با توجه به اینکه کارت AMD - ATI دارین درایور AMD Catalyst 11.4 Early Preview رو نصب کنین.
اگه مشکل حل نشد صبر کنین برای اومدن پچ های بعدی...
سلام به داداشای گلم
عیدتون مبارک
اون فایل رجستری رو هم وارد کردم ولی خب هنوز مشکل داره Please F1 Me :19:
ممنون .
عزیز 4650 گرافیک آنچنان قدرت اجرای این بازی رو نداره!!!
من 4870 دارم و واسم تو بعضی صحنه ها به قول بچه ها برقی میشه تو res 1680*1050...
AMIR.KIK
23-03-2011, 15:10
متاسفانه بله. دفعه بعد خواستین مانیتور بگیرین زووم کنین رو مانیتور های 16:9....
ال سی دی ها که 16:9 هستن دیگه؟؟
میخوام یه 19 اینچ بگیرم
دوستان کسی میتونه مارو یه راهنمایی بکنه؟
چجوری به achieve kill streak of killing 5 guards برسیم؟
منظورم اینجاست:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منظورم اینه که من اصلا نمیدونم در چه شرایطی باید این 5 نفر رو پشت سر هم بکشم... آیا باید 5 تا click پشت سر هم بکنم و 5 نفر رو بکشم؟ یا 5 نفر رو با اسلحه خاصی فقط بکشم؟
shahabaliboys
23-03-2011, 16:03
دوستان لطفا بگین آیا میشه نسخه pc رو آنلاین زد ؟ بدون کرک؟
دوستان لطفا بگین آیا میشه نسخه pc رو آنلاین زد ؟ بدون کرک؟
عزیز کرک آفلاینش با فلاکت درست میشه بعد شما میخوای وصل بشی به سرور ubisoft و آنلاین بازی کنی؟
siavashjal
23-03-2011, 16:13
اگه بخوای نسخه پی سی رو آنلاین بازی کنی باید 17500 تومن ناقابل پول بدی!!!!!!!!
shahabaliboys
23-03-2011, 17:38
یعنی با اون کرک پست اول نمیشه؟
mh.mahmoudi68
23-03-2011, 18:02
دوستان من تا 27 درصد(فکر کنم)رفته بودم بعد یه دونه از اون در کوچیک ها هست که کلی بپر بپر میکنی اخرش یه جا میرسی کلی پول هست رفتم بعد رفت تو لودینگ هرچی صبر کردم لودینگ رد نشد بعد اومدم بیرون حالا هم هروقت میرم یا ارور دنت سند یا دوباره تو لودینگ میمونه کسی نمیدونه مشکل چیه اگر هم نمیشه کاری کرد یکی از دوستان سیو 27 تا 30 درصد داره برام
بده ممنونش میشم
smm_shire
23-03-2011, 19:23
اگه بخوای نسخه پی سی رو آنلاین بازی کنی باید 17500 تومن ناقابل پول بدی!!!!!!!!
من حاضرم این پول بدم فقط چجوریشو میشه بگین
---------- Post added at 08:23 PM ---------- Previous post was at 08:20 PM ----------
با سلام
ببخشيد اگر ممكنه يكي از دوستان مسير سيو بازي در ويندوز XP بزاره ممنون مي شم .
C:\Documents and Settings\*******\Application Data\Ubisoft\Assassin's Creed Brotherhood
راستی تو xp فایله application data یه فایله hidden هستش
manuelcalavera
23-03-2011, 20:55
دوستان من این بازی رو خریدم ( 3 دی وی دی ) ، DLC هایی که میشه براش گرفت چیاس ؟
mh.mahmoudi68
24-03-2011, 11:54
دوستان من تا 27 درصد(فکر کنم)رفته بودم بعد یه دونه از اون در کوچیک ها هست که کلی بپر بپر میکنی اخرش یه جا میرسی کلی پول هست رفتم بعد رفت تو لودینگ هرچی صبر کردم لودینگ رد نشد بعد اومدم بیرون حالا هم هروقت میرم یا ارور دنت سند یا دوباره تو لودینگ میمونه کسی نمیدونه مشکل چیه اگر هم نمیشه کاری کرد یکی از دوستان سیو 27 تا 30 درصد داره برام
بده ممنونش میشم
این عکس ارور بازی هست
آقایون سلام ببخشید که این سوال را می پرسم ولی مگه این بازی اومده؟ من خبر ندارم چون مکه بودم همین امروز اومدم یکی راهنمایی کنه
AMIR.KIK
24-03-2011, 15:28
آقایون سلام ببخشید که این سوال را می پرسم ولی مگه این بازی اومده؟ من خبر ندارم چون مکه بودم همین امروز اومدم یکی راهنمایی کنه
سلام زیارت قبول باشه.آره بازی یه هفته ای میشه که اومده
undercover
24-03-2011, 17:03
با سلام
من از این نسخه های فشرده دانلود کردم الانم مشکل صدا دارم یعنی اصلا صدا تو بازی نمیادیه جایی نوشته بود برا این مشکل باید دو گیگ فایل دانلود کنم که اینجوری خیلی بده واصلا صرف نمیکنه،کسی راه حلی بهتری سراغ نداره خیلی ممنون میشم کمک کنید
باتشکر
mh.mahmoudi68
24-03-2011, 17:50
دوستان که 30 درصد رفتند سیو را برای من بزارم ممنون
farzan311
24-03-2011, 18:54
سلام دوستان
من این بازی رو دانلود کردم اون نسخه کم حجم سایت دانلودها رو بعد همه ی مراحلی که گفته بود رو هم درست رفتم ولی وقتی میخوام بازی رو اجرا کنم هیچ اتقافی نمیفته بار ها هم تست کردم ولی اصلا با کلیک کردن روی ایکون بازی اتفاقی نمیفته
باید چکار کنم؟
Pooryia_khan
24-03-2011, 20:10
سلام دوستان
من این بازی رو دانلود کردم اون نسخه کم حجم سایت دانلودها رو بعد همه ی مراحلی که گفته بود رو هم درست رفتم ولی وقتی میخوام بازی رو اجرا کنم هیچ اتقافی نمیفته بار ها هم تست کردم ولی اصلا با کلیک کردن روی ایکون بازی اتفاقی نمیفته
باید چکار کنم؟
با سلام
دوست عزيز منم همين نسخه رو دانلود كردم و الانم دارم بازي مي كنم و تا 25% بازي رو رفتم مشكلي ندارم .
شما اول سيستم مورد نياز بازي رو چك كن ببين با سيستم خودت مي خونه يا نه ؟
بعدش نرم افزار جانبي مثل دايركس و بقيه نرم افزارهاي مورد نياز رو نصب كن انشاالله درست مي شه .
farzan311
24-03-2011, 20:16
من اینقدر بازی روی pc نصب هست و همشون هم همین نرافزارا رو برا نصب نیاز داشتند پس مشکل چیز دیگه ای باید باشه:41:
havas_1980
24-03-2011, 23:16
سلام دوستان
باید چکار کنم؟بازی رو تو یه کامپیوتر دیگه چک کنین ببینین میشه یا نه...
farzan311
24-03-2011, 23:52
بازی رو تو یه کامپیوتر دیگه چک کنین ببینین میشه یا نه...
همینی که دانلود کردم خیلی ها دانلود کردند مشکل زیاد داشته ولی تا حالا این مشکل رو کسی نداشته
باید مشکل از pc خودم باشه
mh.mahmoudi68
25-03-2011, 09:06
با سلام
دوست عزيز منم همين نسخه رو دانلود كردم و الانم دارم بازي مي كنم و تا 25% بازي رو رفتم مشكلي ندارم .
شما اول سيستم مورد نياز بازي رو چك كن ببين با سيستم خودت مي خونه يا نه ؟
بعدش نرم افزار جانبي مثل دايركس و بقيه نرم افزارهاي مورد نياز رو نصب كن انشاالله درست مي شه .
دوست عزیز سیوتا برام آپ می کنی؟
hamed_dij
25-03-2011, 11:02
من فقط پارت دوم فشرده شده بازی رو از سایت دانلودها دانلود کردم ولی اصلا اکسترکت نمیشه ریپایر هم زدم درست نشد.
اگه همه پارتها رو دانلود کنم با هم ریپایر بزنم درست میشه؟
خواهش میکنم کمک کنید به زور با سرعت 128 3ساعت شده دانلودش کردم خیلی ضدحاله خراب باشه.:41:
3 الی 4 ساعت دیگه هم طول میکشه تا پارت اولشو داونلود کنم >اینطوری ریسک 4 ساعت دیگه هم دان کنم بعد فایلها خراب باشه
دوستان عزیز تجربیاتشون رو در اختیارمون بذارن.
mohammad8711
25-03-2011, 12:43
من فقط پارت دوم فشرده شده بازی رو از سایت دانلودها دانلود کردم ولی اصلا اکسترکت نمیشه ریپایر هم زدم درست نشد.
اگه همه پارتها رو دانلود کنم با هم ریپایر بزنم درست میشه؟
خواهش میکنم کمک کنید به زور با سرعت 128 3ساعت شده دانلودش کردم خیلی ضدحاله خراب باشه.:41:
3 الی 4 ساعت دیگه هم طول میکشه تا پارت اولشو داونلود کنم >اینطوری ریسک 4 ساعت دیگه هم دان کنم بعد فایلها خراب باشه
دوستان عزیز تجربیاتشون رو در اختیارمون بذارن.
خوب معلومه که اکسترکت نمیشه ! مگه میشه فقط پارت دوم اکسترکت بشه باید همه پارت ها رو دانلود کنی
Pooryia_khan
25-03-2011, 12:56
دوست عزیز سیوتا برام آپ می کنی؟
چشم دوست عزيز
متاسفانه روي سيستم مغازه دارمش . شب براتون آپ مي كنم .
havas_1980
25-03-2011, 14:19
Assassin’s Creed Brotherhood - Codex Edition Content Unlocker
مزیت ها:
- اضافه شدن Restored Memory در نقشه (Restored Sequence: The Da Vinci Disappearance در DNA - شامل 8 مموری)
- اضافه شدن دو مورد Templars Lair در نقشه (Templar Lair: Shopaholic بعد از اتمام سکانس دوم و Tempar Lair: Liquid Gold بعد از اتمام سکانس هفتم در DNA >> Secret Location)
- اضافه شدن Drachen Armor ,Altaïr's Robes ,Armor of Altaïr ,Florentine Noble Attire در Inventory >> Outfits (بعد از شروع بازی)
قبل از اجری این آنلاکر, بایستی پچ ورژن 1.1 رو نصب کرده باشین.
در صورتی که مواردی که عنوان شد رو در بعد از اجرای انلاکر نداشته باشین, فایل OPTIONS (ضمیمه شده) رو کپی کنین در XP به این مسیر:
C:\Documents and Settings\xxxxx\Application Data\Ubisoft\Assassin's Creed Brotherhood\Saves
در صورتی که Vista یا 7 داشته باشین به این مسیر:
C:\Users\xxxxx\Saved Games\Assassin's Creed Brotherhood\Saves
hamed_dij
25-03-2011, 15:22
خوب معلومه که اکسترکت نمیشه ! مگه میشه فقط پارت دوم اکسترکت بشه باید همه پارت ها رو دانلود کنی
یعنی باید همه پارتها رو دان کنم بعد همه رو با هم اکسترکت کنم.
به نظر من دو تا پارت جدا هیچ ربطی به هم ندارن ولی اینطور که شما میگید با هم ربط دارن.
شاید شما فکر میکنید منظور من اینه که با همون یه پارت بازی رو اجرا کنم:31:نه عزیز فقط میخوام اکسترکتش کنم ولی نمیشه
wordship
25-03-2011, 16:06
یعنی باید همه پارتها رو دان کنم بعد همه رو با هم اکسترکت کنم.
به نظر من دو تا پارت جدا هیچ ربطی به هم ندارن ولی اینطور که شما میگید با هم ربط دارن.
شاید شما فکر میکنید منظور من اینه که با همون یه پارت بازی رو اجرا کنم:31:نه عزیز فقط میخوام اکسترکتش کنم ولی نمیشه
نمیشه
بلدید با وینرار کار کنید؟؟؟
اگه بلدید تست کنید.
........
معلومه که اکسترکت نمیشه یه فایل ناقص که باز نمیشه اخه!
ali_1372
25-03-2011, 19:02
مزیت ها:
- اضافه شدن Restored Memory در نقشه (Restored Sequence: The Da Vinci Disappearance در DNA - شامل 8 مموری)
- اضافه شدن دو مورد Templars Lair در نقشه (Templar Lair: Shopaholic و Tempar Lair: Liquid Gold در DNA >> Secret Location)
- اضافه شدن 4 اسکین Florentine Noble Attire ,Altair’s outift ,Altair’s Armor ,Desmond Miles
ACB Codex Edition Unlocker.zip ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ition%2520Unlocker.zip)
(امکان ضمیمه کردم مختل شده برام... به محض درست شدن, ضمیمه میشه)
همین الان نصبش کردم ولی وسطای بازی یکدفعه قفل کرد مجبور شدم بیام بیرون فکر کنم باید برم Patch 1.01 رو بالاخره بگیرمش.
راستی یه سوال : بعد از اجرای بازی یه کادر مستطیل شکل میاد وسط صفحه یه چیزی روش نوشته بعد میره تو بازی ، این کرک مال اسکیدروئه؟؟؟
SA3EDLORD
25-03-2011, 20:53
الان یک ساعته گذاشتم نصب بشه.........3 تا دی وی دی..............هنو تازه اولیش تموم شد!
خیلی اذیت میکنه:13:
havas_1980
25-03-2011, 21:23
راستی یه سوال : بعد از اجرای بازی یه کادر مستطیل شکل میاد وسط صفحه یه چیزی روش نوشته بعد میره تو بازی ، این کرک مال اسکیدروئه؟؟؟بــــلــــه.
happyfeat
25-03-2011, 22:43
دوستان من بازی رو نسب کردم و چند مرحله رو هم رفتم . اما الان که وارد بازی میشم بازی اصلا صدا نداره و و هیچ صدایی نمیده
تنضیمات صدا رو هم چک کردم درست نشد . ریستارت هم کردم درست نشد . از دوستان کسی این مشکل را داشه یا نه
کرک هم پست اول با آپدیت رو گرفتم و ریختم رو بازی
Abolfazl3007
25-03-2011, 22:50
دوستان من بازی رو نسب کردم و چند مرحله رو هم رفتم . اما الان که وارد بازی میشم بازی اصلا صدا نداره و و هیچ صدایی نمیده
تنضیمات صدا رو هم چک کردم درست نشد . ریستارت هم کردم درست نشد . از دوستان کسی این مشکل را داشه یا نه
کرک هم پست اول با آپدیت رو گرفتم و ریختم رو بازی
نسخه ریپک رو گرفتی یا نسخه کامل ؟؟ یا اصلا از بیرون خریدی ؟؟ چند تا DVD هست ؟
farzan311
25-03-2011, 22:57
سلام دوستان
باید چکار کنم؟
بازی رو تو یه کامپیوتر دیگه چک کنین ببینین میشه یا نه...
بازی رو روی دو تا سیستم دیگه چک کردم بدون مشکل بود فقط پیغام dll دادند که فایل dll رو گرفتم و کپی کردم و حل شد ولی روی سیستم خودم این ارور رو نمیده ولی هنوز چک نکردم ببینم درست میشه یا نه امکان داره مشکل دیگه هم باشه؟
happyfeat
25-03-2011, 22:57
نسخه ریپک رو گرفتی یا نسخه کامل ؟؟ یا اصلا از بیرون خریدی ؟؟ چند تا DVD هست ؟
فکر کنم نسخه کامل هستش با حجم 7.83 دانلود کردم
بعضی موقع ها صدا داره بعضی مواقع هم اینجوری ادا در میاره:18:
wordship
26-03-2011, 06:09
دوستان اینم سیو خودم که کامل بازیرو رفتم البته بدون مراحل جانبی (یکیش رو هم نرفتم)
که میتونید از این لینک دانلودش کنید:
و در این مسیر بریزید (جای اسم منم یوزر خودتون)
alone_boy
26-03-2011, 10:10
دوستان این بازی چطوری فول اسکرین میشه؟!
havas_1980
26-03-2011, 11:29
بازی رو روی دو تا سیستم دیگه چک کردم بدون مشکل بود فقط پیغام dll دادند که فایل dll رو گرفتم و کپی کردم و حل شد ولی روی سیستم خودم این ارور رو نمیده ولی هنوز چک نکردم ببینم درست میشه یا نه امکان داره مشکل دیگه هم باشه؟اگه از محل نصب بازی هم غیر قابل اجراست اقدام به تعویض ویندوز کنین!
دوستان این بازی چطوری فول اسکرین میشه؟!فول شدنش بستگی به نوع مانیتورتون داره. بازی بر اساس 16:9 اجرا میشه و مانیتور های این شکلی رو لازم داره. حالا اگه مانیتوری غیر این داشته باشین (4:3 و 16:10) به ناچار نوار های سیاه بالا و پایین تصویر ظاهر میشه...
alone_boy
26-03-2011, 11:42
ممنون ولی منظورم این نبود
مثلا وقتی دانلودم تموم میشه بازی از حالت فول اسکرین خارج میشه و دیگه نمیتونم فول اسکرینش کنم
mobin_eshghe pro
26-03-2011, 11:54
سلام دوستان
من تو مرحله muchin gun هستم
وارد مرحله كه مي شم بعد از چند ثانيه بازي هنگ مي كنه و هيچ كاري نميشه كرد
مشكل از كجاست؟!
اگه ممكنه راهنمايي كنيد
havas_1980
26-03-2011, 11:55
ممنون ولی منظورم این نبود
مثلا وقتی دانلودم تموم میشه بازی از حالت فول اسکرین خارج میشه و دیگه نمیتونم فول اسکرینش کنم
اهان... خب. Alt + Enter رو بزنین. تاثیری نداره؟
siavashjal
26-03-2011, 14:19
آقا من سی دی کی بازی رو خریدم
وقتی که می خوام در حالت مالتی پلیر گیم لانچر رو اجرا کنم و به سرورهای یوبی وصل شم پیام می ده که internet access problem
کسی این جا میتونه راهنمایی کنه؟
Tashanoj
26-03-2011, 17:55
این لینک های آپدیتی که پست اول هست همه هیتلر شده !!!
اگه جایی دیگه لینک مستقیم داره لطفا بزارید.
smm_shire
26-03-2011, 18:01
یه سوال داشتم بعد از نصب ACB Codex Edition Unlocker نیازی هست که فایله دیگه هم دانلود کنم مثل patch 1.01 یا dlc
M A X I M U M
26-03-2011, 18:32
پچ که خوبی های خودش رو داره
اما این ACB Codex Edition Unlocker همین DLC داوینچی رو باز می کنه + لباس های جدید + مراحل جدید مقر تمپلارها
همچنین داستان بازی رو کامل می کنه من قبل اینکه این ACB Codex Edition Unlocker رو نصب کنم فکر می کردم محل تمپل هارو نمیدونیم کجاست که تو DLC داوینچی اتفاقایی میفته که محل تمپل ها هم کشف میشه که چطور کشف میشه و کجاست و چرا رو خودتون بازی می کنید و می فهمید
راستی دست هومن هم درد نکنه که این آنلاکر رو گذاشت
sambkalah
26-03-2011, 18:38
سلام آقا یا خانم marmolak kocholo
ممنون
لینکهای پست اول رو دانلود کردم
فقط اگه ممکنه:
1-در چند جای دیگه هم آپلود کنید چون بعضی از یرورها مشکل دارند
2- بهتره با 7Zip فشرده کنید چون مثلآ فایل اول که 47 مگ شده با 7Zip که فشرده کردم حدود 10مگ شد وخیلی حجمش اومد پایین
بهرته عوضش کنید
درضمن
1-اگه امکان داره یه نفر پیدا بشه فایلها رو یه جای دیگه آپلود کنه
2-فایل
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید رو دانلود کردم و داخلش چند فایل داشت...بگید با هرکدوم باید چیکار کرد؟
3-به سایت اصلی آپدیتش رفتم...یه فایل با نام acbup101rpck.rar و حجم 76مگ دانلود کردم. این چیه؟ آپدیته؟ با اونی که شما معرفی کردید چه فرقی داره؟ کدوم بهتره؟ میشه هردوش رو نصب کرد؟؟؟؟؟
4-من یه جایی شنیدم Patch 2.01 هم هست ولی نتونستم دانلود کنم...میتونید زحمتش رو بکشید بزارید یا آدرس بدید بگیریم؟
باتشکر
.......خدا نگهدار.......
اینی که من دارم خیلی کرش میکنه ، خیلی رو مخه
کرک من SKIDROW که 46mb (فشرده نشده)
چه کنم ؟؟؟؟؟ :19:
marmolak kocholo
26-03-2011, 20:44
سلام آقا یا خانم marmolak kocholo
ممنون
لینکهای پست اول رو دانلود کردم
فقط اگه ممکنه:
1-در چند جای دیگه هم آپلود کنید چون بعضی از یرورها مشکل دارند
2- بهتره با 7Zip فشرده کنید چون مثلآ فایل اول که 47 مگ شده با 7Zip که فشرده کردم حدود 10مگ شد وخیلی حجمش اومد پایین
بهرته عوضش کنید
درضمن
1-اگه امکان داره یه نفر پیدا بشه فایلها رو یه جای دیگه آپلود کنه
2-فایل
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید رو دانلود کردم و داخلش چند فایل داشت...بگید با هرکدوم باید چیکار کرد؟
3-به سایت اصلی آپدیتش رفتم...یه فایل با نام acbup101rpck.rar و حجم 76مگ دانلود کردم. این چیه؟ آپدیته؟ با اونی که شما معرفی کردید چه فرقی داره؟ کدوم بهتره؟ میشه هردوش رو نصب کرد؟؟؟؟؟
4-من یه جایی شنیدم Patch 2.01 هم هست ولی نتونستم دانلود کنم...میتونید زحمتش رو بکشید بزارید یا آدرس بدید بگیریم؟
باتشکر
.......خدا نگهدار.......
سلام دوست عزیز به P30world خوش آمدید :40:
1. حتما اگه خدا عمری بهم بده این کارو می کنم...
2. حرف شما کاملا درسته من خودم چند وقت پیش داشتم یه چیزی و تست می کردم به این نکته برخوردم متاسفانه بد پک شده حتما اونم درست می کنم...
(درضمن :31:)
1. جوابتون رو دادم در بالا...
2. کافیه همه ی محتویات رو به پوشه ی اصلی بازی انتقال بدید
3. منظورتون از سایت اصلی چه سایتی هست؟ اون فایلی که شما اسمشو بردید همون آپدیت 1.01 بازی هستش که من این آپدیت رو تو همون پست اول گذاشتم...( فرقی نداره )
4. آپدیت 2.01 هم منتشر شده ولی هنوز کرکش نیومده، هر موقع کرکش اومد به روی چشم ...
gigi_alex
26-03-2011, 22:17
sسلام دوستان
من موقع نصب با این ارور مواجه میشم. مشکلش چیه؟ دی وی دی خرابه؟؟
siavashjal
26-03-2011, 22:41
من یه سوال دارم این نسخه ای که مانیاسافت میفروشه نسخه کامل بازی هستش؟ یعنی لانچر بازی کار می کنه بدون مشکل؟
mobin_eshghe pro
27-03-2011, 00:30
آقا کسی نبود که راه حل مشکل منو بدونه؟!
تو خماریش موندم شدید...
کرک skidrow استفاده می کنم
نمی دونم چرا هنگ میشه!!!!
چی کار کنم؟!
marmolak kocholo
27-03-2011, 08:47
مزیت ها:
- اضافه شدن دو مورد Templars Lair در نقشه (Templar Lair: Shopaholic و Tempar Lair: Liquid Gold در DNA >> Secret Location)
- اضافه شدن 4 اسکین Florentine Noble Attire ,Altair’s outift ,Altair’s Armor ,Desmond Miles
هومان جان دستت درد نکنه جز شما کسی مارو اینجا دوست نداره :41:
با اجازه به پست اول اضافه شد...
manuelcalavera
27-03-2011, 11:29
کرک ِ پچ ِ 1.01 موجود نیست ؟
من یه سوال دارم این نسخه ای که مانیاسافت میفروشه نسخه کامل بازی هستش؟ یعنی لانچر بازی کار می کنه بدون مشکل؟
سلام
من خودم بازیمو از مانیاسافت گرفتم
راستش تا حالا لانچرش رو اجرا نکردم و درست مطمئن نیستم ولی بازی نسخه کامل با ستاپ اصلی هست و پچ هم راحت و بدون هیچ دردسری روش نصب میشه و خوب با این حساب باید لانچرش هم بدون مشکل کار کنه
حالا من خونه که رسیدم لانچر رو تست می کنم و خبرشو بهتون میدم
حالا یه چیزی شما که لانچر اصلی بازی رو میخوای شماره سریال اوریجینال بازی رو خریداری کردی؟ برای آنلاین زدن به لانچر اصلی نیاز هست؟
AhmadReza.
27-03-2011, 13:08
سلام
من گرافیکم nvidia geforce 9400 gt هست ولی بازی اصلا روون نیست ...مثلا وقتی سوار اسب میشم مثل صحنه آهسته میشه؟
توی دویدن هم همینطوری میشه؟
راه حلی هست؟:41:
البته بازی رو که تموم کردم ولی برای مراحل اضافیش میگم/
سلام
من گرافیکم nvidia geforce 9400 gt هست ولی بازی اصلا روون نیست ...مثلا وقتی سوار اسب میشم مثل صحنه آهسته میشه؟
ببین عزیز این سیستم مورد نیاز بازی هست شما cpu چی هست؟
سیستم مورد نیاز برای اجرای بازی :
Minimum System requirements:
OS: Windows® XP (32-64 bits) /Windows Vista®(32-64 bits)/Windows 7® (32-64 bits)
Processor: Intel Core® 2 Duo 1.8 GHZ or AMD Athlon X2 64 2.4GHZ
Memory: 1.5 GB Windows® XP / 2 GB Windows Vista® - Windows 7®
Graphics: 256 MB DirectX® 9.0–compliant card with Shader Model 3.0 or higher (see supported list*)
DirectX®: 9.0
Hard Drive: 8 GB
Sound: DirectX 9.0 –compliant sound card
Peripherals: Keyboard, mouse, optional controller
Supported Video Cards: ATI® RADEON® HD 2000/3000/4000/5000/6000 series, NVIDIA GeForce® 8/9/100/200/300/400/500 series
Note* * This product does not support Windows® 98/ME/2000/NT
Recommended System requirements:
OS: Windows® XP (32-64 bits) /Windows Vista®(32-64 bits)/Windows 7® (32-64 bits)
Processor: Intel Core® 2 Duo E6700 2.6 GHz or AMD Athlon 64 X2 6000+ or better
Memory: 1.5 GB Windows® XP / 2 GB Windows Vista® - Windows 7®
Graphics: GeForce 8800 GT or ATI Radeon HD 4700 or better
DirectX®: 9.0
Hard Drive: 8 GB
Sound: 5.1 sound card
Peripherals: Keyboard, mouse, joystick optional (Xbox 360® Controller for Windows recommended)
Supported Video Cards: ATI® RADEON® HD 2000/3000/4000/5000/6000 series, NVIDIA GeForce® 8/9/100/200/300/400/500 series
Note* * This product does not support Windows® 98/ME/2000/NT
در کل سیستم قوی باید داشته باشی تا بتونی این بازی ها رو روون اجرا کنی:46:
دیگه الان گرافیک 9400 جواب این بازی های روز رو درست نمیده
سلام
کارت گرافیکت رو از nvidia آپدیت کن درست میشه .
سلام به همگی
آقا چرا این بازی برای من اینجوریه...؟؟
این عکس مال همون اول بازیست که Ezio به همراه عموش باید اون چند نفر رو بکشه...
سیستم من اینه:
گرافیک : ATI 5850
رم دو گیگ
سی پی یو : intel Q6600
یه کمکی بکنید...:41:
سلام به همگی
آقا چرا این بازی برای من اینجوریه...؟؟
این عکس مال همون اول بازیست که Ezio به همراه عموش باید اون چند نفر رو بکشه...
سیستم من اینه:
گرافیک : ATI 5850
رم دو گیگ
سی پی یو : intel Q6600
یه کمکی بکنید...:41:
شما شاید مشکل از کرکتون باشه توی صفحه اول کرک سالم هست یه امتحانی بکنید
در ضمن اگه کارت گرافیکتون هم آپدیت نیست آپدیتش کن شاید حل بشه؟:46:
موفق باشید:11:
gigi_alex
27-03-2011, 19:25
دوباره خریدم بازیو . نصبیدم بدون هیچ مشکلی اجرا شد و راهت و روون بازی میکنم. :31:
شما شاید مشکل از کرکتون باشه توی صفحه اول کرک سالم هست یه امتحانی بکنید
در ضمن اگه کارت گرافیکتون هم آپدیت نیست آپدیتش کن شاید حل بشه؟:46:
ممنون ولی درست نشد...!!:41:
sasan816
27-03-2011, 20:49
عزیزان تا حالا کسی از میهن دانلود این بازی رو دریافت کرد من خودم گرفتم ارور پارت 5.6 میده دوباره دانلود کنم ؟
marmolak kocholo
27-03-2011, 21:03
ممنون ولی درست نشد...!!:41:
کارایی که می گم انجام بده :
1. درایور کارت گرافیکتو آپدیت کن ( آخرین ورژن Catalyst )
2. آخرین آپدیت دایرکس رو نصب کن ( معمولا تو خود DVD بازی هستش )
3. آخرین ورژن PhysX و Microsoft Visual C++ 2008 یا همون (vcredist_x64_en یا vcredist_x86_en ) رو نصب کن!
4. آخرین آپدیت بازی که تو پست اول هست رو بگیر یا حداقل کرک رو ...
5. اگه بازم مشکل داشت اشکال از بازی هستش !
titanium_zarin
27-03-2011, 21:16
سلام ...
من سر درد گرفتم ...
هيچي رو نميتونم ببينم ...
سيستمم هم اينه
2180
4850
2گيگ
اين عكس رو ببينيد ...
همه چي همينجوري نشون ميده ...
چكار كنم ؟؟
من dead space رو دارم راحت بازي ميكنم ...
amirpers
27-03-2011, 23:17
دوستان محل سیو بازی در ویندوز 7 کجاست ؟
smm_shire
27-03-2011, 23:40
دوستان محل سیو بازی در ویندوز 7 کجاست ؟
دوست عزیز به پست 247 و 248 مراجعه کن
sasan816
28-03-2011, 07:05
کسی هنوز دانلودش نکرده؟
ماله من امشب طرفای ساعت 9 -10 باید تموم بشه
نسخه Skidrow که منتشر شده 100 درصد کار میکنه من هم الان دارم نسخه Skidrow رو دانلود میکنم :
Click this bar to view the full image.
سيستمم هم اينه
2180
4850
2گيگ
اين عكس رو ببينيد ...
چكار كنم ؟؟
این دقیقا مشکل منم هست....!!!
پست 345 رو ببینید... من هم سیستمم قویه ولی نمیدونم چرا فضای این بازی این شکلی میشه...
محل سيو بازي تو xp كجاست؟
mobin_eshghe pro
28-03-2011, 12:26
دوستان من براي بار سومه كه دارم ازتون درخواست كمك ميكنم
تو مرحله muchin gun بازي هنگ مي كنه و همونجوري مي مونه
از كرك skidrow استفاده مي كنم
مشكل چيه كه اينطور ميشه؟!
havas_1980
28-03-2011, 13:04
سلام ...
من سر درد گرفتم ...
سيستمم هم اينه
2180
4850
2گيگ
اين عكس رو ببينيد ...
چكار كنم ؟؟
این دقیقا مشکل منم هست....!!!
پست 345 رو ببینید... من هم سیستمم قویه ولی نمیدونم چرا فضای این بازی این شکلی میشه...
Catalyst Control Center رو باز کنین. به قسمت Gaming برین و گزینه های Use Application Settings رو فعال کنین. (اگه جواب داد همینجا اعلام کنین)
دوستان من براي بار سومه كه دارم ازتون درخواست كمك ميكنم
تو مرحله muchin gun بازي هنگ مي كنه و همونجوري مي مونه
از كرك skidrow استفاده مي كنم
مشكل چيه كه اينطور ميشه؟!اگه با وجود نصب پچ ورژن 1.1 این مشکل رو بازم دارین برای اومدن پچ های بعدی صبر کنین.
titanium_zarin
28-03-2011, 13:20
Catalyst Control Center رو باز کنین. به قسمت Gaming برین و گزینه های Use Application Settings رو فعال کنین. (اگه جواب داد همینجا اعلام کنین)
اقا هومان من كه همچين گزينه اي پيدا نكردم ...البته با عرض معذرت ...
smm_shire
28-03-2011, 13:36
محل سيو بازي تو xp كجاست؟
C:\Documents and Settings\*******\Application Data\Ubisoft\Assassin's Creed Brotherhood
راستی تو xp فایله application data یه فایله hidden هستش
آقا درست شد...
خدا عمرت بده...!!
:11::11:
اقا هومان من كه همچين گزينه اي پيدا نكردم ...البته با عرض معذرت ...
اگر آخرین ورژن کاتالیست رو که مال فوریه 2011 هست رو دانلود کنید این گزینه ها رو داره...
smm_shire
28-03-2011, 13:50
لینکه جدید برای patch1.01
havas_1980
28-03-2011, 14:13
اقا هومان من كه همچين گزينه اي پيدا نكردم ...البته با عرض معذرت ...با تشکر از همکاریت علی جان! :31:
تکمیل میکنم اون پستمو... اینی که میگم در نسخه های قدیمی تره:
Catalyst Control Center رو باز کنین. به قسمت 3D و سپس All Setting برین. گزینه های Use Application Settings رو فعال کنین.
ویرایش شد!
siavashjal
28-03-2011, 18:00
آقا این جا کسی هست که فایل host سالم رو داشته باشه برام آپ کنه؟ من وقتی می خوام به لانچر وصل شم ارور internet access problem میده . ظاهرا اشکال در فایل host است.
مزیت ها:
سلام دوستان عزیز
من یه مشکلی دارم.وقتی به قسمت restored memory میرم تو بخش لودینگ بازی بعد از حرفهای اون دو نفر که یکیش ویلیام هس ، گیر میکنه و همون جا میمونه و اتزیو هم دیده نمی شه(آخه تو بخش لودینگ بازی اتزیو وسط تصویر هس) خلاصه تو همون بخش گیر می کنه و مجبور میشم از بازی خارج بشم.
در ضمن از کرک اسکیدرو استفاده می کنم.
یه مشکل دیگه ای هم داشتم و دارم.من تو همه ی این سه نسخه ی اساسینس کرید ( تو همشون ) مشکل تطابق صدا و تصویر رو دارم.اینو چکار کنم؟؟
با تشکر
سلام دوستان عزیز
من یه مشکلی دارم.وقتی به قسمت restored memory میرم تو بخش لودینگ بازی بعد از حرفهای اون دو نفر که یکیش ویلیام هس ، گیر میکنه و همون جا میمونه و اتزیو هم دیده نمی شه(آخه تو بخش لودینگ بازی اتزیو وسط تصویر هس) خلاصه تو همون بخش گیر می کنه و مجبور میشم از بازی خارج بشم.
در ضمن از کرک اسکیدرو استفاده می کنم.
یه مشکل دیگه ای هم داشتم و دارم.من تو همه ی این سه نسخه ی اساسینس کرید ( تو همشون ) مشکل تطابق صدا و تصویر رو دارم.اینو چکار کنم؟؟
با تشکر
سلام
شما پچ 1.01 رو نصب کردی؟
چون یکی از باگهایی که تو این پچ رفع شده همین گیر کردن تو لودینگ ناپدیدشدن داوینچی هست
من تو این بازی مشکل تطابق تصویر و صدا دارم
حتی رزولوشن رو کم کردم ولی هنوز این مشکل هست
کاری برا رفع مشکل میشه کرد؟
سلام
شما پچ 1.01 رو نصب کردی؟
چون یکی از باگهایی که تو این پچ رفع شده همین گیر کردن تو لودینگ ناپدیدشدن داوینچی هست
نه دوست عزیز
دانلودش کردم ولی وقتی می خوام نصبش بکنم پیام میده که این آپدیت با بازی نصب شده ی شما سازگاری نداره!
حالا چیکار کنم؟؟؟
با تشکر
smm_shire
29-03-2011, 13:25
نه دوست عزیز
دانلودش کردم ولی وقتی می خوام نصبش بکنم پیام میده که این آپدیت با بازی نصب شده ی شما سازگاری نداره!
حالا چیکار کنم؟؟؟
با تشکر
منم همین مشکلو داشتم این اپدیتی که تو پست362 گذاشتم دانلود کن حل میشه
سلام دوستای عزیز.آقا من یه مشکل داشتم.
من با گیم پد بازی میکنم اما اصلا نمیتونم صلاح هام رو عوض کنم
میشه کسی کمکم کنه؟؟ممنون
من تو این بازی مشکل تطابق تصویر و صدا دارم
حتی رزولوشن رو کم کردم ولی هنوز این مشکل هست
کاری برا رفع مشکل میشه کرد؟
کسی نیست جواب منو بده؟:19:
ebidr2004
29-03-2011, 18:49
سلام این restored memory چجوری میاد؟
havas_1980
29-03-2011, 18:59
سلام این restored memory چجوری میاد؟
فایل Codex Edition Content Unlocker رو که در این تاپیک معرفی شده, اجرا کنین... Restored Memory بعد از سکانس 3 باز میشه.
کسی نیست جواب منو بده؟:19:
برای من اسلو موشن اجرا میشه اما چون دوست دارم بازی میکنم :31:
فایل Codex Edition Content Unlocker رو که در این تاپیک معرفی شده, اجرا کنین... Restored Memory بعد از سکانس 3 باز میشه.
خیلی ببخشید Restored Memory چی هست :20:
پیدا کردم
hp-world
29-03-2011, 22:15
من این فایل رو دانلود کردم و بعد اجراش کردم در پوشه نصب بازی یک فایل به اسم :
Codex Edition Unlocker
ایجاد شده که درش دو فایل با نام :
unins000
قرار داره
وارد بازی که میشم روی نقشه هیچ علامتی ظاهر نمیشه !!! البته بگم بازی رو بطور کامل تموم کردم. حالا باید چی کار کنم ؟
havas_1980
29-03-2011, 22:49
من این فایل رو دانلود کردم و بعد اجراش کردم در پوشه نصب بازی یک فایل به اسم :
Codex Edition Unlocker
ایجاد شده که درش دو فایل با نام :
unins000
قرار داره
وارد بازی که میشم روی نقشه هیچ علامتی ظاهر نمیشه !!! البته بگم بازی رو بطور کامل تموم کردم. حالا باید چی کار کنم ؟فقط میتونم بگم اگه پچ بازی رو نصب کردین حتما این کارو بکنین.
hp-world
29-03-2011, 23:08
پچ ؟ نه آخه تمام لینکایی که در تالار معرفی شده رو امتحان کردم ولی هیچکدوم کار نکرد !
marmolak kocholo
29-03-2011, 23:25
پچ ؟ نه آخه تمام لینکایی که در تالار معرفی شده رو امتحان کردم ولی هیچکدوم کار نکرد !
عزیز من خوب شما که پچ رو نریختی مشخصه این دی ال سی برات کار نمی کنه !
یکی از تغییراتی که این آپدیت تو بخش سینگل پلیر انجام میده فعال شدن DaVinci Disappearance DLC هست :
Fixes an issue that prevents the player from accessing the DaVinci Disappearance DLC under certain circumstances.
همه ی لینک ها کار می کنه ولی هیلتر هستن متاسفانه !!!!
شما از این لینک دانلود کنید
don mohsen
30-03-2011, 11:22
آقا یک سوال:
اگه پچ رو نصب کنیم با همون کرک اولیه بدون پچ میشه بازی کرد؟ یا یک کرک جدید تر نیازه؟؟؟
havas_1980
30-03-2011, 11:26
آقا یک سوال:
اگه پچ رو نصب کنیم با همون کرک اولیه بدون پچ میشه بازی کرد؟ یا یک کرک جدید تر نیازه؟؟؟پچ ورژن 1.1 کرک مخصوص به خودش رو داره. تو لینکهای دانلود به همراه پچه...
titanium_zarin
30-03-2011, 15:35
سلام ...
من ميخوام پچ رو نصب كنم اين ارروورر رو ميده ...
بعد يه سوال ...
براي نصب اون انلاكر بايد حتما پچ 1.1 نصب كرد ؟؟
siavashjal
30-03-2011, 15:42
فکر نمی کنم آنلاکر به پچ 1.1 ارتباطی داشته باشه.
در مورد ارور هم احتمالا دی وی دی شما اشکال داره.
واسه من که ربط داشت.باید پچ رو نصب کنی عزیز.
siavashjal
30-03-2011, 16:10
دوست عزیز من آنلاکر رو نسخه 1 بازی نصب کردم مشکلی نداشت. فقط وقتی نصبش میشه پروفایلتو حذف می کنه و باید یه پروفایل دیگه بسازی.
دوست عزیز من آنلاکر رو نسخه 1 بازی نصب کردم مشکلی نداشت. فقط وقتی نصبش میشه پروفایلتو حذف می کنه و باید یه پروفایل دیگه بسازی.
حرف شما رو قبول دارم .واسه منم آنلاکر فعال شد(بدون پچ) ولی تو قسمت رستور مموری ،تو لودینگش گیر می کرد.واسه همین این پچ لازمه که اون باگی که تو قسمت لودینگ هست رو درست کنه.
حالا این تجربه شخصیه من بود.
البته اینم بگم که بعد از نصب آنلاکر و پچ هیچ نیازی به تغییر پروفایلتون ندارین.( واسه من که این جور بود.):20:
با تغییر در reg هم درست نشد . پچ نصب نمیشه ، البته نسخه ای که من دارم کرک سر خوده راه حل دیگه ای نیست امتحان کنیم
با تشکر
titanium_zarin
31-03-2011, 11:48
سلام ...
من ميخوام پچ رو نصب كنم اين ارروورر رو ميده ...
بعد يه سوال ...
براي نصب اون انلاكر بايد حتما پچ 1.1 نصب كرد ؟؟
من كه دي وي دي ندارم ...همين پچ صفحه اول اين اررورر رو ميده ...
كسي نظري نداره ؟؟
Retired User
31-03-2011, 17:05
سلام
چه طوری میتونم فول اسکرین کنم؟
تمام رزولوشن ها رو هم بررسی کردم
رزولوشن ویندوز با رزولوشن بازی یکسانه 1680*1050
Mahdi_591
31-03-2011, 17:25
از دوستانی که جواب سوال دادن تشکر کردم
فقط این codex برا من کاری تو بازی نمی کنه من پچ 1.0.1 هم نصب دارم
سلام میشه یکی بگه جریان این پچ آپدیت ها چیه؟
کارشون چیه؟ ورژن بازی رو از کجا باید ببینم؟
smm_shire
31-03-2011, 20:35
یه سوال داشتم من پچ 1.01 و انلاکرو نصب کردم الانم تو سکانسه 7 هستم تا الان هیچ restored memory تو نقشه پیدا نکردم؟!!!!
ALI&SOAP
31-03-2011, 21:04
دوستان من بچ 1.0.1 نصب دارم این codex هم نصب کردم ولی هیچ اتفاق نیقتاد
برا من هم اتفاقی نیفتاد تازه تو about codex نوشته قابل اجرا بر روی نسخه 1.00 و1.01 بازی:13:
roteal2007
01-04-2011, 09:58
دوستان کسی ترینر واسه بازی داره ؟ این سایتای خارجکی هم که همه پولی شدن....
saeed_136915
01-04-2011, 10:16
سلام من از این استفاده کردم :
smm_shire
01-04-2011, 10:50
از دوستان میشه خواهش کنم یکی سیو بازیشو اپلود کنه که توش این restored memory هم باشه!!
بفرما دوست عزیز این ترینر خیلی خوب هست 5 نفر هم تست کردند و چواب داده
لینک
havas_1980
01-04-2011, 13:09
از دوستان میشه خواهش کنم یکی سیو بازیشو اپلود کنه که توش این restored memory هم باشه!!شما اگه سیوتون رو اپلود کنین بهتره... نگاه کنیم که ایراد کار از کجاست.
hp-world
01-04-2011, 14:59
شما اگه سیوتون رو اپلود کنین بهتره... نگاه کنیم که ایراد کار از کجاست.
هومن جان این سیو بازی من از ترینر و این چیزا هم استفاده نکردم، پچ و کرک رو نصب کردم و اون فایلی هم که در تاپیک بازی خودت گذاشتی نصب کردم ولی هیچی بنام Restored memory یا لباس و این پیزا اضافه نشده !!! :
marmolak kocholo
01-04-2011, 15:45
هومن جان این سیو بازی من از ترینر و این چیزا هم استفاده نکردم، پچ و کرک رو نصب کردم و اون فایلی هم که در تاپیک بازی خودت گذاشتی نصب کردم ولی هیچی بنام Restored memory یا لباس و این پیزا اضافه نشده !!! :
سلام،
دوست عزیز من سیو شما رو دانلود کردم، درست می گید هیچ چیزی تو نقشه پیدا نیست...
شما فایل زیر رو دانلود کنید
اگر ویندوز 7 دارید در مسیر زیر کپی کنید:
C:\Users\(User Name)\Saved Games\Assassin's Creed Brotherhood\Saves
اگر ویندوز XP دارید در مسیر زیر کپی کنید:
C:\Documents and Settings\(User Name)\Application Data\Ubisoft\Assassin's Creed Brotherhood\Saves
اگر درست شد تو تاپیک بگید...
mobin_eshghe pro
01-04-2011, 16:09
آقا پچم نصب كردم ولي بازم هنگ مي كنه
واقعا بايد تا اومدن پچ هاي بعدي صبر كنم يا راه ديگه اي هم هست؟!
ali_1372
01-04-2011, 16:09
سلام
من الان اومدم برم مرحله های کریستینا رو انجام بدم مموری اول رو انجام دادم و تموم شد ولی وقتی می خوام برم سراغ مموری بعدی وقتی می خواد مرحله رو لودینگ کنه از بازی میاد بیرون ... الان هم وقتی بازی رو دوباره اجرا می کنم و سیو رو لود می کنم از بازی میاد بیرون .
این مشکلش از کجاست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
havas_1980
01-04-2011, 16:10
من اجرا کردم سیو رو. Restored Memory نبود. اما بعد از اجرای همون آنلاکر Templar Lair ها و Restored Memory اومد به همراه Outfit های دیگه.
من یه توضیح بدم که آنلاکر بعد از درست شدن پروفایل باید اجرا بشه. انلاکر رو اجرا کنی و پروفایل بعدش بسازی عمل نمیکنه.
Mahdi_591
01-04-2011, 16:17
سلام،
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداگر ویندوز 7 دارید در مسیر زیر کپی کنید:
C:\Documents and Settings\(User Name)\Application Data\Ubisoft\Assassin's Creed Brotherhood\Saves
اگر درست شد تو تاپیک بگید...
دوست عزیز خیلی ممنون برا من کار کرد من هم پچ نصب داشتم هم اون codex ولی کار نمی کرد این فایل که دادی برا من کار کرد من 100% همه ممورها رو رفته بودم الان چند تا چیز جدید روی نقشه اومد
سلام میشه یکی بگه جریان این پچ آپدیت ها چیه؟
کارشون چیه؟ ورژن بازی رو از کجا باید ببینم؟
آهای:19:کسی بلد نیست جواب منو بده؟
gigi_alex
01-04-2011, 17:01
بچه ها من داستان بازیو که تموم کردم. رفتم دنبال او قسمتهایی که با سر گرگ تو نقشه هست. وقتی رفتم آخرین جارو برم. بازی خراب شد اومد بیرون. و دیگه نموتونه اونجارو لود کنه.
میشه کاری کرد که سیو قبل از اینجا رو بیارم ؟
gigi_alex
01-04-2011, 17:32
کسی سیو گیم داره که 40 درصد از بازیو رفته باشه ؟
اگه هست آپلود کنید لطفا
havas_1980
01-04-2011, 17:54
سلام،
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداگر ویندوز 7 دارید در مسیر زیر کپی کنید:
اگر درست شد تو تاپیک بگید...بسی جالبه! فایلی اپشنی که خود بازی (برای خودم منظورمه) ایجاد میکنه عین همین فایله که اپ شده. مو نمیزنه.
تنها نتیجه ای که میشه گرفت اینه تو بعضی از سیستم ها, این فایل آپشن بعد از اجرای آنلاکر, اون تغییر لازمه توش ایجاد نمیشه.
پس همین فایل هم ضمیمه میشه به پست معرفی. ممنون آرین!
ورژن بازی رو کجا میزنه ؟؟
لینک این پچ 1.1 رو هم میشه بدید
ممنون :10:
simorgh_m3
01-04-2011, 22:57
بازی صدا نداره چیکاز کنم؟
dath-king
02-04-2011, 14:59
دوستان من رفتم داخل یه مقبره که شکل کله گرگ هست وقتی به آخرش رفتم در جعبه اصلی رو باز نمی کرد من این مشکل رو داخل دو هم داشتم یکی از مقبره ها باز نمی شد تا لوح رو بردارم داخل دو با یه فایل dll مشکل حل شد اما داخل این شماره باید چی کار کنم؟
siavashjal
02-04-2011, 16:38
دوستان! من این آنلاکر رو نصب کردم از طرفی چون نسخه سینگل رو هم به صورت آنلاین بازی می کنم می خواستم بدونم که این آنلاکر مشکلی ایجاد نمی کنه؟
نه عزیز خوده یوبی داده بیرون
ALI&SOAP
02-04-2011, 19:41
فقط میتونم بگم اگه پچ بازی رو نصب کردین حتما این کارو بکنین.
سلام من پچ رو با دایال آپ 2/5 دانلود کردم بعد وقتی می خوام نصبش کنم این پیغامو می ده
this update is not compatible with the current installed game
تورو خدا جواب بدید یه هفته ای می شه دنبال این پچم
ali_1372
02-04-2011, 20:10
سلام
من الان اومدم برم مرحله های کریستینا رو انجام بدم مموری اول رو انجام دادم و تموم شد ولی وقتی می خوام برم سراغ مموری بعدی وقتی می خواد مرحله رو لودینگ کنه از بازی میاد بیرون ... الان هم وقتی بازی رو دوباره اجرا می کنم و سیو رو لود می کنم از بازی میاد بیرون .
این مشکلش از کجاست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کسی نمی دونست من چه کار کنم؟؟؟
Paradise_human
02-04-2011, 20:30
سلام من پچ رو با دایال آپ 2/5 دانلود کردم بعد وقتی می خوام نصبش کنم این پیغامو می ده
منم موقع نصب پچ همین مشکل رو دارم !!!
marmolak kocholo
02-04-2011, 20:48
منم موقع نصب پچ همین مشکل رو دارم !!!
صفحه ی اول، پست اول رو نگاه کنید، بزرگ نوشته شده : برطرف کردن مشکل نصب پچ...
اگه کارایی که گفته شده به درستی انجام بدید مشکلی نخواهید داشت...
ALI&SOAP
02-04-2011, 21:48
لینک پچ رو میدی
ممنون
ALI&SOAP
02-04-2011, 21:59
سلام ممنون از جوابتون display version خودم 1.00 ولی شما با ؟( علامت سوال ) گذاشتی این کارو کردم ولی این پیغامو می ده:
this patch is disigned for version 1.00 only version 1.00? was found instead
ممنون اما ورژن بازی رو کجا میزنه ؟؟
hacker3000
02-04-2011, 22:08
من 2 تا سوال کوچولو دارم ...
1 - چطور میشه زمان اون پولی که هر 20 دقیقه به حسابمون ریخته میشه رو کمتر کرد ... مثلا بشه هر 10 یا 5 دقیقه ...
2 - لباسی که قبلا خریدم رو چطور باید بپوشم ؟ تو خونه رفتم بعضی هاش بود ( همش نه ) اونا هم که بود ناقص تشریف داشت ... مثلا شال نیست ...
marmolak kocholo
02-04-2011, 22:10
سلام ممنون از جوابتون display version خودم 1.00 ولی شما با ؟( علامت سوال ) گذاشتی این کارو کردم ولی این پیغامو می ده:
this patch is disigned for version 1.00 only version 1.00? was found instead
اشتباه تایپی بود ! علامت سوالرو پاک کن...!
ALI&SOAP
02-04-2011, 22:38
اشتباه تایپی بود ! علامت سوالرو پاک کن...!
این کارو کردم نشد فایل ریجستر رو هم دان کردم نشد
یه سوال قبل از این که بازی بیاد بالا یه مستطیل میاد که خط شکسته انگلیسیه این کدوم کرکه؟
بازم ممنون:41:
ALI&SOAP
02-04-2011, 22:43
ممنون اما ورژن بازی رو کجا میزنه ؟؟
اینم برا خودم شده یه سوال:31:
marmolak kocholo
02-04-2011, 22:45
این کارو کردم نشد فایل ریجستر رو هم دان کردم نشد
یه سوال قبل از این که بازی بیاد بالا یه مستطیل میاد که خط شکسته انگلیسیه این کدوم کرکه؟
بازم ممنون:41:
بعد از این که این کار رو کردی چه اروری داد؟
شما کرک صفحه ی اول رو دانلود کن، کرک اسکیدرو هیچ مشکلی نداره
اینم برا خودم شده یه سوال[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ورژن بازی رو در همون مسیر رجیستری که نوشتم می زنه!
آپدیتی که از طرف یوبی منتشر شده اون مسیر رجیسری رو چک می کنه اگه تو اون مسیر DisplayVersion رو 1.00 نوشته باشه، آپدیت رو میریزه
اگه چیز دیگه ای نوشته شده باشه، می گه این آپدیت برای ورژن 1.00 هست و با ورژن شما سازگاری نداره
اگه هم چیزی اونجا نوشته نشده باشه می گه ورژن بازی رو پیدا نکردم ...
ALI&SOAP
02-04-2011, 22:55
بعد از این که این کار رو کردی چه اروری داد؟
شما کرک صفحه ی اول رو دانلود کن، کرک اسکیدرو هیچ مشکلی نداره
آپدیتی که از طرف یوبی منتشر شده اون مسیر رجیسری رو چک می کنه اگه تو اون مسیر DisplayVersion رو 1.00 نوشته باشه، آپدیت رو میریزه
اگه چیز دیگه ای نوشته شده باشه، می گه این آپدیت برای ورژن 1.00 هست و با ورژن شما سازگاری نداره
همون ارور اول. من بدون این که چیزیو تغییر بدم خودش 1.00 بود ولی باز ارور می داد:41:
siavashjal
02-04-2011, 23:19
ترینر نسخه 1.01 رو کسی اگه لینکشو داره بذاره لطفا.
payambar41
03-04-2011, 00:46
مزیت ها:
- اضافه شدن دو مورد Templars Lair در نقشه (Templar Lair: Shopaholic بعد از اتمام سکانس دوم و Tempar Lair: Liquid Gold بعد از اتمام سکانس هفتم در DNA >> Secret Location)
- اضافه شدن Drachen Armor ,Altaïr's Robes ,Armor of Altaïr ,Florentine Noble Attire در Inventory >> Outfits (بعد از شروع بازی)
قبل از اجری این آنلاکر, بایستی پچ ورژن 1.1 رو نصب کرده باشین.
در صورتی که مواردی که عنوان شد رو در بعد از اجرای انلاکر نداشته باشین, فایل OPTIONS (ضمیمه شده) رو کپی کنین در XP به این مسیر:
C:\Documents and Settings\xxxxx\Application Data\Ubisoft\Assassin's Creed Brotherhood\Saves
در صورتی که Vista یا 7 داشته باشین به این مسیر:
C:\Users\xxxxx\Saved Games\Assassin's Creed Brotherhood\Saves
سلام میگم جریان این چیه یعنی داستان داوینچی همون گم شدنش رو فعال میکنه اگه اره چه طوری و از کجا بفهمم ؟
با تشکر از بروبچ گیم باز
دوستان کسی لینک patch جدید رو نداره؟
یا اصلا Patch جدیدی درکار هست یا 1 روزه سرکاریم؟
دوستان من یه مشکلی دارم.
وقتی بازی از اون افکت های مثلا موقع مردن یا اشتباهی کشتن میاره اول بازی هنگ میکنه بعدش ویندوز!
مجبور میشم ری استارت کنم.
چرا؟واسه چی؟کسی دلیلشو میدونه؟
این ادرس رجیستری رو میشه بدی
ممنون
salam به همگی
این بازی مشکل خاصی که نداره؟؟
منظورم از نظرم باگ و کرش و .........هست
به اینترنت که نیازی نیست؟
Paradise_human
03-04-2011, 16:13
خوب منم همون فایل رجیستری رو نصب کردم از همون اول ولی بعد از نصب اون این پیغام و داد!!!
ALI&SOAP
03-04-2011, 16:47
این ادرس رجیستری رو میشه بدی
ممنون
تو تایپک شماره یک هست ولی کار نمی کنه:41:
ALI&SOAP
03-04-2011, 17:03
کسی نبود مشکل مارو حل کنه:41::41::41::41::41::41::41::41::41::41:
---------- Post added at 06:03 PM ---------- Previous post was at 05:58 PM ----------
salam به همگی
این بازی مشکل خاصی که نداره؟؟
منظورم از نظرم باگ و کرش و .........هست
به اینترنت که نیازی نیست؟
نه مشکلی نداره
فقط تو مرحله ی گم شدن داوینچی موقع لود یه باگ داره که اونم با پچ 1.01 حل می شه ولی نمی دونم چرا پچ روی بعضی از سیستما مثل مال من نصب نمی شه:41::41:
به اینترنت هم نیازی نیست
hacker3000
03-04-2011, 17:45
من 2 تا سوال کوچولو دارم ...
1 - چطور میشه زمان اون پولی که هر 20 دقیقه به حسابمون ریخته میشه رو کمتر کرد ... مثلا بشه هر 10 یا 5 دقیقه ...
2 - لباسی که قبلا خریدم رو چطور باید بپوشم ؟ تو خونه رفتم بعضی هاش بود ( همش نه ) اونا هم که بود ناقص تشریف داشت ... مثلا شال نیست ...
یعنی اینقدر سوال من سخت بود که کسی جواب نمیده ؟؟
دوستان من یه مشکلی دارم.
وقتی بازی از اون افکت های مثلا موقع مردن یا اشتباهی کشتن میاره اول بازی هنگ میکنه بعدش ویندوز!
مجبور میشم ری استارت کنم.
چرا؟واسه چی؟کسی دلیلشو میدونه؟
كسي اين مشكل منو نميدونه؟
آخه خيلي مهمه
یعنی اینقدر سوال من سخت بود که کسی جواب نمیده ؟؟
سوال شما سخت نبود از اون مواردی بود که هیچ کس تو بازی بهش توجه نمی کنه
زمان 20 دقیقه رو نمیشه تغییر داد ولی مقدار پول رو چرا چون من آخرای بازی هستم و هر کاری هم که بگی کردم ولی 20 دقیقه کم و زیاد نشده .
در مورد لباس هم من این کاری رو که شما میگی نکردم نمی دونم ،شما تو شهر که هستی از همون مغازه ها لباس رو عوض کن چه اجباری که بری تو مخفیگاهت.
---------- Post added at 10:21 AM ---------- Previous post was at 10:18 AM ----------
كسي اين مشكل منو نميدونه؟
آخه خيلي مهمه
مشخصات سیستمتون چیه ،حداقل سیستم مورد نیاز رو داره؟
ممکنه از کرک بازی هم باشه
ALI&SOAP
04-04-2011, 14:56
تو رو خدا یکی جواب بده
راستی سیو های بازی کجاست
تو پوشه لوکال توی درایو سی هست؟
sasan816
05-04-2011, 11:49
بدبخت شدم کمک کنید هر بار که بازی میکنم سیو که میشه دفعه ی بعد که میخوام بازی کنم سیو از 2 روز قبل میاد
باید چیکار کنم
بدبخت شدم کمک کنید هر بار که بازی میکنم سیو که میشه دفعه ی بعد که میخوام بازی کنم سیو از 2 روز قبل میاد
باید چیکار کنم
والله عجیبا غریبا...
شما از چه win استفاده میکنی؟
save هاتون رو بعد از اینکه وارد بازی شدید و بازی رو load کردید با زدن alt+tab بیاین و پاک کنید و بعد دوباره وارد بازی بشید و یه کاری انجام بدید که بازی save بشه-مثلا برید و از یکی از هر فروشگاهی که میتونید خرید کنید- بعد ببینید که آیا هنوز مشکل save نشدن داره...
sasan816
05-04-2011, 16:41
والله عجیبا غریبا...
شما از چه win استفاده میکنی؟
save هاتون رو بعد از اینکه وارد بازی شدید و بازی رو load کردید با زدن alt+tab بیاین و پاک کنید و بعد دوباره وارد بازی بشید و یه کاری انجام بدید که بازی save بشه-مثلا برید و از یکی از هر فروشگاهی که میتونید خرید کنید- بعد ببینید که آیا هنوز مشکل save نشدن داره...نه سیو که میشه شاید برای شما هم اینطوری باشه من سیستمم یک روز درمیون دست برادرم است امتحان کردم سیو که میکنم تاریخ رو که میکشم جلو سیستم رو خاموش میکنم از برق میکشم بعد دوباره که روشن میکنم میبینم سیو از روز قبل یا از جایی که قبلا سیو شده میاد در صورتی که باید از جدیدترین سیو بیاد در حالت عادی یعنی تا وقتی سیستم از برق کشیده نشه مشکلی نیست
کسی میتونه چنین امتحانی کنه جوابش رو بده
نه سیو که میشه شاید برای شما هم اینطوری باشه من سیستمم یک روز درمیون دست برادرم است امتحان کردم سیو که میکنم تاریخ رو که میکشم جلو سیستم رو خاموش میکنم از برق میکشم بعد دوباره که روشن میکنم میبینم سیو از روز قبل یا از جایی که اخرین بار سیو شده میاد
خوب با این حساب مشکل چیه اگه بازی save میشه؟
sasan816
05-04-2011, 17:15
گفتم که سیستم رو اگه مثلا 1 روز خاموش کنم و از برق بکشم سیو میره مثلا به 2 روز قبل
---------- Post added at 06:15 PM ---------- Previous post was at 06:12 PM ----------
یعنی درست از جایی که دفعه ی قبل سیو شده بود شما این کاری که میگم بکن به حرف من میرسی
الان بو تو بازی ببین سیوت برای چه تاریخی یا مرحله ای است بعد یک مرحله برو جلو بعد بیا بیرون از بازی حالا تاریخ سیستمت رو 1 روز بکش جلو و سیستمت رو خاموش کن دکمه ی پشت پاورم بزن بعد روشنش کن به حرف من میرسی
ALI&SOAP
05-04-2011, 17:58
باید چیکار کنم
کامپیوترت ویروس داره میتونی بعد از اینکه بازیت تموم شد سیو های بازی رو کپی کنی یه جای دیگه و روز بعد که دوباره بازی کردی کپی کنی سر جای اولش وهمین کارو ادامه بدی منم همین مشکل رو با gears of war و gta iv داشتم:20:
siavashjal
05-04-2011, 20:14
دوستان کسی ترینر سایت cheathappens رو نداره این جا آپلود کنه؟
گفتم که سیستم رو اگه مثلا 1 روز خاموش کنم و از برق بکشم سیو میره مثلا به 2 روز قبل
---------- Post added at 06:15 PM ---------- Previous post was at 06:12 PM ----------
یعنی درست از جایی که دفعه ی قبل سیو شده بود شما این کاری که میگم بکن به حرف من میرسی
الان بو تو بازی ببین سیوت برای چه تاریخی یا مرحله ای است بعد یک مرحله برو جلو بعد بیا بیرون از بازی حالا تاریخ سیستمت رو 1 روز بکش جلو و سیستمت رو خاموش کن دکمه ی پشت پاورم بزن بعد روشنش کن به حرف من میرسی
شرمنده واسه من چنین اتفاقی نیوفتاد...:20:
marmolak kocholo
05-04-2011, 22:38
بچه ها کرک آپدیت 1.2 برای بازی اومد... (توسط Skidrow )
تغییرات این آپدیت :
Fixed
Single + Multiplayer
- Fixes an issue that prevents user settings and game progress from being saved if the user's Windows login name contains unicode characters.
- Fixes an issue where users could not add friends whose name contains dot characters.
Multiplayer
- Changed network communication port from 1000 to 7917 in order to fix connection issues caused some ISPs' restrictions.
لینک دانلود + توضیحات به پست اول اضافه شد...
MILAD2799
06-04-2011, 08:21
با اپدیت 1.2 میشه انلاین زد؟
marmolak kocholo
06-04-2011, 12:54
با اپدیت 1.2 میشه انلاین زد؟
نه دوست عزیز،
آنلاین بازی کرک نشده و به نظرم نخواهد شد!!
sasan816
06-04-2011, 15:01
سیو 10 درصد بازی رو کسی نداره
سلام دوستان
برای آپدیت 1.02 کرک اووومده ؟
اگه نه الکی نصبش نکنم
سلام دوستان
اگه نه الکی نصبش نکنم
منم چیزی پیدا نکردم...
ولی تفاوتی نداره که با همون version قدیمی اجرا کنی یا نه چون همه fix ها واسه multi هستش...
Angel Of Darkness
06-04-2011, 22:42
این issue چیه تو دراگون ایج هم پچ برای ترمیم همین issue بودش ؟
marmolak kocholo
06-04-2011, 23:12
این issue چیه تو دراگون ایج هم پچ برای ترمیم همین issue بودش ؟
عزیز issue تو جمله می تونه معانی متفاوتی داشته باشه...
مثلا به این جمله دقت کن :
Fixes an issue where users could not add friends whose name contains dot characters
این جا Fixes an issue یعنی "رفع مشکل" ... که ترجمه ی کامل متن بالا میشه :
رفع مشکلی که در آن کاربران نمی توانند کاراکترهایی که نامشان شامل نقطه است را در لیست دوستان اضافه کنند.
دانلود ها پچ v1.02 رو گذاشته
امروز ، آپدیت شماره دوم بازی جدید و بسیار محبوب Assassin's Creed : Brotherhood عرضه شد. در این آپدیت تغییراتی در بخش Single Player و Multiplayer ایجاد شده است که می توان به مواردی همچون برطرف کردن مشکل ذخیره سازی بازی و تغییرات تنظیمات بازی در هنگامی که نام کاربری ویندوز شما با نامی غیر از اسامی انگلیسی باشد ، برطرف سازی مشکل اضافه کردن اسامی دوستانی که در اسم خود نقطه (.) دارند ، تغییر پورت برای انجام بازی در بخش مولتی پلیر از ۱۰۰۰ به ۷۹۱۷ به دلیل اینکه برخی از شرکتها ، پورت بازی را بسته بودند. شما از هم اکنون می توانید این آپدیت را از وبسایت دانلودها به صورت رایگان دریافت نمایید.
توضیحات: پس از دانلود پارت ها ، ابتدا حتما آنتی ویروس خود را غیر فعال بسازید تا از پاک شدن فایل های کرک توسط آنتی ویروس شما جلوگیری شود. سپس به اکسترکت بپردازید. پس از اتمام اکسترکت ،فایل اجرایی acbrotherhood1.02update.exe را اجرا و نصب نمایید.پس از اتمام نصب ، تمامی فایل های موجود در پوشه SKIDROW را در محل نصب بازی کپی و جایگزین نمایید. روش نصب و فایل فشرده تست شده و سالم می باشند . تیم دانلودها امیدوار است از این آپدیت نهایت استفاده را ببرید.
سلام دوستان من پست های قبلی رو نگاه نکردم برای همین شرمنده اگه تکراری هستش ......
من به اون جایی رسیدم که اون سیب رو گرفتم و رفتم چند تا از افراد چزاره رو هم کشتم و بعدش خواهر اتزیو یه خبری رو درباره ملاقات چزاره با یکی از اشخاص تمپلار به اتزیو می گه و یه مکانی هم روی نقشه به رنگ سبز در میاد و یه علامت می ده که باید به اونجا برم ... اما وقتی می رم هیچ خبری نیست !!!!! فکر کنم میشه 46 درصد بازی !!!! کشی می دونه باید چه کار کنم ؟؟؟ بازیم ایراد داره ؟؟؟
Alex Fera
07-04-2011, 18:07
سلام دوستان من پست های قبلی رو نگاه نکردم برای همین شرمنده اگه تکراری هستش ......
من به اون جایی رسیدم که اون سیب رو گرفتم و رفتم چند تا از افراد چزاره رو هم کشتم و بعدش خواهر اتزیو یه خبری رو درباره ملاقات چزاره با یکی از اشخاص تمپلار به اتزیو می گه و یه مکانی هم روی نقشه به رنگ سبز در میاد و یه علامت می ده که باید به اونجا برم ... اما وقتی می رم هیچ خبری نیست !!!!! فکر کنم میشه 46 درصد بازی !!!! کشی می دونه باید چه کار کنم ؟؟؟ بازیم ایراد داره ؟؟؟
نه بازی ایراد نداره......
باید Eagle Eye رو روشن کنی و یکی از اون کشیش ها رو دنبال کنی و بری تو کلوسوس،البته از روی در و دیوارش باید بری تو تا سربازا نگیرنت..........
کشیشه داره همون ورا دور میزنه و منتظر توئه تا پیداش کنی...:31:
در ضمن بهتر بود سوالت رو توی تاپیک خود بازی میپرسیدی نه تاپیک حل مشکلات...........:31::31::31:
Angel Of Darkness
08-04-2011, 11:18
سلام دوستان
اگه نه الکی نصبش نکنم
منم چیزی پیدا نکردم...
ولی تفاوتی نداره که با همون version قدیمی اجرا کنی یا نه چون همه fix ها واسه multi هستش...
من از تورنت گرفتم 100 % هم سالمه و کار میکنه :
اینم تورنتش با آپدیت و کرک:
golmohammadi
09-04-2011, 16:10
سلام
اخر بازی از یه جا که میخوام جلوتر برم بازی ارور میده و میپره بیرون
دقیقا هم از همونجا
اشکال از کرکه چیه ؟
چیکار کنم ؟
از کدوم کرک استفاده میکنی؟ البته این نمی تونه ملاک باشه چون کرک هممون یکیه . شاید اشکال از سی دی ت باشه
[QUOTE=golmohammadi;6003103]سلام
اخر بازی از یه جا که میخوام جلوتر برم بازی ارور میده و میپره بیرون
دقیقا هم از همونجا
اشکال از کرکه چیه ؟
چیکار کنم ؟
آپدیت 1.01 رو اگه نصب نکردین نصب کنین ، اگر هم مثل من نتونستید نصبش کنید فقط از کرکی که همراهش هست استفاده کنید شاید درست شد.
golmohammadi
09-04-2011, 17:04
کرک خودش که 45.9 مگ هست فکر کنم اینو ریخته بودم
golmohammadi
09-04-2011, 17:48
آخرش با یه کلک ردش کردم
به جای اینکه بپرم بالای دیوار آویزون شدم و ردش کرده
و خلاصه رفتیم تموم کردیم
:ی
آخرش با یه کلک ردش کردم
به جای اینکه بپرم بالای دیوار آویزون شدم و ردش کرده
و خلاصه رفتیم تموم کردیم
:ی
چه جالب با کلک هم میشه مشکلات بازی رو رفع کرد :31: ازاین به بعد واسه بازی هم کرک بدن هم کلک:31:
دوستان من وقت بازی کردن خود به خود از بازی خارج میشه؟؟؟
کرک خوب ندارین؟
AMIR.KIK
11-04-2011, 10:07
دوستان من وقت بازی کردن خود به خود از بازی خارج میشه؟؟؟
کرک خوب ندارین؟
منم هم مشکل شما رو داشتم این کرک رو دانلود کردم مشکلم حل شد
Gune Baxan
12-04-2011, 14:46
با چی از بازی عکس بگیرم؟
یه جای بازی گیر کردم می خوام عکس بگیرم از بازی، Print Screen که می زنم یه عکس از یک صفحه خالی میندازه.
میدونم ربطی نداره ولی ببخشید
توی assassin creed II یعنی قبل از این اخرین مرحله ای که شما میرید کدامه؟؟
ایا همونه که با اون فضاییه حرف میزنه؟؟
چون ......
hoomi_gta
13-04-2011, 10:33
آقا لینکای پچ حذف شدن میشه لینکا ر اصلاح کنید؟ مرسی
marmolak kocholo
13-04-2011, 12:40
آقا لینکای پچ حذف شدن میشه لینکا ر اصلاح کنید؟ مرسی
لینک هارو بروز کردم، می تونید دانلود کنید...
SA.JJ.AD
14-04-2011, 20:18
دوستان من تازه میخوام شروع کنم به بازی کردن :31: ممنون میشم اخرین و بهترین پچ و کرک هاشو لینکشو بزارید (یا اگه تو پستی قرار داده شده ادرس پست مورد نظرو بدید) ممنون :11:
RoyalFalcon1994
15-04-2011, 00:26
ببخشيد كه اينجا مطرح مي كنم...
سرجاي اصليش كسي جواب نداد...
چطور ميشه رزوليشن بازي Assassin's Creed II رو از 800 در 600 پايين تر آورد؟
دوستان بلاخره میشه وارد بخش چند نفره این بازی شد یا نه اگه میشه راه حلشو بداید در ضمن میخوام بدونم شبکه میشه
siavashjal
15-04-2011, 17:41
باید سی دی کی بازی رو بخری.
نه شبکه نمیشه.
SA.JJ.AD
16-04-2011, 07:13
دوستان من تازه میخوام شروع کنم به بازی کردن :31: ممنون میشم اخرین و بهترین پچ و کرک هاشو لینکشو بزارید (یا اگه تو پستی قرار داده شده ادرس پست مورد نظرو بدید) ممنون :11:
کسی کمک نمیکنه ؟! :20:
RoyalFalcon1994
16-04-2011, 07:23
simorgh_m3
16-04-2011, 09:46
:31::31::31::31::31::31:
کامپیوترت با نفت کار میکنه؟
پس با هم همدردیم!!:40:
david071
16-04-2011, 22:52
من وقتی میخوام پچ رو نصب کنم err میده
از راهنمایی دانلودها هم استفاده کردم بازم نشد
pooriya_hp
18-04-2011, 13:31
دوستان من بازی رو که میخوام اجرا کنم ازم یه کد میخاد !!
باید چیکار کنم ؟
masoudtr
18-04-2011, 15:11
کسی ترینر درست و حسابی برای بازی داره چند تا را اجرا کردم یا جواب نداد یا از بازی اومد بیرون
منظورم همون کد تقلبه
david_2010
25-04-2011, 11:04
اقا سلام به همگي من امروز بازي رو گرفتم وقتي ميخواهم نصبش كنم چنين اروري ميده بايد چيكار كنم روي يه كامپيوتر ديگه هم تست كردم هيچ مشكلي نداشت روي مال من ارور ميده ممنون ميشم پاسخ من رو بديد
با سپاس فراوان
اينم اروري كه ميده:
joorabeban
26-04-2011, 03:02
سلام
مشکل من در اجرای بازی اینه که فول اسکرین بازی اجرا نمیشه!
یعنی چیزی مثل حالت فیلم 8 میلی متری که بالا و پایینش سیاه هست بازی برای من.
کرک اسکایدرو 1.0 و 1.01 رو هم تست کردم
رزولوشن رو هم تغیر دادم
اما باز بازی فول اسکرین نیست محل نمایشش، وگرنه فول اسکرین هست با 2 نوار سیاه در بالا و پایین ممنون میشم راهنمایی بکنید.
تنها چیزی که به ذهنم میرسه:
cpu 1.6 E240
NVIDIA VGA GTS 250
RAM 3 GIG DDR II
havas_1980
26-04-2011, 07:55
سلام
مشکل من در اجرای بازی اینه که فول اسکرین بازی اجرا نمیشه!
یعنی چیزی مثل حالت فیلم 8 میلی متری که بالا و پایینش سیاه هست بازی برای من.
کرک اسکایدرو 1.0 و 1.01 رو هم تست کردم
رزولوشن رو هم تغیر دادم
اما باز بازی فول اسکرین نیست محل نمایشش، وگرنه فول اسکرین هست با 2 نوار سیاه در بالا و پایین ممنون میشم راهنمایی بکنید.
تنها چیزی که به ذهنم میرسه:
cpu 1.6 E240
NVIDIA VGA GTS 250
RAM 3 GIG DDR II
فول شدنش بستگی به نوع مانیتورتون داره. بازی بر اساس 16:9 اجرا میشه و مانیتور های این شکلی رو لازم داره. حالا اگه مانیتوری غیر این داشته باشین (4:3 و 16:10) به ناچار نوار های سیاه بالا و پایین تصویر ظاهر میشه...
joorabeban
26-04-2011, 15:05
ممنون از جوابتون
مانیتور بنده
L1720B
LG LCD هست مطمئنید 16:9 نیست؟
اصلا اطلاعی ندارم که بازی حتما از یه سری مانیتور خاص پشتیبانی میکنه یا نه اینه که شک دارم به جوابتون در درست بودنش.یه لینکی راهنمایی ،چیزی ،بیشتری توضیح بدین که بیخیال بشم و نگردم دنبال راه حل در صورتی که مطمئنید راه حلی نداره
havas_1980
26-04-2011, 23:29
ممنون از جوابتون
مانیتور بنده
L1720B
LG LCD هست مطمئنید 16:9 نیست؟
اصلا اطلاعی ندارم که بازی حتما از یه سری مانیتور خاص پشتیبانی میکنه یا نه اینه که شک دارم به جوابتون در درست بودنش.یه لینکی راهنمایی ،چیزی ،بیشتری توضیح بدین که بیخیال بشم و نگردم دنبال راه حل در صورتی که مطمئنید راه حلی ندارهمانیتور ها از بابت ابعادشون رو به سه دسته تقسیم میشن:
- چهار در سه >> 4:3
- شانزده در نه >> 16:9... که مانیتور WIDE حساب میشه و با داشتن طول بیشتر, در زمره HD قرار میگیره.
- شانزده در ده >> 16:10 ... که فقط مانیتور WIDE حساب میشه.
مانیتور شما هم در این بین یه مانیتور چهار در سه هست. ابعاد پخش این بازی استثنا براساس مانیتورهای HD (شانزده در نه) هست. با این وضعیت هنگام پخش تصاویر باید اون نوارهای مشکی رو ببینین. کسی هم که مانیتور شازنده در ده داره همون نوار های مشکی رو بلطبع داره اما کم عرض تر... لازم به ذکره که دو بازی قبلی همین سری هم به این صورت هستن.
joorabeban
27-04-2011, 02:54
مانیتور ها از بابت ابعادشون رو به سه دسته تقسیم میشن...
مانیتور شما هم در این بین یه مانیتور چهار در سه هست...
ممنون از جوابتون.بسیار کمک کرد و اطلاعات بنده رو بالا برد.الکی نیست که مدیر هستید. X:
دوستان من با گرافیک رستم بود پهلوان :31: لگ دارم.آپدیت فیکس گرافیک نداره؟
RoyalFalcon1994
27-04-2011, 16:54
دی ال سی بازی رو از کجا می تونم دانلود کنم؟
مرحله هاش چندتاست و چطوریه؟
havas_1980
28-04-2011, 09:05
دی ال سی بازی رو از کجا می تونم دانلود کنم؟
مرحله هاش چندتاست و چطوریه؟مراجعه کنین به آدرس زیر:
masoudtr
28-04-2011, 10:45
لینک دانلود سیو:
کد:
اینا پاک شده کسی داره دوباره بگذاره؟
از کجا بفهمم ورژنی که دارم روش پچ 1.1 نصبه یا نه برای dlc ها میگم
آخرین پچ یا آپدیت بازی رو باید از کجا بگیرم؟
RoyalFalcon1994
28-04-2011, 11:34
مراجعه کنین به آدرس زیر:
ممنون...
پچ ورژن 1.1 رو از كجا دانلود كنم؟
راستي حالا كه بازي رو تموم كردم و در حال نوسازي روم هستم مس تونم ازش استفاده كنم؟
SA.JJ.AD
28-04-2011, 14:33
سلام دوستان . من بدلیل مشکلاتی . تازه الان بازیو امروز نصب کردم ! و اپدیت 1.2 رو نصب و بعدشم کرکی که تو پست اول بود رو ریختم تو محل مربوطه !!
.
یه مشکل فوق مزخرف دارم :2:اونم اینکه ...
.
لگ میشه در حد :2:با fraps تو باززی رفتم . میزان فریم بین 50 تا 100 هستش !!:18:اما هر چند ثانیه یه لگ افتضاح میزنه !(هرچی هست افت فریم نیست)! مثلا موس رو میخوای باهاش جهت دوربینو عوض کنی .یهو گیر میکنه و بعد یهو زیاد مییچرخه !!:18::2:ماکسیموم تنظیمات و مینیموم هیچ فرقی نمیکنه !!:13:
+
چیکار کنم ؟!:2:
SA.JJ.AD
28-04-2011, 15:33
سلام دوستان . من بدلیل مشکلاتی . تازه الان بازیو امروز نصب کردم ! و اپدیت 1.2 رو نصب و بعدشم کرکی که تو پست اول بود رو ریختم تو محل مربوطه !!
.
یه مشکل فوق مزخرف دارم :2:اونم اینکه ...
.
لگ میشه در حد :2:با fraps تو باززی رفتم . میزان فریم بین 50 تا 100 هستش !!:18:اما هر چند ثانیه یه لگ افتضاح میزنه !(هرچی هست افت فریم نیست)! مثلا موس رو میخوای باهاش جهت دوربینو عوض کنی .یهو گیر میکنه و بعد یهو زیاد مییچرخه !!:18::2:ماکسیموم تنظیمات و مینیموم هیچ فرقی نمیکنه !!:13:
+
چیکار کنم ؟!:2:
حل شد !!
.
با موس و کیبورد اونجوری بود !!:18::18::18:الان تنظیم کردم و دارم با گیم پد ps2 میرم و دیگه اون مشکلو ندارم . عالی شده !! خیلی بهتره با گیم پد :8::40:
SA.JJ.AD
28-04-2011, 15:45
دوستان این گزینه ی Post-Effects تو تنظیمات گرافیکی رو on میکنم کیفیت یه جور میشه که حال نمیکنم :13:
+
اصلا این چه مزایایی داره ؟! کیفیت رو بنظرم بد میکنه:31:. تو شماره های قبلی هم OFf میزاشتمش !! :2:
+
به نظرتون کار اشتباهی میکنم ؟! :31:
سلام
من اصلا ب هیچ وجه بازی نمیکنم حرفه ای هم نیستم بعد چند ساااااال نشسم بازی اونم Brotherhood. هیچ نظری نصبت ب گیم پلی نداشتم ولی کلا از داستانش خیلی زیاد خوشم اومد و از فضای و اونو همه ی اینا فقط این تو 43% تموم میشه؟ آرره اینجوریه؟ اگر ن میگین باید چیکارا کرد؟ پیشنهاد میکنین برم دو هم بازی کنم؟
(چ دنیای این گیمر ها هم برا خودش بزرگه ها چ کارا میکردین ما خبر نداشتیم):46:
RoyalFalcon1994
28-04-2011, 17:40
سلام
من اصلا ب هیچ وجه بازی نمیکنم حرفه ای هم نیستم بعد چند ساااااال نشسم بازی اونم Brotherhood. هیچ نظری نصبت ب گیم پلی نداشتم ولی کلا از داستانش خیلی زیاد خوشم اومد و از فضای و اونو همه ی اینا فقط این تو 43% تموم میشه؟ آرره اینجوریه؟ اگر ن میگین باید چیکارا کرد؟ پیشنهاد میکنین برم دو هم بازی کنم؟
(چ دنیای این گیمر ها هم برا خودش بزرگه ها چ کارا میکردین ما خبر نداشتیم):46:
اون 43 درصد مربوط به داستانه...
مابقيش مربوط به مراحل فرعي يا مخفي هست كه خداييش خيلي زيادن و تكراري هم نميشن...
البته مي تونين dlc ها روهم دانلود كنين...
پچ 1.1 رو از كجا دانلود كنم؟
اون 43 درصد مربوط به داستانه...
مابقيش مربوط به مراحل فرعي يا مخفي هست كه خداييش خيلي زيادن و تكراري هم نميشن...
البته مي تونين dlc ها روهم دانلود كنين...
مرسی:11:
من خرو بگو ک پاکش کردم تو همون 43% دیگه از رو سیستم :13:
داداش گلم زیر دیپلم بازی بگو dlc چیه آیا؟
از کجا اون مراحل رو پیگیری کنم و چجوری بازی کنم چیشو بازی کنم اصلا؟ کاش یخورده میتونستی راهنماییم کنی راجع ب اینها
خیلی گرفتتم بازیش خوشم میاد بندالش باشم:31: ولی چیزیم حالیم نیس:41:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.