ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : طریقه اورکلاک سیپیو در مادربرد p41T-D3

AMIR.KIK
15-03-2011, 00:50
سلام دوستان سیپیو من e5400 هستش چجور با مادربرد gigabyte p41T-D3 سیپیو رو اورکلاک کنم؟

EXTREME
15-03-2011, 11:12
سلام دوستان سیپیو من e5400 هستش چجور با مادربرد gigabyte p41T-D3 سیپیو رو اورکلاک کنم؟
شلام شما یه بار تاپیک زدید و جواب منو هم ندادید
الان پارامتر cpu host controller در بایوس چنده همچنین الان رمتون تو چه فرکانسی کار میکنه
مشخصات کل سیستم به خصوص پاور
فن سی پی یو تون چیه

AMIR.KIK
15-03-2011, 12:59
شلام شما یه بار تاپیک زدید و جواب منو هم ندادید
الان پارامتر cpu host controller در بایوس چنده همچنین الان رمتون تو چه فرکانسی کار میکنه
مشخصات کل سیستم به خصوص پاور
فن سی پی یو تون چیه
اخه مادربرد رو عوض کرده بودم واسه همین جواب ندادم ببخشید.
چندتا عکس واست گذاشتم ببین به درد میخورن.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

---------- Post added at 02:59 PM ---------- Previous post was at 02:55 PM ----------

پاورم شاید خوب نباشه.1000 وات الگانس
گرافیک 4670
رم 2 گیگ
سیپیو e5400

AMIR.KIK
15-03-2011, 13:13

AMIR.KIK
15-03-2011, 13:58
با برنامه prime 95 یه تست 15 دقیقه ای گرفتم این شد

wishIWas
15-03-2011, 14:39
جالبه
ایا همه ی Cpu ها رو میشه اورکلاک کرد ؟

EXTREME
15-03-2011, 21:18
خوب شما پارامتر CPU HOST CONTROLLER رو مقدارش رو بکنید 235 که فرکانس بشه 3.01
یک مرحله به سی پی یو ولتاژ بدید فرکانس رم رو با SPD تنظیم کنید بزارید رو 1333 یا اگه نشد بزارید رو 1066 چون رمتون داره تو فرکانس 800 کار میکنه
بعد تنظیمات رو ذخیره کنید و وارد ویندوز بشین و 30 دقیقه تست PRIME 95 رو حالت BLEND بگیرید و در حین تست دمای سی پی یو رو با HW MONITOR چک کنید که از 64 درجه بیشتر نشه
در ضمن دمای سی پی یو تون یکم بالاست قبل از انجام اورکلاک حتما یک فن خوب و خمیر سیلیکون بگیرید
برای ولتاژ سی پی یو از خودتون ولتاژ ندید اگه سیستم بوت نشد یا موقع تست ارور داد یا صفحه ی آبی با کد 101 یا موقع تست
صفحه فریز شد یعنی ولتاژ سی پی یو کمه و باید بهش ولتاژ بدید
سی پی یو تون تا ولتاژ 1.36 ولت بیشتر نمیتونه تحمل کنه این هم مدنظر داشته باشین
پاور و بقیه ی قطعات سیستمتون چیه؟
دمای مین هم بالاست سیستم تهویه ی کیس رو چک کنید و بایوس مسن رو هم آپدیت کنید این سری از مین ها گیگا مشکل در ERP داشتند که با آپدیت بایوس دمای مین میاد پایین

AMIR.KIK
15-03-2011, 21:50
خوب شما پارامتر CPU HOST CONTROLLER رو مقدارش رو بکنید 235 که فرکانس بشه 3.01
یک مرحله به سی پی یو ولتاژ بدید فرکانس رم رو با SPD تنظیم کنید بزارید رو 1333 یا اگه نشد بزارید رو 1066 چون رمتون داره تو فرکانس 800 کار میکنه
بعد تنظیمات رو ذخیره کنید و وارد ویندوز بشین و 30 دقیقه تست PRIME 95 رو حالت BLEND بگیرید و در حین تست دمای سی پی یو رو با HW MONITOR چک کنید که از 64 درجه بیشتر نشه
در ضمن دمای سی پی یو تون یکم بالاست قبل از انجام اورکلاک حتما یک فن خوب و خمیر سیلیکون بگیرید
برای ولتاژ سی پی یو از خودتون ولتاژ ندید اگه سیستم بوت نشد یا موقع تست ارور داد یا صفحه ی آبی با کد 101 یا موقع تست
صفحه فریز شد یعنی ولتاژ سی پی یو کمه و باید بهش ولتاژ بدید
سی پی یو تون تا ولتاژ 1.36 ولت بیشتر نمیتونه تحمل کنه این هم مدنظر داشته باشین
پاور و بقیه ی قطعات سیستمتون چیه؟
دمای مین هم بالاست سیستم تهویه ی کیس رو چک کنید و بایوس مسن رو هم آپدیت کنید این سری از مین ها گیگا مشکل در ERP داشتند که با آپدیت بایوس دمای مین میاد پایین
کجا باید به سیپیو ولتاژ داد؟
(فرکانس رم رو با SPD تنظیم کنید بزارید رو 1333 یا اگه نشد بزارید رو 1066)این رو کجا باید انجام بدم؟

EXTREME
15-03-2011, 21:54
ولتاژ سی پی یو رو باید از تو VCORE تغییر بدین
فرکانس رم رو با SYSTEM MU7LTIPLIER RAM که تو پرانتز نوشته SPD باید تغییر بدین

AMIR.KIK
15-03-2011, 22:20
ولتاژ سی پی یو رو باید از تو VCORE تغییر بدین
فرکانس رم رو با SYSTEM MU7LTIPLIER RAM که تو پرانتز نوشته SPD باید تغییر بدین
رفتم روی SYSTEM MU7LTIPLIER RAM ولی نداره که بذارم رو 1333 این ها رو داشت یه عکس گذاشتم ببین بذارم روی کدام؟
چه ولتاژی هم به سیپیو بدم خوبه؟

EXTREME
15-03-2011, 23:20
پس یک طوری فرکانس رم رو تنظیم کنید بیاد رو 1066 چون کنترلر حافظه ی مین شما همین فرکانس رو ساپورت میکنه
ولتاژ هم بعد از افزاریش پارامتر cpu host controller یک مرحله به سی پی یو ولتاز بدید یعنی مقدار کم اگه اون علائمی که گفتم رو نشون داد باز هم به سی پی یو ولتاژ بدید

AMIR.KIK
15-03-2011, 23:38
پس یک طوری فرکانس رم رو تنظیم کنید بیاد رو 1066 چون کنترلر حافظه ی مین شما همین فرکانس رو ساپورت میکنه
ولتاژ هم بعد از افزاریش پارامتر cpu host controller یک مرحله به سی پی یو ولتاز بدید یعنی مقدار کم اگه اون علائمی که گفتم رو نشون داد باز هم به سی پی یو ولتاژ بدید
اگه نره روی 1066 چی میشه؟من که بلد نیستم چیکارش کنم

AMIR.KIK
15-03-2011, 23:52
مثل اینکه خودش روی 1333 هستش اینم عکس

EXTREME
15-03-2011, 23:57
اگه نره روی 1066 چی میشه؟من که بلد نیستم چیکارش کنم
اشکالی نداره اگه نره رو 1066 یعنی هرکاری بکنید نشه یا باید بایوستون رو آپدیت کنین که عددش تو spd اضافه بشه یا باید به fsb ولتاژ بدید کلا سری چیپست های g41 گیگابایت این مشکلارو با رم های ddr3 دارن
شما اگه نتونستید به 1066 برسونید اشکالی نداره وقتی پارامتر cpu host controller رو زیاد کردین فرکانس رم رو ضریب رم طوری تنظیم کنید و روی عددی بزارید که رو همون 800 رمتون کار کنه چون با افزایش cpu host contrller
فرکانس رمتون هم بالا میره و خودتون هم با بالا بردن پارامتر cpu host controller میتونید این قضیه رو ببینید
برای همین میگم که مواظب تغییرات فرکانس رمتون باشید

---------- Post added at 01:57 AM ---------- Previous post was at 01:54 AM ----------

مثل اینکه خودش روی 1333 هستش اینم عکس
نه
عکسی که شما تو cpu-z گذاشته بودید نشون میداد که داره تو فرکانس 800 کار میکنه نه 1333
در ضمن کنترلر حافظه ی مین شما رو 1066 هست و اگه رم 1333 بگیرید رو فرکانس کمتر باید تنظیم بشه
و با اورکلاک به 1333 میرسه
اون 1333 فرکانس پایه ی رم رو نوشته و لی با فرکانس 800 داره کار میکنه فکر کنم بتونید با افزایش spd به 1066
هم برسونید ولی اگه نشد یکی از اون دوکاری رو که گفتم باید انجام بدین که کار دومی زیاد جالب نیست
الان هم فرکانس رمتون رفته بالا شده 940 spd رو کمتر کنید که برسه به 800
در ضمن فن برای سی پی یو تون تهیه کردین حتما اینکارو بکنید از فن ارجینال استفاده نکنید

AMIR.KIK
16-03-2011, 00:05
اشکالی نداره اگه نره رو 1066 یعنی هرکاری بکنید نشه یا باید بایوستون رو آپدیت کنین که عددش تو spd اضافه بشه یا باید به fsb ولتاژ بدید کلا سری چیپست های g41 گیگابایت این مشکلارو با رم های ddr3 دارن
شما اگه نتونستید به 1066 برسونید اشکالی نداره وقتی پارامتر cpu host controller رو زیاد کردین فرکانس رم رو ضریب رم طوری تنظیم کنید و روی عددی بزارید که رو همون 800 رمتون کار کنه چون با افزایش cpu host contrller
فرکانس رمتون هم بالا میره و خودتون هم با بالا بردن پارامتر cpu host controller میتونید این قضیه رو ببینید
برای همین میگم که مواظب تغییرات فرکانس رمتون باشید

---------- Post added at 01:57 AM ---------- Previous post was at 01:54 AM ----------

نه
عکسی که شما تو cpu-z گذاشته بودید نشون میداد که داره تو فرکانس 800 کار میکنه نه 1333
در ضمن کنترلر حافظه ی مین شما رو 1066 هست و اگه رم 1333 بگیرید رو فرکانس کمتر باید تنظیم بشه
و با اورکلاک به 1333 میرسه
اون 1333 فرکانس پایه ی رم رو نوشته و لی با فرکانس 800 داره کار میکنه فکر کنم بتونید با افزایش spd به 1066
هم برسونید ولی اگه نشد یکی از اون دوکاری رو که گفتم باید انجام بدین که کار دومی زیاد جالب نیست
الان هم فرکانس رمتون رفته بالا شده 940 spd رو کمتر کنید که برسه به 800
در ضمن فن برای سی پی یو تون تهیه کردین حتما اینکارو بکنید از فن ارجینال استفاده نکنید
چجوری باید بایوس رو آپدیت کنم؟جه برنامه ای میخواد؟
فایل بایوس رو توی سایت گیگا دانلود کردم

AMIR.KIK
16-03-2011, 13:43
بایوس هم آپدیت کردم باز نداشت که 1333 رو بهش یدم.!!!!!!!!!!

EXTREME
16-03-2011, 13:48
بایوس هم آپدیت کردم باز نداشت که 1333 رو بهش یدم.!!!!!!!!!!
پس هیچی شما باید برای اینکه رم رو به 1333 برسونید باید به fsb ولتاژ بدید که اینکار زیاد جالب نیست چون استرس به مین وارد مبکنه و دمای مین یکم میره بالا
1066 چی اونم نمیتونید تنظیم کنید؟

AMIR.KIK
16-03-2011, 14:10
پس هیچی شما باید برای اینکه رم رو به 1333 برسونید باید به fsb ولتاژ بدید که اینکار زیاد جالب نیست چون استرس به مین وارد مبکنه و دمای مین یکم میره بالا
1066 چی اونم نمیتونید تنظیم کنید؟
به fsb چجور ولتاژ بدم؟اصلا نداره که بخوابی بهش عدد وارد کنی.عکس هم گذاشتم فقط چندتا خودش داره

EXTREME
16-03-2011, 15:38
چی نداره شما باید spd رو از حالت auto خارج کنید و مقدارش رو زیاد کنید اگه نمیشه که هیچی اگه نمیشه ولش کنید به fsb
ولتاژ ندید کلا این سری چیپ های گیگا g41 با رم های ddr3 مشکل دارند
شما قصدتون فقط اور سی پی یو هست الان فرکانس رم رو 940 هست شما برید رو spd و مقدارش رو کم کنید که بشه 800 همین

AMIR.KIK
16-03-2011, 23:34
چی نداره شما باید spd رو از حالت auto خارج کنید و مقدارش رو زیاد کنید اگه نمیشه که هیچی اگه نمیشه ولش کنید به fsb
ولتاژ ندید کلا این سری چیپ های گیگا g41 با رم های ddr3 مشکل دارند
شما قصدتون فقط اور سی پی یو هست الان فرکانس رم رو 940 هست شما برید رو spd و مقدارش رو کم کنید که بشه 800 همین
وقتی اورکلاک میکنم رو 800 نمیره اگه روی 940 باشه اشکالی نداره؟
من spd تو پیدا نکردم که برم روش و مقدار رو کم کنم!!!!!!!

AMIR.KIK
17-03-2011, 00:00
مادربرد من p41 هستش نه g41.
توی همه پست هات نوشتی g41

EXTREME
17-03-2011, 09:06
مادربرد من p41 هستش نه g41.
توی همه پست هات نوشتی g41
p41 هست ولی جزء چیپهای g41 به حساب میاد برید تو سایت گیگابایت مادربورد رو بزنید و 775 برید g41 رو انتخاب کنید و اونجا میتونید مدل مادریورد خودتونو ببینید پل شمالی مین شما G41 هست نه P41 همون چیپ هایی که تو DDR3 مشکل دارند
SPD هم قشنگ معلومه که نوشته SYSTEM MEMORY MULTIPLIER که جلوش تو پرانتز نوشته SPD اون الان رو حالت AUTO هست از حالت AUTO خارج کنید و یک سری عدد میبینید میتونید عددشو عوض کنید با تغییر اون عددها فرکانس رم هم تغییر میکنه
کلا پل شمالی P41 نداریم اینم لینک

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

NIK2000
18-08-2012, 00:24
سلام مادربورد منم همینه cpu e2200 هست cpu host control به صورت پیش فرض روی 200 بود کردم 240 ضریب رم هم شد 940 رم بنده 1333 هست بعد بنده fsb رو روی 274 گذاشتم و بوت کردم اول که سی پی یو 65 درجه شد تو ویندوز رفتم سرعت حس کردم انگار پایین امده و حین اجرا برنامه صفحه ابی شد و دوباره تنظیمات به 240 برگردوندم حالا چی کار کنم میدونم میشه سی پی یو رو بالا ببرم با خنک کننده قوی ولی قضیه این ولتاژ cpu و spd رم رو نفهمیدم یعنی هرچه قدر fsb بدم باید spd رو روی 1333 تنظیم کنم قبلش و به ولتاژ cpu اضافه کنم تنها راه همون fsb هست چون توی spd رم بالای 800 تا نمیره
لطفا یگید این cpu و spd رو چی کار کنیم
EXTREME
18-08-2012, 00:46
سلام مادربورد منم همینه cpu e2200 هست cpu host control به صورت پیش فرض روی 200 بود کردم 240 ضریب رم هم شد 940 رم بنده 1333 هست بعد بنده fsb رو روی 274 گذاشتم و بوت کردم اول که سی پی یو 65 درجه شد تو ویندوز رفتم سرعت حس کردم انگار پایین امده و حین اجرا برنامه صفحه ابی شد و دوباره تنظیمات به 240 برگردوندم حالا چی کار کنم میدونم میشه سی پی یو رو بالا ببرم با خنک کننده قوی ولی قضیه این ولتاژ cpu و spd رم رو نفهمیدم یعنی هرچه قدر fsb بدم باید spd رو روی 1333 تنظیم کنم قبلش و به ولتاژ cpu اضافه کنم تنها راه همون fsb هست چون توی spd رم بالای 800 تا نمیره
لطفا یگید این cpu و spd رو چی کار کنیم
بهتر بود یک تاپیک جدا میزدید
شما باید چند تا عکس به من بدید
یکی یک عکس از تب اصلی نرم افزار cpu-z و تب مموری
یک عکس از hw monitor در حالت idle
نرم افزار prime95 رو دانلود میکنید و در حالت blend یک تست 15 دقیقه ای میگیرید در حین تست دما رو با نرم افزار hw monitor تست میکنید و بعد از 15 دقیقه دمای سی پی یو رو میگین
قبل از همه اینکارا بایوس رو حتما دیفالت کنید

NIK2000
18-08-2012, 12:50
بهتر بود یک تاپیک جدا میزدید
شما باید چند تا عکس به من بدید
یکی یک عکس از تب اصلی نرم افزار cpu-z و تب مموری
یک عکس از hw monitor در حالت idle
نرم افزار prime95 رو دانلود میکنید و در حالت blend یک تست 15 دقیقه ای میگیرید در حین تست دما رو با نرم افزار hw monitor تست میکنید و بعد از 15 دقیقه دمای سی پی یو رو میگین
قبل از همه اینکارا بایوس رو حتما دیفالت کنید

چشم من امشب برم خونه عکس میذارم مرسی بابت پیگیری اما این بایوس اس پی دی انگار بالای 800 نداره !

NIK2000
18-08-2012, 23:34
سلام اینم از عکس ها
از برنامه قسمت سی پی یو
این هم مموری
وتست در حالت پرایم
ممنون میشم راهنمایی کنید

ali2424
18-08-2012, 23:52
سلام اینم از عکس ها
از برنامه قسمت سی پی یو
این هم مموری
وتست در حالت پرایم
ممنون میشم راهنمایی کنید
پلتفرم شما سوکت 775 اینتله و چون رمی که دارید ddr3 میشه تا حدودی اور کلاک کرد البته دمای پردازنده یک خورده بالاست پیشنهاد میکنم برید بایاس کامپیوتر کلید del رو لحظه استارت کامپیوتر بزنید داخل بایاس شوید و گزینه fsb روپیداکنید خودش رو تغییر بدید مثلا از 200 بزارید 220 هرگز یک دفعای اقدام به زیاد کردن نکنید سپس داخل ئیندوز با نرم افزارهای پایداری مثل پریم 95 حداقل یک ساعت تست پایداری بگیری اگه ریست نکرد شما تا حالا یک اور کلاک موفق داشتید البته دما هم فراموش نشه و حتما حواستون به اون هم باشه

NIK2000
19-08-2012, 01:20
مرسی برادر علی ولی مشکل ما جای دیگسن اینارو میدونم مشکل عدم تنظیم رم ههاست در این مادربوردها که قرار بود اقای extreme توضیح بدهند
اینم از عکس ها
از برنامه قسمت سی پی یو
این هم مموری
وتست در حالت پرایم
ممنون میشم راهنمایی کنید

ali2424
19-08-2012, 02:30
مرسی برادر علی ولی مشکل ما جای دیگسن اینارو میدونم مشکل عدم تنظیم رم ههاست در این مادربوردها که قرار بود اقای extreme توضیح بدهند
اینم از عکس ها
از برنامه قسمت سی پی یو
این هم مموری
وتست در حالت پرایم
ممنون میشم راهنمایی کنید
رمها چه مشکلی دارند ببین دوست عزیز شما وقتی فرکانس پایه یا همون fsb رو زیاد میکنی طبیعتا فرکانس رم هم افزایش پیدا میشه که شما باید با کاهش ضریب رم اونرو جبران کنید من بازم مشکل شما رو دقیق متوجه نشدم

EXTREME
19-08-2012, 12:00
اینم از عکس ها
از برنامه قسمت سی پی یو
این هم مموری
وتست در حالت پرایم
ممنون میشم راهنمایی کنید

شما باید با ضریب رم یعنی spd فرکانس رمتون رو درست کنید با افزایش کلاک رفرنس فرکانس رم و nb و خود fsb سی پی یو افزایش پیدا میکنه برای کاهش فرکانس رم با ضریبش باید کار کنید timing هم رو auto بزارین فعلا و بهش دست نزنین
اگه بایوستون این تنظیمات رو نداره پیشنهاد میکنم بایوس مینتون رو آپدیت کنید

این عکسی که از hw monitor گذاشتین در حالت بیکاری سیستم است ؟

NIK2000
19-08-2012, 13:59
سلام hw monitor در حال کار بود که عکس گرفتم هنگام کار با پرایم....
شرمنده منظور خط اولت رو نفهمیدم
نگاه من وقتی فرکانس cpu رو از 200 که دیفالت هست به 240 میبرم spd رم از 800 به 940 تغییر میکنه یعنی باید برش گردونم به 800 با تنظیمات spd ؟ اخه شما فرمودید که که قبل از افزایش فرکانس cpu باید spd رو روی 1333 قرار بدیم که متاسفانه در قسمت spd بایوس بیشتر از 800 نمیره ....
حال چه کار کنم ؟
اپدیت بایوس که به صورت Live نمیشه همش پیغام سرور ارور میده تو سایت هم که میرم چند ورژن مختلف از مادربورد داره که نمیدونم کدومشه

ali2424
19-08-2012, 14:37
نگاه من وقتی فرکانس cpu رو از 200 که دیفالت هست به 240 میبرم spd رم از 800 به 940 تغییر میکنه یعنی باید برش گردونم به 800 با تنظیمات spd ؟ اخه شما فرمودید که که قبل از افزایش فرکانس cpu باید spd رو روی 1333 قرار بدیم که متاسفانه در قسمت spd بایوس بیشتر از 800 نمیره ....
حال چه کار کنم ؟
اپدیت بایوس که به صورت Live نمیشه همش پیغام سرور ارور میده تو سایت هم که میرم چند ورژن مختلف از مادربورد داره که نمیدونم کدومشه
اگه رو 940 پایدار باشه که مشکلی نیست اگه شما میخواید به1333 کار کنه چون پلتفرم شما قدیمیه تنها راه اینه که باز هم فرکانس مرجع رو زیاد کنید باید حول حوش 333 که فکر نمیکنم در این فرکانس پایه سیستم شما اصلا بالا بیاد در ضمن روی بدنه مین ورزن انورو نوشته کنار اسلت pci

NIK2000
19-08-2012, 15:00
خوب من تا 274 بردم بالا فقط دو تا مشکل پیش میاد یکی اینکه دما میره بالا که اینو میشه یه کاری کرد دوم هم حس کردم سیستم سرعت نداره و یه بار هنگام بوت ریست شد و بار بعدی در اجرای بازی صفحه ابی داد
خوب باید ولتاژ cpu اضافه شود یا نه
مرسی

EXTREME
19-08-2012, 15:17
حال چه کار کنم ؟
مادربورد شما ddr3 ساپورت است درسته ؟
الان با divider نمیتونید ضریب رم رو درست کنید ؟ معمولا ddr3 ها divider هاشون باگ نداره ولی به نظر من بایوس مین رو آپدیت کنید و سپس اورکلاک رو انجام بدین
یک عکس هم از بایوس از جایی که فرکانس رم و درست میکنید بزارید

EXTREME
19-08-2012, 15:24
خوب من تا 274 بردم بالا فقط دو تا مشکل پیش میاد یکی اینکه دما میره بالا که اینو میشه یه کاری کرد دوم هم حس کردم سیستم سرعت نداره و یه بار هنگام بوت ریست شد و بار بعدی در اجرای بازی صفحه ابی داد
خوب باید ولتاژ cpu اضافه شود یا نه
مرسی
در این فرکانس هم میتونه این مشکل از کمبود ولتاژ سی پی یو باشه هم ولتاژ fsb و هم ولتاژ nb شما باید به سی پی یو به اندازه 30 میلی ولت ولتاژ بدین نشد 20 میلی ولت دیگه بدید نشد به fsb و nb هر کدوم 1/. ولت بدین برای تست یک فن 8 سانتیمتری هم روی چیپ شمالی بزارین
اگه فرکانس رم بالا نرفته نیازی به ولتاژ دادن به رم نیست

NIK2000
19-08-2012, 15:48
مادربورد من ddr3 ساپورت هست این قسمت divider که فرمودی کجاست ؟ ولتاژ cpu که از vcore بالا میره اما ولتاژ fsb و nb به چه اسمی هست ؟
چشم من هم اپدیت میکنم هم عکس از قسمت بایوس میذارم

EXTREME
19-08-2012, 15:58
همون spd که فرکانس رم رو درست میکنی از اون قسمت که فرکانس رم رو درست میکنی عکس بزار
ولتاژ fsb به اسم های مختلف است مثل cpu termination ,fsb termination , fsb over voltag و...
nb هم به اسم های mch core یا nb voltag است
اول از vcore شروع کن
حواست به دما باشه با اعمال ولتاژ به سی پی یو دما هم بالا تر میره دما در لود نباید از 65 بیشتر بشه

NIK2000
19-08-2012, 16:06
چشم امشب میزارم حتما عکس از او قسمت کلا اما اگه ولتاژ vcore دادم سیستم پایدار شد بازم نیاز به افزایش این دو دیگه هم هست باز ؟ با چی میشه فهمید پایداریو تو سیستم و هماهنگی تمام قطعات را

EXTREME
19-08-2012, 16:07
برای تست پایداری بهترین نرم افزار پرایم است
نه اگه پایدار بود نیاز به دادن ولتاژ به اون دوتا پارامتر نیست معمولا ککمبود ولتاژ در اون دو تا پارامتر باعث بلو اسکرین ریست و هنگ کردن میشود

NIK2000
20-08-2012, 00:34
سلام خوب اینم از عکس های بایوس بنده
اقای extreme ازت متشکرم
بی زحمت اون قسمت robust graphics booster هم توضیح بده ممنون....

EXTREME
20-08-2012, 01:02
اون گزینه رو بهش کاری نداشته باشین بزارین رو auto باشه
الان رو همه ضریب های spd میزارن تک تک فرکانسشو به من بگین که چند میشه

NIK2000
21-08-2012, 01:51
این هم spd در حالت های مختلف
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

EXTREME
21-08-2012, 08:47
خوب تنها راهی که دارین اینه که فرکانس رم رو با cpu host controller بالا ببرید و با ضریبش دستکاری کنید
چون من الان دیدم هیچ ورژن بایوسی برای این مدل مین نیومده

NIK2000
21-08-2012, 09:27
یعنی مادربوردو به من انداختن دیگه :20: خوب پس تا کجا میتونم ببرم بالا ضریبو البته با فن ؟ وقتی بالا میبرم ضریب پایین تا کجا کشش داره مثلا وقتی رو 333 میذارم ضریب میشه 1333 اما الان رو 240 هست که ضریب 940 شده ؟ بعد بایوس من رو دیدی لطفا تنظیمات ولتاژ هم به من بفرمایی ممنون میشم مرسی بابت پیگیری

EXTREME
21-08-2012, 10:36
این مشکل به مین مربوط نمیشه به بایوس مین مربوط میشه ضریب رم احتمالا باگ داره یا کم است باید بایوس آپدیت بشه که ورژنی برای بایوس این نیومده

نیازی به دادن ولتاز به رم نیست شما میخواین رم رو به فرکانس خودش برسونید البته مین شما فرکانس 1333 رو در حالت اورکلاک ساپورت میکنه

اگه بخواین ولتاژی بدین باید به سی پی یو یا fsb و nb بدید اونم در صورت نیاز که بهتون گفتم با دیدن علائمی که سیستم نشون میده ولتاژ اعمال کنید و به چه مقدار

NIK2000
21-08-2012, 11:19
دستت درد نکنه بازم فقط یه چیز دیگه سقف ولتاژ این cpu و fsb و nb این مادربورد و cpu چه قدر هست من چند جا دیدم بچه روی 3 گیگاهرتز و 3.4 گیگاهرتز با ولتاژ 1.32 و 1.42 پایدار بودند و برای من راهنمایی خوبی بود ولی ولتاژ این دو فرکانس که فرمودی در حد 0.1 میلی برایم یکم سوال ایجاد کرده نظرت میخوام جویا شم ؟....

EXTREME
21-08-2012, 22:59
خودتون باید بفهمین که رو چه ولتاژی سیستم پایدار میشه نمیشه در این مورد نظری داد قانون خاصی هم نداره

fsb از یک مقدار که بالاتر بره باید بهش ولتاژ بده به صورت 1/. ولت هم fsb و هم nb اونم باید از روی علائمش بفهمید