ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : خرید رم ، مادربرد و گرافیک

milad_gta
14-03-2011, 22:54
سلام خسته نباشید ، لطفا به گرافیک گیر ندید :دی چون درباره رم و مادربرد سوال داشتم دیگه گرافیک رو جدا نکردم همینجا میگم . اول از همه اینکه من از سخت افزار چیزی بارم نی ... به هر حال ممنون میشم راهنماییم کنید . من کار آنچنانی با سیستمم انجام نمیدم عموما کدنویسی میکنم ، اما الان مدتیه نسخه دوم بازی مورد علاقم ( مافیا ) اومده و منم میخوام بعد از سالیان یک مافیا بزنم :دی مشخصات سیستم الانم : رم : 2 تا 512 DDR -------------------- کارت گرافیک : 256MB DDR NVIDIA GeForce 6600 LE PCI Express x16 -------------------- مادربرد : WinFast Model : NF-CK804 | NVIDIA | Phoenix -------------------- سی پی یو : Cores : 1 Threads : 1 AMD Athlon 64 3200+ -------------------- حالا موندم چیکار کنم !؟ چون سیستمم DDR هست اگه بخوام رم اضافه کنم یکم سخت میشه برام چون دیگه DDR تقریبا نیست و گرون هم هست 1 گیگ 40 قیمت دارم در صورتی که 2 گیگ DDR2 چهل و DDR3 سی هست ، اگر DDR2 یا 3 بخوام بگیرم باید مادر بردم رو هم عوض کنم و نمیدونم که Cpu من رو ساپورت میکنند یا نه !؟ کارت گرافیک هم نمیدونم چی بگیرم !؟ 1 گیگ میخوام و نهایتا 80 . 90 تومن باشه ... تا جایی که من فهمیدم همه مادربرد ها انواع مختلف DDR ( کارت گرافیک ) رو ساپورت میکنند پس ترجیها DDR2 یا 3 باشه ( اگر این حرف صحت داره ) نظر خودم الان این هست که من یک کارت گرافیک 1 گیگ DDR3 بگیرم ( با توجه به خط فوق ) اگر کافی بود و کارم رو راه انداخت که هیچی اگر راه ننداخت مادربرد و رم DDR3 بگیرم و یا اگر کارم راه افتاد و بعدا خواستم ارتقاع بدم به همین صورت نظرتون چیه ؟ درباره تعویض رم و مین هم اگر پیشنهادی دارید ممنون میشم راهنماییم کنید .

pasargadd
15-03-2011, 10:38
شما بهتره سیستمو کامل ارتقا بدین.cpu و مادربرد. بفروشین.
پاورتون چیه؟

milad_gta
15-03-2011, 17:05
شرمنده پستم اونجوری قاطی شد ، جاوام فعال نبود ...

نیم ساعت پیش کیس رو بستم :D دیگه حس باز کردن نیست ، برنامه ای سراغ ندارید مشخصاتش رو بکشه بیرون ؟

Ali*Reza
16-03-2011, 14:44
برنامه CPU-Z

milad_gta
18-03-2011, 18:25
شرمنده دیر شد ! والا تو Cpu-z چیزی درباره پاور نبود !؟ به هر حال از تمام صفحات عکس گرفتم و میزارم .

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

یه رم دیگه هم هست که مشخصات دقیقا همینه فقط سریال فرق میکنه :31:

:11:

kourosh4
18-03-2011, 20:49
دوست من اگه میخاین افزایش کارایی رو حس کنید فقط باید ارتقای کلی بدید......!

milad_gta
18-03-2011, 23:06
آخه قصدم فقط اجرای اون بازیه :31: وگرنه کار خاصی با سیستم انجام نمیدم ! حالا یه سوال ... میگن تمام گرافیک ها ( متفاوت از نظر DDR ) که PCI Express هستند رو تمام مین ها حتی DDR ساپورت میکنه !؟ این حرف صحت داره ؟ چون میخوام یک گرافیک یک گیگ DDR3 بگیرم اگه کارم راه نیفتاد کلا سیستم رو ارتقاع بدم . نظرتون در این باره چیه ؟

Ali*Reza
19-03-2011, 12:56
بله ، اگر مادربورد شما PCIe داشته باشه ، همه گرافیکهای فعلی رو ساپورت میکنه.

mojtabaseyfi
20-03-2011, 19:20
سلام دوستان این سیستم کرایسیس 2 بالا میاره روان ؟ تا چند سال میتونم ازش استفاده کنم ؟
CPU (سی پی یو)
Intel Core i7 - 3.06GHz - 950 * 340
-------------------------------------------
Motherboards
ASUS - Rampage III Extreme * عالی 610
----------------------------------------------------
VGA
CLUB - NVIDIA GeForce GTX460 * متوسط 280
---------------------------------------
Power Supply
GREEN - GP885B * عالی 160
--------------------------------------------------------------
Memory » DDR3
CORSAIR - Triple Channel 6GB - 1600-3x2GB متوسط 155
--------------------------------------------------------------
Hard Disk
Western Digital -SATA 3 - 1 TeraByte - 64MB / WD Caviar Black* عالی 140
------------------------------------------------------------------------
Case
GREEN - X-3* عالی 90
------------------------------------------------------
Monitor » LED
AOC - 19" - V19+ LED * عالی 210

sasan816
20-03-2011, 19:55
سلام خسته نباشید ، لطفا به گرافیک گیر ندید :دی چون درباره رم و مادربرد سوال داشتم دیگه گرافیک رو جدا نکردم همینجا میگم . اول از همه اینکه من از سخت افزار چیزی بارم نی ... به هر حال ممنون میشم راهنماییم کنید . من کار آنچنانی با سیستمم انجام نمیدم عموما کدنویسی میکنم ، اما الان مدتیه نسخه دوم بازی مورد علاقم ( مافیا ) اومده و منم میخوام بعد از سالیان یک مافیا بزنم :دی مشخصات سیستم الانم : رم : 2 تا 512 DDR -------------------- کارت گرافیک : 256MB DDR NVIDIA GeForce 6600 LE PCI Express x16 -------------------- مادربرد : WinFast Model : NF-CK804 | NVIDIA | Phoenix -------------------- سی پی یو : Cores : 1 Threads : 1 AMD Athlon 64 3200+ -------------------- حالا موندم چیکار کنم !؟ چون سیستمم DDR هست اگه بخوام رم اضافه کنم یکم سخت میشه برام چون دیگه DDR تقریبا نیست و گرون هم هست 1 گیگ 40 قیمت دارم در صورتی که 2 گیگ DDR2 چهل و DDR3 سی هست ، اگر DDR2 یا 3 بخوام بگیرم باید مادر بردم رو هم عوض کنم و نمیدونم که Cpu من رو ساپورت میکنند یا نه !؟ کارت گرافیک هم نمیدونم چی بگیرم !؟ 1 گیگ میخوام و نهایتا 80 . 90 تومن باشه ... تا جایی که من فهمیدم همه مادربرد ها انواع مختلف DDR ( کارت گرافیک ) رو ساپورت میکنند پس ترجیها DDR2 یا 3 باشه ( اگر این حرف صحت داره ) نظر خودم الان این هست که من یک کارت گرافیک 1 گیگ DDR3 بگیرم ( با توجه به خط فوق ) اگر کافی بود و کارم رو راه انداخت که هیچی اگر راه ننداخت مادربرد و رم DDR3 بگیرم و یا اگر کارم راه افتاد و بعدا خواستم ارتقاع بدم به همین صورت نظرتون چیه ؟ درباره تعویض رم و مین هم اگر پیشنهادی دارید ممنون میشم راهنماییم کنید .

خیلی نامفهوم و درهم نوشتی نهایت بودجت چقدره