ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل چشمک زدن صفحه لپ تاپ

boy_icelol
14-03-2011, 19:14
لپ تاپ من "اچ پی " 2810 14 اینچ هست...
چند روزه که مانیتور مشکل پیدا کرده...
مشکل: موقعی که کامپیوتر استندبای هست و با باز کردن صفحه نمایش ..نور مانیتور شبیه لامپ مهتابی مقداری چشمک می زنه...البته به این صورت که نورش کم (تاریک) و زیاد میشه...اما صفحه به هم نمی ریزه...
اول فکر کردم که مشکل از کارت گرافیکه...اما الان متوجه شدم همینکه قاب "ال سی دی" با دست می گیرم(کنار دوربین وب کم) و واسه تغییر زاویه صفحه نمایش فشار می دم واسه جابجا شدنش...نور صفحه کم و با تکون دادن یا جابجایی مجدد ال سی دی مشکل حل می شه...
مشکل چیه؟
انگار زیر تلخ (قاب) صفحه نمایش یه چیزی مشکل داره که با فشار دست به این قسمت مانیتور کم نور و چشمک می زنه!!!

teknosys
14-03-2011, 20:52
لپ تاپ من "اچ پی " 2810 14 اینچ هست...
چند روزه که مانیتور مشکل پیدا کرده...
مشکل: موقعی که کامپیوتر استندبای هست و با باز کردن صفحه نمایش ..نور مانیتور شبیه لامپ مهتابی مقداری چشمک می زنه...البته به این صورت که نورش کم (تاریک) و زیاد میشه...اما صفحه به هم نمی ریزه...
اول فکر کردم که مشکل از کارت گرافیکه...اما الان متوجه شدم همینکه قاب "ال سی دی" با دست می گیرم(کنار دوربین وب کم) و واسه تغییر زاویه صفحه نمایش فشار می دم واسه جابجا شدنش...نور صفحه کم و با تکون دادن یا جابجایی مجدد ال سی دی مشکل حل می شه...
مشکل چیه؟
انگار زیر تلخ (قاب) صفحه نمایش یه چیزی مشکل داره که با فشار دست به این قسمت مانیتور کم نور و چشمک می زنه!!!

سلام

احتمال زیاد مشکل مربوط به فلت LCD هست. قیمتش اگه اشتباه نکنم 90 هزار تومن. ولی میشه تعمیر کرد ، پس ببر تعمیرگاه و ازشون بخواه که فلت رو واست تعمیر کنن.

موفق باشین.

Namdarian
14-03-2011, 21:01
انگار زیر تلخ (قاب)
تلخ یا تلق ؟ !

mohmoj
14-03-2011, 22:21
سلام
اگه اشتباه نكنم فلئور lcd مشكل داره يا هاي ولتاژته كه فلئور هزينه با تعويض 40 و هايولتاژ 70

boy_icelol
15-03-2011, 00:32
مرسی از راهنماییتون...
بنظر می رسه اگه بالای قاب ال سی در رو هنگام باز کردن لپ تاپ با دست نگیرم مشکلی پیش نمی یاد...بنظر شما با این وجود..مشکل بد تر میشه؟ و نیاز به تعمیر هست!
من خارج از ایران هستم ...اینجا ببرم تعمیر بگم... Flat مشکل داره؟ یا فلئور... یا اینکه کلا بدم واسه تعمیر... کارت گرافیکش رو هم همینجا تعمییر کردم که 70 یورو شد...
راستش اگه این لپ تاپ ما چند ماهی دووم بیاره یه لپ تاپ نو می گیرم... چون الان واسه اینکه به کارت گرافیکش فشار نیاد کلا قید بازیو زدم و کار های گرافیکی هم باهاش نمی کنم و با قرار دادن وضعیت Power Saver سعی در خنک نگه داشتن لپ تاپ دارم که باعث می شه سرعتش کم بشه و در نتیجه فیلم های با کیفیت هم نمی شه باهاش تماشا کنم خلاصه یه جور ضد حال کامل...

boy_icelol
15-03-2011, 00:32
تلق صحیح می باشد (مرسی که گفتین)

boy_icelol
15-03-2011, 01:50
الان متوجه شدم که خیلی هم به لمس کردن یا فشار دادن تلق ال سی دی ربطی نداره...چون در حالی که لپ تاپ در حالت sleep بود و با تکون دادن موس روشنش کردم...دوباره صفحه کم نور-پرنور شد و این دفعه چندین بار مداوم...