مشاهده نسخه کامل
: مگا هولدینگز قانونیست یا یک شرکت هرمی است؟
جادوگر جوان
14-03-2011, 18:44
اولا ببخشید نمیدونستم که کجا باید مطرحش کنم
دوما مدتیه که این پیشنهاد به من داده شده کار با شرکت مگا هولدینگز
که با خرید یک سرور و دامین از این شرکت به ارزش 200 دلار برای یک سال و با وارد کردن زیرمجموعه سود به حساب شما واریز میشه
به نظر شما این شرکت مشکلی داره؟
Arash4484
14-03-2011, 19:03
بله هرمی است
ساده ترین تعریف از شرکتهای هرمی این است که شما برای سود و نه خریدوارد میشوید و باید زیر مجموعه جمع کنید
گرچه تمام شرکتهای هرمی استدلالاتی مثل ثبت-ارزش ماده خریداری-نتورکی بودن و... را می اورند ولی توصیه شخصی من فاصله گیری است
-----------------------------------------------------
جدا از بحث قانونی بودن
واقعن با وجود این که چندین بار در این قبیل شرکتها؟ پرزنت شدم هنوز یکبار هم ندیدم افرادی که مرا دعوت کردند به سودی رسیده باشند و یکی از به اصطلاح بالادستی های سود به جیب زده فراری نباشد : |
من در موج نخست گلد کوئستی
موج سعادت آباد گلدکوئست
مگاهولدینگ
مگا مایند
و یکی دو شرکت کم نام و نشانتر ایرانی
هربار با ترفند و دروغی و به تاوان اعتماد به دوستی گرفتار مراسم و زجر پرزنت شدم .. که در آخرین مورد 3روز حالت گیرکرده داشته! و دست آخر تماسها از محل کار بدادم رسید : )
جادوگر جوان
14-03-2011, 20:42
بله هرمی است
ساده ترین تعریف از شرکتهای هرمی این است که شما برای سود و نه خریدوارد میشوید و باید زیر مجموعه جمع کنید
گرچه تمام شرکتهای هرمی استدلالاتی مثل ثبت-ارزش ماده خریداری-نتورکی بودن و... را می اورند ولی توصیه شخصی من فاصله گیری است
-----------------------------------------------------
جدا از بحث قانونی بودن
واقعن با وجود این که چندین بار در این قبیل شرکتها؟ پرزنت شدم هنوز یکبار هم ندیدم افرادی که مرا دعوت کردند به سودی رسیده باشند و یکی از به اصطلاح بالادستی های سود به جیب زده فراری نباشد : |
من در موج نخست گلد کوئستی
موج سعادت آباد گلدکوئست
مگاهولدینگ
مگا مایند
و یکی دو شرکت کم نام و نشانتر ایرانی
هربار با ترفند و دروغی و به تاوان اعتماد به دوستی گرفتار مراسم و زجر پرزنت شدم .. که در آخرین مورد 3روز حالت گیرکرده داشته! و دست آخر تماسها از محل کار بدادم رسید : )
نمیدونم باید چیکار کرد
از طرفی رویای پولدار شدن و دعوت های مکرر بهترین دوستم و از طرفی هم کلاه برداری منو به چالش کشونده
پارسال یا سال قبلش بود به من هم پیشنهاد شد...با این که طرف دوست صمیمیم بود وجدان رو زیر پا گذاشتم و حدود یه ماهی طرف رو میپیچوندم اخرشم گفتم نــــــــــــــــــه
golshahi
14-03-2011, 21:43
من هم بواسطه صمیمی ترین دوستم قرار بود که وارد بشم.. یادش بخیر 6 سال پیش بود..
اما جواب دادم نه!
الان که میبینمش بنده خدا از من نیازمند تره..
Arash4484
15-03-2011, 17:16
اکثر افراد توسط بهترین دوستانشون به این کار کشیده میشن
باور کنید چندین نفر رو دیدم پدران-پدرزن-برادران-اقوام نزدیکشون هم وارد اینکار کرده بودن....
یک متن مفصل راجع به این سودا زدگی و تجربیاتم بخصوص توی اون سه روز نوشتم ولی بعد دیدم زیاد به این انجمن(طراحی وب) نمیخوره...احتمالن میزارمش تو متفرقه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.