ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل در بنچ مارک ویندوز 7

roteal2007
14-03-2011, 17:46
با سلام دوستان من میخواستم یه بنچ مارک بگیرم با خود ویندوز همه چیز رو تست میکنه اما آخر اش این ارور رو میده کسی میدونه باید چی کار کنم؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Microsoft Windows
14-03-2011, 19:07
احتمالا اور کلاک نکردی؟
اگه نکردی تنظیمات بایوس رو یه بار به حالت اولیه برگردون بعد دوباره تست کن نتیجه رو بگو.

roteal2007
14-03-2011, 19:10
احتمالا اور کلاک نکردی؟
اگه نکردی تنظیمات بایوس رو یه بار به حالت اولیه برگردون بعد دوباره تست کن نتیجه رو بگو.

نه بابا لپ تاپه
من که به تنظیمات بایوس دست نزدم....چطوری به حالت اولیه برگردونم؟؟؟

Microsoft Windows
14-03-2011, 19:19
اهان تو ارور نوشته مشکل میتونه از خود سیستم عامل درایور ها و جای های دیگه باشه نگفته کجا دقیقا مشکل داره شما اگه امکان داره ویندوز رو از dvd اصلی یه اپگری کن یا گه میتونی ویندوز رو دوباره نصب کن.
یه سوال دیگه لپتاپت از اول ویندوز 7 داشت منظورم اینه که قابلیت نصب 7 رو داره؟

roteal2007
14-03-2011, 19:23
اهان تو ارور نوشته مشکل میتونه از خود سیستم عامل درایور ها و جای های دیگه باشه نگفته کجا دقیقا مشکل داره شما اگه امکان داره ویندوز رو از dvd اصلی یه اپگری کن یا گه میتونی ویندوز رو دوباره نصب کن.
یه سوال دیگه لپتاپت از اول ویندوز 7 داشت منظورم اینه که قابلیت نصب 7 رو داره؟

نه برادر بدون سیستم عامل بوده...او بابا نرم افزارام مهمن میخوامشون....!
هیچ راه دیگه ای نداره؟

Microsoft Windows
14-03-2011, 19:34
روشی که گفتم آپگرید کردن ویندوز برنامه ها همه سرجاش میمونه ولی ویندوز عوض میشه .البته همون dvd رو نصب کردی باید داشته باشی تا بتونی آپگرید کنی.
در ضمن اگه درایور ها رو داری همین الان یه بار uninstall کن دوباره install کنببین درست میشه.

roteal2007
14-03-2011, 20:02
روشی که گفتم آپگرید کردن ویندوز برنامه ها همه سرجاش میمونه ولی ویندوز عوض میشه .البته همون dvd رو نصب کردی باید داشته باشی تا بتونی آپگرید کنی.
در ضمن اگه درایور ها رو داری همین الان یه بار uninstall کن دوباره install کنببین درست میشه.

درایور ها رو با درایور جنیون بک آپ دارم ویندوز 7 هم دارم....چطوری همه درایور ها رو پاک کنم؟؟؟

Microsoft Windows
14-03-2011, 20:27
منظورم درایور های کارت گرافیک و کارت صدا هست از کنترل پنل اون بخشPrograms and Features میتونی درایور ها رو پاکشون کنی ولی قبلش یه کار دیگه ای بکن رویmy computer کلیک راست کن و device manager رو بزن ببین کدوم از درایو علامت سوال داره شاید مشکل رو از اینجا بشه کشف کرد. معمولا همشون باید نوشته باشه This device is working properly.
آها راستی درایور کارت گرافیک رو از سایت سازنده اخرین ورژنش رو بگیر و نصب کن

roteal2007
14-03-2011, 20:47
منظورم درایور های کارت گرافیک و کارت صدا هست از کنترل پنل اون بخشPrograms and Features میتونی درایور ها رو پاکشون کنی ولی قبلش یه کار دیگه ای بکن رویmy computer کلیک راست کن و device manager رو بزن ببین کدوم از درایو علامت سوال داره شاید مشکل رو از اینجا بشه کشف کرد. معمولا همشون باید نوشته باشه This device is working properly.
آها راستی درایور کارت گرافیک رو از سایت سازنده اخرین ورژنش رو بگیر و نصب کن

من که بیخیالش شدم...!
اینقدر ها هم مهم نیست...!
همگی درست کار میکنن و کارت صئا و تصویر آخرین ها هستن.

taghdirrr
14-03-2011, 20:51
با سلام دوستان من میخواستم یه بنچ مارک بگیرم با خود ویندوز همه چیز رو تست میکنه اما آخر اش این ارور رو میده کسی میدونه باید چی کار کنم؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

منم یه بار قبلا این مشکل پیش اومد تاریخ کامپپیترو به 2009 برگردوندم درست شد.

roteal2007
14-03-2011, 21:19
منم یه بار قبلا این مشکل پیش اومد تاریخ کامپپیترو به 2009 برگردوندم درست شد.

اوه اصلا حواسم نبود وقتی تازه ویندوز رو نصب کردم تاریخش رو درست تنظیم نکردم واسه همین وقتی تست گرفتم مال ماه نوامبر بود اما به خاطر آپدیت ویندوز عوض کردم تاریخ رو و واسه همین بود که نمیتونس تشخیص بده الان یک ماه بردم جلو درست شد ممنونم