مشاهده نسخه کامل
: سوال در مورد فونت سایت
Tom Clancy's
14-03-2011, 14:30
سلام دوستان
میخواستم بدونم چطور میتونم از فونت مورد علاقه خودم تو سایت استفاده کنم.به طوری که اگه شخص بیننده هم این فونت رو نداشت با همین فونت بتونه سایت رو ببینه
اصلا امکانش هست؟
دوستان اگه کسی جواب این سوال رو میدونه پاسخ بده!
negineamiran
17-05-2011, 14:07
بله امکانش هست شما یک سرچ ساده کنید می توانید داخل اینترنت پیدا کنید
دوست عزیز همچین چیزی امکان پذیر نیست . فونت مورد نظر شما حتما باید روی سیستم اون کاربر نصب باشه
در غیر این صورت 2 راه دارین . یا سایت باید فلش باشه یا متن ها به صورت عکس باشن !
0015351971
25-05-2011, 16:18
دوست عزیز همچین چیزی امکان پذیر نیست . فونت مورد نظر شما حتما باید روی سیستم اون کاربر نصب باشه
در غیر این صورت 2 راه دارین . یا سایت باید فلش باشه یا متن ها به صورت عکس باشن !
نه دوست عزیزم:46:
اینی که شما میگی مال قدیما بود:19:
الان با css میشه فونت مورد علاقه رو گذاشت تو سایت:20:
خیلی از سایتها هستند که از فونت مورد نظرشون استفاده میکنند ولی حیف که قوانین سایت نمیذاره تا بهتون معرفی کنمشون :41:
من خواستم حرفم Fool Proof باشه میدونم برای شدن هم میشه
اونی که شما میگی CSS3 هست که سیستم طرف باید آخرین نسخه مرورگر ها رو داشته باشه
(firefox4 , internet explorer 9 . chrome 4 ,etc)
که اکثر کاربر های ایران و خیلی جاهای دیگه هنوز از FF2 و IE6 یا 7 دارن استفاده میکنن
مگر اینکه این دوستمون بیاد با java script تصمیم گیری کنه که اگر مرورگر کاربر CSS3 رو پشتیبانی نکنه از فونت اختصاصی استفاده نشه چون در این صورت مرورگر فونت رو نمیشناسه و میره رو حالت فونت default که اون موقع جالب نمیشه !
و متاسفانه به این راحتی هم نیست و برای کاربر های IE باید کد های جدا در نظر گرفته بشه .
میتونی از این دستور توی css استفاده کنی >>>>
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
راهنمای کاملشو میتونی اینجا بخونی >>>
سلام دوستان
میخواستم بدونم چطور میتونم از فونت مورد علاقه خودم تو سایت استفاده کنم.به طوری که اگه شخص بیننده هم این فونت رو نداشت با همین فونت بتونه سایت رو ببینه
اصلا امکانش هست؟
سلام دوست عزیز
اره میشه یه فونتی رو گذاشت که کامپیوتر دیگری نداشته باشه مثل این سایت
که من فونتشوندارم اما اینکه باید چه جوری باید عوض کرد نمی دونم.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.