ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل در دی وی دی رام و دی وی دی رایتر

porya_spy
13-03-2011, 22:10
سلام دوستان من روی سیستمم یه دی وی رایتر مدل : LITE-ON DVDRW LH-20A1P ATA Device و یه دی وی دی رام مدل : ATAPI DVD C DH52C2P ATA Device البته مدل هارو از سیستمم پیدا کردم گذاشتم :31:
حالا مشکل دی وی دی رایتر اینه که اصلا بیرون نمیاد ! چه با دکمه خودش چه از خود کامپیوتر که اجکت میکنم !!

مشکل دی وی دی رام همه اینه که سیدی خام و دی وی دی خام هارو نمیخونه !! بعضی موقع ها به زور میخونه ولی اصلا نمیتونم چیزی باهاش رایت کنم !! موقع رایت یه صدایی میده ! هی قژ قژ میکنه :31: اگه میشه کمک کنید . :40:

amir-vampire
19-03-2011, 14:35
در مورد مشکل باز نشدن در که تقریبا واسه همه پیش میاد.مربوط می شه به موتور و چرچ دنده ها .می تونی باز کنی .شاید بتونی درستش کنی.اما بهتره با یه سوزنی چیزی بازش کنی .من دو سال هین طوری کار کردم ! در مورد او قژ قژ کردن یه سی دی رایتر داشتم این جوری شد بد یه مدتم ...

Dj_aghamajid
19-03-2011, 14:46
اگه دقت کرده باشی یه سوراخ ریز نزدیکه دکمه سی دی رام هست! با فروکردن یه سنجاق یا... میتونی درش رو بیرون بکشی!

amir-vampire
19-03-2011, 14:54
این روزای آخر دیگه این سوراخم واسه من کاربرد نداشت ! باید یکی سنجاق میزد یکی در رو می کشید ! ((=

EXTREME
19-03-2011, 15:31
سلام دوستان من روی سیستمم یه دی وی رایتر مدل : LITE-ON DVDRW LH-20A1P ATA Device و یه دی وی دی رام مدل : ATAPI DVD C DH52C2P ATA Device البته مدل هارو از سیستمم پیدا کردم گذاشتم :31:
حالا مشکل دی وی دی رایتر اینه که اصلا بیرون نمیاد ! چه با دکمه خودش چه از خود کامپیوتر که اجکت میکنم !!

مشکل دی وی دی رام همه اینه که سیدی خام و دی وی دی خام هارو نمیخونه !! بعضی موقع ها به زور میخونه ولی اصلا نمیتونم چیزی باهاش رایت کنم !! موقع رایت یه صدایی میده ! هی قژ قژ میکنه :31: اگه میشه کمک کنید . :40:
برای مشکل رایتر این احتمال ها هست
1- خرابی کش جلویی
2-کثیفی چرخ دنده های جلویی و به ندرت شکستگی این چرخ دنده ها
3-خرابی دکمه ی eject یا کثیف بودن دکمه که باید با تینر 10000 تمیز بشه
برای مشکل دوم
نخوندن سی دی چندین علت داره
1-خرابی سی دی
2- با آپدیت کردن firmware ممکنه این مشکل حل بشه
3-کثیفی لنز درایو یا کثیفی شبکه ی شیشه ای یا آینه برای تمیزی لنز از گوش پاک کن و الکل سفید اشتفاده کنید و مواظب باشید که دستتون مستقیم به لنز نخوره چون به الکتریسیته ی ساکن حساسه برای تمیزی شبکه ی شیشه ای و آینه یک فوت داخل درایو بگیرید کافیه با بادگیر اینکارو نکنید چون سیم هاش نازکه و ممکنه بهشون آسیب برسه
4-خرابی کابل optic
5-نداشتن نور که از لنز خارج بشه که علت هاش خرابی کابل optic و میتونه از خرابی led و فوتو دیود و در آخر
پوتانسیومتر باشد
6-نداشتن حرکت عرضی optic هم میتونه باعث خوب خونده نشدن سی دی بشه که این ممکنه یا از خرابی کابل مرتبط با موتور اپتیک باشه یا پیچ ارتباط بین موتور و اپتیک شل شده است
در حالت باز که در درایو با ز هست دیسک رو بزارید روش و آهن رباش رو هم بزارید روش که دیسک پرتاب نشه و به پارو بزنید و روشن کنید ببینید این عملیات انجام میشه یا نه
اول مکانیک باید بیاد بالا بعد چراغ لنز باید روشن بشه بعد اپتیک بیاد مرکز دیسک و بره تا جایی که دیسک رایت
شده و دور دیسک بره بالا و بعد از چند دقیقه باید دور دیسک بیاد پایین و متوقف بشه در این صورت حالت اولیه درست هست اگه این موارد درست بود اون موارد بالایی رو که گفتم باید چک کنید

simatehrani
08-07-2011, 13:56
دی وی دی رام لپ تاپ من چند وقته مشکل پیدا کرده ... موقع رایت همیشه تا حدود 90درصد رایت میشه ولی 10 درصد آخرش دی وی دی رام صدای خیلی بلندی میده و دیگه باقیش رایت نمیشه...صداش واقعا بلند و بدجوره... میدونید مشکل چیه؟؟؟؟