ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : بی نظمی تکسچرها

mani_irani_68
13-03-2011, 21:07
چرا وقتی روی یه آبجکت یه سری دستورات مثل extrude , indert edge loop tool اعمال می کنیم و بعد به شکل تکسچر میدیم تکسچر به صورت نا منظم بر روی شکل دیده میشه و فقط بعضی جاها یه extrude نشدن خوب دیده میشه .
در صورتی که اگه یه تکسچر مثلا " سنگ " به یه cube اعمال کنم به صورت منظم دیده میشه اما کافیه face های بعضی قسمت های cube را extrude کنم دقیقا همون قسمت ها تکسچر به خوبی نمایش نمیدن
چه راه حلی پیشنهاد می کنید

Borhan72
13-03-2011, 21:18
اين مشكل خاصی نيست، اصلآ نگران نباشين... :31:
فقط كافيه از پنل Modifire، آپشن UVW map رو انتخاب كنی و تنظيماتشو به دلخواه تغيير بدی...

borhani59
10-04-2011, 19:25
سلام

برای کارهای سبک و ساده درست هست اما برای کار حرفه ای اولا شما باید کار رو نهایی کنی بعد تکسچر کنی و ثانیا برای ثبوت همیشگی محل تکسچر باید اول unwrap بشه بعد روش تکسچر انداخت. اگه این کار رو بکنی با مادیفایر هایی که تغییر فرم در مش ایجاد نکنه مشکلی برای تکسچرت پیش نمیاد. این روش چیزی هست که برای کاراکترهای مورف شونده استفاده میشه.

یا علی

al_frd
18-04-2011, 09:11
اين مشكل خاصی نيست، اصلآ نگران نباشين... :31:
فقط كافيه از پنل Modifire، آپشن UVW map رو انتخاب كنی و تنظيماتشو به دلخواه تغيير بدی...

ممنون از راهنمائیتون
من این مشکل رو داشتم و UVM map را تغییر دادم. ولی تکسچر روی بعضی وجوه جسم هنوز اشکال داره.
مثلا برای یک مکعب روی وجوه چپ و راست درست شده ولی روی باقی وجوه خرابه. چی کار باید کرد؟