مشاهده نسخه کامل
: پژو 206 Sd-v8 يا سمند Lx سال؟؟؟؟
night lord
13-03-2011, 20:27
میخوام یکی از این دوتارو ثبت نام کنم . ولی نمیدونم کدوم بهتره!؟
میخوام ماشین کم خرج باشه و کم مصرف و درد سر ساز نباشه(حوصله خرابی ندارم) نرم باشه تو حرکت ، مصافرتی برای دو تا سه نفر جوون پسند باشه. به نظرتون کدوم بهتره؟
میگن sc v8 از سمند lx بیشتر میسوزونه صدی 12 . چند نفر میگفتن ما امتحان کردیم و صدی 12 میسوزونه و lx کمتر میسوزونه . لطفا اگه کسی تجربشو داره بگه .
مرسی:40:
یه سوال دیگه ای هم که دارم اینه که تو سایت ایرانخودرو نوشته sd v8 و sd v8 با ترمز ABS و ایربک . مگه v8 همشون abs نداره؟
farshad bugatti
13-03-2011, 21:12
هر کی هر چی گفته رو شما قبول نکنید!
مصرف 206 منم شنیدم بالاست اونم به خاطر کیفیت بد بنزین هست!
اما خب هرچی باشه از سمند کمتره و در حین خال هم قدرت بیشتر داره!
سمند خب پر استهلاک هست و خب موتور 206 کمتر تعمیر گاه میره و اگه بره به مراتب هزینش از سمند بیشتره!
به نظر من نحوه نگهداری از ماشین خیلی تاثیر داره در این مورد!
جوون پسند هم که 206 مسلما جوون پسند تره!
اگه انتظاراتتون رو کامل تر بگید بهتر میشه شما رو راهنمایی کرد
میتونید از اینجا کمک بگیرید:
برای درخواست مشاوره خرید اتومبیل در حالت کلی از تاپیک مــــــشــــــــاوره بــــــرای خــــــریــــــــد اتـــــومــــبــــیـــــل ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) استفاده کنید.
اگر میخواهید در مورد انتخاب ها و معیار ها و انتظاراتتون و ... بحث و مقایسه انجام بشه تاپیک جدا بزنید.
مهم: برای درخواست مشاوره حتما قیمت ، معیار ها، و انتظاراتتون رو ذکر کنید. (مثلا: زیر X تومن، ایمنی، جادار، نو، دست دوم، برای خانواده، برای اسپرت بازی ، پر قدرت، شتاب بالا، فراوان و ارزان بودن قطعات، بازار فروش خوب، خارجی، داخلی، کم مصرف، برای جاده، برای شهر، راحتی، لذت سواری و ... )
دوستانی که میخواهند خریدار را مشاوره کنن تا حد ممکن دلایل خودشون رو هم ذکر کنن)
در مشاوره جداً از تعصب و علاقه شخصی و ... دوری کنید. حرف شما میتونه مرز بین یک انتخاب صحیح و اشتباه باشه. پس در مشاوره دقت کنید .
harrypotter
13-03-2011, 21:16
توی این وضیعی که ایران خودرو داره فقط محصولات بی کیفیت میده بیرون باز SD نسبت به بقیه بهتر هست.
V8 نسبت به سمند ال ایکس سال و حتا سورن برتری داره.
اگرم کیفیت براتون مهمه بهتره یه 207 بخرین کمتر داخلی هست نسبتبه SD و تیپ های مختلف هاچبک
اگر هم موتور این ماشین براتون فرقی نمیکنه وری چی سوار باشه، 405 TU5 هم قیمت خوبی داره و هم با موتور 1600 206 و ECU 744 ماشین خوبی هست. ولی روی کیفیتش چندان حساب نکن
farshad bugatti
13-03-2011, 21:30
اگرم کیفیت براتون مهمه بهتره یه 207 بخرین کمتر داخلی هست نسبتبه SD و تیپ های مختلف هاچبک
207 به غیر تغییر در قیافش هیچ تفاوتی با 206 نداره! بیخودی هم چند میلیون قیمتش بالاست! افت قیمت هم زیاده!
هم با موتور 1600 206 و ECU 744 ماشین خوبی هست. ولی روی کیفیتش چندان حساب نکن
206 ECU 7.4.4 تا مدل 84 هست که کیفیتش هم خیلی بهتر از 206 های امروزیه!!
در ضمن اصلا با انتظارات ایشون مناسب نیست!
night lord
13-03-2011, 21:51
خوب انتظاراتم دقیقا ایناست:
به علاوه چیزایی که بالا گفتم : اهل اسپورت کردن نیستم . فقط شاید رینگو لاستیک و ضبط و باند . شتابش بالا باشه خوبه . اهل لایی بازیئ این حرفا هم نیستم و بیشتر دوست دارم ماشینم نرم باشه و بی سرو صدا . بعد از یکی دو سال بتونم راحت بفروشمش . برای دو تا سه نفر جا داشته باشه و تو مسافرت راحت باشه گرچه کمتر میریم مسافرت، برای مصرف داخل شهر میخوام و خیلی کم خارج شهر میرم، هندلینگش خوب باشه مخصوصا سر پیچها باهاش به مشکل نخورم . ترمزش هم خوب باشه .
همینا به ذهنم میاد .
این سوال منو جواب ندادین:
یه سوال دیگه ای هم که دارم اینه که تو سایت ایرانخودرو نوشته sd v8 و sd v8 با ترمز ABS و ایربک . مگه v8 همشون abs نداره؟
farshad bugatti
13-03-2011, 22:24
206 SD قریبا بیشتر به انتظارات شما نزدیک تره!
البته 206 ماشین خشکیه اماخب با تغییر اکسل SD ها نرم تر شدن.
من همون SD V8 رو براتون پیشنهاد میکنم.
کلا V8 بدون ABS وجود نداره!
یا شما اشتباهی خوندید یا اینکه ایران خودرو اشتباهی نوشته.
harrypotter
14-03-2011, 00:23
207 به غیر تغییر در قیافش هیچ تفاوتی با 206 نداره! بیخودی هم چند میلیون قیمتش بالاست! افت قیمت هم زیاده!
درسته جز ظاهر زشت تر چیز اضافه ای نداره ولی به خاطر جدید بودن تولید قطعات با کیفیت تر و کمتر بومی هستن.
206 ECU 7.4.4 تا مدل 84 هست که کیفیتش هم خیلی بهتر از 206 های امروزیه!!
در ضمن اصلا با انتظارات ایشون مناسب نیست!
دقیقن و هم از لحاظ مصرف بهتره و هم شتاب
احتمالن اونی که شما خوندید V1 بوده که ABS و ایربگ راننده رو داشته
خوب انتظاراتم دقیقا ایناست:
به علاوه چیزایی که بالا گفتم : اهل اسپورت کردن نیستم . فقط شاید رینگو لاستیک و ضبط و باند . شتابش بالا باشه خوبه . اهل لایی بازیئ این حرفا هم نیستم و بیشتر دوست دارم ماشینم نرم باشه و بی سرو صدا . بعد از یکی دو سال بتونم راحت بفروشمش . برای دو تا سه نفر جا داشته باشه و تو مسافرت راحت باشه گرچه کمتر میریم مسافرت، برای مصرف داخل شهر میخوام و خیلی کم خارج شهر میرم، هندلینگش خوب باشه مخصوصا سر پیچها باهاش به مشکل نخورم . ترمزش هم خوب باشه .
همینا به ذهنم میاد .
ببینید کلن ماشینای زیر 20 تومن خرید و فروشش راحته و مثل پول نقد تو پارکینگ میمونه. فقط میمونه اینکه کدوم رو بخاین
SD واقعن ماشین خوبیه ولی انتظار جای راحت برای سرنشیای صندلی عقب رو نداشته باشید(سه نفر آدم بالغ). ولی برای یه خانواده 3 4 نفره خوب هست
اکسل اون هم چندان فرقی با هاچبک نداره ولی بسیار نرم تر هست.
خود من اگر جای شما بودم به خاطر شتاب و راحتی سرنشیا و جای بیشتر 405 TU5 رو میگفرتم.
چون شتابش به لطف موتور جدید و ECU 744 بسیار عالی شده
ماشین نرمی هست و با عوض کردن فنر ها بازم جای نرمی بیشتر رو داره ولی 206 ذاتن ماشین اسپرت و خشکی هست.
در مورد بی سرو وصدا بودن که همه بعد دو ماه به سر و صدا می افتن!!! زیاد در گیر این مورد نباشید
night lord
14-03-2011, 01:14
کلا V8 بدون ABS وجود نداره!
یا شما اشتباهی خوندید یا اینکه ایران خودرو اشتباهی نوشته.
احتمالن اونی که شما خوندید V1 بوده که ABS و ایربگ راننده رو داشته
بابا به خدا زده v8 . اینم سند:46::
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه فردا مشکلی پیش نیاد و حرف پیش پیش نزده باشم میرم یه v8 مینویسم. خدا کنه abs هم داشته باشه .
MoHaMaD ZaNd
14-03-2011, 15:42
دوست عزیز مگه میشه V8 ترمز ABS نداشته باشه ؟!؟!؟!؟!؟!؟!
V8 و V9 مدل فول 206SD هستن . ترمز های V8 در کل بهتر از سمند هستش !!!
فقط یه چیزی ! انتظارات شما به طور کامل توسط V8 و یا سمند برآورده نمیشه ! مگه اینه بعضی از اونا رو بی خیال بشین . مثل کم خرج بودن و بالا بودن کیفیت و هندلینگ خوب و ...
اما در کل منم بهتون V8 رو پیشنهاد میدم !
mohamad skystar
14-03-2011, 18:48
ترمز 206 حتما از سمند بهتره.
من چند روز یه سمند صفر دستم بود ترمزش اصلا خوب نیست.
سمند نسبت به 206 جادارتره.
اما 206 امکانات بهتری داره مثله تهویه اتوماتیک و .............
تنوع رنگ 206 بیشتره سمند هست.
من با 206 موافقم دوستان هم در پست های قبل با 206 موافقن.
kazem795
15-03-2011, 20:50
دوستان همه چیزهای گفتنی رو گفتند ولی بین این دوتا ماشین اصلا توی خرید v8 شک نکن
blue man2
16-03-2011, 09:38
به نظر منم 206 v8 بهتره
در كل نظر دوستان تاييد ميشه.وي 8 از هر نظر بهتره(از نظر من وي9 از وي8 هم بهتره).فقط ميمونه شكل ظاهري ماشين كه اون يك امر سليقه اي هستش.
s-a-l-i-m
18-03-2011, 00:07
اقا این پدر ما هم بد جور گیر داره روی این 2 تا.
ما خانواده 4 نفره هستیم که پدرم زیاد با ماشین کار می کنه یعنی کمی بیشتر از متوسط و اینکه می خواستم ef7 بگیره چون میگفتند با گاز خیلی خوب کار می کنه اما بعدا بع دلایلی پشیمون شد.
حلا برای ما کدوم خوبه ؟؟
مسافرت تقریبا سالی 3 بار میریم و کلا پدرم زیاد با ماشین کار می کنه یعنی شاید در ماه حداقل 1 بار تهران بیاد که بعضی مواقع هر 2 هفته 3 بار هم میشه .
پدرم قصط خرید 206 تیپ 5 داشت ولی چون رنگی ک سفارش داد نداشتند پشیمون شد و الان رفته تو نخ سمند lx دوگانه.
mansoooooooor
18-03-2011, 01:20
بین این دو سمند بهتره ولی میتونی سراغ پارس ای ال ایکس هم بری اگه بودجت میرسه !!!
s-a-l-i-m
18-03-2011, 11:57
بین این دو سمند بهتره ولی میتونی سراغ پارس ای ال ایکس هم بری اگه بودجت میرسه !!!
پارس خوبه ولی پدرم میگه اگه بخوام 2 تومان هم بیشتر بدم با 2 تومان چی نثیبم میشه ؟؟
جز اینکه ظاهر ماشین یکم فرق می کنه که از همه نظر باز شبیه همون سمنده. تازه با 2 تومان چندین بار میتونه بره بنزین بزنه { پس نمیصرفه ادم بره پارس بخره }:13:البته بازم کاره بابام معلوم نیست :31:
هر کی از ماشینش تعریف می کنه و این ادم رو بیشتر گیج میکنه.
farshad bugatti
19-03-2011, 01:04
دوستان لطفا هر نظری که میدن با دلیل و مدرک باشه لطفا تا من مجبور به پاک کردن پست هاشون نشم!!
هر کی از ماشینش تعریف می کنه و این ادم رو بیشتر گیج میکنه
حق با شماست!
شما هرکس که با دلیل کافی پیشنهاد نداد حتما علتش رو ازش بپرسید تا کامل توضیح بده!
V8 SD و تندر فول بین ماشین های زیر 20 میلیون تومان ارزششون در برابر پولشون از بقیه بیشتره!
من پیشنهادم اینه که اگه فضای تنگ 206 اذیتتون نمیکنه حتما SD رو انتخاب کنید.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.