مشاهده نسخه کامل
: افزودن پارتیشن به هارد بعد از نصب سیستم عامل
3dmaxacad
13-03-2011, 18:56
سلام هارد لپ تاپ 500 گیگابایت بعد از نصب سیستم عامل 7 و دیگر نرم افزارها چطور می شود پارتیشن اضافه کرد بدون آسیب رسیدن به اطلاعات
نرم افزار های acronis و paragon می شود استفاده کرد؟
taghdirrr
13-03-2011, 19:14
آره شما باید از قسمت resize از یه درایو کم کنین و باقی رو بدین درایو جدید.فقط مواظب باشین آموزششو کامل بخونین بعد اینکارو انجام بدین.
lahij_web
13-03-2011, 19:24
سلام هارد لپ تاپ 500 گیگابایت بعد از نصب سیستم عامل 7 و دیگر نرم افزارها چطور می شود پارتیشن اضافه کرد بدون آسیب رسیدن به اطلاعات
نرم افزار های acronis و paragon می شود استفاده کرد؟
سلام
استفاده از نرم افزار های این کار پیشنهاد میشه ولی نمونه هایی هم هست که دوستان تو این نرم افزار ها به مشکل برخوردن . تاپیکش هست . هر کس به نوعی با یکیشون مشکل داشته . بازم بیشتر تحقیق کن و نظر دوستان رو بخواه .
ساده ترین راه همون DiskManagement خود ویندوزه که شما روی فضای درایوی که میخوای ازش حجم برداری راست کلیک میکنی و Shrink رو میزنی و بعد سایزی که میخوای ازش کم شه رو وارد میکنی و بعد درایو جدید فرمت میشه و ایجاد خواهد شد !
Dew Drop
13-03-2011, 20:01
سلام
به نظر من و البته خودم هم این کار رو کردم...
استفاده از نرم افزار acronis خیلی بهتر از پارتیشن بندی خود ویندوز هست,وقتی با ویندوز پارتیشن بندی میشه
نمی تونید فضای لازم رو برای درایو ویندوز اختصاص بدید و احتمال اسیب پذیری ویندوز هم هست
ولی با آکرونیس خیلی راحت می تونید این کار رو انجام بدید و نه به ویندوز و نه برنامه های نصب شده اسیبی نمی رسه...
Acronis Disk Director Suite Home 11.0.216
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
3dmaxacad
14-03-2011, 06:28
آره شما باید از قسمت resize از یه درایو کم کنین و باقی رو بدین درایو جدید.فقط مواظب باشین آموزششو کامل بخونین بعد اینکارو انجام بدین.
سلام ممنون از پاسخ شما
آموزش این موضوع کجا نوشته؟
البته من از دیسک بوت هر دو نرم افزار acronis و paragon زیاد استفاده کردم و در تجربه های زیاد paragon کارایی بهتر داشته اما در موضوع resize کردن درایو دارای اطلاعات تجربه ندارم
ebicross
14-03-2011, 09:44
من یک آموزش خلاصه قبلا توی یک تاپیک نوشتم. ببینید به درد میخوره:
taghdirrr
14-03-2011, 11:16
آموزش این دوستمون خوبه از این آموزش استفاده کنین به نتیجه میرسین .
موفق باشین.
3dmaxacad
15-03-2011, 06:31
آموزش خوندم چرا از ابتدای پارتیشن باید کم کرد این موضوع به هرحال مجازی انجام می شود و نباید تفاوت کنه
چطور می شود ار انتها کم کرد منظورم مگر انتخابی برای این موضوع در نرم افزار وجود دارد؟
با تشکر
taghdirrr
15-03-2011, 10:49
فرقی نمیکنه شما از آخر بکشین با موس به سمت چپ و پایین بدونین چند گیگ میشه
بعد یه درایو ناشناخته درست میشه روی اون هم راس کلیک کنین اونو هم اوکی کن بره apply رو بزن سیستم رستارت میشه مججددا بالا میاد اگرم بالا اومد درایو دیده نشد توی سون از قسمت manager برو درایرو درست کن.ببخشید که مختصر گفتم .اگه مشکلی پیش اومد بگین تا کامل بگم
ebicross
15-03-2011, 10:58
آموزش خوندم چرا از ابتدای پارتیشن باید کم کرد این موضوع به هرحال مجازی انجام می شود و نباید تفاوت کنه
چطور می شود ار انتها کم کرد منظورم مگر انتخابی برای این موضوع در نرم افزار وجود دارد؟
با تشکر
نه این موضوع مجازی نیست.
سکتورها به ترتیب خاصی منتقل میشن به سیستم فایل جدید و مثلا (حتما توجه کنید که مثاله) اگر از سکتور 0 تا 10 درایو C باشه و از 11 تا 15 درایو D و از 16 تا 20 هم درایو E باشه. برای دادن حجم از درایو E به C باید اول مثلا 3 تا از ابتدای E کم کنیم و یا اگر از انتهاش کم کردیم باز درایو E رو به همون مقدار بکشیم جلو که E بشه 19 تا 20 و اون 3 تا رو D اضافه کنیم که D میشه از 11 تا 18 و بعد از ابتدای D سه تا کم میکنیم که بشه 14 تا 18 (قسمت سبز رو میشه به جای این کار همون درایو D رو بکشیم جلو که فضا از انتهاش بیاد به ابتداش و فرقی نمیکنه) و بعد این فضای سه تایی که بعد از درایو C خالی مونده رو به انتهای C اضافه میکنیم که C میشه 0 تا 13 و تمام.
فکر میکنم متوجه منظورم شدین.
اگر فضا رو از انتهای درایو کم کنید فرقی نمیکنه ولی توی وقت انجام کار یه مقدار فرق میکنه.
taghdirrr
15-03-2011, 11:10
نه این موضوع مجازی نیست.
سکتورها به ترتیب خاصی منتقل میشن به سیستم فایل جدید و مثلا (حتما توجه کنید که مثاله) اگر از سکتور 0 تا 10 درایو C باشه و از 11 تا 15 درایو D و از 16 تا 20 هم درایو E باشه. برای دادن حجم از درایو E به C باید اول مثلا 3 تا از ابتدای E کم کنیم و یا اگر از انتهاش کم کردیم باز درایو E رو به همون مقدار بکشیم جلو که E بشه 19 تا 20 و اون 3 تا رو D اضافه کنیم که D میشه از 11 تا 18 و بعد از ابتدای D سه تا کم میکنیم که بشه 14 تا 18 (قسمت سبز رو میشه به جای این کار همون درایو D رو بکشیم جلو که فضا از انتهاش بیاد به ابتداش و فرقی نمیکنه) و بعد این فضای سه تایی که بعد از درایو C خالی مونده رو به انتهای C اضافه میکنیم که C میشه 0 تا 13 و تمام.
فکر میکنم متوجه منظورم شدین.
اگر فضا رو از انتهای درایو کم کنید فرقی نمیکنه ولی توی وقت انجام کار یه مقدار فرق میکنه.
تایید میشه.این دوستمون کامل توضیح دادن.شما با همین که گفتن بساز بعد apply کن
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.