ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : فرض کنید میخوام یک ویروس بسازم!!! که اگه کامپیوتر ...

arezoo936100
13-03-2011, 11:39
من می خوام یک برنامه بنویسم یا اگه ممکن ه واسم بنویسید ...

که شبیه یک ویروس ه اما واسه من خیلی کاربردی هست...

و خیلی خلاصه:

اگه کامپیوتر ساعت شش و چهل و پنج دقیقه روشن بود : خاموش بشه ...

:::::::::::::::::::

دقت کنید من نمی خوام برنامه باز بمونه...

یا خوش افزار یا هر چی که شما می گید ...

فقط من می خوام این تغییرات تو خوده ویندوز باشه و دیگه نشه این تغییرات رو تغییر داد ...
و فایل احرایی نباشه که به راحتی با بستن اون فایل اجرایی دیگه از این برنامه از کار بیفته و ...

شبیه یک ویروس که وقتی اجرا شد به راحتی نمی شه از دستش راحت شد.

خلاصه : با اجرای این برنامه (فایل اجرایی : .exe ) تغییرات در خوده ویندوز انجام بشه.

arezoo936100
16-03-2011, 20:31
کسی نبود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

!Plus
18-03-2011, 00:26
ويروس نوشتن اصلاً كار خوبي نيست...!؟! :27:

ماكروسافت كه خودش ويندوز رو نوشته... (سورسش رو در اختيار داره و...) به زور واسش پچ مينويسه... حالا شما از چهار تا برنامه نويس...!؟! :18:

ولي... خب غير ممكن نيست...!؟! :13:

يه متد تزريق كد هست كه...!؟! :21:

آخر همه برنامه ها رو اگه ديده باشيد... يه فضاي خالي وجود داره...!؟! :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگه بلد باشيد مي تونيد كدتون رو به اين قسمت تزريق كنيد...!؟! و با اعمال يه سري تغييرات داخل برنامه... برنامه رو مجبور كنيد... كه كدتون رو اجرا كنه...!؟! :21:

قرباني شما مثلاً ميتونه explorer.exe باشه...!؟! :4:

البته اين كار... كار ساده اي نيست... شما بايد... كدتون رو به زبان assembly سطح پايين بنويسيد و...!؟! :13:

بعد هم كه كارتون تموم شد... مي تونيد به پچ از فايل ويرايش شده تهيه كنيد... يا يه برنامه بنويسيد كه فايل مورد نظر از سيستم قرباني رو پچ كنه...!؟! :32:

راه هاي ديگه اي هم هست... مثلاً برنامتون رو به صورت يه سرويس ويندوز بنويسيد... و با تغيير تو سطح دسترسي ش... كاري كنيد كه كه حتي Admin هم نتونه به برنامه تون چپ نگاه كنه...!؟! (يه چيزي شبيه به آنتي ويروس ها...!؟!) :27:

البته اينا به اين سادگي كه من گفتم نيست...!؟! :31:

موفق باشيد...!؟! :20: